Onsdag

Nu är man vaken igen, dags att göra allt klart och sen fara :) 

Vi hörs på söndag, hoppas ni får ett bra nyår : )

Kvällen

For till Ida och hon hade köpt en horoskop bok till mig, så nu måste jag läsa mig till hur år 2010 kommer bli, bara hoppas på det bästa : ) Hon är allt bra söt! Men för att inte ligga allt för långt efter gav jag hon en sak också ;)

Efter jag varit där for jag och Amanda till ica, köpte lite groggvirke och sånt där nödvändigt som man ska ha med på färden och sånt som man behöver där :)

Sen for jag hem, packade, och eftersom jag har en lista från alla andra gånger jag varit i fjällen så gick det fort, enda som tog länge var att välja vilka kläder jag skulle ha med mig förutom nyåroutfiten.

Har även hunnit vara lite chaffis ikväll och surrat med Amanda, som tur var kom vi på att vi måste ju såklart ha med bikinin till hemavan, dom har ju pool, och förhoppningsvis bastu ;)

Nu hade jag tänkt sova, ska ju faktiskt upp 7, eller kanske halv 8, men färden från mitt hus börjar halv 9, då ska jag hämta upp Amanda, sen hämtar vi upp Anna och sen börjar den långa resan, men kul ska vi ha! Tur att Ante, Jossan, Erik och dom andra redan är där och värmer upp stället : ) Godnatt.

Tisdag

Dagen har bestått av att Anna ringde och väckte mig halv 11, jag gjorde mig klar och mötte upp hon och Pilla på stan och vi har strosat omkring, fixat lite till imorgon och så. Kom hem för ett tag sen, väntar bara på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan ta kian till Ida och träffa henne innan vi båda far imorgon. Dom kom visst nu så nu ska jag fara, hejdå :)

Bevis

Ida har just bevisat att hon är en bättre vän än mig, .. attans, måste nog styra upp något smart ;)

Fast jag kan iofs leva med att hon är liiite bättre än mig där : )

Kvällen

For till Amanda och spelade poker med några från hennes klass, kom ändå 3a, Amanda vann :P Efter det for jag och hon till nodo där hon bjöd på te.

Nu är jag hemma, tror jag ska sova, vill inte vända på dygnet allt för mycket, ska ju ändå upp tidigt på onsdag och då vill man ju vara pigg : ) 

Imorgon blir det stan med Anna, ska se om jag kommer på något jag glömt inhandla innan resan men jag tror inte det, mest bara groggvirke : )

Måndag

Vaknade kring 9 av att mamma kom in och jag hade tänkt somna om igen men jag blev så glad då jag såg hur mycket mer snö det hade kommit och då pappa sa att det skulle komma ännu mer så jag blev nästan pigg, och lite hungrig så nu hade jag tänkt gå och äta frukost, sen får jag se vad dagen har att erbjuda : )

Rea

Köpte två armband, två nagellack, lösögonfransar och två linnen, sen tror jag inte det blev något mer. Lämnade även in min mobil eftersom den har bettet sig lite konstigt så nu har jag värsta fräna lånemobilen... not!

Ska äta snart sen får jag se om Anna skulle bjuda på en tur, får se hur vi känner i det här vädret.

Söndag

Ställde väckarn på 11 så jag inte skulle sova hela dagen, jag och mamma ska nog till stan och se om vi hittar något på rean : )

Har nyss ätit tomtegröt och nu hade jag tänkt göra mig klar :D

Kvällen

Stora delar av släkten kom hit och vi hade middag, sen fortsatte vi surra på och det blev lite vin. Senare kom Anna och hämtade upp mig och jag spenderade kvällen med henne, Jossan, Öhman och Sofia, vi såg film och var ute och körde lite.

Nu hade jag tänkt sova, ska på rean med mamma imorgon : )

26 december

Jag for till Amanda igår och var där med massa folk, hade riktigt trevligt. Sen blev det utgång och det var kul i början men sen tappade jag bort Amanda så jag for, gick runt och letade länge men hittade ingen jag kände :P

Nu ska jag börja göra mig klar för det kommer hit några från min släkt och vi ska ha middag typ : )

Juldagen

For till lif, åt god mat, öppnade fina paket och sen begav jag mig till jobbet. Blev att jobba till 7 sen for jag hem och sov. Vaknade först kring 1-2 någon gång av att mamma och pappa kom in och frågade om jag skulle följa med till moster för vi var bjudna på mat där, dom skulle dock inte äta något jag tyckte om och jag var väldigt trött så jag orkade inte och somnade om. Vaknade halv 5 igen av att Anna ringde, hade inte hon ringt hade jag säkert sovit än :P

Ikväll blir det fest, ska väl börja göra mig klar nu : )

Julafton

Gick upp kring halv 12 och nu är det julafton, lite stress här hemma men det hör väl till ;D

Sitter med toning i slingorna nu och jag ska strax gå och duscha för att se hur det blir, såg inte så mycket ut då jag kollade nyss men det kommer nog : ) Sen bli det att göra sig klar för att fara : )

God natt

och god jul : )

Nu är allt inslaget, hade visst några julklappar att slå in, inte bara en :P Men de är ju bara kul. Har dock en jag måste slå in imorgon också : )

Funderar på att försöka sova nu så det blir morgon snart och jag får min första julklapp för iår, fick öppna en efter tolvslaget om jag ville men då skulle jag inte få morgonpaketet så jag väntar till imorgon : ) Har några jag är lite nyfiken över, särskilt eftersom jag inte önskat mig något annat än pengar. Eller jo, en mobilladdare till bilen men det fanns ju ingen som passade till min mobil än så en sån blir det då inte, om nu inte pappa fintade mig förstås..

