Söndag

Efter mamma och pappa kommit hem for jag och mamma in till stan, hon skulle hämta vårat strykjärn hos Linnea och jag skulle hämta bilen. Då jag kom till Tommy så var även Sanna och Jenny där, så vi satt och snackade ett tag, sen for Jenny och Sanna. Jag la mig och såg tv medans Ida damsög och städade bort det sista från igår.

Ska se klart Sanningens ögonblick nu och sen ska jag nog ta pappas dator och lägga mig i sängen, måste ju använda den nu medans jag kan.

Imorgon ska mamma ringa till tandläkaren åt mig på morgonen och fixa en tid. Eftersom jag har haft ont nu i 4 dagar och jag har som ont i hela nedre tandraden på höger sidan, och även ibland i dom övre tänderna så misstänker jag att det kan ha blivit någon varbildning eller infektion. Så jag måste fara och titta upp det och se om jag kan få något mot smärtan. Alvedon och ipren hjälper inte riktigt som jag önskar att det gjorde.

Jag är överlycklig för att det har snöat över en decimeter idag. Det är så mysigt då man går ut och det är höga snödrivor och plogkanter, och träden är vita. Däremot är det jobbigt att köra innan dom plogat.

Dagen efter

Igår blev det då tjejfest hos Tommy, han var ju såklart inte hemma. Före jag for dit så skjutsade jag Erik, Fraggel, Agan och Clas till Tomas som hade fest eftersom han fyllt år, så då passade jag på att gå in och gratta han.
Jag kom till festen kring 7 och jag trodde jag skulle vara sen, men dom hade knappt börjat dricka då heller så då körde vi lite ölspel för att komma igång, sen blev det "jag har aldrig". Klockan 10 for vi och hämtade stämpel och lämnade in jackan så vi skulle slippa stå i kön sen då vi väl skulle gå in på riktigt.
Vi gick ut kring 12, och jag var inte alls värst full men idag har jag inte alls mått så bra :P Plus att det gör ont i munnen, funderar på att lägga mig och sova igen ett tag. Vaknade ju trotts allt 7 imorse och har sovit lite till och från efter det.

Idag då jag pratade med pappa så fick jag då iaf veta att dom hade haft allt möjligt på julbordet, till och med tacos så jag hade ju faktiskt inte behövt hoppa över det. Men dom har ju redan bokat till nästa år så jag får väl följa med då ;)

Fest

Sitter på fest nu hos Ida, eller.... hos Tommy för han är inte hemma. Vi har iaf tjejfest och vi är Sanna M, Sanna Ö, Ida R, Ida B, Elin T, Elin B, Jenny, Sofie, Victoria och några till..

Ida har skapat en bastu, och nu ska jag sluta skriva. Vi syns i dimman. Hejdå!!

Varmt

Har nyss badat klart, det var skönt men ja råkade ha lite för varmt vatten, men efter ett tag blev man van vid det så :) Nu ligger jag i sängen och ser lite tv, men det är dock inte bra :(

Vatten

Håller på att fylla badkaret med vatten nu, ska ta mig ett varmt bad med lite badsalt och sånt, ska nog göra en ansiktsmask och hårinpackning också. Det ska bli väldigt skönt :)

Idag upptäckte jag även att pappa hade sin bärbara här hemma, jag trodde att dom hade tagit med den till fjällen men inte det inte. Det är så skönt att ha den istället för deras seg dator nu då min är trasig.

Lördag

Sitter och ser Bring it on again nu, har sett den förut men den är bra tidsfördriv :) Funderar på att gå och göra mig klar efter det, så kanske tagget kommer. Vi får se, vi får se.

Hexident

Nu har det äntligen gått 30 minuter sen jag borstade tänderna så nu ska jag gå och skölja med hexident och sen väntar sängen på mig.

Jag har dock beslutsångest över imorgon, det skulle ju vara jätte kul med tjejfesten, men ja vill samtidigt inte riskera att det blir värre eller att något händer med stygnen. Får se hur det känns imorgon, om jag har mycket ont eller lite.


Idol

Nu har Johan åkt ut, men det kändes som att det kvittade vem av dom som åkte ut, för både han och Alice ska bort. Kevin och Robin borde verkligen få stå mot varandra i slutet. :) Har tyckt att Kevin ska vinna, men nu har jag nästan börja gå över till Robins sida, nog för dom båda är bra så det spelar som ingen roll.

Soffan

Efter middagen tog jag mitt täcke och kudde och lutade mig tillbaka i soffan, och jag slockade jävlat direkt :P Vaknade precis då idol började så nu ska jag se det :)

Fredag

For till vårdcentralen och mötte Anna och Mallan där. Mallan skulle ta en spruta och jag fick till och med följa in. :) Sen for vi med Annas bil till Toyota, men han gjorde inte så mycket med den, fyllde lite bromsolja och sa att hon fick komma tillbaka sen om inte lampan slutar lysa.
Sen släppte vi av Mallan som skulle med bussen och hämtade upp mamma sen for vi och hämtade hennes bil, men självklart hade dom glömt att stoppa tillbaka kupevärmarn i bilen så nu är jag utan sån hela helgen. Tur bara att dom städade i garaget förra helgen så bilen går in där, annars hade jag blivit arg :P

Då det var klart for jag och Anna in till stan och köpte julklappar. Tyvärr så fanns inte pappas där så det blir att fara in till veckan, sen ska även jag och Linnea fara och köpa mammas julklapp till veckan eftersom jag och dom köper ihop till henne. Sen är det bara Niklas kvar som jag inte har någon aning alls om vad han ska få, måste lista ut något.

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen, kanske somnar ett tag och vaknar upp av att det inte gör ont längre? haha, tror inte det :P Hejs!

Snö

Tog pappas bil och körde efter mamma till stället där hon skulle lämna in bilen, och skjutsade in hon till jobbet. Det finns inte så mycker mer att säga än fy fan vad mycket snö det var på vägarna i stan.
Det har ju snöat typ en decimeter inatt så då jag lämnade gården tänkte jag att det var lite jobbigt att köra i den snön hela vägen. Men då man kom ut från kvarteret så hade dom iaf varit och plogat alla större vägar så det var skönt. Så vi for och lämnade hennes och for in till stan. Fy fan alltså. På varje väg var det som ett vägräcke, och det bestod av en halvmeters hög snödriva. På en väg visste jag inte ens hur jag skulle köra för dom hade bara plogat andra filen plus gångbanan på min sida så jag sket i den vägen och tog en omväg :P Tur att vi inte kom samtidigt som alla andra, utan vi var lite försenade så det var inte så mycket folk som var och körde då. Dom flesta hade redan hunnit börja.

Vaknade ju klockan 6 av att jag hade ont, fast visserligen inte så ont som igår, idag var smärtan så man kunde hantera den. Den förra värktabletten hade väl inte hunnit sluta verka helt :P Då var det bara att börja knapra alvedon, vågade inte ta Annas tabletter eftersom jag skulle fara med mamma. Dock så hade pappa gjort det om jag sovit, så han hade ju säkert gjort det om jag tagit en sån tablett och bett  han om det.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen, förhoppningsvis somna om ett tag, och sen bege mig till stan vid 12 :)


Telefonsamtal

Haha, då mamma kom hem från jobbet skulle hon ju då berätta för pappa om mitt telefonsamtal som jag gjort till henne efter jag kommit hem från tandläkarn och var som värst. Var helt borta i skallen och sluddrade som fan på grund av bedövningen, fick typ inte fram ett ord rätt. Först och främst skulle jag ju hälsa från Siv till henne eftersom dom känner varandra, och det gick ju lite sådära, fick ju anstränga mig som fan för att få fram det och tillsist fattade hon. Men sen så skulle jag ju berätta att det gjorde ont då dom knackade och borrade sönder tanden även fast jag fått minst 7 sprutor och det gick ju mindre bra.. hon sa att allt lät som som nå mummel och man begrep inget, men efter typ 5 gånger så fattade hon tillsist, och det var himla tur att hon inte hade någon kund då för hon bröt ut i gapskratt direkt hon hörde mig prata och skrattade sig genom hela vårat samtal. Annabritta hade tittat lite konstigt på hon tydligen :P


Torsdags kväll

Anna kom hit nån gång efter middagstid, men vi gjorde inte så mycket, tog det bara lugnt. Efter ett tag kom även Mallan hit. Vi har mest bara sett tv och myst i soffan : )

Sen kom även pappa hem, till min stora förvåning. Normalt kommer han hem på fredagar men han hade tagit ledigt imorgon eftersom dom ska upp till fjällen och äta julbord i tjärnberg. Han ville nog inte först köra hem från umeå, för att sen köra 30 mil till.

