Svensbyn

Har nyss kommit hem från Jessica. Vi gjorde inte så mycket, Öhman kom dit och vi surrade lite, satt framför datorn och anmälde oss till högskoleprovet. Så vi hann ändå med lite viktiga grejer ;P
Aja, nu ska jag göra middag, hejs!

Måndag

Har nyss ätit lunch och nu tänkte jag bege mig till Jessica. Vi hörs sen : )

Filmkväll

Har sett två filmer ikväll. Först blev det ganster eller vad den nu hetter, den gick iaf på kanal 4 :P Sen efter det blev det american history x.
Nu hade jag tänkt läsa lite och sen sova. Ska försöka att inte vara vaken hela natten och sova bort hela dagen imorgon men eftersom jag sov bort hela dagen idag så får vi se hur det går med den saken.



Jag & Sanna i sthlm.


...

Kom inte på någon rubrik så det blev ingen :P

Har varit med mamma och hälsat på Malin, Leon och lilla Nellie igen. Efter det blir det middag och nu funderar jag på att försöka hitta på något vettigt, men det lär säkert inte bli :P Kanske far förbi Jessica och hör hur hennes sthlms resa varit, men ja kanske måste höra om hon orkar :P Eller så kanske man tar det imorgon då man är ledig och har hela dagen på sig : )

Söndag

Igår blev det fest och jag var riktigt full, var längesen jag var så full men kul hade jag :P Tror jag iaf, det jag kommer ihåg var kul ;D haha.
Vaknade upp hos Ida idag eftersom jag av någon anledning fått för mig att jag inte skulle ta mig in i mitt hus igår. Däremot vet varken jag eller hon hur vi träffades och kom fram till att jag skulle följa med henne. Menmen, det är ingen ide att fundera på det.

Idag har jag mest sovit hela dagen sen for jag och Ida hit och fikade. Funderar på att göra nån form av middag idag men jag vet inte om jag orkar än. Kändes jobbigt.

Lördag

Ojoj, dålig uppdatering, och nu kan jag inte skylla på att jag är i sthlm ;P haha. Men igår efter mitt förra inlägg for jag iaf till moster och hälsade på. Satt där och surrade ett tag innan jag begav mig hem. Satt hemma och tog det lugnt, såg en film och rörde mig inte alls många meter. Efter filmen var klar hann jag däremot med lite mer men orkar inte gå in på allt nu.

Hade tänkt äta nån form av lunch nu sen kanske duscha och fräscha till mig lite : )

Fynd

Det blev inte så mycket shopping på stan förutom att jag fyndade lite hårgrejer på åhlens rea. Köpte lite hårspray, mousse, värmeskydd och sånt. Tänkte att det var lika bra att passa på då det ändå var 30%. Det är ju ändå saker man alltid behöver : )

Fredag

Det har inte hunnit hända så mycket idag. Har vaknat, klätt mig, fixat till mig lite, ätit lunch och tagit det lugnt. Nu ska jag och Ante dra en sväng till piteå stad. Undra om det kommer kännas litet efter en vecka med sthlms utbud?

Bullar

Efter lunchen tog jag en pn och sen slöade jag, fixade håret lite, for och handlade och sen var klockan typ 6 eller nå, kanske till och med 7. Men då började jag baka, det blev kokosrutor och kardemummabullar, mums!


Sen då det var klart ungefär halv 9 for jag förbi Malin & Leon med lite fika och jag passade även på att titta på deras söta lilla flicka. Hon är riktigt söt! Men jag blev inte där så länge utan for istället till Jessica och satt där och surrade på. Hon far ju till huvudstaden med Anna imorgon så jag passade på att säga hejdå.
Då jag var påväg hem pratade jag lite med Ante som var med Johan och dom gjorde inte så mycket så jag bjöd in dom på fika. Vi har även suttit och surrat och sett Beck. Dom for nyss och nu hade jag tänkt sova.

Imorgon får vi se om det blir stan med Ante och Johan. Är även sugen på att träna men jag får se om jag orkar gå upp på morgonen och göra, för jag orkar nästan aldrig fara på kvällen.

Torsdag

Tog en rejäl sovmorgon idag, ända till halv 12, och skönt var det! Sen har jag bara legat och sett tv, pratat lite i telefonen och sen inte så mycket mer. Nu ska jag hoppa i duschen och sen göra nå lunch.

Korpen

Efter senaste inlägget har jag då hunnit duscha, som var väldigt skönt i sin egna dusch med kokhett vatten så jag nästan brände mig. Sen for jag in till stan och korpen, fyllde på mitt träningskort och det sved i plånboken men mamma vill inte betala det då jag jobbar och tjänar pengar vilket är fullt förståeligt. Det är ju snällt att hon gör det då jag är fattig och utan jobb. Då det var klart for jag och inhandlade lite mat eftersom kylen var tom. Men mamma och pappa for ju i fredags så dom kunde ju inte lämna massa mat i den, det skulle ju bara mögla. Det var nog hemskt att hon stoppat några tallrikar i diskmaskinen utan att starta den för det luktade jävel i den. Det hade säkert börjat mögla där inne också, skulle inte förvåna mig det minsta.

Efter middagen kom Jessica och Pilla hit. Vi for en sväng till stan och sen tillbaka hit och då fick vi besök av Ville, Johan och Erik. Vi har suttit och gjort mest ingenting och nu har dom farit. Ska lägga mig i sängen och sova nu, är trött. Har ju faktiskt varit vaken sen 10 i 7. Imorgon blir det nog att sova ut om man inte blir väckt av något, typ hemtelefonen, sen ska jag kanske fara till Pilla. Dom skulle tvätta bilarna där så jag kanske far och gör dom sällskap och passar på att tvätta min också, men det återstår att se. Beror på orken imorgon, och lite på vädret.

Home sweet home!

Nu är jag hemma och nu kommer uppdatering om sista dagen i huvudstaden.

