Fredag

Har hunnit med allt jag skulle hinna idag. Jag vaknade halv 2 av att mamma ringde och skulle höra lite om tygerna hon skulle köpa, en halvtimme tidigare än vad jag skulle gå upp men då var jag redan väckt så jag gick upp och duschade och väntade på hon. Sen då hon kom hem gjorde jag klart allt, och det gick fortare än vad jag planerat så jag fick lite fri tid. Sen så har jag då fixat mitt smink, iaf det jag kan göra medans jag jobbar, ska ju sminka på lite grejs då jag då väl slutar. Har även fixat håret litegranna, men ska väl kanske försöka få det att bli lite bättre sen för jag blev inte riktigt nöjd, men då kan ju dom jag är med hjälpa mig. Vet dock inte vart det blir än, för ingen verkar veta vart dom ska, men det är skönt att jag slipper fundera över det, för då jag slutar behöver jag ju bara ringa och då är dom ju förhoppningsvis på något ställe :P

Just nu sitter jag då bara och väntar på att tiden ska gå så jag får fara, jag börjar 5 så det är lite tidigt än, men det är skönt att jag inte behövde stressa till sista sekund :) Men nu ska jag gå från datorn och kolla om det är något jag har glömt, eller om jag hittar något som kan vara nödvändigt att ha även fast jag säkert inte behöver de :P
Vi syns väl i dimman sen då, hejs!

Jobb

Har just kommit hem från min jobbnatt, och inatt han vi med lite film och pyssel. Jag hade ju tänkt sy min kjol igår då jag var hemma eller så hade jag tänkt klämma in det idag även fast det var omöjligt, men då slog det mig igår på kvällen att jag kunde ju faktiskt ta med den till jobbet och sy där. Så jag satt och pysslade med den medans vi hade igång p.s i love you, och det passade väldigt bra eftersom jag redan sett den filmen. Dock så hade jag lite för lite tyg så jag har skickat min mamma på uppdrag att köpa mer då hon slutar idag, och hon ska även hämta ut dom 2 par skor jag har haft inlämnade för omklackning.
Ska gå och borsta tänderna nu, sen sova till 2, för jag känner att jag kan inte gå upp senare. Då ska jag iaf duscha, göra klart kjolen, packa alla grejor jag ska ha med till havs så jag kan göra mig klar dit jag far efter och äta middag. Sen halv 5 bär det av till havsbadet för jobb till ca halv 10 och då jag väl slutar blir det att köra full fart till där dom andra är, göra sig klar och börja festa. Tror att kvällen kommer bli hur trevlig som helst bara jag inte är trött, men den blir nog väldigt lyckad ändå. Även fast Ida inte kan vara med ikväll :/

Nu ska jag gå, måste ta alla sovminuter jag kan få! God natt,.. eller god morgon?

Shopping

Idag gick jag upp vid 12 sen så for jag och pappa och shoppade. Jag älskar att vara och shoppa med han för innan vi far vet vi vad vi ska ha, vi far på affärn, hittar, köper och far. Det är inte så att vi funderar och diskuterar så mycket. :P Vi var ju då och köpte täckisar åt mig, och jag var ju självklart då tvungen prova dom så ja kunde ha dom men det var ingen fundering då jag väl hittat dom, då var det bara att gå till kassan och sen fara direkt. Det är väldigt skönt att göra så, och om jag är med mamma kan hon ju stå och fundera och vela att jag ska riktigt känna efter och massa grejer. Visserligen kan ju det vara bra men det är som ändå jobbigt.
Han även springa och köpa en biljett till fredag medans pappa var på sys, sen var vi på Clas Ohlson en snabbis och köpte lampor, och sen for vi förbi Ica, sen hem, och alla affärer gick väldigt fort. Skönt.

Idag medans jag sov fick jag ett sms att mina skor hade kommit till Konsum så vi var även förbi och hämtade ut dom. Jag hade ju beställt två par, Anna ett och Linnea ett. Dom var supersköna och precis vad jag ville ha!
Skulle dock försöka fixa lite grejs till fredag nu men det går inte så bra så jag hoppas Linnea kommer snart, för jag kan behöva lite assistans, men jag får ringa och höra vilken tid dom ska komma hit. :)

Sen blir då ju då att vila ett tag, vet inte när jag ska hinna det, men jag måste klämma in det så jag orkar vara vaken hela natten, sov ju faktiskt bara 4 timmar efter jobbet och det är inte likt mig.

Aja, har då iaf inte tid att sitta här något mer, hejdå.!

Kallt

Har just kommit hem från jobbet och min skalle är helt död, orkar inte tänka. Men vi har iaf haft det skit mysigt, vi såg Mamma Mia, (Tredje gången för mig) dock så fick vi se den i svart-vitt eftersom vi inte fick någon färg, måste fixa det till inatt eftersom då lär vi se något annat.

Inatt har det varit -5 och det kändes verkligen då man gick ut, fryser fortfarande så nu ska jag gå och krypa in under mitt täcke så jag får upp lite värme :)

Idag då jag vaknar blir det att fara och titta på täckisar åt mig med pappa, samt lite annat smått och gott.


