Valborg

Sitter hos Johan nu med massa favoriter, men ska gå och vara trevlig nu jag var bara tvungen visa en sak för Anna och Ev, hejs!

Valborg

Sitter hos Johan nu med massa favoriter, men ska gå och vara trevlig nu jag var bara tvungen visa en sak för Anna och Ev, hejs!

Torsdag

Idag har jag hunnit mycket, varit och tränat, duschat, farit till ica och handlat bland annat lite kött till ikväll och sen varit på hm för att få mig lite ny träningskläder. Blev ett par byxor och en sportbh så det ska bli kul att inviga dom nästa vecka :)
Nu ska jag äta nå lunch sen får jag se om jag tar mig en liten vila eller ngt så jag orkar vara vaken ikväll ;P

Duktig

Har nyss typ storstädat hela huset, var visserligen tvungen sen festen i lördags men jag känner mig ändå riktigt duktig. Har damsugit och skurat hela huset, damtorkat till viss del i mitt rum ska nog göra resten imorgon och sen har jag även renbäddat min säng så nu är det nästan kliniskt här hemma, ska bara torka av bänkarna och så men det får jag ta imorgon, orkar inge mer nu.
Städningen har typ tagit hela kvällen men det är bara för jag har hunnit ta några pauser. Då jag var nästan helt klar tog jag paus och såg hockey, fråga olle, diagnos okänd och lite smått och gott och sen hade jag tänkt skippa att damsuga och skura klart halva köket och hallen för då orkade jag egentligen inte fortsätta men det hade varit väldigt onödigt så jag gjorde det ändå :P

Imorgon är det valborg och jag har ingen aning om vart det blir, förra året var vi först hos Koffa och sen avslutade vi kvällen hos mig. Iår blir det inte så för att vi för det första inte kan vara hos Koffa och för det andra så tänker jag inte ha massa fyllon i mitt nystädade hus, orkar inte städa igen ;). Är faktiskt inte så sugen på att dricka, iaf inte än men det kan ju fort ändras imorgon. Om det är finväder som dom har sagt så finns ju risken att man blir sugen då alla andra sitter och glassar i solen med en cider. Men nu väntar sängen, har lite att hinna med imorgon, eller okej, ska nog bara på ica, kanske springer in på hm också. Skulle vilja till lule och kolla in lite kläder men alla har ju skola och min arbetslösa vän jobbar så det sket sig ;P


Lite bilder från förra året:
  
  
Lite motion på festen ;P  
 Kolla Lisa ;) 
 
Liten uppdatering från förra året för er som var med, men iår blir det bättre, eller ? ;)


Men godnatt alla!

Snyggt

Började se Sverige matchen då det var 22, men sen började jag titta på något annat och sen nästa gång jag tittadevar det helt plötsligt 5-3 till USA så jag sket i att kolla, men då fråga Olle slutade bläddrade jag tillbaka och då var det helt plötsligt 5-5 och nu vann dom just i förlängningen, så jävla snyggt!

Sjukt

Tog nyss en liten pn och jag hade värsta sjuka drömmen, den går inte riktigt att förklara men den slutade med att jag körde pappas bil och hade husvagnen bakom mig och helt plötsligt gick det som inte att svänga så jag körde av vägen och rakt in på en bana där småkillar körde crossare typ. Jag kraschade gode mycke men jag vet inte riktigt vilka skador jag fick förutom att jag bröt högra långfingret och hade lite ont i högrabenet. Men hursomhelst så körde jag vidare efter ett litet tag och då hade jag en gumma och gubbe i bilen, hon tyckte jag skulle fara och röntga huvudet och sånt så jag inte hade några blödningar eller något, men jag skulle först köra till ske-å klart först sen skulle jag ta tag i det :P Helt sjukt!

Roadtrip

Idag körde pappa och jag ner till Ånäset, ungefär mellan ske-å och umeå för att titta på en husvagn men då vi kom dit var den inte alls som den var beskriven. Den var verkligen inte lika fräsch eftersom dom beskrivit den i typ toppskick och sen fanns det ingen golvvärme i den även fast dom skrivit det så då fanns det inte så mycket annat att göra än att vända ;P
I ske-å stannade vi och åt och gick på sys åt mamma och vi sprang även in på ica och köpte lite mat som dom ska ha med till fjällen.
Väl hemma i piteå for vi förbi min moster och morbror så pappa fick sig lite kaffe och sen stannade vi även på stan en snabbis för jag skulle springa in och köpa nå träningsbyxor som jag skulle få av mamma för hon tycker inte mina mjukisar är så fina ;P haha, men dom var inte så snygga på så sen nån dag, kanske imorgon eller något så ska jag till stan och kolla på andra affärer, hade inte tid då pappa satt ute i bilen och väntade :P

Jag funderar på att ta mig en cykeltur nu i det fina vädret men jag vet inte om jag orkar, ska nog ringa Ida och höra om hon är hemma isåfall kanske jag cyklar dit ändå.

Söder

Nu far jag och pappa söderut, hejs ;)

Störande

Vi började se filmen och nästan direkt ringde det hem till oss så vi fick pausa medans mamma pratade, sen efter ca 40 min ringde det på henne mobil och det var från nå försäkringsbolag eller ngt som berättade massa för det går genom deras jobb så hon skulle typ få billigare där eller något och det samtalet tog typ 1 timme. Men för ett tag sen såg vi då iaf klart filmen och den var lika bra som första gången jag såg den, pappa var dock inte lika imponerad.

Nu ska jag se klart hells kitchen och sen ska jag nog sova. Ska upp tidigt imorgon för träningen och sen på dagen ska jag och pappa köra ner och titta på en husvagn någonstans ungefär 5 mil från ske-å. Jag hoppas att vi kommer köpa den, isåfall kommer det bli super ; )

Film

Ikväll blir det en lugn kväll, hade tänkt se en film med mor och far, men vi får väl se om dom lyckas hålla sig vakna för dom har en tendens att somna. Nu ska jag iväg och köpa lite godis sen väntar filmen : )

Tisdag

Har hunnit en snabbis på stan idag och gjort ett ärende åt pappa, börjar bli mycke av dom nu ;P Har även hunnit vara och handla och nu är maten i ugnen. Jag har prövat något nytt idag så jag har ingen aning om hur det kommer smaka, hoppas bara att det blir gott. Var iaf nå kycklinggejs :P
Efter maten blir det nog att ta sig en dusch sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.

Gårdagen

Igår var vi då hos Johan, vi grillade, såg lite tv och surrade på. Blev även mörkerkurra då nästan alla farit, riktigt kul men läskigt då man inte hittar i huset.
Jag funderar om man skulle ha tagit tag i damsugningen nu eller sen.. hmm ? Näe ingen har ju legat på mig än, bara pappa som frågade om jag skulle göra det, men han tyckte inte att jag behövde göra det nu så jag kanske väntar ett tag.