Vi for och åt och det var verkligen jätte gott, mums! Sen for vi hem och slog på "Döda poeters sällskap" och den var bra, tyvärr somnade jag ett tag i mitten så jag måste nog se den igen :) Efter det for vi in till stan och mötte upp Sanna och Lina, vi gick och tog en öl och sen fick vi åka hem för då gick sista tunnelbanan. Känns sorgligt att ha lämnat dom där för jag har verkligen haft en jätte rolig vecka, men Sanna kommer hem om ungefär en månad och Pontus kommer nog hem till jul så det är ju inte allt för länge kvar tills nästa gång!

Vi somnade och idag ringde väckarn 10 i 7. Då gjode jag mig klar sen väckte jag P så han fick följa mig. Ville inte fara själv så jag skulle virra bort mig, och det skulle garanterat ta längre tid om jag gick själv och då hade jag kanske missat planet. Men samtidigt så hade jag nog farit 6 om det bara var jag ;P
Jag kom fram till arlanda ungefär en halvtimme innan planet gick så det var bara att checka in väskan och hon som satt där tyckte jag bara gick fram och såg väldigt lugn ut även fast det inte var så länge kvar. Men inombords kan jag bara berätta att där var jag stressad. Men allt gick iaf bra och jag tog mig hem.
Linnea & Doris mötte mig på kallax och hon fick sin present som hon verkade bli glad över :P Sen for vi in på hm i stan i luleå och sen på storheden för att hon skulle ha nå mjukisbyxor och eftersom jag tydligen inte tyckte jag hade shoppat nog så köpte jag en kofta och ett par nya träningsbyxor också. + att dom hade ju faktiskt 10% så det var ju ett kap för mig ;)

Sen begav vi oss mot Piteå och ängeln där vi mötte Sabina och Hanna. Vi lunchade och sen skjutsade Linnea hem mig och det var otroligt skönt att komma innanför dörren även fast ingen är hemma här. Så jag öppnade resväskan och skulle börja packa upp lite då jag till min stora förvåning upptäckte att min hudkrämsflaska hade åkt upp och innehållet hade åkt ut. På kallax då jag öppnade den såg jag det inte men det måste ju ha varit öppen före för det verkar lite konstigt att den bara skulle fara upp under bilfärden. Men hur som helst hade det inte farit på så mycket, visserligen skulle ändå det mesta i tvätten så det hade inte gjort så mycket.
Har hunnit starta en tvättmaskin och nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, det kan verkligen behövas.

Sen så fick jag ju min lönespec idag och jag blev väldigt glad, fick mycke mer än jag trodde. 4000 mer än vad jag ens vågade drömma om, så det var väldigt positivt med tanke på att det gått ganska mycke i sthlm :P

Aja, duschen nu så jag får upp lite värme och så jag inte är allt för äcklig ;D

Tisdag

Idag har jag och Sanna varit på stan och det blev lite mer shopping. Blev ju då present åt Linnea, sen har jag köpt åt mamma och pappa. Sen åt mig själv köpte jag ett par byxor, två linnen, en lite tjockare tröja, ett par tygskor och ett läppglans. tror inte det var något mer. Vi hann även äta nygjorda våfflor med glass i gamla stan, mums!

Efter vi var klar på stan satt vi ett tag på muggen (deras jobb) i väntan på att Sanna skulle börja. Då hon började for jag hem hit och inväntade att Pontus skulle sluta. Nu väntar jag bara på att han ska bli klar så ska vi ut och äta middag, det ska bli mysigt. Det är ju faktiskt sista middagen i sthlm nu, lite tråkigt. Har haft en jätte mysig vecka här och längtar inte hem, men det ska ändå bli väldigt skönt att komma hem!

Aja, har inte så mycket mer att säga. Ska stressa på hajn lite för jag börjar bli hungrig ;) Vi syns i Piteå imorgon, hejs.

Måndag

Idag for då jag och Sanna på stan men tror ni jag hittade tröjan jag ville ha ? Neeej, vi var på 4 olika HM men den fanns inte kvar. Men istället för den inhandlade jag 1 kjol, 3 par trosor, två randiga tröjklänningar och 2 koftor. Imorgon blir det stan igen och jag ska köpa Linneas present, det blev inte att köpa den idag men jag har planerat den : )

Efter stan for jag hem till Pontus och lagade middag. Vi åt och han fick diska undan allt innan vi begav oss till bion, vi såg då Inglorious bastards och den var bra :) Då den slutade for vi hem igen och nu sitter vi här, funderar på att sova.

Imorgon blir det då stan igen en sista gång och sen måste jag nog packa lite eftersom att planet går så tidigt på ondag. Eller det går väl inte så tidigt men jag måste åka från Pontus tidigt för att hinna med det :P

Sen så fick jag även ett sms av Malin som sa att Nellie kom till världen tidigare idag och hon var så söt på bilderna jag har sett. Grattis grattis :)

Har inte så mer att säga än att jag har fått en blåsa under min tå och den gör ont då jag går! Men aja, godnatt.

Grattis Linnea!

Grattis Linnea, äntligen har du också fyllt år :)

Okej, nu kommer liten update om gårdagen och idag eftersom jag inte berättade så mycket om gårdagen sist.

Den började iaf med middag hemma hos Pontus och det var väldigt god mat. Efter det väntade groggar, fotboll utan ljud och sitta och lyssna på coldplay genom fönstret eftersom dom spelade utanför lägenheten. Vi hann även ut en sväng och lyssna i halvleken men sen skyndade vi oss tillbaka till matchen som milan vann med 2-1.
Då matchen var slut mötte vi upp Sanna för att sen gå och möta upp Nico, Fredde och Oppe plus några tjejer dom var med. Vi tog tunnelbanan in till stan och gick in på södrabar och drack lite till. Jätte mysigt ställe och vi satt ute bland massa kuddar och bara mös. Sen gick vi vidare och jag och Sanna gick in på ambassadeur ett tag för att sen gå vidare och möta upp killarna igen. Vi hann med både det ena och det andra och kvällen var mycket trevlig. Den avslutades väldigt sent hemma hos Sanna för att sen gå upp påtok för tidigt idag.

