Måndag

Dagen har spenderats i solen med Doris, sen kring 4 hämtade Anna upp mig och jag följde hon och hennes mamma på stan för att ha något att göra :)
Efter det blev det en promenad och sen blev det lotta på liseberg med Anna, Pilla, Martina, Jessica och Bränkan :) Sen blev det bara lugnt och nu ligger jag i sängen, ska snart sova. Imorgon hoppas jag på sol igen :)

Solsken

Helgen som har varit har verkligen varit bra. Kom fram till lövånger kring 4 halv 5 någon gång, då höll dom på med tävlingarna för fullt men eftersom jag inte var ensam om att komma sent så fick jag, Emma, Fanny och Erik bilda ett eget lag dom två sista tävlingarna som var yxkastning och traktordäcksvältning ;P 
Efter det började alla göra sig klara och sen på kvällen blev det att äta middag och sen for vi vidare på en fest hos någon annan som jag inte kommer ihåg vem det var, och då vi var klara där blev det en helvetespromenad hem. Genom en skog och genom ett dike som var hur geggigt som helst, har knappt vågat kolla på mina nya vita skor som jag hade på mig, dom ligger kvar i mammas bagage men jag måste väl ta in dom sen idag och försöka rengöra dom :P Sen blev det lite nattmat och sen sov vi.

På lördagen blev det väldigt lugnt, allt folk började fara en efter en och vi som stannade kvar längst såg lite film och bara slöade, men sen kring 3 tog vi bilen tillbaka till skell där det bara var att göra sig klar igen och sen bege sig till travet. Var mycke trevligt folk där, massa pite-bor också. Men sen där kring halv 1 frös jag och Hanna så vi tog cykeln in till stan och gick ut på statt istället där även Sanna, Lisa, Krille och Erik var så det blev att umgås lite med dom innan det blev att sova igen.

Igår blev det bara lugnt, låg och såg film i soffan ungefär hela dagen förutom då det blev matpaus ;P Sen förflyttade vi oss inte från soffan förens vi gick till sängen och sov.

Kom hem kring 8 idag, fick lite mys med Herman & Doris och nu har han och Linnea farit för ett tag men Doris är kvar här så jag tänkte att jag snart ska ta ut hon på en promenad i det vackra vädret :) Sen blir det väl att lägga upp nå bilder från helgen, blev dock inte så många tagna :P

Midsommar

Igår efter sys blev det hem och vila lite, packa lite och sen blev det jobb inatt. Efter jobbet blev det hem, sova 2½ timme och sen göra sig klar för bröllop :) Det var så himla vackert! 

Nu är jag iaf hemma en snabbis, ska byta och och packa ner det sista och sen ska jag bege mig till lövånger för att fira midsommar, sen imorgon blir det midsommartravet med Anna och Öhman, det här kommer bli en superhelg :) 

Ha en trevlig midsommar allihopa :)




Sys

Nu blir det snart stan och gå på sys med Anna ;D hihi

Home

Nu är man hemma efter en natt på jobbet som har gått bra, har nyss duschat och nu ska jag sova :D God natt ;D

Hard work

Känns nästan som att natten snart är slut även fast det är 3½ timme kvar, men man ska väl tänka positivt :P Ska snart gå och se våra värsta år på tvn, tänkte passa på medans det finns något vettigt att se, sen börjar det väl massa skräp igen så då kanske jag kommer tillbaka :P

Då jag kommer hem ska jag iaf sooova, till 2 ungefär, då ska jag möta upp Anna och kanske Pilla för en sväng på systemet, måste väl ladda upp för helgen ;P Sen blir det nog kanske att ta sig en liten vila igen så man orkar med natten efter. Var ju tänkt att jag skulle vara ledig så jag skulle vara pigg och fräsch på fredag men eftersom Susanne L umgås med bruden så är det ju ändå bättre att jag tar hennes natt ;P

Aja, hejs svejs :)


Casio

Som det var skönt med massagen imorse, hon är riktigt duktig!

Efter massagen for jag förbi på coop och inhandlade lite mat till helgen, blir att grilla fläskfile :) Sen kring halv 3 tog jag och Anna en promenad och vi svängde in på expert och jag hittade en kamera jag ville ha men sen då vi gått klart for vi förbi på elgiganten där dom också hade den men den var billigare där så jag slog till :) Nu är det bara att hoppas den funkar bra men det tror jag :)



Nu hade jag tänkt vila 2 timmar sen blir det att fara och jobba, blir även jobb imorgon, skönt med obn, och skönt att få den då jag böt bort min lördag. Sen då jag vaknar på fredag, kring 11, är det bara att göra sig klar och fara på bröllop, ska vara där kring halv 1 :) Hoppas jag inte är helt död!

