Slut

Skulle nyss beställa kläder från hm, närmare bestämt 7 plagg, men det var inte ett av dom som fanns kvar, skit också :P

Prommis

Jobbet gick faktiskt bra, på båda ställena. Var lagomt trött och mör där kring 2-3 inatt men sen försvann det och resten av natten gick bra :)
Sov till halv 5 idag, eller vaknade först vid 1 men jag orkade verkligen inte röra på mig så jag somnade om :P

Nu blir det en prommis med Anna:)

Tagget ?

Vart är tagget då jag behöver det, snart väntar 14 timmar jobb och jag är redan trött. Skulle inte förvåna mig om allt går fel inatt och alla är vakna bara för att jag kommer vara död. Aja, ska försöka se lite positivt på det nu så jag kanske blir lite mer sugen på jobbet, får försöka tänka på pengarna som kommer ;D

Resurs

Efter förra inlägget gick jag och vilade ett tag, tänkte att jag behövde mer än 5 timmars sömn om jag ska orka med den här natten också, men inte blir det nå mer nu inte.
Dom ringde från källbo och frågade om jag kunde komma in och jobba, först sa jag nej eftersom jag ska ut och jobba inatt, men sen funderade jag lite och insåg att om dom ringer mig så måste dom verkligen ha kris eftersom jag har aldrig jobbat något annat än natt där, så jag ringde tillbaka och sa att jag kunde komma bara jag kunde gå halv 9. Det gick bra så nu ska jag dit och jobba mellan 5 och halv 9, sen blir det att åka raka vägen till österbo och ta natten där, jag kommer vara död! Längtar redan tills klockan blir 7 och jag får åka hem och sova, men det är 16 timmar kvar dit...

Mors dag

Vaknade kring 1 av att pappa kom och knackade på och undrade om hans dator var ute i husvagnen, ja tror inte han hade letat så bra inne ;P
Klev iaf upp och for och mötte upp Anna och vi fixade våra mors dag presenter :) 

Nu ska jag gå och göra nå annat, hejs :)

Husvagn

Jobbet gick bra, var relativt lugnt inatt. Då jag hem åt jag frukost med familjen och släkten och sen blev det att gå och lägga sig i husvagnen så jag fick sova ostört, och som jag har sovit skönt där ute! Jag älskar att sova i husvagnen, det är så mysigt. Vaknade först kring 12 men sen somnade jag om till halv 5 ;)

Ikväll blir det att äta grillat, sen ska jag förbi på tjejernas fest (om jag hinner) med sommartema där dom firar att Jenny fyller år och att Sanna är hemma, och sen blir det jobb igen. Men inatt blir det på österbo, där jag känner mig mer hemma, och inte alls lika lost som jag kände mig inatt :D

Jobb

Blev stan och jag hittade mig en klänning, sen for jag och inhandlade lite till middagen, blev grillat, och nu är min kusin, hennes barn och min moster här. Dom blir här hela helgen, man träffar dom ju inte så ofta då dom bor i sorsele :P

Nu ska jag dock börja göra mig klar för jobbet, hejs :)

Helg

Vaknade först kring 8 av att Susanne skickade och frågade om jag kunde jobba för henne på källbo inatt, och självklart kan jag det. Sen kring 12 ringde Ann från österbo och frågade om jag kunde jobba för henne på söndag, och det går ju också bra, så det blir en riktig jobbarhelg, sköönt! :)

Ska in till stan på ett tag och möta upp Samantha, men nu blir det en dusch :)

John

Blev film med Samantha, även lite klädprovning, fick med mig en klänning hem som har gått mellan många, får se om jag behåller den eller om jag också skickar den vidare, får se vart den slutar ;P

Nu ska jag iaf sova, god natt :)

Satc 2

Igår blev det vindrickning med Ida, Jenny, Sanna, Bella och Elin. Blev utgång på kalles en snabbis med lite öldrickning och sen blev det satc 2 premiären med Jossan, Malle och Nina :) Den var bra, men måste nog ändå säga att 1an var bättre.

Idag har jag tagit det lugnt, varit med sky då Ida och Tommy varit på jobbet, tagit en prommis med henne, sett Hachiko och suttit och gråtit som ett litet barn till slutet av den, somnat ett tag och sen vaknat då Ida kom hem. Vi drog en sväng till storheden där det blev lite shopping och sen kom vi hem kring 6, halv 7.