Hur som helst så gjorde hon sig klar och jag for hem till Pontus för att byta om och göra mig klar för en dag på grönan. I början levde den inte alls upp till mina förväntningar eftersom både en berg och dalbana var avstängd plus den nya Insane. Men i slutet öppnade dom iaf båda men vi hann bara med Insane eftersom dom stängde. Däremot var katapulten över mina förväntningar, den var sjukt kul, och tilt var bara riktigt läskig, då blev till och med jag åksjuk.

Efter grönan åkte vi in till stan och det var meningen att vi skulle gå på bio och se Inglorious bastards men det fanns nästan inga platser kvar så det fanns ju inte en risk att vi skulle få sitta 5 stycket bredvid varandra så vi gick ut och letade ett fik istället men hittade inget. Hela kvällen slutade men att jag och Pontus hyrde en film och köpte godis medans dom andra for hem till sig. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv och den var riktigt bra, även fast jag höll på att somna där ett tag :P

Imorgon blir det stan med Sanna. Då ska jag inhandla en tröja som jag vet att jag vill ha, Linneas present och sen förhoppningsvis hittar jag något mer. Skulle inte sitta helt fel med ett par skor. På kvällen blir det då att se bion och sen kanske inte så mycket mer. Var meningen att vi skulle äta kräftor men eftersom att P inte är ett så stort fan av det så beslutade jag mig för att laga nå annat istället.

Nu ska jag sova, är tröööött. Kommer väl säkert någon mer uppdatering senare, godnatt!

Söndag

Gårdagen var riktigt trevlig, vi var på lite olika ställen och sen slutade det med att vi kom hem kring 5, somnade tidigast 7 och sen var det bara att gå upp 11. Nu ska vi bege oss till grönan för massa åkning, hejs!

Lördag

Igår hade vi det väldigt trevligt, drack champagne, åt kräftor och massa annat gott, spelade lite spel som blev lite pinsamt för mig kan jag nästan tycka menmen. Blev att lägga sig 3 och sen vaknade jag av massa barnskrik som aldrig tog slut så tillsist gick jag upp.

Idag har jag, min kusin och ett av hennes barn varit på stan men jag hittade inga kläder idag heller. Köpte däremot ett hårspray, ett saltvattenspray och ett mouse för lockar, dom hade utförsäljning på en frisörsalog och jag kände att jag var tvungen köpa något eftersom det tydligen inte finns några kläder. Var även in på sys för jag hörde rykten om att det kanske blir fest i huvudstaden ikväll. Vi kommer förmodligen sitta hemma hos Pontus, dricka lite och lyssa på coldplay som spelar på stadion som ligger alldeles utanför. Sen blir det att möta upp Sanna efter hennes jobb och se till att hon också får i sig lite : )

Nu står iaf Pontus i köket och håller på att laga mat, jag har ingen aning om vad det blir, det blir en överraskning, men det luktar gott så det kommer säkert smaka gott också.

Måste även tillägga att jag har i princip inte tagit några bilder under tiden jag har varit här, kanske 10 och då är jag och sanna på 8 av dom. Lite tråkigt men sånt är livet. Aja, nu orkar jag inte med datorn nå mer, vi hörs sen, hejs!

Kräftskiva

Jessica hämtade upp mig 1 och vi for vidare för att hämta upp barnen. Efter det begav vi oss till farsta centrum för att inhandla lite mattillbehör, cider, vid, blommor med mera. Vi har hållt igång sen vi kom hit klockan 3 och nu börjar allting faktiskt bli klart. Sitter bara och väntar på att dom andra ska komma klockan 6, då blir det kräftskiva, ska bli trevligt =)

Spegel spegel på väggen

Har just suttit och fixat håret utan en spegel, dom har en på väggen men den vägde massor sen var jag inte säker på om jag skulle få upp den igen så jag sket i att ta ner den. Sen så har dom inget vägguttag tillräckligt nära spegeln så kablarna räckte inte riktigt så jag har fått springa mellan volum/plattången och spegeln och kollat :P Men nu är det klart och det är bara lite smink som saknas. Tack och lov att sminket går att förflytta hur man vill :)

Fredag

Sanna har nyss farit till jobbet och jag ligger själv hemma hos dom och slösurfar lite. Funderar på att gå in på kontot och kolla hur mycke pengar jag har spenderat på ingenting, men ja vet inte om ja våga ;D Haha, nu är det kollat och det var inte alls så farligt, särskillt inte eftersom jag har fått två insättningar på kontot också :P

Funderar på att lägga mig i sängen och vila lite till, kanske fortsätta läsa lite i min bok också. Allt för att tiden ska gå fortare till klockan 1, men det är ju bara 2 timmar kvar så : )

Uppdatering!

Okej, nu kommer det en lång uppdatering för dom som orkar läsa allt :)

Igår anlände jag med flyget ca halv 4, tog arlanda express in till t-centralen, mötte upp Pontus och vi begav oss till hans jobb. Där mötte vi Sanna, vi åt middag och sen begav vi oss ut och shoppade lite, jag hittade visserligen ingenting men hon gjorde :P Sen då stan stängde tog vi min väska från deras jobb och begav oss till Pontus, men eftersom ingen av oss hade varit där förut så hade vi ett litet äventyr framför oss. Lyckligtvis gick det bra och Pontus hade förklarat vägen på ett bra sätt så vi hittade. Lägenheten var väldigt mysig, kanske tar några bilder på den sen så ni får se, men bara kanske :P

Då vi var klara där tog vi oss en lite promenad till stan, strosade omkring, gick och tog en cider och bara tog det lugnt. Sen åkte vi till Alvik där Sanna för tillfället bor och mötte upp Fredde, Oppe och Nico. Vi stannade där till halv 1 då jag och Nico fick ta sista tunnelbanan till östermalm så vi inte skulle bli kvar här hela natten, okej, det går att ta buss men vem orkar det ? ;D
Då jag kom fram till mitt nuvarande hem möttes jag av Pontus och Tova och sen somnade jag kring 2, 3 någon gång.

