Gårdagen

Kvällen började hos Pilla, vi hade tjejfest med singstar och ölspel, riktigt trevligt men jag blev kanske lite för full, kommer inte riktigt ihåg allt, men finns inte så mycket att göra åt det :P
Sen vid 10, 11 någon gång kom det lite killar också och efter ett tag begav vi oss till statt.

Idag då jag vaknade mådde jag inte så bra, drack några klunkar med vatten men dom kom upp direkt, haha :P Men sen drack jag mer och det fick då stanna så. Men nu är det väl bara att tagga upp igen, ska på rockfest i sikfors, tror det kommer bli riktigt trevligt där. Ska snart förbi på Linneas jobb, hon skulle hjälpa mig lite med håret sen ska jag nog förbi hemma hos henne också och låna lite armband. Tyvärr innehåller min garderob inte allt för mycket som är rockigt men det löste sig nog ändå.
Men innan den festen blir det middag här hemma, Niklas, Robert, Linnea P och Fabbe ska komma hit, synd bara att Linnea L inte kunde lösa det med jobbet så hon missar den goda maten.

Jag och Jessica igår

Fredag

Den här dagen skulle bli en bra dag tyckte jag, men det var någon som inte tyckte det och nu är den halvdålig.

Jag vaknade och tyckte att allt var bra, det var perfekt med blå himel och sol, är på fest humör och allt har flytit på så bra. Men nu är allt inte lika bra, jag är fylld av stress och oro, hoppas bara allt blir bra innan kväll så man slipper tänka på allt det här under festen. Men efter några groggar kanske allt är glömt ;) Näee, det är nog mest bara önsketänkande.

Har i alla fall varit och solat med Anna nyss, ska snart hoppa i duschen. Sen halv 4 blir det att hämta upp Dennis, äta, skjutsa han sen ska jag till Anna och göra mig klar med hon och Jessica. Efter det väntar en riktigt trevlig kväll! Tro mig, jag ska börja tagga upp igen och skita i det här!


Jani

Det blev inte alls så hektiskt som jag hade förväntat mig, har hunnit med allt och hann även ta en liten pn på soffan mellan 2 och 3 :P 
Nu då jag skulle skjutsa Dennis till träningen var det poliskontroll vid Piteå Rid Klubb, för övrigt den enda kontrollen jag har sett sen jag tog körkortet, tror dom har hållt sig borta från mig :P Dom hade nog 3 bilar där, men då stod dom ju på båda sidorna så, men inte stoppade dom mig, dom såg nog på långa vägar att jag var ofarlig ;) haha, nämen dom var just klar med en som for då jag kom, så dom skulle väl snacka ihop lite först innan dom tog nästa, men sen körde jag en annan väg hem.
Nu funderar jag på vad jag ska göra, har ju 2½ timme på mig innan jag ska hämta Dennis igen så jag får se om jag hittar på något. Ska försöka få tag i mamma eftersom hon inte är hemma, och hon svarade inte då jag ringde, så jag har ingen aning om vart hon är, men säkert på visningar.

Torsdag

Nu har min hektiska dag börjat, men än så länge har det varit lugnt. Efter jag skjutsat mamma till stan somnade jag en timme, sen for jag och lämnade bilen och sen har jag skjutsat Susanne till bussen och även hunnit byta bil. Nu ska jag nog göra nån sorts lunch, tror det blir kycklingwok och klockan 12 ska jag hämta mamma och skjutsa henne till hennes bil och sen väntar valpisarna :)

trötter..

Har just kommit hem, har varit och fått lite info om imorgon och när alla ska äta och ska ut och allt sånt där som man nu behöver veta för att vara hundvakt en dag. Det blev även massa annat surr om jobb och sånt så det tog ett tag och nu är jag så jävla trött. Hittar ni någon som är tröttare gör ni det väldigt bra!

Ska borsta tänderna nu sen sova direkt, ska ju ändå upp halv 8 imorgon, skjutsa mamma, vila till halv 10, fara och lämna in mamma bil på tvättning, skjutsa susanne, fara hem och vila till typ 12, hämta mamma och skjutsa hon till hennes bil, fara och mata valparna, vara med dom, ta ut dom stora, laga middag, ge mat till dom stora, ge mat till dom små, ta ut alla och busa och lek lite, skjutsa till träning, hämta från träning, ta ut hundarna igen, SOVA! Så ser mitt schema ut imorgon, ska även försöka skriva ihop ett cv av något slag, men får se om jag hinner, dom få stunderna jag får lite lugn och ro lär jag väl ligga helt död i sängen :P Sen på fredag ska jag upp 7 igen, ge dom mat, ta ut alla, skjutsa, ta ut dom stora på lite längre prommis.
Men sen efter det då blir jag nog ledig, och då ska jag då fan sova hela dagen, för sen på kvällen blir det ju då fest och utgång på statt!

Godnatt!

Positivt

Äntligen! For tillbaka till Roknäsgården och nu var båda två där, så jag fick i alla fall prata med Marie så jag ska maila mitt cv och så till henne, fick även ett nummer av hon till nå där man kunde anmäla sig till vikare, jag vet inte riktigt, men jag ska nog ringa dig också. For även förbi Öjagården men ingen av cheferna var där heller, jag kan inte ens säga att jag blev förvånad, men det är ju lite enklare att fara förbi där på dagarna, så jag får nog fara dit imorgon.

Jag hade inte tackat nej till en skotertur idag. Solen skiner, himlen är blå och pärlan står översnöad utanför mitt fönster :P haha, kanske borde ta bort lite från den men det kom ju så mycke snö sist och jag vill inte plumsa till den bara för att ta bort snön, det är ju inte ofarligt precis. Plus att även om jag kände för att plumsa dit så har jag nog inga skor som är så höga som jag skulle behövt, det skulle krävas täckisar och allt.

Aja, ska se klart greys avsnittet jag började se innan jag for iväg för två timmar sen, efter det blir det att vila en liten stund och sen ska jag bege mig till stan. Jag och mamma ska äta middag hos Niklas och Linnea, hon ska göra tacokryddad kyckling lasagne, det blir nog mumsigt, såg i alla fall gott ut på bilden :D



Efter det ska jag fara och få lite info och sånt, ska ju vara valpvakt hela dagen & kvällen imorgon. Behöver kanske till och med skriva en lapp :P

Inget

Känner mig allmänt arg nu och som att jag ska skita i allt, men det kan jag ju förstås inte göra. Var förbi på rg idag men självklart var hon ju inte där den här gången heller, men hon skulle komma tillbaka 1 så jag får väl fara tillbaka då. Känns så jävla jobbigt att köra fram och tillbaka dit och sen är hon aldrig ens där, plus att jag hinner vara nervös hela dagen, ojoj.

