Söndag

Än en gång har man kommit sig hem efter en helt galen, härligt, underbar helg i skellefteå. I fredags tog jag, Anna och Pilla bilen till skellefteå, gick lite på stan sen blev det middag på Kriti, gooo mat! Sen for vi vidare till skotertävligen där vi mötte upp Hanna, stod och frös lite sen blev vi less så vi tog vårat pick och pack och begav oss till Mange, gjorde oss klara medans vi inväntade att han och några till skulle komma. Vi startade festen ganska sent, kanske kring halv 10, men vi blev då gode kanon allihopa, och kul hade vi. Blev utgång först på Kalles och sen på Olles innan det blev hemgång, kanske kring 3.

På lördagen vaknade jag upp, vi for in till stan ett tag, vi var inte alls sugna på att fara hem så det blev en sväng på sys sen så drog vi igång festen igen, dock visste vi ingen fest eller något men eftersom alla är så snälla där så lånade Mange ut sin lägenhet till oss medans han själv for på förlovningsfest. Lite mysko att sitta hemma hos någon man inte ens kännt ett dygn och han är inte hemma, men man kände sig ändå som hemma där :P

Kring 11 kom han iaf hem och hämtade upp oss och vi for till statt, blev dock en städad kväll där. Då vi var less så hämtade vi ut våra jackor och gick till Annas kusin, drack en grogg och sen skulle vi gå och äta, men kvällen slutade utan mat. Blev istället som så att vi fixade skjuts och sen blev det att sova.

Idag vaknade man upp pigg och inte alls bakis, hade lätt kunnat stanna längre, men man får väl se när det bär av nästa gång, om det blir någon mer gång, men eftersom jag fick med mig Manges skor hem så kanske vi måste återvända någon gång :)

Nu ska jag bege mig till Amanda, var ett tag sen jag träffade henne ;P

Faster

Läste just på Malins blogg att jag har blivit faster inatt, mysigt med massa barn som kommer till världen nu :) Så grattis till Robert och Linnea, ska bli kul att se tjejen :)

Vaknade iaf nyss, ska gå och duscha och börja göra mig klar för 3-4 beger vi oss till skellefteå.

Kvällen

Pluggningen gick väldigt segt, satt och såg massa tv så jag gjorde ungefär en fråga i halvtimmen men efter ett tag tog jag mig igenom dom också :)

Ikväll har jag varit glad, hört några roliga saker, bland annat så pratade jag med Therese och deras mini-Andreas borde komma inom en vecka, så nu längtar jag tills dom kommer upp till pite så man får se lillkillen : )

Sen så har jag fått en rolig nyhet, så nu längtar jag väldigt mycket till sommaren, men eftersom det inte är min nyhet så tänker jag inte berätta den här, väntar tills det blir lite mer officiellt innan jag säger något : )

Sen så är det ju fredag nu, så jag borde sova snart så jag kan vakna upp, göra mig klar så vi sen kan bege oss till skellefteå där det är skotertävling och sen blir det en fest med Hanna, ska bli skitskoj ! : )

Men nu går jag från datorn så jag någon gång får sova, godnatt.

Plugg

Tog en liten pn idag, sen kom Anna, vi åt lunch/middag, sen for vi förbi ica och köpte lite kurerande medel till kvällen, vi både känner oss lite sjuka så vi tyckte vi förtjänade det ;D

Har lovat mig själv att plugga klart medans Anna är på jobbet så det är bäst jag gör det nu, så jag blir klar med frågorna någon gång idag :)

2 x oth

Igår frågade Susanne om jag hade sett det nya oth avsnittet och då insåg jag att jag inte ens visste om att det hade börjat om men jag hade inte tid att se då, men nu på morgonen har jag sett dom två nya som jag missat, hunnit gråta en skvätt till dom ;) 

Efter dom var klara satt jag mig och pluggade lite men jag orkade inte skriva ner alla svar på pappret eftersom det ändå ska in i datorn så jag kollade mest upp vart alla svar fanns i boken så det blir lättare ikväll : )

Får se vad jag ska göra nu, tar mig inte ut med bilen så det blir att stanna inne, skulle behöva städa men det orkar jag verkligen inte! Men någonting blir det väl iaf i väntan på att Anna ska komma och äta middag kring 3 innan hon ska och jobba. Jag lovade att bjuda på middag, min mamma kommer ändå hem sent och det är tråkigt att äta själv.