Idag gick vi upp kring 12, for och mötte upp Tova och sen for vi och solade, väldigt skönt! Vi låg ute till halv 4 och då var det dags för oss att bege oss hem så att P skulle hinna duscha och allt innan jobbet. Jag stannade kvar där och gjorde mig klar i väntan på att klockan skulle bli 5 så jag kunde fara och möta upp Sanna för lite till shopping. Tyvärr hittade jag inget idag heller men det kommer ju mer dagar :)

Efter shoppingen for vi och bokade platser på bion och sen gick vi till pizza hut och åt middag i väntan på filmen. Vi valde filmen "Linje 123 kapad" och den var riktigt bra. Ni borde se den om ni inte gjort det.

Då vi sett klart filmen pratade vi med Oppe som skulle gå och ta öl med Pontus och ville ha min säng så jag gav med mig och följde med Sanna hem, hon var ändå ensammen inatt. Sen så imorgon ska min kusin ändå hämta upp mig på Alviks t-central så det passade ju lika bra det :)

Morgon dagen kommer då bestå av att min kusin hämtar upp mig vid 1 då hon slutat jobba, vi ska och handla lite grejer för dom ska bjuda sina grannar plus mig på middag imorgon, det kommer bli sååå mysigt. Sen ska jag sova där tills på lördag och då vi vaknar vet jag inte vad som händer, om det är soligt kanske det blir att sola och bada, men jag tror jag ska dra med hon ut på lite seight seeing, det blir kul!

Aja, kommer väl säkert någon mer uppdatering sen men ja vet inte om jag kommer ha tid med någon mer såhär lång, vi får helt enkelt se.
Nu ska jag fortsätta läsa skvallertidningen sen blir det att sova, godnatt!


Onsdag

Sitter i Pontus lägenhet nu, ska sova. Har varit på stan idag med Sanna, gått omkring lite och sådär. Imorgon blir det bland annat bad, stan och sen bio, men jag uppdaterar mer om alla planer sen då jag inte ska sova, godnatt.

Resklar

Nu är allting packat, hoppas jag iaf. Men allt jag kommer på ligger i resväskan och det som är glömt är glömt från och med nu. Eller nu ångrade jag mig just, insåg att jag har lagt min volumaster på bänken för att den skulle svalna så den måste jag nog lägga ner nu. Men efter den så är allt annat glömt ;P

Ska väl strax börja stänga av datorn och så också, Linnea slutar ju på 20 min och då kommer hon hit, hämtar upp mig och sen beger vi oss. Hade inte så mycket mer att berätta, och nu kommer ni inte få läsa något på en vecka om jag inte lånar någon dator av någon där borta men det är inte så säkert. Men förhoppningsvis så överlever ni ändå ;) Hejdå piteå och alla andra.

Ring ring

Vaknade kring 7 av att det ringde i hemtelefonen, och inte bara en gång, utan två! Sen kunde jag inte somna om för då blev jag som pigg, är säkert för att jag är taggad på att fara :) Men nu är det väl bara att packa ner allt så att det är klart då Linnea kommer.


packat och klart

nästan iaf, vissa klädesplagg hänger fortfarande på tork. Dom var nästa klara men tänkte att dom kan få hänga där tills imorgon ändå, sen är det ju tex även tandborsten och lite småsaker som ska ner imorgon :)

Kommer dock bli lite nervöst imorgon då jag kommer in till centralen för jag vet inte om Pontus hinner komma och möta upp mig eftersom han börjar 5 och mitt plan är beräknat att landa tjugo i 4. Men då ska jag ju hinna ta mig in till stan och allt, men förhoppningsvis möter han mig på centralen. Isåfall kan ja följa han till hans jobb och möta upp Sanna som slutar då han börjar så får vi försöka hitta till hans lägenhet utan han :P

Aja, allt går nog bra. Men nu väntar sängen så jag orkar upp imorgon, måste ju ändå upp senast 9 och packa ner det sista och fixa lite smått och gott, godnatt.

Tisdag

Idag då jag vaknade halv 10 låg jag kvar i sängen och slötittade på våra bästa år. Efter det gick jag upp, åt frukost/lunch, tvättade några maskiner, började packa lite och lite mer smått och gott. Är fortfarande inte klar med all tvätt men den är snart klar, men jag vet inte om jag ska packa ner så mycket mer, det börjar faktiskt bli lite halvfullt i väskan. Måste ju faktiskt rymma nya saker på hemvägen.

Nu ska jag gå från datorn och se om jag kommer på något mer som måste packas.

Just ja, ja måste in till 7/11 nu och hämta ut en grej åt Sanna.. hinner inte sitta här mer ;P

Vårtbitare

Vi har suttit hos Jessica ikväll och har inte haft allt för mycket att göra, men sen i slutet då det bara var jag, J, Pilla och Emmelie kvar. Vi började spela med andra ord och det gick som det gick, vissa ord blev helt fel, tror vi hade lite lässvårigheter ikväll :P Men vi fick oss många skratt åt spelet och förklaringarna och alla ljud.

Nu ska jag sova, och imorgon ska jag ha värsta lång sovmorgon för det har jag inte haft på länge. Sen på dagen måste jag börjar packa eftersom jag åker på onsdag, jag längtar! Vi kommer ha såååå kul. Men egentligen längtar jag nästan mest till söndag för då blir det gröna lund, som är det enda vi har planerat in :) Men dom andra dagarna som jag får spendera med Pontus och Sanna kommer också bli toppen. Har man bara bra sällskap så kan det ju som inte gå fel.