Men nu är det färdigskrivet här, godnatt : )

Färdigt

Nu är fikat färdigbakat, ska bara he på glasyren på morotskakan då den har svalnat lite till.

Sitter och väntar på att uppesitterbingon ska börja, hade tänkt vinna en miljon eller 5, skulle inte sitta helt fel med någon annan vinst heller men jag satsar stort. I väntan som är nu så ska jag gå och slå in det sista paketet, hihi : )

23 december

Nu är man nyvaken och ska snart fortsätta med bakningen, måste även förbi i lif en snabbis senare : )

Jag har verkligen julkänsla, och det här pirret i magen som man hade då man var liten har som kommit tillbaka, jag är lagomt nyfiken och jag längtar till imorgon :) I några år har jag som inte riktigt känt det förens jag ska sova natten innan julafton men iår infann det sig lite tidigare och det är jag glad för : )

Men nu är det bakning, hejdå : )

22 december

Ojoj, har verkligen inte haft något tid över till bloggen idag förens nu. Då jag vaknade for jag och handlade lite ingredienser och sen drog julbaket igång, har bakat och bakat och sen kring halv 5 gick jag och duschade och gjorde mig klar för jag, mamma, pappa, min kusin + hennes familj hade bokat bord på Challenge klockan 6.
Vi kom dit, åt god mat och hade det trevligt och nu är vi hemma igen, ligger i sängen och känner mig väldigt trött, kommer somna på ett tag men inte gör det något, bara skönt :)

Imorgon är det den 23 för er som har missat det, dagen före julafton, gud så mysigt! Ska baka lite mer på dagen sen på kvällen ska jag iväg och se film med Anna, hon hade några nya vi egentligen skulle se ikväll men det blev så stressigt för mig, men det är lika bra att ta det imorgon : ) Sen ska jag även fixa klart pappas julklapp imorgon, men annars har jag inga mer planer.

Nu blir det att ta bort sminket sen slå på en film, återstår bara att se hur mycket jag kommer orka se : )

Never back down

Har just sett den filmen och den var grymt bra, precis vad jag gillar, kanske måste se den imorgon igen ;)

Nu ska jag försöka sova, blir en lång dag imorgon med start klockan 8.

Pictures

For in till stan med Ida, vi köpte Sannas present sen for vi och Jenny till Sanna för fika och surr, även Samanta hann komma förbi ett tag : )
Kom hem för ungefär en timma sen, har gått igenom allt jag måste handla för mitt julbak imorgon och som tur var hade vi mycket av ingredienserna hemma, då blir det inte så tungt att bära :D

Imorgon blir det bakning för hela slanten, ska stå bakom icas dörrar och rycka 10 i 9 som en pensionär så jag snabbt kan börja, sen på kvällen blir det nog middag på Challenge med min kusin + hennes familj, myspys :D


Nu bjuder jag på lite bilder från i lördags, var först lilla julafton här hemma sen blev det mysfest hos Anna med hon och Öhman.




Jag, Linnea L, Linnea P och Doris slocknade i min säng




Luleå trip

Jag och pappa tog peggan och begav oss till luleå och storheden, på vägen dit såg vi dock 5 bilar som var av vägen och det vara bara innan rosvik, sen hittade vi dock ingen mer. Vi började med ett besök på jula där vi köpte nå julgranspoler men deras glitter var så fult så det skippade vi, sen for vi vidare till systemet och vi handla väl upp halva affärn men nu är allt klart för after x-mas, middag här hemma på lördag och nyår, skönt : )
Sen for vi till mcdonalds och åt sen medans jag stod och slängde allt skräp skulle pappa gå ut till bilen och medans han höll på att ta upp nyckeln ur fickan så gick han rakt in i glasdörren så han fick ett jack ovanför ögonbrynet. Då jag kom ut fick jag mig ett skratt ( sorry ) sen fick jag gå in och hämta några servetter ;P Tydligen hade några där inne också börjat skratta men vi kom fram till att det hade vi också gjort om vi såg någon gå in i en dörr.
Efter maten blev det åhlens där pappa skulle köpa rolandz men den fanns inte så det blev glitter och en toppstjärna och en annan robert gustavsson film, sen en snabbis på dressman och sen for vi hem.

På vägen hem blev vi dock ståendes i en och en halv timma eftersom det hade blivit en krock, var inte så värst ösigt att stå där men fanns inte så mycket annat att göra. Då det väl släppte var det dock som att många bilister inte verkade ha fattat att vi hade stått bakom en olycka för dom fortsatte köra som att solen sken och vägarna inte var snöiga, så vi har suttit och klagat lite på dom ;D

Nu är vi hemma, jag ska vänta på att Ida ska komma hem sen ska vi in till stan och köpa Sannas present innan vi far och grattar henne. Måste även flytta över pengar till pappa sen, har betalade allt på sys tills vidare..

