Farmen

I lördags begav vi oss till western farm och det var magiskt! Sjukt mycket folk, en vakt sa att det hade varit något på 1600 pers där inne. Hoffmaestro var sjukt bra live, alla ni som inte var där missade verkligen något. Stämningen var på topp hela kvällen för alla och kvällen hade nog inte kunnat bli så mycket bättre :)





Just ja, jag har typ blivit halv blond :P

Aja, ska göra några ärenden nu :) hejs

Bilder

Huset (Min nya fönsterlampa och the walk in closet under uppbyggnad: 



Sanna's 20 års fest:




19-25/3

I lördags var det äntligen dags för Sannas dag :) Hon fyllde ju 20 i december men vi var inte allt för snabba och hennes dag blev istället 3 månader senare ;D

Allt började med att vi skickade ett mejl till henne i februari om att det skulle hända något den 19 mars, men vi skrev aldrig från vem det var. Sen på lördagsmorgonen klädde Ida L ut sig och gick och lämnade en påse utanför Sannas dörr, den innehöll bland annat champagne så hon fick en champagne frukost och en lapp med lite info, bland annat att hon skulle vara klar halv 11.
Ida, Lisa och Samanta for och hämtade upp hon då, och då dom hämtade henne hade hon ögonbindel på sig så hon såg inget, och ingen av dom sa något till henne. Sen hämtade dom upp mig och vi begav oss ut till e4an. Hon gjorde några försök till att få oss att prata men sen då vi kört en liten bit på e4an drog vi ner den. 
Vi åkte till luleå där vi hade bokat tid för sminkning på make up store, sen gick vi en snabbis på stan och sen begav vi oss tillbaka till piteå så vi andra fick göra oss klara sen väntade kläm och känn party med några till tjejer hos Ida. Där var vi till 7 ungefär och sen begav vi oss till mig. Då hon kom till mig var öjebyarna + flickvänner hos mig och överraskade henne och sen fortsatte kvällen med fest och det droppade in massa folk under hela kvällen. 

Det blev en riktigt lyckad kväll, och vi alla var riktigt nöjd för ingen försa sig eller något så från det att hon vaknade tills det att hon gick hem så visste hon ingenting och det blev hur roligt som helst :) Det är kul då en överraskning flyter på sådär bra, normalt hinner man ju försäga sig några gånger, men hon sa själv att folk har undvikit hon litegranna ;P 
Det kommer iaf bilder från kvällen snart :)

Sen annars i veckan har jag haft 2 tentor, känns väl inte jätte bra men inte jätte dåligt heller, så man får se om tre veckor hur det gått, annars är det bara att göra om :) Sen natten mot idag så jobbade jag, skulle egentligen jobba inatt också men det hade blivit någon miss någonstans och jag var uppskriven att jobbas lördag natt så då blev jag helledig i helgen så har jag istället en natt lite längre fram :)

Idag har jag och Anna varit på stan en sväng, hittade dock inga kläder men inhandlade iaf tights och leggings :)

Imorgon då jag vaknar ska jag fara in till stan, har tänkt avfärga mitt hår och göra nå slingor. Trivs egentligen jätte bra i mitt mörka med det röda jag har, men det är som ändå jobbigt att hålla efter det röda eftersom det blir urtvättat ganska fort. Så imorgon blir det tillbaka till ursprungsfärgen så får man se hur det ser ut. Hoppas bara jag blir nöjd, annars är det bara att köpa en färg på ica och lösa det ;D haha! Måste bara komma fram till vad det ska bli för slingor, men frisören kanske har några bra tips :)

Sen blir det väl att se hockeyn imorgon och heja fram lule till en 3e seger, och sen klockan 8 bär det av till western farm för att se hoffmaestro. Var ju Annas 20 års present, och det ska bli riktigt kul :) Bara synd att det tar två timmar dit och två hem i bussen, men det ska jag väl överleva ;P

Aja, Ska lägga in bilder nu, kommer nog något från huset också och sen ska jag sova så jag orkar med hela morgondagen :)

Sjukling

I torsdags bar det av upp till vuogga, var en riktigt rolig bilfärd med tjejerna ;D Då jag kom fram lastade vi ur lite grejer och jag hängde med Fredrik och Mange ett tag innan vi begav oss till stugorna där dom andra befann sig och där blev det en liten fest.

