Smid

Gick just in och kollade kontot från internetbanken och då såg jag att jag hade fått påfyllning där, smid :D Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och fortsätta se tv.

Jag har däremot inte kommit på något vettigt om fjällen, vet hur Maria ska vara där nu men jag blir nog där längre än henne. Däremot skulle pappa vara där mer än jag trodde så vem vet, kanske blir där nästan 3 veckor? Men med tanke på att 2 veckor kändes för mycket blir det nog inte 3 :P Jag längtar dock till våran barkarhelg/rövarvecka eller vad nu Erik kallade det ;P haha, godnatt.


Sång

For först och åt med pappa på max, han kände att vi inte riktigt hade tid att göra nå mat och jag sa inte emot han i det :P Sen for vi ju då och tittade på Fabbes uppvisning. Det var fullt med barn där, från kanske 4 till 8 år som sjöng massa låtar med "dans" till. Vissa började gråta därframme och vissa sjöng för kung och fosterland :P

Kom hem för ett tag sen, ska se lite tv nu, blev grymt trött men ja kan ju inte sova än :)

Tisdag

Orkade verkligen inte upp idag eftersom det blev lite sent igår, somnade inte förens typ 3. Men jag vaknade iallfall kring 10 och nu har jag nyss sett oth och gg, som det är bra!

Nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det att fara och låna Rebbis klänning för att pröva den hemma så mamma får se den och sen blir det kanske att köpa den om det går att ta in lite över ryggen.
Efter det ska jag på nån sorts uppvisning som min brorson ska vara med i så ska bli kul att se vad det är för något och sen får jag se vad som händer ikväll.

Kvällen

Har varit på äventyr ikväll och har även sett en film som hette 10000 BC och den var verkligen bra, lite overkligt slut men eftersom jag gillar lyckliga slut så var det ändå bra ;) Annars har jag inte gjort så mycket.
Ska nog börja bege mig mot sängen nu och jag har även tänkt ställa klockan på 6 för att se om jag orkar gå upp och träna, vi ska ju egentligen inte och träna men om jag orkar gå upp tror jag att det blir ändå :) Men annars blir det nog skönt att somna om istället :)

Min stackars mamma håller nog på att bli sjuk, men hon sa att hon inte hade tid så hon kanske är frisk imorgon ändå :P

Funderingar

Sitter och funderar över hur jag ska göra med fjällen, mamma och pappa ska upp nu i helgen och vara en vecka. Jag funderar på att fara upp då jag med men jag vet inte om jag vill stanna hela veckan eftersom jag hade tänkt vara där veckan efter påsk också. Kanske rent utav blir så att jag är där två veckor men det blir nog lite mycket.
Måste höra med Maria hur hon ska göra och när hon ska upp så får jag nog lite hjälp på vägen där. Men jag älskar ju att vara i fjällen så varför inte vara där lääänge ;)

Måndag

Gårdagen slutade inte alls bra, då jag hade släckt lampan skulle jag av någon anledning göra något mer och råkade välta ut mitt stora vattenglas som stod på sängbordet och det blev väldigt blött i mitt rum. Tyvärr hade jag även massa papper, min kalender och tidningar nedanför sängen. Tidningarna slängde jag för dom blev dyngsura, kalendern har fått lite krokiga sidor och papprena är inte heller så raka längre, men jag hoppas dom på försäkringskassan inte är så griniga då det gäller sånt ;)

Hursomhelst, efter träningen idag skulle mamma och köpa en smörgås på kvartersbageriet så då hade jag turen att jag fick mig en räkmacka som jag nyss har ätit upp. Ska hoppa i duschen nu sen göra lite nytta :) Hejs

Söndag

Har inte varit hemma något idag, eller en snabbis bara för att byta kläder, och det är därför jag inte har bloggat något idag :P
Igår var vi ju då och firade Ida som fyllt 20 i tisdags, vi var väl mellan 10 och 15 pers, satt och mös drack, gjorde ett spel, spelade twister, tände ljus och mös nästan hela timmen under Earth Hour, men det blev lite fel stämmning då, man blev ju nästan bara trött då det var mörkt och mysigt.
Vi var iaf där ett tag och sen begav vi oss in till stan och det blev ju då Pentan som jag förövrigt har börjat tycka suger :P Stannade där till kanske 1 sen gick jag och Emma och åt och sen gick jag till Niklas och Linnea eftersom jag skulle sova där. Av någon anledning var jag vaken till 6, låg och pratade i telefonen och allt möjligt så tiden bara rann iväg.

Idag efter jag vaknat fick jag besök ett tag, sen så fick vi hämtning och jag blev inbjuden på middag, och eftersom det stod grillat på menyn tackade jag ja ;) Annars hade jag fått äta rester i min ensamhet här hemma:P Har även blivit tv tittande, lite sömn i fotöljen och nu mot slutet blev det James Bond. Då den slutade fick jag skjuts hem och nu sitter jag här.

Ska gå och tvätta bort gårdagens smink och borsta tänderna och sen väntar sängen, ska ju upp 6 imorgon så det är nog dags att sova ;) Godnatt.