Sen till den glada nyheten, jag fick mvg på mitt senaste geografi uppdrag jag skickade in, kändes bra!

Måndag

Som jag blev glad imorse då jag gick upp och upptäckte att snön vräkte ner, finns det något bättre? Visserligen var det lite jobbigt att köra bil men skit samma :P

Var tänkt att jag och pappa skulle fara till luleå idag men vi får se hur det blir, får se hur sugen han är i det här vädret, annars far vi nog imorgon : )

GRATTIS ÄLSKADE SANNA PÅ 19ÅRS DAGEN :D



Kvällen

For och hämtade bilen och sen for jag förbi hos min moster eftersom min kusin och mina kusinbarn anlände till piteå för någon dag sedan. Satt och surrade med dom och sen kring 7 for jag till Pilla för att umgås med henne och Anna : )

Nu hade jag nog tänkt sova, känner mig lite sliten idag.

Gårdagen

Jag, Anna och Öhman satt hos Anna och drack igår, hade det trevligt och så, sen vid 11, 12, vet inte vad klockan var så begav vi oss in till stan och det blev utgång på statt.

Nu ska jag gå och mysa med Herman sen då dom kommer och hämtar han hade jag tänkt åka med dom till Anna för att surra lite och hämta bilen :D

Fest

Var tänkt som så att jag, Anna och Öhman skulle till skeå idag men skjutsen barkade så nu far jag istället till Anna där det blir lite fest : )

12:24

För ett tag sen fick vi främmande av Malin, Leon, Fabian och Nellie så då vaknade jag och tänkte att det var lika bra att gå upp, men trött är jag :P

Ska snart gå och duscha och börja göra mig klar för dagen :)

Lördag

Jobbet har gått bra, varit en lugn kväll så jag har hunnit med lite plugg : )

Då jag kom hem möttes jag av en vaken mamma, dom somnade tidigt igår och hon tänkte ta igen det idag.

Nu hade jag tänkt sova i min renbäddade säng som luktar gott sen då jag vaknar blir det lilla julafton med farmor : )

Mat

Har just ätit middag och nu ska jag bege mig till jobbet, vi hörs imorgon :D

Pn

Efter sista inlägget så somnade jag ju såklart och nu tyckte jag att det var dags att gå upp, hade säkert sovit längre om pappa inte kommit in och frågat om jag ville ha lök till middagen.
Eftersom jag har så snälla föräldrar så blev det en sen middag idag så att jag kanske inte är så himla hungrig under natten, man brukar som bli det då man sitter där, klockan är 3, det finns inte så mycket annat att göra. Men men, kanske inte ikväll :)

Aja, har inte tid att skriva mer, så hejdå : )

Fredag

Dagen började med att jag gick upp 1, for till stan och åt lunch med Amanda och sen for jag på ica och köpte lite frukt till ikväll.

Då jag kom hem tog jag det lugnt ett tag men sen kände jag att jag var fan tvungen ta tag i renbäddningen som jag egentligen borde ha gjort för länge länge sen, men nu är det iaf gjort och skönt är det :)

Ska vila lite nu så jag orkar med natten. Känns skönt att sova hela dagen sen vila massor, och enda gången man inte behöver ha dåligt samvete över att man sover bort hela dagen är då man ska jobba natten, skönt : )

Kvällen

Jani.. blev plugg och film, finns inte så mycket mer att säga. Funderar på att plugga lite mer nu, borde ju ändå hålla mig vaken lite längre eftersom det är nattjobb imorgon, men vi får se. Lyssnar iaf på Eric, mys ;)

Julklappar

Anna kom kring 11 och då skulle jag bara borsta tänderna sen begav vi oss till luleå, blev att köpa ett till par snowjoggers och sen en julklapp. Sen for vi ut till storheden och jag köpte lite grejer till mig själv, funderar på att slå in det som stödjulklappar, pappa är expert på att göra det till sig själv så jag kanske också borde ;) Har iaf slagit in en till mig själv, då får jag se när jag öppnar den :P

Sen har jag hunnit förbi Amanda och hämta mammas julklappar som jag hade där och sen har jag slagit in dom. Nu hade jag nog tänkt plugga lite, får se hur det går : )

Nu är i princip alla julklappar klara, bara pappas som är lite speciell.

Torsdag

Som vanligt stod det spinning på schemat idag och jag var inte alls så sugen då jag vaknade halvt igen täppt, men jag bestämde mig för att fara ändå och det gick ju bra :)
Nu har jag duschat, ätit en macka och ska ta en lite vila till halv 11 ungefär, då ska jag göra mig klar för att fara till luleå och inhandla sista julklappen : )

Skip-bo

For in till sköterska och gick igenom lite medicin och sånna grejer, sen for jag hem igen, somnade ett tag, typ en halvtimma sen ringde Anna för dörren var inte öppen :P
Vi satt och surrade innan vi sen begav oss till munksund för att hämta upp Öhman och sen till Nodo där vi mötte upp Linus, Olle och Rebecca. Blev kaffe, mat, öl, skip-bo, fika och massa prat. Rebbi for först för hon skulle hem och plugga men vi andra stannade till stängning, då for jag och Anna hem medans killarna gick vidare till Kalles. 