Aja, jag ska i alla fall luncha med mamma idag, det blir nog mat från Röda Lyktan, och det är ju alltid gott därifrån, måste bara komma på vad jag är sugen på att äta.

Onsdag

Sitter här och är grymt trött, vaknade kvart över 6 och just då var jag inte alls sugen att skjutsa mamma. Jag övervägde nästan att skita i allt jag hade planerat för idag, men det hade även betytt att Linnea skulle bli lite arg eftersom hon inte hade kläder med sig till jobbet för att gå hem så jag tog tag i mig själv och sket i den tanken.

Nu ska jag snart platta håret, den har legat igång ett bra tag nu så den är nog glöd het och sen ska jag nog ta tag i min dag :)

Spökhus

Måste börja med att säga att brödet blev himla gott ;)

Efter middagen for jag och mamma till Niklas och Linnea, jag hade ju lovat dom lite fika så det var lika bra att fara dit med det, då fick man ju hälsa på dom och Doris så :) Då jag var påväg hem fick jag ett sms av Samanta att dom skulle komma och hämta mig så då jag kom hem var dom redan på min gård och väntade. Vi skulle fara till nå spökhus som låg bara en bit innan sikfors.
Då vi kom dit så var det ju förståss massor med snö och det var bara Öhman som hade bra skor och täckisar, jag tog inga eftersom dom andra inte hade. Så han fick gå först och försöka göra spåren som redan fanns där lite bättre, och jag fick gå sist eftersom ingen ville det, men jag blev fan lika blöt ändå. Så går det då man har gympadojorna ;P Blev visserligen blöt upp till knäna så det hade nog inte hjälpt om man inte haft täckisar och typ skoterskor.

Nu ska jag ta av mig dom blöta kläderna, kanske hoppa i duschen så jag blir varm och sen väntar sängen. Ska upp tidigt imorgon, ska skjutsa in mamma till träningen och hon ska va där kvart i 7 så vi måste väl fara typ halv härifrån. Sen ska jag hämta Linnea från hennes jobb och sen ska jag uträtta lite ärenden. Fast har inte så mycket att göra eftersom jag ringde min mor imorse och bad hon springa och köpa förköp åt mig om hon skulle hinna på lunchen, och det gjorde hon :) Men det finns alltid lite andra små grejer som ska fixas.
Hejs!


Bakarn

Jag var tvungen gå till ica innan jag började baka, och jag var inte alls sugen på det men det gick då fort så :)

Började baka vid 11, och då blev det först kokoskakor.

 

Efter det skulle jag göra nå kolakakor, och det gick ju sådär. Först smälte jag smöret men jag tror inte man skulle det nu i efterhand, men det spelade egentligen ingen roll. Men sen så innehöll dom ju bakpulver så dom skulle svälla och jag tyckte jag la dom en bit från varandra men efter ett tag hade alla 30 kakor flytit ihop :P Men dom smakade nog iaf som dom skulle.

I ugnen:

Uttagna:  

Sen blev det chokladmuffins med fyllning. På bilderna så står dom i frysen för jag glömde ta kort på dom först :P

 

Då dom var klara blev det något som mamma hade döpt till Smaskiga Kolabakelser.



Och till sist blev det chokladkokoskaka.

  

Sen var allt fika klart, men då skulle jag även baka bröd, så det blev två limpor eller vad man ska säga.



Nu är jag faktiskt lite less på att baka och hålla på så det är skönt att jag är klar. Eller brödet är i ugnen och ska vara där i ca 15 min till, och jag har bara städat på ena bänken, måste nog ta andra nu också innan mamma kommer hem och ser hur det ser ut :P Massa mjöl och sånt som ligger utspritt. Hoppas diskmaskinen hinner bli klar också, för jag stoppade lite grejer i den som man kanske inte ska stoppa där ;P

Tisdag

Man kan ju fråga sig vad jag gör vaken nu, men det bara blev så :P

Igår efter mitt blogginlägg så gick jag inte alls och la mig, Öhman och Samanta kom och hämtade mig och vi skulle hitta på något men det gick inte så bra så vi for hem igen efter typ en halvtimme. Men då gick jag och la mig ;) Jag somnade kring 1 och vaknade halv 9 idag, alldeles av mig själv. Hade inte tänkt gå upp då men sen kände jag att jag kunde lika gärna göra det eftersom jag ska baka massor idag så det är lika bra att börja nu direkt :)
Ska bland annat baka kokoskakor, och tro mig, jag ska inte äta allt själv ;) Ska göra en god gärning och ge bland annat Niklas och Linnea.

Så nu är det bara att äta frukost och sen sätta igång :)



Mums :D

Kvällen

Efter middagen kände jag att jag ville fara och hälsa på Linnea och Doris eftersom jag läste att Niklas var i lif, så jag for dit och vi bara tog det lugnt, hängde lite tvätt och så. Sen då Niklas kom hem skulle dom och stor handla och eftersom deras bil har gått sönder så erbjöd jag mig att vara chaffis så dom skulle få hem allt, och det var nog himla tur för jag vet då inte hur dom skulle fått med sig allt hem annars :P
Nu ska jag nog gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen och fortsätta se tv även fast jag skulle behöva måla naglarna. Men jag blev så trött då jag såg att mamma gick och la sig så det får nog bli sängen ändå.

Imorgon ska jag baka lite, skulle även behöva till stan och kolla på kläder. Har visserligen en ny klänning jag kan ha på fredag, men det är ändå alltid kul att köpa kläder :D Måste även köpa förköp till fredag.

Måndag

Kunde inte somna inatt, det kanske beror på att jag sov massor igår. Men hur som helst så lyckades jag väl somna där kring 5 :P

Idag snöar det massor, och ja tycker alltid det är kul då det snöar, det får komma hur mycket som helst för mig. Men om det slutar snöa ikväll tror jag att jag ska låna Doris och gå på en prommis med henne eftersom det inte blev något igår.

Jag är grymt sugen på att fara till fjällen, tror jag måste styra upp en resa dit snart :)

Fortfarande vaken

Då CSI avsnittet började blev jag lite besviken för jag hade redan sett det. Däremot har jag inte tagit mig till sängen än, jag fastnade i annat. Men nu väntar tandborsten och sen sängen, på riktigt!