Fest

Ska till Ida så fort jag är klar men jag ligger efter :P Hon hade sagt till folket att komma kring 6 för dom skulle ju äta smörgåstårta där men jag äter ju inte det så jag har ätit hemma. Håller på att göra mig klar nu men jag blir galen.
Vart är tagget ?

Jobb!

Föresten så glömde jag berätta en sak.

Mamma säger alltid att jag måste ju ut och söka jobb för jobben kommer ju faktiskt inte till mig, och normalt brukar hon ju ha rätt då det gäller sånt men nu 2 år i rad har hon haft fel.
Förra året ringde Susanne mig och frågade om jag ville komma och jobba natt på Källbo eftersom dom hade en person för lite, och jag hade gärna jobbat natt på ett äldreboende den här sommaren också men jag är inte så säker på att ja får där jag har sökt.

Men hur som helst så fick jag ett samtal idag kring middagstid, och den personen hade blivit erbjuden ett jobb men han har redan jobb så han tackade ju då nej, men föreslog mig så i veckan skulle dom prata med chefen om det och så.
Nu har jag ju inte fått jobbet än, och det är ju inte säkert att jag ens kommer få det alls, men min poäng var mest att mamma hade fel igen, för jobben kommer lite till mig ändå ;)

Men jag hoppas ändå på det här jobbet, det skulle nog kunna passa mig. Inte så långa arbetstider, tror det var 5 timmar per dag. Har hela dagarna lediga eftersom jag slutar kring 9 på morgonen, visserligen började man typ halv 5 men jag är ju mer en nattmänniska än morgon så :D Skulle även vara kul att prova på nya jobb och nya branscher och se om det kan vara någonting för mig.

Men nu ska jag gå och fortsätta plocka undan, hejs! :)

Middag

Ida kom hit kring 6, halv 7 någon gång och då serverade jag förrätten. Det blev toast med avokado och räk röra typ, vet inte vad jag ska kalla det :P
Efter det blev det fläskfile med hemmagjord potatisgratäng, grönsaker, sås m.m, och jag blev fan nöjd med gratängen med tanke på att det var första gången, den kanske var lite torr men skit samma :P

Då vi hade ätit klart såg vi Lets Dance och jag tycker faktiskt att Laila borde ha vunnit, det var jämnt till sista dansen men hennes var betydligt bättre. Så då dom sa att Magnus vann blev jag lite sur, men det var som att jag kände det på mig.

Nu har Ida nyss farit och jag håller på att städa undan lite i köket, har även just startat en tvättmaskin och snart ska jag gå och köra in bilen i garaget.
Sen blir det väl lite tv tittande innan sängen väntar.

Irri

Har varit på två affärer och på båda två hamnade jag bakom nå idioter som inte verkar ha levt det senaste året. Ena visste inte ens att man var tvungen dra ica kortet för att få fram summan man skulle betala då man hade blippat klar, och den andra visste inte vilket håll hon skulle stoppa kortet åt då hon betalade så hon började stoppa åt fel håll och allt.


Nu ska jag börja med min och Idas fredagsmiddag. Sen blir jag nog lite gladare då hon kommer hit :)

Söt!

Har just kommit hem från Anna, for dit en sväng och hälsade på ny tillskottet i familjen, lilla dvärgspetsvalpen Clinton. Så jävla söt, som en lite hårig boll som är och springer omkring och busar ;)

Rubrik

Har just kommit hem från träningen och nu ska jag gå och äta frukost, nybakat bröd :D

Fredag :)

Äntligen fredag, känns skönt :D Nu ska jag iväg på morgonträning som ska bli väldigt skönt, efter det ska jag på ica och inhandla lite grejer för ikväll, Ida ska nämligen komma på middag :)

...

Finns inte så mycket att skriva, blir en tidig morgon imorgon för att fara och träna, det ska bli skönt :)

Skrattretande!

Lön

Fick min lönespec idag, och det är ju alltid kul :D Så imorgon kommer det in pengar på kontot, jävligt smid ;)

Torsdag

Igår var vi då hos Anna först och sen for vi ut och körde litegranna bland annat på skoterlederna.

Har nyss sett våra bästa år, det är ju egentligen helt värdelöst men jag älskar det ändå ;) Ska gå och göra lite nytta nu, hejs!


Skoterled

Har just kommit hem, men jag orkar inte skriva nå. Ska ta bort sminket och borsta tänderna sen väntar sängen. Imorgon blir det sovmorgon sen kanske ni får en uppdatering ;)

Volvo

Var nyss in till stan och handlade lite på ica kvantum, där det förövrigt var jävlat proppfullt på parkeringen, men jag har alltid lika tur och får en smid plats, den här gången blev den längst fram på vänster sidan ;)
Sen for jag och hämtade Niklas&Linneas nyckel till lägenheten så jag har en sovplats i stan om jag nu inte skulle ta mig hem på lördag, men ja kan lika gärna sova där eftersom det inte kommer vara någon hemma här heller så det lär bli lika ensamt där som här.
Tog även hit deras bil så jag ska ha en i helgen eftersom mina föräldrar tar upp båda bilarna, vet inte om jag behöver den något men det känns bra att veta att jag har den om jag skulle behöva den :)

Gjorde nyss hemmagjord pizza så nu sitter jag och väntar på att den ska vara klart inne i ugnen så jag och pappa kan äta, det ska bli så gott ;)


: )

Nu har man varit och tränat, ska nog lägga mig och se lite tv nu och vila lite, sen får jag se vad som händer idag.

