Fredag

Dagen har spenderats med Camilla på solbacken, handlat mat, cider och en present åt Herman som fyllde år för ett tag sen. Visserligen räknas jag in i mammas och pappas presenter men jag ville vara lite extra snäll ;D

Sen blev det lunch med Camilla, Julia och Emma på viking, riktigt god mat. Sen blev det en liten shoppingrunda, har köpt en klänning som kanske blir min nyårsklänning, sen blev det inte så mycket mer.

Nu är jag hemma igen och nu väntar jag bara på att pappa ska ringa så jag får byta bil med han så ska vi sen börja bege oss mot Vuogga för en lugn helg med bastu och mys.
Ska även ta min efterlängtade cider som jag var riktigt sugen på i måndags efter tentan ;D

Torsdag

Blev tidig uppstigning idag, halv 8 ringde klockan och då var det bara att klä på sig och bege sig till Camilla för att sen möta upp Rebecca och ta en promenad :) Sen hade jag även så tur att jag blev bjuden på frukost hos Camilla, värsta lyxfrukosten kändes det som ;D

Nu ska jag se lite greys och desperate och bara ta det lugnt :)

Onsdag

Idag har jag varit lite duktig, har tvättat, handlat, köpt presenter åt karln (okej, dom var indirekt till mig men dom var ändå inslagna till han så de räknas ;) Sen har jag promenerat och sen har vi fortsatt med våran spännande sak som vi påbörjade igår. Sen imorgon får vi förhoppningsvis veta mer, och så småningom kommer jag klämma ur mig det här också :)

Imorgon ska jag ut på morgonpromenad med Camilla och Rebecca, sen ska jag bara ta det lugnt, se lite serier och sen ska vi bjuda Peter och Julia på middag och efter det ska vi tjejer pyssla. Ja har visserligen ingen inspiration men de kommer förhoppningsvis ;D

Tisdag

Helgen var riktigt lugn. Jobbade som sagt i fredags natt, vaknade halv 12 av ett sms av Anna som gav mig en lätt hjärtinfarkt och massa panik. Inte det som stod i det men för att jag trodde jag skulle vara på jobbet halv 10 igen och att jag hade försovit mig ;P
Efter lite tänkande insåg jag att det var lördag och jag jobbade inte förens söndag så jag kunde andas ut, men tyvärr kunde jag inte somna om men de var nog lika bra :)

Gick upp och duschade och gjorde i stort sett inget jag kommer ihåg fram till 3-4. For och handlade ingredienser på ica och sen drog jag igång med mitt bak-il. Blev bullar, sommarkaka, dumlekakor, kladdkaka och choklad-banan muffins. Sen blev jag klar lagom till då Anna slutade så då for jag dit, vi fikade lite, började se Juno och sen blev jag trött. Skulle hem och sova men somnade ändå för sent.

På söndagen blev det jobb från halv 10 till halv 2. Sen for jag hem och skulle plugga men gjorde massa annat istället. Skulle plugga på kvällen också men det slutade med att jag spelade mario i 3½ timme istället och sket i att plugga ;P Läste igenom pappret lite snabbt och sen somnade jag.

Igår blev det då att fara till skolan och skriva tenta i byggnadsteknik. Det kändes bra efter och det känns fortfarande bra, men man får väl se sen. Det hade iaf inte hjälp att plugga, för dom frågorna jag inte visste  så mycket om hade jag inte med på mina pluggpapper heller så det fick bli lite chansning på dom, hade ett litet hum ;P

Efter skolan blev det lunch med mamma sen hem och packa och sen for jag till skell.

Idag har vi hunnit med lite spännande saker, och nu hade jag tänkt ta en promenad i kylan. Vill egentligen inte ut men det kommer kännas bra sen :)

Fredag

I onsdags blev det en prommis med Ida, sen surrade vi, bakade och lite blandat. Sen kring 4 begav jag mig till skell :)

På torsdagen blev det lite smått och gott och sen for jag hem kring 10.

Upp 6 idag för att bege mig till skolan, hade övningar i juridiken och sen gick vi igenom lite grejer till tentan som vi har på måndag... hur ska detta gå.

Jobbar iaf inatt, skönt att få lite pengar :) Imorgon får jag se vad det blir, men de blir iaf en sväng på stan då jag vaknat.
Sen på söndag jobbar jag dag sen blir det plugg hela kvällen och sen på måndag blir det tenta och sen är jag ledig heeeela veckan, ska bli riktigt skönt!