Nu har då allt löst sig med helgen, blir att jag jobbar både fredag och lördag men eftersom man bara jobbar till ungefär halv 10 vad jag fick höra så hinner jag fara och festa med Anna ändå. Så allting löste sig till det bästa!
Godnatt!


Onsdag

Efter vi kommit hem med soffan så gick jag och vilade en timme, sen klockan 1 var jag då på Komvux till klockan 4, sen kom pappa och hämtade mig och vi gjorde lite ärenden sen for vi hem igen. Har nyss ätit middag och nu ska jag gå och vila igen för jag ska jobba natt inatt och imorgon med Susanne om jag fattade det rätt.
Sen får jag väl se fredag och lördag, om det blir jobb då också på havsbadet.. är inte så taggad på att jobba fredag, men dock så är jag sugen på lördag, men jag får se vad dom säger sen då jag pratar med dom. För jag har inte ens fått veta om jag ska jobba, vet egentligen ingenting förutom att det kan bli en plats för mig :P

Jag och Anna skulle ju ha skit kul på fredagen, och jag som bestämt hur jag ska klä ut mig och allt, men men.. orkar inte tänka på det nu då jag inte vet något om det, vi får se i framtiden.


Jag är dock väldigt nyfiken på en sak, och jag hatar att gå och bara vänta på att den personen ska ringa och berätta för mig, och det finns inte så mycket annat att göra än att vänta så då jag börjar fundera på vad det kan vara blir jag typ galen och måste tänka på något annat. Lyckligtvis går det väldigt bra att tänka på annat. :P

Soffa

Tänkte bara blogga en snabbis nu medans jag väntar på att mitt ägg ska koka klart. Nu ska jag bara äta lite frukost och sen ska jag och pappa fara och hämta våran nya soffa, som Äntligen har kommit. Det tog ju ett bra tag för den.
Jag är dock jävligt trött, somnade vid 3 igår sen vaknade jag klockan 6, men som tur var somnade jag ju om till 9 då pappa stormade in i rummet och väckte mig :P Jag hade inte tackat nej till att sova lite till, men jag har bara mig själv att skylla på att jag är trött.

Satt och uppdaterade mig i alla serier som jag följer som jag hamnat efter i, har dock ett avsnitt kvar av dh att se men det får bli idag :) Men nu ropar klockan jag ställt. Ha en bra dag, hejs!

Tisdag

Var ju då hos Linnea igår, vi gjorde ansiktsmasker, färgade hennes ögonbryn och sen skulle vi se en film, men jag somnade ganska fort i den och vaknade då det var kanske 15 min kvar. Men Linnea tyckte inte heller den var jätte bra. Efter det såg vi lite tv sen la vi oss vid 12, vi skulle upp 6 och gå ut och gå men ingen orkade men jag fick ligga och lyssna på hennes snooze. Men vi gick upp tjugo i 7 då hon försovit sig så jag var tvungen skjutsa hon, sen gick då jag och Doris och sov igen :)
Vi gick upp vid halv 12, gick och mötte Linnea då hon slutat och sen var vi på stan en snabbis. For hem till öjebyn efter ett tag och skulle städa, men jag orkade inte, men jag laddade hem oth och just då jag började se det kom Linnea hit. Hon hade även med sig ett stort paket till mig med ett sött kort, det var ju då även för Niklas. Det stod "till våran ängel" åsså stod det då att det var för att jag hjälpte till med Doris då det behövdes.
Fick lite grejer till min halloween dräkt, glitterspray, ansiktsmask i tub och sminkborttagningsservetter, jag blev helt överlycklig, och då klickade det även varför hon frågat mig idag vad jag önskade mig i jul klapp :P

Hon for då nyss, och nu ser jag lite tv. Ska nog fara och vara med Anna och dom, hejs.


Måndag forts.

Idag var ju då jag och Linnea på stan och sen kom även Johanna och gjorde oss sällskap. Jag hittade inte så mycket, blev att jag köpte en ansiktsmask eftersom att jag och Linnea ska ha myskväll ikväll, vi ska göra ansiktsmasker, färga hennes ögonbryn och se en film med lite mörk choklad : )
Köpte även lite tylltyg som jag ska sy lite av till halloween, blir nog att sy det ikväll hos Linnea också, om jag inte känner att orken sviker, är lite trött nu, gick ju ändå upp 7 :P

Men.. nu står Linnea och väntar, så hejs,

Måndag morgon

Vaknade klockan 7, men var inte alls nöjd då klockan ringde, men då jag väl tittat på mobilen märkte jag att jag fått ett sms och blev genast lite gladare då jag läst det. Det var helt enkelt ett väldigt bra sms att vakna upp till : )
Har nyss ätit frukost, ska gå och borsta tänderna nu sen så kommer Linnea och hämtar mig, hon slutar ju 8 men brukar få gå lite tidigare så hon är väl här när som helst.
Jag är på riktigt shoppinghumör idag känner jag, så jag får väl se vad jag hittar, blir säkert inte så mycket alls nu bara för att jag känner för det : )

Tack Sanna för igår, du sa så söta saker. Puss!

