Kåbdalis

Gick upp för ett tag sen och nu har jag nyss ätit frukost. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så jag kan lägga ner alla frysta varor i frysväskan och sen bege mig till stan för att plocka upp Sanna och Krille. Sen börjar färden mot Kåbdalis där vi ska spendera nyår, det ska bli hur roligt som helst :)

Ska även och hälsa på Anna då jag kommer fram tror jag :)

Snart färdig

Har snart packat ner allt, det enda som jag inte har packat ner är typ tandborsten, och den ska jag ju ha både ikväll och imorgon innan vi far så det går ju inte. Sen har jag inte packat ner duschtvålen och den ska jag ju ha nu då jag duschar så det går ju inte heller, sen typ en kudde. Var nog nå mer också men det har jag då glömt nu.
Måste ju även gå och hämta in snowboarden från bodan och ta upp skorna från källaren, måste även kolla om mina gamla glasögon är hemma om jag skulle behöva dom då jag åker, men annars är jag klar :)

Ska ducha nu och sen blir det väl inte så mycket mer ikväll, kanske läser ut boken.

Har ju även varit och tittat på en dator ikväll och det blir nog så att jag köper den, ska fundera lite nu undertiden jag är borta men den verkade ju bra, och sen om jag köper den så skulle Leon flytta över allt från min gamla dator till den plus installera alla program jag skulle ha så det blir nog bra :)

Hur kunde jag glömma det ?

Igår for pappa och hämtade hem min älskling, hur kunde jag glömma berätta att nu står båda våra skotrar på gården? Jag är så jävla sugen på att köra så jag skulle kunna köra runt runt på min gård, men det ska jag inte.

Ska iaf och handla lite nu, sen ska jag på öb och titta om dom har nå kul till nyår, typ hattar eller nå. Sen ska jag förbi mammas jobb och titta på ett litet databord jag skulle få ta eftersom jag ska snöra ut mitt stora skrivbord, som visserligen inte heller är så stort, men det här blir nog bättre :)
Efter mamma slutat jobba ska jag fara förbi Malin och Leon och titta på en dator, får väl se hur det blir med den eftersom det tydligen var danskt tangentbord på den, men det var bara två knappar som var annorlunda. Men jag känner ändå att det är mycket, men får väl se sen då han visar den :)

Efter det blir det väl att träffas och diskutera vilka bilar vi ska ta imorgon, och sen är det bara att packa och sova :D

Naglarna

Har just gjort fransk manikyr på mina naglar, var tvungen måla om dom och ja tänkte att det passade bäst till nyår :P Det blev ändå rätt så bra, bara en nagel som jag blev lite missnöjd med men det syns ju inte om man inte kollar på nära håll, och det kommer ju ingen göra så, och just därför orkar jag inte måla om den :)

Vet iaf inte vart Sanna tog vägen, hon fastnade nog hemma hos sin mamma för hon har fortfarande inte ringt. Får väl fara förbi imorgon istället :)

Ska lägga upp bilderna från stockholmsresan och julafton nu, så ni får väl kika in dom sen. Ni kan klicka här isåfall.

Packning

Har börjat packa för ett tag sen, men har visserligen bara lagt ner mina täckisar och min jacka. Nu väntar jag på att Sanna ska ringa för jag hade tänkt fara förbi henne då hon kommer hem.

Pappa har satt extraljus på mammas bil idag, och som jag har längtat till den stunden, och nu är den äntligen här. Just nu håller dom på att sätta upp högtalarna i vårat surroundljud för dom har stått alla på samma ställe på tok för länge.

Ska nog gå och packa ner lite mer grejer i min väntan. Hejs!

Söndag

Har nyss vaknat och nu hade jag tänkt ta tag i städandet. Sen så har jag ju då även tänkt hitta boken som jag skrev listan i förra året över vad jag skulle ha med mig då, för det är väl som samma saker iår.

Sängen väntar

Kvällen spenderades i lillpite med Anna, Dl, Ev, Tom, Rebbi, Johan och Öhman. Vi körde lite mörkerkurra och det var lite läskigt eftersom jag nästan aldrig varit i Johans hus förut men ja behövde aldrig leta så det gick bra ändå :P
Efter det såg vi lite tv, spelade lite och bara tog det lugnt. Har nyss kommit hem och nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och fortsätta med boken, men jag kommer nog slockna gode fort för jag är trött, men ja måste ändå läsa lite.

Imorgon måste jag nog börja planera vad jag ska ha med mig för mat och så till kåbdalis, kanske även börjar packa ner täckisarna och sånt som jag inte ska använda nå före. Jag skulle så gärna vela ha med skotern dit bort men det känns samtidigt onödigt så vi får väl se hur det blir, Hortan är då iaf sugen, och Sanna ;) God natt


Rummet

Har nyss bytt byrå med mamma och nu håller jag på att lägga in alla som var i den gamla, däremot har jag ett problem. Allt som låg på den gamla som jag inte vill ska ligga på den nya vet jag inte vart jag ska he, men det löser sig nog.

Eftersom jag och mamma köpte nya glas till vårat hus då vi var på IKEA har jag fått stoppa dom andra vi hade bland mina flytta-hemifrån-grejer, har även fått ta våran brödrost eftersom att mamma fick en ny i julklapp. Kommer väl visserligen att byta det sen ändå men det kan vara bra att ha i början :)

Lördag

Jag och mamma for in till stan idag, det var på tok för mycke folk för att jag skulle orka titta på nå. Så fort jag kom in i en affär tittade jag bara runt om jag skulle se något direkt, men ja orkade inte titta vad som hängde på alla galjar. Men däremot på hm köpte jag lite underkläder, det blev 2 bhar och 3 trosor. Sen gick vi och åt och sen for vi hem.

Fick även en ide om att jag ska köpa en laptop, så jag ringde Leon och han ska kolla upp vad det finns för några bra och sådär i min prisklass och sen ska han höra av sig imorgon med lite tips och ideer.

Så nu ska jag gå och städa lite i mitt rum eftersom jag ska he ut skrivbordet om jag köper en laptop, ska även byta en byrå med mamma så jag får en vit istället för den fula träfärgade jag har :P

Mitt i natten

Sitter vaken nu mitt i natten av en enkel anledning. Igår fick jag en kommentar i min blogg av Melissa och då gick jag ju självklart in på hennes blogg och kikade, och efter första inlägget var jag fast. Men nu ska jag slita mig från datorn och gå och lägga mig, ska ju faktiskt upp typ 8. Måste även berätta att mina planer till att renbädda har jag skjutit upp till imorgon. God natt!

Sing it

Jag fastnade i tv, såg att Gladiator var igågn så jag var tvungen se klart andra halvan för den är ju så grymt bra, men ja vill som inte att han ska dö i slutet, men det är ju som ändå ett lyckligt slut, och om han inte hade gjort det så skulle väl filmen aldrig ta slut :P

Sen efter det provade jag och mamma mitt Sing it, och jag kände igen 2 låtar av 35.. Det var ju lite sådär, så nu ska jag ha High School Musical maraton och sen måste jag väl ladda hem alla andra låtar och se alla andra serier och vad det nu var från :P

Fredag kväll

Kom hem kring halv 10, då hade vi åkt bil i ca 12 timmar.

Vi började resan från stockholm 09.37. Vi åkte ett tag, sen stannade vi och köpte kaffe och dricka, sen åkte vi en bit till, ungefär till 12 - 1, och då stannade vi och åt. Sen körde vi en bit till, och ett tag efter högakustenbron blev det kisspaus, om jag inte kommer ihåg fel ? Efter det blev det inga mer stopp förens Umeå.

Vi kom fram, packade över allt till mammas bil, lämnade pappa där och sen påbörjade vi färden med dom 22 milen som var kvar. Först stannade vi och tankade och köpte lite godis i Umeå, sen stannade vi inget mer. Jag tror alla hade grymt mycke hemlängtan, i alla fall jag. Nu ska jag nog gå och duscha sen ska jag höra med mamma om vi kan sätta upp mina nya gardiner, men det blir nog inte ikväll. Ska även försöka hinna renbädda, och om Anna och dom inte är ute och kör skoter så länge så ska jag nog fara förbi dom också, men nu ska jag lämna datorn och ta en välbehövlig dusch!

Fredag morgon

Somnade 11 igår, men blev väckt sen då mamma kom in då hon skulle sova, men jag lyckades somna om ändå :) Vaknade klockan 8, har hunnit vara ut med Doris och nu ska jag gå upp och äta frukost sen bär det snart av, hejs!