Det var inte lätt att äta idag, blev ju inte soppa som jag tänkte, kände verkligen inte suget för det :P Men det blev att ta väldigt små tuggor och bara tugga på vänstra sidan. Tog lite längre tid än vanligt men skit samma. Har ju dock inte lika ont nu, kan bero på att jag har knaprat i mig sånt som lindrar smärtan. Men jag känner ändå att det är något som inte stämmer där, och om jag skulle vara där och pilla skulle det säkert göra ont. Nu ska jag borsta tänderna och sen måste jag vänta i minst 30 min så att min bakteriedödande vätska hjälper. För om man inte väntar så länge som man ska så kan vissa ämnen i tandkrämen försämra vätskans effekt, så det blir en lång procedur bara för att få tänderna rena.

Imorgon ska jag då och lämna in mammas bil, eller så skickar jag pappa nu då han är hemma ;) Sen då Anna slutar så ska vi på stan och köpa lite julklappar. Mamma gav mig ett tips på vad jag kunde ge pappa och det blev jätte bra för jag kommer inte komma på något annat :P

Torsdag

Klockan 8 imorse for jag ju då till helvetet, även kännt som tandläkaren. Idag var dagen då min visdomstand skulle försvinna från mina ägor förevigt. Kom dit kring kvart i 8 och det första jag gjorde var att gå till hon i receptionen och sa till om att jag ville ha lugnande och gav dom Annas nummer. Sen fick jag sitta ett tag i väntrummet till Lars kom och hämtade mig.
Vi gick först till ett rum där jag fick lugnande och sen bedövade han halva sidan, han tog minst 7 olika ställen  men det är för att det går nerver från tre olika ställen till visdomstanden. Även fast jag inte kände så mycket efter första sprutan så var det ändå obehagligt då man hörde hur huden sprack då han stack in nålen, huvva. Jag hatar bedövningssprutor.

Efter det fick jag skölja med ett bakteriedödande medel i munnen eftersom dom vill att operationen ska vara så steril som möjligt. Då det var klart förflyttade vi oss till operationssalen, där Siv väntade. Hon tvättade mig med bakteriedödande runt munnen och ganska mycket utanför, det stack i näsan då man andades in den lukten :P Sen la hon ett sånt där skynke över mig, som dom har på operationer så bara min mun och nästa syntes. Jag tyckte det var lite fränt att ha ett sånt. Sen började ju då själva ingreppet, i början gick det bra då han bara skar upp huden, ja kände ingenting och jag låg och hörde på min mp3. Visserligen kan man inte få bort alla ljud hur man än gör. För med bedövningen så hörs dom ju som inne i skallen ändå, och borrarna var i lite högre decibell än vad min volymnivå var på.

Han hade innan ingreppet berättat att han var tvungen dela tanden i två delar eftersom den låg så snett så man inte kunde ta den i tandens längdriktning. Okej tänkte jag just då, det kan väl inte spela någon roll, men då han sen började borra och hugga isär tanden gjorde det då ont trots all min bedövning. Sen då det var klart sydde han ihop mig igen. Så jag måste dit på en vecka och ta bort stygnen.

Då allt var klart började jag typ storgråta där inne med sköterskan, fick även till några skratt. Hon sa att det var en vanlig reaktion då det är över. Alla brukar antingen börja gråta eller skratta, och jag gjorde en blandning av det :P Sen fick jag gå till vilorummet och då kom även Anna, som var så snäll som hämtade mig :) Hon tog hand om mig så bra inne på apoteket också, jag fick sitta på en stol medans hon sprang och letade vad jag skulle ha, och sen fick jag sitta i entren medans hon gick och hämtade bilen.

Klockan 11 vaknade jag av att bedövningen hade släppt och jag visste fan inte vad jag skulle göra, det gjorde grymt ont så jag skyndade mig att ta två ipren. Då dom väl börjat verka så lyckades jag somna om. Men den där smärtan som jag kände då är fan obeskrivlig, har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Möjligtvis då jag opererade bort blindtarmen men det kommer jag ju inte ihåg :P Så jag vaknade för en stund sen, kände att iprenen började släppa så jag skynda mig upp och tog två alvedon. För Susanne ringde då jag var halvgroggy och trött och sa att jag borde ta alvedon istället för ipren, för ipren inehöll nå blodförtunnande. Men snart ska Anna komma hit med nå och det tror jag kommer bli bra.

Efter idag så borde Anna få en stjärna i himelen.

Funderar på att gå och lägga mig i sängen igen, kan ju då inte äta lunch även fast jag är hungrig. Går inte att öppna munnen helt, och ännu mindre tugga tror jag, så jag måste be mamma göra nå soppa eller nå sen, även fast jag inte gillar soppor :P

Då jag låg och sov så ringde det dock hur många gånger som helst, massa olika personer, så där många gånger brukar det inte ens ringa på en dag, sen vettetusan vad jag svarat på smsen jag fått, måste nog gå och kolla upp det.
Det blev ett väldigt långt inlägg, så jag antar att alla inte orkat läsa det, men det gör ingenting. Nu väntar min varma säng :)

Onsdags kvällen

Efter middagen begav jag mig till Anna. När jag kom dit så valde vi film sen väntade vi på Mallan som kom efter ett tag. Vi såg Polarexpressen, och lillkillen var ju som så söt, tyckte synd om han i början, men sen fick han ju vänner och paket så :) Dom drack även glögg och åt pepparkakor, men ja tycker ju inte om glögg, det är synd för det hör ju till julen.

Anna hade det så fint i sitt rum med allt julpynt, själv har jag typ inget julpynt i mitt rum alls, byter till röda gardiner och en ljusstake men sen brukar det inte bli så mycker mer.

Nu ska jag nog gå och sova, är trött. Dock så skulle jag vela vara vaken hela natten så att jag kanske somnar i tandläkarstolen men det skulle jag säkert ändå inte göra, skulle vara för spänd för det. Ska vara där 10 i 8, men ja kommer garanterat sitta där 20 i bara så jag hinner få lugnande innan ingreppet. Jag är Skit nervös för det, men jag vill ju ändå dra ut den så det är bara hoppas att det inte knakar nå då dom drar den, men rötterna är då samlade så det ska nog inte bli några problem :)
Efter jag är klar där så kommer Anna och hämtar mig och skjutsar hem mig eftersom jag inte får köra bil, har även en känsla av att jag kommer somna då jag kommer hem.

Nu ska jag hjälpa mamma att dra två lakan, sen ska jag flytta över pengar till Plupp för nyårs stugan och sen väntar sängen :) Godnatt

Städning

Har just damsugit hela huset, var på bra humör så det gick då så fort. Ska nog börja förberda det som går med middagen nu så det går lite fortare då mamma kommer hem :)

Har även fått vara vägbeskrivare idag, det gick ju lite sådär eftersom jag knappt hittar dit själv :P

Glad

For och tog ut hundarna vid halv 1, vi gick en runda och sen for jag till ica och inhandlade middagen, ska prova nått nytt recept jag hittade idag, så vi får se hur det smakar :)
Sen då jag kom hem och tog in posten var det bara ett brev och det var till mig, var ju min lönespec. Hade inte förväntat mig så mycke men jag blev väldigt glad då jag öppnade det och upptäckte att det var mycket mer än jag trott. Fick ju iofs ihop 36 timmar förra månaden plus OB så det känns bra nu då man ska börja köpa julklappar. Sen får jag även nästa lön dagen före julafton, och det är ju inte helt fel eftersom jag ska fira jul i sthlm, så då blir det att shoppa på mellandagsrean där ;)

Nu ska jag städa lite sen blir det att hoppa in i duschen :) Hejs!


Onsdag

Har varit och skjutsat mamma för ett tag sen och på vägen hem tänkte jag att jag skulle tanka, men det var inte kul att stå ute i snövädret, men iofs så startade jag bara den sen satt jag i bilen medans den tankade, men ja hann ändå bli kall och snöig av det lilla jag var ute. Men jag älskar snö, och det får gärna snöa hur mycket som helst. För det finns inget bättre än att efter man vaknat upptäcka att det snöar, och att det har snöat massa under natten också. :)

Sen då ja kom hem har jag hunnit ringa körskolan eftersom det var nå tjov med fakturan jag fick, men nu är det fixat och klart. Ska nog gå och lägga mig och se om det är något på tv, jag tvivlar på det men då får jag somna om istället :P

Jag trodde ju dock att jag skulle få ha sovmorgon på fredag, men nejdå, ska och lämna in mammas bil på städning + tvättning direkt på morgonen, så det blir inte då heller. Får väl ha sovmorgon på lördag iaf, då alla är borta :)


Tisdagskvällen

Erik kom och hämtade mig, sen for vi till Koffa och såg film där. Vi såg Step brothers och den var hur rolig som helst, den borde ni se om ni vill ha er ett skratt :)
Då filmen just slutade ringde Susanne och frågade om jag kunde komma in och jobba några timmar, så då var det bara att fara hem och sen bege sig till jobbet. Har just kommit hem därifrån och nu ska jag nog gå och lägga mig. Blir att gå upp tidigt imorgon också, ska skjutsa mamma så jag kan ha bilen för Susanne behövde hjälp med hundarna. Sen blir det även att gå upp tidigt på torsdag eftersom jag ska till tandläkaren då. Det är lite jobbigt att gå upp 7, men det är som ändå skönt på ett sätt. Godnatt!