Stan

Här kommer först en bild på vad jag fick av Ida L, men mina örhängen är inte med på bilden. En grön sjal och två diadem : )




Har varit på stan med Ida, vi bytte min ring till en större storlek men dom hade den inte inne så den kommer senare, det kunde ta upp till 2 veckor innan den kommer dock.
Vi lämnade tillbaka en tröja hon köpt och sen  köpte hon ett nytt linne åt Erik, orkar inte ens berätta varför ;) haha, men söt är hon!


Presenter

Hade tänkt lägga upp lite bilder på dom andra presnterna jag fått och lite bilder från helgen, men alla finns ju självklart på min pixbox också.

Min väska som jag fick av Niklas och Linnea.


Min ring som jag fick av Ida, Sanna Ö och Sanna M.


Min nagellackstorkare som jag fick av Sanna Ö.


Mitt Thomas Sabo halsband som jag fick av mina öjebygrabbar :)
 



Lite bilder från min och Antes fest.

  
  


Måndag

Jag och pappa for först och lunchade på max, var meningen att vi skulle på sunes för han tyckte det var så länge sen han var där men det var så mycke folk så vi tog max istället ;P
Efter det blev det att fara på ica och handla ingredienser till köttsoppan som pappa ska göra ikväll och sen for vi till clas olsons för att lämna tillbaka hans usb minne och sen blev det sys och nu då jag kom hem fick jag just ett samtal och blev frågad om jag skulle på sys, haha, to late ;P
Men det blir kanske grillning och öldrickande hos Jojje ikväll, inte helt fel!

Äh, nu ska jag fixa bilderna från i lördags och bilder på mina fina presenter jag har fått och sen lägga upp dom : )

Dålig uppdatering

Igår hade jag helt enkelt ingen lust eller tid att skriva nå. Vaknade upp hos Linnea kring 11 och jag måste inte alls så bra, spenderade lite tid i badrummet och sen fick jag sitta och titta medans hon åt men jag kunde fan inte :P Var liiite bakis. Sen var Mackan snäll och skjutsade hem mig kring 2 och då hade det ändå börjat släppa så då jag väl kommit mig hem kunde jag äta mig en macka :) Jag möttes däremot inte av en så rolig syn då jag kom hem, burkar och flaskor överallt som var båda halvt och heluppdruckna, mat och annat blandat fanns också där, men det gick ändå fort att plocka undan allt så :) Har däremot inte damsugit eller skurat än men mina föräldrar verkar inte ha något emot det än men det blir väl att göra det idag eller imoron.
Men hur som helst, efter mina föräldrar kommit hem från fjällen igår for vi förbi min moster och morbror men vi var tvungen fara därifrån efter ett tag eftersom jag var bortbjuden på middag. Det bjöds på grillad kyckling, väldigt gott! Efter maten blev det lite oth tittande men jag somnade och sen fikade vi och surrade på. Sen då kvällen kom blev jag erbjuden en sängplats också så inte tackade jag nej till det, var ändå för trött för att köra hem, slocknade direkt och skönt var det!
Mamma ringde och väckte mig klockan 8 bara för att säga att hon var påväg från träningen då och att jag låg efter, det var ju bussigt av hon, men jag får ta igen det på fredag då dom är i fjällen :) Somnade om efter det och jag kom hem för ett tag sen.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen fara in till stan en snabbis för att byta ett usbminne åt pappa, skulle även behöva in på sys om det skulle bli fest på valborg, är sugen på att vara nykter men jag vet ju hur det brukar sluta. Då valborg väl är här kommer jag säkert vara sugen och då är det lika bra att göra bort det en tisdag då det kanske inte är lika mycket folk.

Fest

Jag, Ida och Ida har nyss ätit middag och nu har Sanna och Krille just kommit hit. Det är bara att invänta resterande sen drar festen igång på riktigt, vi har ju visserligen börjat men ;)

Ida hade även med sig ett paket åt mig, det var en grön sjal, örhängen och diadem, precis vad jag behövde så det var perfekt, även Sanna och Krille kom med ett och jag hoppas det är åt mig, haha ;)


Stan

Idag har jag hunnit med mycket, bland annat skaffat en ny vän i parkeringshuset, haha, nämen inte riktigt. Men det var en som gick förbi och hälsade på mig men jag vet inte vem han var, och det kommer förbli ett mysterium, synd bara att jag är så himla nyfiken :P Men jag kan inte alls placera han så jag tror inte jag kände han.
Jag gick och mötte upp Ida på hm, sen gick vi på gina där jag köpte mig en svart kjol, men vet dock inte om jag ska behålla den, hade tänkt prova den ikväll och se om jag har något till den annars kanske jag lämnar tillbaka den, och efter det gick vi till sys och inhandlade lite.
Har nyss smakat mitt rosevin som jag köpte till mig själv första gången jag var på sys och det var surt, nästan som att bita i en citron då man inte är beredd på surheten, men jag har spett ut det med sprite så det blev iaf drickbart, men jag tror kanske jag håller mig till cidrarna ikväll ;P

Nu ska jag invänta att Sanna ska komma förbi med en kjol som jag ska låna av henne och kanske ha ikväll och sen ska jag duscha och börja göra mig klar. Måste iofs plocka bort i köket och sånt också, jobbigt =/


Lördag

Natten har varit sådär, har vaknat lite nu och då. Först vaknade jag av ett sms och efter det har jag inte kunnat sova riktigt ordentligen :P
Gick upp för ca en timme sen, då ringde pappa och jag var tvungen att gå till garaget och kolla om mammas skoterkläder hängde där, vet inte ens varför det var så viktigt men jag hade då inget val för dom diskuterade vart dom var :P

Ska fara till stan på ett tag, vet inte om jag måste in på sys nå men det kändes jobbigt att fara in dit, är säkert mycke folk. Ska även försöka hitta en ny klänning eller ngt : )


Kvällen

Det började med att jag, Sanna, Krille, Ida, Tomas, Lisa och Erik for till Pentryt och åt där. Var lite skeptisk över att äta där, har hört att dom inte har så bra och sånt men så var det då inte, det var gott : )
Efter maten for vi till hemmakväll och hyrde film och köpte godis, jag var även tvungen köpa en film som jag sett för ett tag sen som jag tyckte vad så grymt bra som jag tycker mamma ska se också.
Filmen vi såg hos Krille var iaf Låt den rätta komma in, en svensk thriller som var sådär. Den var ju söt och så men lite speciell. Efter filmen spelade vi lite vem vill bli miljonär och tjejerna vann över killarna 3 av 4 gånger.

