Stilla

Började med provet då jag kom till skolan och det stod verkligen stilla i huvudet, nattens jobb och dom få sovtimmarna gjorde sig påminda då, men jag är då inte orolig över att jag inte klarade det så de är lugnt. Sen blev det den muntliga grejen vilket jag inte heller är orolig över, så nu blir det ett välförtjänt påsklov och sen är det bara grammatikprovet kvar :)

Har iaf packat allt, väskan är till och med i bilen ;D Inväntar bara att mamma ska sluta, då blir det varmkorv innan vi sen beger oss :) 

Ha en bra helg alla, de ska jag!

Onsdag

Somnade igår och sov till 7, gick upp, åt nån form av middag, och gjorde mig klar för jobbet :) Andra intro natten, gick bra, allt var lugnt :)

Vaknade för ett tag sen, har just duschat, ska göra mig klar för skolan där det blir att göra bort en muntlig grej och ett prov, sen blir det hem för att packa det sista och sen bär det av till fjällen så fort mamma kommer hem :)

Spricka

For till syon, hon fixade min studieplan och nu är allting fixat och klart :) Sen for jag hem, hämtade upp pappa, vi gick på sys och inhandlade lite till helgen, sen mötte vi upp mamma och lunchade med henne :) 
Efter det for vi hem en snabbis så jag kunde hämta lite grejer sen for vi tillbaka till stan och pappa släppte av mig. Jag gick in på Anna klippare eftersom hon hade lovat att hon skulle pröva skruva av min piercing eftersom det satt så hårt och jag fick inte av mig den själv, men jag tror egentligen inte hon trodde på mig så mycket. Men till hennes stora förvåning så fick inte hon heller av mig den, så det var bara att köpa en ny och sen så fick pappa knippsa av den gamla nu då vi kom hem :)

Efter jag varit hos henne så gick jag till skolan, gjorde bort det muntliga som jag tyckte gick bra, fick tillbaka en skrivuppgift och en bokanalys och jag fick mvg på båda :) Imorgon ska jag få tillbaka den andra skrivuppgiften och sen ska jag göra bort den tredje muntliga grejen och kanske de 5e provet. 


Mina planer för fjällen har dock spruckit, var tänkt att vi åker upp imorgon och åker hem på måndag, men sen idag övervägde jag att stanna till på onsdag och åka hem då, för pappa bli kvar hela tiden, och sen tänkte jag åka tillbaka på fredag. Men nu då jag öppnade min mejl så hade jag fått en kallelse till högskoleprovet vilket jag hade helt glömt bort, så det ska göras nästa helg så det blir inte alls att åka tillbaka på fredag. Får nog försöka åka tillbaka på måndagen, eftersom jag jobbar söndag natt, eller kanske tisdag, får se hur allas planer är.

Men nu blir det att vila så man orkar med den här natten :)

Dagen

Nu bär det av till syon, sen ska jag hämta upp pappa, vi ska på sys, och sen blir det att plugga innan jag sen far till skolan och gör bort en muntlig grej, på återseende, hejs.

Kvällen

Ikväll har jag mest bara tagit det lugnt, sett tv, bland annat första delen av csi triologin, sen kom jag på att jag missar andra delen imorgon pga jobb, mycket jag missar imorgon pga jobbet, men thats life : )

Sen har jag pluggat, tror faktiskt ja har lite koll på de ja ska kunna imorgon, måste bara lära mig så jag kan passa ihop rätt delar med varandra så jag inte säger fel, men jag antar att ja får ha ett av papperna framför mig så jag kan visa vad jag fick för resultat och då kommer de gå bra :)

Imorgon blir det syon, sen ska jag och pappa på sys, sen ska jag på skolan, och helst ska jag hinna förbi och fika hos Ida och träffa henne innan helgen, men då börjar hon jobba 3 så de blir nog svårt, kanske hinner en snabbis på onsdag istället, får se.

Sen så måste jag packa imorgon, och kanske sova ett tag på eftermiddagen så jag orkar med natten :)

32"

Vi for på ica, dom hade inte det vi skulle ha men det blev ändå lite smått och gott. Sen då vi var klar där så var pappa på köp-humör så vi skulle fara och köpa en ny tv till mitt rum, han hade sett någon billig i tidningen från elgiganten, men då vi kom dit hade dom stängt, och dom har haft stängt sen i lördags och har stängt till den 5/4, så det blev ingen tv :P Jag hann bli så glad för att jag skulle slippa stenålders-tvn med konstigt ljud, visserligen funkar ljudet nu eftersom pappa gjort en provisorisk lösning men det skulle va bra med den ny ;D

Ikväll blir det plugg, känns inte som en överraskning längre..

Thailand

Sådära, har pratat om mitt barndomsminne och jag tror det gick bra, men han tyckte bara jag skulle göra en muntlig per dag så jag ska tillbaka och göra den andra imorgon och sen den tredje på onsdag, om jag känner att jag vill göra den då, plus att jag ska försöka göra 5e provet då. För sen efter allt de är klart är det inte mycket kvar, då kommer jag se ljuset i tunneln ;D

Nu ska jag och pappa på ica, hejs :)

Sådärja

Nu har man hunnit med alla samtal. Först ringde chefen till mig, hon såg att vi hade bokat in en till intro natt och tyckte att det ska räcka med bara en egentligen, men nu hade den andra chefen lovat mig och då tyckte hon de blir lite konstigt då andra blir inblandade också, men jag ska då iaf ha den på tisdag som planerat. Sen så tyckte hon även att jag egentligen borde gå någon intro dag för att träffa dom gamla istället för att gå en till intro på natten, det vore bättre för det skulle vara bra om jag kunde jobba lite på dagen också för dom har kris där med. Så hon frågade hur jag hade det över helgen men då jag sa att jag skulle bort så sa hon att det inte var så bråttom med den intro då eftersom det var i helgen dom behövde någon, så egentligen tror jag bara hon ville att jag skulle gå intro på dagen så jag kunde jobba i helgen :P

Sen har jag hunnit prata med både syon och med barnmorskan, ska och träffa syon imorgon för att ändra lite plus för att fylla i ett papper som jag inte förstår mig på, hatar då man ska fylla i blanketter och sånt, dom är alltid så tjorviga, inte konstigt att alla gör fel på dom :P Sen så fick jag en tid för åter besöket nästa vecka :) Skönt att ha alla samtal bortgjorda :)

Nu ska jag läsa igenom mina engelska grejer sen vila ett tag till innan jag beger mig till skolan klockan 1 :)

Memories

Såg klart hockeyn och den gick som jag ville. Jag ville att det skulle bli en 7e match för då skulle jag få se den live, men sen barkade det, för den är på tisdag och självklart har jag min andra intro natt på tisdag så jag hinner inte se matchen. Jag som såg fram emot det.