Film

Ska fara och se film med Erik och dom nu, vet egentligen inte vem mer, men jag antar att Koffa är där sen så får jag se då jag kommer dit. Hoppas bara dom valt en bra film : )

Jävlat bäst

Har just sett Oth och det var så bra så jag vet inte hur jag ska kunna vänta en vecka på nästa avsnitt. Var lite besviken på förra avsnittet men nu är allt förlåtet. Det går hur mycke tankar som helst genom huvudet just nu om vad som kommer att hända, allting blev som upp och ner, och nu känns det som att inget är säkert längre. Allt kom så oväntat, och jag måste bara få veta vad som händer med Sam.

Ska gå och försöka få tankarna på något annat nu, det här går ju inte. Eller så startar jag avsnittet igen bara för att se om allt det där verkligen hände.

Tisdag morgon

Jag är grymt trött just nu, gick upp 7, och då klockan ringde var jag inte alls sugen på att gå upp, men då jag väl tagit mig upp blev jag genast på bättre humör då jag insåg att det snöar idag med :) Skjutsade mamma till jobbet 8 och sen så for jag och köpte clementiner. Nu ska jag se Oth och GA, sen blir det nog att gå och vila lite. Hade dock tänkt fara och se alla serier med Sanna och mysa med henne, men hon sover än så det blir inte.

Kvällen

Ida kom hit ikväll och vi satt och surrade ett tag, sen ville vi hitta på något, och eftersom Koffa var och tränade så orkade vi inte vänta på att Erik väntade på han, han var för seg helt enkelt. Men istället för det så for vi till Sanna och dom hade det så fint i sin lägenhet, var ju faktiskt första gången jag såg den, och det var på tiden. Där var iaf Jenny och Sanna, så vi satt och såg lite tv och surrade vidare där. Men nu funderar jag på att gå och sova, är lite trött!

Måndag

För det första är det ju inte så svårt att lista ut vem som skriver anonyma inlägg? Herregud, vågar du inte stå för att du tycker jag är patetisk. Okej om du hade skrivit något annat, men det var ju inte precis något farligt.


Hur som helst, mamma kommer hem snart och då ska vi fara och lämna min dator till Pelle, den har ju faktiskt stått och samlat damm i hallen nu i över en vecka så det är väl på tiden. Så förhoppningsvis hittar han något fel som går att fixa lätt, orkar inte vänta på ett nytt moderkort.

Helgen

haha, tror det finns folk som väntar på att jag ska uppdatera för besöksstatistiken av dom som läst många gånger hade fått en väldig höjning igår. Dock så vet jag inte vad dom väntar på eftersom jag aldrig skriver något intressant, menmen. Jag orkar egentligen inte uppdatera för det kommer bli ett långt inlägg, men det måste väl göras ändå :)

I lördags då jag slutade så for jag och hämtade upp Anna och Jossan och vi begav oss till Skellefteå för lite shopping, tyvärr så hittade vi nästan inget, Anna köpte ett linne och Jossan köpte strumpbyxor, sen vet jag inte om det blev något mer ? Efter stan for vi och åt på 3 kronor och sen begav vi oss till hotellet och checkade in. Rummet var ändå bra, men var inte vad jag hade föreställt mig, plus att då jag var upp till Malin och Leons rum så tyckte jag att dom hade det finare, och modernare.
Men hur som helst så var vi då på hotellrummet och förfestade, sen vid 10 for vi till festen. Det var riktigt trevligt där, synd bara att Anna förstörde filmen så den inte gick att se ;) Sen for vi från festen kring 1 någon gång men vi var vakna till typ 5 och låg och snackade, det hann bli lite bråk och lite sånt. Trodde dock aldrig att jag skulle orka vara vaken så länge, trodde ju knappt att jag skulle orka vara vaken till festen eftersom jag gick upp halv 4. Har ju aldrig förr orkat vara vaken i över 24 timmer så jag hade inte någon tro på att jag skulle orka det då heller, men nog gick det bra.

Vaknade klockan 9 och då gick jag och Anna och åt frukosten, blev däremot inte så mycket mat men ja skulle då fan dit ändå :P Sen gick vi upp och skulle sova en timme till men det gick inte att somna om för då hade alla andra vaknat så då låg vi och surrade. Vi checkade ut ett tag före 12 och for på statoil för att äta en korv och sen började bilresan hem. 
Då jag kom hem var jag dock helt död, somnade ett tag före maten, sen kom mamma in och väckte mig vid halv 3 för då var maten klar. Sen klockan 3 la jag mig i sängen och skulle bara sova typ 2 timmar, men där vid 8 då Anna frågade om jag skulle komma och se Wallander så orkade jag då fan inte röra mig, somnade bara om direkt. Sen vaknade jag kring 12 och var tvungen gå upp och kissa men jag slocknade direkt igen och sov  till 11 idag. Blev ju 20 timmar, men det var väldigt behövligt med tanke på hur jag sovit dom sista dygnen, så nu är jag riktigt utvilad. Ska gå och äta lunch sen duscha :) Hejs!

Trötter

Kom nyss hem från jobbet och jag är trööööött. Det gick ju bra på jobbet men då det blev lugnt och man fick sätta sig ner kände man direkt hur tröttheten kom.
Nu ska jag bara packa och byta om, kanske något mer, vet inte riktigt, sen ska jag och hämta upp Anna och Jossan och sen bär det av. Äntligen är denna lördag här, jag och Anna har längtat ända sen förra veckan :P Men, ha en trevlig lördagskväll ni andra, hejs!

Jobb

Ska åka till jobbet nu och jag är inte alls sugen. Dels för att jag är trött, vaknade halv 4 inatt och kunde inte somna om sen vid 5 började jag bli trött igen men då var det ju ingen ide att somna om, då hade jag bara blivit tröttare. Och dels för att jag hade hellre legat och sovit nu så jag orkar vara vaken inatt utan problem, men det ska gå bra ändå. Jag är egentligen inte orolig, kanske för bilresan dit isåfall :P Men det är ju bara 3 timmar så det kommer ju ändå gå fort : )
Men dags att fara nu, hejs!

Fredagen

Har haft fullt upp hela dagen, har inte ens hunnit blogga något förutom i morse :P Jag for då in till stan ett tag före 11 eftersom jag skulle vara på arbetsförmedlingen 11. Vi gjorde ju då ingenting där, som vanligt. Jag fick en ny tid sen var det inte så mycket mer. Efter det gick jag och mötte Anna, Jossan och Mallan på skolan för jag skulle äta lunch med dom, men självklart så fick vi ju då inte gå in i skolan först eftersom brandlarmet gick så vi fick stå ute och frysa, men det gick som tur var fort.
Efter vi ätit lunch så for jag och Anna och strosade på stan, jag tittade på en klänning som jag jag tyckte var jätte fin på en bild och den hade passat perfekt till nyår, men den var skit ful i affärn så det blev inte. Men jag köpte ett par strumpbyxor och ett manikyrset. Efter ett tag kom Linnea och vi köpte mammas present som hon då ska få imorgon.
Då vi var klara på stan skjutsade Anna hem mig och jag började garnera min smörgåstårta, och alla tyckte då att den var jätte god. Så jag blev nöjd och det var även dom. :)

Efter ett tag kom Anna och hämtade upp mig och vi for förbi Coop för att köpa nå gott att ha till Idol, blev nötter för våran del ikväll. Sen for vi hem till henne och såg idol och nu kom jag nyss hem. Ska gå och lägga mig i sängen nu och sova för jag är Grymt trött  eftersom jag inte sov något inatt. Sen så hann även Elin ringa idag och fråga om jag ville jobba resurs imorgon mellan 7 och 10 så det tackade jag ja till, därför kan det också vara bra att sova nu så jag orkar upp 6. Sen direkt jag slutar ska jag hämta upp Anna, sen Lars och sen Jossan så bär det av till Skellefteå. Blir att shoppa lite först innan vi for checka in på hotellet. Men jag kanske uppdaterar lite imorgon, vi får se om jag hinner.

Ska lägga mig med min nya tidning nu och bara snabb bläddra igenom den, orkar verkligen inte läsa något. Godnatt!