Hade tänkt ta in en dvd till mitt rum nu men jag hittar den inte, och jag orkar inte koppla ur den som är i andra tvn, kändes väldigt jobbigt. Hade tänkt se The Women, ska tydligen likna sex and the city litegranna, men jag får väl se den imorgon på dagen eller söndag på dagen, men jag måste lämna tillbaka den på söndag så det kan bli lite stressigt. Ska även kanske och hämta hem nå knallkorkar snart också, men ska lägga mig i sängen och se lite tv nu, får väl se om jag är vaken då dom ringer :P

Ändrade planer

Det blir middag ute men ingen bio, istället ska vi hyra film som vi ska se hos Krille : ) Men nu ska jag göra mig klar och sen bege mig.

Älvsbyn

Pappa ringde kring halv 12 och frågade om jag ville vara snäll och göra några ärenden åt han, och eftersom jag är snäll så gjorde jag det.
For först till nian i älvsbyn och hämtade nå skoterdelar och sen for jag förbi farmor där det var lite andra saker han skulle ha. Blev ett skön tidsfördriv ;P Synd bara att jag inte var hemma då Ida ringde för isåfall hade jag fått fara till salongen idag och det tackar man ju aldrig nej till, men vi skulle boka in någon annan fredag.. kanske nästa?

Ikväll blir det iaf att fara ut och äta med Sanna, Krille, Ida och Tomas, och jag vet, jag är det femtehjulet ;) haha, nämen efter det blir det nog bio. Fast & Furious blir det isåfall.


Morgon

Dags för träning.

Funderar på att färga håret ikväll, skulle va kul ;D Hejs!

Glömska

Har ju glömt säga att jag fått mitt nya batteri idag som jag beställt från batteriexperterna efter Sanna tipsat mig, så inatt blir det att ladda det och hoppas på att det fungerar bättre än det jag har nu.


Oth

Aaah, vad vill hon Sam ?
Äh, måste kolla om jag får något vettigt svar av Sanna som kanske fattade mer än mig, sen väntar nog sängen, blir en tidig morgon imorgon!

Kvällen

Idag har då min moster och morbror varit här och fikat, och även Niklas och Linnea. Har fått lite presenter också ;) Fick pengar av min moster och morbror som alltid är väl behövligt och av Niklas och Linnea fick jag en väska och ett presentkort på hm, som även det är bra att ha! Ska lägga upp en bild på väskan senare, måste bara ta en.

Nu ska jag se klart Criminal Minds och sen måste jag ju se det nya oth, har inte vågat ladda hem det men nu hittade jag några som hade det ;)

Dagen

Efter mina ärenden som jag gjorde åt pappa for jag och var med Sanna och Lisa. Vi for först på Thai Garden och åt lunch, sen for vi till kvantum där vi även mötte upp Maria och sen for vi alla fyra till Lisa. Jag och Sanna badade och solade medans dom andra två bara solade pga att dom inte fick bada, men det var riktigt riktigt skönt. Hade gärna stannat längre men eftersom jag får främmande nu på eftermiddagen av min moster och morbror och Niklas, Linnea och Doris så då var jag som tvungen fara hem så jag hinner äta nå middag nu innan vi ska fika.

Torsdag

Solen skiner, jag ser lite våra bästa år, ska snart äta nå frukost och sen bege mig till stan för att utföra lite ärenden som pappa hade åt mig, sen får jag se vad som händer, kanske solar lite ;)

Kvällen

Har spenderat min kväll med Anna, Jessica och Johan. Vi har kört runt lite och bara tagit det lugnt. Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta csi, känner att det var jävligt längesen sist.

Ica

Efter jag hämtat mamma for vi till ica och handlade hem massa mat, men självklart glömde jag ju att köpa ost men vi har som tur kvar lite än så länge :P
Sen till middag blev det kycklingsallad.

Nu väntar jag på att Anna ska ringa, ska nog och umgås med bland annat henne och Jessica.

Glas

For in till stan för ett tag sen och tänkte byta mitt ena martiniglas som jag fått eftersom det var en skada på foten. Då jag kom till stan fanns det inga platser på 5min parkeringen så jag ställde mig på lastzonen och tänkte att det skulle gå fort att bara springa in.
Aja, jag böt iaf glasen och köpte 2 till så nu har jag 4, helt perfekt. Måste kanske bjuda nån på en drink i helgen ;) Men då jag kom ut ser jag hur polisen kör på gatan mot parkeringen och jag kände lite lätt panik. Dom svängde visserligen av åt ett annat håll, men jag trodde fan jag skulle få böter. Det stod däremot en till bil där bredvid mig och han verkade hellugn, vet inte om han såg dom. Men det är väl kanske inte polisen som delar ut sånna böter? Det är väl lapplisor? Eller har jag helt fel?

Aja, snart ska jag in till stan och hämta mamma, och sen resten av veckan kommer jag ha pappas bil, så jävla skönt! : ) Behöver den väl visserligen inte till något speciellt men då kan man passa på att göra bort ärenden om man har några.

Af

Idag hade vi bara fått ett brev i postlådan och det var till mig, från af, men som vanligt stod det inget intressant ;P haha


Nu är iaf Sanna påväg till mig så jag hade tänkt gå och sminka mig litegranna, sen måste jag även en snabbis till stan.

Mör

Idag var det riktigt jobbigt att träna. Trots att jag bara han träna ungefär 2 veckor innan jag for till fjällen och tog mitt uppehåll så kände man ändå att det började gå lättare, men nu var man som tillbaka på ruta 1, kan ju även bero på att jag är grymt trött den här morgonen. Men nu blir det inga mer uppehåll på över 2 veckor, nu ska jag stanna hemma ;)

Efter träningen bjöd iaf mamma mig på en räkmacka, och den var riktigt god. Nu ska jag ta en pn för att sedan vakna mycket piggare :)

Onsdag

Jahapp, idag börjar jag och mamma träna igen efter ett litet uppehåll då jag varit i fjällen, däremot måste jag nog se ut som en som går i sömnen, är grymt trött! haha, men det är hon också ;P

Aja, bäst att bege sig mot det roliga.. eller inte så roliga.

Batteri

Vad har hänt, 37 läsare, det brukar vara mellan 15-20. Men det beror nog mest på att jag har skrivit om Sanna ;) Däremot har jag fått massa kommentarer idag från folk som inte känner hon och kanske inte har läst den därför, men alltid kul med nytt folk som hittar min blogg och läser den, även om det bara är för en dag :P

Sanna har iaf tagit sig hem och det tackar vi för!

Idag har jag även beställt ett nytt batteri till min telefon, och det var då på tiden. Jag måste ladda det varje dag om jag använder den, annars laddar den ur nästan direkt. Så idag då jag kollade mailen hade jag fått ett brev från hemsidan där jag skulle beställa det ifrån att dom nu hade fått in mitt batteri på lagret igen för det hade varit slut, så på torsdag har jag nog ett nytt :) Great!