Onsdag

Idag var det meningen att jag och Anna skulle och äta frukost på nå ställe i stan där 9 olika hantverkare har öppnat nå, men efter att ha pratat med mamma och insett att man inte fick så mycke frukost och de var inte så mycket för oss att se på så beslutade vi att skippa de.
Nu är bara frågan vad man ska hitta på då man är vaken denna tid. Skulle kunna sova mer men eftersom jag redan sovit 9 timmar inatt är det inte så nödvändigt. Funderar på att fara till ica och köpa färskt bröd och äta frukost hemma, och sen får jag se.

Btw, Peggan är nu lagad och funkar fint ;D Eller... den går att starta iaf och batterilampan lyser inte längre, har ju dock inte hunnit köra den något än.

Spännande

Idag blev det stan med Anna och Öhman, blev lunch på nodo och sen kom Olle också. Blev att köpa lite scrap booking grejer till julkort, ska bli skoj att göra lite, hoppas bara man får lite inspiration ;D

På torsdag händer det spännande saker, men jag berättar mer om det sen :)

1 vecka

Idag är det en vecka kvar till första tentan, hur ska detta sluta ? Kan inte precis säga att jag kan det :P

Men dagen har iaf bestått av sömn, sen lite plugg och sen en prommis med mamma innan jag sen bänkade mig framför tvn.

Nu ska jag kolla in vårat nya schema för nästa period och skriva in det i kalendern för att förhoppningsvis inse att de blir mycke ledighet då också ;D Sen blir det att sova, ska upp 6 imorgon för träning :)

Helgen

Blev gomiddag i fredags, oxfile, mums ;D Sen blev det idol-tittande och sen inte så mycket mer.

På lördag då vi vaknade gjorde vi oss klara, for och åt lunch medans pappa böt till vinterdäck på mammas bil och sen for vi till lule. Jag shoppade med tjejerna medans Fredrik drack öl med killarna. Jag som inte hade tänkt köpa nå hittade ett par jeans och en spets-bolero. Får se om jag behåller den men jeansen ska jag då ha. Sen var jag kvar i lule tills dom skulle gå och äta middag, då for jag hem, åt köttsoppa och sen kom Anna.
Vi for till Martina, jag färgade håret och sen surrade vi mest. Sen ringde karln kring halv 12 då volbeat var slut så då fick jag fara till lule och hämta han, Henke, Anton och Möller.
Då vi kom tillbaka till piteå fick dom andra hämtning och jag och Fredrik hängde med Anna en sväng och sen blev det sängen kring halv 3. 

Idag blev det jobb mellan halv 10 och halv 2, hade hoppats på att karln var kvar då jag kom hem för dom skulle egentligen inte fara förens kring 3 trodde dom men han hann fara en halvtimma innan jag slutade, attans också ;P

Nu har jag tänkt sova lite, ska ju orka jobba inatt också så de kan behövas :)

Fredag

Skönt med helg!

Idag hade vi då redovisning av vårat arbete, de gick bra :) Enda problemet var att läraren hade gjort en miss, vi skulle opponerat på varsitt arbete som en annan grupp gjort men han hade missat att ge vårat till nån grupp och en annans arbete till två grupper så vi vet inte va vi behöver bättra. Men han skulle iaf kolla på det och mejla till oss så vi vet om vi ska ändra nå i det.

Sen blev det att fara in till stan, åt lunch med Amanda, hennes pappa och hans jobbarkompis. Sen blev det tillbaka till skolan och ha juridik övning, och för en gångs skull hade jag fått dom flesta svaren rätt. Normalt har man missat en lag eller nå smått eller fattat helt fel, men idag gick det bra så förhoppningsvis betyder det att man kanske börjat fatta lite bättre ;D

Nu är jag iaf hemma, väntar på karln och mamma och pappa. Jag vill ha mys och middag :)

Plugg

Veckan har mest bestått av plugg, och jag är grymt less. Men imorgon har vi redovisning, och jag som inte kan prata framför folk, tur vi är tre pers och allt ska ta 6-7 minuter så det går nog fort :) Sen nästa måndag är det tenta så man måste väl plugga så man klarar den.