Slappar söndag

Idag har jag inte gjort mycket, mest legat och sett tv och det ska jag fortsätta med nu. Hade nog tänkt se CSI halv 1 också.
Gud vad jag har blivit tråkig, jag skriver som inget längre :P

Imorgon då jag vaknar tror jag att jag ska ta fram fläskfile från frysen, tror det blir en bra middag :)

Fest

Igår var det meningen att jag skulle vara nykter och ta det lugnt, men då fick jag höra att plupp hade fest i sin nya lägenhet så då for jag dit och då blev det att dricka ändå :P

Ida skulle komma förbi på ett tag, och sen ikväll ska jag, Anna och Jossan ut och gå med hundarna. Jag ska låna Doris ;)

Lördag

Igår då jag skulle sova blev det inte riktigt som jag tänkt, men det är ju inget ovanligt längre. Fick ett samtal av en full pojk som behövde skjuts och självklart ställde jag upp och det slutade med att jag kom hem 4 och då jag la mig i sängen var det de bästa som jag gjort på länge tror ja ;)

Jag vaknade tjugo i 3 idag, eller jag har vaknat några gånger då mina föräldrar bland annat har hejat på svenskarna, men då somnade jag om nästan lika fort. Nu ska jag gå och ta mig en macka och sen får jag se :)

Ändrade planer 2

Då jag läste att det var svensk buffe på furuborg tänkte jag ju direkt lax, sill och sånna grejer, men samtidigt så tänkte jag att dom har nog ändå annat mitt i vintern, då vill man väl ändå ha varm mat? Nämen jag gick in på deras hemsida och kollade, och där stod det, till min förskräckning, att det var bla laxmoussesnittar, inlagd sill, ansjovis cheescake, gravad lax, janssons frestelse, ägghalvor, potatis, prinskorv m.m, och jag äter ju ungefär inget på julbordet så det där var verkligen inget för mig så vi sket i furuborg.
Då tänkte vi att vi skulle fara till statt och se om dom hade något bord ledig och annars skulle vi gå till thaigarden. Sen då vi väl kom in till stan drog vi en liten omväg och for förbi Niklas, Linnea och Doris där mamma och pappa fick sig whiskey, jag körde ju och det var lika bra för jag tycker inte om whiskey :P
Sen gick vi ner till statt där det var fullt så det blev att äta friterad kyckling på thaigarden istället, och det var jävligt gott.

Då vi väl ätit klart var klockan kring 7 så då for jag vidare till Anna och där var det fullt med folk som var på besök. Vi såg lite Lets Dance och tog det jävligt lugnt. Jag, Anna, Jessica och Jimmy hann dra en sväng runt om i skogen och då vi kom tillbaka spelade vi Med Andra Ord. Det gick sådär för mig och Petrus i början men ja :P

Ska snart gå och lägga mig sen imorgon då jag vaknar ska jag till Anna och vi ska ut och glida med 240, ska bli kul. Vi har även bestämt att det blir ingen fest hos henne imorgon, men vi ska festa nästa helg istället för då är det statt. Känns lite roligare än att gå ut på pentryt, nog för vi hade inte tänkt gå ut alls om vi skulle ha dragit fest imorgon.

Nu väntar tandborsten, toan och mitt ansikte väntar på att jag ska ta bort sminket, och sen ska jag äntligen hoppa i säng. Har ju varit vaken sen 7 imorse, utan en pn mitt på dagen, är inte van vid sånt ;) God natt folket.


After Work

Kom nyss hem från Anna, som förövrigt bjöd på supergott fika, särskillt tårtan, det var ju chokladtårta och eftersom jag inte tycker om sylt i tårta och älskar choklad så passade det perfekt :D
Nu ska jag snart och äta middag med mor och far, vi ska till furuborg och äta, och ikväll hade dom svensk buffe. Vet inte riktigt vad det betyder, jag tänker på sill då jag hör det, men jag tror inte det :P
Ska även bättre på sminket lite, eller, jag vill pröva min nya svarta ögonskugga ;)

Fika

Har nyss kommit hem från stan, blev att jag köpte en eyeliner, sminkborttagningsservetter, en ögonskuggspalett, bara för att jag ville ha den svarta, en ögonskuggspensel, och sen köpte jag tre ringar, ville bara ha den ena men alla tre satt ihop så dom fick följa med. Sen köpte jag även en liten present till Anna.

Nu ska jag fara till Anna och hon lär nog bjuda på fika, sen blir det att gå ut och äta med mamma och pappa ikväll, och sen efter middagen ska jag säkert vara med Anna och dom igen :) Hejs

Fredag

Har nyss skjutsat mamma till jobbet och sen for jag och hämtade hennes sommardäck på logarts eftersom dom inte kommer finnas länge till.
Jag är grymt trött men vad spelar det för roll, ska äta frukost nu sen fara till stan 10, då har man inte tid att sova :D


Promenaden

Jani, den blev inte alls som jag hade tänkt. Jag tog på mig täckisarna och klädde mig varmt, Doris stod vid dörren och väntade på att få gå ut. Vi gick en bit sen började hon bita tag i kopplet och dra åt hållet som vi just kom från för att säga att hon ville vända och gå hem. Men jag var envis och vi gick i hela 10 minuter. Jag tror däremot att hon känner igen sig här i kring nu, för då vi kom till vägen uti strandpromenaden började hon dra att vi skulle gå den vägen för att komma till huset, inte vända och gå tillbaka så hon är allt bra smart.
Den långa promenaden hann iaf resultera i två frusna flickor.

Nu har jag nyss hämtat mamma och snart väntar nog sängen, är faktiskt ganska trött. Ska till stan imorgon med Linnea, ska köpa nå åt Anna eftersom hon fyller 19 imorgon, och jag ska även köpa sminkborttagningsservetter till mig själv :D Sen hittar jag kanske något annat smått och gott.

Ändrade planer

Både jag och Linnea skulle äta ensamna idag så vi bestämde oss för att äta tillsammans. Hon for och hämtade mat från subland och sen kom hon hit. Det blev en kycklingsallad för mig, gott ;)
Sen har även min bror Robert varit här, och sen kom även Hanna förbi. Jag har hunnit sminka Linnea och nu då hon for och jobbade lämnade hon Doris här så ska Niklas hämta henne sen. Så nu ska jag och Dorkan ta en liten prommis :D

Torsdag

Äntligen, nu är det snart helg :)
Ikväll får jag se vad som händer, vet att jag ska vara chaffis åt mamma lite, men förutom det se vet jag inte.

Imorgon måste jag till stan och fixa lite grejer, det kändes jobbigt men det är ju inte förens imorgon så då kan det ha ändrats :)

Nu ska jag gå och äta lunch, och kanske se klart våra bästa år även fast jag hatar det :P

Gott :D

Att jag då alltid ska lyckas laga så god middag, jag borde nog bli kock ;)

Onsdag

Jani, vad finns det egentligen att säga. Har så mycket jag vill berätta men inget som går, har för många hemligheter inom mig just nu så jag borde nog gräva ner mig så jag inte försäger mig ;P
Nämen det ska nog gå bra ändå.