Sen så har jag faktiskt pluggat ikväll, ska nog göra bort två muntliga uppgifter imorgon, en om ett barndoms minne jag har, ska berätta om då jag var i thailand första gången tänkte jag, och sen ska jag prata om nå test man fick göra som berättade hur man var som person, men ja vet inte vad man ska säga där, antar att man ska diskutera om man tycker det stämmer eller inte, men jag har ingen aning så jag vet inte hur jag ska förbereda mig för det :P Men bortgjorda ska dom bli.
Sen på tisdag hade jag tänkt göra bort en till muntlig uppgift, som handlar om att man ska läsa en kort text, berätta om författaren, varför man tog texten och vad den handlar om, ungefär. Skulle även behöva göra bort det 5e provet, men det kanske jag hinner på onsdag om jag pluggar natten mot onsdagen, för jag tvivlar på att jag hinner lära mig det innan tisdag. Då jag har gjort bort allt det jag just skrivit om har jag bara kvar grammatik provet och det nationella, känns bra.

Det som däremot inte känns lika bra är att jag känner att jag måste göra bort så mycket som möjligt den här veckan så jag kan fara till fjällen på onsdag och inte behöva känna att jag ligger efter massor, men får jag bort allt blir det lugnt. Då kan man göra dom två sista proven veckan efter det.

Imorgon blir det iaf att ringa syon och barnmorskan så jag får bort dom samtalen, det betyder att jag måste ställa klockan på 8 :D

Söndag

Alltid skönt att vakna 4 och få sova ostört!

Nu ska jag gå och duscha, sen laga gomiddag till mig själv samtidigt som jag ska fortsätta se hockeyn på 5an :)

07:19

Natten har varit riktigt bra, känns bra att få en till intro natt nu på tisdag på den andra sidan och sen börja köra igång på riktigt, eller de var väl på riktigt inatt också men nu förstår nog :) Förhoppningsvis får jag jobba mycke ;D

Tänkte bara berätta lite grejer jag blev glad över då jag for hem idag. Jag blev först och främst glad över att jag fick fara hem i det här vädret, och inte fara till jobbet i det här vädret. Jag blev glad över att jag tog mig ut från jobbet och till den plogade vägen utan problem. Jag blev glad att jag inte var gubben som körde in i snödrivan i rondellen (fast han tog sig därifrån) Jag är glad över att jag tog mig till gården utan några olyckor och fastkörningar. Men sen blev jag arg, för jag tog mig inte upp för infarten och in i garaget. Tog mig bara så jag stod på gården men den lilla biten till garaget var omöjlig, och även om jag hade tagit sats hade jag nog inte prickat hålet utan istället hade jag nog prickat väggen för man for lite hur som helst i snön. Sen blev jag arg för jag var tvungen skotta.
Men sen blev jag glad igen, för jag behövde bara skotta precis framför bilen, jag behövde bara skotta det precis bredvid bilen utan att tänka på vart jag lägger snön och utan att bry mig om att jag byggde upp en snödriva mitt på infarten. Jag är glad över att jag inte behöver skotta gården sen för det gör en traktor, jag är glad över att bilen får stå inne i ett garage och tina, och till sist är jag glad över att jag faktiskt inte behöver he mig ut nå mer idag, jag kan stanna inne hur länge jag vill :D

Dags att sova nu :) Godnatt!

05:18

Kvällen har gått jätte bra (peppar peppar). Har hunnit plugga lite och sett lite film, som tur var har dom visat massor på tvn ikväll :D Bland annat män som hatar kvinnor ;D

Nu ska jag gå ner och fortsätta se filmen jag är inne på nu och sen är det nästan dags att fara hem. Vi tackar för att det blev sommartid inatt och att man därför behövde jobba en timme mindre som man ändå fick betalt för, inte illa :)

21:24

Jag hann allt jag skulle och lite till ;D Nu sitter jag på jobbet, vi har en liten rast nu innan allt drar igång.

Då jag kom till jobbet idag var det inte alls personen jag väntade mig som var här, utan en ny stjärna, så hon på telefonen ljög för mig men jag tror det går bra ändå. Hon var väldigt trevlig och som dom andra så uppskattar hon också att dom har fått en ny nattvikarie eftersom dom knappt har några, dom brukar få låna in från dagpersonalen, och det är alltid kul att känna att man är uppskattad och behövd, de är ju inte alltid så på jobb :) Sen är det ju ett plus i kanten att hon gillar att sitta framför datorn, då slipper man sitta där framför 1,2,4,6 och kolla på dåliga program, då kan man iaf försöka roa sig med annat :D
Men dock så måste jag plugga inatt då jag får tid över, sen måste jag nog in och göra bort lite grejer på måndag och tisdag :)

20:05

Det var trevligt i malå, kul att se alla köra och ett stort grattis till Johan som tog hem silvret :) Tyvärr missade vi sista åket eftersom vi var tvungen fara så jag skulle hinna sova innan natten.

Jag kom hem kring halv 5, somnade och vaknade kvart i 8. Nu ska jag äta en macka, göra några att ta med, packa lite plugg, tidningar och lite smått och gått så jag har något att göra ikväll sen ska jag hämta upp Erik och Jonas, skjutsa dom till stan och sen blir det jobb. Full upp, vi hörs imorgon :)

Inte bra

ojoj, den här natten har man inte sovit bra, somnade inte förens halv 3 och sen har det ringt lite hit och dit och sen ringde det tjugo i 6 från jobbet, så det blir tydligen att jobba inatt. Efter jag hade lagt på med hon var jag dock så arg så jag höll på att börja gråta, nu vet jag hur Anna känner sig ;)
Sen fick jag världens beslutsångest eftersom jag ska till malå nu och jag skulle aldrig orka vara vaken över 24 timmar, men då var det tur att det inte gjort så mycket för bränkan och bergwall att vi far hem lite tidigare så vi är nog kanske hemma kring 3-4, så då hinner jag ändå sova i typ 4 timmar innan det är dags att bege sig till jobbet vilket känns bra :)

Aja, dags att borsta tänderna och bege sig : )