Är hemma nu men ska till Samantha sen, vi ska nog se Dear John :)





Onsdag

Dagen började med att jag mötte upp Anna, vi for och gjorde lite ärenden och sen då hon började jobba böt jag hon mot Pilla, som slutade jobba. Följde Pilla en sväng på stan för hon skulle köpa lite grejer till lägenheten och sen for jag hem.

Är hemma nu, ikväll blir det satc 2 premiären med Jossan, Malle och Sofie. Ida frågade om jag var sugen på att dricka vin innan, vi får se :)

Tisdag

Idag har jag följt Pilla och gjort lite olika ärenden, sen följde jag med Anna hem, vi gick och åt på nodo och sen gick vi hem till henne och slingade hennes hår :)

Efter det for jag hem en sväng för Linnea skulle komma förbi med Herman och jag ville hinna träffa han men han hade somnat, dock så råkade jag smälla lite i dörren då jag kom hem innan jag visste att han sov så då vaknade han, så lite mys blev det ;)

Sen for jag till Ida en sväng, surrade lite där och vi tog en kort prommis med Sky och sen begav jag mig till Pilla och träffade hon och Anna, sen for jag och Anna på en annan sväng. Är hemma i sängen nu och ska sova så man orkar med morgondagens äventyr, god natt :)

Kyligt

Det är lagom kyligt i mitt rum. Igår då jag la mig tyckte jag det var lite kallt, och det beror ju på att förra veckan då det var så varmt slog jag av mitt element, men nu då det har blivit kallt igen har jag inte slagit på det, och igår orkade jag inte gå upp för att göra det då jag redan lagt mig :P Ska dock gå upp och göra det snart, och sen blir det att ta en varm dusch så man får lite värme :)

Hade även tänkt ta en promenad men Pilla sa att det spöregnade, så det blir inget av det idag :)

Sen måste jag berätta vad Anna sa igår, vi satt och diskuterade lite sen skulle hon säga nå snällt om mig. Det började bra med du är snäll och att jag var något mer, sen säger hon du ser hyfsat bra ut. Både jag och Pilla kollade på hon och började gapskratta ;P Hennes förklaring var att om Angelina Jolie kom så skulle vi bara se hyfsat bra ut, så vi köpte den förklaringen :)

Aja, dags att börja göra sig klar för dagen :)

Kvällen

Har umgåtts med Anna och Pilla ikväll, vi har bara tagit det lugnt, suttit och surrat och så :)

Nu ska jag sova var det tänkt, god natt :)

Måndag

Dagen har varit väääldigt lugn. Tog först igen några sovtimmar, sen var jag uppe och gjorde inte mycket alls, sen råkade jag somna en timma, det är jobbigt att inte göra nå ;)

Sen for jag på stan en sväng och fixade lite grejer, sen blev det en promenad och nu har jag just ätit middag, ska bege mig till Anna :)

Cry

Det blev inge kubb spel ikväll, alla bangade tydligen och såg hockey-vm istället, så jag tog en prommis med Ida och Sky. Hann träffa Anna och Pilla en sväng också, dom satt ute på Pillas balkong då vi gick förbi så det blev lite surr där också.

Då jag kom hem började jag se greys, och sen fortsatte jag och nu har jag sett 5 avsnitt i rad, gråtit en skvätt och så ;D Nu ska jag sova så jag orkar upp någon gång imorgon :)

Slitna

Vaknade 2, hoppade i duschen, åt och sen mötte jag upp Öhman utanför bion. Den var ju då verkligen bättre i 3D, den blev som mer levande ;D Dock var det lite jobbigt där ett tag, först blev jag rastlös och det började krypa i benen då jag insåg att jag var tvungen sitta stilla i över 2 timmar, efter halva filmen blev jag skittrött och höll på att somna, kanske till och med gjorde det en snabbis ;P Sen efter ett tag hörde jag hur Öhman andades väldigt tungt, då hade han somnat :P haha!

