Ont

Idag då jag vaknade upp och började röra på mig insåg jag att då jag rör armarna får jag ont i dom, i axlarna och i typ revbenen, känner mig lite sliten där ;P

Har iaf tagit ner två hyllor idag, städat bort lite mer, fixat lite inför imorgon och nu håller jag på att renbädda. Ska snart bege mig till Annas jobb och sitta med henne ett tag, hämta mina grejer och sen ska jag till jobbet för att börja det näst sista arbetspasset, sen imorgon halv 10 till halv 3 är det sista för den här veckan, skönt :) 

Aja, dags att fortsätta så jag kan fara någon gång, hejs :)

5

Nu är 5 arbetspass avklarade och det är bara 2 kvar. Nu har jag tänkt sova och sen då jag vaknar ska jag fara och göra bort dom båda och sen får jag helg. Hoppas dom går fort för jag längtar efter helgen ;D

2 till

Sådär, nu är 2 till arbetspass avklarade, natten mot idag sen blev det dag idag, och nu ska jag alldeles snart bege mig till jobbet för ett nattpass, har bara 3 arbetspass kvar nu innan jag också får helg, det känns bra :)
Är då inte alls avis på dom som ska ta en cider nu ;D

Tisdag

Sov en stund idag, sen har jag röjt lite och sen blev det expresshopping med Jessica. Blev sys, sen hm för att köpa leggings sen sprang vi in på elkedjan för jag var tvungen köpa en ny hårfön eftersom min nästan brann upp då jag fönade håret innan jag for till stan. Råkade starta brandlarmet och allt så jag drog ut den och la den på kaklet och begav mig ;D

Nu ska vi snart äta middag sen blir det jobb, hejs :)

2

7 6 5 4 3 2 1 0

va fan.. upptäckte nu att det jag stryker över inte blir överstruket, men hur som helst, 5 kvar.

Måndag

I lördags blev det först pite water cross och sen blev det fest med en massa tjejer, och 2 killar :)
Igår städade jag ur Niklas gamla rum eftersom jag ska flytta ner min säng dit.

Idag har jag jobbat mellan halv 10 och halv 3, nu ska jag lägga mig och sova en stund eftersom jag ska ut och jobba inatt också :)

7 6 5 4 3 2 1 kvar nu!

Idag kom ju dessutom lönespecen, de känns bra inför morgondagen :)

Bilder

Stadsfesten

13&14/7
Surströmmingsfest

Resten av bilderna finns på min facebook :)

Veckan

I måndags bar det av till skell, på kvällen blev det att fara till Jens stuga, spla pingis, kort, kubb och bada jacuzzi, blev en relativt tidig kväll och det var skönt med tanke på hur lite jag sovit den dagen.

På tisdag blev det att sola och ta det lugnt, planerade lite inför ondagen och sen for vi till stackgrönnan, gick på loppis och åt riktigt krämiga räckmackor. Efter det begav vi oss till garaget där pojkarna drack lite öl men vi flickor höll oss nyktar och körde, spelade spel och hade det trevligt.

På onsdagen var det dåligt väder så det blev sovmorgon, sen åkte vi in till systemet och sen tillbaka till stugan för att ställa iordning bord och stolar för vi skulle ha surströmmingsfest men det blev räkor för min del :) Blev en liten fylla där, tror dom flesta fick i sig en hel del. Det kommer lite bilder från igår senare, kanske imorgon, måste ju även lägga upp bilderna från bland annat stadsfesten också som jag inte hunnit :P

Idag blev det bara lugnt, killarna började städa bort det mesta medans vi tjejer satt och drack cola, sen hjälpte vi till lite i slutet ;D Då allt såg någorlunda bra ut for vi och åt på max och sen begav jag mig hem.

Hann vila en timma innan jag sen for på jobbet och nu är jag här, ska snart gå och göra nån nytta sen ska jag påbörja boken :)



Det är jobbigt att ha borta sin telefon, även fast jag får använda min gamla telefon som jag tycker om mycket mer ;P Har tappat massa nummer så det har blivit lite problem :P

Måndag

Igår blev det väldigt mycke sömn, hur skönt som helst. Sen då jag vaknade for jag ut till havs och åt middag, sen förbi Anna på hennes jobb och sen blev det jobb för mig igen.