Tacos

Hade tänkt börja med middagen snart, blir tacos idag, gött :D

Ikväll blir det nog att vara med Anna, och i veckan blir det att vara med min frisking ;)

YES! ;)

Sanna - säger:

JAG BLIR UTSKRIVEN!!!'



Jävlat etta ;)


Smiid

Emeli säger:

Heej

hur går det?

Sanna - säger:

heej : )

Schvin bra!!

:D
Emeli säger:

få höra då :D

Sanna - säger:

Får nog kanske åka hem senare idag ;D

Hur bra är inte det där? :D Jippiee :D



Här kommer iaf lite bilder på vad några saker jag fått då jag fyllt år, det kommer mer sen också :)

  
  
  

Sol

Är soligt och blå himmel, borde väl egentligen vara ute men jag vet inte vad jag ska göra utomhus :P Däremot så har jag tänkt starta en tvättmaskin med allt jag har haft på mig i fjällen som luktar rök.

Tisdag

Har just vaknat, eller pappa kom in och väckte mig för jag måste packa ihop hans dator för han ska ta med den till fjällen =/

Aja, det är väl bara att stiga upp och invänta nyheter från Sanna =)


Sanna

Idag for jag och hälsade på Sanna på sjukis, och hon såg verkligen pigg och frisk ut, inte som att hon borde ligga där =/ Men hur som helst medans vi satt där så kom en av läkarna eller vad han var med dom goda nyheterna att röntgenplåtarna som hon hade tagit tidigare såg bra ut så dom tog ut slangen medans jag var där, jag fick visserligen gå ut medans men ändå :P Kändes bra att vara där och dela dom glada nyheterna med henne. Nu är det bara att hålla tummarna för att röntgen plåtarna hon tar imorgon också ser bra ut så hon får flytta från iva.
Tror det är den bästa present jag fått, att veta att hon mår bra och hon blir bättre hela tiden.'

Det har varit skönt att bara sitta och prata av sig med henne eftersom vi inte träffats på typ 3 veckor innan ikväll så vi hade mycket att prata om och det var kul att bara se hennes ansikte. Hade även med en krya på dig present åt henne som jag hoppas hon blev glad över. Och Sanna, om du läser det här ikväll, eller imorgon, så hör av dig då du vet hur plåtarna ser ut :)


Efter jag varit klart där, kring kvart över 9 for jag till Anna och spelade lite kort med henne, Clas, Ville, Johan och Jimmy. Hann även träffa Clinton som såg ut att må mycket bättre, och tur är ju det :)

Nu ska jag sova, känner mig riktigt trött och sliten, så godnatt!

Måndag

Dagen har varit riktigt bra, som ni vet började den med att jag fick det braiga beskedet om att Sanna inte behöver fara till Umeå. Det kom till och med lite glädje tårar då.
Efter det gick jag upp och gjorde mig klar och sen hämtade jag upp Ida och vi begav oss till stan. Jag invigde systemet, köpte inte så mycket men bara för att ha gjort bort det. Synd bara att det var världens jävla sur gubbe som jobbade.

Då vi var klara på stan for jag till Kallax för att hämta upp mamma, pappa, Stefan och Birgit. Innerst inne hoppades jag verkligen på att dom skulle ta hem pizza från pizza hut men jag trodde inte dom skulle det, men då jag såg pappa komma gående la jag genast märke till pizza kartongerna ;) Så nu har jag nyss ätit det, ska säkert äta det ikväll också, haha :P Men han skulle ge hälften till Niklas, det är ju inte mer än rättvist men jag hade lätt kunna ta allt ;P

Nu hade jag tänkt lägga mig och vila ett tag för att invänta klar tecken från Sanna. Funderar även på att följa med pappa upp till fjällen ikväll och åka hem på onsdag. Men det beror på hur sent det blir för mig.

JAA! =)

Fick just beskedet av min älskade vän Sanna att hon inte behöver åka ner till Umeå. Fan va bra! Så ikväll ska jag fara och säga hej till henne, var ju nästan 3 veckor sen sist vi sågs =/ Jag älskar dig vännen :)

Glad

Jag ska börja med att berätta den bästa och mest intressanta saken. Jag pratade med min älskade Sanna kring 10 och hon berättade att hon hade blivit bättre och att hon med lite tur inte behöver åka till Umeå imorgon, så inatt och tills imorgon då hon smsar beskedet till mig ska jag hålla tummarna och be! Du behöver lite lycka och tur nu i allt.

Sen så ska vi ta en liten uppdatering på allt.
I lördags kom vi ju då hem och Anna, Ev och Tom kom hit och vi lagade middag. Efter det dök det upp lite mer folk och vi hade en trevlig fest här hemma. Klockan 12 sjöng dom som var kvar för mig och vi begav oss till rytet där jag faktiskt tyckte det var ovanligt trevligt.
Jag var ju däremot inte så smidig. Då jag skulle gå ner från scenen till baren var det meningen att jag var tvungen ducka för att inte slå huvudet i väggen men det missade jag så jag gick in i järngrejen där och prickade jävlat över ögat och pannan. Jag är glad att jag bara fick en bula i pannan, för jag var helsäker på att jag skulle få ett blåöga eftersom det träffade benet på samma ställe som Öhman träffade då han gav mig ett men jag har bara ont om man tar där så det blev inga större skador och det var ju tur för mig ;D
Det blev iaf drinkar och dans där inne och då dom stängde gick vi förbi sunes och träffade lite folk och efter det tog jag och Jessica en taxi till mig och somnade här.

Imorse då jag vaknade mådde jag prima och det var inte alls så mycket att städa så det gick fort. Hann fara förbi affärn och inhandla lite dricka och sånt till alla som inte ville ha kaffe, bland annat då jag, och sen gjorde jag tårtan.
Efter Jessica farit så gjorde jag mig klar och medans jag stod i duschen så kom Linnea hit. Vi fikade en snabbis och sen var hon tvungen fara, men hon kommer på torsdag också så :)

Efter hon hade farit kom Tim, Susanne och Dennis hit och fikade, vi såg lite oth och sen började alla andra droppa in. Först kom Anna, sen Ev, Tom, Johan, Rebbi, Jessica, Ida och Tommy. Vi fikade och satt och surrade massor.
Klockan 9 hade dom flesta farit och dom som var kvar skulle fara då förutom Anna, så hon följde mig till hemmakväll där jag skulle hyra min gratis film och sen for vi tillbaka hit. Men hon blev trött så jag for och såg film med Susanne och Tim.
Filmen var riktigt bra, vet inte vad den hette men det var en dansfilm, nästan som Step Up. Sen så ska jag byta film med Ida imorgon eftersom dom också var och hyrde en idag.