Halv 5

Somnade om och sov till halv 5, sen har kvällen i stort sett bara varit lugn. Jag duschade, for på ica och inhandlade lite middag till kvällen och till imorgon, sen har jag tvättat och packat upp lite. Sen där kring 11 gick jag förbi Amandas klassfest som dom hade på mitt kvarter och sa hej, men det blev inte så lång visit men det var trevligt att träffa henne :)

Nu ska jag snart sova, ska upp halv 8 imorgon, göra mig klar, hämta upp lite folk och sen bär det av till malå för att se skoter vm, innan det sen bär det av hem igen :)

Fredag

Jobbet gick jätte bra och än så länge trivs jag, men de är ju svårt att säga redan ;P 

Idag har telefonen ringt stup i kvarten bara för att jag försökt sova, sen då jag väl svarade var det chefen på Öjagården som ville att jag skulle jobba där i sommar, men jag hade redan hunnit få ett. Det var kul att hon kom ihåg att det var andra året irad samma sak hände, de känns bra då dom kommer ihåg en :) Självklart är det lite synd att jag inte ska vara där eftersom det är nära och bra, men jag tror jag kommer trivas superbra på Österbo så jag är nöjd :)

Jag funderar starkt på att somna om, har trots allt bara sovit 5 timmar.

Jobb

Dagen började faktiskt med att jag och pappa for till stan, vi strosade lite ;P haha! Sen for vi hem och jag har sovit mest hela dagen, det blev inget plugg men inte gör de nå.

Ska snart fara till jobbet, jag ser fram emot det :)

Torsdag

Jani, det har inte alls blivit mycke uppdateringar sen jag kom hem, mestadels för att jag varit sjuk tror jag, jag skyller iaf på det :)

Gårdagskvällen bestod iaf av plugg, jag la upp ett väldigt hektiskt schema och ska jag hinna det är det bäst jag pluggar. Har ju några moment kvar.

Schemat börjar nog iaf med att jag ska plugga lite ikväll också innan jag far till österbo och går intro där inatt, sen är det bara att hålla tummarna att natten ska gå bra och att allting fastnar för chefen ringde och väckte mig halv 10 imorse för att ge mig jobb den 11:e och sen kanske den 6:e, men hon visste inte säkert om 6:e än för hon hade inte pratat med poolen än. Men jag är glad :) 

Imorgon är schemat lite oklar, men ska iaf sova då jag kommer hem, sen får jag se hur det blir med allt annat.

21!

Grattis till den underbara och älskade Ida Rankvist som idag fyller hela 21 år :)



Igår gjorde jag inte så mycket, tog det mest lugnt, for förbi och sa hej till Anna, Öhman, Nico och Ollemao, sen blev det hem och se tv tills jag kunde sova. 
Imorse vaknade jag först vid 8 och ville bara gråta, halsen hade inte alls jobbat med mig, utan snarare emot mig, jag svalde bara om jag råkade göra det av reflex, annars spottade jag allt i min sopkorg som jag hade bredvid sängen. Tog en ipren och en pronaxen sen lyckades jag somna om.
Vaknade kring halv 12 av att fam Ermebring/Lindkvist var här och Doris kom och hoppade upp i min säng och mös med mig. Kände mig dock mycke bättre i halsen då, så nu kan jag då iaf svälja utan att hålla på att dö ;P

Ska fortsätta ta det lugnt nu, skulle behöva packa upp alla kläder, tvätta dom, och plugga men jag orkar inte nu :P

Sol

Pratade just med vårdcentralen, hon trodde inte det var halsfluss eftersom jag har förkylningssymptom också, men jag skulle avvakta till imorgon och om halsen blir sämre eller om jag får feber så skulle jag höra av mig imorgon så skulle dom titta på det. Men hon sa även att så länge jag inte hostar, det rinner massor ur näsan och om jag själv mår bra och är pigg förutom att jag har ont i halsen så skulle jag kunna jobba. Så länge jag var noggrann med handhygienen och det är jag alltid då ja jobbar så det känns positivt :)

Hals

Som ni kanske vet så har jag ju gått och fått något, hoppades på att det bara skulle vara en vanlig förkylning som inte skulle bryta ut så man ändå kunde jobba på torsdag men tydligen inte.
Idag då jag gick upp och skulle duscha kollade jag in i min hals och den är alldeles svullen och vit. Det var bland det äckligaste jag sett ;P Så nu har jag iaf ringt vårdcentralen så jag ska höra vad dom säger, om ja får nå penicillin eller något, men jag är gode säker på att jag kan säga hejdå till jobbet på torsdag, är ju inte så bra att smitta gamlingarna.

Tvätt

Kvällen har bara varit lugn förutom att jag följde med Anna en snabbis :) Känner mig fortfarande lite hängig, har ont överallt och hoppas att ingen sjukdom bryter ut, orkar inte va sjuk nu då jag ska jobba! Det kommer vara nog jobbigt att ta in allt och komma ihåg allt utan att vara sjuk och hängig. Ser ju faktiskt fram emot jobbet och ja vill va frisk så allt går så bra som möjligt :)

I helgen blir det kanske som så att vi åker till sorsele och hälsar på mormor som nu har fått komma hem från sjukan. Om det blir så så åker vi fredag morgon då jag slutar. Sen på lördag kör vi nog till malå för vm och sen får jag se hur det blir för mig, skulle vilja stanna men man måste ju ta sig därifrån.

Aja, nu ska jag se klart criminal minds sen blir det att sova, är sjukt trött.

Måndag

Var ju tänkt att jag skulle upp och träna imorse men då jag vaknade hade jag ont i huvudet och hela kroppen så jag stannade hemma, tog en filt och en ipren och la mig igen. Var nämligen svinkallt i rummet också eftersom jag glömde skruva upp elementet igår :P
Somnade om och sov ett tag till, sen vid 2 kom Ida förbi och vi tog en prommis på isen med Sky, sen har jag följt med pappa och gjort några ärenden och sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Ska snart äta middag dock, hemmagjord palt, mums : )

Jag orkar inte bli sjuk igen..

Åre High Five

Okej, nu kommer en uppdatering om veckan som varit, för dom som orkar läsa :D

Vi blev upphämtade kring 8 förra söndagen, for och mötte upp dom andra och kring 9 påbörjade vi resan. Bilresan tog ungefär 9 timmar med alla stopp och allt så vi kom fram 6 på kvällen. Stugan var verkligen fin, dock lite konstigt att dom inte gör en bastu som rymmer 8 personer då stugan rymmer det men vi klämde in oss 7 stycken där ändå :)
Första kvällen packade vi upp, bäddade och gjorde i ordning allt, sen drack vi lite, bastade och så, tog det lugnt eftersom vi skulle upp och åka på måndagen.