Konstigt

Jag har kommit in i nån mysko period nu, jag kan inte somna på kvällen, och då jag väl somnar så sover jag inte så värst länge, men jag är ändå inte så trött då jag går upp. Inatt somnade jag halv 6 sen gick jag upp 7 för att skjutsa mamma. Visst skulle jag ju kunnat ha sovit 1 timme till, men jag är som ändå inte trött nu. Väldigt konstigt, för normalt kan jag sova när som helst, var som helst, hur som helst. Det är jobbigt att vara vaken så här mycket :P

Idag ska jag måla naglarna :D

Torsdagen

Den blev inte alls som jag trodde. Direkt efter jag skrivit mitt förra inlägg så fick jag ett sms av Anna, och dom var då påväg hit för att hämta upp mig. Vi for ut och sladdade lite och så, och det var, som alltid, kul. Imorgon ska jag då gå upp 7 för att skjutsa in mamma till stan, sen så ska jag hem och göra mig klar. Klockan 10 ska jag på stan med Linnea, måste bara se till så hon går upp, ska nog ringa och väcka hon 9. Sen så ska jag och träffa Anna då hon slutar och äta lunch med henne. Sen får jag väl se vad det blir, om vi ska på stan eller något. Ska ju även förbi AF klockan 2 för att få en ny tid, typ. Efter det blir det väl att fara hem och göra garneringen på smörgåstårtan så den är klar då mamma slutar jobba. :) Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Godnatt!

Smörgåstårta

Eftersom att mamma fyller år på lördag så erbjöd jag mig att göra en smörgåstårta. Men eftersom att jag ska bort på lördag så blev det så att hon ska bjuda på den imorgon istället. Så ikväll har jag gjort allting utom garneringen, men jag har allting klart för den så det kommer gå fort att göra den imorgon. Jag längtar tills alla kommer hit och äter av den så jag får veta om den är god, för jag äter ju inte smörgåstårta, och eftersom det är första gången jag gjorde en så är det lite nervöst. Nästa gång, om det nu blir någon mer gång, så ska jag göra med ingredienser jag också tycker om. Men jag ska äta räksallad istället, jag längtar :D

Var meningen att jag och Linnea skulle på stan idag men det blev inte, så vi ska ta det imorgon istället. Måste ju köpa något åt mamma, sen ska jag väl även titta på vad man kan köpa åt alla i julklapp. Har ju Linnea klart, och mamma är ju inte alls svårt, men då är det ju Pappa och Niklas, dom är liiite svårare. Men jag har ändå 1 sak åt dom var om det blir så att jag inte kommer på något annat.

Sen så ringde även Susanne ikväll, hon satt i bilen påväg till Norge. Hon sa att hon ville bara höra min röst. Sen pratade vi lite om att hon ska klippa mig, och att jag ska baka lite åt henne, och tjejkväll med vin och kakel åh massa :P

Nu önskar jag dock att nån gjorde nå, jag har tråkigt och Anna och dom har tråkigt. Vi brukar alltid ha roligt på torsdagar, så jag vet inte vad som har hänt med denna.

Fester

Känns som att alla fester aldrig tar slut, då man väl tror att man ska få en nykter helg så dyker det upp något. Känns som att det är något nu tills efter nyår. Nu i helgen är det ju då skellefteå på lördag, sen helgen efter det ska vi ha tjejfest, och den ser jag verkligen fram emot, det kommer bli sjukt kul om den bara blir av. :) Sen helgen efter det är jag bjuden till älvsbyn. Får väl se om det nu blir så att jag festar alla helger, kan ju faktiskt vara nykter också, men.. säkert inte.. :P För det är som att det är något speciellt alla helger också, inte bara en av dom vanliga festerna. Så jag vill inte prioritera bort någon, men måste kanske det ändå.

Avundsjuk

Jag vet att avundsjuka är en dödssynd, men jag kan inte hjälpa det. Igår kläckte Ida ur sig att hon och Tommy ska utomlands, till Egypten. Så jag blev lite avis då, jag vill också utomlands, nog för jag nyss var det (nästan). Men det skulle vara skönt att vara borta nu medans snön håller på att komma. Jag kommer sakna hon. Fast jag får hoppas att veckan går snabbt för min skull, men att den går långsamt för deras. Jag överlever nog ändå ;)

Halebop

Idag är en bra dag, det beror just nu på att jag fick ett sms att jag nu äntligen har bytt till halebops nya kontantkort. Fick även 140 kronor extra nu då jag laddade telefonen sen så har jag ju då självklart gratis sms. Nu är det bara att vänta och se så att Sanna också får sina 100 kronor extra som hon ska få eftersom hon tipsade mig :)

Dock så efter jag hade fyllt på fick jag 3 sms från halebop, men det går bara att öppna ett av dom, visserligen ser man ju lite av första raden så man förstår lite vad det står, men det är ändå nå lagg.

Annars så har det inte hänt så mycket idag. Gick upp relativt tidigt, åt lunch, duschade och sen inte så mycket mer. Ska väl hitta på något med dom vanliga snart? :P

Chockad

Var nästan så att jag inte vågade se DHW, kom ju bara nya saker hela tiden, och det blev bara värre och värre. Jag längtar tills nästa avsnitt!

Just nu sitter jag och laddar hem musik som jag sen ska flytta över till mitt usb-minne så vi kan lyssna på party musik i bilen påväg till Ske-å. Det är bara jobbigt att min dator är trasig så jag måste ta hem massa igen. Tog några av Jossan då jag var där, men jag orkade inte kolla igenom alla. Men det är ju ett tag kvar innan allt har kommit hem till datorn så det är väl bara att gå och lägga sig nu då, eller... min trötthet gick som över så jag sitter kanske kvar ett tag ändå :P

Onsdags kvällen

Anna och Jossan kom ju då och hämtade mig och vi begav oss till Anna. Där blev jag bjuden på middag, pasta och skinksås, och det var väldigt gott. Sen begav vi oss till Jossan, dit även Öhman kom. Det blev tyvärr inget bakande för vi hade inte alla ingredienser, men vi tinade fika från frysen istället och det var ockå gott. :) Sen kom även Olsson förbi, och Mallan. Nu har Mallan just varit snäll och skjutsat hem mig så att Anna skulle slippa, och jag har fått min biljett till lördag, så vi slipper stå i kön. :P

Nu ska jag leta reda på vart jag slutade på DHW eftersom min mamma har tryckt bort det, och sen blir det nog att gå och sova så det blir torsdag. Är alltid roligt då ;)

Lea, GG är inte Gilmore Girls, det är Gossip Girl. Ring då du vaknat och är klar för stan. :D

Myskväll

Anna och Jossan kommer snart och hämtar mig, vi ska fara och ha myskväll hos Jossan. Baka lite och sånna grejor. Ska gå nu så jag är klar då dom kommer, hejs!

Onsdag

Inatt vaknade jag halv 3, och jag ville helst somna om direkt men jag var tvungen gå på toa. Så jag gick ju då upp, och gjorde allting för att inte vakna till liv, jag kissade tillochmed i mörkret :P Sen då jag väl kom tillbaka till sängen hade jag ändå vaknat tillräckligt mycket för att inte kunna somna om, vilket är väldigt konstigt för jag brukar aldrig ha problem med att somna. Men hur som helst så fick jag då ligga vaken till halv 7. Var även upp 5 och drack lite vatten och såg att det hade snöat, inte mycket men snö som snö. :)
Så idag blev det då att ta en sovmorgon till 1, efter äntligen lyckades somna om. Har nyss städat undan lite i köket och startat en tvättmaskin, men nu ska jag se GA och DHW,

Tisdag

Jag såg ju då som sagt GG, och det var bättre än förväntat idag, så då blev jag lite gladare än vad jag blev efter OTH, ska även ta hem DHW och GA snart, men jag tror jag ska se dom imorgon istället så jag har något att göra på dagen. Visserligen är ju Anna ledig imorgon så då kanske vi hittar på något, och Ida kanske också är ledig? 
Ida var ju förbi mig idag bara för en liten snabb uppdatering eftersom vi inte pratat sen i lördags, men jag tänkte inte på att fråga om hon jobbar imorgon, men ja tror inte hon gör det.

Jag önskar att det var nå bra på tv nu, men tyvärr. Så jag tror jag måste byta till tv-rummet för där har vi filmkanalerna, och dom kanske visar något bra ikväll om jag har tur ? Tvivlar dock på det. Men jag kom just på en jätte bra ide, jag ska ta kortet från deras boxer och flytta till min, varför tänkte jag inte på det tidigre? Då kan jag ju ligga i sängen och titta, Perfekt!
Jaja, har nog inte så mycket mer att berätta, förutom att jag längtar till lördag, men det visste ni väl redan ? Hejs!


Besviken

Har nyss sett OTH, och det var inte lika bra idag, och jag som längtade igår då jag gick och la mig, haha :P Men ska iaf se GG om nån minut och det är nog lika bra som det alltid är :)


Glömde ju dock berätta att igår då Anna tittade på Scandics hemsida fanns det inga lediga rum, så jag ringde dit och då hade dom 2 lediga så jag bokade ett direkt. Sen på kvällen var det lite mer folk som hade kommit på att dom ville också bo där, även fast ingen skulle göra det från början, så vi ringde dit och bokade om vårat rum till en svit. Det blev både billigare och lite lyxigare, så det blev ju helt perfekt. Nu gäller det ju bara att vänta tills det blir lördag. Men samtidigt, imorgon är det onsdag, och då har halva veckan gått. Sen är det torsdag, och det är ju nästan fredag och helg då, sen är det fredagen och den kommer gå fort sen far vi tidigt på lördag, så det är ju nästan som att det är imorgon.. haha, ;)

Aja, det där blev lite tjorvigt, men nu ska jag se GG, hejs!