Nu ska jag sova sen imorgon är det spinning som gäller, hoppas bara inte förkylningen är så jobbig nu då jag har blivit lite svullen i halsen och snuvig, men det har ju gått bra för så : )
Efter det blir det hem, duscha, kanske vila lite och sen ska jag fara till luleå en snabbis, ska inköpa den sista julklappen och så. Sen på kvällen ska jag nog plugga, hade tänkt göra det nu men jag ska sova istället :P

I helgen ska vi ha lilla julafton med farmor, skoj : )

Kallt

Som jag är frysen idag, har fryst i princip hela dagen, inte kul, men jag tycker om att det är kallt och snöigt ute :D Sen att förkylningen kryper på känns inte så ösigt och det gör inte saken bättre menmen, får se till att kurera mig till på fredag då det blir jobb. Är så jobbigt att jobba då man är sjuk :P

Nu ska jag bege mig in till stan och träffa sköterskan på källbogården och sen ska jag ringa Anna, skulle även behöva en vila idag känner jag men jag får se hur jag ska hinna med den ;P

Onsdag

Nu ska jag starta min dag med att ta en dusch, sen väntar lite olika saker som ska göras  :)

Slutat

Nu är man hemma från jobbet igen, blev en liten kort intro så man bara fick gå igenom alla nya rutiner med allt nytt folk som har flyttat in sen sist jag var där i juni :P Fick även veta att det blir nog bara 4 timmar på julafton också för dom får bara ta in en person halva natten, men som dom sa så får man ju se det den natten, är alla helt uppe i varv och så så går det ju som inte.

Nu ska jag försöka sova, har fullt upp imorgon som vanligt, ingen rast och ro!

Jobb

Blev mys med Doris även fast hon hade lite svårt med att slappna av då det knakar så mycket i vårat hus, så hon sprang runt lite och letade vad det var som lät :P

Sen kring 3 kanske klockan var så for vi till Anna och hälsade på, där blev det lite bus och sånt med dom andra vovvarna, och det gick ju som det gick ;) Sen bjöd dom på mat och så och kring 5 for jag från Anna, for och lämnade tillbaka Doris samtidigt som jag mös lite med Herman och noppade Linneas ögonbryn.

Kom hem för ett tag sen, mamma är och hämtar en sladd ute på baksidan nu som jag ska ha med till motorvärmaren. Av någon anledning är alla våra skarvsladdar borta så dom ska få fixa så vi har en i mammas bil alltid sen. Den här satt ju på ett annat ställe och är 20 meter lång ;P haha. Men bara bilen är varm då jag ska hem från jobbet så får jag väl vara nöjd : )

Far iaf till jobbet på mindre än en timme, får se hur länge det blir att jobba idag, var tänkt halva natten men vi får se :D

Tisdag

Vaknade först kring 9 av att Ida ringde, surrade med hon ett tag och sen somnade jag om. Sen vaknade jag kring 11 av att Linnea ringde och nu har hon just varit här och lämnat av Doris så nu ska vi mysa : )

Mys

Öhman och Anna kom och hämtade upp mig här, vi mötte upp Olle och sen gick vi på nodo, sen efter ett tag kom även Linus. Vi har suttit och surrat, vissa drack lite öl och vi har bara haft allmänt trevligt. Då dom stängde for vi till Anna och spelade lite kort och skip-bo, gick ju sådär menmen : )

Nu har jag just kommit hem, ska vara vaken ett tag till tror jag, ska ju få gå intro halva natten imorgon och sen ska jag få jobba på fredag, och ingen kan vara gladare än jag! Jag trivs verkligen då jag får jobba natt på källbo!

Stan

Började göra mig klar men efter ett tag kom jag på att allt mitt smink var hos Ida, så jag tänkte ta min gamla ögonbryspenna som reserv men då insåg jag gode fort att den också låg i sminkväskan så det gick lite som det gick, men det blev bra iaf : )

For till stan, mötte upp Amanda och sen Anna och Öhman, jag shoppade massor som pappa skulle ha men julklappen jag skulle köpa själv hittade jag inte så det blir nog att fara till luleå någon dag i veckan.

Ikväll hade jag tänkt plugga men Anna frågade om jag ville följa till Nodo med hon och Öhman och jag tackade ja, så jag får plugga någon annan dag ;D

Farväl

Har varit på prommisen med Linnea och efter det mötte jag upp Jessica på ica för att säga hejdå till henne, nu är det ungefär 4 månader tills man ser hon igen, om det inte blir att hälsa på hon.
Men nu ska jag duscha och börja göra mig klar, ska hämta mamma kvart över 1 och sen ska jag möta upp Amanda kring halv 3, 3 någon gång.