Måndag

Har varit dålig uppdatering nu men jag har inte haft tid.

Igår var jag då med Jessica och Pilla, blev ingen film men vi satt och surrade och gossade med kissebäbisarna, dom var så söta! Sen hann vi in till stan en sväng, tillbaka till Pilla och sen for jag och Jessica till mig och sov.

Idag då vi vaknade for vi först till syon där vi fick massor med hjälp. Då vi var klara där for vi förbi mammas jobb och drack kaffe/choklad innan vi begav oss till af. Väl där var kön väääldigt lång och vi var 30 nummer bak så jag ringde bara min handledare men jag var ju ändå tvungen vänta på dom så vi satt där i över en timme. Sen kom Maria och jag gjorde dagens goda gärning :P

Då vi äntligen var klar där begav sig jag, Jessica och Pilla till thai garden för att avnjuta deras lunchbuffe, som var lika god som vanligt.

Efter vi ätit klart och hamnat i matkoma så for jag och Jessica hem till mig och slocknade i 2 timmar.

Nu hade jag tänkt ringa och se vad det blir ikväll :)


Bilder

Hade tänkt bjuda på lite bilder från igår, där det även finns smakprov på mitt korta hår :D

  
  


Nu blir det film med Jerkan och Pilla, hejs!

Söndag

Jag hittade tagget och begav mig till gläntan där Jessica, Niclas, Ev, Tom, Rebbi, Chrille, Ida och Tomas var. Det var riktigt mysigt där med allsång och grillning och massa surr. Men kring 10 tog jag mitt pick och pack och gick till klubben där Ante, Jossan, Plupp, Fraggel, Erik, Malle, Amanda och massa folk var. Sen begav vi oss in till stan och jag och Amanda gick på 1906 där vi även träffade Joanna. Vi dansade massor och hade allmänt trevlig, men det var inte så mycket folk jag kände där.

Idag har jag bara tagit det lugnt och jag har tänkt fortsätta med det också.

Lördag

Mamma väckte mig 12 och jag for in till stan på sys sen for jag hem igen. Då jag kom hem var farmor och Dennis här så vi åt lunch och såndär. Nu har dom just farit och jag ska nog börja göra mig klar, är dock inte så taggad på fest så jag får väl se hur det blir. Får väl försöka hitta tagget :P

Besvikelse

Hade väldigt höga förväntningar på maten ikväll men det var inte alls så bra, det tyckte inte dom andra heller så. Nästa gång blir det någon annan stans ;P

Aja, är väldigt trött nu så det blir korta drag.

Jag for och mötte upp Jossan, Malle med mera, hoppade in och spelade pratmakarna med dom, for och gjorde skattjakt med massa folk men mer och mer folk skulle hem och sova för jobb och annat och till sist var det bara jag och Samanta kvar som ville fortsätta i vårat lag och dom andra var 5 stycken så vi gav upp och lät dom andra vinna.
Efter det for jag och hämtade mamma och pappa. Nu väntar sminkborttagning, tandborstning och sängen.

Imorgon blir det stan med bland annat sys, hörde rykten om fest. Godnatt!


Lång dag

Trodde aldrig dagen skulle ta slut, timmarna gick sååå segt och det fanns inget att göra. Men nu är jag iaf hemma och har jobbat min sista dag sen så får man väl se om man får hoppa in extra nå.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret för ikväll ska vi ut och äta på bryggargatan. Efter det får jag se vad som händer ikväll :)

Fredag

Nu bär det av till jobbet, men ska bara fylla på mobilen först, hejs!

Korthårig

Blev inge sol idag på hammen, det var för kallt. Istället for vi in till stan, jag behövde fara på af för att skriva under nå papper och sen gick vi och mötte upp Malin, Amanda och Ls. Det blev även lunch på thai, mycket gott.

Då jag kom hem la jag mig och vilade och somnade, inte helt oväntat och sen då jag vaknade begav jag mig till Ida som nu har klippt och färgat mitt hår, det blev väldigt bra och jag är väldigt nöjd :) Nu ska jag bara vänja mig att se mig i spegeln utan mitt långa hår, men det tar nog inte så länge :) Men hade iaf tänkt försöka få upp en bild på det till helgen.

Då det var klart for jag och Samanta förbi norrstrand där dom hade en liten fest men nu är jag hemma, vissa ska ju upp och jobba imorgon så det börjar väl bli dags att sova snart.

Torsdag

Jag vaknade upp halv 10 av att af tanten ringde, måste dit och skriva på nå papper sen idag, men jag kommer inte orka ;P haha

Nu ska jag iaf och sola på hammen med Jossan, får se om Samme kommer också, hejs!

Te

For till grisan och sprang idag men eftersom att vädret såg väldigt dåligt ut blev det bara en kort runda innan jag for hem, och mycket riktigt så började det regna då jag var påväg hem. Jag var hemma ett tag och väntade ut regnet sen gick jag och mamma ut på en prommis längs strandpromenaden.

Nu har vi nyss kommit in och jag hade tänkt göra mig en kopp te, det ska bli gott :)

Sen så glömde jag ju även säga att jag införskaffade mig en ny kalender idag för 09/10, jag tyckte om den så mycket så jag köpte den även fast jag har kvar 4 månader i min andra. Men den här var som bättre på något sätt, så nu har jag två :P Lite onödigt men så blir det bara ibland :)

Spenderarbyxor

Idag var jag ju då först på af och anmälde mig som arbetslös igen, kändes ju jätte kul.. inte. Sen for jag vidare till Linnea och vi begav oss till öb och dollar. Jag shoppade lite småpyssel och det gjorde hon också, sen skjutsade jag hem hon och jag for vidare till co för att köpa scrapbooking startkit men det slutade med massor mer. Kalaset blev väldigt dyrt men nu har jag allt möjligt + allt jag hade hemma sen tidigare, nu saknar jag faktiskt bara lim :P Så imorgon ska jag och Linnea pyssla på dagen hade vi tänkt, sen väntar klippningen, läskigt.