Sitter och taggar upp till imorgon med denna, som förmodligen kommer följa med oss i bilen ;D

Torsdag

Jani, idag då mamma kom in och ifrågasatte om jag skulle med och träna eftersom klockan började gå mot halv så frågade jag om vädret, tyckte inte hon hade något riktigt bra svar, men hon sa iaf att det snöade mer än då hon la sig, men hon tillade att dom hade plogat alla gator. Jag hade tänkt skita i det för jag orkade inte köra men sen tänkte jag skam den som inte försöker så jag gick upp och tänkte att så svårt kan de ju inte vara, han som skottat våran gård borde varit här och skottat den, men ack så fel jag hade och då jag öppnade garageporten så var det iaf 3 dc snö där, så jag skottade bort kanten och insåg att jag aldrig skulle ta mig ut, verkade till och med lite jobbigt för mammas bil och den stod inte i det djupa. Men jag kunde ju som inte ta sats och bara gasa ut med risk att fastna där, och då hade det även varit väldigt svårt att ta sig in efter. 
Men förhoppningsvis kommer han och skottar snart så jag kan träna halv 12 : )

Kvällen

Jag och Anna åt lunch, for till stan och köpte hårfärg och sen följde jag hem med henne eftersom jag blev bjuden på middag där, pannkaka, gott. Sen då vi ätit for vi och mötte upp Pilla sen började vi färga håret allihopa. Pillas blev rött, Annas blev lila, men dock väldigt mörkt så för tillfället syns det inte så mycket, och mitt blev som det var innan men de bruna blev mörkare och det röda blev rödare.

Har nyss lagt mig i sängen, ska snart sova, blir spinning imorgon på morgonen, om det inte är storm förstås, då orkar jag nog inte fara ut, isåfall blir det nog att fara och träna halv 12 eller på kvällen, men jag ska inte lova för mycket :P

Bullens

Skönt med en liten pn. Hade dock ett missat samtal av pappa då jag vaknade upp sen ringde jag upp och frågade vad han ville men han påstod att han aldrig ringt, men inte vet ja då ;P

Nu ska jag invänta att Anna blir klar så vi kan äta lunch :D

Det blev dom här skorna istället ;D

Skor

Eftersom jag inte fick mina skor som jag beställde sist, så beställde jag nyss ett annat par. Men att det då ska vara så himla svårt att hitta ett par skor, har letat överallt utan några vidare resultat, vad är det med alla skoaffärer? 

Aja, nu ska jag invänta dom här och bara hoppas man kan ha dom :D

Onsdag

Jani, då var man vaken den här dagen också, och nu blir det att fara och träna, sen får jag se vad jag gör medans jag inväntar att Anna ska komma förbi efter vc, vi ska äta bullens till lunch :D

Kvällen

Efter sista inlägget som somnade jag och vaknade inte riktigt till liv förens 8 då Anna ringde och frågade om jag skulle följa till Pilla, så då flög jag upp, tog mitt pick och pack och var färdig just då hon kom :)
Vi har mest suttit och surrat och tagit det lugnt, planerat lite ;D

Nu blir det att sova, ska som vanligt upp tidigt imorgon : )

Tisdag

Igår for vi och mötte upp Anna på hemmakväll, hyrde en film och sen gick vi på ica och köpte lite saker att äta till filmen :P 

Vi for hem till Anna där Öhman, Nico och och Olle var, satt och surrade med dom ett tag sen då dom for bäddade vi ner oss och såg filmen (Deadline). Vaknade 11 idag, vi såg en skoterfilm sen gjorde vi oss klara och for till stan en sväng. 

Ikväll får jag se vad som händer : )

Kvällen

Ikväll har jag följt Pilla för att flytta ut lite och nu sitter vi bara hos henne och väntar på att Anna ska sluta, och eftersom hon just ringde Pilla så antar jag att hon gör det nu : ) Blir pyjamas party där ikväll, myspys! ; )

Måndag

Träningen är avklarad för den här dagen, och det var extra jobbigt idag, kändes som att jag redan hade tränat massor då jag började, var slut i kroppen helt enkelt ;P Ska nog ta en lite pn nu, finns ändå inget annat att göra vaken, alla sover ju..

Kvällen

For förbi Anna ikväll där hon och Pilla var, så man fick träffa Pilla nu då hon kommit hem : ) Vi satt och surrade och såg lite tv, sen for jag hem kring halv 10, och nu ska jag sova. Blir träning imorgon, så ska ju upp tidigt : )

Söndag

Igår for vi och shoppade, köpte två tröjor, fick ett par trosor på köpet, köpte strumbyxor och sen blev det nog kanske inge mer, förutom mat. Sen for vi och träffade våra vänner, hängde med dom lite, var tänkt att vi skulle vara nyktra men istället for vi på kalles, lyssnade på bra musik och tog en drink, skit mysigt. Kan älska då vi är på nya äventyr och bara tar allt som det kommer, och nästa helg blir det ännu mer, då har jag ju till och med lovat att inte vara så städad, för det är jag ju tydligen ? ;D

Kom iaf hem för ett tag sen, ska duscha nu sen lägga upp lite bilder och filmer men det blev inte så mycket.