Onsdag

Har inte alls sovit så bra inatt, har haft det väldigt kallt :( Men däremot är inte träningsvärken så farlig som jag trodde den skulle vara, men nog känns det :D Men nu bär det av igen, ska borsta tänderna nu sen far vi och då jag kommer hem ska jag se oth. Jag läste just i Sannas blogg och insåg att jag helt glömt bort oth, hur kunde det hända!??!
Aja, hejs!

Fika

Har nyss kommit hem från Ida som har bjudit på massa go fika. For dit efter middagen, har fikat och surrat medans det har kommit och gått folk, nu i slutet var det dock bara jag och Sofie kvar, och Tommy då såklart :P Men nu kände jag att jag var tvungen fara hem, är trött och med tanke på att jag ska upp 6 imorgon också för att träna så är det nog dags att sova nu.
Eller, jag ska lägga mig i sängen och slå på tvn och kanske titta lite, får se vad som finns. Godnatt!

Tisdag

Som det var skönt att sova! Gick upp 12 och for och skjutsade mamma lite, sen for jag hem igen och såg lite tv. Då mamma kommer hem blir det att fara och fika hos Ida.

Hurtbulle

Somnade kirng halv 3 inatt så då klockan ringde 10 i 6 var jag inte alls så sugen på att stiga upp men det gick ändå bra för jag var nog ändå lite taggad. Så nu har jag då nyss kommit hem efter en timmes träning med min mor, det gick bra men nog fan är man otränad nog ;)
Ska lägga mig och sova nu igen och ta igen lite timmar jag missade inatt, blev ju bara 3½, det är på tok för lite för min del, så godnatt ;)

Och vi får ju inte glömma att idag fyller världen bästa Ida 20år, så idag blir det att fara dit och fika och sånt. Jag ringde nyss och grattade hon för jag hade fått ett sms av hon då jag var och tränade, synd bara att hon hade somnat om så jag väckte hon :P Grattis vännen!

Yes

Jag har nog världens bästa mamma, hon gav mig ett träningskort idag och nu fyllde hon just på min mobil med 200, smiid :D


Nodo

10 i 4 begav jag mig in till stan, skulle först hämta upp Sanna hos Krille, och jag stod där ute i typ 10 min innan jag tillsist gick in för att hämta hon, då visade det sig att hon hade somnat och inte vaknat av mina sms. Jag hann ju börja fundera om hon inte var där längre eller ngt :P
Sen for vi till nodo och träffade Sanna, Ida, Jenny och Elin. Vi fikade och hade lite presentutdelning sen klockan 5 gick jag och Sanna för att möta upp mamma på korpen där jag fick mig ett träningskort, så nu börjar träningen på allvar ;)

Då jag kom hem satte jag igång med maten för jag hade inte hunnit göra klart så mycket som jag hade hoppats på innan jag for, men nu är den tacokryddade lasagnen i ugnen och den är snart klar, det ska bli gott!

Ikväll får jag se vad som händer, men det blir nog inte så mycket!



Du är så lejd så det finns fan inte ord !


Måndag

Efter jag släppt av mamma på jobbet så for jag till ica och handlade, sen då jag gick förbi brödavdelningen luktade det så gott så det blev att köpa lite färskt bröd så min frukost blev super god :)
Sen har jag  hunnit göra lite ärenden idag, tagit en lite pn och nu ska jag börja förbereda middagen så att då jag och mamma kommer hem vid halv 6 är det bara att ställa in det i ugnen :)
Klockan 4 ska jag träffa tjejerna på nodo och då ska vi ha lite presentutdelning till Ida och Sanna eftersom Sanna snart far tillbaka =/

Gunvald

Kan man göra annat än älska han? Han är så jävla skön :P Aja, ikväll var sista filmen så nästa söndag får det bli något annat, dom skulle just säga det då Anna stängde av tvn men jag gissar på Wallander, så då får vi en ny söndags tradition :P

Nu ska jag kissa, borsta tänderna, lägga över bilder från min telefon till datorn, byta lite musik på den, kolla hur mamma jobbar och sen väntar sängen, skönt!

Beck

Nu bär det av till Anna för att se Beck, våran söndags tradition ;D

Fönster

Jag glömde ju berätta att då jag kom hem hade mamma putsat mina fönster, hur snällt var inte det? ;D Visserligen bara på insidan men dom blev mycke renare!


Lite bilder från förra lördagen, den 14/03-09.

  
  



Bilder från Idas 18års fest i lördags.

