Onsdag

Blev inte så mycket lugn och ro idag, men ändå :) Gick upp 10, karln kom med lunch 11 och sen har jag pluggat. Mötte upp Emma strax innan 3 för en sväng på stan, jag behövde köpa sockar eftersom jag inte hade några rena hemma då jag skulle fara ;D Sen skulle jag ut på en promenad efter stan det men jag hann inte för karln kom hem, men fick iaf ta en liten omväg då jag gick hem.

Sen blev det en dusch och sen middag hos hans föräldrar, sen en sväng förbi deras garage och kolla så skotern vi ska hämta ryms i släpet vi hade och det gick bra, sen har vi ränt runt lite.

Imorgon klockan 5 bär det av till östersund för att hämta karlns nya skoter, sen blir det pite, jobb för mig och sen då jag kommer hem lördag morgon kanske karln har satt upp min tv ;) vad skulle jag göra utan han ? ;)

Sen på lördag blir det fest, då kommer även Mange till piteå och hälsar på så det ska bli skoj :)

Tisdag

I måndags blev det att bygga ihop min hylla, och jag är riktigt nöjd med den. Nu är det bara att fixa till allt annat här inne. Måste tömma den andra byrån för den är ful och den vill jag inte ha kvar, tvn ska hängas och hyllan ska sättas upp. Det ska skrapas färg från fönsterna och sen behövs det sättas upp något på nån vägg, det är lite tomt :P Skulle behövas nå i färg för allt är vitt här inne förutom tvn som är svart mitt påslakan som är rött för tillfället, menmen, nått ska man väl hitta.
Sen har jag fått värsta iden för mina smycken men den tar vi sen.

Idag blev det träning sen skola, hade en föreläsning och sen satt vi och pluggade bort lite saker och sen for vi hem. Blev en lite pn då jag kom hem sen hängde jag med Anna, blev en kort prommis och sen idol med hon och Bränkan. Efter idol blev det hem och ta en långprommis med mamma, skönt på kvällskvisten :) Nu ligger jag i sängen och ska sova, skönt med lite sovmorgon imorgon men jag måste ändå upp relativ tidigt, tänkte ta en prommis, måste packa, måste renbädda och sen ska vi plugga halv 1 och då vi är klara tänkte jag nog fara. Måste även hinna en snabbis på stan med Anna, det är fullt upp hela tiden.

Ska bli skönt att komma till skell då får man iaf lite lugn och ro på torsdagen på dan eftersom han jobbar, då kan man sova så länge man vill, ta en lite prommis, kanske plugga lite och så. Sen på fredag morgon bär det kanske av till östersund för att hämta skotern om den nu är klar, sen blir det jobb fredag natt och sen blir det nog fest i pite på lördag, ska bli kul :)

Aja, sova nu :)

Mysigt

På fredagen blev det skolan en snabbis och sen hem för att packa ner det sista. Kring halv 3 kom pappa hem och då begav jag mig till skell för att hämta upp Fredrik och sen kvart i 4 påbörjade vi resan ner till sundsvall.

Då vi kom fram checkade vi in på hotellet, och det var väldigt mysigt där. Särskilt täcket var gudomligt, kändes som jag sov i himlen sen på natten ;P Men hur som helst, efter vi checkat in for vi vidare och hälsade på Therese & Andreas. Hade inte träffat henne på över ett år så jag hade ju inte hunnit träffa Melvin heller så det var riktigt trevligt, blev dock ändå en tidig kväll för man var gode trött efter bilresan. Vädret var ju inte precis bra, det regnade från det att vi for till skell och sen hela vägen. Somnade kring 12 och sen checkade vi ut strax innan 10. 

Vi begav oss sen till ikea, jag tog bokhyllan jag skulle ha, insatserna till den, 2 lampor åt Emma och 1 åt min mamma sen tog jag även 6 galgar vid kassan och sen var vi klara. In och ut på 25 min ;D Sen blev det in på systemet och sen en sväng på rusta innan vi begav oss hemåt igen.