Söndag

Ikväll blev det då att vara med Anna, Jossan och Öhman, vi var i bodsjön och bara slappade framför tvn, vi började även se en film på tvn men sen så for jag klockan 10.

Imorgon får jag min lön, vilket känns väldigt trevligt, känns alltid lika bra att få ännu mer pengar :) Blir att åka in med mamma till stan då hon börjar jobba, går nog upp till Linnea och Doris och myser med dom ett tag och sen ska jag till arbetsförmedlingen, ska ju visserligen jobba lite nu men dom kanske ändå säger något vettigt, men jag tvivlar på det.
Kanske även drar med Linnea på stan och ser om jag hittar något att köpa, även fast jag shoppade loss förra veckan. Sen då jag är klar där ska jag nog ta bilen och fara och hitta på ngt med bland annat Anna, och alla andra lediga människor :)

Ska lägga upp bilderna från i helgen nu sen lägga mig i sängen och se om det är något bra på tv. God natt

Lördag

Anna kom hit på kvällen och hon var inte så taggad på fest, men jag hade då redan börjat dricka så jag försökte få igång henne men det gick inte så bra, och sen då även Lars och Dl kom hit så gick det sämre för dom somnade i soffan och hon såg filmen som var på tv. Men sen började vi iaf dricka lite så då kom hon igång. Vi for ut och sladdade och det första jag gjorde var att skalla Anna i hennes tänder så jag har en bula på baksidan av mitt huvud, fick även ont i typ hela skallen, men efter jag druckit lite mer så glömde jag bort det :P
Efter vi varit och sladdat klart så for vi till Jim och det var trevligt att träffa lite nytt folk, och sen bar det ju då av till Pentan där jag och Ida han med ett litet bråk men det varade inte så värst länge :P Tyckte det var trevligt att dom hade öppet allt men det gjorde det lite svårare att hitta en person om man letade men jag letade inte så många så det gick bra ändå.
Sen då dom stängde träffade jag Ida och Andersen och då kvällen var helt slut så skjutsade dom iaf hem mig.

Men nu ska jag gå och ringa mamma och höra när hon kommer hem, sen ska ja väl slå på tvn och bara mysa :)


Fredag

Jag har ju för det första glömt berätta att jag kommer nog få jobba nu några dagar/vecka i några veckor, typ till första veckan i januari, och ingen är lyckligare än jag för det. Kan va bra att få in lite pengar :) Får ju även lön på måndag, det blir skit bra :D

Igår blev det då lite impuls fest, vi tänkte bara ta det lugnt och se idol och så, men då ringde Anna och sa att hon hade blivit taggad för fest då hon gjorde sig klar så då drog vi fest hemma hos mig, vi var inte så mycket folk men det var trevligt :) Var meningen att vi inte skulle fara in till stan nå men sen helt plötsligt ville alla dit så då var det bara att fara :P

Det blir nog fest ikväll också, ser fram emot det : )

Kvällen forts.

Vi for ju då iaf och körde runt, hämtade upp Tom som kom hem från Kalix och sen körde vi runt ett tag. Då vi blev less på det for vi förbi Dl, och alla tyckte det var väldigt intressant att titta på då dom skruvade isär motorn så jag och Anna roade oss med annat under tiden, dock bara vi som tyckte det var kul, var som att ingen annan förstod vad vi menade :P
Efter typ en timmes tittande for vi vidare och spelade Skip-bo hos Anna, och jag vann! Kan ni förstå hur kul det var? Det händer inte allt för ofta att jag vinner så då jag väl gör det känns det extra bra. Nu ska jag gå och försöka sova och ställa klockan på 11 så jag är vaken då Anna ringer.

Kvällen

Idag efter jag varit ute och gått så åt jag middag och sen kom Anna och Öhman hit, nu sitter Anna och försöker få internet i sin mobil sen ska vi ut och hitta på rackartyg :D

Nu blev hon klart, bra ;)

Torsdag

Vaknade kring 12 idag, eller egentligen vaknade jag halv 7 men inte orkade jag väl gå upp då så jag somnade om :P Så jag gick upp 12, såg våra bästa år, och även fast jag hatar det så måste jag ändå se det. Det är en slags hat-kärlek. Sen åt jag frukost, tänkte gå ut och gå men då kom Anna förbi istället, vilket var mycke trevligare :) Nu har jag just bytt låtar på min mp3, så nu ska jag nog gå ut och gå, även fast det hunnit övergå till lite molnigt nu istället för sol. Bara att klä sig lite extra.

Ikväll får jag se vad det blir då, blir kanske att spela poker om vi nu blir några stycken. Annars far jag nog och är med Anna och dom som vanligt, får väl se vad vi hittar på en torsdag som denna, brukar alltid bli nå roligt på torsdagar : )

Nu ska jag slå igång en tvättmaskin med mina jeans, sen ska jag ta mig i kragen och gå ut! Hejs

Inköpen

Idag på stan köpte jag iaf 1 par jeans, 1 klänning, 1 genomskinlig mönstrig tröja, 1 par gråa strumpbyxor, 1 mössa, 1 svart tröja, 1 bh, 1 par trosor till, 1 par knäsockar, 1 par örhängen, 1 mörkrosa/röd tröja (svårförklarad färg), och en väska. Hade väl egentligen inte råd, och mamma frågade då jag kom hem med allt vart jag får alla pengar ifrån och om jag extraknäckte på dagarna, till det svarade jag att jag brukar hora på dagarna, hon trodde inte riktigt på mig men det gjorde ju inte jag heller så :)

Nu ska jag bara packa in allt sen bär det av till Anna, där hon och Öhman är :)

Shopping, Körkort, Tandläkarn.