Men imorgon är det iaf fredag, först då som sagt redovisningen och sen har vi en övning med lagboken 3 timmar senare.. sen är det helg och karln kommer hit för att sen fara till lule på lördag och sen får jag äran att hämta han på kvällen/natten, ska bli kul att se han igen. Ska även försöka busa lite med Anna som också ska va nykter.

Imorgon ska pappa laga min bil och byta till vinterdäck på den. Förra helgen gick den "sönder", batterilampan började lysa mer och mer så till sist insåg jag (efter några samtal med pappa) att bilen inte laddade då man körde längre. Fick lite panik då eftersom jag dagen efter skulle köra hem på morgonen för att fara till jobbet. For 2 timmar i förväg så jag skulle hinna få hämtning om den stannade. Tur jag inte började 7, och tur bilen höll hela vägen hem så fick jag byta till mammas. Men imorgon ska den bli lagad, men nästa vecka får jag ändå ha pappas bil, synd bara att det inte blir bytt nå däck på den i helgen ;P

Aja, dags att läsa igenom det jag ska säga och skriva stödord, sen sova så jag orkar upp imorgon :)

Lugn

Helgen har varit riktigt lugn, har varit i skell, har jobbat, har sovit tidigt och gått upp tidigt. Den hade däremot fått vara lite längre även fast inget spec har hänt, för nu börjar en ny vecka, och vi ska ha redovisning i byggnadsteknik å fredag och jag HATAR att stå framför massa folk och prata, men men, jag behöver iaf inte stå själv :) Måste även börja tentaplugga denna vecka och nästa så man klarar sin första tenta, börjar bli lite nervös för den nu ;D
Skönt är dock att vi bara behöver vara på skolan tisdag och fredag denna vecka :)

Hur som helst, idag har det hänt något jag har längtat efter, något som jag saknat som förmodligen inte kommer hända igen på ett tag. Ikväll behöver jag inte känna någon stress över att gå och sova, för imorgon får jag sova ut hur länge jag vill. Jag kommer inte ihåg sist jag fick sova ut, just därför lär jag väl vakna tidigt ;D Har varit trött i minst en timma nu men jag har ändå haft lite små pyssel att göra så jag har passat på, men nu är det nog dags att sova igen, klockan är ju trots allt kvart över 12 ;) (Börjar bli gammal)

Fredag

Sköönt med fredag, även fast jag jobbar dag imorgon och på söndag.

Nu ska jag iaf snart börja bege mig mot stan i skellefteå, ska möta upp Camilla och vi ska äta lunch, sen så ska jag gå på stadium och köpa reebok easytone :) Om dom nu har i min storlek förstås :)

Torsdag

Nu är det torsdag, och det känns skönt :)

Sov till 12, sen kring 1 kom Amanda hit och vi gjorde klart det sista i vårat arbete och sen skickade vi in det så nu finns det ingen återvändo ;D

Sen då hon for har jag städat lite och nu ligger jag i sängen med datorn men borde flytta på mig så jag inte somnar ;P

Gele

Idag har jag varit med Susanne i lule där hon håller på att utbilda sig till nagelteknolog och hon har gjort gelenaglar på mig. Det blev riktigt bra men jag är lite ovan, har dom längre än vad jag brukar ha mina vanliga naglar men det kommer med tiden :) Men ska jobba inatt så då får jag se hur det funkar, annars är det ju bara jag filar ner dom så dom blir lite kortare. Är faktiskt lite svårt att skriva på datorn och sms, menmen ;P

Aja, ska vila lite nu så jag orkar jobba inatt, gick ju upp halv 7 imorse så :)



Pump

Igår hände inte mycket alls, var på skolan en lektion, for en snabbis på stan med Anna då jag kom hem och sen blev det lugnt hela kvällen.

Idag var det träning som stod på schemat, men idag blev det inte den vanlig träningen utan istället var vi med på body pump, var lätt liiiite jobbigare än det andra ;P

Nu ska jag börja göra mig klar, äta lite lunch och sen ska jag bege mig till bussen som ska ta mig till skolan :)

Söndag

Nu är helgen slut, och det känns skönt att jag ska vara nykter dom två helger som kommer nu, och kanske mer. Har varit lagomt bakis idag ;D

Imorgon blir det skola, vi ska åka buss för första gången, känner inte suget ;P

RSS 2.0