CSI

Ååh, Warrick dog =/ Hur ska någon kunna ta hans plats? Tror inte det går..

Aja, ska iaf lägga mig i sängen snart och se CSI NY. Godnatt

Kvällen

Har nyss ätit middag, det blev en väldigt sen sådan i vårat hem ikväll. Mamma kom hem vid 6 och jag hade inte orkat göra nå mat för kylen var typ tom, så vi for och handlade före vi skulle göra mat. Det blev att vi köpte en färdig grillad kyckling på ica, plus allt annat då, och den var väldigt god. Kan beror på att jag var ganska hungrig då vi skulle äta.
Nu ska jag fara till Anna, där även Mallan är, får väl se vad vi hittar på men det blir iaf att se CSI. Hejs!

Måndag

Jag gick nyss upp och ringde Anna, hon gav mig ett gott skratt på morgonen, eller förmiddagen kanske det är nu, men hur som helst. Det är skönt att vakna och få skratta det första man gör. Nu ska jag gå och äta lunch sen får jag se.

Söndag

Idag kring 6 nån gång kom Anna hit och vi begav oss mot lösviktshuset, sen coop och sen for vi tillbaka till mig, vi såg lite tv och så. Efter ett tag så for vi till Dl och såg tv där istället, och imorgon blir det då att se fortsättningen på CSI, det är spännande nu! :) Vi ska nog även ringa och boka hotellrummet imorgon.
Nu ska jag gå och sova, är grymt trött. Tror det beror på gårdagen. Alla säger dock att det var tråkigt där, men jag kom ihåg det som att jag hade kul, dock så har jag ju lite minnesluckor så vem vet, jag kanske också hade tråkigt egentligen :P


Gårdagen

Det var väldigt mycket på jobbet igår, vi fick nog in 442 jackor, alla galjar på min sida tog slut, så det var bara att skicka över alla andra till andra sidan och gå över dit. Sen 10 ver 8 då vi slutat jobba så blev det att köra liiite för fort bara så vi skulle komma hem någon gång. Vi kom till mig samtidigt som dom andra kom för att hämta upp oss, det det blev att snabbt byta om, sprätta första cidern och hoppa in i bilen. Bilen blev dock lite överbelastad, vi satt 5 stycken i baksätet men det gick bra ändå :P Då vi kom dit väntade alla på oss, så det var lite pinsamt och sen då filmen började orkade jag inte vara kvar för jag hade ju inte hunnit dricka så mycket, så jag gick på fest hos Kim istället. Sen kom även dom andra dit efter ett tag.
Sen vid typ 11 eller något gick vi då till festen, och resten tänker jag nog inte berätta. Men både det ena och det andra hann hända. Sen då vi kom tillbaka till pite så åt vi och sen for vi hem till mig och sov :)

Ikväll blir det nog att se film. Men nu ska jag gå och se klart Madagaskar som är på tvn, hejs!

Lördag

Igår efter jag och Anna varit hundvakt klart var det bara att skynda sig till LIF och hämta Sanna, sen lämna av Anna i långnäs och bege sig mot jobbet. Det var rätt så lugnt, inte så många som hängde in jackan, men jag hade tur för det blev som inge tjaffs för mig, Sanna hade mindre tur. Normalt är det ju alltid någon som tycker att det är så dyrt och ska börja diskutera över dom där 30 kronorna men jag klarade mig igår :)
Efter jobbet så for jag hem och Anna kom hit, sen kom även Öhman förbi. Vi såg slutet av idol sen då Öhman for så for jag och Anna och hälsade på Ida som satt ensammen hemma hos Tommy, men efter ett tag kom han hem, och dom for och skjtusade några så jag och Anna for och åt, sen umgicks vi med lite folk och sen bagav vi oss till mig och spelade kort och det slutade med att vi somnade kring 4 :P

Gick upp för ett tag sen och har just snackat med Samanta och hon hade då fixat biljetterna till ikväll, det ska bli så sjukt roligt! : )
Nu ska jag gå och duscha, sen typ göra mig klar och allt sånt och sen lägga fram kläderna jag ska ha på mig ikväll. För då jag slutar jobba gäller det bara att skynda sig hem, byta om, sprätta en cider, och sen fara direkt ! :) Men vi syns väl i älvsbyn ivkäll, annars hörs vi sen! :)

Trött

Vill inte vara vaken nu, men jag har väl som inget val, men så fort jag kommer upp till Niklas & Linnea så ska jag lägga mig i sängen där och somna om. Tror jag ska tvinga Doris att sova med mig så jag får lite värme, för jag fryser fortfarande. Jag måste nog vrida upp mitt element litegranna. Men nu bär det av, hejs!

Lillfredag

Idag har det ju då varit torsdag, som även då är kallad lillfredag av oss ;) Mallan kom ju då och hämtade mig och vi for till Anna, väntade lite på att hennes katt som låg nersövd på golvet skulle vakna, och tillsist gjorde han det och han var nog i fyllan då han väl gick upp. Han hann även få för sig att han skulle hoppa upp i mitt knä så han körde in klorna i benet och eftersom han inte orkade hoppa så hängde han där, tur att det bara gjorde ont just då. Det var en smärta som gick över fort :) Vi spelade en skip-bo och jag vann, Anna tycker dock att jag bara jävlas då jag spelar det, jag vill ju bara förstöra :P
Då vi spelat klart ringde vi Öhman och for in till stan och mötte han, Tomas och Tim, åsså var vi och sladdade lite med dom. Sen kom Tommy in så då böt vi tjejer bil och åkte med han, och sen kom Dl så killarna böt och åkte med han. Sen var vi bara ute och sladdade, hann krocka med varandra (det var ju dock med flit), och vi hann krocka med en lastbil, vi hann köra lite på skoterleder och sånna grejer. :) Vi for förbi max halv 12 och sen for vi hem då dom stängde.

Idag då vi körde förbi sjukhuset så sa jag något om att jag ville ha en tid hos tandläkarn för att dra ut min tand, och att dom var så jävla sega, och nu då jag kom hem så låg det ett brev på bordet därifrån.  Jag blev överlycklig över att jag ska få fara dit, sen fick jag lite panik. I brevet står det ju då att jag ska på operation under lokalbedövning, och vem min kirurg är, det låter inte som att jag bara ska dit och dra ut tanden, låter som större. Sen under det så står det ju då att om jag vill ha lugnande så bör jag infinna mig där 07.50, alltså 10 min tidigare, och jag kommer typ va där 07.30 bara så jag inte missar det. Ringde även till Anna och hon ska vara min följeslagare eftersom jag inte får köra bil något resten av dagen, men det är värt det. :P
Det är visserligen två veckor kvar men jag har som börjat gruva mig lite, men det går nog snart över för jag vill ju faktiskt bli av med den även fast den inte är i vägen eller något. Men då jag går och lägger mig onsdagen, och går upp på torsdagen kommer jag säkert vara hur nervös som helst.


Imorgon ska jag då åka in till stan med mamma klockan 8 eftersom hon tar bussen till Umeå så måste jag ta hem bilen, efter det ska jag nog gå upp och mysa lite med Doris tror jag, sen typ 12 ska jag på stan med Anna en snabbis och vid 2 så bär det av till Stockbäcken för oss två. Vi ska vara lite hundvakt, ska väl se till så dom får komma sig ut och så dom får lite mat eftersom Susanne skulle bort, och självklart ställer jag upp på det. Sen så börjar jag ju då jobba halv 6, och slutar 8 så då får jag se vad dom andra har hunnit hitta på under tiden, men det blir väl alltid något. Ska då iaf tagga upp för lördag, det ska bli sjukt kul!

Men nu ska jag värma min vetekudde och lägga mig i sängen med den för jag fryser massor, Godnatt!

Nyår

Plupp skrev nyss och sa att nu är stugan bokad i Kåbdalis. Vi har bokat en av dom där nya stugorna, både övre och nedrevåningen. Jag tror det kommer bli sjukt kul där, vi är ju ändå 16 pers som ska dit, och förhoppningsvis är det mycke snö där då så man kan ta med skotern. :) Jag sitter här och är skit taggad för nyår nu, synd bara att det är 7 veckor kvar, men det går ju ändå fort :)

Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar så jag är färdig då Mallan kommer och hämtar mig, sen bär det av till Anna, hejs!