  
  
  
  
  

Resten av bilderna kommer på pixbox nästa månad :D

Söndag

Gårdagen började hos Ida och det var trevligt, sen for vi in till stan och jag var nog gode full för jag kommer inte riktigt ihåg allt tror jag :P haha, men det är sånt som händer men inte lider jag av det!
Var däremot inte så kul på pentan så kring 1 ringde jag mamma och bad hon hämta mig, vi for och köpte mat och sen hämtade vi upp Ida.
Så Anna, till den stora frågan var jag var, jag var hos Ida :)


Lördag

Ska snart börja duscha och göra mig klar och sen ikväll blir det LIF för Ida fyller 18, Grattis :) Jag är grymt taggad och det känns bra. Tror det här kommer bli en riktigt trevlig kväll, jag har till och med blivit bokad för natten ;)

Postal

Blev en lugn kväll ikväll, efter middagen la jag mig och vilade ett tag för jag var grymt trött och sen orkade jag inte göra allt för mycket så jag for och var med Ante och Plupp som bjöd på film, godis, läsk och fruktcocktail med glass, hur mysigt som helst :)
Vi hade tänkt se en film som hette postal om jag inte minns helt fel, men den sög verkligen, eller.. vi såg bara 10 min men sen böt vi till Euro Trip som är kung, blev några skratt där :D
Men nu väntar min renbäddade säng, hur skönt låter inte det? Måste ju vara utvilad till imorgon, (ikväll), jag känner verkligen tagget, tror det kommer bli en riktigt bra kväll!

Happy

Jag känner mig riktigt nöjd just nu för jag är i stort sett klar med städningen, ska ta bort damsugaren, ta bort damvattnet och senare ska jag ta in mitt täcke som hänger på vädring för tillfället. Nu är det rent och fint här :D

Städet

Enligt mig så går det riktigt bra med städningen, har hunnit slänga massa. Är på bra humör för att rensa, allt ryker som jag inte använt på länge, tur att jag inte rensar garderoben ;) Har damtorkat massor, städat ur två lådor och städat i hallen i mammas låda så jag skulle få plats med mina hårgrejer där så nu är dom inte i mitt rum längre. Får se vad mamma tycker dock för det blev lite trångt i hennes låda, men ja körde på att hon var ju inte hemma och sa nå så då får hon tycka om det ;) Har även en tom hylla så nu måste jag hitta något att ställa på den och fylla mina lådor med, men det ska nog inte vara så svårt.
Ska strax börja byta sängkläder och damsuga men jag tog en paus för pappa kom nyss hem och gick och vilade för han hade så ont i huvudet så jag tänkte vara lite snäll och vänta med damsugningen så han får det tyst och lugnt :) Jag är en snäll dotter ;)

21

Sanna fyller ju år idag, hon blir hela 21 år och imorgon kommer hon hem, sweet ;D

Sen så måste jag ju säga att jag hade en sjuk dröm, där bland annat hon var med men den slutade inte alls bra. Hon dog för hon blev uppäten av en varg. Hände ju mer i drömmen också men jag orkar inte berätta den, den var hel mysko!

Varför drömmer jag alltid att folk dör?

Fredag

Jippie, det är fredag :D sköööönt.

Aja, var iaf meningen att jag skulle till valls med Anna och Jessica men det blev inte nått för mig så jag ska vara nyttig och städa idag. Ska byta sängkläder, damsuga, dammtorka och möjligtvis skura. Bäst jag sätter igång snart innan jag tappar motivationen, hejs !

Kvällen

Min moster kom hit ikväll och hon och mamma skulle och kolla på dvärgspetsvalparna hos Milla och eftersom att Anna var redan där och kollade på hennes valp och jag skulle till henne senare så följde jag också med, och dom är så grymt söta!
Sen for vi till Anna och såg hockeyn, och då det var 15 sek kvar så gjorde färjestad mål, och sen gjorde dom ett till för att Ske-å tog ut målvakten, så det blev förlust ikväll, får väl se hur det går på lördag och sen på måndag.
Sen efter det spelade vi lite kort och nu har jag nyss kommit hem, gjorde utmaningen som jag fick av Linnea som jag även har skickat vidare ;) Ser även lite csi och nu ska jag lägga mig i sängen för det slutar ändå snart.
Imorgon blir det nog att fara till valls på dagen med Anna och Jessica.


Utmanad

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Anna&Jessica
3. Hur lång är du? 156
Vilken är den senaste filmen du sett? Män som hatar kvinnor
5. Vem ringde senast? Clas
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Ante och det stod "I lördags skrev du att du var less på allt stekande :P"
7. Vad är helgens planer? Ska fira Ida Lundström som äntligen blir 18 sen vet jag inte
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad som ska sägas och till vem
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Kanske för 6 timmar sen, men hon ligger i rummet bredvid mig nu :)
11. Vilken ögonfärg har du? Melerade
12. När vaknade du idag? 09.00
13.Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Det är olika, men bland annat fjällen och thailand ;)
15. Vilken plats föredrar du minst? Arbetsförmedlingen :P haha, nämen jag vet inte riktigt, sjukhus kanske annars ?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inom piteå kommun
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Ingen, men jag var rädd att det skulle börja brinna i huset.
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Anna & Jessica skrattade jag med ikväll.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Joda
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det är olika.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 stycken
23. Hur många landskap har du bott i? 1, norrbotten såklart :D
24. Har du någon gång spytt på någon? Då jag var bäbis säkert, men inte annars.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
.26. Är du social? Beror på situationen, men oftast.
27. Vilken är din favoritglass? Choklad, eller min special som Sanna brukade göra ;)
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Resa
29. Tycker du om kinamat? Det är olika
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Oftast är det vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Jag sover över hela sängen.
33. Kan du spela poker? Jo
34. Tycker du om att mysa? Jomen visst :)
35. Är du beroendemänniska? Njee... Inte vad jag kommer på nu
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Pappa :)
37. Vill du ha barn? Jo någon gång
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, och några ord på andra språk
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet bara det är varmt i vattnet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöjen & Kläder.
42. Äger du dyrbara smycken? Enligt mig så ja.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Listerin
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag vet inte?
46. Välj ett ärr på din kropp? Mitt vänstra lillfinger
47. Vad har du för ringsignal? Millencollin - Stalemate
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Säkert har mamma sparat sånt
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild? På Balkongen i Th's trapphus
51. Kan du byta olja på bilen? Inte byta men säkert fylla på
52. Har du fått fortkörningsböter? Aldrig ;)
53. Vilken var den senaste boken du läste? Jenna Jameson
54. Läser du dagstidningen? Hemma
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Säkert lite ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning
59. När var du i kyrkan senast? 080808 på Malin och Leons bröllop
60. Vilka personer utmanar du: Anna, Jessica, Joanna, Rebecca, Sanna.