Är iaf hemma nu, blir kanske att spela kubb ikväll :)


Måste dock berätta om min nya vän jag tydligen fick igår, var en som ringde kring 3 och sa att jag hade glömt min tröja där, men jag sa att det hade jag nog inte eftersom jag var på jobbet. Sen påstod han att han hade varit med mig på kalles hela kvällen, men även där fick jag säga att det hade jag nog inte ;P Sen efter ett tag la han på, sen ringde han dock upp igen men då var jag upptagen så jag kunde inte svara. Alltid kul att få nya vänner utan att ha varit där ;P Aja, jag antar att det var nån som skämta med mig :)

Plus i kanten

Natten har varit relativt lugn, skönt! Dock blev det lite jobbigt halv 5, då jag var helt död och ville bara sova, dom sista 2½ timmarna gick väldigt sakta. Något som dock var väldigt bra med den här natten var att det var storhelgs ersättning, det tackar vi för!

Men nu ska jag sova, sen då jag vaknar ska jag och se avatar i 3D ;D

Jobb

Blev bara en timmes sömn och sen kom det hit lite folk och såg hockey med mamma och pappa och då gick det verkligen inte att sova nå mer :P 

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, förhoppningsvis är man inte helt död inatt.

Impuls

Igår var det tänkt att det skulle vara lugnt, hade tänkt slå igång en film och sova tidigt men neejdå, inte gick ju det. Råkade fråga Mange vad dom gjorde och dom drack öl och han tyckte jag skulle komma, och jag sa ungefär okej. Så klockan 10 hoppade jag och Anna in i bilen och begav oss till skell, hon var så snäll som skjutsade mig :) Då jag kom blev man då nersupen, var inge fel med fyllan där inte, och jag som skulle va nykter :P

Idag har det inte hänt så mycket, hade tänkt sova ett tag nu så man orkar va vaken hela natten på jobbet :)

Städning

Solade mellan 11 och strax före 2, då blev jag lite rastlös och kände att nu jävlar ska jag ta tag i bilstädningen. Så först tvättade jag utsidan, och sen insidan. Nu är bilen fin och ren, ända som saknar är färgen på den :P Den ser för taskig ut, menmen, de orkar jag inte göra något åt, vet inte ens vad jag ska göra åt det heller så :)

Nu tar jag iaf en lite paus, ska snart ta en prommis med Jocke. Ikväll blir det att slinga Annas hår sen får vi se :)

Sool

Vaknade kring 10 och nu hade jag tänkt gå ut och lägga mig i solen för att bättra på brännan :)

01:21

Somnade ett tag och sen kring halv 10 for jag ut till munksund och hämtade avatar hos min moster, fick även låna en till film dom trodde jag skulle tycka om om jag tyckte om avatar, sen begav jag mig till Anna och vi såg klart slutet. Tyckte om den filmen, tror dock man ska se hela och inte dela upp den, kanske får se den någon mer gång senare :)

Nu hade jag tänkt sova så jag orkar upp imorgon :)

Brun

Jossan kom förbi mig idag och vi har legat ute och solat till 3, sen for jag förbi min moster och satt ute med henne i solen en timma. Sen blev det hem och till sist blev det att fara till ica och handla, blev grillad kyckling och potatissallad idag också ;D Har även köpt hem lite kräm, gott att äta det då det är så varmt :)

Nu hade jag nog tänkt vila lite, är helt slut, är inte varje dag jag har tid över :P Ikväll blir det nog att se slutet av avatar.

Full upp

Igår hade jag verkligen fullt upp och därför hann jag inte skriva nå. Började dagen med att ta ut alla hundar på prommisar, ge dom mat, fixa och dona lite och sånt. Sen skjutsade jag in Dennis och några till stan sen for jag hem en sväng, duschade och sen tog jag tag i alla mina måsten.
Skulle in till skolan och få en kopia på mina betyg men då slog det mig att mamma säkert hade en sån där stämpel på jobbet och det hon hade så jag for in dit, dom fixade det och nu är mina betyg äntligen iväg skickade till antagningen, nu är det bara att hålla tummarna.

Efter det gick jag in på scorett för mina skor som jag fick då jag fyllde år hade gått sönder, men dum som jag är så hade jag ju inte kvar kvittot. Mamma hade pratat med en där och hon hade sagt att det nog inte gick att lösa men att dom kunde annars skicka dom på lagning. Men jag tog iaf med mig skorna och gick in, jag pratade med en annan person och det gick hur bra som helst. Personen som betalat dom kunnat gå in på banken och fixa ett utdrag men eftersom jag visste att dom var köpte dom 19e kunde hon gå in i deras bas och kolla och hon hittade det :) Så nu har jag fått ett nytt kvitto (som jag ska hålla fast vid resten av mitt liv) och hon har tagit skorna och skickat dom på lagning, och skulle dom inte gå att laga skulle jag få några andra. Jag hade dock fått nya på fläcken om dom hade haft kvar i min storlek men det hade dom inte.