Idag ska vi äta typ kycklingwok, och det är ju alltid gott. Jag tror vi åt det för någon dag sen, men skit samma :P
Ska även försöka få tag i Ida för att höra hur det gick för dom, men dom svarar ju inte så det blir lite svårt. Får pröva ringa lite senare igen.

Idag då jag skulle göra upp en eld gick det inte så bra. Vi hade slut tändvätska och det fanns inge mer i garaget. Eller det fanns några droppar kvar så jag hedde på dom och det började brinna där den var, men den slocknade gode for igen, och våra diesel dunkar som vi har hemma är så stora och tonga så jag skulle nog spilla ut massor om jag skulle hälla över till en flaska så pappa skulle göra det i helgen :)
Men nu då mamma slutar skulle hon fara och köpa en flaska, så då kanske det går bättre nästa gång. Det skulle visserligen säkert funka om jag bara hade lite tålamod, men det har jag verkligen inte :P


                                                        


Ida ringde just, och nu är hon och Tommy hundägare, ska bli kul att se lillen :)


Kvällen

Efter vi ätit middag for jag och mamma till ica och inhandlade lite mat. Köpte även lite ingredienser för jag ska baka ett bröd som vi tyckte lät gott. Så imorgon ska jag dra igång med det :)

Nu sitter jag och ser The Mentalist, och det är faktiskt riktigt bra. Ska nog snart ringa Ida och höra hur långt dom har hunnit, och sen väntar nog sängen.

Måndag

Imorse, klockan 7, vaknade jag av att jag höll på att pissa ner mig så det var bara att gå upp på toan. Jag måste sluta dricka så mycke vatten på kvällen för det resulterar alltid i att jag måste upp så fort jag vaknar. Visserligen fick jag ju somna om sen och det var ju inte helt fel, men det var ändå jobbigt att gå upp :P

Då jag kollade mig i spegeln såg jag dock ut lite som ett troll, jag somnade med fuktigt hår och det var lockigt och stod åt alla håll på morgonskvisten. Men sen då jag gick upp på riktigt var det inte lika farligt, för då hade det blvit nertryckt då jag somnade om.

Sen så ringde Ida mig igår kring halv 12, skönt att höra att hon kommit sig hem och var hel. Synd bara att hon ska bort nu igen.

Solning

Kring halv 9 for jag och solade, då jag hade solat klart skyndade jag mig hem och slog på tvn för då började CSI och det var bra som alltid :)

Nu ska jag nog gå och duscha så jag slutar lukta solarium och sen väntar sängen :)


Gardiner

Skrev ju igår att jag hade tänkt byta gardiner idag men jag har inte riktigt haft någon ork, men eftersom jag fick en kommentar av Linnea att jag borde ha gjort det för längesen så tänkte jag att jag gör det väl ändå. Så nu är det gjort och såhär blev det



Jag är dock inte helt nöjd, vet inte om jag vill ha den vita framför den svarta men eftersom den svarta både är för bred och för lång så hängde jag den vita framför så det inte syns lika bra tills jag fixar det :P


Måndag

Blev väckt av att Bosse ringde mig, men det gick ju bara fint det samtalet. Nu ska jag gå och göra lite mat, och ta fram kyckling till middagen, tror det blir kyckling med wokgrönsaker, gott ;)

Samtal

Kom hem från Anna för ett tag sen, det blev så att jag, hon och Öhman såg Beck.

Då jag kom hem ringde jag upp Sanna och vi pratade på lite om helgen och så, den har varit mysko, väldigt mysko. Vi kom som fram till det ;P

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla i en kokbok vi har lånat av min moster, kanske hittar nå gott recept till imorgon :)
Sen imorgon då jag vaknar kanske jag orkar ta tag i att byta gardiner och ta ner min jullampa. Gardinerna är väl kanske inte så juliga, men eftersom jag alltid har dom på julen så förknippar jag dom med det. Men jag har ju fått nya svarta som jag ska sätta upp tillsammans med mina vita, och jag känner att det är dags snart!


Min julboll och mina "jul"gardiner.


Beck

Har nyss duschat och nu ska jag bege mig till Anna där vi ska se Beck. Tror även att Rebbi och Johan skulle komma, får se om det blir någon mer :)

Söndag

Tog sovmorgon till 1 idag, och som det var skönt. Blev väckt av att Anna ringde, så det blir nog poppo i veckan ;) Nu ska jag äta frukost/lunch och sen får jag se vad som händer, men ikväll blir det nog Beck :)

Sen imorgon kommer nog min kära vän Ida hem, (om jag inte fattade fel) och som jag längtar! Jag har saknat henne.

Kvällen

Var ju meningen att jag skulle äta middag med massa ikväll men vi skulle äta så gott hemma så jag sket i det och for till dom då jag ätit klart istället. Vi var hos Johan, såg lite film på tvn, blev bland annat Pippi. Sen då Ville och Fia kom hade dom med sig tårta så då blev det att fika, och den var skitgod :)
Sen for vi in till stan och har kört runt runt, och det var inte kul. Sen så var det typ helt dött i stan också. Men nu ska jag ta bort sminket borsta tänderna och sen sova.

Sen så tror iaf inte mamma och pappa att det är någon som repat bilen, dom tror det kan ha varit tex en katt eller något, för det är så konstigt på ett ställe, det skulle passa in två klor där så. Sanna, passa dig för vad du säger, för vi bojnare vet vart du bor om du kommer med sånna anklagelser ;)

Men nu måste jag springa på toan innan jag kissar i byxorna, god natt.

Alla ♥-dag

Gick upp för en timme sen och nu ska jag nog äta nå frukost av nå slag, efter det ska vi och handla maten för ikväll, vi är nog 11 stycken som ska äta och efter det ska jag nog gå en sväng på stan med Linnea.

Inatt är det typ nå pucko som har varit och repat pappas bil. Jag tror inte han är speciellt nöjd, bilen är ju dessutom relativt ny. Mamma gick och tänkte om det kunde ha varit något annat som hänt, att det kanske inte var en människa för vem skulle göra något sånt tyckte hon, men då påpekade jag att om folk bränner ner hus, misshandlar någon utan anledning och bara är allmänt störda ibland så tror jag ju inte precis det är så svårt att repa en bil. Menmen, gjort är gjort.

Ska gå nu så jag är klar då dom kommer :)


Kvällen

Har just kommit hem och jag fryser som fan, det är grymt kallt ute, men det vet nog alla :P Tur att jag har varmt i rummet.
Ska borsta tänderna nu och sen väntar sängen och tvn.