Det har hänt mycket nu. Vaknade halv 7 av att Doris hade vaknade och satt och gnällde och tyckte lite synd om sig själv, men jag orakade ändå inte gå upp, så hon fick vänta tills Linnea kom vid 8. Sen då Linnea kom och la sig så gick jag upp och gjorde mig klar sen väckte jag hon 10 och vi begav oss till stan och jag har shoppat som aldrig förr, har köpt hur mkt som helst så då ja kommer hem måste jag gå igenom allt och prova allt igen så det inte var nå impuls, men det tror jag inte med tanke på att vi var på affärerna hur länge som helst. Mest pengar gick det nog dock på hm, jag köpte allt jag såg bara för det var 10% där och jag hade extra rabatt sak också :)

Vid halv 2 gick vi upp till Linnea igen och bara låg och slöade på soffan till 10 i 3, sen så for jag och hämtade ut mitt nya körkot, och jag blev så glad för jag fick behålla mitt gamla, och förut tog dom det, stod det iaf men hon gjorde bara hål i det och gav tillbaka till det. Ingen blev gladare än jag :) Dock så  tycker jag den nya  designen på körkortet var fulare. Men skit samma, så länge jag har det :)

Sen bar det av till tandläkaren för röntgen, fick stå i en maskin som snurrade runt mitt huvud och sen plågade hon mig ju självklart också och tryckte in dom där bitarna längst bak i min mun så jag höll på att spy ett x antal gånger. Men hon hade några knep åt mig så det gick bra ändå :)


Ikväll blir det att umgås med Anna, men nu ska jag gå och titta vad Linnea håller på med i köket, hon lever om ;D


tisdags kväll

Har ju då varit på valpkursen med Linnea, där jag höll på att frysa ihjäl även fast jag hade täckbyxor och allt, sen då jag kom hem drack vi en kopp te för att få upp värmen, och Doris hade väldigt mycke energi även fast hon just varit där, så vi följde Erik till grisberget och gick 3,5 km och hon sprang runt, runt hela tiden bara för jag hade hon löst. Sen i bilen la hon sig ner och nästan somnade, och hon ville inte gå ut ur bilen då vi väl kom hem, men efter ett tag kom hon och då vi väl kom in igen fick hon energin tillbaka.. iaf ett tag :P Nu har hon gått och lagt sig i buren och slocknat, så nu ska jag också gå och lägga mig.

Blir stan imorgon med Linnea och sen blir det tandläkaren klockan 3 och röntga min visdomstand som dom ska dra ut, hoppas bara jag får en tid snabbt efter det för att dra ut den, jag är jävligt less på den.. dock så är jag lite rädd för att göra det :P Men nu orkar jag inget mer, Godnatt

tidigt

Jag och Doris vaknade tio i 7, jag var inte alls sugen på att gå upp men hon ville ut och kissa så det var bara att gå upp. Sen gick vi då och la oss igen i en timme, men sen kom Linnea hit efter jobbet så då gick vi upp och åt frukost med henne, nu ligger dom båda och sover i min säng, jag väntar på att oth ska ladda klart. Då blir det att väcka hojna och sen lär vi väl somna om tills hon far igen :P  Men men, ska sluta skriva nu, det är ju trotsallt klart snart :)


besök

Idag kom Linnea och Doris hit vid 6, och jag fick en ny bästa vän för jag bjöd Doris på rå köttfärs, hon bli helt galen då hon får det :P Sen då Linnea började jobba gick vi en promenad med henne till jobbet sen hem igen, nu har jag nyss sett CSI, medans hon först hade jävlat damp för att sen somna bredvid mig. Ska nog snart gå och lägga mig i min säng, kanske se lite tv och sova tidigt, känner mig trött, och jag vet ju då att Doris är det så det blir nog inga problem för henne heller, ska bara ut och nattkissa henne :)

Imorgon klockan 8 kommer Linnea hit igen, sen så då hon far och jobbar på dagen så ska jag ha Doris igen, och då Linnea slutar fem kommer hon hit och äter middag sen ska jag följa dom till valpkursen. Ska bli kul att se hur hon är där, för annars då man är med hon är hon sååå duktig, lyder nästan allt man säger direkt. Så får väl se hur hon blir med valparna : ) menmen, hejs.

arg

Finns det något värre än att tappa bort saker, och hur mycket man än letar så finns saken ingenstanns. Det värsta är att i samma sekund som jag skriver det här kom på precis vart den ligger.. haha, har redan tittat där men den ligger nog under några saker, så hemskt glömsk jag är ibland :P men men, nu ska jag gå och fortsätta med det jag skulle göra innan jag kom till datorn : )