Nu är sista natten avklarad och nu är jag ledig i 3. Har nyss ätit lunch och nu ska jag bege mig till skell :)

Måste ju bara säga att jag har blivit helt besatt av twilight böckerna, har läst ut två och jag längtar nästan till jobbet så jag får börja med tredje ;)

Söndag

Hittade inget vettigt på loppisen, iofs kollade vi inte så noga :P Efter loppisen följde hon mig på ica, sen for jag ut till havs och hängde lite med mamma och pappa, sen tog jag en pn och halv 8 blev det middag innan jag begav mig till Anna en snabbis innan det blev jobb igen. Nu är det bara 1 natt kvar, sköööönt! ;D

Nu ska jag sova, och det är ju toppen att det är dåligt väder, då behöver man inte ha dåligt samvete :)

Lördag

Den här natten blev också väldig lugn. Skönt!

Var ju som meningen att det skulle vara strålande sol idag men det ser inte bra ut just nu. Har ställt klockan på 11 men jag tvivlar på att jag får gå upp och sola då, tror mer på att jag får somna om.

Klockan 2 ska jag iaf möta upp Anna i stan, vi ska nog en sväng på loppisen :)

Fredag

Då var det fredag och helg. Vaknade kring 2, hade först tänkt gå upp kring 12 och sola men då var det inge sol så då somnade jag om. Sen kom Linnea, Niklas, Herman och Doris dit så då gick jag upp och mös lite.

Nu har jag just varit och släppt av L & N, är hemma en snabbis och hämtar lite grejer och nu ska jag förbi min kusin och sen blir det att fara förbi på ica. Blir grillat till middag och sen är det väl bara att tagga upp för jobb igen. Det var dock väldigt skönt att den här natten var lugn, hade varit jobbigt om första natten hade varit jobbig då man vet att man har tre kvar, men det känns fortfarande positivt :)

Torsdag

I tisdags då jag kom till skellefteå hann jag knappt innanför dörren så var det bara att vända igen, blev bjuden på middag hos Julia och Peter. Då vi ätit klart tog vi fiskegrejer med oss, mötte upp massa mer folk och for och fiskade. Jag metade och fick några fiskar, dock inga stora, men det fick ingen annan heller så, verkade mest bara finnas små :P

På onsdagen for vi och solade och badade på nått ställe som jag inte minns vad det hette, sen på kvällen blev det att dricka lite cider/öl. Blev att fara och sitta på uteserveringen på o'learys och bara ta det lugnt, riktigt mysigt :) 

Idag blev det att fara ut till skatan och sola lite där innan jag skulle bege mig hem, och nu är jag hemma igen. Har nyss ätit middag och nu ska jag vila en timma innan jag ska bege mig till jobbet, har 4 nätter nu och jag är inte alls värst sugen. Ska kolla sen om de blev nå bra bilder tagna igår, isåfall så ska jag väl lägga upp dom senare :)

Inlämning

Sådärja, nu var man duschad och snart klar, ska sminka mig lite och packa ner det sista sen beger jag mig in till stan och lämnar in min mobil, den har blivit knäpp, bryter mina samtal plus att det låter nästan alltid som att jag inte har någon sändning för alla andra även fast jag har det. Efter jag gjort det bär det av till skell igen :)

Har egentligen inte tid att sitta här nå mer, så hejdå :)

Sista

Nu ska jag bege mig till Anna och fika sockerkaka innan jag sen beger mig till jobbet för den sista natten innan jag är ledig två, sen har jag dock fyra i rad igen ;P

Hammen

Anna ringde och väckte mig kring 12, då orkade jag egentligen inte gå upp och följa med så jag tackade nej men då kom mamma och pappa hem och det var inte längre helt tyst så jag ändrade mig och följde med. Vi låg ute i typ 2 timmar sen blev det en glass och nu har jag nyss ätit middag, ska vila lite nu eftersom jag inte sov klart idag så jag orkar med natten :)

Måndag

Jobbet gick bra och läsningen av första twilight boken kom igång igår natt, fortsatte inatt och kommer fortsätta imorgon natt. Tror dock egentligen man ska läsa böckerna först, är jobbigt att läsa då man vet ungefär vad som kommer hända, även fast jag redan har märkt massa saker som skiljer sig ;P

Aja, är väl dags att sova nu, Anna skulle ringa och väcka mig 12 om det var bra väder så skulle vi sola lite :)

Vinst

Gick upp kring 1 och snabb-duschade, sen hämtade Anna upp mig och vi begav oss till travet. Blev vinst i alla lopp jag spelade i ;D Dock inte så mycket, haha ;P

Aja, nu blev jag på dåligt humör, hejdå :)

Söndag

Nu har helgen passerat och jag har haft fullt upp sen sist jag skrev så det har inte blivit någon uppdatering, känns som att jag alltid är ute på språng. Varvar jobbet med att hinna träffa mina vänner i pite, hinna va i skell och hinna sova så jag orkar jobba igen.