Nu ska jag snart börja med maten, hade faktiskt tänkt göra potatisburgare idag :)

Städil

Mitt i allt då jag satt framför datorn och lyssnade på spöregnet och mulret insåg jag att åskan inte alls var långt bort, bara 2 km så jag stängde av datorn och tv. Till följd av det fick jag väldigt tråkigt och insåg att det bara fanns en vettig sak att göra och det var att städa, men eftersom jag inte ville använda damsugaren med åskan så började jag plocka i mina lådor och kasta massor, blev nog två fulla påsar. Sen blev det även massa damtorkning, inhängning av tvätt, renbäddning och massa små plock. Men efter 3 timmar var jag äntligen klar, nästan, hade inte damsugit för att mamma höll på med den så jag bestämde mig för att fara och lämna tillbaka filmerna plus fara med 2 böcker åt N&L som jag lånat för längesen. Sen så passade jag även på att låna 3 nya böcker ;P
Då jag kom hem igen hade mamma damsugit åt mig, tack för det ;D så nu är allting rent här förutom kogamojen jag nyss såg, men den försvann så nu lär jag ju inte våga sova inatt... varför händer sånt här alltid mig?

Imorgon ska jag och göra massa tråkiga ärenden, ska bland annat till af och anmäla mig som arbetslös igen sen lite annat smått och gott. Men efter det är klart ska jag möta upp Linnea och fara på dollar och efter det får jag se vad dagen bjuder på.

Nu var det tänkt att jag skulle gå och duscha sen lägga mig i min renbäddade säng men så lär ju inte fallet bli. Måste typ gå och lägga mig i soffan eller något, jag hatar det här och jag blev på väldigt dåligt humör. Godnatt

Tisdag

Jobbet gick bra, men vi var väldigt många som jobbade idag så då fanns det ännu mindre att göra, men dagen gick ändå ganska fort.

Aja, nu ska jag fortsätta med maten, sen försöka få tag i Sanna och se om man får komma förbi och kika på läggan :)

Grattis

Kände bara att jag måste vara först här med att säga grattis åt Sanna och Krille. Smset var av henne och hon skrev att nu har dom en lägenhet och sover deras första natt där.
Jag läste nyss i hennes blogg att dom skulle till lindbäcks idag och höra om lägenheter och nu får jag det där så det gick fort, men vill man bara så går allting :) Så nu måste jag och hälsa på dom någon dag, kanske onsdag då man är ledig om dom har tid :)


Motion

Jobbet gick bra, och som vanligt då jag jobbar så lägger sig alla och sover snällt utan spring :) Däremot går nedräkningen inte så bra, var meningen att jag bara skulle ha 1 dag kvar nu, dvs imorgon, men nu är inte fallet så längre. Jag var snäll och tog fredagen av Jessica eftersom hon ska få besök, men pengar är ju pengar. Sen så var det en dag inte en kväll så det var ju bra. 

Har även hunnit prata med Pontus ikväll och nu är jag ännu mer taggad på att få fara till sthlm, önskar bara att han och Sanna kan få sitt schema snart så jag kan planera in hur jag ska hoppa mellan dom och jag skulle även behöva planera in en dag med min kusin.

Men nu ska jag duscha sen sova, jag börjar bli trött och jag ska ju faktiskt upp tidigt imorgon. Sen så fick jag just ett sms så jag har inte tid att sitta här längre ;D


Måndag

Nu ska jag snart äta nå frukost och sen bege mig till jobbet för långkväll, ursh vad jobbigt.

Filmkväll

Jag och Jessica hyrde 3 filmer och den första vi såg var Diary of a sex addict, den lät bra då man läste på baksidan men sen hade hon ungefär sex första halvan av filmen så den hade kunnat vara mycket bättre. Efter den blev det Young, Singel & Angry, den var bättre än den första, ändå gode rolig. Sen den tredje var The Cutting Edge som helt klart var bäst av dom tre filmerna.

Kom hem kring 11 och nu har jag fixat med bilderna från igår så jag hade tänkt bjuda på lite bilder nu men resten finns på min pixbox.

   
   

Stek

Jag och mamma for ju som sagt till havs idag så vi har legat och stekt där tills halv 4. Vattnet vad alldeles varmt där men det blev inge bad för det blåste så mycket så man kände inte hur varmt det var. Men halv 4 blev jag less och kände att jag ville bada så vi for till hammen och badade och låg där en timma till.
Då vi kom hem duschade jag och nu har vi nyss ätit middag. Jessica är påväg hit och vi ska fara till hemmakväll och hyra en film, köpa lite godis och bara mysa på ikväll.

Sen har jag och Ida L planerat in en lunch på torsdag och efter det ska hon nog klippa mig. Då hon klippte Jessica förra veckan frågade jag hon om hon hade nått bra förslag på vad jag kunde göra med håret och hon tyckte jag skulle göra det kort och jag har funderat fram och tillbaka på det där och det blir nog att göra det, det växer ju faktiskt ut igen. Men vad tycker ni, tror ni jag passar i axellångthår?


Söndag

Igår var vi ju då hos Erik hela kvällen, en väldigt trevlig kväll med kubbspel, borddans, sång, mankini och korvgrillning. Vi var där hela kvällen och sket i att fara ut, och det var skönt. Ska lägga upp lite bilder och videoinspelningar senare.

Nu ska jag och mamma fara till havs och sola, hejs!

Fest

Efter jag och mamma kommit hem från hammen kring 2 cyklade jag till Erik och tog en cider med dom, vi spelade lite kubb och surrade. Nu är jag hemma, ska duscha och göra mig klar sen blir det att återvända dit och starta festen på riktigt, hejdå!