Torsdags kväll

Då jag och Linnea kom till Farsta centrum var det ju såklart stängt, så vi for vidare in mot riktiga centrum men där var allt också stängt, förutom en klädaffär som jag såg lite snabbt då vi körde förbi den. Så istället var vi på sightseeing :P

Nu har jag nyss packat ner alla kläder och bytt om till mina mjukisar som jag ska åka bil i imorgon, det blir nog så vi far kring 9, så vi hinner inte shoppa något här, det är lite synd för allt jag köpt är en klänning, det är inte mycket. Sen då vi väl kommer till Umeå lär väl klockan vara kring 5 eftersom vi har husvagnen, så vi lär ju inte hinna shoppa nå där heller, men får väl ta det på måndag i piteå istället, även fast jag inte är så sugen på att shoppa i piteå då jag nu är här :P Men inget att göra åt saken.

Funderar på att lägga mig och se film med pappa nu, och sen gå och lägga mig tidigt ikväll. Det känns som en sån kväll.

Torsdag

Har nyss vaknat, och det var grymt skönt med sovmorgon idag. Nu ska jag gå in i huset och väcka Linnea och höra om vi ska nå på stan :P Vi hade ju tänkt fara typ 10 men det blev inte. Men nu ska jag skynda mig lite, hejs!

Eftermiddagen

Måste först bara berätta att det snöade ju faktiskt idag, visserligen försvann dom så fort dom nuddade marken men man såg dom ju genom fönstret så då blev jag lite nöjd :D

Vi har öppnat alla julklappar nu, av mamma och pappa fick jag pengar och Sing it till vårat wii, det ska bli kul att se hur det funkar på ett wii, om det är lika dant som på PS. Sen fick jag lite som jag nämnt tidigare också.

Av Niklas och Linnea fick jag ett presentkort på hm på 450:-, så jag och Linnea ska nog in till Farsta imorgon och spendera lite pengar, plus att jag ska på hm och shoppa om jag hittar något.

Mormor hade skickat pengar hon med, det är som standard att få pengar av hon och dom sitter alltid väl behövligt :)

Sen så av familjen Marklund fick jag ett set med hudkräm, handkräm, kroppsglitter och duschtvål, ett smyckesträd, en necessär, ett par foppatofflor, ett locktångsset så man kan byta till olika sorters lockar, manikyr och pedikyrset, ett smyckesskrin, en sjal och en klocka med tillhörande halsband.

Nu ska jag gå in till dom andra och vara social, blir väl att spela tp ikväll också, eller prova spelet Niklas fick, får se hur det blir med det.

Julafton

Blev ingen uppdatering igår, jag hade fullt upp. Jag skulle då skjutsa mamma till IKEA, sen hämta hon där så hon fick hem alla grejer, men det var ganska mycket trafik och lite krånglig väg så jag orkade inte köra tillbaka och sen fara och hämta hon igen, så jag stannade :) Först gick vi och åt lunch på Pizza Hut, sen styrde vi mot IKEA. Vi gick och strosade och bara tog det lugnt, köpte lite grejer men det blev ändå inte så mycket, men jag fick mig iaf ett par gardiner, sen kommer jag inte ihåg vad jag mer fick :P Måste ju även tillägga att deras IKEA på kungens kurva är ju så mycket bättre än i haparanda.

Efter det for vi förbi farsta centrum och mamma sprang in på systemet, och det var visst lite folk på parkeringen där, jag ville typ dö men jag klarade det bra ändå utan att krocka :)

Sen då vi kom tillbaka hit kom jag på att vi glömt köpa bingo lotter så då var det bara att fara på kiosken. Sen på kvällen spelade vi ju då, och jag vann då iaf en ny bingo lott, då kanske jag måste spela nästa vecka ;)

Igår gjorde jag och mamma även upp om en julklapp, eftersom jag låg lite efter för hon hittade så mycket åt Niklas på måndagen, så då fick jag ju då allt från IKEA, men det hade jag iofs redan fått :P sen fick jag cider och sen ska hon betala liftkortet eller liknande då vi far till kåbdalis, vet ju inte om vi ska åka men något blir det iaf :)
Sen idag har jag fått en kudde som man har då man badar på kanten, som är som ett hjärta, ni förstår?=)

Nu ska jag gå och duscha, vi är ju ändå 11 pers som ska duscha i huset så det är väl dags att börja nu :) God jul på er alla, hoppas ni har en bra dag :)

Dan före dopparedan

Det blev en skön natt eftersom Doris inte låg med mig så jag kunde ta lite mer plats än då hon ligger med mig, hon tar ju över halva sängen så :P Men kring 7 då pappa skulle gå in så vaknade ju hon sen hoppade hon upp och sov med mig till 9, sen låg hon där med nosen på min arm och andades på mig efter hon vaknat igen, jag tror hon ville ha mat ;)

Så nu har jag iaf hunnit mata hon, varit ut med hon, vara in i huset och sett lite tv men det var inge bra, kännt på lite julklappar, ätit frukost och nu ska jag och pappa se Vi hade i alla fall tur med vädret.

1 dag kvar nu.

Våra gran

Fortsättning

Kvällen avslutades med lite spel, jag lyckades till och med vinna över pappa i tvåmansvist då vi hade tagit pass, det händer typ en gång på 19 år så det här kommer jag leva länge på. Sen spelade jag, Jonas, mamma och Linnea tp med frågor från 90-talet. Eftersom att vi alltid spelar nå på julafton och jag och Jonas har som tradition att vara i samma lag så var vi det med, men jag måste nog tycka att det var han som gjort så att vi förlorade. Bland annat en fråga var vem som var rikast i Sverige 1997, jag tyckte vi skulle ta Ikea-mannen, eftersom jag inte kom på vad han hette, men han sa att han är ju inte skriven i Sverige så det kan inte vara han, sen gissade vi på någon annan, och då Linnea läste svaret vem tror ni det  var? Jo, Ingvar Kamprad, så jag hade ju rätt.

Men vissa frågor var ju lite svåra att förstå eftersom Linnea läste sergant då det stod segergest, det kan också vara en förklaring ;)

Men hur som helst så har jag ju varit vaken länge inatt, i alla fall om man jämnför med dom andra nätterna i Stockholm. Nu funderar jag på att fortsätta läsa min bok som jag började läsa på vägen hit "Att älska som en porrstjärna: en sedelärande berättelse" av Jenna Jameson, men är samtidigt ganska trött så jag somnar nog snart ändå. Godnatt

Måndag kväll

Blev inte riktigt som ryktena sa.

Men hur som helst så for jag, mamma, pappa, Niklas och Linnea in till stan. Niklas och pappa gick och satte sig på Olearys medans vi skulle shoppa.
Vi gick först på några skoaffärer och några hm, sen gick vi och mötte upp dom, drack lite cider och åt lunch. Sen gick vi vidare på stan medans dom for till casinot. Måste även berätta en sak, tro det eller ej, men jag och Linnea köpte ingenting. Jag köpte visserligen åt andra men inget åt mig själv. Sen gick vi och åt på Thank God It's Friday's, min mat var lite torr men skit samma, vi åt så mycket till lunch så jag var ändå mätt :P

Efter middagen for vi tillbaka till huset, vi har druckit lite och nu spelar vi musik och bara njuter av måndagskvällen, och det slinker väl ner lite alkohol nu också.

Hade tänkt låna Jessikas kamera sen så jag kan lägga in lite bilder innan jag kommer hem, för mamma och pappa tog inte med datorkabeln.

Imorgon blir det då IKEA, men vet inte om jag orkar följa dig, kanske hänger med karlarna istället. Men ska gå och hålla dom andra sällskap nu, hejs!

Måndag

Igår då pappa och Doris lagt sig i sängen tog det inte länge innan hon hoppade ner från deras och kom och sov med mig istället. Det är ju mysigt att hon kommer men man hinner ju vakna några gånger av att hon rör sig mitt i natten, men annars så sov vi till halv 9 :)

Gick ut med hon först, sen gick jag upp och åt frukost och sen väntade duschen. Tyvärr så fattade jag inte hur man slog igång duschen som var ovanför en, för dom har som två, en som sitter på en slang som man kan hålla i, och en som sitter nästan i taket. Men hur som helst så fick jag köra med den man kan hålla själv och det var lite jobbigt för det kom inte så mycket vatten ur den, men hur jag än försökte så fick jag inte igång den andra. Sen då jag duschat klart och skulle vrida av den så fick jag mig en kalldusch av den i taket, för man ska vrida åt andra hållet för att få igång den så då jag skulle vrida av den första så vred jag för långt och den andra startade, och det var iskallt vatten som legat kvar i rören som kom då :P

Nu ska jag nog sminka mig och göra mig klar, vi ska väl till stan på typ en timme, sen hörde jag rykten om att det skulle bli pubrunda ikväll ? Vem vet,

Vila

Hade ställt klockan på 8 så jag inte skulle sova hela kvällen, sen snoozade jag till typ kvart i 9 och sen kom pappa och Doris in för att sova, så nu har jag nyss bytt om till pyjamasen och ska somna på riktigt :)
Eller så kanske jag ser filmen med pappa, känns lite tidigt att sova, vad har hänt ? så här tidigt brukar jag ju inte lägga mig om jag inte gjort massa så jag ska vara trött, och jag har ju inte ens gjort något speciellt idag för att vara det, men skit samma :) God natt!