Lördag

Idag ska jag och Anna fara och shoppa, kanske dags för mig att hoppa i duschen och börja göra mig klar så jag är färdig då hon kommer :D

Dagen

Kring 2 gick jag och duschade sen gjorde jag inte så mycket mer under dagen, sminkade mig, fixade håret, surrade med mamma och pappa och åt middag. Kring 7 mötte jag upp Anna och Karin på ica, vi köpte chips, godis, gurka, morötter och dipp, sen for vi hem till Anna där vi spenderade kvällen med hennes föräldrar framför tvn och lets dance. Då det slutade for jag och Anna in till stan en sväng men jag kom hem för snart en timma sen, hade tänkt sova :)

Imorgon blir det skeå med Anna, ska bland annat köpa ringen, sen får vi se vad mer som händer : )

Fredag

Skönt med helg! : )

Somnade inte förens halv 4 inatt, jag förstår inte ;P Låg iofs och lyssnade på musik och hade inte tid att sova, haha ;P
Vaknade halv 1, men har fortfarande inte gått upp, hade däremot tänkt göra ett ryck snart och gå och duscha : )

Sådär

Hade provet, hon tyckte tydligen jag kunde det bra, det tyckte inte jag, men det resulterade i ett vg och jag är nöjd!

Då det var klart ringde jag Anna men då stod dom typ redan på min gård, så jag gjorde mig klar lite snabbt sen blev det nodo med hon och Öhman.

Efter jag kom hem har jag tagit det lugnt, lagt in nya låtar i mobilen och fixat lite. 

Nu ska jag nog sova, ska bli skönt, måste bara släppa in nå luft i rummet, det är varmt här, men jag antar att det inte kommer vara lika varmt imorgon då jag vaknade om det fortfarande är 23 minus ute, om jag nu inte förstås sover med datorn på mig : )

Nervös

Plugget har gått sådär hela dagen, men nu är det mindre än en timme kvar så jag ska sätta mig och bara läsa läsa läsa. Känns som att jag kan de då jag läser på papperna, men då jag lägger bort dom känns det som att allt är bort blåst, inte bra inte.

Aja, sen blir det att fira, hejdå!

Torsdag

Äntligen är det snart helg, bara den här dagen kvar att gå igenom, det kommer vara en jobbig dag fram till 7 ikväll, då släpper det.

Hur som helst, dagen började med att mamma försov sig så jag fick stressa för hon idag, det funkar bara att jag går upp sent, så då blev jag på dåligt humör men det var nog bara bra då jag skulle och träna, gav nog lite mer där i början tills humöret blev bra igen : )
Sen efter träningen gjorde jag dagens goda gärning som idag gick till min mamma, hon blev glad : )

Nu har jag nyss ätit frukost, räkmacka och te, gott. Nu ska jag plugga lite,...

pn

Blev ju då att fara ut med skotern idag, blev en liten miss först men vad gör det :P Vi for till valls, kollade då alla höll på att fixa inför skid sm, fikade varm choklad och smörgås och sen for vi hem. Jag for hem till mig, duschade och sen hämtade Anna upp mig och jag följde hon till tandis.

Kring halv 7 hade jag tänkt ta en pn till 8, men då klockan slog 8 orkade jag inte vakna och jag sov till nu, skulle lätt kunna sova hela natten nu också men jag måste plugga så de blir inte =/ Får hoppas jag får somna tidigt ändå, är ju träning imorgon : )

depp

fy fan.. öppnade just ett mail från have2have och dom sa att skorna var helt plötsligt slutsålda och det betyder att jag inte får några.. nu blev jag helt deppad..känner för att gråta.. kände då inte för att skriva nå mer, kanske kommer sen..

Gröt

Som det var skönt med massage, även fast det ibland gör heeelvetes ont då hon trycker.

Då jag kom hem gjorde jag gröt så nu har jag ätit en ordentlig frukost, nu får jag se vad jag ska göra, har ju 2 timmar på mig innan jag ska fara till Anna, men jag har inget att göra :P Kanske pluggar..

Dagen

Nu blir det att träna, få massage sen blir det hem, kanske vila ett tag och sen blir det skoter. Jag och Anna tar nog skotrarna till valls, ser på skid sm ;)

Skor

Blev som så att jag, Anna och Öhman for till nodo ikväll, sen efter ett tag kom även Rebbi och Chrille dit och gjorde oss sällskap, det blev lite fika, skip-bo och surr, sen då dom stängde så for vi hem.

Nu ligger jag i sängen, ska läsa igenom mitt plugg och sen blir det nog att sova. Imorgon blir det först träning sen massage och sen blir det skoterkörning med Anna.

Idag lyxade jag till det och köpte ett par skor, firade mitt vg i psykologi, att alt. med. blir klar på torsdag och sen så firade jag ju även att jag har vela ha dom länge och nu var dom på rea, så snart är dom i mina ägor :D


Sådär ser dom ut, dom kommer från have2have, en superbra skor sida ;)

Massage

Ska fara och hämta bilen nu, skönt, sen får jag se vad som händer :)

Imorgon efter träningen blir det massage, så jävla skönt!