Måndag

Som vanligt så stod det träning som dagens första punkt idag, sen kom jag hem, åt frukost och pysslade lite. Nu ska jag bege mig till lif för en prommis med Linnea, Herman och Doris, sen efter det ska jag förbi Jessica och säga hejdå till henne eftersom hon åker till Vemdalen idag.
Sen blir det stan, ska köpa några julklappar för pappas räkning och sen skulle jag väl behöva plugga idag, men jag får se hur det blir med den saken.

Aja, lif nu, hejdå!

Lugn dag

Har bara tagit det lugnt idag och ikväll, sett tv, legat och slöat och sånna saker. Nu ser jag skicka vidare på 5an, ska väl sova sen antar jag, eller slöa ännu mer ;) Aja, har inget vettigt att säga för det har inte hänt något idag men imorgon så händer de grejer ;D

Söndag

Blev som så att jag for till Ida och vi satt och mösdrack och så, riktigt mysigt hade vi! : ) Sen där kring 10 (?) for jag förbi Joanna och grattade henne :) Där var det också riktigt trevligt och sen blev det utgång, kanske inte lika trevligt men kvällen slutade med att jag halvt vakade, kom ju faktiskt hem 7, starkt jobbat av mig! :D

Lördag

Igår då vi kom fram tog vi det lugnt, såg tv, åt middag och sen blev det bastu innan vi bänkade oss framför idol. Helt rätt att Erik vann men vad fan gjorde hans tjej? Jag kan gå med på att hon gick upp och kramade han, och sen kan jag möjligtvis köpa att hon stod kvar medans han höll hon i handen, men sen då hon släppte, varför gick hon inte ner? Förstod hon inte att det var hans ögonblick och inte hennes? Trodde hon att hon hörde hemma där? För det gjorde hon inte, hon förstörde bara för han!

Efter idol blev det att se klart Coco Chanel, ändå bra film : ) Sen somnade jag kring halv 4 och idag gick vi upp 1 ;P Sköönt!

Började fara hem kring halv 3, skulle köra hem själv så jag passade på medans det var lite ljust ute. 

Nu ser jag vem kan slå filip och fredrik och funderar om det blir fest ikväll eller inte.. det är frågan!

Hejdå

Nu bär det av för mig, vi hörs imorgon! : )

Fredag

Skönt med helg även fast jag inte gjort allt för mycket den här veckan ;D haha

Vaknade kring halv 12 och nu funderar jag på att äta nå lunch, sen ska jag packa ner nå sovkläder och handduk och sen kring 2, halv 3 beger vi oss till Amandas stuga där det blir att spendera natten. Blir bastu, idol och att ta det lugnt och bara inte göra nå, skönt  :) Kommer hem imorgon någon gång.
Söta tjejer ;D

2 saker till

Först och främst så såg jag en himla snygg tobe jacka hos Fia ikväll, den skulle passa perfekt på mig så om någon är snäll och skänker mig 3495:- så köper jag den. Kommer drömma om den här länge, för jag vet ju att jag inte kommer få någon ny skoterjacka iår eftersom min är relativt ny och det är verkligen inget fel på den. Men den här var bara så fin ;) grr ;) Men mamma och pappa, om ni känner för att vara generösa så vet ni vart jag finns!

Något jag började fundera på för ett tag sen är varför facebook, bloggar, lunar och allt sånt där fanns. Visst för att kommunicera och så men sen måste det ju vara väääääääldigt många som använder det för att snokar runt. Man har ju själv gjort det då man är nyfiken och vill få reda på nå, sen är ju min vän S ett bra exempel på en riktig snokare ;)
Satt just och kollade runt lite och hittade en sak jag egentligen inte gillade, men varför hittade jag det? Jo för jag var nyfiken.. tacka vet jag msn och en mobil, då klarar man sig bra. Där kommer dom vettiga sakerna fram och man behöver inte vara så nyfiken : )

Nu ska jag lägga tankarna på hyllan och sova, godnatt : )

Kvällen

Skurade och bakade, båda blev bra förutom att kakan smulade väldigt mycket och det gick verkligen inte att ta bort den från formen för då föll den sönder, så den fick sitta kvar :P

Där kring 7 begav jag mig till stockbäcken för lite grattning, fika, hundmys med valpar och så. Blev mycke surr, hundtrimmning och skratt. Nu är jag hemma och har gjort mig redo för sängen och ska nog alldeles strax sova.

Imorgon blir det att åka till Amandas stuga, ska bli skönt att komma bort och bara mysa med bastu och idol! : )

Ny frilla igen!

Nu är man hemkommen från frissan igen, och nu känns det bra, blev great! Tyckte om min röda färg sist jag gjorde den också synd bara att den försvann efter mindre än en vecka så nu håller vi tummarna för att den här färgen håller bättre! : )

Ska ta tag i baket igen och måste skura en snabbis i köket eftersom det är lite kladdigt sen i lördags, men tur att alla som spillde spillde där ;P

Ikväll blir det att fara och grattis Tim som fyller år imorgon, och grattis till Johan som fyller år idag, nu har ni bara 1 år kvar ;)

Torsdag

Jag vet att det varit lite dålig uppdatering men det är faktiskt inte mitt fel.