Söndags kväll

Blev inge film imorse, pappa kom och släppte in Doris i husvagnen och hon hoppade upp och somnade bredvid mig så jag beslöt mig för att sova ett tag också.

Vid 11 ringde pappa och frågade om jag skulle med till Farsta och självklart tackade jag ja, så det blev vi 2 och Linnea som for. Vi var först in på Dressman och köpte nå kläder åt pappa, sen köpte han ännu mer julklappar åt mamma, så nu har hon väl 4 från han och dom ska inte ens köpa till varandra :P Efter det for vi tillbaka hit och då fick vi veta hur våra planer såg ut fram till Onsdag och idag var det fritt så jag och Linnea bestämde oss för att fara till Nacka där dom byggt ett nytt köpcentrum. Jag hittade min nyårsklänning men annars köpte vi inget mer.

Då vi kom tillbaka for vi och hämtade mat från Pizza hut, och det är ju så grymt gott där. Tror det är mycket för att man aldrig äter där annars :P

Imorgon ska vi då in till centrum och shoppa, kolla lite hur dom julpyntat på NK och där dom nu har så mycket. På kvällen ska vi äta på Thank God It's Friday och annars vet jag inte om vi hinner så mycket mer.

Sen på tisdag blir det en IKEAdag, och på kvällen blir det väl inte så mycket mer, vet väl iofs inte vad karlarna ska göra på tisdag, vet inte heller om jag orkar följa till IKEA.

På onsdag är det ju då julafton, men det vet ni väl redan ;)

Nu ska jag vila ett tag, sen ska vi kanske basta ikväll, tyckte jag hörde att dom pratade om det tidigare, och om vi gör det lär det ju bli en tidig kväll :P


Söndag

Vaknade klockan 7 av att Sven råkade sparka i husvagnen då dom kom hit, och Doris flög typ upp för hon blev nog lite rädd. Vi har haft det så mysigt inatt, det började med att jag somnade och hon sov på golvet, sen mitt i natten blev hon väl ensammen eller nå så då hoppade hon upp till mig, blev lite trångt men jag sov gott med lite värme från henne :)
Har även hunnit vara ut med hon och allt eftersom att ägarna bara sover :P

Vi åt nyss frukost och efter det gick jag ner till husvagnen igen och nu ligger jag här och är trött och fryser lite så jag ska snart starta andra halvan av filmen jag började se igår och krypa in under täcket. En glad överraskning igår var ju att Vin Diesel var med i filmen jag startade, älskar att se filmer med han.

Fick även ett väldigt oväntat sms inatt, blev som lite chockad då jag läste det, men framförallt blev jag glad. Väldigt glad.

 Nu väntar filmen sen måste jag väl kanske gå och duscha och göra mig klar för våran första dag i sthlm. Hejs!

Stockholm

Vi kom fram till kvart över 7, halv 8 nån gång, resan gick bra men tyvärr lyckades jag inte sova så mycket. Somnade först kvart i 1 till kvart i 2, sen somnade jag om 2 till 3, sen sov jag ett litet tag i slutet också. Linnea och Doris har däremot sovit hela resan förutom då vi stannade i Docksta för att rasta Doris och köpa lite kaffe och så, och dom var även vakna då vi var in och åt i Gävle, annars har dom sovit :P

Då vi kom in på deras kvarter möttes vi av världens finaste hus, det är som fyra olika våningar. Först kommer man in i hallen och så, sen tar man trappen upp där dom har ett vardagsrum för barnen med toa och förråd, sen tar man en trapp upp till där dom har tre sovrum. Sen har dom en liten trappa upp till köket och vardagsrummet, sen kan man även ta en liten trappa upp där dom ska göra kontor. Dom har stora fönster så man har bra utsikt eftersom dom bor som på ett berg, dom har däremot inte hunnit med poolen och massa smågrejer eftersom dom flyttade in för 2 veckor sen, men det är helt sagolikt, vet då inte hur man ska hitta ett perfekt hus att bo i efter man sett deras. Hade nog tänkt lägga in nå bilder sen på det så ni kanske kan förstå lite.

Sen bjöd dom på lite vin, öl mm, men det blev inte att dricka så mycket ikväll för min del. Sov så lite natten mot idag och det var så oskönt i bilen så jag är grymt trött, och det blev inte bättre av ölen, och verkligen inte efter lill-Linnea satt och höll på i mitt hår. Så nu har jag lagt mig i husvagnen och ska starta en film, kommer förmodligen inte orka se klart hela men det finns ju mer dagar.

Imorgon blir det nog att fara och shoppa litegranna, men får väl se om det blir att fara till det nya köpcentrumet eller om det blir att fara in till NK och allt där dom julpyntar så fint, eller något helt annat.

Tyvärr så måste jag ju vara lite ledsen över att det är gräsmattor framma här, inte minsta lilla snöhögen finns. Men imorgon efter dom köpt granen och pyntat den och vi lagt in alla julklappar så kommer nog julstämmningen tillbaka :) Men godnatt alla, och jag hoppas du får en superbra kväll ikväll Sanna Ö!

Bilresan

Sitter i bilen nu, vi har kört i en timme sen vi lämnade Umeå. Jag bad ju pappa fixa så att datorn var i bilen så man kunde se ha lite underhållning under vägen, kanske se en film eller något och det han gjorde, men han har ju ingen film på datorn så det blev inte :P Men får väl börja ta hem nån nu så kanske den är klar då vi ska hem.

Det är 56 mil kvar innan vi är framme i sthlm, enligt gps:en så ska vi vara framme 19.38 om vi håller den här farten.

Linnea sitter bredvid mig och gapskrattar med sig själv åt en bok och ingen fattar nå. Doris sitter i skuffen och är avundsjuk och grinig för att hon inte får vara med oss, men hennes tyck-synd-om-mig gnäll har inte kommit så det är nog lugnt. Tror ändå hon har somnat nu.

Funderar på att lägga mig och sova ett tag själv, sov bara 5 timmar inatt så jag är lite trött, och jag sov inget i bilen påväg till Umeå heller.

Jag lär väl uppdatera senare, har ju ändå över 8 timmar kvar i bilen.... Hejs!

Avgång

Staven sitter bra, och det har inte blivit några som helst problem, det känns skönt. Vi ska snart fara, jag ska bara borsta tänderna och sen packa ner allt jag har använt idag.

Blir nog att sitta framför datorn i bilen också, så jag får väl uppdatera senare, har inte tid nå mer nu, hejs!

Kvällen

For hem från Sanna kring 9, då var jag sjukt trött, och jag kände att om jag skulle orka packa och allt var det nödvändigt att åka hem då. Nu har jag packat klart allt, förutom nå sockar som jag har i tvättmaskinen, och tandborsten då såklart, men den ska jag ju använda på morgonen så :)
Tror jag ska lägga mig i sängen nu och sova, det ska blir så grymt skönt. Men måste slå in ett paket före såfort mamma gått och lagt sig så hon inte ser mig :P

Föresten, jag har ju bytt stav idag då jag var hos Sanna. Jag är dock lite tveksam, för det första så ska man ju vänta 2-3 veckor innan man byter och idag har jag haft mitt hål i en vecka och böt ändå, men det gick fan inte att ha den långa, den skavde och var ivägen. Sen så för det andra så kändes den lite kort då jag stoppade dit den, båda kulorna sitter ju som mot tungan, kanske ändå skulle ha haft en som är 14 ? Hur som helst så har jag ätit lite is för säkerhetens skull så den inte sväller, men det lär jag ju märka imorgon på morgonen, men har jag klarat mig hittills så borde det nog vara lugnt. Sen så skulle även Linnea ta med en som är 16 så jag kan ju alltid byta till den där borta, är ju ändå 4mm bättre än 20 :)

En sak som är väldigt tråkigt är att jag missar Sannas 18års fest imorgon, men dom får det säkert roligt ändå :) Sen så får hon ju äntligen gå ut med sitt riktiga leg, helt ärligt, efter 12 slaget, det har jag sett fram emot :)

Men nu väntar sängen, jag hör hur den ropar på mig ;) God natt!