På måndagen var det fint väder, vi var i backen kring 12, åkte i några timmar tills alla var möra i kroppen sen for vi tillbaka till stugan, bastade och tog det lugnt eftersom vi skulle åka på tisdagen också.

På tisdagen gick vi upp och åkte igen, man var helt mör i kroppen, spec i vaderna, synd att det inte var lika bra väder. Var mulet men varmt så det var helt ok ändå :) Vi åkte hela dagen sen på kvällen tog vi som vanligt en bastu och sen blev det några groggar för att sedan gå ut på bygget. Alla går tydligen ut på bygget på tisdagar och vi ville inte vara sämre :)

På onsdagen vilade vi från åkningen och for istället och badade. Var dock inte så ösigt där inne, fanns bara en sak att åka, 2 bubbelpoolar, en utomhus pool och sen en vanlig pool, så det fanns inte allt för mycket att roa sig med där inne ;P
Då vi badat klart for jag, Sara och Molle in till stan och kikade runt lite, blev mat på stan och sen gick vi tillbaka till stugan. Blev en lugn kväll.

På torsdagen passade vi på att åka upp vårat liftkort, var varmt och det skulle börja regna men det skulle vara värre på fredagen så vi passade på. Vi åkte bort till barnbackarna eftersom Molle och Danne skulle bytlåna bräda mot skidor och vi klarade oss undan regnet tills dom nästan var klara och då började vi bege oss hem, synd bara att det tar en timme från barnbackarna till oss så man fick åka ett bra tag i regnet utan att se så värst mycket, men jag var iaf torr då jag kom tillbaka och de var ju skönt :)
Det blev några groggar då vi kommit oss hem sen blev det utgång på bygget även den kvällen, dock inte lika roligt som tisdagen men ändå :)

På fredagen tog vi det mest bara lugnt. Mot kvällen bestämde vi oss för att gå ut och äta, vi hade även tänkt dricka och gå ut men då vi hade ätit klart så var klockan kring 11 så vi for hem till oss, drack lite och tog det lugnt.

På lördagen vaknade vi upp, Sara for och åkte, Victoria och Marcus for in till stan och vi andra städade undan lite och tog det lugnt. Packade det som gick att packa och städade det som gick att städa så man inte behövde göra allt på söndagen. Blev som så att vi drack lördagen, och det blev hårdast den kvällen (som vanligt sista kvällen), alla blev gode fulla utom chaufförerna som var nyktra så dom skulle kunna köra idag på morgonen.
Kvällen var riktigt trevlig och slutade inte alls tidigt, och idag då jag vaknade mådde jag som jag förtjänade.

Kring 9 idag började vi städa undan allt som var kvar, packa ihop det sista och 20 över 11 begav vi oss hem igen. Jag låg i baksätet i fosterställning och var bakis, Sara sov i framsätet, också bakis, och Danne hade äran att köra oss. Tyckte dock lite synd om han som fick så trevligt resesällskap på hemvägen.
Idag tog vi dock inte samma väg som vi kom med. Idag tog vi inlandsvägen istället för e4an, och den gick 1 timme snabbare. Vi stannade och åt i strömsund, jag fick dock inte i mig så mycket mat och jag sov 6 timmar av dom 8 som hemresan tog. Var mest bara vaken dom två sista timmarna i bilen.

Vi var i skellefteå kring halv 8 och då var mamma och pappa där och hämtade upp mig. Var riktigt skönt att komma hem, nu ska jag lägga in bilderna på facebook och sen ska jag sova i min säng som jag har längtat lite efter.

Veckan har iaf varit hur bra som helst, hade kunnat stanna längre men nu är det skönt att vara hemma. Får se när man tar nästa trip någonstans, skulle vilja fara till malå till helgen, men jag får se hur det blir med det.

Tror jag har fått med det mesta för dom som orkar läsa :)

Imorgon blir det träning, sen ska jag träffa Ida, som jag inte har träffat på snart 3 veckor, sen ska jag försöka hinna träffa Anna om hon hinner efter hon slutat jobba :)


Måste även berätta att jag själv ska jobba på torsdag, chefen på österbo ringde och jag ska få gå intro på natten på torsdag, ingen är gladare än jag, dock lite nervös :)

Åre

Vi har det bra i åre, har åkt massor, solat, badat, druckit och massor mer. Orkar inte skriva mer, vi hörs då jag kommer hem på söndag, hejs :)

Skellefteå

Igår skjtusade min moster mig då till bussen, vi var där typ 25 min i förväg, satt där och surrade medans vi väntade,  hon är som söt :)
Sen gick jag på bussen och de var massa folk, fanns ingenstans där man fick sitta själv så jag satte mig med en tjej men då hade jag så tur så hon gick av vid havs så då fick jag sitta själv ändå :D

Då jag kom fram såg jag att man kunde hoppa av bredvid statoil så de gjorde jag och tog en liten prommis till Mange som sen skjutsade mig till Sara, tog dock ett tag innan vi hittade rätt för det blev lite tjorv ;P haha

Sen då jag kom hit så var vi förbi på ica, sen såg vi filmer som var på tvn, bra filmer :D

Idag tog vi sovmorgon, gick upp 12 sen hämtade Daniel oss och vi for förbi på systemet, sen for vi hem hit och vi skulle gå till ica men då kom Niklas och Petter ungefär samtidigt som oss så vi liftade till ica sen tog vi en prommis hit och gjorde tacogratäng, gott :)

Efter vi hade ätit blev vi upphämtade av Danne och Danne, vi for förbi ica och köpte lite till resan, bland annat godis till bilresan :D Sen kom vi "hem" igen och ikväll kom Jessica och Hanna förbi, vi har sett melodifestivalen och hejat på Eric, men tyvärr så vann ju Anna. Tycker om hennes låg men inte henne så jag kan inte titta då hon sjunger, haha ;P

Sen så har det iaf blivit hårfärgning ikväll, jag har färgat på det röda och det mörka, och nu står Sara och färgar på hennes mörka hår :)

Vi ska väl fortsätta se tv nu sen får vi se när vi ska sova, imorgon kring halv 8 kommer dom hit och hämtar upp oss :)