På fredagen blev det skoterkörning, solning och sen mot lunchtid begav vi oss till husvagnen för att äta och då kom Niklas, Linnea, Herman och Doris upp och gjorde oss sällskap. Blev sen en sväng till med skotern och sen på kvällen blev det mest bara lugnt med dom, nån cider och sen en tidig kväll.

På lördagen blev det återigen skotertur med allihopa, sen var det tydligen bartömning i stugorna och det slutade ju ändå bra, eller hur ? ;D haha ;D

På söndagen blev det också skotertur, dock blev det pulkan med Herman och Doris för min del ;P Sen blev det gode lugnt söndagkväll för då var det bara jag, Fredrik och Mange kvar. Vi tog en dusch och såg bröllopsfotografen :)

Däremot vaknade jag mitt i natten av att jag mådde lite halvdåligt och det resulterade i dåligt med sömn och då jag väl gick upp blev det bara värre, så då Fredrik och Mange for ut och körde skoter i den strålande solen på måndagen så låg jag kvar i sängen i fosterställning och försökte tänka glada tankar.
Mådde dåligt hela vägen hem och då jag väl kom till pite kom det fram att jag hade feber, så det gick inte så bra ;P Men vi fick iaf en bra helg :)

Aja, dags att sova nu :) God natt

Städ

I söndags blev det att bege sig till skell, vaknade kring halv 10 sen packade jag ihop och begav mig. Då jag kom dit höll mitt städil fortfarande i sig så det blev att damsuga och renbädda där också, och starta en tvätt. Är vääldigt jobbigt att damsuga i källaren där vi har pannan, är massor med träflisor och sånt överallt på golvet som fastnar i mattan som är där men det är bara att göra sitt bästa och kämpa på :)
Fick även främmande av Anna och hennes föräldrar en sväng och sen på kvällen hände det inte så mycket mer :)

Idag har jag varit och tränat, för första gången på typ 3 veckor men jag gav mig fan på att jag skulle orka samma vikter som sist och det gjorde jag, tog till och med mer på vissa muskelgrupper :) Men imorgon kommer träningsvärken att infinna sig, känner redan lite nu :) Annars har jag mest försökt sova idag :)

Nu är jag iaf på jobbet och det finns inte så mycket mer att säga om det. Jag längtar till torsdag för då bär det av upp till vuogga :)


Städ

I söndags blev det att bege sig till skell, vaknade kring halv 10 sen packade jag ihop och begav mig. Då jag kom dit höll mitt städil fortfarande i sig så det blev att damsuga och renbädda där också, och starta en tvätt. Är vääldigt jobbigt att damsuga i källaren där vi har pannan, är massor med träflisor och sånt överallt på golvet som fastnar i mattan som är där men det är bara att göra sitt bästa och kämpa på :)
Fick även främmande av Anna och hennes föräldrar en sväng och sen på kvällen hände det inte så mycket mer :)

Idag har jag varit och tränat, för första gången på typ 3 veckor men jag gav mig fan på att jag skulle orka samma vikter som sist och det gjorde jag, tog till och med mer på vissa muskelgrupper :) Men imorgon kommer träningsvärken att infinna sig, känner redan lite nu :) Annars har jag mest försökt sova idag :)

Nu är jag iaf på jobbet och det finns inte så mycket mer att säga om det. Jag längtar till torsdag för då bär det av upp till vuogga :)


Kiruna

I torsdags satt sig jag och Sanna på tåget och började våran färd upp mot riksgränsen. Det första som hände var dock att konduktören sa att det inte var säkert att vi skulle ta oss fram eftersom det varit tågstopp efter kiruna, men vi var glada ändå och tänkte att dom skulle hinna lösa det på några timmar. Då vi väl kom till kiruna kom det första tråkiga beskedet, en lavin hade gått någonstans kring björkliden så tåget gick inte längre än kiruna, men det skulle komma en buss som skulle ta oss till abisko och isåfall skulle nog Jenny och Sanna komma och hämta oss med bil eftersom det bara är 30 min bort. Men efter ett tag kom nästa dåliga besked, det skulle inte komma någon buss och ta oss dit upp eftersom inte busschaufför ville köra eftersom det var så dåligt väder, var storm och vägarna var ju avstängda högre upp och sådär så vi fick spendera en natt i kiruna.