Torsdag

Inatt innan jag gick och la mig satt jag och tänkte på fjällen, och att jag verkligen vill dit. Satt och tittade på lite bilder och då började jag tänka på sist vi var där utan skotrar, det var ju skit mysigt, och det var även det första gången jag var där utan skotrar. Alltid mysigt att klämma in sig i en liten liten förgård och bara ta det lugnt. Andra gången var det visserligen inte lika lugnt, men jag hade iaf jätte kul. Fiska, satt vid elden och drack lite och bara pratade för att sen gå och lägga sig. Sen imorse då jag vaknade såg jag att det hade snöat, och då blev jag bara ännu mer sugen! Ska visserligen dit den 29, men det är för att vi ska och äta julbord i tjärnberg så det blir ju ändå inte riktigt samma sak, men det ska bli skönt att komma upp dig och andas lite av fjälluften :)

Aja, ska sluta drömma om det nu och återgå till verkligheten. Ska gå och äta lunch/middag nu, sen duscha sen blir det nog att slå igång en tvättmaskin om inte mamma tvättade det igår. Eller så tar jag tvätten först, får se. : )


Tack Linnea för ditt anonyma inlägg, tur jag förstår att det är du ;) Puss

Onsdag

Idag har jag varit på stan med Anna och Malin och shoppat litegranna. Anna köpte lite kläder och smycken till lördag, och jag köpte en mascara, en ny pincett eftersom jag har tappat bort min som jag tyckte var superbra, den här kommer garanterat vara sämre :/ Sen så då vi gick förbi Wedins såg jag att dom hade 50% på vissa damskor så jag var ju bara tvungen gå in och kolla om dom hade det på mina älsklingar också, och självklart hade dom det så då var det bara att köpa dom. Nu återstår det bara att pröva dom här hemma och kolla så jag kan gå i dom, för det är inte säkert :P




Min favvo ;)

Tisdagskväll

Sitter här och känner mig hur trött som helst, och jag förstår det inte, har ändå sovit normalt mycket inatt och sen tog jag även en pn från 3-5 och nu funderar jag på att gå och lägga mig. Funderar om jag håller på att bli sjuk ? Alla andra är ju det nu så då kanske jag också håller på att bli det, kanske därför jag är så trött ?

Tisdag

Har nyss kommit hem från stan, hade väl egentligen tänkt fara hem tidigare men det blev ändrade planer. Var ute och gick med Doris kring 12 då jag såg att Susanne susade förbi mig med bilen så jag gick en sväng med henne på stan, sen for vi förbi jobbet för hon skulle göra nå grejs och nu har hon då skjutsat hem mig. Hade tänkt fara på stan med Linnea efter men eftersom jag fortfarande inte ätit lunch så beslutade jag mig för att fara hem istället, så ska vi ta stan imorgon. Sen då hon far på jobbet ska Anna komma in och gå med mig på stan och vi ska väl försöka hitta något att ha i helgen, och möjligtvis nästa helg också, för vi är väldigt uppbokade nu, och kul ska vi ha. ;)

Hann även hitta en julklapp åt Linnea idag, så nu vet jag två grejer åt henne, men inget åt någon annan, men det ska nog lösa sig. Men ska starta nerladdningen av oth och gg nu, sen blir det att äta lunch, duscha och invänta kvällen :)

Fest eller ?

Sitter just nu hos Lidde. Öhman bjöd in mig på impuls fest vid 11 eller något, och eftersom jag befann mig i stan och Linnea skulle gå och sova för hon ska upp 7 så kunde jag ju inte tacka nej. Så nu sitter vi här, jag, Öhman, Lidde och Olsson. Vi har det riktigt trevligt. Skulle bara gå och kolla min injudan av Öhman men passade på att uppdatera lite, men nu ska jag gå och umgås med festfolket igen, Hejs!

Step up

Ligger hos Linnea nu och ser Step up, den är ju så bra, och han är ju så snygg ;) Efter det blir det att se Traffic, hoppas den också är bra. Ska nog tvinga hon att göra te också, läste i Joannas blogg att hon skulle dricka det så jag blev sugen. Hejs.

Måndag

Har inte kunnat uppdatera något nu sen igår eftersom idag då jag vaknade upp var mammas dator också trasig, men nu sitter vi hos Malin och Leon och han har just fixat den så ikväll har jag då dator igen, visserligen ska jag sova hos Linnea inatt så det blir nog inge mer dator ikväll, kanske imorgon. :)

Jag och Linnea har nyss varit på bibblan och hyrt filmer, så ikväll blir det filmkväll med mys. Nu ska vi gå hem till henne, så jag uppdaterar väl om allt annat viktigt sen ;)

Jag kan ju inte svara om ni kommenterar med anonymt namn, bara så ni vet ;)

Söndagskväll

Har nyss kommit hem från Dl, vi såg då Evan almighty bara för att den var igång på tvn då vi kom, sen kom mamma och hämtade mig då hon tränat klart och på en timme ska jag och hämta Dennis och skjutsa hem han så han tar sig. Efter det blir det väl inte så mycket mer, kanske lägger mig i sängen och ser sanningens ögonblick, Linda Rosing skulle vara med ikväll så det kan bli kul :P

Film

Anna ringde nyss och sa att hon och Öhman skulle komma hit nu och hämta mig, sen ska vi vidare och se film, men just nu känns det som att jag kommer somna under filmens gång, beror väl iofs på hur intressant filmen är, men håller typ på att somna i stolen nu så vi får väl se hur det går.

Depp

Har nyss varit och lämnat min dator till Malin & Leon, det är tur att man har ett dataproffs i "släkten", sen efter kanske 20 min så ringde Malin och medelade att datorn var helt död, och att det är förmodligen moderkortet eller nå cpu-grejs, så nu måste den lämnas in så dom kan byta det eller vad dom nu gör. Det kommer säkert bli ganska dyrt med min tur, men det är tur att mina föräldrar är snälla och inte tycker jag ska betala min dator själv, jag förstår dom då inte.

Dagen efter

Igår var det då fest hos Th, det var en riktigt trevlig kväll med lite singstar men det avslutades gode fort för det var inte så många taggade :P Efter det satt vi bara och surrade och tog det lugnt, blev väldigt få bilder tagna men ska väl ladda upp dom sen, önskar bara att jag hade min dator nu, är lite ledsen över det :(
Efter vi varit klart hos Th begav vi oss mot Pentryt, var faktiskt ganska trevligt där också, har väl varit med om bättre men helt ok. Nu ropade mamma att maten är klar så nu är det dags att gå, hejs.

Lördag

Idag har jag varit på väldigt bra och givmilt humör, har varit och köpt pappas farsdagpresent och även en inflyttningspresent till th, hade jag vetat nån mer som ja ska köpa något åt så hade jag gjort det idag för jag hade verkligen det humöret idag. Det värsta är nog dock att jag inte köpte något åt mig själv :P

Funderar på att gå och vila nu ett tag, typ till 2 sen duscha och fara och se hockey. Ska ta en sak i taget, orkar inte grubbla på hur jag ska hinna allt annat. För idag är en dag då jag har på tok för många grejer att göra.


Föresten så har ju min dator bestämt sig för att lägga av, vetetusan vad som har hänt med den, för den startar men den startar ändå inte, vet inte hur jag ska förklara det. Men då man trycker på knappen så får den då ström och den startar på det sättet, men det går inte vidare, jag måste nog flörta med någon som kan sig på sånt där. Men just nu känner jag att jag skulle kunna slänga ut den och köpa en ny, för det är inte allt för längesen Kjell var snäll och fixade den åt mig. Det är som att den har ett eget liv. Men nu orkar jag inte sitta på den här datorn något mer för jag hatar den, nog för den är bra medans min är ur funktion ;)

Min fredag kväll

Började med att jag, mamma och pappa gick ut och åt, det blev på Valdino, dock blev jag lite besviken för hon i telefonen sa att dom skulle ha typ nå rotsaksgratäng eller nå, men det hade dom då inte. Men middagen var väldigt god förutom den missen då. Sen gick vi upp och hälsade på Niklas och Doris ett tag, sen skjutsade jag hem mamma och pappa och begav mig till stockbäcken för en helkväll med Susanne. Skulle ju då bland annat dit för att träffa Puma, den nya kissen, sen skulle jag ju då bara hälsa på. Vi hade det skitmysigt med Idol och popcorn och allt möjligt, hann även titta igenom både backa-katalogen och den för 7-9. For väl därifrån halv 12 och nu ska jag fara och hämta min bror, sen väntar sängen.