Panik

Nyss då jag pratade i telefon med Linnea och kollade på klockan så fick jag panik för den var halv 4, ja skulle ju fara halv 5 härifrån. Men sen lugnade jag ner mig lite då jag kom på att det var som så att min moster kommer hit halv 5 och bussen går 25 över 5 ;P Så jag har då inte alls bråttom, ska visserligen bara föna håret, klä på mig och ta med mig termosen så de är lugnt :)

Stressigt

Efter jag ätit lunchen for jag förbi med mina väskor och min mat till Sara som skulle åka bil till skeå med Per så då var dom snälla och tog mina väskor så jag skulle slippa ta dom på bussen :) Sen begav jag mig ut mot stockis där det var lite kaos, alla skulle just fara då jag kom, och dom meddelade även att Christine, hon som kan allt det där mest var påväg. Hon skulle först inte komma förens 3 så det var skönt att höra, hon hann till och med komma innan dom for. Sen blev det lugnt, vi satt och surrade, och såg kvalet till vm, sen vid 1 for jag, och då hade det fortfarande inte kommit några valpar och det var gode lugnt, och jag har inte fått något sms om att det har kommit någon valp än så jag antar att det fortfarande är lugnt.

Då jag kom hem drog jag igång städning, hade tänkt damsuga mitt rum så det skulle vara rent då jag kommer hem från Åre så jag inte behöver börja städa då jag kommer hem, men då tänkte jag även göra min mamma på bra humör så jag damsög och skurade hela huset och torkade av alla bord. Så nu har mamma också ett rent och fint hus då hon kommer hem efter helgen :)

Nu ska jag gå och duscha sen om 2½ timma sätter jag mig på bussen mot skellefteå :)

Snabbt

Blir en snabb uppdatering nu bara. Provet gick bra, fick 2 från full pott, och jag som inte ens hade tänkt fara, tur de!
Har varit förbi mamma, hon har fått fortkörningsböter, synd om henne.
Jag ska äta frukost/lunch nu sen fara och vara valpvakt tills ungefär klockan 12.

Ångest

Efter förra inlägget så somnade jag och sov till 5, sen har jag varit igång hela dagen. Jag Sara och Per for till strömlida, jag provade Pers snowboardbyxor som jag ska få låna och Sara provade en bräda hon skulle få låna men hon bestämde sig ändå för att ta sin egna i slut ändan.
Kom hem, mamma gjorde köttbullar åt mig som jag ska ha med mig till åre, jag har packat, och packat, och packat. Först hade jag två bagar, tänkte ta en kylväska också men nu har jag packat om så jag har våran stora, hårda resväska och en bag, tror jag skiter i kylväskan och slänger maten i bagen, vad gör det om det tinar och man sen fryser ner det igen? Säkert inget. Lär ju ändå bli en påse med mat också eftersom jag inte köpt nå bröd till frukosten, eller till hamburgarna än, har inte köpt groggvirke och jag har inte köpt mjölk, säkert nå mer också.
Har lite halvt deppad och har ångest för jag har för mycke grejer med mig tycker jag, men ja tror de är för att ja inte känner nån, dom kommer tycka ja är knäpp som har så mycke ;)

Nu måste jag iaf sätta igång och plugga som jag inte har hunnit nå på hela kvällen, hade ju som tänkt ha prov imorgon klockan 8, så det hinns inte imorgon heller. Sen mellan 11 och 3 ska jag kanske vara hundvakt åt Silvia som när som helst kan få valpar, så om inte Susanne hittar någon annan så måste jag kanske förlösa dom, lite läskigt men jag har ju varit med så många gånger så det kommer ändå gå bra :)

Aja, bort med datorn nu, hejdå!

Lugn stund

For till skolan och fick uppgiften, och den var inte alls så kul. Man fick välja mellan två saker, antingen skulle man skriva ett brev till en politiker (men ingen skulle så klart få det på riktigt) och dom skulle på nå stort möte om miljön och då skulle man då berätta vad man själv tyckte, antingen skulle man vara för att spara in på miljön, eller så skulle man vara emot, tycka det var onödigt och att det inte behövdes. Eller så skulle man skriva en artikel som skulle tryckas i en tidning, vilket också skulle handla om miljön men då skulle man varken vara för eller emot, man skulle ha åsikter om båda sidorna. Jag valde iaf att skriva till en politiker och jag var för att komma på olika sätt att spara på miljön ;P

Satt där från halv 11 till halv 2, riktigt mört! Men nu är det bort gjort och jag är hemma, har hunnit äta lunch, startat en ny tvättmaskin och nu degar jag bara framför datorn :D Mina ögonlock är dock grymt tunga, blev ju bara 4 timmars sömn inatt så de är ganska förståeligt.

4

Blev inte många timmars sömn inatt och jag var riktigt sugen på att ligga kvar under täcket då klockan ringde, men jag tog tag i mig själv och gick upp. Var ändå skönt då man väl var där och kommit igång, och ännu skönare då man var klar.
Sen jag kom hem har jag hunnit starta en tvättmaskin, plockat ur diskmaskinen, ätit frukost och lagt kycklingfiléerna i någon sorts hemmagjord marinad, tänkte dom skulle få ligga där medans jag åt. Satt i lugnan ro nu då jag helt plötsligt insåg att klockan är 5 över 9 och jag ska vara på skolan 10. Så nu blir det att slå av ugnen och låta kycklingen ligga kvar i kylen tills jag kommer hem från skolan istället.

Nu blir det en dusch och sen ska jag starta en ny tvätt om maskinen är klar, sen bär det av, hejs :)

01:43

Snörde ihop bokanalysen, iaf det som gick, sen gick jag till min mamma och hon fick hjälpa mig med resten. Jag fick bara ihop 1½ sida, sen knepade och knopade vi ihop så det blev 2 sidor, man skulle ha 2-3 så ja tyckte det räckte och skickade in de :D

Då det blev klart for jag in till challenge där bland annat Sara, Maria, Simon, Dalmasen och Per var. Vi hann surra lite åre, sladda lite och sen inte så mycket mer. Har just kommit hem, har kollat datorn lite och nu ska jag sova. Spinning imorgon så det blir upp klockan 6, sen skola 10 för att göra en skrivuppgift, sen måste jag tvätta alla kläder imorgon och helst damsuga mitt rum så det är rent då jag kommer hem. Men jag antar att jag får sova ut i graven, hejs svejs :)