For in till stan och färgade håret, väntade på ett super resultat men istället syns det inte så jag ska dit idag också och idag ska vi ta det från början igen så idag kommer det bli super ;D Ida sa det igår - tur att det är dig som jag känner :P och jag kände lite samma, särskilt imorse så jag kunde smsa hon om mina problem och att det kanske inte skulle bli en frissadag idag också, men jag skiter i det här och gör det ändå : )

Efter frissan igår mötte jag upp Amanda, det blev lunch på Nodo för mig och sen gick vi runt på stan en sväng, jag köpte en julklapp men sen inget mer. Då vi blev less for vi till henne och jag var där till  halv 6, for hem, bakade och kände att jag var grymt trött så klockan 8 la jag mig i sängen, hade tänkt uppdatera lite då men då funkade inte vårat internet och jag har just fixat det så därför blev det ingen uppdatering förens nu.

Nu ska jag gå upp och äta frukost sen ska jag bege mig till stan : )

Onsdag

Har varit och tränat idag, sen for jag hem, åt frukost, for på ica och handlade lite sen for jag på öb och köpte glödlampor till mitt rum, 3 av 4 är trasiga så det är lite mörkt här inne. Måste däremot tycka att ica har ett dåligt urval av glödlampor, skärpning där!

Hade just tänkt sätta mig och göra några julkort och kort att sätta på julklapparna men då smsade Ida och frågade om jag var frisk och ville komma till salongen och färga håret nu istället för på fredag och det ville jag. Nu blir det att slänga på sig lite smink och sen fara dit, sen klockan 1 ska jag möta upp Amanda på stan för lite shopping : )

Glömde

Jag glömde ju berätta den bästa nyheten, jag ska få jobba julaftonsnatten, de blir nice!

Kvällen

Efter jag vaknat kände jag mig mycket bättre och kring 7 begav jag mig till Ville för att se Ice Age 3 med han, Johan och Hurtig. Då filmen närmade sig sitt slut kom Jimmy och Elin förbi och vi spelade lite uno och lite hjärter 7 sen blev det lite tvtittande. Nu är jag hemma, har just lagt mig igen förstår inte varför jag är trött men det tar väl på krafterna antar jag. Nu blir det att sova och imorgon blir det nog träning om allt står rätt till, god natt.

Tisdag

Ingenting av det jag planerade blev av idag, så går det då man blir "sjuk"...

Morgondagen

Imorgon ska jag ut och gå med Linnea kring 10, dvs om jag vaknar och orkar gå upp ;D Sen ska jag möta Amanda på stan halv 2, får se om jag hittar nå nya kläder, det behövs ju alltid och sen ska jag till frissan där Ida ska fixa mina slingor : )

Känns som att det var mer jag skulle göra men det där är det jag kommer på för stunden : ) Nu väntar sängen, godnatt!

Prommis

Fick med mig Amanda på en prommis vilket var väldigt skönt, känns bättre nu ;D Vi har surrat om allt men mest kanske om nyår, gud va vi ska ha kul :)

Frisk luft

Har lite tråkigt och känner för en promenad i den friska luften, vart är alla promenadsugna människor?

Hemma

For till stan, kopierade nå papper på mammas jobb och sen mötte jag upp Anna och Jessica på bibblan. Efter vi var klara så for jag förbi Sanna och låg där och surrade ett tag. Nu är jag hemma och jag funderar på att börja med middagen snart, blir nog kycklingwok ikväll : )

: )

Somnade och vaknade igen halv 1, inte lätt :P Var gode stressad då eftersom det var tänkt att vi skulle fara till stan 1, men jag pratade med Anna nu och hon var ungefär där jag var så det är lugnt. Men nu blir det lunch, fixa sig lite till och sen stan : )

Måndag

Nu är helgen slut och det är en ny vecka. Som vanligt den här tiden har jag varit och tränat och nu hade jag tänkt vila ett tag innan det är dags att göra sig klar för stan.

Bilduppdatering

Dopet av Sir Karl Herman Ermebring

På kvällen

Kvällen

Det blev som så att vi såg baksmällan, kul film det där ;D Efter filmen gjorde vi inte så mycket och nu är jag hemma och ligger i min säng, ska snart sova för att orka upp till träningen imorgon, sen har jag lite andra småärenden jag ska göra imorgon.
Måste bland annat förbi bibblan, ska med Anna på stan ett tag och sen hade jag tänkt fixa lite grejer : )

Men godnatt för ikväll.

Lugnt

Nu är man uppdaterad med filmen så imorgon då jag sätter mig i biosalongen kommer jag att veta vad som hände i tvåan.

Nu ser jag gossip och ska snart bege mig till Ville för att se film med han, Lars och Johan.

Stan

Imorgon ska jag nog följa Anna på stan och inköpa en julklapp till mamma och pappa, det verkar som att dom varit snälla i år så mycket som dom får, vilket rim ;)

Aja, tillbaka till filmen nu.

Söndag

Joda, nog blev det dimma igår nog, kommer inte alls ihåg allting menmen, what to do..  Var vaken till halv 4 någon gång, inte så vanligt för mig :P

Idag har jag bara tagit det lugnt, jag och pappa ska se flickan som lekte med elden nu och imorgon eller ikväll blir det nog bio och se luftslottet som sprängdes.

