Liv

Tydligen måste jag ha skaffat mig ett liv för det känns som att jag aldrig hinner uppdatera här eller vara på facebook eller något. Så går det tydligen då man skaffar pojkvän som nästan aldrig surfar, och som inte har facebook. Men inte gör det nå ;D

Måste lägga in massa bilder, bland annat från då jag och Anna var på idol, och på huset och så. Har fått tag i bilderna som var på hemnet och sen så får vi ju nycklarna på fredag, (okej, vi har dom redan) men vi får flytta in på fredag. Eller Fredrik skulle väl börja köra grejerna till garaget och sådär. Men det jag skulle komma fram till var att då ska jag väl ta egna bilder :) De ska bli riktigt kul :)

Aja, börjar bli dags att sova, lägger nog in bilderna imorgon om jag inte bli upptagen med något annat spännande :)

Sug

Helgen har varit trevlig. Den började med att jag for till skell på fredagen så fort pappa kom hem, jag drog med mig Fredrik på stan en sväng för jag behövde bland annat ett nytt brottar linne. Sen åt vi gomiddag på stan och sen blev det godis och idol.

På lördagen hämtade vi upp Jens och Mange och sen begav vi oss till arvidsjaur där det var release-fest för icebounds film. Förutom att taxin i arvidsjaur i princip var riktigt dåliga och jag trodde jag skulle dö eftersom jag inte hade någon känsel kvar i benen så var kvällen bra :)

Igår blev det hemfärd till skell. Vi handlade, laga mat och inte så mycket mer spännande.

Idag blev det hem till pite, skola och sen hem för att handla sen laga 3-rätters middag åt mamma som fyller år idag :) Ikväll har även min moster varit här och surrat med oss, trevligt.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, ska till skolan..
Det jag skulle komma fram till var att ikväll fick jag ett enormt shopping-sug, tror jag måste på stan nån dag då jag får tid över :)

lägenhet

Nu är karlns lägenhet såld, eller dom skriver papprena på tisdag, så vi får flytta in i huset i början av dec, åh va skoj :) 

Aja, nu ska jag bege mig, hejs!

Hej då

Nu är det fredag och ack så skönt, jag har längtat länge, eller iaf sen i tisdags ;P

Sist jag skrev glömde jag ju iaf berätta om min bil, min kära  bil, den var sönder i tisdags då jag skulle ta bilen till stan i skell för att luncha med Emma. Jag fick lite lätt panik och ville kasta iväg den, synd att den är lite större än mig, men som tur var hade Fredrik kommit hem på sin lunch så jag var inte ensam. Det var inte batteriet det var fel på så vi fick dra igång den med hans bil, men eftersom det är inte svårt att parkera bort den i stan så tog vi den till hans firma så fick han agera chaufför åt mig sen =)

Tog mig iaf hem till pite och nu står den här på gården, pappa ska beställa en ny startmotor åt den och fixa den sen ska det säljas. Sen har även pappa köpt en ny bil till mig och mamma. Så mamma tar nog den nya, en passat, och jag får ta hennes. Sen ska mamma byta bil också då hon hittar en så då får jag ha passaten. Jag har världens bästa föräldrar :)

Sen så frågade jag mamma imorse om hon kunde vara sjuk lite mer, har varit så skönt att haft hon hemma på mornarna nu då hon ändå har varit lite piggare. Haft någon som lagat frukost åt en och stått med lunchen klar och allt sånt där, riktigt skönt att bli lite bortskämd :)

Aja, dags att fixa mig nu och bege mig till skolan : )

16/11-10

Måste börja med att berätta det roliga. Idag var det andravisning på Fredriks lägenhet och det är 6 intressanter, så nu måste man väl hålla tummarna för att det blir budgivnig ;D Sen så är det två (minst) stycken som vill ta lägenheten från 1 dec och det betyder att vi isåfall får ta huset då, om det nu inte har blivit någon ändring men dom skulle nog flytta ut från huset då så :) Jag ser verkligen fram emot detta, kan inte få en bättre sambo :)
Men iaf så förhoppningsvis får vi veta mer om lägenheten imorgon, mäklaren borde väl börja ringa runt till alla då och höra sig för med alla vad dom tycker och så :) Jag är lite nervös men mest lycklig :)