Kom hem för typ en timme sen och nu ligger jag i sängen med pappas dator och håller på att förminska alla bilder så jag rymmer dom på pixbox. Orkade egentligen inte göra det men då kom jag på att jag sagt till Sanna att jag skulle göra det för hon ville ha något att göra så då var det bara att sätta igång med det ändå.
Det går inte alls fort för mig just pga att jag har pappas bärbara och inte min stationära, jobbigt utan mus så det kan ta ett tag, men men, har man sagt så har man ;)

Nu ska jag sluta blogga och fortsätta så jag blir klar, men dom lär väl dyka upp på pixbox för eller senare.


19/04-09

Nu är allt fixat och klart. Linnea har nyss varit här och fikat men hon for nyss, så nu är det bara att invänta resterande människor så jag kan bjuda dom på fika :)

Måste även lägga upp alla bilder snart, helst skulle jag ha gjort det för längesen men äh, det får bli då jag har tid!

19 April 2009

Idag fyller jag ju då 20 om någon har missat det ;)

Igår hade vi en liten fest här och sen begav vi oss ut till rytet och fortsatte festandet där. Efter dom stängde tog jag och Jessica en taxi till mig och sov här. Kanske lite tråkigt av mig att inte fara på efterfest men det var då tur ändå för idag mår jag prima, kanske inte hade gjort det isåfall :P

Idag kommer det massa folk hit och fikar, ska bli trevligt.
Nu ska jag snart duscha och sen göra tårtan :)

Fest

Sitter hemma hos mig och festar nu, men som av en liten slump upptäckte jag att Sanna hade uppdaterat sin blogg så jag skyndade mig att kolla om hon var på msn och det var hon så nu sitter jag och pratar med henne, det är viktigare :)

Hon är så söt!

Skönt

Som det var skönt att stå i sin egna dusch, hade kunnat stå där hur länge som helst :D

Har just sminkat mig och nu ska jag gå och platta håret. Sen så borde även Anna komma snart, det blir att äta middag då hon, Ev och Tom kommer om jag inte har fattat det helt fel. Men det kan ju ha blivit någon ändring också.

Sen så var Sanna så söt, hon ringde idag och sa grattis i förskott för säkerhetens skull för hon trodde inte att hon skulle vara vaken 12. Men hon skulle ringa imorgon också :)
Bli bättre nu!

Hemma

Har nyss kommit hem, har bara hunnit kissa och startat datorn :P
Ska snart duscha och sen måste jag bege mig till ica för att inhadla lite grejer, hade ju tänkt göra en tårta imorgon så jag måste iaf handla tårtbotten :)

Lördag

Sitter i bilen nu, det blev så att vi for hem från Vuogga idag och det känns då lika skönt.

Igår drog vi en liten lätt fest, alla var gode jävla knalla men det var bara härligt. Man fick sig många skratt imorse då vi pratade om den. Ska lägga upp bilderna sen då jag kommer hem också :)
Det var prat om att det skulle bli rytet ikväll men vi får väl se hur tagget är efter man kommit hem.

Imorgon blir det nog att bjuda folk på fika, får hoppas att jag inte är bakis om det blir fest ikväll, men det ska nog gå bra :)

Nu är vi snart i arvidsjaur där vi ska stanna och äta, det ska bli gott :)

1 Dag Kvar! ;)


Fredag

Idag mår man ju kanske inte på topp men vad finns det att göra åt det.. jävlat inget :P
Sitter och dricker mjölk, jag som annars inte tycker om det tycker det var jävligt gott idag, iskall och mysig :D

Kvällen

Anna, Ev och Tom kom ju hit ikväll så vi har sänkt en lite fest.

Men jag måste ju bara få berätta att Anna ville att jag skulle öppna hennes present idag och jag tackade ju inte nej och den var jävligt bra. Det var ett presentkort på Parelle och det ville jag verklige ha.

Men jag orkar inte skriva mer.. godnatt

Torsdag

Igår kväll kom Tim också upp och idag då vi vaknade lös solen och himlen var bra så vi tankade och allt vad vi nu gjorde sen for vi ut och vi har varit ute hela dagen. Dom här tar sig en grogg men jag fick vara utan för vi ska ta bilen ner till affärn snart och jag åkte på nitlotten.
Vi ska även ta oss en dusch och sen ska vi väl säkert ner och träffa Johan och dom. Senare ikväll kommer ju även Anna, Ev och Tom upp, smid :D


MaYhEm

Nu ska jag och dom två bästa killarna dricka bärs :D


MaYhEm

Nu ska jag och dom två bästa killarna dricka bärs :D


Telefon

Min älskade Sanna ringde nyss och jag blev så glad av att höra hennes röst. Nu måste du bli bra, du är den sista på jorden som borde ligga där, kom hem!


Idag har vi iallafall varit ute sen 11, jag har pimplat och jag fick en öring. Det var nog tillochmed den största som nån fått upp under den här veckan :D Bra jobbat Emeli ;)
Har även jobbat på brännan och det var nog tur att jag smörjde in mig med solskydd på näsan innan jag for ut idag.

Idag kommer mina vänner äntligen upp, vi blig nog 4 stycken här. Ska bli skönt att bara köra skoter och umgås med dom.

Sen så har Anna  "efterlyst" mig idag, hon började fundera när jag skulle komma hem så hon kunde gratta mig, så jag måste nog hem på söndag och baka lite fika så jag kan bjuda in folk, sen blir det nog även fest nästa helg.

Nu ska jag gå och försöka göra något vettigt, men det finns inte så mycket här.

Onsdag

Det här blir nog en riktigt bra dag, solen skiner och inga moln.

Hade just tänkt fylla vatten i husvagnen men jag har alla vattendunkar ute och dom hade fryst... jag måste nog ta in dom sen ;D


Kvällen

Ikväll har det blivit lite groggar och gin rummy, hade tyvärr inte någon jätte bra nybörjar tur men skit samma :P
Imorgon kommer mitt främmande, iaf hälften av det om Samantha och Johan kommer på tordag, annars kommer alla imorgon.

Nu ska jag lägga mig och fundera vad jag ska ta med för lunch imorgon så jag är klar då alla andra är det, men det blir nog palten som ligger i kylen.


Bli bättre Sanna!

: /

Hoppas du blir bra snart Sanna så du får komma hem.

Tisdag

Har nyss ätit frukost och ska snart börja förbereda lunchen jag ska ta med mig ut. Himlen är blå och solen skiner, det bränner lite på min rygg genom fönstret :P
Enda negativa är att jag flagnar lite på näsan, men det är bara att klösa bort och ta nya tag ;)

Kvällen

För ett tag sen gick jag ner till bastun och duschade, mycket skönt, och då jag kom upp blev jag inbjuden till min husvagnsgranne på efterrätt.

Nu ser jag parlamentet sen får jag se om jag startar en film eller något om inte tvn visar något bra.