52

Blev att fika tårta igår, gott : ) Sen blev det mest bara att ta det lugnt, se tv, äta popcorn och vi gjorde lite mer planer :P haha

Vaknade för en timma sen, funderar på att gå och äta lunch snart, börjar bli hungrig : )

High on life

Blev som sagt stan med Anna, jag var tydligen på shoppinghumör och fick med mig några påsar hem ;D En från apoteket, en från hm, en från vero moda, en från vila och en från lindex, tror det var allt. Blev iaf en ansiktskräm, pyjamas byxor, en sjal, en t-shirt, en kofta och en parfym.

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, invänta att mamma ska komma hem sen blir det att fara och fika hos Anna eftersom hennes mamma fyller år idag : )

Måndag

Vaknade halv 1 av att Anna ringde och väckte mig, har nyss duschat och nu ska jag starta nå bullens och invänta Anna så ska vi äta lunch sen blir det stan : )

Kvällen

For till Anna, såg lite tv och slöade, sen for jag hem kring 12 :P

Ligger i sängen nu, ska snart sova. Imorgon blir det att ställa klockan och förbereda sig för träning, men jag får se hur mycke träningsvärk jag har imorgon, kanske blir att hoppa över morgonträningen : )

Jörn

Som jag skrev i torsdags så har jag spenderat helgen i jörn.

I fredags då jag vaknade gick jag upp, skottade av släpet, inväntade Anna och vi for och gjorde lite ärenden i stan. Då vi kom hem till mig hade pappa redan hämtat skotern och jag och Anna for in till stan, mötte upp hennes föräldrar på sunes där det blev middag. Då middagen var klar for jag hem, hämtade skotern, tankade och sen hämtade jag upp Anna, lastade hennes skoter och sen begav vi oss mot jörn.

Kom fram kring 8, då tog vi bilen in till stan där Chrille skulle fixa lite och vi tjejer var och gled omkring, sen blev det hem, surra och det slutade med att jag och Anna somnade där kring 4, vi var nog lite övertrötta och låg och skrattade massor :P

På lördag gick vi upp 9 och sen blev det skoter, var riktigt kul att ta premiär turen. Jag och Anna lyckades ju till och med lasta av själv, vi stod och slet av dom för vi visste inte om att det var tipp på släpet, för jag hade sagt att det inte var :P haha, sen att vi fick igång skotrarna efter bara 3 drag gjorde inte saken sämre, vi var som nöjda med oss efter det ;P

Vi var ute och körde ett tag, kom hem kring 2 då tog vi det lugnt sen blev det middag, tacos, och efter det blev det bastu och sen började festen. Vi 4 började i jörn, sen kom Fredde och sen kom Jesper, vi fortsatte dricka och sen blev det som så att vi for in till stan och gick på Kalles, världens bästa ställe om ni frågar mig, skit mysigt, trubadurer och bara bra musik, vad mer kan man begära? : )

Vi kom hem kring halv 2, då hade vi fått påökning för Nicke följde, vi körde en liten efterfest, jag och Anna tog en prommis runt kvarteret och jag drog världens bejl, måste ha sett kul ut :P  Sen blev det att sova, och idag gick vi upp kring 12.

Vi tog det lugnt, somnade om i soffan där kring halv 3 och sov till halv 4 sen gick vi ut och skulle lasta, då upptäckte vi att vi hade tipp så det gick ju lätt :P Vi började fara tjugo över 4, släppte av Anna hemma hos sig och sen for jag hem. 

Nu har man ny ätit och tar det bara lugnt, blir nog en film med Anna ikväll.

Lite bilder från helgen:



Adjö

Anna kom, vi satt här ett tag och sen for vi till Pilla, har som vanligt suttit och surrat och bara tagit det allmänt lugnt. Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen, hade tänkt sova snart :)

Måste dock berätta två saker, för det första så köpte jag en tidning igår, tänkte läsa lite i den igår på kvällen innan jag skulle sova och då jag tar upp den och börjar granska framsidan upptäckte jag att det var samma som Amanda köpte då vi for till hemavan så den hade jag ju redan läst, blev lite deppad där :P
Sen så hittade jag en väldigt mysig tröja i tvättstugan idag som var pappas, men den snodde jag, hoppas han inte märker något ;) Måste nog be han köpa en till, den var mysig ikväll men kommer nog vara ännu mysigare då man kör skoter, helt perfekt ;)

Imorgon blir det att för det första skotta fram släpet, eller iaf skotta bort all snö som ligger på det, sen ska jag och Anna förbi ica en sväng, jag och pappa ska och hämta skotern, måste till Anna och lasta hennes och sen beger vi oss till Jörn för en mysig helg där : )

Men nu blir det att sova, god natt :)

14 januari

Efter Anna farit och jag skulle fixa med min telefon började jag fundera vart jag lagt mitt minneskort till den, började leta men jag hittade det inte, till sist fick jag en känsla av att det låg i en låda i hallen men inte hittade jag det där, men sen kom jag på att jag hade bara lagt det på byrån i hallen och det låg kvar där, en månad senare, övertäckt av lite papper, haha ;P

Nu ska Anna komma hit, vi ska nog och säga hejdå till Pilla som åker utomlands imorgon.