Bilder!

Mina nya skor


Bröllops-outfiten


Tunika från HM


Tröja x2 och jeans från Gina (Samma byxor på alla bilder)


Kläder från JC (inte byxorna och det svarta linnet)



Det var allt ;D


Glömde ju säga att jag bakat cup cakes idag. Imorgon blir det upp tidigt, ska få massage för Per ska inte på hans tid! Skööönt! :)

Tisdag

Idag har jag varit och pantat bort några burkar, slängt lite skräp vi hade och sen for jag på stan med Samantha, Elina och Natalie. Jag shoppade massor och sen efter stan blev det en promenad med Anna och solning, sen for jag förbi Ida, vi surrade lite och tog ut hennes hund på en prommis.

Har nys duschat och nu ska jag vika in mina rena kläder i garderoben, renbädda och sen har jag lovat Ida att lägga upp en bild på min bröllops-outfit och jag har lovat Samantha att hon ska få se skorna så det kommer nå bilder på bland annat det senare :)

Outfit

Dagen har varit lugn, har följt Anna och gjorde några ärenden och sen tog vi en promenad och sen satt vi och mös i soffan, fick även sällskap av Öhman :)
Efter jag kommit hem prövade jag min klänning som jag ska ha på fredag och testade den med mina nya skor och dom passade perfekt med varandra, synd bara att skorna inte är gjorde för att gå på en stig ner till stugan, men det får lov att funka iaf :)

Nu ska jag sova, imorgon ska jag nog på stan och fixa lite saker innan helgen :)

Måndag

Helgen har varit hur bra som helst av många olika anledningar. 

I lördags så var det iaf dags för min och Annas present till Pilla. Först tog vi med hon till v75 i boden, var där och spelade lite och drack, sen då det slutade for vi vidare till western farm där festen fortsatte, en galen kväll. 

Gårdagen var bara lugn, lite sliten ;P Sen blev det jobb inatt och jag har varit riktigt trött hela natten, blev nyss tillfrågad om ja ville jobba idag men jag kände att jag var tvungen tacka nej. Nu ska jag sova, god natt :)





Helgen!

Nu ska jag snart bege mig på nya äventyr med Anna och Pilla så jag har inte tid att uppdatera, det kommer sen :)

Snark

Kvällen har varit lugn, blev en prommis med Anna och hennes hundar sen en snabbis med Doris då hon kom. Blev att se på smällen på tvn och nu ligger hon vid mina fötter och sover och jag ska snart göra henne sällskap.

Måste även berätta att efter en vecka med hosta klämmer mamma nu ur sig att vi hade hostmedicin hemma, så har tagit ikväll och förhoppningsvis är den borta imorgon :)

Imorgon är det travet som gäller med Anna, sen lite annat smått och gott. God natt :)

Skor

Blev även lunch med Jossan, Issa och Sofie. Efter det blev det en sväng med Anna, sen mötte jag upp Amanda på en glass och sen for jag och hämtade ut mina skor, i love them!

Nodo

Idag på morgonen kom Linnea hit, sen då mamma for på jobbet somnade vi alla 4 ett tag och sen har vi inte gjort mycket alls. Suttit ute i solen och så. Jag har hunnit vara på ok för mina skor ska komma idag, men jag var för ivrig och läste aldrig att jag fick hämta dom efter 5 så det var bara att vända :P

På en timma ska jag och luncha med Amanda och LS så det är väl bara att göra sig klar :)

Film

Kvällen har bestått av en promenad med Anna och Doris. Jag är hundvakt plus att vi sköter Herman inatt :) Efter det kom Öhman och vi skulle se en film, men efter vi startat den insåg vi att den var 3 timmar lång så vi sket i det, skulle inte bli klara förens 1 och Anna ska upp 6 imorgon så :P

Har just varit ut en liten sväng med Doris och nu ska vi sova, god natt :)

Luleå

Då var man hemkommen efter en luleåtrip med Anna. Då vi kom dit gick vi in på stadium, jag köpte ett par skor och sen strosade vi mest bara. Vi åkte ut på storheden ett tag och sen for vi hem. Svängde in på stan i piteå en snabbis och sen for vi hem. :)

Onsdag

Precis som jag trodde så är halsen inte alls bra än, dock har jag fått sova mycket bättre inatt :D Tror nog jag ska ta lite mer vademecum senare ;) Men nu är det nog dags att börja göra sig klar för dagen :)

Dagen

Dagen har bestått av en promenad med mamma, sen mötte jag upp Anna efter hon slutat jobba och vi for och tog en promenad med Öhman och hans systers hundar.