Måndag

Nu har hela min familj farit hem så nu är det bara jag kvar i husvagnen. Det var ju meningen att pappa och Niklas skulle vara kvar och att mamma och Linnea skulle fara men eftersom det blåser ganska mycket idag och det är några moln så beslutade dom sig för att fara också. Har pratat med Ante, han skulle nog prata med Erik så då kanske dom kommer upp något dag före torsdag, skulle ju inte vara helt fel.
Har hunnit köra en tvättmaskin nere i servicehuset idag, och det gick ju som det gick :P Tog ett tag innan jag klurade ut hur jag skulle göra för den var väldigt gammal. Men kläderna är iaf rena nu. Jag och mamma har även tömt husvagnstoan, och det var ju inte alls så äckligt som jag trodde. Det var blått och luktade typ gott, haha :P så det var faktiskt inte så farligt, men det blir nog inte att använda den nå nu då pappa inte är här och tömmer den åt mig. Men med tanke på att det mest bara är på morgonen då man är riktigt kissnödig man behöver den så ska det nog gå bra att springa till utedasset.
Jag och mamma var även och inhandlade lite mat åt mig som är lättlagad, typ korv, hamburgare, billys m.m. Hon var ju snäll och väntade på mig och gjorde lite ärenden med mig medans dom andra tog pappas bil och for. Tror hon känner att hon måste hålla koll så jag klarar mig ;)

Idag blev vi även bjuden på Biggans smörgåstårta till lunch och det som blev kvar lämnade hon till mig för det hade nog varit lite bökigt att dra hem den, så det blev nog 2 mål där också. Mums ;)  Den var riktigt god.

Nu ska jag fortsätta att se Bröderna Lejonhjärta även fast jag tycker den är lite hemsk :P Sen ska jag städa lite, men mamma städade massor igår så det är inte allt för mycket.

Sen så var ju även min far snäll och lämnade datorn här med mig så det känns perfekt nu då jag är ensammen ;)

Söndag

Idag då vi vaknade for jag, Niklas och Linnea ner till jäkkvik eftersom dom skulle delta i nappet. Grattis även till Linneas vinst ;) Det var även tänkt att jag skulle pimpla men jag sket i det då jag hörde att inte Ida skulle pimpla, och sen så gjorde inte Anton eller Tomas det heller så jag hängde med dom istället.
Efter nappet for vi till Lindkvist's stuga och efter ett tag for vi förbi affärn och sen skjutsade Linnea mig till Antons husvagn där Ida befann sig.
Hade även turen att bli bjuden på middag av Antons snälla familj, och det var super gott.

Efter maten blev det tv tittande, först Whipe out och sen Sanningens ögonblick. I Sanningens ögonblick ställde dom dock dom mesigaste frågorna, man blev nästan lite arg. Under sista avsnittet kunde dom ju visa lite smaskia frågor som dom gör ibland annars men nejdå.
Fick hämtning innan programmet slutade med Anton meddelade för ett tag sen att han vann alla pengar och att frågorna var lika mesiga hela vägen, dålig stil av programmet!

Hoppas det blir sol imorgon, brännan har ju blivit gode bra under lördagen och söndagens solande och idag var det lite molnigt så den fick vila lite och det var bara skönt för det var ändå väldigt varmt ute. Nu ska jag stänga datorn, smsa lite och sen sova. Godnatt


Lördag

Jag och mamma flög typ nyss upp för pappa hade svalt fel så de lät som att han inte fick nå luft. Men tur att han fick det.

Det är redan sol och blå himmel, skönt! Ida, Tomas och Ante vill att jag ska komma till jäkkvik idag, får se hur jag ska göra.

Solsken

Idag har vädret varit bra. Solen har skinigt, det har inte funnit något moln och föret har varit bra, tror inte dagen hade kunnat bli bättre :D
Först for vi ut och stannade på ett ställe där vi solade och åt och solade mer i nån timme och sen då vi kom tillbaka till husvagnen hann jag bara ringa Anna innan mamma kom in och frågade om jag skulle följa ut och köra och det lät lockande så då var det bara att lägga på :P
Vi for en svängen och efter vi kommit tillbaka från den for jag ner och duschade och det var grymt skönt. Vi har ju visserligen duschat i bastun varje kväll vi har bastat men det var ändå skönare i den vanliga duschen ;D

Nu har vi nyss ätit middag, mina kinder bränner och jag är trött. Tror jag ska vila ett tag för dom andra ungdomarna har då redan somnat, sen får jag se vad det blir ikväll, men det blir nog inte så mycket. Enda risken är ju att om man somnar nu sover man till imorgon. Men eftersom det tydligen ska vara fint imorgon också kanske det är lika bra ;)
Aja, Hejs!

Fredag

Vaknade för ett tag sen och har nyss varit ute med Doris, funderar på att antingen sova lite eller gå och äta frukost. Tror det blir frukost även fast jag är trött och vill sova, menmen.

Än en gång, Grattis Ante :)

Kvällen

Blev bastu med damerna nån gång där kring halv 7, och vi satt ett bra tag. Sen gick vi upp och gjorde inte så mycket, väntade på Linnea, Mackan och Doris. Då dom kom tog vi bilen till en stuga som några andra hyrt och där var det fest, visserligen inte så mycket för min del men det är bara skönt!

Måste tillägga att idag fyller världens bästa Ante 20 år, får se om det blir nån fest eller något för han idag. Det finns bara ett problem och det är ju att han är i jäkkvik och jag i vuogga, är ju inte precis gångavstånd för dom som inte kan köra. Så jag får väl se om jag hittar någon skjuts eller hur man skulle ha gjort med det, men annars kommer ju bland annat han upp hit om en vecka och då får man fira han då också :)

Nu ska jag sova, ska ju bli fint väder imorgon, men man vet ju aldrig. Så då är det bara att gå upp lite tidigare än man gjort dom här dagarna :P Godnatt.

SKÄRtorsdag

Undraom någons skoter skär idag, hihihi.. nämen det tror jag inte men nog finns det säkert någon någonstanns.

Nu är det stora frågan om man skulle ha farit ner och duschat eller om man ska vänta tills bastun ikväll.. jobbiga i-lands problem nu ;P

Sen så måste jag ju förmedla att jag lider med Anna, och jag tycker synd om Samantha. Ni har det inte lätt alls.

Torsdag

Vädret är inte bra idag heller, och jag är inte förvånad... Men nyss då jag kollade visade smhi att det skulle vara sol imorgon, lördag, söndag och måndag medans yr bara visdae sol imorgon och nästa onsdag tror jag det var så nu ska jag hålla tummarna för att smhi har rätt.
Sen så fick jag ju även igång msn nyss, jag hittade ett fel, men det varade inte länge för nu håller den på att logga in och ut igen, så ni får ha lite överseende med det alla ni stackars personen som måste se det :P

Får se om jag startar en film snart eller något, i väntan på bättre tider.. finns ju inte så mycket att göra annars :P Tror jag ska höra med Ante vad han gör, om han är ute och kör eller inte, annars kanske man tar bilen ner till jäkkvik och hälsar på. Då får jag mig något att göra i väntan på morgondagen :)

Sen så kommer ju Linnea och Doris upp ikväll, det ska bli kul. Var längesen man såg dom, alldeles för längesen.