Spets

Blev som så att jag somnade och gick upp 12, sköööönt! : ) Sen kom Anna hit, vi surrade lite, hon lämnade hundarna och sen for hon till frissan. Jag tog hundarna och begav mig till  min moster, en person som verkligen älskar dvärgspetsar så hon har suttit på golvet och myst med hundarna i 1 timma. 
Sen har jag hunnit vara hem en snabbis, hämtat upp mitt inlämningskvitto och sen varit på expert och hämtat ut min telefon som hade kommit tillbaka nu.

Nu sitter vi och inväntar att Anna ska komma hit, hon borde vara klar snart, eller de sa hon då iaf för typ 45 min sen ;P haha

Spin

De var jobbigt på spinningen för mig idag, de kan ja lova. Halsen blev lite arg på mig där efter ett tag så då var det bara att ta det lugnt ett tag och sen komma igen på slutet, och benen ville som inte riktigt heller, dom tyckte det var lite jobbigt, menmen, nu är det avklarat för denna vecka :)

Tror jag ska vila ett tag nu medans jag inväntar Anna, vi skulle ta en prommis på älven idag också men med tanke på att det är -20 så kanske vi stannar inne :P

Kvällen

Jag och Anna for till Jossan, vi har sett vänner, so you think you can dance och surrat om allt mellan himmel och jord. Kom nyss hem och nu hade jag tänkt sova så jag orkar upp till spinningen imorgon, känns som att det kommer bli ett jobbigt pass då man inte tränat på ca 3 veckor och halsen är inte i topp skick, menmen, bara att göra det man orkar och sen ta det lugnt.
Blir även en prommis med Anna och hundarna imorgon sen ska jag vara hundvakt då hon är hos frissan och då hade jag tänkt hälsa på min moster eftersom hon älskar dvärgspetsar, hon blir nog glad då jag dyker upp :)

Men sängen nu, godnatt.

Kock

Att man då ska vara så bra på att laga mat (jaa, jag skryter), blev himla nöjd med vad jag gjorde idag och nu är jag sjukt mätt, skulle någon trycka ner en till tugga i mig då skulle jag nog spy. 

Var tänkt som så att jag ska komma ur min matkoma nu sen ska jag fräscha till mig lite och sen skulle nog Anna komma förbi en sväng : )

Skönt

Var skönt att komma ut i den friska luften även fast det var lite kallt där i början men sen gick de bra : )

Tror jag ska plugga lite nu, så jag får bort det, hejs!

Prommis

Efter träningen blev det en liten pn, sen har man hunnit med lite telefonsamtal och nu ska jag hämta upp Anna så ska vi bege oss ut på en prommis med hennes hundar nere på älven i det fina vädret, mys : )

Onsdag

Nu är träningen över för idag, är väldigt skönt så här i efterhand att uppehållet är slut och allt har börjat om.

Idag har jag dessutom hunnit göra min mamma glad på ett sätt, ska fortsätta snart med att göra hon glad på ännu ett sätt, plus poäng till mig ;) Sen har jag hunnit bryta två naglar, inte alls kul, en blev visserligen inte så kort så det gör inget men en blev väääldigt kort.
Skulle även behöva packa upp väskan jag packade med mig till Anna i lördags, lämna tillbaka nå böcker till bibblan, städa, plugga och lite sånt, men ja får se vad jag orkar göra av allt idag :P

06:39

Nu är man vaken och ska alldeles strax och träna, måste bara borsta tänderna först och det lät ju inte så lockande då man just druckit juice :P

Film

Då Anna slutade hämtade hon upp mig, vi for förbi coop och köpte lite snacks till filmen och sen begav vi oss till långnäs. Blev en skräckis, tycker ju om sånna så det passade mig bra ;)

Nu ligger jag i sängen, tror minsann jag ska sova nu direkt, blir väl att börja om med träningen seriöst imorgon, ta tag i den igen efter juluppehållet, skönt men samtidigt jobbigt ;)

Prommis

Blev bara jag, Samanta, Ida och Sickan på prommisen, Sanna och Billy skulle väl egentligen aldrig ens med, blev lite missförstånd där ;P haha.

Nu har jag nyss ätit middag, blev te och en macka, hade som inte tid tidigare för då var jag för nervös :P Ska invänta att Anna slutar sen blir det film : )

Avslutad

Nu är kursen avslutad med ett vg som slutbetyg i den, känns skönt, men min nervösa känsla har inte gått över än och jag känner inte precis för att sitta stilla så därför blir det nu en promenad med Samanta, Sanna, Ida, Billy och Sickan. Senare ikväll blir det film med Anna.

Ni förstår inte lyckan jag känner just nu : )

ååh

Sitter och försöker plugga men jag känner verkligen ingen motivation, och snart är det dags. Kan det inte alls så bra som jag borde kunna men kan det ändå hyfsat, förhoppningsvis blir det bara frågor som jag kan svara på men jag tvivlar på det :P
Om cirka 2 timmar är företags ekonomi kursen klar för den här gången, och förhoppningsvis är de ingen sån kurs på högskolan, även fast jag vet att den kommer då också, men man kan ju drömma ;)

Nu ska jag gå och fortsätta försöka plugga och hålla nerverna i styr, för jag är nervös nu!