Imorgon blir det dock massa, ska på stan då jag vaknar och fixa massa, sen ska jag se Dennis hockeymatch, bland annat för att Susanne ska sitta och komentera den, eller hur det nu blir med den saken, sen så måste man ju självklart ställa upp då lillebror spelar :) Efter det blir det att fara hem, äta middag med Hela familjen. Niklas, Linnea, Robert, Linnea och Fabbe kommer ju hit och ska äta här så det blir mysigt, och sen på kvällen blir det att fara förbi Therese inflyttningsfest, sen så fyller även Kjell år så jag ska fara och festa med dom också. Kommer vara fullt upp hela kvällen, men det är ju inget ovanligt så. Men nu ska jag fara så han inte behöver vänta så länge. Hejs

Msn

ååh, Sanna skrev nyss till mig, jag tror hon flirtade lite med mig ;) tihi

haha, nämen har nyss sminkat mig och så, nu är det bara att hitta orken för att fixa håret. Men jag har ju över en timme på mig så det ska nog gå bra ändå :P Tänkte bara uppdatera mina läsare om något onödigt före jag började :D

Fredag

Har sovit ut idag, det var skönt.. men med tanke på att jag är arbetslös och jag jobbar inte så ofta så sover jag ju ut nästan varje dag :P Men det är däremot väldigt skönt att det är helg, något som jag egentligen inte heller borde märka av men det gör jag verkligen. Ikväll blir det att gå ut och äta med mamma och pappa, sen blir det nog att se Idol och ta det lugnt. Men man vet aldrig vad som händer, jag får se helt enkelt :P


Trött

Har nyss kommit hem från jobbet, och det var 4 väldigt tråkiga timmar, men jag hann med mycke saker ;P Först kom det ju då 10 stycken tappra själar som hängde in sin jacka i garderoben, och dom andra tyckte synd om mig som skulle sitta där då det var så lite jackor, men vad kan man säga, jag hade gärna farit hem samtidigt som dom, men ett jobb är ett jobb. Dock så hade jag ju fått veta lite annan info om kvällen än vad det egentligen blir men hur som helst, hann läsa min tidning som jag köpte och jag läste verkligen allt i den i lugn takt så den inte skulle ta slut så fort, och eftersom det även var tjock så tog det ungefär till 11 att läsa ut den, alltså 3 timmar på samma tidning, minus massa tid som gick bort för annat men ändå, det var bra gjort av mig :P
Hann se lite bråk och skrik så vakterna fick slänga ut några, det är alltid kul att titta på. Sen hann jag lösa lite korsord, och hann även vara med om en grej som jag inte riktigt vet om den bara blev pinsam eller vad den blev, tänker inte gå in mer på det men det var trevligt ett tag sen blev det lite som det blev :P

Klockan 10 i 12 kom vakten och sa att jag fick fara hem, då var det bara 2 jackor kvar, det var då Sannas pappas och hans kompis. Dom kom först och hängde in och verkar fara hem sist, men det är rätta takter :) I helgen blir det inge jobb, det ska bli skönt för sen är det ju alla helger fram till januari om jag nu får jobba alla, men det hoppas jag på, för det är ett bra extrajobb. Desutom så ska jag få jobba med Sanna nästa helg, det ska bli trevligt, som förr i tiden.. inte för jag vet om vi nu jobbade tillsammans något men vi båda jobbade i alla fall i garderoben.

Imorgon blir det väl att fara till stan och göra det jag inte riktigt gjorde idag, eller så sover jag hela dagen, jag får se. Sen blir det säkert idol-tittande på kvällen. Har ju även blivit inbjuden till inflyttningsfest hos Therese, det var helt oväntat men lät väldigt trevligt. Hade tänkt vara nykter, så jag får se om jag far dit nykter och hälsar på, men normalt så brukar det ändå inte gå som jag tänkt så :P

Har även haft ett väldigt bra samtal med Ida om framtiden, det känns mycket bättre nu. Men nu väntar sängen på mig, blev däremot piggare nu då jag kom hem från jobbet, då jag satt där höll jag på att somna i stolen, men går nog och lägger mig nu ändå för somnar gör jag alltid. Godnatt.


jobb..

Sitter och väntar på att jag ska fara och jobba, ska vara på havsbadet kvart i 8, och jag känner verkligen inte tagget, måste fara och köpa några tidningar nu före så det inte blir allt för tråkigt där borta, för det lär ju bli mycket sittande.
Sen så har Samanta varit väldigt snäll mot mig idag, så jag hoppas det blir jobb där, det behövs verkligen! :)

Ska fara nu :/ hejs,

Torsdag

Har nyss varit och lämnat över bilen till mamma igen. Gick upp 7 och allt och tänkte fara in till stan 10 men ja gick och la mig i sängen igen efter jag skjutsat hon och somnade, sen orkade jag verkligen inte gå upp då väckarn ringde, men ja har ju ändå hela helgen på mig så det är lugnt :) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men något roligt ska jag väl hitta på, kanske städar lite till, det skulle behöva damtorkas i mitt rum men det var ju inte så värst roligt, så jag ska försöka klura ut något bättre :)

Sova

Blev inte så att jag gick och la mig då jag hade tänkt det, men jag slutade ändå tänka på det jag var irriterad över så det gick försvann.
Det känns som att jag har hur mycket som helst att göra imorgon även fast jag egentligen inte har det. Ska och köpa en sak till pappa eftersom det är fars dag på söndag, sen ska jag förbi en till affär, och sen ska jag hem. Måste dock fixa massa saker inför nyår också, vi ska ju boka stugan imorgon och jag får inte glömma att ringa dit på dagen. Sen måste vi prata med alla som kanske ska följa och höra hur dom ska göra. Sen så har jag ändå massa saker som ska göras efter imorgon, och personer jag ska prata med om massa grejer förutom nyår också. Menmen, får nog ta imorgon först sen börja grubla på allt annat då torsdagen är avklarad. Men med mitt minne kommer jag ändå glömma allt, så imorgon då jag vaknar kommer jag inte ha några tankar på något. :) Men.. Godnatt alla, ska sluta svamla nu.

Borta?

Sitter just nu och funderar över vart Linnea tagit vägen, hon svarar inte då jag ringer och ändå var det hon som tyckte jag skulle komma förbi och sova hos henne ikväll, så jag börjar som tänka om hon dött eller nå.. ? :P Eller så är hon bara ute med Doris utan telefonen, också en möjlighet. Men hur som helst så är hon borta, och jag har just varit och hämtat över lite bilder från mammas dator till min, och dom är hur gamla som helst. Dom är från 4/9-03, men dom är inte på mig, dom är på andra sötnosar ;)

Irriterad

Jag kom nyss hem efter en kväll med Anna och Öhman, det var trevligt, var ju ett tag sen jag träffade dom. Imorgon blir det nog att åka in till stan en snabbis, ska fixa lite grejer.
Är dock irriterad just nu, tror jag ska gå och lägga mig och sova så jag förhoppningsvis glömmer det, så jag inte blir på värre humör..Jag orkar inte med morgondagen, huvva.

Besök

Har nyss ätit middag, tacos blev det och det var väldigt gott, som alltid då :) Idag har jag suttit och planerat lite med Erik om nyår, vi har pratat om kåbdalis men vi vet inte riktigt hur det blir än, eller om det blir så att vi far någon annanstanns. Han sa nyss att han hade styrt upp massa, eller för en halvtimme sen men nu har han slutat svara bara för att jag gick ett tag, men han kommer väl tillbaka snart :)

Anna och Öhman är påväg hit nu, får se vad vi ska hitta på men jag tror inte det blir så mycket alls. Sen far jag kanske och sover hos Linnea inatt, eftersom jag behöver ändå in till stan imorgon och då är det skönare att sova där, och det är ju så mysigt att va me Doris. :)

Onsdag

Bion igår tyckte jag var helt okej, jag har inte sett dom tidigaste bond filmerna, bara den förra och kanske någon mer. Tyckte väl egentligen att den förra var bättre, i alla fall vad jag kommer ihåg av den men den här dög också. Tror inte jag tycker om dom gamla filmerna. :P
Sen var jag vaken lite för länge i väntan på saker men det borde jag inte ha varit, för jag blev hel lurad :P Borde ha gått och lagt mig då jag kom hem från bion, men det är lätt att vara efter klok.

Ida ringde och väckte mig idag klockan 12 och då var jag inte alls taggad på att gå upp, men vi skulle ju på komvux som jag hade helt glömt bort, men jag hade ju inget val så det var bara att gå upp. Då vi väl kommer hit satt vi och väntade, sen kom en dam och informerade om att våran lärare var sjuk, och det gjorde inte saken bättre. Idag är vi egentligen inne på våran 4:e lektion av 5, och 3 av dom har gått bort för han har varit borta, det känns inte bra alls. Så vi har 1 lektion kvar, men vi ska hinna göra saker som vi egentligen skulle ha uppdelade på 4 lektioner annars, inte bra alls. Känner mig lite irriterad över det.

Aja, sitter iaf på komvux nu och väntar på att Ida ska bli klar med lite grejer så vi får fara hem. Efter det har jag ingen aning om vad som händer, ska ringa Anna och höra vart hon tog vägen eftersom hon skulle komma förbi idag, men hon kanske menade på eftermiddagen, vi får se vad hon säger :P

Jag är väldigt less på att sitta här nu, jag vill hem!!