Jag längtar till imorgon, tror det kommer bli mysigt, och kul :)

Dagen

For in till stan och gjorde mig klar hemma hos Niklas och Linnea medans jag väntade på att klockan skulle bli 10. Hann även mysa lite med Doris!
Sen for jag då till ams, och det gick jätte fort där, hon sa att jag skulle på nå gruppmöte den 3/3, och då blev jag otaggad så jag tänkte söka lite jobb idag, men då jag då väl kom till rg så var ingen av cheferna där :P Typiskt! då hade jag varit nervös i onödan.

Men hur som helst, efter ams så for jag ner till stan och köpte mitt Thomas Sabo armband, jag beställde en berlock, jag kortade ner min klocka som jag fick i julklapp, jag träffade Sanna och sa hejdå till henne, skulle även få en kortare tungstav av henne men det glömde vi.
Var och åt lunch med mamma och AnnaBritta på statt, det var gott! Sen efter det följde jag ju då mamma till roknäs där hon skulle ha en visning och jag skulle leka jobbsökare, men det gick ju som det gick.

Då jag kom hem somnade jag ett tag, sov till 5 och då jag väl vaknade for jag till Sanna och hämtade tungstaven. Nu håller dom på med middagen, det ska också bli gott. Det blir nå kött av nå slag. Även Niklas och Linnea är här.

Ikväll ska jag iaf till Anna, sen får jag se vad det blir. Sen imorgon ska vi vara massa fok och äta alla hjärtans dag middag, typ 10 stycken eller något.

Fredag

Äntligen fredag, nog för att jag är ledig alla dagar men det känns ändå bättre då det är helg ;)

Igår gjorde jag inte så mycket, for förbi hos Rebbi där dom byggde snökoja och det var sen meningen att jag skulle fara och sova hos Linnea, men då jag kom hem sov mamma redan så jag kunde inte be hon skjutsa mig.
Så det blir att fara in till stan nu, gå ut med Doris och sen väntar ams klockan 10, eller kanske far dit halv 11. Måste och titta på nån täckdress som mamma såg i tidningen. Jag vet inte om hon menade att jag skulle få den om jag ville ha den då hon sa att den var ju så billig, eller om hon bara ville konstatera det :P

Men nu väntar hon på mig, hejs!


God middag

Middagen blev bra, tur det, annars hade jag nog gått och lagt mig och väntat på morgondagen.

Nu ska jag fortsätta måla mina naglar ;P

Dålig dag

Jag ångrar typ att jag gick upp idag.. Jag skulle göra nå chokladkakor, och då var man tvungen smälta chokladen och då brände jag mig självklart på ångan så mitt finger gör lite ont. Sen så brände jag hokladen så den blev klumpig och smakade bränt, så den var det bara att ha bort, plus att allt vatten i kastrullen hade kokat bort så den var jävlat glödhet och det är ju inte så bra att ha en kastrull på spisen utan något i.

Ikväll hade jag tänkt prova laga en ny rätt, jag hittade den på internet och lax är aldrig fel men med min tur så lär jag väl förstöra den också. Vi får väl se om två timmar.

Kallt

Natten har varit riktigt jobbig, först hämtade jag ju då mitt täcke och det kändes bra tills jag kom till mitt rum och veklade ut det från bollen som hade blivit till i torktumlaren, och då jag gjorde det upptäckte jag att halva täcket var fuktigt, var nästan till och med blött på vissa ställen. Så alltså hade det som var i mitten av bollen inte hunnit få nå värme och var därför inte torrt. Men jag stoppade på påslakanet och tänkte skit samma, så farligt kan det väl inte vara, men det var det.
Fukten for igenom påslakanet och det blev kallt och äckligt på fötterna, så jag fick ta en filt mellan.

Sen vaknade jag av att jag hade en mardröm, och den var inte kul, den slutade med att det var en som skulle skära halsen av mig, och hur mycket jag än högg hon så spelade det ingen roll för hon dog aldrig, så hon jagade mig hur länge som helst men jag vaknade innan hon hann pricka mig en gång :P
Det var även två kossor med och dom var inne i vårat hus och försökte döda mig och mamma, för dom hade horn. Hela drömmen var lite mysko.

Men hur som helst, då jag då vaknade var det för varmt av filten men täcket var fortfarande blött så jag gav upp och la mig i pappas säng eftersom han är ju inte hemma. Tyvärr har dom det iskallt i rummet men jag fick ligga ihop krupen under hans lilla duntäcke och försöka sova ändå, men då mamma for imorse så tog jag hennes också. Så med två duntäcken blev det äntligen lagomt varmt och jag sov hur bra som helst tills mamma ringde och väckte mig :P

Nu ska jag göra upp en eld och sen väntar duschen så jag får upp lite värme. Hejs!

Sömn

Hade tänkt gå och lägga mig för ett tag sen, men då jag skulle hämta mitt täcke ur torktumlaren så var det inte riktigt torrt även fast den sa att den var klar, jag tycker verkligen inte om våran torktumlare, den är knepig, och den gamla var nog nästan bättre. Men det säger jag nog bara för att jag blev lite sur :P

Dock så måste jag berätta om mitt icabesök idag. Under hela besöket pratade jag med Sanna och jag var lite ofokuserad så jag höll på att missa att blippa en grej, men jag kom på mig lika fort så det gick bra och sen då jag kom till kassan fick jag avstämning och då blev jag genast lite orolig eftersom jag inte hade tänkt på vad jag gjorde.
Jag la upp allt och sen sa hon att hon skulle kolla på kvittot för det var något som inte stämde och jag kände hur jag ville sjunka ner under jorden men då visade det sig att jag inte hade glömt något, jag hade däremot blippat en grej två gånger så om de inte hade blivit avstämning hade jag fått betala för mer än vad jag köpte. Sånt som händer :P

Men nu ska jag göra ett nytt försök, för jag kan ju inte sova utan mitt täcke. Annars får jag nog ta det, det var ju faktiskt bara lite fuktigt så det går nog ändå.

Onsdag

Håller på att städa lite samtidigt som jag ser top model, sista avsnittet idag. Så fort det blir paus så ska jag börja ta bort mina sängkläder och byta dom och sen efter det ska jag nog även damsuga. Känns jobbigt men det blir skönt då det är klart. Efter allt är klart väntar en ansiktsmask och en dusch  : )

...

Har inte haft så mycket att säga idag och därför har jag inte gjort det heller :P Har bara tagit det lugnt och nu väntar jag på mamma.

Middag

Jag gjorde tacogratäng idag, och jag måste bara säga att jag lyckades väldigt bra. Det blev grymt gott och hade jag orkat hade jag nog ätit upp allt ;)
Nämen det var kanske och ta i, men har egentligen inte att skriva, så hejdå!