Vi hittade iaf en vän, vi hängde med en från luleå som det visade sig kände massa från piteå och vi lyckades ändå få en riktigt trevlig kväll. Vi var ut och åt sen gick vi och la oss 8 (!!) på kvällen. Gick upp 5 och åt frukost, skulle åka iväg till tågstationen 10 i 6 för det skulle gå ett tåg kvart över men då fick vi höra att det gått en lavin i abisko också under natten så det blev inget tåg, och det gick ju fortfarande inga bussar. Så det slutade med att jag och Sanna bokade tågbiljetter hem och tog tåget som gick 12, vi hade iaf lite tur och lyckades få dom två sista platserna. Våran lulevän skulle försöka ta sig upp med bussarna som skulle gå till björkliden, men dom kunde inte garantera att dom kunde köra upp till riks något så då vi nästan var hemma i lule fick vi ett sms om att hon blev kvar i kiruna en natt till, inte så kul!

Jag och Sanna har som sagt att vi aldrig mer ska åka upp dit, sist vi var i riks gick det ju inte heller helt problemfritt ;P


Aja, gårdagen blev iaf lugn. Anna kom hit, vi hyrde nå filmer och tog det lugnt. Idag skulle vi sola men då jag väl kom till långnäs blåste det så mycket så vi gick in. Sen for jag hem och städade. Har dammsugit, skurat, renbäddat, tvättat och lite smått och gott. 
Ikväll blev det middag här med Anna, sen for vi förbi Öhman och sen en sväng förbi Olle för att kolla in hans nya lägenhet.

Nu ska jag packa upp min resväska och packa lite inför imorgon, ska bege mig till skell någon gång efter jag vaknat för att sitta och invänta karln som kommer hem från jäckvik nån gång på eftermiddagen :) Ska nog även få besök av Anna och hennes mor och far, därför jag far så tidigt :)

Aja, hejs svejs.

1/3-11

I lördags var det skotertävling i skell, så vi var där och spenderade tid ute i solen, sen blev vi tjejer less och for hem :P Då jag kom hem fick jag nå ryck och började damtorka massa delar i huset, och städa undan massa. Allt såg ut som ett bombnedslag. Våran diskmaskin hade börjat läka i en packning så den stod mitt på golvet, det fanns massa disk, och massa reklam och allt möjligt på bänkarna ;P Sen där kring 4 kom Camilla, vi lagade mat och satt och drack lite bara vi 2 fram till typ 9 eller kanske ännu senare, sen tog vi sparken och begav oss till garaget där killarna var. Det var en motorcykelklubb bredvid deras garage som hade anordnat skotertävlingen och det sen på kvällen hade dom fest i deras klubb, med band och bar och allt möjligt så det var trevligt :)

På söndagen blev det att färdigställa lite i garderoben, så nu har vi en stång för alla galgar och lite sånt där. Det är väl typ bara skohyllan som saknas men den blir iaf inte än :)

Igår och idag har det varit fullt upp med skola och plugg. Har slutat 6 båda dagarna, har gjort bort ett grupparbete och har pluggat lite själv också, så jag har inte haft så kul :P

Idag har iaf jag och Sanna Ö bokat tågbiljetter till riksgränsen. Vi åker på torsdag och det ska bli riktigt kul, en helg med Sanna M och Jenkan ;D Måste bara planera lite imorgon, har lite inköp som ska göras, sen ska jag packa lite och sen ska jag hinna sova ett tag för jag jobbar på natten ;P Vet inte riktigt hur jag ska hinna allt men jag ska skriva en lista nu på allt som ska packas och handlas så det är klart för imorgon, sen väntar sängen för imorgon är det skola :) Godnatt


RSS 2.0