I torsdags bar det iaf av till skell, blev en cider och nån grogg men det var väldigt lugnt, både för min del och för dom andras, låg i sängen innan 12 och det var ju bra med tanke på att jag skulle upp tidigt på fredagen.

Klockan 8 begav jag mig hemåt, for hem och hämtade upp lite lunch och sen begav jag mig till jobbet igen. Halv 3, då jag slutade, träffade jag Anna en snabbis sen for jag hem och packade och böt till pappas bil och sen begav jag mig till skell igen. Gjorde mig klar och sen började festen, hade riktigt trevligt. Det kommer några få bilder från i fredags lite senare :)

Igår blev det mest bara slöande tills det var dags för mig att bege mig mot piteå igen. Då jag kom hem fick jag agera chaffis åt mor och far, sen blev det att äta middag och sen vilade jag en timma innan jag for på jobbet.

Nu hade jag tänkt sova, ska följa Anna till boden kring 1 för vi ska se då hennes häst startar, sen blir det hem igen. Får se vad det blir innan jag ska tillbaka till jobbet igen.

Torsdag

Nu är jobbet slut för den här dagen, nu ska jag sova ett tag, ungefär till 1. Då jag vaknar ska jag göra mig klar, fara förbi Sanna och hämta twilight böckerna om hon är hemma, fara förbi och säga hej till min kusin och hennes barn som är hemma nu ett tag och sen bär det av till skell, god natt :)

Kämpar på

Ska aldrig mer säga att jag är ledig en hel vecka och försöka njuta av det. Var tänkt att jag bara skulle jobba söndag natt men nu blev det visst dag - måndag, onsdag och fredag, och natt - onsdag, lördag och söndag. 
Var ju tänkt jag skulle få fara till skell idag då jag slutade men då fick jag jobb inatt så jag får fara imorgon kring 3 sen far jag hem över dagen på fredag och jobbar sen åker jag tillbaka :) Menmen, man får väl tänka på att det kommer komma en rolig lön i slutet av augusti, en lön som jag verkligen ser fram emot :)

Nu ska jag vila en stund så jag orkar med natten, hejs :)

Eclipse

Nog var den också bra, och nu väntar böckerna på mig, måste bara komma ihåg att fara och hämta dom hos Sanna men det är inte lätt då man är senil, men jag kanske hinner svänga förbi efter jobbet imorgon om hon är hemma. 

Blir jobb imorgon mellan halv 10 och halv 3, sen bär det av till skell, men nu blir det att sova, god natt :)

Underbart

Dagen har varit helt underbar och den kommer fortsätta i dom spåren. Då jag vaknade for jag till Ida och hängde i solen och poolen med hon och Joanna, hur skönt som helst! Sen for Ida och klippte sig idag och det blev skitsnyggt, sen hjälpte vi hon och färga håret och så.
Kring 3 for jag hem och du schade och så för klockan 4 skulle jag va hos frissan. Blev att klippa till håret lite, det var så långt så det var på tiden. Sen fo r jag till Anna där hon bjöd på gomiddag, blev fläskfile med potatissallad, vitlöksbröd och pepparsås, med vattenmelon till efterrätt.

Efter middagen tog jag en liten pn på soffan och nu har vi gjort oss klara för att fara och se Eclipse, är väldigt förväntansfull ;D Aja, nu ska vi snart börja bege oss, hejs svejs :)

Måndag

Idag blev det jobb till 7, sen hem duscha, fara ut till havs och byta bil med pappa eftersom jag hade hans sen hem och sova mellan 8 och 9 sen blev det jobb igen mellan halv 10 och halv 3. Då jag slutade for jag ut och sov på havs till 7 sen blev det hem och sen då Anna slutade 9 for jag förbi henne en snabbis :)
Nu var det tänkt att jag ska sova :)

Jag vill bli frisk!