Halv 12 for vi och 3 var vi hemma igen, gick lite snabbare på vägen hem då det var ljust hela vägen och då vi slapp regnet :) For och hämtade ut en jacka till Anna, sen skjutsade jag ut Fredrik och Mange till örviken och sen for jag och gjorde mig klar för att bege mig till Emma där det bjöds på middag och fest eftersom hon fyller år.

Det började med middag med massa tjejer klockan 5 och sen klockan 7 började resten av folket komma. Blev en trevlig kväll men dock väldigt lugn för mig, slutade dricka då vi gick ut, orkade inte köpa nå inne på krogen :P

Idag vaknade man upp utan några som helst tecken på att man druckit igår, väldigt skönt! Sen 1 idag fick jag åka hem igen eftersom pappa skulle åka till jobbet 2. Somnade ett tag då jag kom hem och sen har jag inte gjort så mycket mer ikväll tills jag for till jobbet, och nu sitter man där. Ska kolla över mitt arbete som ska till skolan nu, ska träffa Amanda och plugga lite imorgon på dagen, sen ska jag nog umgås med Ida imorgon på kvällen, ska bli riktigt trevligt för det var då längesen nu!

Tjorv

Vi får väl se hur det blir med östersund, dom kunde tydligen inte hålla skotern och det var nån och kollade på den igår så vi får väl se om den finns kvar imorgon, men annars skulle han kanske köpa en annan så vi får se. Men sundsvall blir det iaf, dels för att jag redan hade bokat hotellet då jag fick veta det, och sen så har jag längtat hela veckan efter det här så det krävs lite mer innan jag ger upp det :)

Idag var jag först på stan med Anna en sväng, sen har jag, Amanda och Filip pluggat mellan 1 och halv 5, kändes bra efter ;D Sen har jag hunnit göra lite ärenden med mamma, jag har städat ut allt ur mitt gamla rum eftersom pappa ska nog spackla och slipa det i helgen, jag har sett idol och jag har packat det mest jag ska ha med mig imorgon så jag är klar då pappa kommer hem med bilen :)

Nu ska jag sova, imorgon är det skola, sen ska jag hem och göra det sista medans jag inväntar pappa och sen bär det av mot skell för att hämta upp Fredrik och sen bär det av :)

Väntan

Igår blev det en liten prommis med Anna, sen idol med hon, Bränkan och Jimmy och sen följde jag hon till långnäs en sväng.
Då jag kom hem såg jag kungarna av tylösand och pluggade lite.

Idag har jag varit på första spinning-passet på 7 månader, gick bättre än jag trott ändå. Kondisen fanns men däremot var benmusklerna som borta ;P 
Sen då jag kom hem åt jag en nygräddad ostfralla, svängde in på ica och köpte en, och det var så gott!

Nu har jag just bokat hotell i sundsvall för det blir som så att jag och Fredrik åker dit imorgon, träffar Therese som jag inte sett på över 1 år, sen så sover vi där och på morgonen ska jag in på ikea en snabbis och sen bär det av till östersund för att hämta en skoter och sen ska vi hem igen. Jag längtar verkligen till hotellfrukosten, det ska bli gott :D

Onsdag

Idag började mitt träningsliv om, och idag var det ovanligt lätt att gå upp, kan bero på att jag fick bra med sömn inatt, men då jag väl var där var det jobbigt. Det brukar vara tvärtom, jobbigt att gå upp men sen brukar det blir bra då jag väl är där och börjar. Men förhoppningsvis går det bra på spinningen imorgon :)

Nu ska jag snart bege mig till skolan för en lektion i energideklaration, hejs :)

Tisdag

Jani, vad hände igår egentligen.. tog en prommis med Anna till backen-området, kollade lite på jysk & em, hittade inte vad jag var ute efter så vi gick vidare till Beijers och träffade hennes pappa som dessutom bjöd på smörgåstårta. Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde på kvällen, men säkert något jäääätte intressant, så går det då man är senil :P

Idag har jag iaf först varit på skolan, sen då jag kom hem blev det en prommis med Anna och hennes hundar, sen handla och så, sen hem och laga middag och sen kom Anna och åt med mig. Sen då mamma kom hem åt hon och sen for vi och grattade Herman som fyllde 1 igår :)
Hämtade upp Anna och Bränkan kring 20 i 8, vi for på ica och sen kom Pilla och Jessica och vi såg idol.