Vila

Det var grymt skönt att sova dom där 2 timmarna, dom var väldigt välbehövliga, och nu är jag fit for fight igen :D

Ska fara till Susanne nu sen direkt till Sanna, ha en bra kväll, hejs!

Fredag

Då jag kom hem till Ida sov hon fortfarande så jag väckte hon, men det tyckte hon inte om :P Sen satt jag där och såg lite tv och kände mig taggad på att fara till Lindbloms medans hon gjorde sig klar, sen åt vi frukost tillsammans, för jag orkade inte äta då jag var hemma. Vi kom dit 10 och då var kön väldigt lång, men sen då dom hade första insläppen så tog vi oss en bit fram. Efter ett tag kom Anna, Jessica och Malin och stod och frös med oss i kön.
Man borde verkligen ha varit där tidigare så man fick komma in från början så man för det första slapp stå ute i kylan, och sen så hade det ju inte varit fullt där inne. Vi stod iaf ute i ca 50 min, jag kom in och han som jobbade där lurade på mig ett par glasögon, jag kände mig lite stressad och ville inte vara kvar för det var för mycket folk, så jag tog dom första han rekomenderade och han fick mig även att köpa ett extra glas som inte var speglat. Kan ju då vara bra att ha då .. vad sa han egentligen ? Det är då helt glömt nu, var kanske nå med dimma eller mörker.. men hur som helst :P Ett par glasögon och ett par extra glas blev det iallafall.

Jag tror jag har fått lite av pappas shoppinghumör i lägen där det är mycket folk, då tar jag det första bästa för att få komma därifrån :P

Kön där inne tog ju dock också en jävla tid, stod väl i kön i minst 30 min, men jag hade tur och fick tränga mig lite ;) Men nu har jag dom, plus mina gamla som det är en limfläck på. Dom går ju att använda eftersom jag har använt dom i två år med den där fläcken, man märker den ju knappt, men jag kände att jag ville passa på att köpa nya nu då det ändå var rea. Flörtade även med pappa, ska se vad mamma säger också, var ju trots allt hon som satte fläcken på dom :P

Efter det for vi till stan och lunchade med Tommy. Jag köpte en julklapp från pappa till mamma som jag måste slå in snart så jag inte glömmer det, sen gick vi även på lite andra affärer, och i slutet gick jag på reserv energin. Jag är helt slut och jag hade lätt kunnat lägga mig på gångvägen och somnat där. Men jag höll ut till slutet.
Hann ju även vara på banken och hämta nya engångskoder eftersom jag fortfarande inte fått hem några.

Nu ska jag gå och ta en pn i ca 2 timmar, sen blir det full rulle igen :) Hejs!

Brist på sömn

Igår gick jag ju då och la mig och såg klart slutet av Hell's Kitchen i min säng, sen såg jag även slutet av CSI. Efter det stängde jag tvn för det fanns inget mer intressant att se men jag var ändå inte trött så då tog jag fram min mp3 spelar och började lyssna på lugna låtar i hopp om att det skulle göra mig trött, men inte det inte. Efter 30-40 minuter gav jag upp och kom fram till att jag skulle läsa min bok istället, men jag visste att om jag började skulle jag inte kunna lägga ifrån mig den. Hade bara läst 57 sidor och jag har väntat med att fortsätta eftersom man fastnar i den.
Började iaf från sida 58 och sträckläste till 04.14, då var boken slut, efter ca 200 sidor och nån timme. Fick även sms av Linnea där vid 3 och hon hade inte heller kunnat somna, men jag tror hon lyckades sen för efter ett tag slutade hon svara :P

Då den var slut fanns det inte så mycket att göra så jag försökte somna, men det gick inte så jag började lyssna på musik igen. Var sugen på att gå upp och duscha där vid 5 men jag tänkte vara snäll och låta mamma sova till iaf halv 7, och då jag väl hade duschat klart och hon var uppe tyckte hon att jag kunde ju ändå ha gått upp 6 om jag ville :P

Nu ska jag äta lite frukost, sen blir det att fara till Ida och sen väntar lite ärenden :)

Klippning

Susanne kom vid 8, och då satt jag, hon och mamma bara och surrade och fikade lite. Sen klippte hon ju då mig och jag blev så nöjd. Visserligen toppade hon ju bara mig men det känns mycket fräschare även fast man bara toppar sig, fast jag tror ändå hon tog ganska mycket i luggen men det blev väldigt bra :)

Blev inge julklappsbyte, eller jag skickade hennes med henne men jag ska förbi och hämta mina imorgon eftersom hon glömde dom :P

Hon for vid halv 11 och sen dess har jag sett Hells Kitchen, hörde att pausen blev slut nu så nu måste jag tillbaka till tvn, är ju finalprogrammet nu :)

Imorgon har jag fullt schema. Klockan 8 ska jag åka till Ida, sen ska vi bland annat på Lindbloms och sen ska jag även köpa en ny stav och vi ska göra lite ärenden, ska bland annat titta på en julklapp åt mamma från pappa, jag blir ofta skickad att göra sånna ärenden av han. :P Efter det ska vi förbi till mig och ta det lugnt och prata ikapp om hennes resa och allt som hände här medans hon var borta, vilket inte är mycket.

På kvällen ska jag då till Sanna då hon ska bjuda på fika och hon ska få sina presenter, sen ska jag då även och hämta mina. Men nu väntar tvn, sen sägen så jag orkar upp imorgon, hejs!

Torsdag

Funderar på att börja göra mig klar, byta lite kläder och sådär. Har inte så mycket annat att göra just nu så jag kan lika gärna börja nu.

Susanne skulle komma förbi vid 8 och då ska hon klippa mig, åsså ska vi byta julklappar för sen hinner vi ju inte ses något innan jul. Tror även att jag ska börja packa nu innan hon kommer, har ju visserligen skrivit ner det mesta jag ska ha med mig så jag behöver ju inte fundera så mycket över vilka kläder jag ska packa ner. :)


Telefonsamtal

Blev inte alls så att jag gick och såg tv, tittade på internet och det började ingen film och sen efter det fastnade jag här,  har fixat lite musik och sånt, men nu ska jag faktiskt gå då jag har skrivit klart det här :P

Imorse fick jag ett samtal av Sanna Ö, då jag svarade trodde jag hon var på gränsen till att börja storgråta, men det visade sig (som tur var) att hon bara var stressad och trött eftersom hon försovit sig. Sen var hon ju ute i halkan också och vädret som är just nu, halka, blött och jävligt, kan väl iofs få vem som helst att gråta. Det är mindre än en vecka kvar till jul och vi har haft tur som haft så mycket snö före, men nu börjar allt regna och tina bort, det är inte bra!

Jag ska ju visserligen ha en grön gräsmatta utanför fönstret så jag skulle gärna ha halka och blötsnö på min jul.
Nu vet jag ju inte om dom har en grön gräsmatta där, kanske var att ta i, men ni förstår nog vad jag menar ändå.


Haha, och föresten.. jag lästen på aftonbladets hemsida idag att det är några som döpt sitt barn till Adolf Hitler, och nu så vägrar matvaruaffären att göra en tårta med hans namn på. Föräldrarna säger att dom inte är rasistiska och alla de svastikor som finns på husets väggar, kuddar, jackor, kylskåp och på familjens bil ser de som symboler för fred och balans.

Stackars barnet, han kommer inte ha det lätt då han blir äldre.


Perfect Game

Har justt sett film på tv1000 family, den var en riktigt bra torsdags morgons film. Den var glad med ett lyckligt slut, fast den hade sina sorgliga delar också, men dom var få. Ska se om det börjar nån annan film 11 annars får jag väl se tv, även fast det inte är så mycket nu på dagen.

Trött

Har varit vaken i över en timme nu eftersom min mamma kom in och väckte mig halv 8 för att fråga vad jag hade sagt till hon igår kväll efter hon lagt sig. Hon är lite knepig efter hon har lagt sig, man frågar om hon är vaken åsså svarar hon ja, men dagen efter vet hon inte vad man sagt för då sov hon egentligen då vi pratade :P

Hur som helst så sa jag att jag frågade om hon ringt Pelle om min dator, men hon undrade vad jag sagt efter det och det var ju då ingenting, för efter det gick jag och la mig så hon hade nog drömt eller nå. Så hon väckte mig egentligen i onödan :P

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och slå på filmkanalerna och hoppas att dom visar något bra :)


Sjukt

Har just sett efterlyst, och vissa saker som dom visar är ju helt sjukt. Hur fan kan man tex knivskära hästar i deras underliv så dom dör? Det är obegripligt.