Helgen

I fredags blev det mest bara lugnt. Herman och Linnea kom på morgonen så jag tog ut Herman i vagnen en sväng innan jag gick och la mig. Somnade där kring halv 10 - 10  och sen väckte mamma mig kring halv 12 då hon var hem, så då tog jag mitt pick och pack och for till moster och morbror, låg där och solade tills Anna ringde kring 3, då for vi in till kyrkmarknaden en sväng och kikade lite :)

På kvällen umgicks jag också med Anna, vi tog en prommis och gjorde lite smått och gott sen avslutades kvällen kring 12-1 i hennes säng framför ett CSI avsnitt vi båda somnade till.

På lördagen då vi vaknade for jag hem och mötte upp mamma, vi for till marknade och köpte lite saker, fick bland annat ett armband av henne. Sen då vi var klara där for jag hem och packade och begav mig till skell. Då jag kom dit spelade dom brännboll för fullt och sen började festen, blev dock inte så sent för mig och då jag la mig i sängen hade jag feberfrossa så jag trodde inte alls jag skulle må bra idag då jag vaknade. Hade dock inge feber men hostan är lite värre än den varit, men jag har iaf inge ont i halsen, men däremot typ i hela kroppen :P
Den här natten har 4 timmar kvar och jag har en känsla av att dom inte alls kommer gå så fort, för det har inte dom andra timmarna gjort.

Aja, dags att gå och fortsätta jobba nu sen då jag slutar blir det att åka ut till havs och lägga sig i husvangen, sen ska jag väl försöka vila upp mig i veckan så jag blir frisk för på lördag börjar schemat på allvar!

Tomt

Var inget paket från Ellos till mig idag, så det kommer nog imorgon istället :)

Kvällen har bestått av att jag for till Anna, vi mötte upp Pilla, Martina, Jessica och Natalie för en promenad men sen svängde dom av och jag och Anna fortsatte förbi psg områdena och så, en riktig långprommis blev det. Efter prommisen blev det en sväng förbi ica, jag köpte en dricka till jobbet och hon badskum, sen åt vi en glass i solskenet och sen for jag på jobbet där jag är nu, ska snart gå och göra något vettigt igen :)

Har iaf bokat biljetter till Eclipse på tisdag för mig och Anna, dom andra skulle se den i helgen men vi hade inte tid då så vi tar det på tisdag istället. Sen imorgon ska jag och låna twilight böckerna av Sanna, tänkte passa på och läsa dom nu under nätterna jag jobbar, jag kände som att det var dags att ta tag i dom nu :)

Aja, dags att gå, hejs svejs!

Städ

Idag har jag varit lite duktig, har plockat undan i rummet, startat en tvättmaskin, plockat ur och i diskmaskinen och rensat lite i garderoben. Sen har jag suttit och inväntat att posten ska komma men den verkar aldrig göra det, normalt brukar den komma kring halv 2 men halv 3 idag hade vi fortfarande inte fått den. Har visserligen inte varit ut sen dess för det har regnat men den har väl förhoppningsvis kommit nu :)

Aja, överväger att ta en dusch snart :)

Torsdag

Bloggen blir verkligen lidande av att jag är och ränner men ni överlever nog ändå ;D

I tisdags blev det iaf en sväng på stan med Pilla, vi gjorde bort lite ärenden sen mötte vi upp Anna och sa hej till hon som jobbade och sen blev det en sväng förbi ica. For hem, gjorde tacopaj, gjorde mig klar och sen tog jag mitt pick och pack och begav mig mot sydligare breddgrader, närmare bestämt skellefteå. Spenderade min tisdagskväll där och hela min onsdag och nu imorse kom jag hem för det blir att jobba inatt :)

Måste till ok senare idag och hämta ut mitt paket som jag beställt från hm, fick ett sms i tisdags om att jag kunde hämta ut det efter 5 men jag hade inte tid att vara hemma så länge så det fick vänta. Det ska faktiskt bli lite spännande att hämta ut det för jag har glömt bort var jag har beställt ;P Synd bara att jag inte kom ihåg det då jag var i bilen för jag orkar inte fara nu :P Får nog även hem en av klänningarna jag beställde från ellos idag också.

Aja, inatt blir det jobb, sen imorgon blir det väl att sova lite antar jag sen var det prat om stan eftersom dom har öppet till 12. Blir nog inte så mycket shopping eftersom det lär vara fullt med folk men de kan va kul att titta på alla :P Sen blir det marknaden på lördag och sen får vi väl se om de blir att stanna i piteå eller ej :)

RSS 2.0