Nu är jag hemma, har nyss duschat och hällt vademecum i halsen. Mamma säger jämt att jag ska göra det för att det hjälper men jag tycker inte det gör det så mycket men jag gör det ändå så hon blir nöjd :P

Hade snart tänkt sova, imorgon blir det luleå en snabbis :)

Fick även hem mitt betyg idag, så imorgon skickas det, tror dock inte det hjälper ;P

Sovmorgon?

Haha, blev visst ingen sån, vaknade för över en timma sen och natten har inte alls varit bra. Har legat och snurrat och försökt hitta ett skönt sätt att ligga på så hostan inte skulle komma, men det finns visst inget sånt sätt :P
Är dock inte pigg nu, men så fort jag lägger mig och försöker vila så hostar jag massor, annat är det nu då jag är vaken, då hostar jag inget :P

Rensa

Hade tänkt ta det lugnt ikväll, bara ligga och se tv och inte göra mycket alls men det var så mycke skit på tvn och jag blev lite rastlös så jag for förbi Anna ett tag, blev ändå lugnt där så :)

Hade tänkt sova snart, imorgon blir det sovmorgon och förhoppningsvis är hostan borta då jag vaknar :)

Shopp

Betyget hade inte kommit, vilket suger! Men mina leggings och min väska från ellos hade anlänt så de var ju kul :D 
Efter som Samantha tydligen dött så var Anna snäll och följde mig på stan en sväng, så nu är mina skor inne på lagning igen. Sen så fick 13 stycken nya trosor, 4 nagellack, en maskara, en ögonskugga, ett par solglasögon, 3 billiga berlocker från ur och penn, ett armband och halstabletter följa mig hem. Råkade ju tappa min sminkväska i golvet igår och självklart gick en ögonskugga sönder, skulle köpa en ny likadan idag men den finns nog inte i sortimentet längre, så jag tog en som likade den istället.

Efter vi varit klart på stan och hon började jobba så for jag förbi ica och sen for jag till min moster och satt där och surrade ett tag :)

I'd rather be with you

Igår gick det verkligen inte att somna, låg och hostade massor så till sist bäddade jag upp mig så jag nästan halvsatt i sängen och då somnade jag till sist, och idag märks det av för jag är trött.

Idag blir det iaf en sväng på stan, ska också invänta posten, väntar på mitt betyg från syon så jag kan skicka iväg det, de ska ju vara inne innan den 21 så jag känner mig lite stressad. 
Sen hoppas jag även det jag beställt från ellos kommer, förutom nu klänningen som kommer i september, haha  :P Sen har jag även beställt två par skor, och förhoppningsvis kommer dom imorgon :)

Aja, nu ska jag äta frukost, dricka lite te för halsen och sen försöka göra nå vettigt, kanske starta en tvätt innan det bär av :)



Bilfärd

Kvällen har bestått av massa slappande med Anna, Jessica och Öhman. Vi surrade och såg lite tv. Då Öhman for hem for vi ut och körde lite bil och nu ska jag lägga mig och se criminal minds och sen sova, god natt :)

Helgen

I fredags var det då intro med min brukare, det gick bara fint. Sen då jag slutade cyklade jag förbi ams, fick mitt papper underskrivet, skrev ut mig för sommaren, for förbi försäkringskassan och postade pappret och sen cyklade jag vidare till Amanda. Där blev jag bjuden på lite champagne och vin, firade att hon har tagit studenten och sen cyklade jag hem. Blev middag på challenge med mamma och pappa, sen blev det jobb hela natten.

På lördag då jag vaknade gjorde jag mig klar och sen for jag och min brukare på sommar-fest i luleå, blev bjudna på mat och dom hade ett band som spelade. Kom hem kring 10, då snabb böt jag om i bilen och körde till skell där det väntade en grogg på mig. Blev lite alkohol och sånt, utgång på statt och sen blev det sömn.

Idag mötte jag upp pappa i skell, vi böt bil, ska ha hans bil i veckan, och blir väl så nästa vecka också, är skönt att man kan ha den då han jobbar i skell :D

I veckan är jag ledig så det blir väl att försöka hitta på saker medans jag har tid ;P

Sömnproblem ?