Sen pratade jag med pappa, han hade fixat hem mina skoterskor som också gått sönder. Hans chef har stuga i tärna och han skulle ta med dom tillbaka till affärn, var även han som hämtade ut dom åt mig :P Men självklart är det kvittot också borta men som tur var så känner pappas chef han som äger det i tärna så det skulle lösa sig, han skulle upp dit till midsommar så då får vi se. Förhoppningsvis har dom ett par till i samma storlek.

Efter det gick jag in på ams och lämnade in mitt papper där, var inte en människa där så det gick fort och bra, man hann inte bli så där less som man blir direkt man sätter foten innanför deras dörr.

Då allt var klart for jag ut till stockis igen, satt mig och solade och sen kom Öhman ut och gjorde mig sällskap. Vi tog ut hundarna på en prommis och valparna ville promt ner i älven även fast dom inte kan simma, så vi fick nästan bära dom  hela vägen upp för dom ville inte alls följa ;P

Efter en stund kom Susanne hem och jag och Öhman for och köpte glass, och jag hämtade ut mina skor som jag beställt. Har dock inte hunnit pröva dom, men dom sitter nog bra :)

Sen for jag upp till Anna, vi for en sväng på dollar och sen tog vi vårat pick och pack och tog en sväng till stan, tittade i lite affärer och sen gick vi på ica. Köpte grillad kyckling och potatissallad och sen gick vi ner till södra hamn där man blev stekt av solen. Satt där och mös hela kvällen sen blev det en sväng förbi kalles och sen gick vi hem och sov.

Nu hade jag tänkt sola :)

Chock

Jag hann se klart oth, det började ge mig sig och helt plötsligt gick det fort. Då jag hade sett klart det skyndade jag mig att ringa Sanna, nu förstår jag varför hon typ ville att jag skulle se avsnittet hela dagen så hon hade någon att diskutera det med. Blev iaf lite chockad.

Nu ska jag sova på riktigt, god natt :)

Stek

Solen kom tillbaka och jag har suttit ute och stekt, man höll ju på att dö då det inte blåste eller något. Man blev nog stekt då det var lite dismoln framför!
Hundarna har iaf varit snälla hela dan & kvällen. Anna och Öhman kom förbi och höll mig sällskap ett tag och Öhman lekte med valparna, haha ;P Är grymt sliten nu och sugen på att sova, men jag håller på att se oth, det går dock jävligt segt, men sidan där jag normalt brukar se verkar inte vara på toppenhumör ikväll så det gick inte där. Har letat en annan sida att se från men alla verkar vara mongo, men nu har jag iaf hittat en men det får verkligen sakta, får se om jag hinner se allt ikväll.

Solen?

Känner mig lite lurad, då man har kollat på alla väder har dom visat stålande sol idag, iaf då jag har kollat, men vart är solen ? Klockan 6 var den framme och det var skitvarmt i mitt rum, men nu är den ju borta, jag som hade tänkt få mig lite färg idag, men förhoppningsvis kommer den fram senare annars får man väl hålla tummarna för morgondagen :)

Nu ska jag börja göra mig klar och sen bege mig till stockis, hejs svejs :)

Bilder

Annas hästar



Slitna krigare efter en låång bilfärd hem från kåbban



Herman & Doris



Ett kärlekspar mitt på vägen i Vuogga, dock väldigt suddiga




Grillning idag


Hem

Vi hann bara se halva filmen för vi började inte se den förens kring kvart i 10 och Anna ska upp 6 imorgon så vi gjorde en paus och ska fortsätta senare :) Jag är också väldigt trött och sliten så för mig gjorde det inget, fast det är klart, nog hade man ju vela se hela direkt, den har då varit bra hittills :)

Imorgon blir det att gå upp kring 10, kanske hinner skura här hemma innan jag far, får se. Sen kring 11 ska jag bege mig till stockis och vara hundvakt till på onsdag. Då kanske man förhoppningsvis får sig lite färg då man är ute med dom :D

Men nu är det dags att sova, john är här :)