Svullen

Vaknade för en halvtimme sen och såg att solen skiner så nu ska jag och mamma bege oss till hamenviken för lite sol&bad. Skulle vara skönt att fara till havs men eftersom jag ska in till stan sen nån gång känns det bättre att vara lite närmare.

Inatt måste jag ha fått något bett eller någonting konstigt för jag har ont i ögonlocket, det är rött och svullet och det är allmänt jobbigt. Får hoppas det går över till ikväll :)


Kvällen

Efter middagen då N, L och D hade farit tog jag och mamma cyklarna ut på en sväng. Vi cyklade en runda i den varma sommarkvällen och nu sitter jag hemma och ser lite cdi, hade tänkt lägga mig och sova på en stund.
Sen så har även pappa fixat stereon till min bil så nu kan ja då iaf lyssna på skivor så jag måste nog bränna några i framtiden :)

Imorgon blir det att fara till stan en snabbis och hitta en present sen så blir det väl att sola om det är fint vänder :)


16.52

Då klockan blev 1 och Jessica fick fara hem, solen stekte och jag satt kvar på jobbet ångrade jag att jag hade tagit på mig dom här timmarna. Men för någon dag sen hade jag ju faktiskt ingen aning om att det skulle vara sånt här stekar väder idag, men pengar är pengar. Får hoppas det är sol imorgon så man kan ligga ute och pressa innan festen börjar :)

Efter jobbet for jag hem, böt om och for till Jossan för att vara lite smakråd på en present och nu sitter jag hemma och väntar på L, N och D. Jag och L ska gå ner och bada D eftersom jag ville verkligen vara nere vid vattnet och sitta i solen efter en lång arbetsdag, så jag hoppas dom kommer snart :)


Fredag

Äntligen helg och bara 3 jobbdagar kvar, det är ju inte helt fel! Fast visst kommer man sakna att ha ett jobb när man väl blir arbetslös men förhoppningsvis är det redan fixat, jag har ju stora planer. Däremot är allt lite tjorvigt... men det löser sig :)

Jag längtar tills efter 4, då är jag ledig helgen sen är det bara 2 jobbdagar kvar. Det blir kanske att fara in till stan en snabbis då jag slutat och vara smakråd åt Jossan sen efter det ska jag göra mig klar för det blir middag här med nästan hela familjen. Niklas och Linnea kommer och vi ska använda våran raclette för ungefär första gången. Dom tyckte om det så mycket förra helgen så nu har mamma plockat fram våran så vi ska göra ett försök här hemma :)

Aja, nu väntar jobbet med J.Andersson, hejdå.

1 skopar fattigare

Joda, Jossan kunde ha dom med lite våld men dom satt bra då hon väl fått på sig dom. Men eftersom vi båda var övertygade om att dom kommer gå ut bara man använder dom så beslutade hon sig för att köpa dom av mig. Visst skar det lite i hjärtat men jag kanske får tjuvtitta på dom på lördag ;D

Efter hon farit for jag och hämtade upp Doris för att ta med hon till grisan, vi har sprungit och hon var lagomt less. Då vi sprungit ett varv försökte hon få mig till bilen och drog i kopplet och sånt men tillsist insåg hon att det inte skulle gå så hon gav upp och sprang det andra varvet också. Hade kunnat springa lite mer men jag ville inte vara så elak då hon verkligen inte ville något mer så vi for hem till dom och hon la sig direkt, trött hund!
Nu sitter jag hemma, ska duscha sen sova eftersom jag ska jobba imorgon. Som tur var är det med Jessica A så dagen kommer nog gå fort, iaf fram till 1 då hon far, men då kommer ju Sofie så det går nog säkert ganska fort till 4 också då jag får gå  hem ;P
Då jag slutar måste jag försöka få med mig Ante till stan eftersom vi måste hitta något åt Erik som fyller 20 på lördag, vi är utan ideér men det ska nog dyka upp någonting i sinom tid.

Aja, godnatt!

Torsdag

Idag har jag ju då jobbat till 1 och efter det for jag hem, tog på mig bikinin och begav mig till norrstrand för att spela volleyboll med tjejerna. Efter vi spelat klart satt vi där ett tag innan vi gick till husvagnen och satt där ett tag, men sen blev det kallt och jag for hem ;D
Har nyss varit och inhandlat lite till middagen, det blir kyckling med lite olika tillbehör. Prövade även att köpa färdiggjord tzatziki för jag orkade inte göra egen men den smakade inte alls lika gott, blev riktigt besviken.

Sen så har jag pratat med Jossan och hon ska komma förbi mig ikväll och pröva mina snyggskor, är riktigt ledsen över att dom var förstora så jag inte kan ha dom, men jag ser dom mycket hellre på hennes fötter än att jag måste skicka tillbaka dom. För då kan jag iaf sitta och tjuvkolla på hennes fötter då hon har dom ;P  Sen så har jag ju ett par kvar som jag inte ska behålla, kanske ska lägga upp en bild här på dom också så kanske någon blir intresserad och köper dom. 

Men hur som helst så får jag se det positiva i det. Jag ska till sthlm där dom har massor med skoaffärer och då hittar jag förhoppningsvis några i samma stil som inte är för stora. 

 

Volleyboll

Jag fick tag i Jessica så jag for till norrstrand och mötte upp henne, Rebbi, Jenny, Jessica Ö, Ev och Bea. Vi spelade volleyboll i några timmar innan vi for och åt lunch/middag.
Halv 5 for jag hem, böt om och for till grisan. Nu har jag legat och sett idol på tvn medans jag halvt håller på att somna, är grymt trött idag!

Flytväst

Jag och Linnea har just varit och badat med Doris och hon blev ju som hon blev, men hon är så söt då man tittar på hon då hon ska försöka sig på olika saker ;P haha
Nu ska jag iaf fara och sola med Jessica om hon bara svarar!