Pasta

Har börjat sakta men säkert med bokanalysen, sen vid 5 for jag och hämtade mamma och vi for vidare till lif för att hälsa på Herman och massa folk, alla verkar då bara få barn till höger och vänster nu :)
Då vi var klara där for vi vidare till coop där jag och mamma inhandlade en massa mat som jag ska ha med mig till åre, fick även med mig en ipren förpackning :) Tack mamma <3  
Så nu har vi förberett lite, skurit upp köttet, marinerat det och fryst in det så det sen bara är att ta fram och tina då man kommer fram och ska äta det. Har styck fryst hamburgarna så dom inte smälter ihop under resan, har tagit pytt i panna från den stora förpackningen och hett i en liten plastpåse så jag inte behöver dra med mig massa onödigt som kommer ta plats i bilen.
Imorgon ska jag steka kycklingfiléer som jag ska ha med mig, skönt att slippa steka allt där borta och bara värma i micron, jag gör allting för att underlätta för maten på resan. Jag är ganska bra på att förbereda allt hemma så jag slipper göra ås mycket som möjligt där borta ;P

Sen åt vi middag, blev varm choklad och husmans med ost, så går det då man är ute och ränner hela dagen :)

Nu ska jag försöka mig på bokanalysen igen, få ihop den till något vettigt, sen ska jag kanske starta en tvättmaskin och sen sova, är grymt trött, och imorgon blir det ju bli full fart igen. Då ska allt tvättas, allt ska packas och allt ska fixas, för det blir nog som så att om Sara stannar i pite till fredag så åker jag bussen med henne. Om det nu inte skulle bli som så att jag inte hinner då tar jag nog bussen på lördag, men de kan va skönt att ha en vän med sig då man har så mycke packning ;P

64

For till skolan och gjorde provet, men idag blev det vg, dock bara 2 poäng från mvg så jag är fortfarande mer än nöjd med mina resultat. Men sen så är det nog bra att jag har bra resultat på proven för alla resultat på dom skriftliga inlämningar och bokanalysen och de muntliga lär kanske inte vara så jätte högt, de är inte riktigt min grej ;P

Sen så har jag även hunnit vara på banken och satt in lite pengar på mitt konto, har tömt spargrisen ;)

Nu ska jag försöka mig på bokanalysen, även fast jag verkligen inte vill.

Alone

Har just vaknat efter en 2 timmars pn, skönt och behövligt! 

Pappa for just till fjällen och lämnade mig ensam här hemma, skulle också vilja fara dit och jag hade nog farit i helgen om de hade varit fint väder, tänk va kul att köra skoter. Men nu blev det ju som sagt ändrade planer och istället för skotern tar jag brädan :D

Nu ska jag gå och få mig nå lunch i magen, sen ska jag plugga, för ovanlighetens skull. Sen bär det av till skolan om ca en timma för att göra prov, sen blir det banken och sen hem. 

Mamma&Pappa <3

Onsdag

Har som vanligt vid den här tiden på onsdagar tränat och ätit frukost, men nästa onsdag blir det andra bullar :D

Har även hunnit plugga lite, och nu ska jag hoppa i duschen sen blir det en pn, tror jag då, innan det blir prov där kring kvart i 2. Sen är det hem, plugga mer sen på kvällen ska jag och mamma förbi och hälsa på Juni och Herman, fara och inhandla maten jag ska ha med mig till Åre och sen blir det nog att plugga lite mer antar jag.

Aja, dags att ta tag i dagen :)

Plugg

Blev att fara till stan med Anna, vi shoppade dock ingenting där, men vi mötte upp Rebbi då hon slutade praktiken och gick för att fika på röda lyktan, sen for vi förbi backen där det blev lite shopping och efter det skjutsade Anna hem mig.

Ikväll har jag diskuterat en Åre resa med coacherna. Det var såhär att Sara och dom hade en plats över och hon sa häng med, och sen blev det helt plötsligt seriöst så idag tog jag snacket med coacherna och dom båda tyckte jag skulle fara så på söndag bär det av till Åre med Sara + 6 okända människor. Så kvällen har mest bestått av pluggning, har gjort bort en skrivuppgift, pluggat för provet jag ska göra imorgon, läst ut min engelska bok och nu ska jag gå igenom glosorna en gång till sen blir det att sova. Måste göra bort massor om jag ska kunna känna lugnet medans jag är borta, men det ska nog gå bra :)

Imorgon blir det träning, sen prov, sen mer pluggning för att hinna bort så mycket som möjligt. Sen blir det nog att fara och göra andra skriv uppgiften på torsdag och sen blir det prov igen på fredag. Får se om jag hinner med allt, eller rättare sagt om jag känner mig tillräckligt förberedd för att göra provet på fredag men jag ska göra mitt bästa.

Aja, dags att lägga bort datorn, godnatt.

Tisdag

Solen sken då jag vaknade första gången, men sen då jag gick upp så var den borta, synd =/
Har just ätit lunch, funderar på att hitta på något men det finns inte så mycket att göra, så jag får se vad det blir :)

Ras

Provet gick bara finemang, fick mvg på det också så nu är det bara att hålla samma nivå på allt annat men jag tvivlar att allt kommer gå så bra av någon anledning, men nu är det väl bara att börja plugga inför tredje provet som jag kanske ska göra på fredag, vi får se.

Hur som helst, idag då jag pratade med Anna berättade hon den hemska nyheten att all snö på deras tak hade rasat och landat på pärlan som stod där bak. Rutan hade gått sönder, men den var redan sönder sen pappa "körde in i en kvist" så det gjorde väl kanske inte så mycket, men sen var det tur man har den skoter man har och ingen annan skit skoter för förutom rutan så klarade den sig utan nån skråma :)
Var iaf där mellan 3 och 4 och skottade fram den, tog med Doris som mest var intresserad av att attackera spaden i början, men sen fick jag hon att gräva just där skidorna var så hon grävde fram dom, och sen fick jag köra varannan skottning och varannan kastning av snöklump till henne ;P

Sen har vi hämtat hem den så nu står den i garaget och tinar, blir att ta upp den till fjällen i helgen, och jag får se om jag följer med den :)

Hunden påväg dit


Nästan färdigskottat


2 bilder från i lördags


10

Blev träning imorse, sen då jag kom hem slocknade jag i nån timme och sen gick jag upp 11, har pluggat in orden som aldrig fastnar och nu sitter dom någorlunda där uppe, men jag har säkert glömt dom då jag sitter med provet framför mig :P 