Idag har jag även fyllt på mitt träningskort så nu blir det att börja om igen, känner mig inte alls sugen men det blir väl bättre då man fått in rutinen igen :)

Nu är jag hemma, ska sova, är grymt trött, har varit det sen middagen. Imorgon blir det träna och sen skola, kändes jobbigt ;P

;D

Förra veckan var det plugg och i helgen har vi varit på Henkes stuga och sen idag skjutsade jag till Camilla till luleå för hon skulle ta tåget till kiruna där hon ska jobba i två veckor. Sen då jag kom hem for vi och röstade och sen har pappa satt upp min nya tv, nu står den på ett bord men nu har jag den iaf, och den funkar, och allt är så bra så nu ska jag lägga över en film på mitt usb-minne och se hur det funkar :) Sen nästa helg ska vi hänga upp den på väggen, men jag måste på jysk imorgon och se om dom har någon hylla som jag kan ha digitalboxen på, och även datorn ibland :)

Annars blir det inte så mycket mer imorgon, ska hänga med Anna och sen måste jag nog plugga lite :)

Helgen

Blev stugan i fredags, kom fram ganska sent, kring 9 tror jag klockan var. Blev bastu och öl på kvällen och sen sov vi. 

På lördagen gick vi upp, å frukost och sen skjutsade pappa över oss och sen for vi förbi och hälsade på min mormor innan vi sen begav oss till skell. Duschade och gjorde oss klara och sen blev det buffé est med massa god mat, en bra ide ;D

Igår vaknade vi, såg idol-repriserna och sen begav jag mig hemåt. Blev jobb och sen idag har jag sovit till 12, for och åt lunch på subland med Anna och Öhman, sen for jag förbi Amanda och vi gjorde klart skoluppgifterna vi hade och sen for jag och handlade. 

Nu ska jag vila ett tag för det var en som ringde och frågade om jag ville jobba inatt och imorgon, så jag behöver all vila jag kan få så jag orkar fara till skolan imorgon ;P haha

1 dygn

Nejni, inte ens ett dygn sen jag uppdaterade sist, det tar sig ;D Men efter det här lär jag väl inte uppdatera förens söndag..

Idag gick jag iaf upp tidigt (6) och tog en prommis med mamma, sen somnade jag om till 11. Gick en prommis med Anna, for och handlade och sen for jag hem, städade, bakade, lagade mat.
Då mamma kom hem åt vi och sen for vi till lif, hälsade på Herman och sen kollade vi i Niklas och Linneas hus eftersom jag inte varit där något sen dom byggt ut, så det var på tiden, och det blir nog skitsnygg där. 
Efter det for vi hem, jag for och hämtade upp Anna och vi for på ica och köpte lite olika godsaker som vi senare avnjöt till idol. Sen blev det lite surr och CSI.

Då jag kom hem gjorde jag klart mina muffins och nu ligger jag i sängen. Hade behövt packa men det har jag inte hunnit idag så det får bli imorgon efter skolan.

Imorgon blir det då kanske morgon prommis med mamma, sen blir det skolan mellan 9 och 1, har lektion mellan kvart över 10 och kvart i 12, men man måste väl fara i tid och sen tar det ju nästan 1 timma hem också. Det är lite jobbigt att man ska måsta fara så långt i förväg, menmen.