Uppskjutet

Blev som så att jag somnade och sov mellan kanske 6 och 9, sen såg jag tv och pluggningen blev uppskjuten, men nu ska jag ta tag i det, sen blir det att plugga imorgon och sen typ 6 så blir det att fira att företags är borta ur mitt liv för den här gången!

Men nu ska jag inta papperna, sen sova, godnatt!

Farväl

Var och lunchade med Sanna, vi uppdaterade varandra lite och sen fick vi än en gång säga farväl, hon är borta för mycket ;) Men jag är absolut inte avis på att hon får fara till thailand i en månad nu, jävla plugg! Hade jag inte haft det hade jag följt, det var synd.

Sen då jag kom hem, tog jag på mig skoterkläderna och drog till Anna, vi har varit på en liten tur idag, skit mysigt då det är sånt här väder : )

Nu är jag hemma, ska ställa fram tacos sen blir det att plugga ikväll, och får jag tid över blir det kanske  film.

Måndag

Blev en tidig morgon idag, vaknade kring 6, sen låg jag och snoozade till 7, sen låg jag och lyssnade då mamma var uppe. Nu ser jag bridezillas, dom är galna :P

Snart blir det frukost, känner sugen efter en tekopp : )

Sliten

Har legat och halvsovit i mitt rum i värsta värmen, har varit tvungen att skruva ner elementet nu, går inte att ha på lika mycke värme då det är -30 och då det är 0.

Ska nog snart sova igen, är trött, sliten efter helgen : )

Skeå

Igår for vi då in till stan, jag gick på sys bland annat sen for jag hem, tog en liten pn sen kring 4-5 for vi och åt sen började vi göra oss klara hos Anna. Mallan och Chrille kom också dit sen blev det att dra till Skellefteå, kan säga att jag hade grymt roligt, lätt värt det ;P

Har nyss duschat, ska strax borsta tänderna så blir jag snart som en ny människa. Ikväll blir det film hos Anna, vi hörs, hejdå!

Besviken, fy fan! Allt jag har att säga!

Var

Vaknade för en halvtimme sen, och somnade kring 4 idag igen, varför får jag inte sova som jag brukar göra? Jag förstår att jag inte somnar för att jag ligger och hostar, men varför ska jag vakna 7 timmar senare, kan det inte gå 12 innan jag vaknar? ; )

Då jag vaknade upptäckte jag iaf att mitt öga hade varat igen pga förkylningen, de kan tydligen göra så då man är förkyld, men hur kul är de ? Ont gör det då iaf första gången man har tänkt öppna ögat och inser att det inte går :P Sen att man då har ännu mer ont i halsen gör väl inte saken bättre, men tror jag ska köpa nå halstabletter som Anna hade hemma, dom fungerade bra : )

Snart ska jag och Anna in till stan för en liten sväng, sen får vi se : )

Röd

Glömde ju säga tidigare att jag färgat slingorna idag, de blev nice!

Hur som helst så begav vi oss till Mallan och var med hon och Crille, men sen blev Öhman less så jag och Anna for och hämtade min bil sen kollade vi på då Mallan, Crille och Mange bowlade : ) Efter det blev det mest bara att glida runt. 

Kom hem för ett tag sen, håller på att fixa lite ny musik och så, sen blir det att sova!

Tagga upp för imorgon ;)

Tacos

Blev middag här hemma med nästan hela familjen, bara Robert och Linnea som saknades.

Nu väntar jag på hämtning av Anna och Öhman, sen får vi se vad det blir, hejdå! : )

Det är att leka med eld

Kunde inte somna igår natt och det slutade med att jag fortsatte läsa min bok så jag låg där och snyftade i min ensamhet, sorglig bok de där, och sen slutade det med att jag somnade 5, fy fan. Vaknade kring kvart över 10 och hörde att pappa pratade i telefonen med mamma och han stod och sa att värmepumpen hade gett upp och att värmen hade slutat funka och allt vatten hade fryst och sådär, jag fick lite lätt panik för jag trodde det var hos oss men då gick jag upp och det visade sig att det var -8 i grannes hus eftersom den värmepumpen strejkat och inga element var på det minsta.

Ingen bor ju där för tillfället så ni nu inte tror att det är någon som sitter i den kylan, men ändå inte kul :P

Kan inte den här förkylningen släppa? Orkar inte sitta och snora och hosta, särskilt inte om jag ska på bio ikväll, kul :P

Avslutat kapitell

Skickade just iväg mitt sista arbete inom psykologin, gjorde dock en liten miss först. Jag skickade iväg ett mail och skrev då att nu kommer det sista och sådär, sen efter jag skickat iväg meddelandet kom jag på att jag glömde ju såklart bifoga arbetet, haha :P Så då var det bara att skicka ett till, så nu är det bara att vänta på att han ska läsa igenom det, förhoppningsvis tycka det är jätte bra, och sen blir det nån form av betygssnack med han och sen är den kursen slut för alltid, skönt på ett sätt, men ja tyckte som om dom lektionerna :P

Aja, skulle bara meddela er det, godnatt : )

Kvällen

Har varit hos Pilla med hon, Anna och Mallan, vi har suttit och surrat och sen inte gjort så mycket mer, eller vi tog ut bilarna på en sväng för att dom inte skulle frysa sen åt vi.