Hur som helst, lördagen var hur trevlig som helst. For på stan med Sanna och Samantha men dock inte så länge, sen gick vi till hotellet och skulle bada och sådär men badet funkade inte vilket var en stor besvikelse, var ju det man såg fram emot.
Sen åt vi middag på all stars villket var hur gott som helst och sen gick vi upp och drack lite till innan vi tog en promenad till Henke och fortsatte förfesten med dom andra. Jag blev dock väääldigt full, kunde tydligen inte gå då vi var påväg till stan utan ramlade och så, hade även ramlat över Henke då vi satt i soffan och ner i golvet med huvudet först, men det är då inget jag kommer ihåg ;D Enda vaga minnet jag har är då vakten säger att jag inte får komma in för jag är för full. Sen är det svart igen, men tydligen började jag gråta en hel del, antagligen för att jag inte fick komma in (men jag vet ju inte), sen sa Fredrik att de var för att jag ramlat och sånt också, men han sa att det inte var någon viktig sak jag grät över och de var ju tur de ;) Så då fick han följa mig hem igen :) Som tur var var jag då iaf inte bakis på söndagen ;)


Igår och idag har det väl inte hänt allt för mycket utöver det vanliga. Men nu sitter jag på jobbet, och imorgon är det skola för att fixa vårat seminarium, har redovisning imorgon så förhoppningsvis blir det en lugn natt, men jag får ju fara hem och sova direkt efter så de får gå bra :)

Ska även få jobba halv-natt på torsdag vilket är bra. Har då iaf fått ihop 4 nätter nu den här månaden, så jag blir då iaf inte helfattig i december :)

Aja, hejs!

Idol 2010

Dagen har bestått av massa stress. Först till skolan, sen skynda sig hem för att göra sig klar, hinna äta och sen begav vi oss till lule. Tyvärr gjorde vi en miss och trodde att det var bestämda platser men det var det ju inte så man fick sätta sig vart som helst inom parkett 2, men vi kom ändå i rätt så god tid så vi fick inte så värst dåliga platser, men nästa år blir det globen, och om inte det går så blir det iaf parkett 1 och vara där i riktigt bra tid :) 
Men det var iaf kul där, roligt att uppleva det. Vi hade även så tur så att vi tog oss ut med bilen direkt, vi behövde inte stå i nån kö och vänta för vi var smarta :)

Då jag kom hem packade jag väskan och nu ska jag snart sova, ska bara ringa pappa en gång till och höra om dom behöver hämtning, men dom har inte svarat nå så dom får skylla sig själv ;D Fast.. jag kommer ju ändå gå upp och hämta dom om dom ringer sen ;P Måste även ringa till jobbet och säga att jag kan jobba på tisdag.

Sen imorgon kring 11 bär det av till skell, jag längtar ;D Har inte träffat älsklingen på typ 1 vecka, for därifrån i fredags. Ska även bli grymt kul att umgås med Sanna och Samantha :) Jag ser verkligen fram emot morgondagen. Synd bara att jag vaknade med halsont i morse och känner mig lite halv-hängig, men jag har tagit en ipren och nu hoppas jag att sömnen sköter resten :)

Pain

Idag har Fredrik visning på lägenheten, spännande. Håller tummarna för att det går bra och att många vill ha den ;D

Sen till min dag.. har epilerat benen, tänkte att de kan inte ha gjort så ont som jag minns, men ack så fel jag hade, för det gjorde verkligen lika ont nu. Men nu ska jag aldrig sluta, ska fortsätta underhålla det nu, var det iaf tänkt :)
Har även skottat gården idag, riktigt jobbigt. Vi har ju en som kommer och skottar med traktor men jag vet då inte vart han har tagit vägen men han har då inte varit här idag...