Ska iaf snart lägga mig i sängen och invänta CSI, eller så sitter jag här tills det börjar så jag inte blir uttråkad i väntan och somnar istället. :)

Onsdags kväll

Har nyss kommit hem från Robert och Linnea, vi var där och lämnade lite julklappar eftersom dom inte ska fira julen med oss. Sitter just nu och lyssnar på Molly Sanden - Hallelujah, det är riktigt bra. Men ska förflytta mig till tvn och se efterlyst, det är ju lite ihopklipp om allt som varit och det kan bli intressant, ska väl även se vad Leila bakar ikväll och halv 12 blir det CSI, om jag nu orkar vara vaken så sent ;)

Jag längtar dock till imorgon och på fredag, ska bli två mysiga dagar och sen far jag ju till sthlm, där det kommer bli massa shopping till mig och andra :) Hejs!

Onsdag

Pratade nyss med Anna, blir nog att fara förbi Jessica sen ikväll om dom nu skulle vara där. Men nu ska jag iaf gå och duscha och sen göra mig klar, efter det är det väl bara att invänta mamma :)

Titanic

Vi såg den ikväll och den är ju faktiskt väldigt bra, men ja blir lite rastlös då jag ser en så lång film då jag redan sett den några gånger. Har även hunnit varit lite chaffis mitt i filmen, men vi hann ju se slutet och det var ju huvudsaken :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig, finns inte så mycket annat att göra. Jag längtar tills på fredag, då ska jag köpa nya skoterglasögon om jag nu hittar några, och ska även köpa en ny stav eftersom den här är på tok för lång, den är även ivägen och den skaver som på hålet. Eller kan inte förklara på det något annat sätt :P

God natt alla!


Tisdags kväll

Sitter hos Anna nu och tänkte passa på att uppdatera lite nu då hon och Malin är ute och röker. Mamma var iaf gladare idag, fick ta bilen :P haha, hon sa att hon är ju inte långsint så. Har även hunnit vara och köpa en julklapp till henne från pappa och sen begav jag mig hit.

Imorgon blir det nog kanske jobb, dom hade ringt idag men då sov jag så jag svarade inte, måste nog ringa tillbaka till dom om dom inte hinner före. Sen på torsdag kväll eller fredag dag ska jag och Susanne träffas och byta lite julklappar och hon ska klippa mig. Sen på lördag beger jag ju då mig till sthlm :) Känns som att jag har fullt upp den här veckan också, som vanligt.

Tisdags morgon

Vaknade då Linnea kom hit efter jobbet, och sen slog hon igång tvn i vardagsrummet och då orkade jag inte ligga kvar i sängen nå mer. Så vi hittade en film som var bra tidsfördriv 9 på morgonen, den hette nog Vilddjuren, eller något liknande. Linnea somnade, jag låg och skrattade till den och Doris låg och tittade helt imponerande på alla djur som rörde sig på bilden.

Tror jag ska gå och lägga mig i soffan med henne nu, skulle behöva lite vila eftersom Doris har varit vaken på tok för många gånger i natt. Då hon går omkring i sängen och håller på att snarka resulterar det i att jag vaknar hela tiden :P Har för mig att Linnea jobbar natt inatt också, men då ska jag trötta ut Doris massor innan vi går och sover.

Kvällen

Jag låg och såg CSI i soffan, sen kom mamma och gjorde mig sällskap, och även då Doris. Det slutade med att alla vi tre somnade i soffan och vaknade nyss :P Så nu är det bara att flytta över till sängen och somna om, får bara hoppas att Doris vill det.


Måndag

Tog sovmorgon idag, sen kom Linnea och Doris hit på eftermiddagen sen for Linnea och jobbade. Jag och Doris har just varit ut och jag tror inte det finns nån hund som tycker det är roligare att leka i snödrivorna än Doris :P Hon blev helt galen då vi var och busade på gården och ville absolut inte komma in så jag fick lura in hon med bollen, tror inte hon blev så nöjd då.

Tack Sanna för att du förstörde min glädje över att Gossip skulle komma ut imorgon :P Nu är det dock bara fyra dagar till fredag, och du vet vad som väntar då ;)

Jag förstår inte det roliga i det där, men om du tycker det var kul så var det ju bra för dig :P

Nu ska jag gå och mysa med Doris i soffan framför tvn, hoppas bara det är något bra.


Gossip Girl

Har just sett två veckors avsnitt i rad, bara för att jag har skitigt i alla serier då oth tog uppehåll :P Men det skulle jag dock inte ha gjort för det var hur bra som helst, fast det var skönt att få se två avsnitt på rad, sen så kommer det väl ut på tisdag också, så jag behöver inte vänta allt för länge.

Nu ska jag fortsätta med dhw och ga, hejs!

Söndag

Idag har jag sovit länge, sen bara typ legat i sängen efter jag vaknat, har nyss varit upp och ätit lunch/middag och nu har pappa farit till umeå, så frågar är hur stämningen blir i veckan nu då mamma är sur på mig över tungan. Eller, allt är ju egentligen som vanligt, fast ändå inte.. Hon är glad, men det är som ändå på ett annat sätt.

Nu ska jag gå och se lite tv igen, hoppas bara att det är något bra, men jag tvivlar på det. Sen blir det att se lite serier.

Bowling

Idag for jag, Erik, Ante och Anna och bowlade på skeppet. Det var min jätte smarta ide, som förövrigt inte var så bra. Jag är sämst på att bowla. Men hur som helst, då vi kom dit tjugo i 9 sa dom att dom egentligen stängde 9, men det var en kille där, vet inte om han jobbar där annars? men han jobbade inte ikväll som sa att dom skulle vara där längre, och han slog in oss på en bana och sa till hon i kassan att bara ta betalt för en halvtimme, som förövrigt blev 25 kronor per person, väldigt billigt :P Sen så var vi ändå och bowlade i en timme. Men sen blev vi less och for även fast tiden inte var slut.

Det började bra för mig, jag fick en strike och tänkte att min tur med bowling kanske har vänt, men sen började det gå utför efter ett tag. I början låg jag på delad första plats, men det slutade nog med att jag låg sist. Vi fick byta bana efter ett tag så våra poäng sparades inte, men eftersom det inte gick bättre för mig så :P

Har nyss kommit hem, nu ska jag bara vänta på att mina föräldrar vill hem så jag kan hämta dom, och det kan ju ta ett jävla bra tag, så jag ska nog starta en film eller hitta på något annat :) Hejs!

Ny favorit

Jag har ju börjat tycka om Markus Fagervall massor nu. Hans nya låtar är ju bra, iaf dom jag har hört, så nu sitter jag och nöter han ;P

Lördags kvällen

Sitter och funderar vad jag ska äta till middag, måste hitta något som helst inte behöver tuggas :P Efter det blir det nog bara att ta det lugnt, som igår :) Skönt att det har varit en lugn helg.

Lördag

Gårdagen spenderades i nyktert tillstånd med Anna. Först kom hon och hämtade upp mig här och vi for till Dl och såg idol, men han började dricka då Öhman kom så då for vi. Först for vi och tittade på slutet av idol, sen hann vi även med att äta lite piggelin. Resten av kvällen körde vi typ bara runt, träffade lite folk, och for och snodde is på max :P

Kom hem kring 3 någon gång och sen for jag och hämtade Ante och Erik som befann sig i stan, dom var fulla, men väldigt söta. Dom fick mig att vända bara för att dom skulle på 7eleven och köpa en drick yoghurt till mig eftersom det tar så länge att äta allt annat :P Sen bad jag även Ante ta en mugg med is från max då jag hämtade dom, och han var ju snäll att fylla den med cola också, tyvärr så ville jag ju bara ha isen ;P Men det var ju tanken som räknades.

Somnade väl kring halv 4, och steg upp 1 för då var det lunch, annars hade jag lätt legat kvar längre.Pappa frågade mig om det fastnade nå korvbitar i piercingen, haha, men inte det inte. Går bara segt då man tar så små tuggor :P Däremot så far det ju in mat i hålet där tanden varit, och det är inte bra alls.. fick stå med en tandpetare och peta där, så då började jag ju självklart blöda också, förstår inte varför dom har sytt ihop det sådär konstigt. Kan ju inte vara meningen att det ska fara in mat där så jag måste peta ut det, eller fara in så att dom får skölja hela tiden. Måste nog ta mig ett snack med dom.

Ikväll var det tänkt att vi skulle ut och köra skoter och grilla, men jag får se hur det blir med den saken. Jag kunde då inte hämta min eftersom släpet är i umeå, men skit samma :P

Nu ska jag gå från datorn, har inget mer vettigt att skriva.. inte för att det där blev så mycket vettigt heller :P  Hejs!