...

Nu blev jag ju arg på riktigt.. ursh!

Kort

Blev att spela lite bismark och plump ikväll, annars har det inte hänt så mycket.

Måste även rätta att Robert fyller ju 28, inte 26.. jag har inte så bra koll :P Nog för att jag förra året visste att han fyllde 27 men det här året var jag helt ute och cyklade.

Jag känner att jag börjar bli lite arg!

Onsdag

Idag har vi sämsta vädret hittills, det snöar och blåser gode mycket, så det blev ingen pimpling idag men jag hade då ändå inte orkat fara ut om dom andra farit :P Men vi har hunnit spela lite yatzy där det gick lite sådär, och nyss var vi på affärn och inhandlade lite till go middagen ikväll, blir älgfile och vitlöksbröd och massa gott ;) Men snart ska jag lägga mig och läsa min nya tidning och ta det lugnt.
Får även hoppas att vädret blir bättre snart, man blir väldigt rastlös av att antingen sitta i våran husvagn eller i Jonssons, man vill ju vara ute och köra på dagarna! Imorse då vi kollade på yr visade dom att det skulle vara sol fredag, lördag och söndag men sen då dom uppdaterade sidan klockan 10 så hade dom tagit bort det och visade istället sol på måndag, tisdag och onsdag. Ska kolla upp både yr och smhi nu.

Ska även ringa Anna på ett tag, såg att hon hade ringt tidigare idag :)
Sen så fyller min bror 26 (?) imorgon, så grattis till han :)

Kvällen

Har just kommit in från kvälls bastun och nu väntar sängen, eller så kanske jag slår igång filmen jag börjat se men det får jag se om ett tag.
Aja, ska iaf be om bättre väder imoron,men vi ska ut och pimpla hur som helst.. eller om det är snöstorm stannar jag nog hemma ;)

Tisdag

Idag då vi vaknade var det inte så bra väder, det snöade och var mulet, så vi orkade inte fara ut med skotern nå. Först tog jag, pappa, Niklas och Stefan bilen mot norska gränsen och kollade lite, och sen då vi kom tillbaka for jag, mamma, pappa, Birgit och Stefan till arjeplog och shoppade lite. Eller dom gick på sys, gick in på järnia sen åt vi och gick in på coop och för en timme sen kom vi tillbaka hit igen, så nu har vi då iaf gjort något, inte bara suttit här på parkeringen.
Imorgon ska vi ut och fiska, hoppas bara inte att det blåser så mycket.

Nu ska jag gå och se andra halvan av filmen jag började se imorse.

Jag längtar tills nästa vecka! :)

Skotertur

Efter vi kommit tillbaka till husvagnen la jag mig och skulle se en film m en det slutade med en powernap så jag måste nog se klart den sen. Vaknade för ca en timme sen och nu har jag blivit nerskickad på affärn så jag ska dit nu och sen väntar nog bastun på mig. Var så grymt skönt igår och eftersom man inte har en bastu hemma så får man passa på då man är här :)
Nu har även Maria farit hem, eller hon for kanske kring 10 och det är lite tråkigt. Sen så ska även vädret suga hela veckan enligt yr och smhi och det också tråkigt, men jag hoppas dom hinner ändra sig.

Aja, hejs!

Måndag

Vaknade för ett tag sen och vädret var inte alls så bra då, det snöade och var mulet men nu börjar det spricka upp och solen börjar titta fram så nu är det väl bara att äta frukost och bege sig ut. Mamma hade ju bestämmt att vi skulle ut vilket väder det än var, så tur att solen bestämde sig för att skina igenom lite, det behöver ju inte vara strålande så länge det inte snöar/regnar och är kallt.
Aja, nu blev hojna stressad som fan så det är väl bäst jag börjar göra mig klar så hon slipper stressa mig sen ;)


Söndag

Dagens väder är inte alls så bra så det har inte blivit någon skotertur idag, men det kan ju också bero på att hälften på parkeringen inte får köra än ;P
Just nu sitter jag på Niklas dator, pappa har lånat ut sitt internet så jag blev utan, så tur att Niklas också hade datorn med sig :D Tänkte även att msn skulle funka för mig nu eftersom jag loggade ut Niklas, men nejdå, den loggar bara ut och in mig ändå, vet fan inte vars felet är, menmen, skit samma :o)
Nu ska jag gå och äta nå lunch. Hejs.

Lördag

Idag har vi suttit ute och solat hela dagen, och det var riktigt riktigt skönt! Efter det gick jag in och tog en pn framför tvn, och mamma trodde jag höll på att bli sjuk eftersom jag låg där i mitt fleece underställ under 2 täcken och frös, men jag visste att så var inte fallet för jag kände mig frisk ;P
Efter det blev det middag vid halv 8, som var väldigt sent, och sen har vi suttit i Jonssons husvagn och druckit lite. Alla har även hunnit basta men inte jag, tror däremot att det kan bli imorgon. Jag älskar typ att basta, så länge det inte blir för varmt. Men sen så blir man så full då man bastar och dricker också, det har man ju sett på dom andra ;) och det är fan jobbigt då man själv gör så ;P
Men nu hör jag att mamma också kommer, så nu ska jag snart släcka och lägga mig så att hon också får sova. Pappa är ju snäll och sover på soffan så jag får sova i sängen, tror däremot vi ska ta bort att från övervåningssängen imorgon så jag kan sova där. Soffan är visserligen väldigt skön men det kan nog bli jobbigt i längden :P

Förövrigt håller mitt msn på att logga in och ut, så förlåt till alla som tycker det är jobbigt, ska stänga av det nu ;) Godnatt.

Krångel

Det går verkligen inte att logga in på msn på den här datorn, eller så fort man loggat in loggaas man ut och sen håller den på så tills man stänger av de, det är faktiskt lite irriterande ;P

Nu ska vi gå över till Jonssons husvagn, dom ringde nyss och sa att det var Irish Coffee där nu ;P

Sängen

Ligger i sängen nu efter att ha ny ätit frukost. Vädret är inte så bra just nu, det är mulet så vi väntar nog ett tag innan vi far ut någonstans. Det ska ju ändå bli sol idag så :)

Ska nog starta en film nu eller tvn eller något, sen måste jag ner och köpa en tandborste, mamma sa att jag hade en här men då jag kom upp hade jag då inte alls det så :P

Bilresa

Jag och Maria kom fram till vuogga för ungefär en halvtimme sen. Själva körtiden var 3 timmar, men vi stannade och åt och sånt i arvidsjaur och det tog 1 timme.
Försökte nyss få igång tvn, hade tänkt se talang men det stod bara ingen signal på skärmen, och den andra tvn var inte ens i kopplad i väggen så jag orkade inte börja så nu har jag tänkt gå över till Maria och hoppas på dett det går bättre där. Hejs!