Utmanad

Först och fräsmt måste jag säga att det kom två människor och knackade på min dörr, och eftersom jag inte visste vad dom ville så öppnade jag ju då, men hade jag vetat det hade jag nog låtit dom vara :P
Dom började då prata om gud och alla frågor man har och om man ska tro på bibeln så får vi en ljus framtid, men om bibeln inte stämmer så kommer vi få en mörk framtid. Sen så var en annan sak dom pratade om var om krig skulle försvinna, och enligt bibeln så hade ju gud lovat att det skulle försvinna..
Men hur som helst så tror jag inte på sånt och det sa jag till dom, tror inte dom tyckte om mig :P Visst, krig kanske försvinner någon gång, men jag tror inte det är gud som gör det, tror det är för att människorna ändrar sig och tillsist dör krig ut då det inte finns något att kriga om.
Aja, skit samma.. jag fick ett papper som dom ville att jag skulle läsa och dom skulle komma tillbaka om några dagar eller när det var och fråga om jag hade ändrat uppfattning, men pappret åkte ner i soptunnan, och jag tror inte jag öppnar nästa gång :P


Hur som helst så har jag blivit utmanad av Linnea, eller.. jag tror det är mig hon menar med Emeli men man vet ju aldrig ;)
Man ska då öppna 4 eller 6 mappen och välja 4 eller 6 bilden och skriva om händelsen!

Eftersom att alla mina bilder är först uppdelade i årtal så tänker jag välja från mappen 2008 eftersom dom är nyast och kanske mest intressanta, för det har inte hunnit komma så många intressanta bilder till 2009 än :P



Bilden är då av Micke och Fraggel, det var den 6/9-08 och Plupp hade nyss fyllt 20 år så vi var och firade han hemma hos han.

Jag utmanar Anna, Jessica, Ida, Lisa och Rebecca.

Tisdag

Då jag drog upp rullgardinen möttes jag av solsken och en blå himmel, det kändes som att det skulle bli en bra dag, och det gör ju inget att snön nästan når mitt fönster ;)

Tyvärr upptäckte jag just att det inte kommit ut något oth eller gg idag, och då blev jag lite ledsen.

Speechless

Fick skjuts hem för ett tag sen och vi hann med väldigt mycke skvaller. Eller det var väl som inte skvaller men jag vet inte vad jag ska kalla det. En uppdatering av smaskiga grejer som man missat? Okejdå, det var nog skvaller, men det var ju inte precis några hemligheter.
Hur som helst så är jag helt chockad över vissa grejer, menmen, finns inte så mycket att göra ;)

Kvällen har bestått av oth, måste fortsätta se imorgon, orkar inte ikväll så jag tror sängen väntar snart. God Natt


Måndag morgon

Låg och läste ut min bok inatt, så jag var väl vaken till halv 5 men nu är den iaf utläst. Blev nyss väckt av ett telefonsamtal och det är väl ingen ide att sova mer så nu ska jag försöka hitta på nå ;P Kanske städar lite granna, men jag tror jag ska ringa Sanna också.


Misslyckad filmkväll

For till Anna och efter ett tag kom Rebbi och Johan och lite senare kom Öhman. Men vi fick inte igång texten på filmen vi skulle se så det gick inte så bra :P

Har nyss kommit hem, hade tänkt fara och hämta min väska hos Jessica för Rebbi och Johan sa att hon hade lyft ut den så den var inte i bilen dom hade till Anna, sen då jag pratade med Jessica då jag var påväg dit så sa hon att den var i bilen dom hade ändå. Men Anna skulle komma förbi med den imorgon så :)

Nu tror jag att jag ska starta oth eller nån film, kanske lägger mig i sängen och ser :)


Festen

Nu har jag verkligen kommit fram till att jag inte riktgit tål nässpray, inte för att jag brukar använda det så ofta då jag väl är täppt i nästan men det kan ju ändå vara bra ibland, men nu skiter jag i nässpray för evigt!

Aja, på havsbadet var det mysigt, vi satt i bubbelpoolen för det mesta, men vi hann även med några åkningar. Klockan 4 gick vi upp och åt sen efter det gjorde vi oss klara, och det tog lite tid det, men ingen orkade stressa. Efter det for vi till Dennis där vi var ganska mycke folk, men sen i slutet urartade allt så jag, Jessica, Rebbi och Ev gick förbi Niklas och Linnea ett tag och satt för att vänta på att klockan skulle bli lite mer innan vi gick ut.
Rebbi och Ev gick före mig och Jessica och då vi skulle gå tyckte vi det var så kallt så vi fick skjuts, det var verkligen skönt att slippa gå även fast det inte är långt, men så grymt kallt som det var igår så.
Var på pentryt tills dom stängde och sen blev det mat på big boy med öjebyarna + Anna och Josse och efter det kom mamma och hämtade oss.

Det var en rolig kväll och idag är jag grymt trött, ska nog lägga mig i sängen och se lite tv nu. Men det bästa av allt är ju då att jag inte har blivit mer förkyld, jag trodde jag skulle vara typ död idag med tanke på att jag hade klänning, men inte gör det nå ;) Hejs


Bad

Har just packat ner alla badgrejer i väskan och snart bär det av till havsbadet, vi ska ju och fira Petrus. Jag tror det kommer bli riktigt kul men tyvärr så har jag blivit ännu mer förkyld under natten så jag får se om jag orkar bada tills dom stänger klockan 6 eller om jag ringer mamma och ber hon hämta mig tidigare så får jag fara hem och vila lite och sen möta upp dom i stan igen.
Blev inte så mycket sömn inatt, för jag har lite problem med luftvägarna, dom är lite täppta och det känns sådär men skit samma, man är bara 19 en gång så jag orkar inte ligga hemma.

Nu ska jag gå och säga till mamma att vi ska fara, för jag måste först in till stan och fixa lite grejer, bland annat ett nässpray ;P


Kallt

Blev hämtad halv 3 och då for vi till Stockbäcken, vi såg oth och fixade mitt hår. Efter det bar det av till skotertävlingen och det var så grymt kallt där så jag satt inne med bland annat Anna, Jessica, Rebbi, Petrus, Johan, Clas m.m. Vi gick bara ut då Tim skulle köra sen gick vi in igen.
Då han hade kört klart så for dom hem och jag väntade ett litet tag men sen for vi också. Kom hem för typ en timme sen, har nyss ätit middag och nu ska jag nog hoppa i duschen. Vi satte i lite balsam i håret efter vi sköljt bort allt för att det skulle hjälpa lite, men nu ser det bara flottigt ut så jag ska gå och duscha bort det nu, sen höra med Samanta om det blir nå.