Hockey

Har just ätit middag och på ett tag ska jag fara till Anna och se hockey  :)

Depp

Sanna kom och hämtade mig kring 10, då for vi och fixade Ida Lu's present, men då jag mötte hon på stan sen sa hon att hon inte ville ha nå så jag erbjöd mig att ta den ;P
Efter det mötte jag upp Ida på stan och vi strosade omkring, åt lunch med mamma och sen mötte vi upp Jenny för inköp av Sannas present. Sen då båda dom gick for jag och köpte Ida Ra's present. Det har blivit mycke shopping idag :P Så nu är det snart slut på kontot, tur att det snart kommer påfyllning ;)

Har även varit på korpen och bokat tid för att få hjälp med att sätta ihop ett schema, ska även köpa kortet då. Så nu börjar mitt nya liv, som innehåller träning... mört innan man har kommit igång! men det blir nog bra i slut ändan :)

Då vi var klara på stan så skulle jag då förbi öjagården för 4e ? gången, och vad tror ni jag upptäckte då jag kom dit. Jo, hon var inte där. Som vanligt. Ska ta en pn nu och fara tillbaka 3 om jag är vaken ;P


:P

Var meningen att jag skulle ut och gå med Anna ikväll men det blev inget av det för nu då jag pratade med hon hade hon tydligen nyss vaknat så :P Nog för att jag hann rensa lite så nu har jag slängt lite smått och gott.
Däremot så glömde jag ju självklart bort att jag skulle skjutsa Linnea till jobbet då jag var inne i städningen så hon ringde 5 över 9 och frågade vart jag var så då körde jag rally till stan och sen till hennes jobb, men hon kom ju faktiskt 18 över, bara 3 minuter försent så jag tyckte ändå jag var snabb :P

Ska se om jag har något mer att slänga, sopbilen kommer ju ändå imorrn så då kan jag inte ångra mig sen ;) Sen ska jag nog sova, har massa ärenden att fixa imorgon!

Funderingar

Inatt började jag fundera på att jag ville möblera i mitt rum, fick nå ryck. Så jag har funderat idag också hur jag skulle kunna göra, Ida har kommit med ett förslag men det gick inte, och allt jag har tänkt passar inte heller. Det är jobbigt då jag har tre garderober på en vägg, så där ryms inte så mycket, men tro mig, jag vill gärna ha dom där ;) Sen på en vägg har jag ett fönster och en dörr bredvid, fönstret gör ju inget men man kan ju som inte ställa något för dörren, så hela den väggen är som omöjlig. På den tredje har jag ju då därren ut ur mitt rum men det ryms ändå saker där, och den fjärde har jag inget på, men det går ändå inte att göra något förutom att typ ha som jag har.. tråkigt.
Får se om mamma kanske har något bra förslag, men jag tror inte det :P

Onsdag

Även fast jag är arbetslös och inte gör så överdrivet mycket på dagarna känns det ändå skönt då det är onsdag och man vet att halva veckan gått och det är snart helg, för då behöver man inte känna att man borde göra något.
Jag längtar till på lördag, jag är grymt taggad :D

Jag och Sanna skulle ju och fixa lite idag men självklart hade hon glömt det så vi ska ta det imorgon istället :)

Kvällen

Började med att jag for till Jessica kring halv 7 där även Anna var, och efter ett tag kom Ev. Vi for till ica och sen hämtade vi upp Pilla för vi skulle och hämta hennes bil men då vi kom dit var den tydligen inte klar ändå, så vi irrade runt lite och sen for vi tillbaka till Jesse och åt klämmackor, mums :D
Vi letade även en klänning jävligt länge, och tillsist kände jag att jag också var tvungen göra ett försök och som datasnillet jag är så hittade jag den :P Sen har vi även kommit på lite andra grejer som jag inte ska nämna här :D

Har nyss sett The Bourne ultimatum, och den var faktiskt bra och jag läste just på internet att dom ska släppa en fjärde film, så den måste ju ses :)

Nu väntar sängen så jag kan vakna upp till en solig onsdag :)

Träning

Som ett kul grej föreslog jag att jag och mamma skulle börja träna tre morgonar i veckan, hon tränar ju redan en dag före jobbet så varför inte mer. Först var hon inte alls impad på det men nu tog hon upp det och det blir nog så.