Nu ligger jag i sängen, hade tänkt sova snart så det blir helg ;) Godnatt

Långa nätter

Nu är det nog klart, måste bara läsa igenom det en gång till senare och finputsa det : ) Då är det väl bara att tag tag i företags istället så jag kan det på tisdag då jag har det sista med det, jag längtar till tisdag 18.00, för då är det över och jag ska aldrig mer ha företags förens jag går på högskola, vilken är till hösten om mina planer inte ändras :P haha, så det var visst inte så länge kvar till de.. =/

Funderar vad jag ska göra nu, är rastlös och hungrig, dom andra i huset ska äta sill så jag får se vad det blir för mig, kanske steker lax med pressadpotatis, mums ;)

Torsdag

Idag vaknade jag först 9 men kände att det inte var någon ide att gå upp för Anna skulle ändå ringa mig på morgonen då hon vaknat så jag somnade om och vaknade halv 12 av hennes samtal, skönt med lite sovmorgon : )

Blev som så att jag tog tag i psykologin igår, men ska nog fortsätta idag och försöka göra klart det så jag kan skicka in det och sen är det klart, för alltid! : )

Vågat

Vi har suttit hos Pilla och surrat och spelat kort, mysigt. Fick oss även några skratt och jag har känt mig lite modig ;D haha!

Nu ska jag lägga mig med lite plugg, företags eller psykologi, de är fan frågan! Skulle behöva företags men de är så hiskeligt tråkigt så ja kanske tar psykologin istället så jag får bort det : )

Kvällen

Somnade och vaknade 5, gick upp, duschade och har just ätit. Vi har hunnit ha besök av fam Ermebring/Lindkvist och nu ska jag bege mig till Pilla för att umgås med hon och Anna, vi hörs sen, hejdå! : )

Gårdagen

Jag for ju då som sagt till Anna igår där hon och Pilla väntade, vi lagade go middag och sen fixa vi lite och kring 7 halv 8 begav vi oss på en liten roadtrip. Det blev som det blev men värt det i slutändan, men de var nära att vi for hem och sket i allt där ett tag ; ) haha!

Jag och Anna kom hem till henne kring halv 5 efter vi släppt av Pilla i öjebyn, vi la oss och såg lite skoterfilm och surrade innan vi tillsist somnade. Var väldigt sliten då, blev ju ändå att vara vaken i 26 timmar och det är fan inte likt mig! 

Vaknade 12 idag av Anna, hade inte hon väckt mig hade jag förmodligen sovit än. Vi åt lite varmkorv och nu är jag hemma, funderar på att vila ett tag så man orkar med kvällen : )

Happy :D

För det första måste jag ju bara säga att jag har fått tag i skorna, dom ligger i tärna och väntar på mig. Synd bara att jag först läste storuman men de var visst bara kommunen för nu då jag tittade lite noggrannare så stod det ju tärna :P Men pappa kunde nog fixa det ändå så förhoppningsvis löser det sig, annars tar jag toytan och bilar dit för deras skull ;)

Glömde ju även säga att jag och mamma köpte ett halsband tillsammans idag, hon har betalat det och jag har det på mig, det var jätte fint : )

Nu far jag till Anna, var bara tvungen skriva om min lycka, och att mina älsklingar förhoppningsvis snart är hemma hos mig ;)

Dåligt

Bra att veta att ni tycker dom är snygga ! : ) 

Samanta: Dom som inte har facebook får bara kolla på det jag lägger upp här ;)

Har varit på varenda affär i piteå som har öppet och som kan sälja skoterskor men det ser inte ljust ut, fanns bara ett par svarta 37or i en affär men dom var ju såklart för små, hade nog tagit dom även fast det var fel färg om det var i rätt storlek, så på torsdag lär jag stå utanför sista affären och rycka i dörrarna då dom öppnar ;)
Ska även ringa till en butik i storuman som verkar ha dom inne för isåfall bor pappas jobbarkompis där och då får han hämta ut dom, men dom verkar inte vela prata med mig idag för jag stog först i telefonkö i 8 min sen stängde dom av telefonerna så jag får nog ringa imorgon :P Annars får jag lägga allt mitt hopp i Fias händer och hålla tummarna att hon kan fixa det!