Fredag

Vaknade ungefär för en halvtimme sen, och nu ska jag gå och äta frukost och göra mig klar, ska även packa ner mina täckisar och allt sånt och sen kommer Susanne och hämtar upp mig.

För två dagar sen vaknade jag upp med ont i halsen men jag tänkte inte så mycket mer på det för det gick som över efter det gått en liten stund av dagen. Även igår vaknade jag upp med det men jag köpte halstabletter, och det har inte varit så dåligt i den, förutom att jag haft lite hosta under natten. Idag då jag vaknade var det ju då som vanligt med den men nu känner jag att jag mår lite halvrisigt, tror jag kommer bli sjuk. Känner att kroppen inte riktigt är helt 100, men ja ska fan inte bli sjuk till imorgon!
Så det blir att klä sig varmt idag, ska inte riskera att frysa! Men nu ska jag gå, hejs!

Sängen väntar

Natten har varit ännu lugnare än förra natten, om det ens är möjligt :P Har hunnit se 10 avsnitt så nu har vi inte så många kvar av första säsongen.

Blev däremot inte att klippa sig nå, men idag efter hon har varit och klippt nån där vid 2 ska hon antingen komma hit och klippa mig, slinga håret och kanske se klart avsnittet vi bara hann halva av för att sen fara till tävlingen, eller så skulle hon nog klippa mig efter.
Blir dock inte så att jag ska vara nå chaffis åt mina föräldrar, för jag är borta just då dom ska ha skjutsen så det fanns inte så mycket att göra åt det. Jag erbjöd mamma att försöka pussla ihop det på något annat sätt men hon tyckte inte det så det var ju snällt av henne.
Ska även försöka hinna in till stan och kolla om armbandet men jag tvivlar på att jag hinner det idag, får nog göra det imorgon på dagen istället.

Nu ska jag gå och sova, får se hur länge det blir, men jag antar att det blir före 4 idag. Godnatt.

Gott

Har just gjort iordning mackor till inatt, sen så ska jag även ta med lite glass hade jag tänkt. Får se om man hinner äta något över huvud taget, det kan ju bli fullt upp. Det vet man aldrig.

Imorgon ska jag in till stan och se om dom har fått hem armbandet jag ska köpa, sen på kvällen ska jag nog vara lite chaffis åt mina föräldrar, och vara med samanta då :)

Sen så längtar jag till lördag ;D Det blir nog kul!

Skönt!

Vaknade typ 4 av att telefonen ringde, och om den inte hade gjort det så hade jag förmodligen sovit ännu längre, och det var så grymt skönt att sova. Blev ju ändå bara 8 timmar så.

Ikväll ska jag nog klippa mig och göra slingor.. men jag har ändå lite beslutsångest. Det skulle vara kul att göra det och jag trivdes jätte bra i det då jag hade det sist. Men det går ju alltid att färga tillbaka mörkt om jag nu skulle ångra mig :P

Nu ska jag gå och duscha, sen äta något och sen väntar jobbet lite senare.

Irriterad

Som jag nämnde tidigare så skulle jag ju få en ny tid på ams eftersom jag ju då skulle jobba natten till idag och natt till imorgon, och nu fick jag nyss ett mail från min person därifrån, hon som jag alltid pratar med då jag är där, och hon bad mig komma imorgon någon gång mellan 10 och 12.
Då blev jag lite irriterad, lyssnade hon inte då jag sa att jag skulle jobba två nätter, onsdag och torsdag natt? Om jag inte orkar komma 9 för att jag skulle vara helt död då, så orkar jag ju knappast vara vaken till någon gång mellan 10 och 12.
Det vore ju bra om jag har sovit några timmar innan så jag kanske lyssnar lite på det hon säger, det är ju ändå något viktigt, tror jag då ? Om jag skulle fara direkt efter jobbet skulle jag sitta där och titta på hon och hålla med, men min hjärna skulle ju ändå sova och jag skulle glömma allt så fort hon sagt det.

Aja, får väl se om jag får något svar av hon. Men nu har tröttheten slagit till, och nu väntar sängen med min varma vete kudde. Hejs

Jobb

Natten har typ varit perfekt. I början blev det full rulle till 1, sen somnade nog alla och sov hela natten. Så jag och Susanne passade på att nöta OTH säsong 1 och om det blir lika lugnt inatt så ska vi nog fortsätta med det. Sen så var det ju förövrigt himla tur att vi planerade att ta med det eftersom att inga tvkanaler har funkat. Vi hade nog fått sitta och stirra i väggen i 6 timmar annars ;P

Nu väntar sängen, jag är inte särskillt trött men jag behöver nog sova ändå. Ska ju orka med hela torsdagen, även fast jag inte ska göra så mycket. Men jag hörde rykten om att jag ska och sola med bland annat Anna, ska nog sms:a hon nu så hon inte tror att jag ska sova bort hela dagen :) Godnatt.. eller Godmorgon ? ..

Svårt

Jag får typ aldrig tag i Sanna Ö längre, hon svarade inte igår då jag ringde och inte nu heller, men ska ringa hem till hon snart.

Var ju meningen att jag skulle till ams imorgon på möte för jobbsäkerhet för ungdomar, men då ska ja ju jobba inatt så det blir inte, så hon skulle skicka ut en ny tid åt mig eller så skulle hon ta det med bara mig nån dag.

Nu ska jag nog börja med maten, blir laxsoppa idag, och det är så jävla gott!


: )

Det blir så att jag ska jobba, och jag är så grymt glad för det :D

mp3

Har nyss bytt låtar på min mp3 så nu har jag tänkt lägga mig i sängen och lyssna lite. Men först väntar tandborsten ;>




Filmen

Jag tyckte filmen var riktigt bra, men det kan ju bero på att jag tillar i stort sett alla filmer. Men det mest pinsamma hände ju dock mig :P

Filmen började ju, och det hände ju saker som faktiskt skulle kunna hända i verkligheten, den var pinsam och rolig. Sen  efter ett tag var det ju då helt tyst i bion, dom på filmen låg och grät, jag hörde snyftningar framifrån, bakifrån och bredvid mig, och helt plötsligt känner jag att jag måste gap skratta. Så jag satt där och försökte hålla inne skrattet, men det gick ju sådär, dom som satt på raden framför kollade bak på mig och funderade säkert vad jag höll på med, och sen då mamma märkte att jag höll på att dö av skratt började hon också skratta mitt i hennes gråt :P
Jag hade vela gå ut och skratta klart men det hade ju bara blivit värre, men efter ett tag gav det med sig och vi såg klart slutet.

Kom nyss hem och nu ser jag top model, sen blir det att se oth och gossip som jag hade missat idag då jag gick upp, hade helt enkelt glömt bort det :P

Bio

Filmen börjar på en halvtimme så jag och mamma ska börja bege oss nu. Skönt att hon har varit och hämtat ut biljetterna tidigare idag för nu slapp vi vara där så tidigt.