Ska iaf fara på typ en kvart, göra provet, sen ska jag förbi Anna och säga hej om hon har tid :)

License to Wed

Blev att jag for till Anna ikväll, vi såg License to Wed och jag måste säga att den var lite konstigt, jag skämdes då jag såg den :P 

Nu har jag tänkt göra mig klar för sängen, försöka plugga in dom 10 engelska orden som vägrar fastna för imorgon blir det prov, bara hålla tummarna att det går lika bra imorgon som det gick sist ;P

Söndag

Vaknade kring 12 idag av att Anna ringde, skönt med sovmorgon :) Sen har det bara varit lugnt idag, sett film på tvn och sen inte så mycket mer.
Har nyss ätit middag och nu väntar jag mest på att Anna ska ringa, får se om de blir film ikväll :)

Kvällen

Fam Lindkvist/Ermebring var här på middag ikväll, blev oxfile och de var supergott, sen såg vi melodifestivalen och surrade.
Kring 10 kom Anna hit och hämtade upp mig, vi körde omkring och chaffade lite, sen där kring halv 12 for vi hem sen 1 blev jag chaffis igen. Nu har jag just sett klart dh avsnittet jag började se tidigare ikväll och nu har jag tänkt sova, är gode trött :)

Sol

Gårdagen blev inte alls som planerat, hade tänkt bara ta det lugnt, fara och säga hej till Anna och Pilla, se en film och sova tidigt men det blev istället impulsfest hos Ante, och det var trevligt, är ju ändå impulsfesterna som brukar bli dom bra. Blev utgång på kalles sen blev det att gå förbi Malin ett tag, sen lånade jag en sovplats hos Ante.

Idag då vi vaknade tog vi vårat pick och pack och hämtade upp Tomas och Fraggel, styrde kosen mot öjebyn och sen långnäs för att hämta min skoter och sen blev det att fara till pottan och grilla korv och sola, skönt att man är ute sånna här dagar. 

Nu är jag iaf hemma, ska gå och duscha, luktar lite rök :P

Stan

Blev först veterinären för att få reda på hur många valpar Silvia ska få, sen blev det att göra lite ärenden, lunch på thaigarden och till sist solade vi.
Kom hem kring 2, sen sov jag mellan 3 och 4, duschade borde sollukten och nu gör jag inte så mycket, ser bara lite tv :)

Fredag

Solen skiner så man kan omöjligt bli på dåligt humör idag :) Skulle inte ha varit helt fel med en skotertur men Anna jobbar till 4 så det blir ingen idag, men imorgon så ;)

Ska iaf snart fara till stan, äta lunch på thai och strosa lite, får se om det blir något som får följa med mig hem men det tvivlar jag på :) Aja, dags att borsta tänderna och göra bort det sista, hejs :)

Kvällen

Mellan halv 4 och tjugo över 4 tog jag en liten pn eftersom jag var helt slut i kroppen efter dagens aktiviteter, sen strax före 5 anlände jag till stockbäcken där det blev klippning och sen middag och lite grattande och massa surr. Kom hem kring halv 10 och har hunnit surra med Anna, det blir nog som så att vi åker till fjällen imorgon och kör lite skoter i helgen, skulle dock lika gärna kunna köra här hemma men det känns skönt att komma bort och få lite fjäll-luft i lungorna ;D Men vi får se imorgon, beror lite på släp och så, sen är det synd att Anna jobbar till 4. Men vi kan inte fara upp tillsammans dom närmsta 3 helgerna efter den här så annars måste vi vänta länge.

Aja, ska iaf läsa igenom engelska orden några varv till och se om något mer fastnar, får se om det blir prov imorgon, beror på om jag kan orden imorgon. Skulle vara skönt att få bort ett till prov, har ju ändå massor att göra i kursen. Men det beror helt på orden.

Imorgon blir det iaf att gå på stan en sväng :)

Godnatt alla :)

Pucko

Blev att köpa underställ, äta på lyktan, köpa glödlampor, svänga in på coop, sen fara förbi moster&morbror på svedjan och nu är vi hemma. Hela dagen har som flygit förbi och klockan är snart halv 4, vet inte vart hela dagen har försvunnit men så går det väl då man har fullt upp.

Iaf så på coop var det en dam som stod och bjöd på pucko och vi smakade och stod där och tog det lugnt, diskuterade vilken som var godare, den ljusare eller den med mer kakao. Då tyckte hon som så att man kunde ta någon utav dom, kommer inte ihåg vilken hon sa eller om det funkade med båda två, för den var iaf god med rom i, eller så sätter man ren sprit i så blev det baylis. Vi tog iaf en av båda så får vi väl se sen :P

Snöhög

Kring 20 i 11 tyckte jag att rasten skulle vara slut för annars skulle jag ha somnat, så pappa gjorde mig sällskap och vi gick upp, ca 1 timma senare var framsidan och garagetaket också avskottat, skönt :) Då jag kom in tog jag mig en välbehövlig dusch och nu ska jag göra mig klar, säga åt pappa att göra sig klar för sen ska vi bege oss in till stan, köpa tröjan åt mig, dock var det nog ett helt underställ men det är ju bara bra, sen blir det lunch där, dock inge flådigt idag, blir nog lyktan eller något :)

Aja, har inte tid längre, hejs :)

Än så länge

Dagen började med spinning klockan 7, som vanligt på torsdagar, sen då jag kom hem åt jag frukost och tog det lugnt ett tag men 10 i 9 var jag påklädd och påväg upp på taket igen. Var till och med snäll och väckte inte pappa innan jag gick ut, dock så kom han efter ett tag eftersom han vaknade då jag var på taket :P

Nu är hela baksidan avskottad, men snart ska vi gå ut och fortsätta med framsidan, dock lättare där då man inte har något altan-tak mitt i allt som är rakt där snön stannar. Sen så tror jag inte det var lika mycket snö på framsidan så :) Känner dock inte tagget av att gå ut igen, blev som förslöad då jag kom in och började ta det lugnt, men de går faktiskt ganska fort att skotta. Var dock lite mör av skottningen idag kände jag då jag var och tränade, och hade lite träningsvärk i skottarmusklerna ;P

Drive until you lose the road, or break with the ones you've followed.

Kvällen har bara varit lugn, hunnit se massa greys och dh, varit på ica, sen ätit varmamackor till middag. Annars inte så mycket, nu ska jag snart lägga mig i sängen, läsa lite ur engelska boken och sen sova, imorgon är schemat fullt som vanligt.