Så om nån vecka ser vi väl ut sådär ;) hahha, nääää, verkligen inte, sådär kommer jag aldrig se ut men man kanske blir lite mer tränad och jag kanske inte är lika trött hela tiden heller :) Hoppas bara jag orkar hålla det, måste ju ändå upp 6 varje träningsdag så, men jag får ju fara hem och sova efter.
Varje gång jag börjar träna brukar jag dock ge upp gode fort, men den här gången ska jag inte sluta!

Solsken

For och skjtusade in mamma till stan 8 och sen tog jag en pn till halv 10, hade gärnat sovit längre men hade möte på af 11 så då var det bara att gå upp.
Då mötet var klart så var klockan 10 i 12 och då passade det utmärkt att jag for och lunchade med mamma, jag lyckas alltid pricka in det så bra ;) Blev på Golden, och gott var det :)
Efter det for jag förbi till öjagården men självklart var hon inte där, jag blir galen på alla, dom är aldrig där!

Men hur som helst så var jag stressad hela dagen och ville bara hem för innan jag for tog jag hem det nya OTH och snabb klickade igenom det och jag höll på att dö då jag bara såg dom små snuttarna. Nu har jag nyss sett klart det och jag vet fan inte hur det här ska sluta, det är.. 4 ? avsnitt kvar och sen slutar det för gott, nu måste ju allting lösa sig tycker man ju, det kan ju inte sluta dåligt och sen får man inte se vad som händer efter. Bäst dom skärper sig! Men nu är det bara att vänta till nästa tisdag.
Ska även se Gossip idag men det får blir ett senare projekt :)

Imorgon ska nog jag och Sanna fara och fixa Ida Lu's present, ska bli kul :D

Tisdag

Är grymt trött just nu, men ska lägga mig och vila en timme och sen är det väl dags att börja med dagens ärenden :)

Skoj!

Fick ett sms idag av Ante som frågade mig när vi skulle dra ihop ett gäng och fara till fjällen, jag hade däremot inget bra svar på det just då men sen pratade vi lite och kom fram till att det går inte i helgen för då har han sin sista match och jag ska fira Ida Lu, och sen nästa helg ska jag fira Ida Ra. Efter det är det ju inte så länge kvar till påsk men vi kanske hinner klämma in fjällen helgen före påsk eller så får vi ta det efter påsk.

Men hur som helst så blir det nog en fjällen resa med grabbarna inom en snar framtid, och det ser jag fram emot :)


Skellefteå

Sex perioder senare så gjorde dom mål, så nu är dom vidare, det känns kul :)

Kvällen

Den här måndags kvällen har varit väldigt lugn, var och handlade med mamma, såg csi och lite annat på tv och nu ser vi hockey, eller jag blev less och gick :P Lär ju ändå få veta hur det gick av mamma sen.

Imorgon ska jag och göra lite ärenden, får väl se om jag får alla gjort eller inte :P

Måndag

Doris var så mysig inatt, hon sov i min säng till största delen och höll inte på att hoppa upp och ner hela tiden, visst hände det men inte lika ofta som det brukar :P
Linnea var nyss och hämtade henne och jag har just ätit köttsoppa, gott. Duschen väntar på ett tag, ska bara se lite judge judy först ;P

Beck

Linnea kom förbi med Doris där kring 8, vi surrade och såg lite wipeout sen for hon och jobbade. Efter det har jag sett Beck med mamma, har även hunnit på en prommis med Doris och den promenaden gick ju kanske inte så jätte bra, menmen :P
Nu liggre hon och sover i min säng, och har sträckt ut sig över hela så jag ska snart putta bort hon och lägga mig i sängen och fortsätta se csi :)

Dagen efter

Igår kring halv 3 eller något kom Anna, Tom och Ev och hämtade upp mig här hemma och vi begav oss till Anna. Kvällen var trevlig men med några missar, men det finns inget att göra åt det nu. Vi började dricka där och sen begav vi oss till stan, rätt så tidigt faktiskt, tror jag gick ut kring 11 eller något sånt, och då hann jag även vara på massa olika ställen före. Det beror nog på att vi började ändå ganska tidigt. Hann bland annat gå förbi plupp och hälsa på dom, alltid kul att vara med öjebykillarna :)
Då pentan stängde gick vi och åt på adana, och det var så grymt starkt så jag trodde jag skulle dö :P Sen for vi till Anna och skulle ha efterfest men jag tror egentligen dom flesta ville sova, men dom som hade festen höll mig vaken hela natten så klockan 6 fick jag äntligen gå och sova, och det var så grymt skönt!
Kom hem för ett tag sen och nu ska jag lägga mig i min säng, slå igång tvn och vila! Tyvärr kommer jag inte lägga upp nå bilder än på ett tag för att jag har slut utrymme på pixbox, jag hatar dom! Dom tog mitt utrymme, jag hade inte ens tänkt lägga upp alla dom där bilderna, men det blev så och nu är det bara att vänta.

Aja, kanske lägger upp någon i bloggen sen, vi får se, hejs!