Efter skolan blir det prommis med Anna, sen ska jag packa och sen bär det av till stugan. Ska fara dit för att få hem mammas bil, och karln kommer hit imorgon för att göra mig sällskap, snäll som han är så gick han med på att följa så jag slipper köra själv ;D Eller så var det för att han ville träffa mig, ja jag vet då inte :)

Men god natt :)

Inte min grej

Näe, jag har verkligen lagt bloggandet åt sidan, det är så mycket annat som tar min tid ;P

I torsdags var det skola sen bakade jag och bjöd Ida och Anna på fika.
I fredags var det också skola sen for jag till skell på eftermiddagen. På kvällen kom Micke och Camilla och fikade för jag tog med mig fikat så det inte skulle ruttna bort här hemma ;P

På lördagen blev det först att fara ut till garaget på dagen, åka lite fyrhjuling, sen på kvällen blev det middag på Tatung med Emma, Jens, Julia och Peter och sen blev det utgång på allstars.

På söndagen blev det mest lugnt, fick en formsvacka och mådde lite dåligt där ett tag och vi såg andra och tredje twilight filmerna, så nu är dom klara :)

På måndag morgon for jag hem kring 7, mös lite med Herman, Doris och Linnea och sen klockan 9 befann jag mig på ett nytt jobb där jag skulle få intro. 
Det gick bra, sen for jag in till stan och lunchade med mamma och sen fortsatte vi fixa här hemma.

Igår var det skola på dagen, sen på kvällen pluggade vi, såg idol och sen blev det en kvällsprommis med Anna.

Idag var det tänkt att det skulle bli pluggade på dagen men det kom saker i vägen så det blev lunch med Anna och Karin och sen gjorde jag bort massa ärenden jag hade, och jag lyckades göra av med massa pengar även fast mitt bankkort är i skell. Fick låna mammas idag, det kändes inte helt fel ;) Synd bara att jag måste återställa pengarna ;P

Sen har jag gått igenom familjerätts-frågorna, funderat ut vad jag ungefär skulle vilja svara i dom så imorgon behöver vi mest bara kolla upp i lagboken. Har även sett idol och fortsatt fixa här hemma, det är ju som ett bombnedslag överallt!

Aja, dags att sova nu, god natt. Vi får se när jag skriver nästa gång ;D

Onsdag

I måndags då jag vaknade for jag ut och joggade (vad hände där?) sen mötte jag upp Anna en sväng och sen for jag vidare till skell och spenderade kvällen med min karl.

Upp tidigt på tisdagen, tog bussen 8, mötte upp Klara och Amanda halv 10 för att bege oss till skolan. Eftersom bussen var försenad så fick vi stressa väääldigt mycket, men vi hann :) Sen då dagen var slut åkte vi tillbaka till pite, jag satt med mamma ett tag på hennes jobb i väntan på bussen och sen åkte jag tillbaka till skell.

Idag har jag sovit halva dagen sen for jag förbi Camilla där vi även blev bjudna på middag. Sen begav jag mig hemmåt och nu sitter jag på jobbet igen. Mitt liv består typ av pendla, skola och jobb, huvva :P Dock så har jag bara en natt kvar den här månaden så det suger, men jag har hört ett rykte om att det kan bli mycke i december ;D Men imorgon ska jag ringa mitt andra jobb för jag ska få intro på ett till ställe :)

Imorgon blir det upp kring 11, halv 12. Ska möta upp Anna för en lunch och sen ska jag till skolan igen kring 2. Har en lektion imorgon mellan kvart i 3 och kvart över 4, jobbigt. Sen på kvällen tror jag att jag ska baka, har  bjudit in Anna :) Ska väl även passa på att träffa min mamma, hon tyckte jag prioriterade Anna istället för henne då jag for lite tidigare till jobbet för att hinna förbi Anna men då fick jag upplysa hon om att jag ska vara hemma hela kvällen imorgon så då blev hon nöjd :)

Aja,. ska fortsätta göra nå nytta :)


RSS 2.0