Fest

Nu har jag Jessica, Pilla och Mallan ätit middag här, Öhman och Anna fick bara titta på ;) Nu startar vi festen, vi ses i dimman sen då.. hoppas jag!

Lördag

Slutade med att mamma ringde 10 i 5 och ville ha hämtning, dom andra började vara trötta :P

Idag vaknade jag kring halv 1 av att Jessica ringde, så vi låg och surrade ett tag och sen gick jag upp och duschade, fixade håret och nu har jag nyss skjutsat mamma och farmor till Margretelund för dom skulle vara där och duka innan dopet.

Nu ska jag sminka mig och fixa det sista i håret innan jag, pappa och Dennis ska bege oss till kyrkan. Efter det blir det att skjutsa pappa till luleå och sen blir det middag här hemma med mamma, Jessica, Pilla och Malin och sen blir det fest! Tror det kan bli en riktigt trevlig kväll, det är bäddat för det iaf, hoppas bara att Anna också taggar upp ;>

Dagen

For till Anna där hon och Jessica hade bakat pepparkakor, sen fick vi smaka Annas goda muffins, mums! Vi satt där och surrade ett tag men kring kvart över 3 for jag för jag skulle och träna kvart över 4, tyvärr blev det utan Jossan idag men det var kul ändå.
Efter träningen var det bara att skynda sig hem och duscha för sen fick mamma och pappa främmande av mammas arbetskamrater för dom skulle på "firma fest" och dom hade fördrinken här. Då jag nästan var klar, bara sminket kvar hade jag tänkt äta men då insåg jag att det bara var 20 min kvar innan dom skulle fara så jag la undan maten och sminkade mig, sen nästan precis då jag var klar så skulle dom fara.
Jag skjutsade dom och sen for jag hem och tänkte äta innan Anna ringde men jag hann bara plocka fram det så ringde hon så jag packade helt enkelt med mig min kycklingsallad och tog med den till Pilla :P

Blev som så att jag, Anna, Jessica och Pilla har spenderat kvällen hos Pilla med kortspel och Idol tittande. Förstår inte hur Erik kunde hänga löst men det var väl bestämt från tv4 så dom skulle tjäna mer pengar. Men hade inte han gått vidare efter den här kvällen då han gjorde det så jävla bra då hade jag inte tittat nästa helg ;D

Hur som haver så satt vi i köket och spelade lite efter allt på tv var klart och då kom Petrus förbi, så vi fortsatte surra och sen ringde mina föräldrar och ville ha hämtning, Petrus följde med för vi tänkte att det bara var dom 2 men dom var visst 6 pers så det blev lite närgånget där ett tag ;) Vi släppte av ett par sen skulle mamma och pappa helt plötsligt in på en whisky hos andra paret så då fick vi också följa in ett tag. Men sen ringde Ante och behövde hämtning så då fick dom packa ihop sig och följa med. Vi hämtade Ante, och sen for jag och släppte av han och pappa. Mamma hade kommit på att hon skulle på tjejfesten hon hade blivit bjuden till tidigare så hon inte behövde fara imorgon innan dopet så jag for och skjutsade hon och sen skjutsade jag och Petrus några till.

Nu är jag hemma, kom hem för typ 30 min sen, sitter och väntar på att mamma ska ringa och säga att hon vill hem för jag är trött och vill sova. Ska ju trots allt på dop imorrn och man vill ju inte vara trött då.

Sen blir det fest imorgon också, mamma var sugen på att bjuda på middag men vi får väl se hur det slutar. Men nu ska jag iaf lägga mig och vila tills hon ringer, god natt!

Mys

Somnade ett tag och vaknade för en timma sen, att det kan vara så skönt att sova, hade nog säkert kunnat sova längre men lika bra att vakna : )

Nu hade jag tänkt fixa till mig lite och sen far jag kanske förbi Anna där hon och Jessica bakar : )

Ingen frissa idag

Nejdå, en av frisörerna ringde just från klippbodan och Ida har tydligen blivit sjuk av vaccinet så jag blev ombokad till tisdag istället, men inte gör det något, jag överlever nog med mitt hår ändå, huvudsaken är att Ida bli frisk snart :) Kan inte va så kul att bli sjuk då man vaccinerar sig, måste kännas lite bakvänt.
Menmen, vila.nu!

Krya på dig Ida : )

Fredag

Idag har man hunnit varit och tränat sen snabbduschat lite och nu ligger jag i sängen, ser lite vakna med the voice och hade tänkt vila lite innan det blir frissan klockan 12. Ska bli nice! :D

Sonic

Efter middagen tog jag det lugnt ett tag men sen blev jag väldigt uttråkad så jag for och hämtade upp Samanta och vi begav oss till Ville där han och Petrus var. Vi har spelat uno och sonic och nu är man hemma.

Är väl bäst att sova nu så man orkar upp imorgon, träning på morgonen sen ska jag nog hem och vila, vet inte om jag skulle få fika främmande och sen har jag träningspass med Jossan på eftermiddagen vilket jag verkligen ser fram emot! : )

Svedjan

Efter stan for jag förbi på svedjan och hälsade på moster och morbror, har suttit där och surrat om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag påbörja middagen, hejs!