Lördag

Vaknade för en timme sen och nu ska jag börja packa ner alla grejer jag ska ha med mig till Anna och om ett tag bär det nog av dit :)

Fredag

Har just kommit hem efter en lugn kväll, vi var först hos Anna och sen for vi och gled runt. Är grymt trött nu så nu ska jag borsta tänderna, ta bort sminket och sen väntar sängen, äntligen ;)

Imorgon blir det nog fest :D

Stan

Har nyss kommit hem från piteås stad, först var jag på ica med pappa och handlade go middag till ikväll, sen gick jag och hörde lite om Idas present, och sen gick jag och hämtade ut min berlock till mitt Thomas Sabo armband :D



Den syns inte så bra men ändå :D

Valpar

Igår for jag och grillade med Jessica, Petrus, Anna, Ev, Tom, Tim & lammkötte. Blev att grilla korv, pinnbröd, marshmallows och tims special. Vi hann även med att åka lite madrass i backen och det var kul :D Då vi var klara där for jag och skulle vara med då Qarro fick valpar, och dom var så himla söta även fast dom ser halvt ut som råttor och inte kan gå, stå, se eller så mycket. Men dom kröp omkring och pep och det räcker :) 20 över 4 var jag dock helt död så då slocknade jag, då hade hon fått 6 valpar, sen då jag vaknade hade hon fått en 7e också.

Nu funderar jag på att ta mig en dusch och äta lunch sen får jag se vad som händer :)

Pappa

Den här helgen kommer bli lite av en far och dotter helg, eller iallafall imorgon :P Mamma far till stockholm tidigt på morgonen och då pappa kommer hem från umeå så ska vi fara och köpa nå gomiddag till oss, han tyckte vi skulle ta oxfile, gött :D
Sen på kvällen får jag se vad som händer, och sen på lördag kommer ju mamma hem igen :P

Nu ska jag gå och göra nå vettigt :P

Torsdag

Har inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt, ska snart hoppa in i duschen så jag blir lite fräschare :D

va fan..

Det var inte som jag tänkt mig, trodde det skulle vara nån nerknarkad morsa eller något, men det var bara nån som skulle prova röka cannabis i en månad och se effekterna.. Får se om jag hittar något annat på tvn.

Puff

Filmen var riktigt bra, nu måste man ju nästan se det som kommer ut i framtiden :)
Efter filmen skjutsade jag hem mamma sen for jag och träffade Sanna och Krille och deras lilla dvärghamster som dom hade köpt idag, den var så himla söt! Som en liten liten boll, som var hårig :D Dom bestämde sig nog för att den skulle heta puff.

Nu ska jag se på 3an om en trebarnsmamma som är hög på cannabis.

Stan

Imorse kom Linnea och hämtade migoch Doris och sen då vi kom hit somnade vi efter ett tag och det var grymt skönt :) Sen vaknade vi vid halv 1 och då blev det lunch, bakad potatis med räkröra och lite stekt kyckling. Krämigt ;) Sen har vi även hunnit vara på Dollar en snabbis och vi skulle även hämta ut biljetterna till bion ikväll men dom hade inte öppet så jag ska snart ringa mamma och be hon hämta dom innan hon kommer hit.

Snart ska jag nog börja med middagen, det blir kycklingenchiladas, gott :)

Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket, har varit hundvakt och har även hunnit vara förbi hos Linnea. Ska strax gå och lägga mig med Doris :)
Imorgon ska jag åka in med Linnea till stan då hon hämtar Doris, sen ska vi äta lunch tillsammans, bygga klart byrån, sen ska vi göra middag åt oss och mamma och Bettan. Sen klockan 6 väntar bio, vi ska gå och se Män som hatar kvinnor. Jag önskar dock att jag inte hade så höga förväntningar på den :P

Utmanad

Har blivit utmanad både av Amanda och av Anna så det är väl bäst jag gör det här nu :) Tur att båda dom börjar på a, och att ingen börjar på e ;)

"Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!"

1. Vad heter du?: Emeli
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Erika
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ebenholtssvart
7. Klädesplagg: Espadrillos
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Extra jobb
12. Något man skriker: Eller hur!
13. Film: Ensam hemma
14. Något man dricker: Explorer
15. Band: E Street Band
16. Djur: Eremitkräfta
17. Gatunamn: Enbärsstigen
18. Bil: Elbil
19. Sång: Effortlessly, Sister Hazel
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Examen

Jag utmanar Linnea, Maria, Sanna, Joanna, och Ida.

Prommis

Har nyss kommit hem från Anna, eftersom jag är hundvakt så tyckte jag att vi skulle ta en promenad med vovvarna och hon tyckte det lät bra så det blev så :) Blev ju ändå en lång promenad, och det blir nog en imorgon också :)

Men nu väntar sängen, ska ju orka upp imorgon.

Dorkan

Linnea borde komma hit snart och lämna av Doris för jag ska vara hundvakt inatt och imorgon, sen imorgon natt tror jag det blev ockå. Det ska bli så mysigt, förutom att Linnea gett hon massa vindruvor så hennes avgaser luktade tydligen inte så gott :P

Morgondagen kommer inte bli krämig, ska till ske-å med ams, fy fan!

Kräm

Det är ändå gode krämigt, eller hur Samanta? ;)

AnWi

Hur kul är det inte att läsa hennes blogg, hon har alltid något vackert att skriva om mig. Finns visserligen en anledning bakom att hon gör det hela men kul är det ändå, och man blir som glad ;D Annas blogg.