Sliten

I fredags klockan 4 kom Anna och Öhman och hämtade upp mig, och vi begav oss mot Gve. Anna körde dom första 10 milen till Töre, sen korkade hon upp. Öhman körde 2 mil och Anna klagade på han och jag var taggad på att köra och komma fram i min takt så jag inte var så stressad, så då tog jag över och körde dom resterande 18, medans han sprättade sin första öl. Vi hade inte sagt till ngn att vi skulle komma, eller Ida visste det ju så klart, var ju tvungen att berätta den goda nyheten för någon och sen så skulle hon ändå inte berätta. Men i bilen då Anna blivit i fyllan pratade hon med Dl och Tim och dom listade ju som ut att vi var påväg, även fast till och med hennes mamma sa att vi var på väg hem till henne då dom ringde hem dit.
Vi kom fram vid 7 och då var det bara för mig att komma igång också, men med mitt tagg var det inte alls svårt. Vi fick även rummet bredvid Ville och dom så det blev super bra, och på samma våning som dom flesta andra också. Kvällen bestod av att vi drack för det mesta, vi han även med lite spelade i maskinerna.

Det slutade med att jag och Anna gick och la oss 4 för då hade alla gått och lagt sig, eller vi hittade då iaf ingen mer, men dom kan ju ha suttit instängda på deras rum. Kvällen hade några oväntade vändningar, som verkligen överraskade mig, men på ett väldigt positivt sätt. Det var nog till och med höjdpunkten på kvällen. Men nu i efterhand vet man ju inte om man bara ska låtsas som ingenting..

Fick sova mellan Annas och Tommys fötter ihop krupen för jag inte rymdes i våran säng för tre andra fyllon hade tagit upp hela dubbelsängen, men jag måste nog ändå beskriva kvällen som helt oförglömlig. Synd bara att ingen hade kameran med sig, men det var också ganska bra ;) (Ida hade med sig sin men ja tror inte jag blev fångad på kort för jag träffade inte henne så mkt under kvällen)


På lördags morgonen klockan 8 ringde pappa och väckte mig för att fråga om jag var vaken, det var jag ju då inte eftersom mitt larm inte ens ringt då, men han ville väl vara säker att jag han med bussen som gick kvart över 9. Gick dit så jag var där ungefär 10 över och som tur var så var busstationen precis utanför hotellet så jag behövde inte gå långt. Då ringde jag mamma och sa att jag hade missat den bara för att jävlas lite, det var kul tills hon fattade att jag skojade. Bussen tog 5 timmar och jag sov nog 4 av dom, då ringde pappa och väckte mig igen för att fråga om jag var framme snart, och då var det ändå en timme kvar, men då höll jag mig vaken resten av tiden.

Kom fram halv 3, då fick jag bara vänta på Niklas och Linnea en snabbis eftersom dom hade min väska i bilen, sen var det bara att göra sig klar och börja dricka igen. Klockan 4 började födelsedagsfirandet för mormor, Först åt vi, sen åt vi mer, och till sist åt vi då lite till :P haha, kändes som att vi inte gjorde annat än att äta. Vi gick hem till Nina och Jimmy på efterfest vid halv 11 och vi höll väl ändå igång till 12. 
Halv 1 låg vi i sängarna och då hade vi hunnit med förfest, fest, efterfest och nattmackor. Var inte den senaste kvällen jag varit med om men jag var rätt så trött ändå så det var bara skönt. Sen så var ju även alla körklara imorse klockan 11 då vi skulle fara så dom skulle hinna på husvisningen, och det var ju en bra sak :P

Idag då jag kom hem vid 5 han jag bara duscha sen kom Öhman och Anna hit, vi for och hyrde en film sen for vi till Dl och nu har jag nyss kommit hem. Är väldigt skönt att äntligen vara hemma och bara andas ut, och ska bli skönt att få sova i min säng inatt, och jag tror nog den ropar på mig nu så god natt alla, hoppas ni haft en lika bra helg som jag :)


Helgen

Nu bär det då iaf av till Gällivare, eller inte just nu men snart, Anna är hemma och duschar och jag antar att Öhman också är hemma och gör ngt sånt.
Det har varit mkt tjorv med det där, jag har haft jätte mkt beslutsångest om jag ska fara eller inte och tillsist bestämde jag då mig för att fara för jag skulle få bo med Ville och dom, vi skulle be dom ställa in en extra säng för inatt då. Vi hade då iaf bara tänkt fara dit och be om det då vi kom dit, men jag ringde iaf dit och tänkte höra så det gick för säkerhetens skull, och då klämmer han fram att det går inte, isåfall var dom tvungen boka om och ha ett 3-rum och ett 2-rum och då kände jag att det blev lite för bökigt så jag tänkte skita i det.
Blev lite arg då för att då var jag ju då tvungen stanna hemma iaf, efter många timmars grubblande. Men efter ett pratade jag med Anna och sa att det inte skulle bli ngt för min del eftersom det inte gick men då sa hon att hon och Öhman hade taggat upp och hade tänkt fara. Så nu väntar jag bara på dom sen så bär det av mot en trevlig kväll i Gve :)

Imorgon på morgonen ska jag då iaf ta bussen till Sorsele, den går 9 på morgonen och tar 5 timmar, ska bli riktigt mysigt.. haha, fy fan ;P Ser inte riktigt fram emot den men ja lär ju ändå sova hela resan, och med tanke på hur kul jag ska ha ikväll så får jag helt enkelt lov att se resan som en positiv och rolig grej :P

Men.. Ska packa ner det sista som ska in i väskan som jag ska skicka med Niklas och Linnea sen far jag. Hejdå!

torsdag

For och solade med Anna vid halv 5, och nu ska jag snart hoppa i duschen :) Ska även gå och titta hur mina byxor blev nu då dom har torkat, och även det andra också.