Jani, somnade där kring 8-halv 9 och sov till 12, hade ställt väckarn på det för jag hade tänkt gå ut och lägga mig i solen, men jag slog bara av väckarn och somnade om till halv 5 då Anna ringer och väcker mig. Jag gick upp, åt frukost/middag, duschade och satt mig framför tvn ett tag, där jag återigen somnade och gick upp halv 8. Det ringde på telefonen några gånger men jag var så död så jag orkade inte ens gå och hämta den för att svara.

Men iaf så där kring 8 begav jag mig in till stan för att ta en prommis med Anna och Pilla och då den var klar for jag och Jossan hem till mig, slog igång Hachiko och såg den med mamma, och jag grät liite mer än första gången jag såg den, och dom andra två var väl inte precis torra i ögat heller :P

Nu blir det iaf att sova, intro imorgon, lite spännande :)

Cykel

Blev inge vila, gjorde istället andra oviktiga saker och sen for jag förbi Lisa där hon, Sanna och Carin var och drack lite vin, jag var verkligen avis, ville också sitta där och dricka lite vin :P

Natten har varit riktigt lugn, skönt! Mindre skönt att cykla hem, var inte så taggad men det går bra ändå, solen skiner ju så. Sist jag skulle cykla hem cyklade jag bara till Anna så det räknades inte precis ;P

Nu blir det att sova ett tag, dock inte så länge :)

Inköp

Har varit på ica och inköpt middag och lite diverse saker till ikväll. Blev grillad kyckling och potatissallad till middag, orkade verkligen inte laga något. Sen köpte jag nå tidningar och vattenmelon till inatt :)

Funderar om man skulle ha vilat ett tag innan jag ska bege mig :)

Jobb

Blev varken att sola eller fara till stan, Samantha svek ;) 

Ikväll var det tänkt att det skulle bli en cider eller två med Sanna, Lisa m.m, men nu är cidrarna helt plötsligt utbytta mot jobb. Kände väl inte tagget men pengarna vill jag ha, och desto mer drinkar blir det utomlands ;) Blir att gå in och kolla utbudet på resor imorgon med Sanna :)

9/6

Syon ringde upp 10 minuter efter jag lagt på och hon skulle fixa mitt papper, så förhoppningsvis får jag hem det på fredag så jag kan skicka iväg det. Sen har jag damsugit och skurat hela huset :)

Hade tänkt fara och sola hos min moster men det blåser så mycket så jag vet inte om jag orkar ligga ute :P Är dock sugen på att fara på stan också.

Klockan 8

Larmet var ställt på 8 men jag vaknade kring halv eftersom min mamma hade en nys-attack och nös väl 75 gånger :P Sen då klockan väl slog 8 ringde jag syon och nu väntar jag på att hon ska ringa upp.

Idag hade jag tänkt ta tag i lite städning och sen ska jag fara och sola hos min moster :)

Bal

Alla som gick var så fina, dock kommer det inga kort av mig än, Anna fick stå för fotograferingen så snor jag dom bara av henne sen ;P

Efter vi var klara på balen for vi in till stan, åt middag och sen tog vi en prommis. Nu är jag hemma, ska sova, är grymt trött! Måste dock upp tidigt och ringa ett telefonsamtal imorgon, ser inte fram emot det.

Smink

Har varit och sminkat Amanda, jag blev nöjd och jag tror att hon också blev det, hon sa då inget annat så ;)

Hade dock gärna vilat ett tag nu eftersom jag bara sovit 4 timmar men nu måste jag ta tag i mig själv, ska bege mig till Anna om en timma och sen ska vi bege oss ut till havs :)

Tisdag

Nu är man hemkommen från jobbet, har duschat och sånt och nu ska jag sova i 4 timmar innan jag beger mig till Amanda för att sminka henne. Ikväll blir det att fara och se balen och sen får jag se :)

Sen så blir det ju 2 veckors "semester" för mig nu, gick på schemat i fredags så man kan väl räkna det lite som semester då man är ledig så länge ;P Dock så är jag bara ledig från österbo, ska och gå intro med min brukare på fredag, sen jobba fredag natt, sen på lördag ska jag och min brukare på sommar fest och sen ska jag kanske jobba från att jag kommer hem till på morgonen :) Känns bra att man får mycket timmar nu i juni så man får nå pengar i juli, är väl då dom kommer behövas :) Dock tråkigt att jag missar utspringet på fredag, men man får väl kanske se då dom åker runt :)

Aja, dags att få lite sömn innan jag ska bege mig :)