Blir spinning 7, hem, fortsätta skotta av från taket då pappa är redo och vaken, tvinga han till stan, duscha, födelsedagsmiddag och sen blir det att klippa sig. Tror inte jag har mycke tid över imorgon, och får jag tid över så blir det nog att plugga, och kanske göra prov på fredag, men annars blir det nog på måndag.

Aja, godnatt : )

Dagen

Efter förra inlägget så somnade jag ett tag, för ovanlighetens skull, sen pratade jag med pappa vid 1 och då ville han äta lunch i stan så han kom hem och hämtade upp mig och vi for på sunes, jag var vänlig nog att berätta för han att jag skulle bli tjock om vi fortsätter äta ute sådär, och då tyckte han att ja kan säga nej nästa gång, haha ;P

Sen så är det som så att jag har snott hans blåa fleecetröja, vilket jag tror jag sagt tidigare, och idag skulle han och kolla om dom hade nån mer och köpa en ny åt sig själv men det hade dom inte, dom hade bara lila, men då meddelade jag han att om han köper en lila åt mig så kan han få tillbaka sin. Då imorgon ska vi nog in till stan en snabbis och köpa en sån, men det kan ha ändrats till imorgon om han skiter i sin, så vi får se då :)

Då vi kom hem från stan satte jag mig och pluggade lite, har läst massa på boken jag ska analysera, vilket jag inte alls tycker om. Tycker inte om att analysera böcker och tycker inte om att läsa den för den är inte så bra menmen, bara försöka göra bort den fort :D

Sen för ungefär en timma sen såg jag att pappa gick upp på taket och jag blev så avis så jag klädde på mig och gick ut på baksidan och klättrade upp på taket med en spade och hjälpte han skotta av taket, visserligen är inte allt klart, inte ens hälften, så vi ska fortsätta imorgon :) Sen då vi var klara för dagen så hoppade jag från taket in i snödrivan, det kändes så lockande, plus att jag inte gillar att klättra nerför stegar, och pappa sa att det skulle gå bra så jag tog i och hoppade :D Det enda jobbiga var att de var så lös snö så jag förvann väldigt långt ner och min pappa hjälpte mig inte upp. Tur att jag höll upp armarna då jag hoppade så dom inte försvann ner så jag kunde skotta mig fram med dom. Blir nog att hoppa imorgon också, de var kul ;D

Bra start

Dagen började med att jag gick upp 25 i 7, mamma tittade lite konstigt på mig och sa att hon tyckte jag var uppe tidigt, men eftersom vi normalt far kring kvart i 7 så tyckte inte jag det var nå konstigt, men då påminde hon mig om att hon hade massage idag och att vi då inte behövde fara förens 8. Då slog det mig att hon sagt det igår också men med mitt minne så kom jag ju självklart inte ihåg det, så jag somnade om en halvtimma sen for vi tjugo i 8 istället :)

Träningen gick bra, lite tungt då man inte varit där på 2½ vecka men det är smällar man får ta. Hade tänkt fara på spinningen som är halv 12 idag men jag är inte så sugen på att he mig ut i det här vädret igen, så jag får se om jag kanske skippar den, är ju trots allt spinning imorgon också.

Sist

Kvällen har bestått av väldigt mycket film och serier. Började kvällen med 1½ avsnitt av desperate housewives, sen blev det luftslottet som sprängdes med mamma och pappa, trodde helt klart att jag var sist men tydligen inte ;D Sen såg jag klart dh och sen blev det två greys avsnitt som jag just har sett klart. Ska borsta tänderna och lägga mig för att sova, kanske kolla lite på engelskan, men ja måste ju orka upp och träna imorgon så det är nog bäst jag sover inom en snar framtid ändå :)

Bilder

Annas 20års dag, blev dock inte så många bilder tagna


Herman



Juni



Tisdag

Var tänkt som så att jag och Samantha skulle och träna idag halv 12 men vi båda låg i sängen kring 11 och kände att vi inte orkade lyfta nå så vi har skjutit upp det till ikväll, får väl det om vi orkar då, beror lite på vädret om jag orkar he mig ut igen.

Men hur som helst så for jag till skolan och gjorde engelska prov, fick mvg på det så jag blev mer än nöjd ;D Sen så for jag förbi Österbo och träffade en av boendecheferna där, ska mest troligt jobba natt där inatt men hon hade inte pratat med alla gamla vikarier än men hon skulle höra av sig senare, men annars hade dom nog dag åt mig så det blir nog iaf att jobba där. Hon visade mig runt överallt och berättade massa saker så det känns bra. 

Nu har jag iaf kommit hem, Anna ringde nyss och berättade en sak och jag dog, nästan bokstavligt talat. Hon dog också ;P haha, aja, ska nog plugga lite engelska nu tills det blir middag så man inte behöver göra det senare :)

Knep

Blev även som så att Ida kom på spinningen, och passet gick bra :) Efter vi var klara där for jag förbi Ida för att säga hejdå, hon åker till Thailand imorgon och kommer hem den 17, kommer sakna henne, men hon får det nog bra där så ;D
Kom hem för ett tag sen, ska duscha nu och sen blir det nog att sova, är trött. Sen har jag massor att göra imorgon på dagen så det kan va bra att vara utvilad :)


Renar utanför Willys

Snöhund


Glad!

Efter sista inlägget fick jag ett samtal, kan bara säga att jag är överlycklig, men mer ska jag inte säga nu, kan klämma ur mig varför imorgon :)

Har nyss ätit middag, ska snart hämta upp Samantha och sen blir det träning, härligt! :D

Måndag

Först väckte pappa mig halv 11, vi skulle fara in till stan och hämta peggan, men jag orkade inte gå upp så jag somnade om och vaknade igen 11 då mitt larm ringde, sen snoozade jag 10 min och sen blev det att duscha. Vi for in till stan kvart över 12, åt lunch och sen lämnade han av mig hos mamma, men jag orkade inte gå och hämta peggan så jag tog hennes bil, for till skolan och tänkte göra provet men tji fick jag för det var ingen där, det var självstudier idag, och hade jag varit lite mer uppmärksam så hade jag vetat det :P

Blev iaf rastlös så jag for förbi mamma, böt bil och parkerade hennes i garaget sen for jag förbi min moster i munksund, satt och surrade där ett tag och kom hem för ca en halvtimma sen. Ska plugga lite nu och sen ikväll blir det nog träning med Samantha :)

RSS 2.0