Ikväll får jag se vad vi hittar på, ska ringa Anna sen och höra vad det blir.


trötter

Igår var jag då med Erik igen och vi såg klart filmen vi börjat se, eftersom vi inte han se klart den i måndags.  Sen gjorde vi inte så mkt mer, kom hem vid halv 10. Var inte uppe så länge efter det, gick och la mig i sängen och läste ut min bok.. äntligen, och den var riktigt bra ;)

Imorse vaknade jag då 6 för det ringde, nog för att jag skulle ändå upp typ då men väckarn hade inte ringt så det känndes jobbigt :P Men hur som helst, så gick jag iaf upp då så jag skulle hinna äta frukost och allt sånt och sen 7 begav jag och mamma oss, hon skulle ju och träna och massa så vi var tvungen fara extra tidigt idag.
Jag gick iaf till Linnea då mamma släppt av mig och släppte ut Doris eftersom Linnea sov, sen gick vi och somnade i sängen vi med. Sen på dagen har jag hunnit ganska mkt, tycker iaf jag :P

Gick upp halv 11 igen, for och tittade på ett par skor men det fanns inte i min storlek, sen så gick jag och tog kort till mitt nya körkort. For förbi mamma och hämtade min påse som jag lämnat på hennes jobb, och tog bilen hem. Lagade lunch, fixade kortet och underskriften så jag kunde skicka iväg det idag.
Sen tog jag bilen och postade brevet, hämtade upp Ida och vi begav oss till Komvux där vi skulle vara mellan 1 och 4, men vi fick fara klockan 2 så då begav vi oss till stan och var där och tittade, jag blev även kär i ett par skor men storleken var inte riktigt 100, men jag måste nog fara och köpa dom ändå.. Jag älskade verkligen skorna. Dom var riktigt läckra, kan ju alltid bara ha dom stående om jag inte använder dom ;)

Vi hade massa tid över att fördriva så vi for förbi ÖB och köpte nå plastglas som mamma skulle ha till helgen, sen for vi till Kvantum och jag köpte Textil färgning, iläggssulor och hårfärg. Sen satt vi på mammas jobb till typ kvart i 5, för vi skulle vara på Paus 5 och anmäla oss till hårmodeller, för dom sökte, men dom har då inte ringt mig, och tror inte dom har ringt henne heller såå.. blev inget den här gången, men det var ju typ 30 pers där och dom skulle bara ha 7 så, hade inte förväntat mig så himla mycket heller.

Då vi var klara där så drog jag till luleå med Anna och Jossan, vi körde omkring lite där, åt middag och sen for vi hem igen :P Nu sitter jag hära, ska gå och titta så att tvätten är klar och sen ska jag hälla i färgen på kläderna och starta maskinen igen, sen måste jag ju då tvätta dom imorgon igen så att den överflödiga färgen försvinner. Efter det blir det nog sängen för min del, har varit igång hela dagen och är jävligt trött.


För cirka en timme sen ringde jag till Ellos och beställde 4 par skor, 1 till Anna, 1 till Linnea och 2 till mig för jag kunde inte besluta vilken färg jag ville ha, och dom var så billiga så jag slog på stort :P

Imorgon blir det att fara och sola med Anna då hon slutar skolan, sen ska vi väl bestämma om det blir Gällivare i helgen, för om vi far upp på fredag måste jag ta bussen från Gve till Arvidsjaur klockan 9, och åka buss i 4 timmar bara för att jag ska möta upp Niklas och Linnea där och åka vidare till Sorsele, och Anna måste åka i 5½ timmar, så vi får väl se hur sugna vi är. Känns lite jobbigt att åka upp dit bara för en dag, men det skulle vara jävligt roligt att träffa mina vänner där, och bara komma bort från piteå. Men vi får se imorgon, om vi känner för bussresan eller inte, men jag tror fan vi gör det, ikväll var vi då jävligt taggade men det kan fort ändras.. Men .. vi får se ; )

upptäcktsfärd

Idag har jag varit med Erik, han kom och hämtade mig vid halv 6 så var vi på en upptäcktsfärd, eller inte riktigt :P Han hade ju såklart varit i byn förut men inte jag så jag fick uppleva en del av piteå som jag aldrig sett ;) Sen gjorde vi väl egentligen inte så mkt mer eftersom vi var där ganska länge och hälsade på. Men vi han förbi hemma hos han en sväng sen for jag hem :)

På en kvart ska jag se csi och sen ska jag nog sova :) Godnatt

film

Kom hem från Plupp för ett tag sen, vi såg Righteous Kill, och den var bra. Lite lurig sådär i början så man skulle tro saker och sen hade man helt fel :P

Doris har ju även hunnit vara här en stund idag, och även då Niklas och Linnea, och då vi busade råkade hon hugga fel och bita mig istället för leksaken, men det gick bra för hon bet inte så hårt :P Men det är sånt som händer.