Bio

Har nyss ätit middag, blev laxsoppa, den är väldigt god :) Ikväll blir det då bio med grabbarna, vi ska se Quantum of Solace, som då är en James Bond film för dom som missat det :P Såg ju den förra på bio så Erik tyckte att om jag såg den på bio så kan jag ju lika gärna se den här på bio också. Var inte så taggad på bio men vad ska jag annars göra? Inte så mycket alls hade jag planerat, går kanske till Linnea och sover där efter bion? Det är mycket möjligt, ska ringa henne nu och höra hennes planer, men jag tror hon har räknat in mig i dom :)

Ska gå och duscha sen och göra mig klar för bio :)


Utmanad

Nu har även jag blivit utmanad, av Joanna. Så nu medans jag sitter och väntar på att gossip ska komma hem så tänkte jag passa på att fördriva tiden med den, och försöka hitta på 7 grejer om mig.

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Jag älskar att dricka vatten, och en normal dag dricker jag det till frukost, lunch och middag. Det finns väldigt många som tycker jag är knäpp på grund av det men jag älskar det. Jag hatar mjölk. Jag är inte allergisk eller något, men jag tycker inte om smaken. Nån gång då och då, kanske en gång per halv år får jag för mig att det kanske ändå är gott och måste smaka, men det smakar ändå aldrig gott.

2. Det finns en serie som jag verkligen följer, en serie som helt enkelt bara är bäst, och kommer alltid att vara det. Den serien är då One Tree Hill. Jag älskar att gå upp på tisdagsmorgonen då jag vaknar och se det nya avsnittet, och jag hatar då det är uppehåll. Jag hoppas att det aldrig slutar :P

3. Jag är allergisk mot vissa penicillin, det upptäckte vi då jag var väldigt liten.

4. Jag har 2 bröder, en sak som inte alla vet om. Dom flesta tror att jag bara har en men jag har faktiskt 2 stycken.

5. Jag fryser väldigt ofta. För bara något år sedan så brukade jag sova i flanell pyamas, ha på mig tjocksockar, och ha duntäcke. Duntäcket hade jag även under sommaren. Nu har jag däremot ett stort täcke som det går att vira in sig i så det blir också ganska varmt, fast jag har dumpat kläderna, jag brukar bara vrida upp elementet till max på vintern :P

6. Jag älskar skor. Finns väl inte så mycket att säga om det ?

7. Jag måste ha världens tunnaste hår, det syns inte, men det känns då man tar i det. Jag är också väldigt håröm och då jag var mindre brukade mina kusiner hålla på i mitt hår och jag tyckte det gjorde jätte ont och hatade det. Då sa dom bara till mig "Vill man vara fin får man lida pin", och jag hatar den ramsan än idag för dom plågade mig verkligen med den.

Nu vet ni då vissa saker om mig, men dom var nog inte så intressanta. Ska ju egentligen utmana 7 stycken men jag läser inte så många bloggar och dom flesta jag läser har redan blivit utmanade, men jag utmanar iaf Pilla, Sanna och Lisa.

Städat

Idag har jag varit duktig, har damsugit, skurat och renbäddat min säng, ska bli så skönt att lägga sig i den ikväll. Har även bytt tre lampor i mitt rum, var bara den fjärde som var hel så ja tänkte att det var dags nu innan den också går sönder så det blir helt mörkt här :) Nu ska jag gå och fortsätta se filmen, sen blir det att prova ansiktsmasken jag fick av Niklas och Linnea, duscha sen sova.
Imorgon kommer nog Ida förbi, hon hann visserligen inte säga att hon skulle det men jag antar att det var det hon tänkte säga :P Hejs.

Måndag

Vaknade först vid halv 12, men då ville jag verkligen inte gå upp, så jag somnade om och vaknade 4, efter 7½ timmars sömn, kändes som att jag sovit jätte mycket med tanke på vad klockan var med det var ju bara normala sov timmar. Nu ska jag gå och förbereda middagen tills mamma kommer hem, sen ikväll blir det nog att bara ta det lugnt, kanske se en film. Ska ringa Anna sen och höra om dom är sugna på nå :)


Sova

Har ju då jobbat inatt, och natten har varit väldigt lugn, mycket skönt! Normalt brukar man inte göra så mycket från 6 tills man far hem, och idag var inget undantag. Satt och väntade på att den som hade tidig tur skulle komma och hon kom 25 över 6, och då skickade hon även hem mig, fick sluta ca en halv timme före jag egentligen slutar, och det måste ju vara det bästa som finns. Då man bara vill hem, sluta tänka på jobbet och bara somna. Visserligen var det över en timme sen jag kom hem nu och jag sover fortfarande inte. Gjorde mamma sällskap vid frukosten, och har bara varvat ner och kännt lugnet. Men nu är jag redo för att gå och lägga mig, ska borsta tänderna sen lägga mig under mitt mysiga täcke med min varma vetekudde och sova mååånga timmar, medans många far till skolan.
Det är skit kul då man kör hem och möter alla som ska till jobbet, och man vet att det finns många som vill byta plats med mig, då kan man vara lite skade glad och känna att det är väldigt skönt att jag jobba natt, men det är inte lika kul då man far dit på kvällen och många är påväg hem från jobbet :P

Godnatt alla, känner att jag inte riktigt vet vad jag skriver så nu slutar jag.

Trötter

Satt nyss och såg lite tv och kände att jag blev skit trött, och det är ju inte så bra med tanke på att det inte ens är en timme kvar tills jag börjar och jag ska vara vaken hela natten, men det brukar gå bra så det ska nog lösa sig idag också :) Nu är det bara att fördriva tiden i typ 10 min till, sen ska jag fara. Ha en bra natt alla

Lördags kvällen

Jag jobbade ju då till 8, sen for jag hem och gjorde mig klar och sen bar det av till stridholm. Det var mycke folk och dom hade ordnat lite olika grejer, bland annat tips runda. Däremot så blev jag påhoppad då jag inte riktigt var beredd så vi föll baklänges och jag slog i huvudet, och bet mig i läppen, jag trodde jag skulle dö :P Det gjorde grymt ont då jag låg där men sen gick det över efter ett tag och sen tänkte jag inget mer på det.
Senare på kvällen följde jag med Hulken (Pilla) och Trollmor (Emmy) in till stan och vi for på pentan, dock var vi nästan dom enda som var utklädda där. Men sen träffade jag Geishan (Ida) och Discokulan (Sanna) och dom var så snygga, dock så har jag lite minnesluckor men förhoppningsvis har jag inte glömt något viktigt.
Sen så lyckade jag ju även slå huvudet på ett annat sätt som jag inte ska gå in på men det gjorde inte alls lika ont :P Nu idag upptäckte jag dock att jag har ett litet sår på skallen, men vet inte vilken av smällarna som orsakade det.

Nu ska jag iaf gå och duscha sen fräscha till mig lite, ska ju och jobba inatt. Det har blivit mycket jobb nu, 5 dagar i rad, och det känns väldigt bra. Nu får jag ju lön i december också, visserligen bara för en natt men förhoppningsvis får jag mer jobb : ) Ska även lägga in bilderna från i helgen snart, så ni kan ju titta på dom senare om ni vill, Hejs!


Fest

Gårdagens fest blev lyckad trots att jag var lite osäker där ett tag.

Började med att jag då for och jobbade, och som jag sagt tidigare så var det ju prat om att vi skulle jobba till 9, halv 10 så jag hade räknat med att jag skulle bli kvar till iaf 10. Men showen slutade 8 och 20 över 8 var jag påväg därifrån. Då ringde jag då iaf Sanna Ö, och dom var inte alls taggade, dom hade slutat ut allt och tänkte ha filmkväll, men då styrde jag upp det där och dom kom på bättre tankar. Vi var först hos Krille, sen gick vi förbi Martina och hälsade på Anna och alla dom, sen gick vi förbi en fest där Ante och Plupp var med deras flickvänner, vet inte riktigt vem som hade hyrt, tror det var Ida ?

Vi var där ett tag sen begav vi oss till statt, där det ändå var gode trevligt. Dock träffade jag nästan ingen jag kände, var som med samma hela tiden och då jag gick och kollade om jag skulle hitta alla så gick det sådär. Alla var som försvunna ;P Men jag hade ändå trevligt sällskap hela kvällen. Kvällen avslutades med mat på Adana, ångrar att vissa saker inte hände efter det men skit samma, det är lätt att vara efter smart. Kom hem vid halv 4 och jag försökte smyga för att inte väcka mina föräldrar, och idag fick jag veta att dom kom ändå hem 3 så dom var vakna då jag kom. Det var nog lika bra för jag smög inte alls bra igår, råkade riva ner lite grejer och sånt :P

Nu ska jag gå och duscha, äta, sen blir det att fara och jobba igen. Efter det blir det kanske att fara till Stridholm, får se när jag slutar ikväll och så, men det borde väl bli ungefär samma tid. Hejs!

RSS 2.0