Måndag

Natten gick bra och sen då jag kom hem började jag kolla på kläder och skulle beställa lite men just då jag skulle beställa försvann allt. Dock så upptäckte jag att dom började med en rea så jag fick rabatt på allt jag köpte så det gjorde inget sen ;) Dock var en av tröjorna som jag ville ha slut =/

Somnade kring 10 och vaknade för ca en timma sen, nu ska jag gå upp, äta "frukost", duscha och sen måste jag handla lite innan jag beger mig till jobbet igen :)

Inge tid

Känns som att det alltid är något så jag hinner aldrig sätta mig ner och ta det lugnt ;P

Blev jobb i fredags natt, sen hem, sova, vakna, göra sig klar för fest, fara till Pilla, gratta henne och sen börja. Middag på challenge och utgång där, en trevlig kväll :)

Den här dagen har bestått av sömn och ännu mer sömn. Ska snart göra mig klar för jobbet igen, är dock inte alls taggad, är lite sliten ;P

Attans

Det slutade ju regna igår då jag gick ut och la mig, men jag somnade ändå ;P

Idag skulle jag ta prommis med Linnea, Herman och Doris, men efter ett tag fick hon ett samtal för hon hade glömt bort att hon skulle vara valp-vakt, så den blev inte så lång, men som hon sa, bättre en kort än ingen alls!

Sen blev det lite vila och lite smått och gott. Mötte upp Anna i stan då hon slutade, vi var på sys och sen for vi till långnäs och åt middag.

Efter det blev det in till stan igen, jag hämtade ut mina skor som har blivit lagade och nu är jag hemma. Ska packa ner det jag ska ha med mig till jobbet nu och sen ska jag bege mig till Anna, vi ska ta en prommis :)

Mys

Har varit och sminkat Amanda så nu vet vi hur det ska va på tisdag. Sen blev det en prommis med Anna och nu är jag hemma, ska snart gå ut och lägga mig i husvagnen och somna till regnet, myyys!  :)

Regn

Blev ingen prommis med tjejerna idag, men Linnea lämnade Doris här så vi mös, vilade ett tag och sen då det var uppehåll i regnet trotsade vi vädret och tog en promenad, det gick bra och vi klarade oss.  Sen har det inte hänt så mycket mer.

Nu ska jag fara och provsminka Amanda innan balen och sen blir det att fara förbi Anna, hejs :)

Ork

Har varken haft tid eller ork till att uppdatera, så går det då man jobbar och är på språng :)

Jobbet gick hur bra som helst, hände lite roliga saker på natten så man hann som inte bli trött, att vi dessutom var 3 gjorde inte saken sämre. Ser till och med fram emot jobbet på fredag för då blir det jag och Hanna, kul att jobba med en 89a ;D

Idag har jag sovit, sen blev det en prommis då jag vaknade och sen for jag och hängde med Sanna, vi gjorde inte så mycket, hade tänkt fara och fiska men det var ingen mer som kunde följa så vi såg drömkåken och surrade, kollade på lite utlandsresor och drömde oss bort. Blir nog som så att vi åker i augusti, vet dock inte med vilka eller vart vi far men det löser sig :)

Då jag for hem for jag förbi Anna och sa hej, sen for vi förbi och sa hej till fyllona hos Martina och nu är jag hemma. Ska snart gå ut och lägga mig, blir en tidig morgon imorgon, Linnea skulle komma förbi med hund och barn innan hon skulle lämna in bilen och då hon far ska jag följa med och ta en prommis med henne och Sabina :)

Nära

Nu bär det snart av till jobbet, måste bara vakna till liv från min pn först :)

Rullar in

Blev en liten prommis och sen följde Anna mig till soptippen, hade lovat pappa att fara med nå ris som blev efter dom klippte ner ett träd. Sen blev det stan, vi planerade lite inför Pillas present, lovely ;D

Sen så ringde chefen från österbo idag, en som skulle ha vård av barn inatt så jag ska få jobba, det gillas! Sen ringde det från där jag ska vara assistent i sommar så nästa fredag ska jag få lite intro och sen ska jag och brukaren på sommarfest på lördagen, är lite nervös nu men det kommer säkert gå bra :)

Aja, ska vila lite nu så jag orkar med natten, hejs :)

Sjusovare

Somnade kring 10 igår och vaknade 10 idag av att det ringde från jobbet, var en annan vikarie som skulle bjuda mig på vikarieträff på måndag, men eftersom jag jobbar både söndag och måndag så kommer jag förmodligen missa den.
Nu hade jag iaf tänkt ta mig en promenad i solen :)

RSS 2.0