Ikväll ska jag nog inte göra så mkt mer, hade tänkt starta tvn och se om det är ngt bra, och sen ska jag väl gå och sova, har varit väldigt trött idag även fast jag sovit massor, men sånt som händer dagen efter :)
Godnatt alla.

gårdagen,

Igår började med att jag for till Bergwall och festade där med mina favorit pojkar, vi var där några timmar sen gick vi förbi Klara en snabbis och sen bar det av till stan! Det var en rolig kväll med blandade känslor ;) haha, kom några tårar också där ett tag ;)

Idag då jag gick upp trodde mamma att jag fortfarande var full, för det såg nog ut som det :P Kände mig jääävligt sliten, men det gick över ganska fort och vid 4 for jag och såg bandy med Ante och Erik, vi hade ju också en liten fajt igår. Och nu ska jag gå från datorn för Erik är påväg att hämta mig så ska vi till Plupp och se film, och med tanke på att han bara bor ett kvarter bort så är det dags att skynda sig :D 
Skriver mer senare, hejs

fest

Ikväll blir det killfest, och jag då såklart :P Sen får jag se om det skulle komma några mer tjejer men vi får väl se. Men nu ska jag gå för min skjuts är snart här, hejs!


gårdagen,

Den var väldigt händelserik, vissa festade men jag, Anna och Tommy var då iaf nyktra. Sen så höll vi då på att krocka med en lyktstolpe pga halkan, men vi klarade det precis ;) 
Sen då alla for ut på krogen gjorde jag och Anna inte så mkt mer, vi gick in där ett tag sen begav vi oss hemmåt,.

Skulle egentligen på travet idag, men jag får skylla mig själv som inte vaknade då Anna ringde imorse =/ Var lite synd, för normalt så brukar jag ju vakna då det ringer, men vi får ta det nästa gång. Sen ikväll får jag väl se vad det blir, är sugen på fest men man vet aldrig,


torsdag

Nu ska jag snart fara och vara med Anna, Jossan, Tom, Dl, Tommy och Öhman. Tror dom flesta skulle festa men inte jag och Anna, får väl se hur det blir :)
Ska bara fixa håret lite granna sen bär det av.


Idag ringde även Tomas om kursen på komvux, och vi börjar nog den på onsdag. Jag har dock helt blandade känslor om allt det här, det ska bli jätte roligt och ett äventyr, men jag är samtidigt lite neg mot de :P

onsdag

Idag kom då Ida hit vid 1 och vi började då med att titta lite på vad hon hade skrivit och sen skulle vi även börja med mitt men det gick inte så bra. Jag började med att titta lite på internet för att få lite mallar och så, men jag hittade ingen som jag orkade spara för att använda mig av. Sen så skulle jag ju då och sola med Anna halv 3 så jag och Ida han inte skriva nå innan hennes hämtning kom.

Då jag kom hem gjorde jag inte så mkt, väntade på att mamma skulle komma hem, så åt vi middag och sen bestämde jag mig för att ta tag i mitt personliga brev, och jag kände mig verkligen inte sugen, men eftersom att Ida ville att jag skulle göra det så tog jag tag i det ändå, och det gick ändå rätt så bra.
Jag började skriva lite, mest som en kladd, och eftersom att Ida var hemma hos sig så mejlade jag över den till henne, fick lite feedback sen skickade hon tillbaka den med lite som hon kladdat ner. Sen fixade jag det, och skickade tillbaka den till henne och hon var nöjd, och det var även jag så då skickade jag in det, och som tur var hade jag ju redan mitt CV klart så det behövde jag inte skriva, nog för att det är det lättare av dom :P
Även min mamma tyckte att mitt PB var bra skrivet, nog för att det var mest Idas förtjänst att det blev så bra.

Efter jag äntligen fått det klart så for jag förbi och var med Anna och Öhman ett tag, spelade lite skip-bo, och jag kom hem för ett tag sen.

Fick nyss sms av Susanne, dom är alltid lika söta, och man blir alltid lika glad av att läsa dom :P


Ska gå och lägga mig och läsa min bok nu, är inte så mkt kvar av den nu.. äntligen. Den är dock jävligt bra!


stan

Igår då jag vaknade for jag och Anna till stan och shoppade lite, det blev en känning, leggings ett hårspray, ett rouge och 4 nagellack, och alla nagellack var på halva priset det var därför det blev så många :P Sen så tänkte jag ju även göra min mamma glad så jag köpte en mascara åt henne, helt spontant, och hon blev jätte glad för hennes var tydligen nästan slut :P Gjorde även mer goda gärningar igår, hon blev väldigt glad :) Alltid trevligt när jag får sånna ryck ;)

Sen då stan stängde for vi till Anna, sen kom Öhman. Vi såg sjukhuset sen spelade vi skip-bo, faktiskt riktigt kul spel, särskillt då man vinner :) Vann iofs bara en gång men ändå. Sen gick jag och la mig rätt så tidigt.

