Water cross

Senaste veckan har bestått av jobb, praktik och faktiskt en ledig dag ;D 

Kan ju börja med att berätta att jag och Fredrik har haft våran 1-års dag, kom på det typ 6 på kvällen, sen for vi till Camilla och Micke och spelade kort och sen for vi hem och sov, haha ;D

Sen så jobbar jag gode mycket nu, jobbar 2 nätter, är ledig 2, jobbar 2, ledig 2 och så håller det på ett tag nu, så det känns som att man aldrig är ledig. Har då sen även haft praktik på mina lediga dagar ;P

I lördag var det iaf fest i pite, var watercross och sen två olika förfester innan det blev utgång på 1906 och sen blev det efterfest hos Koffa, var väl vaken till typ 6 och det är inte likt mig :P Haha, jag brukar typ va den som far hem 1 men jag hade lovat Anna att jag skulle försöka och det jag gjorde ;D

Igår var jag, som tur var, inte bakis, bara sliten men de får man ju ta. Sen blev det jobb på natten och det gick faktiskt bra, tur att det var gode lugnt ;D

Idag har jaf iaf hunnit ta igen några sömntimmar, blir snart middag med mamma sen ska jag och fixa håret och sen blir det jobb igen.

Imorgon blir det att åka till skell och mysa med mina favoritkillar, sen på onsdag åker jag, Fredrik, Emma, Jens, Micke och Henke till lycksele. Blir att gå på djurpark och se skoterkörning på vattnet och bo på hotell, riktigt mysigt ;D Sen jobbar man torsdag och fredag sen kommer Fredrik + några till hit och går på pdol på lördagen :)

Jobb

Sådärja, då har man gjort bort 3 dagar på praktiken i skell och nu är det helg, tyvärr så innebar denna helg jobb, men fick iaf vara ledig igår på kvällen :) Nu blir det jobb inatt och imorgon natt, sen praktik tisdag och halva onsdag för att sen jobba onsdag och torsdag igen. Sen blir det nog att vara i pite nästa helg :)

Jani, det har nog inte hänt nå mycket som var så kul att berätta. Så nu ska jag nog ta mig en liten vila innan det är dags att jobba :)

Praktik

Oj vad veckorna går fort. Förra torsdagen blev det då som så att jag och mamma for till skell för att plantera om mina jordgubbar och sådär. Det blev riktigt bra och dom började växa till sig direkt eftersom dom då fick näring. Nu har dom dock börjat vissna lite pga omplaceringen. Men nästa sommar så ska det nog se bra ut ;)

Jag jobbade fredag och lördag, sen söndag blev det att toppa sig och färga utväxten lite, måste dock och fixa till den lite mer. Sen blev det att åka till skell för att spendera tid med mina killar :)

I måndags blev det tjejmiddag här med bland annat volleyboll spelande, riktigt trevlig kväll. Sen igår hade vi främmande av Fredriks föräldrar, hans syster + sambo, hans morbror + fru och barn. Vi bjöd på grillat och sen på kvällen kom Emma hit och såg film medans Fredrik var på Antons stuga och drack öl.

Idag har jag haft min första dag på praktiken i skellefteå, och jag har haft en bra dag. Sitter och planerar middagen nu så jag ska få några matlådor ;D


Gurka

Idag har jag och mamma gjort stan. Bland annat har jag fått mig en gurkplanta och en tomatplanta. Har även köpt paprikafrön, chilifrön och salladsfrön, så ikväll har mamma planterat allt åt mig, och planterat om gurkan och tomaten i större krukor :) Blev även att shoppa lite andra nödvändigheter, men skönt att ha gjort bort lite ärenden.

Efter stan for vi till lillpite så Sacko fick busa av sig med Ulla och vi fick träffa alla dom. Skönt att ha en familjemedlem i närheten :) Efter lif for vi hem, jag och Sacko tog en pn och sen kom Samantha hit med Malte så dom fick busa lite. Nu kommer han kanske sova gott inatt ;D Han har även fått ta sig en dusch, han luktade inte mumma efter ha varit i jorden under altanen i lif, kan väl inte säga att han uppskattade det men det får man leva med ibland ;D

Imorgon får vi se om det blev skell för mig och mamma, vi ska plantera om våra jordgubbar och så ner smultron och morötter. Jag kom som fram till att det var tantvarning på mig, för jag har även köpt garn för jag ska börja virka då jag jobbar på natten, haha ;D Får se hur det här kommer sluta :)

RSS 2.0