Bilder

Tänkte bjuda på några bilder från veckan, resten hittar ni på min pixbox.

  
  

Kvällen

Anna, Jessica och Petrus kom och hämtade upp mig sen for vi och såg Beck med Öhman och Jossan, det var mysigt. Men nu ska jag lägga mig i sängen och se om det är något bra på tv, lär nog somna gode fort även fast jag har sovit hela dagen :P

Fjällen

I onsdags morgon kom vi då upp till fjällen, vi lastade av och sov några timmar och sen begav vi oss på en skotertur, blev även att köra på torsdagen men inte lika mycket. Men på fredag blev det också en skotertur.
Var meningen att jag skulle stanna i Vuogga tills idag men jag blev lite less då det inte var så bra väder så jag åkte med Anna och Jessica till arvidsjaur och stannade på Eriks stuga där det blev fest och utgång, det var ju toxic där så :P haha, var kanske inte så värst roligt ute men det var ändå en rolig kväll, ska lägga upp bilderna sen!
Ska ringa Anna och höra om det blir någon film eller något ikväll :)

Hemma

Kom hem för ett tag sen och har suttit och kollat igenom lite bloggar för uppdateringar. Då jag loggade in på bloggkoll så hade jag ju bara över 100 inlägg som var olästa men jag läste långt i från alla.

Nu ska jag lägga mig och vila, är trött, men det kommer nog en uppdatering om veckan sen! Blir nog även att hitta på nå med Anna ikväll, hejs!

Tjorvas

Bea kom hit och vi lastade min skoter, det gick hur bra som helst, var däremot lite problem att få igång skotern tills jag upptäckte att nyckeln var avvriden, men efter det gick den igång ;)
Sen så sa Samanta helt plötsligt att deras bil inte starta så det barkade ju lite där, Petrus och Anton for dit och kollade men .. dom fick inte göra så mycket så det gick då inte.
Men nu är Bea och hämtar nån bil vi kunde ta så jag sitter och väntar på dom båda, sen beger vi oss dom 32 milen för massa skoterkörning! Hejs!

Btw, kom ihåg att inte uppdatera så mycket, blir så jobbigt att läsa ikapp :P


Vuoggatjålme!

Nu ska jag, Samantha och Bea bege oss till fjällen. Blev lite impuls men sånt är bara kul. Har inte tid att skriva nå mer för Bea är påväg hit så jag ska lasta min skoter, sen ska vi hämta Samantha och sen far vi, ni kan ju ringa :D Hejs!

Tisdag

Dagen har ju varit sådär, for in till stan 8 och då åt vi frukost sen somnade vi på soffan och det var meningen att vi skulle ta en promenad med Doris innan jag for till ams men eftersom hon inte orkade gå upp halv 11 och jag orkade inte gå upp halv 12 gick det inte så bra för den promenaden. Men hur som helst då jag gick upp mådde jag inte bra, så jag for hem sen och sov till 4. Mår bättre nu så det är nog lugnt.

Blir nog att fara upp till fjällen, ska bli grymt kul!

Dålig uppdatering

Min dator har gått halvt sönder så jag kan inte använda den så jag är väldigt inaktiv nu, menmen, sånt som händer. Ska ringa Leon idag så kanske han kan fixa den.
Ska in till stan nu, hejs!


Dåligt humör

Har hänt lite småsaker under hela dagen men nu rann bägaren över. Satt och åt och tappade min kniv, som var full med köttfärssås på mitt nyskurade golv. Jag känner att jag inte är på humör men det går nog över på ett tag, ska nog vara med Anna och Jessica och då har jag inte tid med sura miner.

Va hände

Kollade just min statistik och det var 31 som läste min blogg igår, vad har hänt ? Det brukar typ vara 16-17 i genomsnitt så jag blev lite chockad, men jag tror det har lite att göra med att jag tipsade om Linneas inlägg :D

Städdag

Har både damsugit och skurat mitt rum idag, hade även tänkt damtorka men jag har inte orkat ta tag i det än, men jag borde nog göra det snart annars kommer det inte bli :P Har även tvättat lite granna.

Filmkväll

Har nyss kommit hem från en filmkväll hos familjen Wikström. Det blev 3 filmer, först en rysare, som var bra, sen en thriller som också var bra, och sen såg vi en komedi som jävlag sög! Det är den sämsta filmen jag någonsin sett, tror jag då.
Nu väntar sängen, sen imorgon ska jag nog damsuga, jätte kul!

Glad

Gick nyss in och läste i Linneas blogg, och hur glad blir man inte då man läser hennes inlägg, så om ni vill ha glada nyheter kan ni gå in på hennes blogg och läsa inlägget som heter "13+1 obs Emeli varnas för grov text". Jag är nog lyckligast i världen, om man inte räknar med dom ;)

Aja, igår var det ju då fest i sikfors med rocktema, kan väl inte precis säga att det var så jätte kul där. Sen for vi in till stan och sen skulle vi ha efterfest hos dl, blev dock inte så mycket efterfest för vi somnade. Nu ska jag lägga mig i min säng och se lite tv, kanske somna en stund.

/En glad Emeli :)

RSS 2.0