Nu är det gjort

Nu har jag och Anna gjort hål i tungan, den är dock inte så uppsvullen än, men det kommer väl :)

Ikväll blir det att se idol, sen vet jag då inte,

Galet

Anna ringde just och taggade upp mig, jag är dock grymt nervös. Det kommer bli helt sjukt :P

Fredag

Alltid bra med fredagar, känns dock som att det är lucia idag eftersom det kommer bli så mycket lussande idag, både av piteås luciatåg och på skolan måste dom ju ta det idag också, tror det kan vara ganska skönt för lärarna att inte se massa trötta och bakfulla ungdomar :P
Jag kommer förmodligen inte se någon lucia alls, det skulle va om jag råkar befinna mig i stan imorgon men det tvivlar jag starkt på, men det är mysigt att veta att det är lucia ändå :D

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen ett tag igen, sen ska jag till stan med Anna idag.


Utmanad

Har just stått och slagit in massa paket, 14 stycken för att vara exakt, var dock lite svårt att hitta kartonger till alla :P Nu tänkte jag göra den där utmaningen som går runt för Sanna har utmanat mig, eller jag tror då det är jag ? Men ja fick bara upp att sidan inte kunde visas då jag klickade på den. Den kommer däremot inte bli som den ska vara, jag kommer inte komma på 8 grejer till varje eftersom  jag inte har önskat mig något iår, eller, jag önskade mig ju faktiskt en sak av mamma :P

Åtta hårda klappar:

  • Laptop 
  • Smink
  • OTH boxarna 
  • Parfym
  • Bil
  • Kamera
  • Ett kontokort som är laddat med oändligt mycket pengar
  • Ny telefon (jag älskar visserligen min och vill inte byta, men den har börjat lagga lite)

Åtta mjuka klappar:

  • Färgade linser
  • Presentkort
  • Pengar
  • Kläder
  • Tjockare hår ;)
  • Alkohol till nyårsveckan

Åtta viktiga klappar:

  • Att få vara med hela min familj!
  • Att det kommer vara snö i sthlm då vi kommer dit. 
  • Att jag hittar mycket på rean som jag kan shoppa.
  • Trevligt sällskap.
  • Att mina julklappar innehåller något bra ;)
  • Att dom som öppnar julklapparna från mig tycker om dom.
  • Att alla mina vänner får en bra jul med trevligt sällskap och det dom önskade sig.
  • Att alla är friska och mår bra :)


Några av punkterna går ju att diskutera men ja hade inget annat att skriva så det fick bli sådär :P


Förövrigt så fick jag ett sms ikväll av min älskling som är i Egypten, det var skönt att bara få veta att dom lever och har det bra, resten hinner vi ta på.. söndag ? eller nästa vecka :)

Nu väntar sängen, godnatt!


Kvällen

Det gick verkligen inte bra för mig, efter jag vaknat och var påväg till jobbet så började jag må illa så jag for bara dit och sa att jag skulle fara hem igen eftersom jag mådde illa, och eftersom jag vet att det går magsjuka då min kära vän har haft det så kände jag verkligen inte för att vara där bland 1000 pers. Dom ville ju såklart också att jag skulle fara hem ;)
Vilade ett tag då jag kom hem och det började bli lite bättre, nu har jag fått i mig lite mat men nu väntar sängen igen. Imorgon får vi väl se vad det blir, fest eller inte ?

Torsdag

Var på stan ett tag med Susanne idag, vi gick bara och tittade på lite smått och gott till olika personer, sen for vi hem vid halv 2. Jag somnade då och vaknade för ett tag sen då mamma ringde, nu ska jag strax fara och jobba och jag känner mig inte alls sugen, är trött. Men det går ju så fort, det är ju trottsallt bara 3 timmar, och idag ska jag ta med min bok.

Vi hörs sen, hejs!

Bakningen

Bakningen började bra. Trodde jag iaf, och tji fick jag, för det gick inte bra. Började med att jag gjorde smeten åt två långpannor, sen då jag häller ut i den ena ser det lite för lite ut, så jag frågar mamma om det står något på receptet, hon svarar nej och jag tänkte inte mer på det utan hällde ut den andra smmeten i den andra pannan. Sen stoppar jag in dom i ugnen och tittar på receptet, och då står det ju klar och tydligt att det ska vara i en liten långpanna, så mamma hade ju tittat på fel recept. Jag höll på att börja gråta för jag blev helt förstörd, men vi skyndade oss ut med plåtarna och flyttade över så båda smeterna var i en och stoppade in den.

Efter vi gjort den upptäcktet så kom nästa besvikelse, jag hade för lite ägg om jag skulle göra dom i den stora långpannan. Då fick jag ännu en till anledning till varför jag borde ha gått och lagt mig i sängen och gråtit. Jag blev arg och grinig, mamma sa att det inte skulle hjälpa att gråta, och att jag ju inte behövde baka allt jag hade tänkt, då blev jag bara argare, så jag hoppade in i bilen, ringde Sanna och berättade om hur allt blev misslyckat och körde till 7eleven. Då jag väl kom dit hade dom inga ägg alls, så då fick jag fara vidare till 10 till 12, och där köpte jag 12 ägg bara för säkerhetsskull, tänkte att det inte skulle räcka med bara 6, och tur var väl det, för jag behövde 10 av dom. Om jag bara hade köpt 6 ägg hade jag förmodligen snört jävlat allt i soperna och gett upp.

Men sen gick allt fint, kladdkakan blev bra, och alla andra tre långpannor blev bra, + att den första som jag trodde skulle bli misslyckad blev också bra :P Jag är nöjd och trött just nu, ska bara skära dom två sista pannorna i bitar och stoppa dom i burkar. Tänkte bara passa på att uppdatera medans det svalnar lite.

Imorgon ska jag och hämta Linna kring 7, sen ska jag hem och sova ett tag till och sen ska jag på stan med Susanne ett tag och klockan 5 är det jobb igen.

Tack Lisa för ditt anonyma inlägg, men jag antar att det var du ? ;)

Nu är det dags att avsluta det här och paketera kakorna. Skulle även behöva en dusch men jag får se om den får vänta tills imorgon. Är nog för trött då jag har paketerat klart. Godnatt alla,


Kvällen

Det var väldigt hektiskt på jobbet i slutet, och man kan inte vara överallt på samma gång, men vissa kärringar verkar ju inte förstå det. Står bara och gapar och tror att det ska gå fortare, men det gör det då verkligen inte för dom, för då hoppar man över dom ;)

Jag är helt slut eftersom det var typ 1000 jackor där som skulle hängas ut på typ 10 min, men det är bara att samla ny kraft och baka nu. Det ska bli kul eftersom jag älskar att baka, synd bara att ingen i min familj någonsin äter upp det, så jag älskar då andra vill att jag ska baka åt dom :)


Onsdag

Har varit med Linnea hela dagen, sprang ner på stan och köpte presenter åt Sanna, hon har ju ett x antal att vänta på tills nästa fredag. Måste bara kolla så jag har papper åt alla ;)

Skjutsade även förbi Linnea på jobbet nyss, och nu ska även jag bege mig till jobbet. Måste även plocka bort så att Doris inte kan äta upp så mycket nu då jag är borta. Jag ska ju ha hon hela natten ;)

Men måste skyna mig nu, uppdaterar senare, hejs!

Julboll

Idag kom mamma med en julboll och frågade om jag ville ha den i fönstret, och eftersom den var fin så tackade jag självklart ja. Jag har ju inte hunnit titta på nån julstjärna än, känns som att det är så mycket annat att göra, men nu har jag ju bollen så jag är nöjd :D Kommer bara glömma bort att stoppa i den varje morgon.

Nu ska jag lägga mig i sängen med vetekudden och läsa boken jag började läsa imorse. Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak. Har som fått för mig att den ska vara bra, och jag hittade den hos Linnea så då började var jag som tvungen att börja läsa den :P

Imorgon blir det stan, ska köpa present åt Sanna ;) Det ska bli så kul när hon får den, måste dock ge den i förskott eftersom jag är borta den 21 :/ Kan ju tyvärr inte stanna.

Sen klockan 5 bär det av till jobbet, och då jag slutar klockan 8 ska jag hem och baka massor.

Spårlöst försvunna

Jag och mamma har just letat igenom garaget 4 gånger och vissa av mina kakelverktyg är spårlöst försvunna. Vi har lyft och flyttat på varenda grej men det finns inget där. Några grejer låg ju på hyllan som dom skulle, och vissa bredvid kakelplattorna, men några grejer är helt enkelt borta.. det är inge bra.