Smiid

Ohh, ska kanske få jobba julaftonsnatten om allt går som det ska, jag skulle älska att göra det! Bara att hålla tummarna, får nog veta någon gång nästa vecka :)

Min pn var skön och nu ska jag nog bege mig in till stan en snabbis.

Rubrik

Matten gick bra, men det kan ju också bero på att det var dom första sidorna i hela boken och dom brukar alltid vara lätta, bara vänta och hoppas att det flyter på bra genom hela boken men det tvivlar jag starkt på!

Efter matten mötte jag upp Jossan och Emma på nodo för lunch och sen tog vi en stan sväng, blev bara att inköpa en present och sen insåg vi att vi inte alls var på stan humör och for hem :P

Nu ska jag ta en liten pn innan jag sen ska in till stan igen en snabbis, kanske.

Torsdag

Då har man kommit hem från spinningpasset och ska hoppa i duschen, efter det blir det en äggmacka och sen ska jag bege mig till skolan och räkna lite matte så jag får närvaro den här veckan, men det kändes jobbigt.

Efter skolan får jag se vad som händer, Jossan skulle höra av sig klockan 11 då hon slutade så jag kanske försöker få med hon på stan eller något : )

Onsdag

Dagen har bara varit lugn och jag har inte alls gjort mycket, mest sett tv och tagit det lugnt. Nu blir det att fortsätta med det och sen sova, godnatt!

: )

Sov till halv 2 och det var himla skönt, hade lätt kunnat sova vidare men det kanske inte är så bra för ikväll. Är fortfarande trött men ska inte lägga mig och vila för då somnar jag nog :P

:D

Då jag vaknade kände jag att allt hopp var inte ute och jag beslutade mig för att göra provet så jag läste igenom papprena en sista gång och sen begav jag mig till skolan. Väl där så gick provet bra och då jag var klar kollade han igenom provet lite snabbt och sa att det såg bra ut, han berättade även att jag hade fått mvg på mitt första prov och det är inte varje dag jag får det, så jag blev verkligen glad för det :D Nu är det bara vänta på att han ska rätta det här och min inlämning så man kan fara dit och höra hur det har gått.

Efter det for jag till frissan eftersom det röda jag färgade in försvann direkt, hann inte ens ha det i en vecka så jag fick en tid på fredag då Ida ska tona in ny röd färg, sen är det bara att hoppas på det bästa.

Nu blir det nog en lite pn, finns ändå inget vettigt att göra. Ida jobbar så hon kunde jag inte hälsa på och Krille var sjuk så det kändes inte som att det skulle vara så kul för dom att få främmande i deras lägenhet så jag väntar med det besöket till kanske imorgon, eller senare ikväll, eller kanske till när Sanna har tid :P



Kränkande särbehandling.

Försöker verkligen plugga till provet som jag har imorgon men det går inte alls bra, det vill inte fastna. De är så mycke olika grejer som ska in. Vem vet, kanske inte ens gör provet imorgon om det känns dåligt på morgonen, läser ju trots allt kursen i samma tempo som dom som slutar den 1/1, och jag läser ju egentligen till 26/2, så jag antar att jag kan flytta fram provet. Visst så kommer jag också vara klar till 1/1, men det skulle inte skada om man kan skjuta fram det till typ måndag, för som det känns nu så kommer det inte alls gå bra.

Aja, ska lägga mig i sängen nu och fortsätta läsa igenom mina papper samtidigt som jag inte tror att det kommer fastna bättre nu. Jag är trött och vill sova, förmodligen därför!

Luleå stad

Först for jag in till stan och lunchade med Jossan på thai garden, dom hade god mat som alltid! Sen hämtade Ida upp mig i stan och vi for till luleå, först på sko kanonen och sen en snabbis i stan och sen spenderade vi resten av tiden på storheden. 
Blev lite smågrejer som fick följa med mig hem, bland annat 2 julstjärnor, en parfym (men jag vet inte om den luktade lika gott här hemma som i affärn), en hudkräm, snoddar och en grej till mamma, tror inte det var något mer. Var egentligen tänkt att jag skulle få en julstjärna för typ två år sen men jag har inte orkat leta och ingen har dykt upp framför mig men idag så :)

Däremot är det lite konstigt, jag har varit på skojakt hela dagen, hann in på din sko innan jag for och där hittade jag inget, hittade inte heller något på dom två sko affärerna jag var in på i luleå. Eller jag hittade, men inte i min storlek, men inga skor fick följa med mig hem. Jag får ju faktiskt köpa 3 par eftersom jag slängt 3 par idag, men neeejdå... Måste leta vidare!

Nu ska jag plugga eftersom det är prov imorgon.

Shopping

Nu far jag till luleå med Ida, hejs!

Tisdag

Har varit på skolan idag men vi hade inte alls genomgång för imorgon och betygssnack som vi skulle ha utan gick igenom något helt annat, inte vet jag då, men han hade väl glömt.

Nu ska jag bränna en skiva åt Jossan och sen damsuga huset eftersom att mamma mutade mig imorse..

RSS 2.0