Trötter

Har varit igång hela dagen, inte en lugn stund. Har varit och lämnat pengar åt Rebbi eftersom jag ska fara och vara borta länge nu, om det nu blir så, kan ju fort hända att jag kommer hem någon dag och far tillbaka nästa :P Sen har jag varit runt och gjort massa ärenden. Har varit på ica åt mamma, varit förbi Emma, varit och hämtat ut Niklas telefon, och bara allmänt suttit i bilen för att springa in på olika affärer. Har ju även hunnit packa, tur att jag har kvar min lista från sist jag var någonstans, tror det var då jag skulle till kåbdalis över nyår, men den listan är guld värd för där står allt så då slipper man fundera om man glömt något.

Nu ska jag bara lägga ner det sista, typ min mobilladdare sen får jag se när Maria ringer och säger att hon är klar. Då ska jag in till stan, packa över allt i hennes bil, lämna nycklarna och sen bär det av för oss.
Får väl se hur mycket jag kommer blogga där borta. Pappa har ju datorn där med internet så det blir väl lite då och då ändå, men kanske ändå inte lika ofta :P haha, vi får se helt enkelt. Kanske tycker det är så skönt att sitta där utan kontakt med omvärlden ;P haha, eller inte. Skit samma, bara svammel nu känner jag.

Men hejdå Piteå ;)

Fredag

Efter träningen for jag upp till Linnea och hälsade på hon och Doris ett tag tills mamma var klar och nu har jag kommit mig hem. Ska börja packa lite, diska undan och göra lite smått och gott för ikväll bär det av till fjällen. Blev dock lite otaggad då jag upptäckte att det skulle vara mulet hela helgen =/ Men förhoppningsvis blir det sol till veckan.

Men nu då jag kollade på smhi så visade dom att solen skulle titta fram på lördag, så förhoppningsvis har yr fel ;)

Wiie :D

Idag då jag tog in posten så la jag allt på en hög för jag ansåg att inget var till mig och nu då jag kom hem frågade mamma varför jag inte hade öppnat mina papper från skatteverket och kollat vad jag skulle få tillbaka om jag nu skulle få tillbaka något. Men jag visste ju inte ens att jag hade något i den högen, och ännu mindre att det stod vad jag skulle få tillbaka i dom, trodde bara det var nå skräp :P Men jag blev iaf glatt överraskad.

Hittade iaf inget på stan, men jag letade ju inte efter något så det var ju inte så konstigt. Har däremot ont i ryggen, vet inte varför men det bara tvär kom, men ska snart lägga mig i sängen och sova och hoppas på att det är borta imorgon.
Efter träningen imorgon ska jag även förbi och hälsa på Linnea och Doris, det känns som att det var 1 år sen jag såg dom. Såg visserligen Doris sittandes utanför Nodo ikväll men jag vågade som ändå inte gå fram för jag var inte riktigt säker, det hade ju varit pinsamt om det hade varit nån annan hund och den ägaren blivit arg :P

Aja, Hejs!


:D

Nu ska jag duscha så jag blir lite fräschare sen väntar middagen och efter det ska jag på stan :)

Bakdag

Efter min cykeltur till ica med väldigt lite luft i bakdäcket så satte jag igång och bakade. Har bakat dumlemuffins, kardemummabullar (som luktar smaskens i hela huset) och en sommarkaka. Ska städa bort lite nu så mamma inte får en hjärtinfarkt då hon kommer hem ;) Så nu har vi iaf massa fika att ta med till fjällen imorgon :)

Torsdag

Igår då jag just släckt tvn och allt så kom Öhman och Samantha hit och frågade om jag skulle följa och se film men jag tackade nej, orkade fan inte. Vaknade kring halv 10 idag och ska snart ta cyklen till ica om jag orkar, det är ju ändå 7 plus grader ute men det ser så jävla kallt ut :(
Men måste även se lite våra bästa år. Aja, hejs!

Sängen

Nu börjar jag bli riktigt riktigt trött, har ju ändå varit vaken sen 6 imorse så nu är det på tok för många vakna timmar ;) 15 timmar, inte illa för mig.
Men då kanske jag inte vaknar allt för sent imorgon så då kanske jag får lite gjort då också.

Visserligen måste jag ju se klart efterlyst, men det kan jag göra från sängen. Godnatt

Främmande

Nu har mitt middagsfrämmande just farit och det blev alldeles tyst i hela huset för mamma är också borta och jag blev hur trött som helst. Men jag måste ta tag i några saker innan jag ens kan börja tänka på sängen, nog för att det är för tidigt att sova än på nån timme men ändå ;)

1 April

Blev faktiskt lite lurad av Sanna som skickade ett sms åt mig där det då stod massa. Sen så skickade jag samma till Anna som senare försökte hämnas på mig genom att säga att Clirre hade brytit benet inatt. Först blev jag lite ledsen för han men jag kom på hon ;)

Har inte börjat hacka allt än, blev så att jag bakade istället. Men nu ska jag börja med att hacka allt, vi får ju middagsfrämmande och den ska ju faktiskt vara klar på 1 timme. Hejs!

Solsken

Har nyss kommit hem från stan, har varit där och ätit lunch med Emma sen gick vi och tittade på lite olika affärer och jag köpte mig ett svart nagellack. Hade fått för mig att jag inte gillar att ha svarta naglar men efter i helgen så vet jag då inte vart jag har fått det ifrån.

Sen så älskar jag att bilvägarna har tinat fram men det är ändå lite dåligt för nu kör jag för fort på alla vägar, men som tur var har polisen aldrig stått där jag kört än men snart händer väl det också så jag måste nog börja hålla hastigheterna :)

Och jag pratade nyss med Sanna och hon lät väldigt taggad för fjällen, hoppas det blir för jag vill ha hon där :D Jag tror den helgen kommer bli riktigt trevlig.

Nu ska jag nog gå och göra något vettigt, kanske börja hacka allt till middagen, även fast det är länge kvar, men då slipper jag göra allt i sista sekunden.


Sanna i fjällen förra vintern och sanna i fjällen i somras :)

 

Skratt

Idag på gymmet då jag och mamma skulle göra några ryggövningar så gjorde jag något konstigt ljud så då kallade hon  mig Kalle Anka och vi bröt ut i världens skrattanfall och kom fram till att vi båda skulle nog behöva sova några timmar extra. Vi låg där i säkert 5 minuter så det blev inte så mycke ryggövningar men vi tränade ju skrattmusklerna ;)
Nu ska jag iaf duscha och göra lite ärenden åt henne så hon inte behöver tänka på så mycket nu innan helgen då vi far till fjällen :D

RSS 2.0