Gick upp 7 imorse eftersom jag skulle skjutsa mamma så jag kunde ta bilen, och vid 10 hämtade jag Doris så hon skulle slippa sitta i bilen utanför Linneas jobb, men hon fick ändå sitta i bilen mellan 12 och 2 medans jag och ida sprang på stan, köpte ett par vantar, en ögonbrynspenna och även ett torrshampoo, kände som att jag var sugen på att prova ett sånt nu, men det var mest bara för att det var halva priset på det också. Så nu är det bara att vänta på att håret ska bli lite skitigt så man får se om det nu funkar, ett minus var dock att jag tyckte inte att det luktade jätte gott, men det luktade inte så starkt så lukten försvinner nog ganska fort och annars får man dölja med hårspray eller ngt ;)

Sen for vi till komvux, men vi hittade då verkligen inte där inne, och det gick inte att ringa han vi sökte heller för han var borta på nå ärende eller liknande, så vi får nog fara dit imorgon igen. Om det blir som vi tänkt åker vi nog till Spanien i 3 månader, januari, februari och mars, men vi får väl se. Skulle vara en kul upplevelse :)

Just nu vill jag gå och sova, är grymt trött, men det känns lite för tidigt än, ska nog försöka hålla ut iaf en timme till ;P

Imorgon kommer då Ida hit på dagen, hon ska skriva ut ansökan åt mig och hjälpa mig med mitt personliga brev, som jag är sämst på. Sånt borde vara obligatoriskt att man ska få lära sig i skolan, vissa får ju det.. men inte då min klass. Så då är det tur att jag har henne ;)


Har ju även skickat in så jag ska få hem mitt andra körkort nu, men det blev väldigt tjorv med det.. På underskriften står det att man inte får fylla i om det blir svagt man ska istället skicka efter en ny, och självklart slutade pennan funka efter halva mitt efternamn. Men jag skickade in det ändå så jag får se om jag får tillbaka det eller vad som händer, det kanske går bra ändå :)

Nu ska jag gå och vänta på att klockan ska gå så jag får sova nån gång, hejs :)


söndag

Igår så var det väldigt lugnt på jobbet, så halv 11 sa Susanne att jag fick fara, men jag stannade till 11 för säkerhetens skull :) Ringde då Anna så och dom kom och hämtade upp mig, men vi gjorde inte så mkt så jag var hemma vid halv 1 och somnade, riktigt skönt :)

Idag har jag sovit ut, sen vid 2 for jag och Anna och solade, det var riktigt skönt. Nu ska jag ladda hem Mamma Mia till Susanne och sen ska jag duscha och sen vila inför jobbet inatt, det finns inget värre än att komma dit och vara trött redan klockan 9 :P Ska även lägga upp bilderna från helgen nu : )


helg

Igår var vi då och sprängde lite saker, det var jag, Anna, Öhman, Tim, Lars, Ida, Andersen och Dl. Sen då det var klart for vi då till karlberg och gick runt där en runda, skulle leta galjbacken men den hittade vi inte till :P Efter det for vi tillbaka till Tommy och såg lite tv, diskuterade vad vi skulle göra och efter ett tag begav vi oss mot Laver och gruvan där, vi var många som inte hade varit där, men då vi väl kom dit och hade klättrat ner var det ju egentligen ingenting, haha :P Sen så begav vi oss mot där järnvägen gick genom berget förr i tiden, och eftersom jag hade Tommy i min bil, med Ida och Jimmy så hittade vi ju dit direkt, hahaha ;)

Kom hem vid halv 4 men då var jag inte så trött så jag läste först ett tag sen somnade jag vid 4. Vaknade vid 7 av att jag fick ett sms av Susanne som frågade om jag ville jobba extra några timmar inatt och sen imorgon, så nu ska jag fara till jobbet, sen då jag slutar, nån gång vid 12, 1 så blir det att fara och vara med Anna och dom om dom fortfarande gör ngt, men det tror jag då :)

Ska lägga upp bilder på gårdagen sen.


Hejs

fredag

Igår kom Anna och Öhman och hämtade mig mitt på dagen, vi for och åt sen for jag och Anna och solade, vi hade tillochmed så tur så att vi fick nå gratis prover, kände mig mkt brunare då man använt dom :) Sen så for vi hem till Anna och hon färgade mitt hår, sen gjorde vi oss klara och for in till Dl och var med massa folk.

Nu har jag nyss duschat, väntar på att Anna ska göra sig klar sen ska vi och vara med undefär samma folk ikväll, ska väl och spränga saker också ;) haha..
Ska iaf gå och föna håret och börja sminka mig och sånt., vänta på att pappa ska komma hem också :)


Fick nyss veta en sak och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men vi vet ju hur det kommer sluta så det spelar ju egentligen inte roll : )


RSS 2.0