Doris

Vi har just varit ut på en lite prommis, men den blev inte lång. Nu ligger vi i varsin soffa och jag tror hon har somnat om :P Ska gå och äta lunch nu, och se våra bästa år.

Bilder

Jag har även lagt upp bilderna från i fredags då vi var hos Anna, glömde skriva det nyss :P

Ni kan se dom här ;)

Rocky Road

Det var det vi bakade, plus pepparkakor. Våra rocky road såg kanske inte riktigt ut som på Leilas bild, men vad skulle se lika dant ut som något hon gjort? Men goda var dom iaf, man fick i sig en hel del socker, det kan jag lova. Sen så blev min andra plåt med pepparkakor inte riktigt helt gräddade, men den första blev ju så jag är nöjd. Plus att jag lyckades utan att he sönder dom då jag skulle flytta dom till plåten. Tror det var första gången ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, ska ju faktiskt in till stan 8 och vara hundvakt. Det kommer alltså sluta med att jag far dit, hon blir glad för att jag kommer och sen kommer vi båda slockna i sängen igen :P Sen lär vi ju sova till typ 12, och efter det är det nog inte så länge kvar innan Linnea kommer ut. Det är synd att Dorkan är så förkyld så man inte kan ta en längre promenad med hon, men om vädret är som det varit idag överlever jag nog ;)

Just nu har jag fullproppat schema hela veckan, och det känns jobbigt, men det är samtidigt skönt att ha något att göra. Men jag skulle vela ha en dag då jag bara fick göra ingenting, och nu måste jag vänta ända tills på söndag innan den dagen kommer, om det ens blir en lugn söndag..

Aja, godnatt

Bakning

Har nyss ätit middag, blev fläskfile och kroketter, och det var så grymt gott :D Nu är Anna påväg hit för att hämta upp mig sen ska vi hem till henne och baka. Ska även baka på onsdag, så det blir mycket bakning i veckan.

Imorgon ska jag vara hundvakt åt min favorit valp Doris, sen blir det nog att kakla ? :)

Måndag

Igår hämtade jag då Dennis efter matchen, som dom förövrigt vann med 8-2 :) Sen for vi hem till han och han lagade middag åt oss båda. Efter ett tag for jag och mötte Anna på OK där vi hyrde "Barnhemmet". Jag tyckte ändå den var bra. Sen for hon och jag satt och såg tv och väntade på att Susanne skulle komma hem, men dom blev försenade så efter ett tag begav jag mig hem.

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, eller först vaknade jag vid halv 9 men sen somnade jag om till 1. Det var skööönt! Får det vad det blir idag, ska höra vad Anna ska göra då hon ringer mig sen. Men det blir säkert något med henne.

Söndag

Idag då jag vaknade for jag och pappa och hämtade bilen som jag glömde i långnäs på fredagen ;) Satt där ett tag medans bilen blev varm och sen for jag hem och somnade om till halv 3. Nu ska jag fara och hämta Dennis på nolia. Fick höra att matchen skulle sluta halv 3 men jag vet inte längre eftersom jag inte fått något sms av han än, men jag tänkte att jag far dit nu ändå och ser så det då it har hänt nå, det kan ju ha blivit förlängning eller något. Sen blir det då att laga middag och ikväll blir det nog att se film ?

Fick även ett förslag idag om att vi skulle öppna alla julklappar på fredag eller någon dag eftersom att dom andra som vi ska fira med i stockholm ska inte ge varandra något, dom ska bara ge barnen så vi funderade på det, men pappa ville så gärna ha sin på julafton så det blir att öppna dom då ändå :P Men nu ska jag bege mig, tror bilen har hunnit bli lite varm iaf :) Hejs!

Lugn lördag

For och jobbade 5, och jag tyckte som ändå att det värsta med mitt illamående hade gått över men då jag kom dit kom det tillbaka. Det var inte alls kul att stå där och vara trevlig med folk och röra på sig, men jag klarade mig. Mår fortfarande inte helt bra än men det mesta har ändå släppt.
Efter jobbet for jag hem och tog det lugnt, åt för första gången på hela dagen och såg stjärnor på is. Markus vann ju och jag älskar det :D Synd bara att Robin åkte ut ur idol igår, vart är felet? Alice skulle ju åka..

Klockan 11 for jag till Clas där var bland annat Anna, Rebbi, Jessica, Petrus var och några tilll. Vi spelade lite biljard, först vann jag över Rebbi för hon sköt ner svarta bollen, men vi bestämde oss för att fortsätta ändå för vi hade just börjat då, sen sköt hon ner den 2 gånger till :P Sen spelade vi i par, jag och Rebbi mot Öhman och Jimmy och självklart vann ju jag och Rebbi. Vi for in till stan en snabbis men där var det inte så kul så vi beslutade oss för att fara hem. Skulle vilja gå och lägga mig nu men jag ska fara och vara chaffis sen väntar sängen.

Lilla julafton

Farmor har varit här idag och vi har haft det, Fabbe fick Rock Band och just nu sitter hela familjen i vardagsrummet och spelar. Nu ska jag fara och jobba till 8, vi hörs sen! hejs


Festen

Igår blev det ju då fest hos Anna, det var väldigt trevligt förutom att jag, Anna, Ev och Jessica blev lämnade där så Greger fick komma och hämta oss :P Sen blev det statt och där var det trevligt förutom vissa saker, och jag blev nog gode full för min käre bror bjöd på lite drinkar. Jag tror inte jag hade behövt dom för jag var redan full men inte tackade jag nej :P Sen gick jag och mina bröder till max och åt sen hämtade Linnea oss. Kvällen var väldigt händelserik och trevlig. Nu då jag vaknade är jag inte säker på att jag blivit nykter än.. .haha, ska gå och va med släkten nu, vi har lilla julafton med farmor. Hejs

Fredag

Gick upp tidigt imorse och for till tandläkaren. Det besöket gick väldrigt fort, jag var på gränsen till att vara sen så jag var skit stressad, hann knappt sätta mig i väntrummet så hämtade Sara (tandläkarn) mig. Hon tog snabbt ut bomullstussen och kände på min kind sen fick jag fara igen. Var nog det snabbaste besöket jag gjort där, tog nog bara 2 min :P
Sen for jag hem och somnade om ett tag för att sen vakna och läsa ett sms av Anna där det stod att det blir tydligen fest ikväll med utgång. Måste alltså in till stan snart och köpa biljett, tyckte det var lite jobbigt men mamma ska ändå ha bilen om en timme så jag måste ändå in till stan då så ;P Sen blir det väl att fara till Anna efter det, eller så fort pappa kommer hem.


Jobb

Susanne ringde idag och frågade om jag ville komma in och jobba lite extra, ungefär till 1 och det tackade jag ja till. Jag tycker ju om att jobba där så :) Bara synd att det alltid är torsdagar. Nu missar jag torsdagshänget med Anna och dom :P
Tog mig iaf en pn i 2 timmar nyss så jag ska orkar vara vaken, och nu blir det nog inga problem :) Ska kila nu, hejs!

Torsdag

Känns som att veckan har gått jätte fort, det är ju helt plötsligt torsdag. Det första jag fick göra då jag kom till Linnea var att gå till Åhlens och köpa nå fina julpapper, eftersom Linnea hade bara blåa och oranga. Sen så satte vi igång och klippte och klistrade, men jag hann inte klart alla så nu ska jag pyssla lite mer hemma. Det är ju så jävla kul, måste hitta på något mer jag kan göra :P På vägen hem for jag även in och köpte egna glitterpennor. Först sprang jag in på dollar, men dom var ju ihop torkade redan i affären så jag orkade inte köpa där, sen for jag till ÖB och där hade dom bara konstiga färger, fanns inte ens en guld eller silver så det sket jag i och for på Barnens hus. Där hittade jag det perfekta, så nu är jag ägare av 10 glitterpennor, men jag lär nog bara använda 3 men ja fick nog inte bara plocka dom jag ville ha så det fick bli dom som jag inte behövde också :)

Pyssel

Nu står mamma i hallen och håller på att klä på sig, så det blir ett snabb inlägg. Ska in till stan nu och pyssla med Linnea och sen måste jag till stan och titta på en 18-års present åt min älskling. Är ju 2½ vecka kvar så jag kanske hinner klura ut något ;)


Halkigt

Kom hem från Anna för en timme sen, såg lite insider och nu sitter jag här. Ska snart gå och duscha och sen väntar sängen. Det är så grymt halkigt ute nu, på vissa ställen glider bilen bara då man bromsar, och ABS-bromsarna jobbar för fullt men inte hjälpte det. Men jag körde försiktigt eftersom jag inte ville hamna i diket.
Dock så var det en som hade kört ner i diket i böle, men det var ju då folk som hjälpte hon och hon stod utanför bilen så hon verkade ha klarat sig bra.