Brev

Tog nyss in posten och där låg bland annat två brev från handelsbanken, ett till mig och ett till mamma, och när jag öppnade det var det en inbjudan att komma på bio. Dom ska ha förhandsvisning av Män som hatar kvinnor, och jag vet ju att mamma älskar dom böckerna och att hon vill se den filmen så jag ringde hon dirket.
Självklart var det på en torsdag och hon brukar alltid ha visningar till typ 8 då så hon skulle boka om och ha alla visningar onsdagen istället, eller hon skulle i alla fall försöka bara så vi kunde gå på den.
Hon blev då jätte glad, och det var ju bra :)

Sikfors

Var ju meningen att det skulle bli poker ikväll men det blev lite ändringar för Petrus och dom hade inte tid, så istället spenderade jag min kväll med Matte och Simon. Vi tog det bara lugnt och jag fick en rundtur i Simons hus.

Känns som att jag är bokad hela veckan. Imorgon ska jag och mamma på bio, vi ska se I Taket Lyser Stjärnorna. Det var jag som ville se den och hon ställer upp och följder,. Då jag berättade vad den handlade om sa hon att då borde hon kanske ta med en handduk ;P haha..
På onsdag och torsdag blir det ju då kanske jobb, men förhoppningsvis. Sen då jag slutar på torsdag ska jag kanske fara till sthlm. Matte, Matte och Camilla ska köra dit med Camillas grejer eftersom hon ska flytta dit och jag ska nog följa bara för skojs skull.
På kommer jag ju då hem nån gång på dan antar jag sen ska jag se skoter, och sen får jag se vad som händer efter det, men det är ju ett tag kvar dit. På lördag blir det nog fest, hoppas Petrus har sin 20-års fest, annars blir det nog ändå fest, och på söndag ska jag väl ta det lugnt och återhämta mig, kanske far och ser skoter då också.

Happy

Fick ett telefonsamtal för ett tag sen och min kväll blev genast mycket bättre, det var nog bara positiva saker som kom fram :D

Men hur som helst så ska jag kanske jobba onsdag och torsdag, så nu måste jag hålla tummarna för det, för jag vill sååå gärna göra det!

Nu ska jag bege mig, blir poker ikväll.

...

Blev bara att locka håret, sen kom jag av mig och jag startade aldrig någon tvätt, kanske gör det på ett tag istället :P


Lockar

Känns som att klockan är mycket mer än 2 just nu, men så går det när man är van att stiga upp lite senare än 10 :P
Linnea var så snäll och lånade ut hennes locktång till mig eftersom jag inte orkar köpa en, har ju ändå typ 10 olika locktänger, men inte just den där. Hon använder den inte så ofta och hon vet ju vart den är då hon behöver den så, det passade bra för båda två. Tror jag ska inviga den nu i brist på annat, sen ska jag nog starta en tvättmaskin. Då blir nog mamma glad ;D

Pigg

Slog av tvn och släckte lampan 10 igår, och då slocknade jag direkt, var grymt trött. Sen vaknade jag kring halv 3 och då jag gick upp på toan så upptäckte jag att tvn stod på, vet inte hur den kunde göra det eftersom att varken jag och mamma såg på den igår, hon sa att det var nog våran hustomte i brist på någon vettig förklaring ;P
Vaknade iaf kring 10 idag, sov ju bara 12 timmar ;)

Nu ska jag gå och göra något vettigt, funderar på att äta frukost och sen ta en promenad men jag har en känsla av att det är lika kallt idag som igår. Måste kolla på termometern, men om det är det så tänker jag stanna inne :)


Fika

Har nyss kommit hem från fikat, dom hade så mycket gott att välja på.

Samanta och dom var hos Anna men jag tror inte jag orkar fara någonstanns, jag är grymt trött så det kommer bli en tidig kväll. Har inget mer att skriva nu.


Hockey

Jag och mamma for till stan ett tag, skulle även på den där utförsäljningen dom hade på nolia och jag fick mig en fleecetröja, ville inte ha en brun men det fanns ingen annan färg så det fick bli det ändå. Sen så fick jag mamma att köpa en jacka till sig själv som även jag ville ha och det gick så bra så nu har jag som fått en jacka också ;D

Då vi kom dit såg vi att Susannes bil var där så vi gick in och såg lite hockey men tyvärr hade Dennis gjort illa sig precis då vi kom så vi fick se en period utan han sen väntade vi till sista bara så vi skulle hinna se han spela också.

Nu ska jag och mamma bara få upp lite värme och sen ska vi bege oss till Bertnäs och fika för Fabbe fyller år på en vecka, men han ska fira hos Robert idag och sen på lördag så ska dom ska fira han hos Malin men då har jag nog inte riktigt tid. Så det blir att följa idag så jag i alla fall hinner gratta han en av gångerna. Kanske hinner på lördag också.

Gårdagen

Lisa kom hit då hon hade gjort sig klar och sen då även jag var klar så for vi runt på lite olika fester och hälsade på. Först for vi till Jimmy där alla svensby/lif/öjeby-bor var, dom var då verkligen på gång där, och jag fick värsta snälla komplimangen. Den var väldigt oväntad, men jag blev riktigt glad!
Efter det festen for vi vidare till Sanna B och satt med dom tjejerna ett tag, och efter det for vi vidare till Tommy där Ida och dom tjejerna festade. Men nästan direkt efter vi kommit for typ hälften ut för att hämta stämpeln men det tog så länge för dom att komma tillbaka så jag och Lisa for.

Vi skjutsade hem Lisas syster och sen for vi och hämtade upp alla hos Jimmy och sen for vi till pentan. Jag och Lisa hade ju varit smarta och hämtat stämpel kvart över 10 eftersom vi orkade inte stå och frysa i kön då vi skulle ut nyktra. Där inne mötte vi upp med Sanna som också var nykter.
Kvällen var väl inte överdrivet rolig där inne, men det är kul att titta på alla fulla som gör mysko saker, för att sedan tänka att man gör samma sak själv ;P

Då pentan stängde for vi och åt och sen var jag chaffis till sent på natten, kom hem kring kvart i 5 och har sovit till 1 idag. Var meningen att jag skulle följa och köra skoter med Erik och dom men efter jag fått mitt första sms vid 12 så somnade jag om och vaknade inte av det andra så det blev inte. Men nu väntar lunchen och sen ska jag och mamma ändå på stan så det gör inget att jag missade det.

Ska försöka få med hon på bio i veckan för jag vill se I taket lyser stjärnorna, och hon är nog inte så svår.

RSS 2.0