Imorgon är det äntligen fredag, idol-live imorgon, ska bli kul :)

Positivt

Har just fått en till natt i dec, och det är natten före julafton men på ett annat jobb. Men skönt med storhelgspengar där också, så nu är det 4 storhelgsnätter om det andra går igenom, jag gillar ;D

Invigning

For och hämtade mamma nån gång efter 8 och sen begav jag mig till gymmet, var där i 70 min. Gick 5, sprang 50, gick 5 och sprang dom sista 10. Kondisen är typ på topp, trodde den skulle ha försvunnit helt för det var längesen jag slutade springa sist men den är där den var då jag slutade så det känns bra :) Synd bara att det är så tråkigt att springa, men ikväll var det en rätt så spännande film på tvn så de gick bra. Fick ju även inviga mina nya träningskläder och dom var precis som jag ville, skulle kanske behöva köpa nån mer träningströja sen men de får vänta :)

Imorgon är det skola igen, sen på kvällen var det som att jag skulle göra nå men de har jag glömt bort för tillfället, men de kommer tillbaka till mig senare :) På kvällen är det även visning på Fredriks lägenhet, hoppas många kommer och kollar, och att många är intresserade :)

Mina nya träningskläder:


Hade dom lila byxorna och tröjan ikväll :)

Onsdag

Igår hände det inte allt för mycket, morgonträning, den krockade ju inte med skolan som den annars brukar göra så det var skönt. Hann även in en sväng till stan för att köpa nya träningskläder. Orkade inte pröva nå och då jag kom hem och prövade passade inte min träningsbh, den var för stor och jag förstod inte varför eftersom jag tog samma storlek på den som jag har på min andra från hm. Men efter ett tag då jag började undersöka saken upptäckte jag att den var felmärkt, stod inte samma på lappen som på själva bhn så blev lite irriterad, typiskt att sånt ska hända, men mamma har bytt den idag så nu är det lugnt :D
Sen på kvällen blev det bara lugnt, somnade tidigt så de var skönt :)

Idag vaknade man halv 7 av att Herman och Doris kom, svårt att sova med en 1åring i huset ;D Men det var samtidigt skönt att gå upp 30 min innan jag skulle upp för då hann jag duscha i lugn och ro och sminka mig lite ordentligt ;P Sen skulle även Linnea fara kring halv 9 så jag fick skjuts till bussen, så dagen blev ännu bättre då ;D

Då jag kom hem stod mamma och väntade på mig vid bussen, vi for till lif och jag tog ut H & D på en långprommis så mamma och Linnea fick vara ifred i huset ett tag eftersom dom har börjat städa ur det nu. Sen stannade jag där till 4 då jag for och åt med Anna och Öhman. Nu är jag hemma en sväng och väntar på att mamma ska ringa så ska jag fara och hämta hon. Sen funderar jag på att fara och träna ikväll, får se om jag orkar, är trött redan nu så det är inte omöjligt att jag stannar hemma :P

Både och

Den här dagen har bestått av lite ilska (var väl egentligen inte arg men ja kan inte beskriva känslan på något annat sätt), det ringde från mitt jobb där jag är assistent och dom erbjöd mig en fast tjänst, dom hade 3 över. Men då pluggar jag ju för att sen kanske inte ens får ett jobb så jag fick tacka nej, de gick ju inte eftersom det var dagtid också men jag sa då att jag ville vara vikarie där. Äh, ska väl tänka positivt, efter jag har gått ut får jag förhoppningsvis jobb och då kommer jag väl tjäna mer så de kommer bli bättre :)

Sen åkte jag till skolan, var på en föreläsning och sen åkte jag hem igen. Åt middag och sen for jag till Amanda för att göra bort en uppgift med hon och Filip. Efter det for jag förbi Anna och pysslade en stund, gjorde några julkort men ja blev inte värst nöjd eftersom jag tyckte Annas blev bättre :P Sen efter det blev det en sväng förbi på korpen för en springtur. Har fyllt på kortet idag ;D