Efter jag och mamma varit klart på alla skoaffärer så gjorde vi lite andra ärenden, fick mig bland annat benvärmare och en kofta, sen tyckte jag hon viskade att jag skulle få skorna också, tur jag har mina snälla föräldrar : ) Vad skulle jag annars gjort, gått omkring naken ? Ungefär något sånt! <3<3


Nu ska jag ta mitt pick och pack och fara till Anna. Jag hon och Pilla ska laga middag där ikväll och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, vi har några planer men vi får se ;)

Trettondagsafton

Somnade mellan kvart över 11 och halv 12 igår, var gode trött och kände att det kunde vara bra att somna tidigt så man kan vända tillbaka dygnet lite men tji fick jag.
Klockan 3 slog jag upp ögonen och var pigg, har hunnit läsa ut en bok, börja på en ny, pluggat lite, åt nyss frukost och nu ser jag den oändliga historien på tv, ska återgå till den alldeles snart :)

Hittade ett par skor jag föll för igår, tror inte dom finns i piteå men annars får jag väl beställa dom. Dom skulle passa mig perfekt, som handen i handsken ;)



Förkyld

Då jag vaknade imorse var jag lagomt förkyld, näsan var igen täppt och jag kunde inte andas, fick ligga på rygg bara så att allt i näsan inte skulle rinna ut då jag varken kunde snyta mig eller dra in de, (tänkte att ni ville veta) Sen så kläckte pappa ur sig för ett tag sen att han drog ner värmen på mitt element nu då vi var borta, tack för den du! Inte så konstigt att jag fryst hela natten och att jag vaknar förkyld, men jag har iaf dragit upp värmen igen så inatt blir de mys :D

Imorgon ska jag försöka få med mig mamma till stan, skulle behöva kolla på nya skoterskor eftersom jag har haft mina snowboardskor nu väldigt länge och dom är inte så värst varma. Hon sa kanske så vi får se, dock vet jag inte vart man ska hitta sig nå skor i pite längre sen lindbloms försvann.

Skotran

Mamma kom in och väckte mig 1, hon frågade om jag hade tänkt stiga upp nå idag men jag var inte så säker på de just då, var gode trött, har vänt lite på dygnet så jag somnade inte så jätte tidigt igår :P
Sen pratade jag med Anna, hon frågade om jag skulle med ut på premiärtur med skotern och det tackar man ju inte nej till så jag for dit, vi for och mötte upp mer skotermänniskor och sen blev det grillning, väldigt mysigt :)

Blev middag hos Anna då vi kom dit och nu är jag hemma, ska nog gå och duscha så jag får upp lite värme och sen får jag se vad det blir ikväll : )

Cold Mountain

Har sett åter till cold mountain ikväll, bra film de där, sen blev det lite csi efter det : )

Funderar på att lägga mig och läsa nu, sen får jag se om jag är vaken 3, isåfall blir det nog hockey : )

Hemavan

Okej, blev inte riktigt att uppdatera igår, jag och Amanda tog något glas vin och for på Challenge istället : )

På onsdagen påbörjade vi våran resa, klockan 9 lämnade vi Annas gård och 5 timmar senare var vi framme efter några stopp på vägen. Vi checkade in i bävern och gjorde oss klara innan vi gick över till renen och hängde med Malin och hennes vänner, som vi förövrigt spenderade hela helgen med. De blev lite fest och så, väldigt trevligt.

På torsdagen, nyårsafton, så blev det middag med allihopa, fläskfile och potatisgratäng, väldigt gott och sen efter det så började festen igen. Den kvällen var helt galen, väldigt grisig och det slutade med att vi levde om för mycket så till sist gick vi och la oss, men då var klockan kanske 5 så de var kanske lika bra, vem vet vart det hade slutat annars :P

På fredagen kände inte alla tagget men där kring 11 tog jag mig ett glas vin och Anna och Amanda tog varsin cider, vi drack och sen gick vi till stockis där det blev ännu mer dricka. Det blev en tripp till badhuset för ett kvällsdopp och sen höll vi igång till 6, men somnade inte förens kring 7.

På lördagen var det tänkt att vi skulle åka kring 9 men det blev lite ändrade planer och vi gick inte upp förens 1. Vi städade och sen begav vi oss, så vi for ändå 2 från Hemavan. Blev ett stopp i arvidsjaur för att äta, vi träffade även Ida och några där : )

Kom hem kring 7 och det var tänkt att jag skulle ta det lugnt men både jag och Amanda var sugen på vin så jag drog till henne, vi gjorde oss klara, drack lite vin och sen skjutsade Anna och Pilla oss till Challenge där det blev en trevlig kväll. Somnade kring 4 och idag har jag varit lite sliten, men de kanske inte är så konstigt efter 4 dagars festande.

Nu kommer det förmodligen bli väldigt lugnt i några veckor : )






Resten av bilderna finns på facebook ;D

2010

Kom hem för ungefär en timma sen, resan till hemavan har varit sjukt rolig och den är oförglömlig. Nu hade jag tänkt börja ta in alla grejer och lägga in nå bilder, ni får en uppdatering av resan senare, tänkte bara säga att jag är hemma och jag lever : )

RSS 2.0