Läskigt

Jobbet idag gick bra, men ibland blir man lite less. Efter jag kommit hem for jag iaf till grisberget för att springa&gå och jag mötte en väldigt läskig man. Ibland möter man folk som ser lite mysko ut och man blir lite mörkrädd men jag lever ju än så ;D

Hur som helst, nu hade jag tänkt lägga mig och sova för imorgon då jag vaknar så ska Linnea och Doris komma hit och vi ska bada Doris och efter det ska jag fara och sola med Jessica. Är ju faktiskt ledig imorgon och det känns väldigt skönt. Har även nedräkning och jag har bara 4 arbetsdagar kvar nu, men idag fick jag tre timmar extra på fredag så nu slutar jag 4 istället för 1 men det spelar inte så stor roll. Då man ändå har jobbat 6 timmar kan man likagärna ta 3 till och jobba 8, är ju 2 timmars extra betalt.

Aja, nu kände jag att jag började sväva iväg lite, men godnatt!

Tisdag

Gick upp 10 och nu har jag nyss ätit frukost och snart ska jag bege mig till jobbet för att ha långkväll, fy fan, det värsta passet. Men först ska jag ringa min kusin i sthlm och prata lite med henne.

Måndag

Öhman, Nico och Johan kom hit och vi spelade lite Wii. Efter det for vi ut och körde lite bil men jag blev trött så jag kom hem för kanske en timma sen.
Hade tänkt lägga mig på ett tag och se lite tv innan jag ska sova. Jobbar imorgon men ja börjar halv 12 så det är ju lugnt, däremot lite jobbigt med långkväll men eftersom jag får sluta halv 9 istället för 9 så kommer det kännas mycket lättare. Den där halvtimman gör väldigt mycket.

Nu fick jag även veta att då jag far till stockholm kommer jag förmodligen träffa Joanna också eftersom hon ska också fara ungefär samtidigt som mig. Det kommer verkligen bli en toppen resa, jag känner det i mig. Skönt att komma bort från piteå ett tag och bara ta det lugnt. Eller lugnt lär det nog inte bli :P haha

Sol&Bad

Igår for jag då och mötte upp Pilla och Jessica hemma hos Pilla. Vi satt där och surrade ett tag och sen for jag och Jessica hem till mig eftersom hon skulle sova för vi skulle in till stan idag då vi vaknade. Vi gick upp kring 12 och for in till stan och bokade ett möte med en syo eftersom att vi båda funderar på att plugga, men man har ju lite funderingar och sånt :P

Sen for vi vidare till hammenviken där vi mötte upp Jossan och Ida. Vi solade och vi hade tänkt bada men det var för kallt ;P Nu hade jag tänkt duscha för Öhman ringde mig nyss och frågade om jag ville hitta på nå och inte tackar jag nej. Men får väl se om det blir någon mer uppdatering senare ikväll ;P


Ledig

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen och nu gör jag inte så mycket. Ska fara och möta upp Jessica och Pilla på ett tag men jag lär nog inte vara ute så länge för jag är lite trött, men imorgon är jag då iaf ledig så det är då lugnt ;)
Nu har jag inte så många dagar kvar på jobbet, 5 stycken. 1 lång och 2 korta den här veckan sen vet jag inte hur dom två sista dagarna är. Sen är det tillbaka till arbetslösheten ;P
Eller, det blir ju att unna sig stockholmsresan och lite semester innan arbetslösheten slår till, om inte nu min kusin har fixat nått jobb åt mig ;P

Aja, orkar inte sitta här nå mer,  hejs!


pn

Har just vaknat efter en liten pn. Somnade då jag kom hem från jobbet men nu var det dags att gå upp för att fara tillbaka på jobbet på ett litet tag.


Lördag

Efter middagen, som förövrigt var väldigt god, så for jag och mötte upp Jessica. Vi for först till festen hos Ida och Tomas där vi var ett litet tag, sen for vi förbi Julia och sa hej. Nu är jag iaf hemma och har kollat upp lite om högskoleprovet som jag & Jessica hade tänkt göra nu i oktober.

Men nu väntar sängen och jobb imorgon, godnatt!

Mat

Har ju då jobbat idag och jag var riktigt trött men vi har suttit och sett film i stort sett hela dagen så det var mysigt och passade mig perfekt!

Nu har jag nyss skjutsat mina föräldrar till Birgit och Stefan för dom var bjuden på middag där och jag skulle fara till ica och handla något jag kunde göra men då ringde pappa just då jag gick innanför dörren på ica och sa att jag också fick komma och äta för Cicci var också hemma så jag gick bara en runda och for hem igen. Nu ska jag bara byta om sen ska jag dit, maten väntar, hejs!

Jobbigt

Igår kom ju då Jessica hit, och vi satt och lejda oss gode mycket vid matbordet. Sen kom även Ida och det blev bara värre och värre :P haha Vi satt iaf och surrade sen for vi till strömlida för att kolla om man orkade springa upp för den backen, jag gav upp efter ett tag även fast jag normalt är väldigt envis och springer ändå, men jag orkade inte då jag kände att det blev lite jobbigt i halsen eftersom jag är förkyld så det var lika bra att ge upp så man inte fick ont i den. Men Ida och Jessica tog hela vägen, så nu har vi svaret på den frågan. Efter det for vi och träffade Ante, Joel och Erik, vi for hem till Ante och spelade lite kubb och dom vann 2 och vi 1. Sen blev det lite surr men klockan 1 bestämde jag mig för att jag ville hem och sova :P

Men inte somnade jag ju direkt för det. Mamma och pappa kom hem efter ett tag och dom visste ju inte att jag skulle sova och upp tidigt idag så dom smög ju inte precis. Sen ringde det lite inatt också vilket inte var så bra att jag vaknade av menmen. Jag är iaf uppe och ska till jobbet nu, det kommer vara en väldigt dryg dag med tanke på tröttheten, men aja, tur att jag jobbar med Joanna ;D

RSS 2.0