Tänkte att jag skulle fara och träna ikväll för imorgon skulle Herman komma så då skulle vi nog inte fara på morgonen men nu har det blivit ändrat så det blir morgonträning imorgon ändå, menmen :)

Men till det positiva idag, dom har ringt från mitt andra jobb och jag har fått nätterna i december, blev 9 nätter varav 3 storhelgsnätter, det känns bra :) Nu är det bara preliminärt om det inte blir några ändringar på schemat men jag håller tummarna. Känns lite jobbigt att jobba natten mot nyårs dock, Fredrik får nycklarna till huset den dagen så det skulle vara kul att vara där, och sen kommer jag komma sent till skell på nyårsafton för ja måste ju sova lite så jag orkar vara vaken halva natten. Men man får tänka på att det är nästan dubbelt betalt och då går det lite bättre ;D

Blä

Idag är jag bara trött. Jobbat först natt sen dag. Jobben har gått bra och det var inga problem, värre nu då man är hemma och inte har något speciellt för sig. Skulle lätt kunna slumra till nu men då vaknar jag väl mitt i natten. Men det kommer bli en tidig kväll, ska upp relativt tidigt imorgon så :)

Fredag

På torsdagen efter jag kommit hem från skolan och gjort några ärenden på stan så tog jag bilen och for till skellefteå, det blev min enda lediga kväll den här veckan så då fick jag passa på.

Idag var Fredrik ledig halva dagen så vi skulle hinna ses lite medans jag var där. Vi for förbi i stan en sväng, sen for vi på lite möbelaffärer och sen till sist på ica för att inhandla middagen, som blev tacos. Sen efter vi ätit fick jag skjutsa han och Henke till Peter och sen for jag hem.

For in på ica i stan för att inhandla lite mat till mig själv som jag kan äta i helgen eftersom att mamma och pappa är borta, sen hann jag bara hem en snabbis, byta om och sen var det bara att bege sig till jobbet, där jag är nu. Sitter och "fönstershoppar" på internet. Har kollat på skor, möbler, bilar och allt möjligt som jag vill ha men som jag inte ska köpa ;)

Aja, dags att jobba lite.

Vuxenpoäng

Helgen i vuogga var helmysig. Bastu, god mat, massa snö som kom på lördagen så man kunde provköra på söndagen, perfekt :)

På måndagen bar det av hemåt, har varit skola en stund alla dagar, annars har jag mest varit och hängt med min kusin, hennes barn och min moster och morbror, för min kusin + barnen är hemma från stockholm en sväng. Alltid lika trevligt :)
Idag har jag även hunnit vara och strosat med Ida på storheden. Kom hem från skolan och sen for jag tillbaka till lule, som att jag inte är nog less den vägen ;) Men kul var det, fick köpa nya tofflor :D

Imorgon är det torsdag och jag ska upp en stund innan 8, ska lämna in pappas bil på städning och sen ska jag och Ida ta en prommis. Sen är det skola 1 och sen då jag kommer hem ska jag till skell, men bara till på fredag. För igår kväll ringde dom från jobbet och hörde om jag kunde jobba fredag och lördag, och självklart tackar man ja även fast jag inte var sugen alls. Men ja vill ha pengarna och jag trivs ju på jobbet så det kommer gå bra ändå :) Blir bara lite jobbigt då man inte är inställd på det ;D


Sen så måste jag ju berätta dom spännande nyheterna. Min karl har köpt hus, jag säger vi i allt men han har köpt hus iaf. Men jag kommer ju bo där så mycket som jag kan. Ska bli skitmysigt och jag ser fram emot det :) Han får nycklarna 30 december så det är bara 2 månader kvar, men om han blir av med lägenheten innan det så skulle vi nog kanske få ta huset ännu tidigare : ) Tyvärr har jag inte så många bilder, tänkte inte på att det skulle försvinna från hemnet men här är iaf en försmak av det :)



RSS 2.0