Imorgon ska jag in till stan för jag och Linnea ska julpyssla tills hon ska på jobbet. Det ska faktiskt bli riktigt roligt. Måste även gå och titta på en julstjärna, men ja kommer säkert inte göra det ändå :P

Jag har ju glömt att berätta att jag har skaffat mig ett eget uppslagsverk i form av en männsika, och hon heter då Ida Rankvist. Det bara att ringa hon då man funderar på något, hon hade så smarta tips idag :P

Sola

Anna frågade om jag ville följa och sola idag och det ville jag ju självklart. Kändes som ett skönt avbrott i regnet också. Jag hatar att det regnar, snön försvinner och det blir glashalt på vägarna :( Men nu ska jag bege mig till Anna och se film :)

Hemskt

Det slog mig just att jag kommer nog få fira en grön jul iår. Jag läste på aftonbladet och där stod det att dom flesta kommer få en grön jul. Visserligen brukar jag inte tro så mycket på väderprognoser som säger att det blir lite snö på jul, för på något sätt så är det alltid snö. :) Men hur stor är chansen att det är mycket snö i stockholm på julafton? Säkert inte så stor. Finns det något värre än att inte ha snö på julafton? Jag tror inte det.. julkänslan kommer ju typ försvinna då man kommer dit :(

Less

Har ju då varit hos tandläkaren idag också, inget ovanligt med det. Hon gjorde inte så mycket idag heller, kom fram till att det var mindre svullet, och att hon då inte kunde göra något åt att jag har ont. Däremot så tog hon bort stygnen och tryckte ner en bomullsliknande grej där tanden suttit som var dränkt i antibiotika. Hon sa även att det såg så bra ut där inne och att det hade läkt jätte fint.

Nu ska jag gå och slå in lite julklappar, sen vet jag inte, funderar på att fara in till stan eller något lite senare :)

Inget ovanligt

Idag vaknade jag också upp och hade fortfarande ont, så idag blir det ännu ett besök hos tandläkarn, inte så jävla konstigt att jag har tandläkar skräck och den kommer då inte bli bättre nu. Men idag ska jag tvinga mamma att följa så hon styr upp allt då jag väl är där. Jag orkar inte prata med dom för jag blir ändå bara irriterade på dom :P


Sömn

Jag somnade nästan direkt jag la mig i sängen, så trött var jag. Sen hann mamma ringa och väcka mig men ja kommer inte ihåg vad hon sa och sen somnade jag om igen :)

Idag var hon nog världens bästa mamma, (Det är hon ju iofs alltid) men hon kom hem med en chokladkalender åt mig, och jag hade inte ens sagt något åt henne. Så nästan det första jag gjorde var att ringa Linnea och retas lite för vi hade pratat idag om att ingen av oss hade fått någon :P
Sen så klämde iaf mamma ur sig vad dom ska ge åt min brorson i julklapp, och han satt ribban gode så högt för vad jag borde få. För normalt borde väl ens riktiga barn få iaf lika mycket, eller hur? Den här julen blir nog en bra jul ;)


Julklappar

Idag var jag då på stan med Linnea och Hanna, och tro det eller ej, men jag har köpt alla julklappar klart. Normalt brukar jag ju vara ute i sista sekunden eftersom jag inte brukar veta vad jag ska köpa, men iår har det gått hur bra som helst.
Det enda jag glömde köpa var en julstjärna, jag ska få en ny av mamma som jag ska ha i fönstret för alla våra är gamla och fula :P

Nu ska jag lägga mig och vila och vänta på att penicillinet ska börja hjälpa. Blir att fara dit imorgon igen om det inte har släppt. Övervägde nästan att fara till sjukan och tvinga dom att söva mig tills det gått över, eller så dricka all sprit i huset tills jag slocknade. Sen så skulle även Linnea ställa upp att slå mig i huvudet med något hårt så jag sen skulle vakna upp på sjukhuset för då skulle det blir 3 flugor i en smäll. Jag skulle få smärtlindring, jag skulle ha fått sova ett tag och jag skulle ha något annat att tänka på :P Det blev däremot inget av dom tre alternativen.

Ikväll får jag se om det blir att hitta på något med Anna, får se hur jag känner mig efter jag vaknat :)


Stan

Kom in till stan 8 och då gick jag upp och la mig med Linnea och Doris, lyckades somna ett tag och det var så jävla skönt. Vaknade ju halv 5 idag och kunde inte somna om för jag hade så ont, men då jag kom hit lyckades jag ett litet tag :) Mamma sa att om det inte har gått över litegrann i efter middag så ska vi fara in igen, och just nu känns det inte som att det kommer ha gått över, men jag hoppas det.

Nu ska jag och Linnea gå ner på stan och köpa julklappar : ) Det är skönt att ha något annat att tänka på.


Målat

Som svar på din fråga Linnea så har jag varit och hjälpt Susanne med att måla väggar.

Men ja tror inte jag behöver dit något mer, tror hon skulle göra resten själv. Hon hade iofs klarat det här också själv, tror hon bara ville ha sällskap :P Det gick rätt så fort, men ja var lagomt nöjd då jag fick pilla bakom rören och lyckades måla på dom hela tiden. Sen fick jag även ett väldigt bra knep mot min mun. Man ska ta en magnesyl och en alvedon, det skulle göra susen, och förhoppningsvis gör det de. Det är så svårt då det är just i munnen, för ingenting hjälper. Har även tagit min penicillin tablett, så imorgon kanske det har börjat släppa lite. Får hoppas att det känns lite bättre då jag vaknar.

Nu ska jag dock gå och borsta tänderna och medans jag väntar på att få skölja med hexident så ska jag nog duscha så jag får upp lite värme.

Har ju även glömt berätta att då jag gick upp till Linnea idag för att hälsa på henne och Doris så blev ju då Doris överlycklig och ville vara överallt och pussa på mig så hon knockade mig med nosen just där jag har ont. Fy fan. Och stackars hon som är förkyld :/ Eller så är det kennelsjukan som går nu, då blir dom också snuviga och hostar lite.

Imorgon blir det att fara till stan och shoppa julklappar med Linnea, jag längtar :)


Fick höra en jätte trevlig sak idag, var egentligen ingen komplimang för det kom som bara mitt i ett samtal men det var sånna där ord som man blir varm i hela kroppen av att höra utan att den andra personen som säger det vet om det. Det gjorde nog min dag idag :)

Kyligt

Det är väldigt kallt här hemma just nu, fast det är bara jag som tycker det. Har nyss ätit middag och nu ska jag måla ;)

Penicillin

Då jag satt i bilen påväg till tandläkaren var jag väldigt nervös, och det blev inte bättre då jag satt i väntrummet. Sen kom en tjej och hämtade mig, som såg väldigt ung och trevlig ut, känns alltid bra att ha en sån sköterska. Då jag kom in i rummet visade det sig att tandläkaren jag hade var också ung och trevlig. Då blev jag faktiskt lite lugnare, tycker bättre om att ha tjej-tandläkare.
Hon gjorde visserligen inte så mycket, spolade med lite saltvatten lösning där tanden suttit, och tittade lite där sen sa hon att jag skulle få penicillin eftersom jag då har ont plus att svullnaden kom så långt efter själva ingreppet. Så nu blir det att äta det i fem dagar.

Då jag skulle få tabletterna informerade hon som jobbade på apoteket mig om alkohol blandat med tabletterna. Hon var väldigt noga med att påpeka att om jag dricker alkohol så kan jag börja må illa, läste även i bipacksedeln att jag kan börja må illa, få huvudvärk och känna mig varm om jag dricker. Men det stod då inget om att penicillinets verkan upphör, så det ska nog gå bra. Inte för jag vet om det blir att dricka i helgen, men jag ska ju då på julbord med min familj plus massa andra familjer och det brukar ju då sluta med att dom flesta är fulla om jag nu känner  dom rätt :P

Nu ska Linnea fara på jobbet så jag ska gå till mamma och höra om jag kan ta bilen, annars får jag gå upp hit igen :) Hejs!


Pain

Mamma ringde nyss och väckte mig, och vi hade rätt om min mun, det är något som inte stämmer. Hon som mamma pratade med sa att det lät som att allt inte var rätt eftersom man brukar inte ha så ont och så länge, men att det inte var något farligt så jag ska fara dit 11.40 idag.
Vet dock inte hur jag ska kunna låta någon pilla i min mun eftersom det gör ont där utan att någon pillar, men förhoppningsvis går det bra, hade ju inte varit helt fel att vara sövd under tiden men det blir man ju inte. Men någonting måste dom då göra.

RSS 2.0