Avatar

Då jag kom hem från svensbyn for jag och tog en prommis med Jocke, nu har jag nyss duschat och ska snart bege mig för att se Avatar för första gången med Anna och Öhman, tur bara att Anna gör mig sällskap så jag inte är den enda som inte sett den ;P

Kubb

Har varit duktig och städat lite idag, trots vädret. Har damsugit huset, tvättat täcket och sängkläderna och damtorkat lite, hade tänkt städa bilen nu men Öhman ringde och frågade om jag ville komma och spela kubb med han, Nico och Olle nu och det lät bättre så jag ska bege mig dit nu :D Får sätta nya sängkläder i sängen då jag kommer hem helt enkelt ;D

Wallander

Kvällen har spenderats med Anna och Öhman framför en wallander film med chips :) Nu ska jag och Anna sova sen imorgon ska jag nog gå upp med Anna så ska jag fara hem och städa :)

Hemma!

Nu är man hemma och har som lugnat ner sig lite efter en långhelg fylld med fjällen, bilande, öldrickning, crusing, smärta och lycka :)


Vi for ju då upp till fjällen i torsdags, jag var först med Clas, Jimmy och några i stugorna, sen gick jag ner till där Ante, Johan, Tim med mera satt och grillade. Blev en sen natt med många radiostyrda killar, slutade med att jag kom hem kring halv 4. Dagen efter gick jag upp kring 10, killarna for och körde men jag stannade kvar i husvagnen, sov lite mer eftersom jag inte fick tillräckligt under natten, men dom blev inte borta så länge för det var så dåligt väder och dålig sikt. Sen flyttade Clas och Jimmy in hos oss, och på kvällen kom även Samantha. Blev lite öldrickning den kvällen också med alla andra som var där.
Igår var killarna och körde, dom skulle bara upp en snabbis för det var ändå dåligt väder så vi skulle åka hem sen men det blev nog bättre väder och dom var inte tillbaka förens halv 6. Maten var färdig då dom kom, så dom fick äta och sen packade vi in allt i bilen och for hem. Blev lite öldrickning i bilen på vägen hem också, sen då jag kom hem klädde jag bara om, packade in maten i kylen och tog cykeln in till stan.

Idag har jag först hängt med Anna och Pilla, sen hämtade pappa mig och sen då han for till umeå åkte jag in till stan igen för jag skulle hämta hem cykeln. Hängde med Samantha, Jessica och några till, åt glass och satt i solen och mös, sen kom jag hem för typ 2 timmar sen. Har just duschat och nu ska jag nog ta bilen in till stan :)
Skulle behöva städa i rummet, har slängt hur mycket kläder på golvet som helst, var lite stressad igår ;P Men det får nog vänta till imorgon :)

Vuogga

Igår hade jag fullt upp. Bakade en tårta och for ut med den till stockis och sen for jag vidare till Ida och där började festen, först hade vi tjejfest men sen dök det upp några herrar också.
Vart mycke surr och lite twisterspel, sen blev det utgång på kalles blev dock less efter ett tag så jag ringde mamma så fick hon hämta mig :)

Idag har jag, Ida, Jenny och Anders varit till älvsbyn och köpt ett köksbord till Idas stuga, och nu är jag hemma, packar för fullt för snart bär det av till vuogga, kan älska de :)

Onsdag

Jobbet gick bara fint, var väldigt lugnt så det var kul att jag hade en vän som var vaken hela natten med mig. Men tro nu inte det var för min skull, han jobbade också :P haha

Vaknade strax efter 1 idag, gick upp och duschade, följde Jessica och tittade på en lägenhet och sen cyklade jag hem. Nu har jag ätit, ska ta bilen in till stan och se på en till lägenhet med henne sen måste jag även in på sys :)

Cykeltur

Nu har man vilat, ätit och snart ska jag börja bege mig mot stan och jobbet, ska till och med cykla dit :)

Inte ok

För en stund sen skar jag mig på ett plastlock, ett sånt som är på en cream fraiche burk, det är inte ok att göra det :P

Har dock nyss beställt ett par skor så jag är lite gladare ändå ;D Ska vila nu ett tag innan det blir jobb :)

Tisdag

Skönt att somna tidigt på kvällarna, och skönt med en sovmorgon idag.

Tror jag ska diska undan lite och så nu och sen ska jag nog fara hem en sväng. Inatt blir det jobb och jag ser fram emot det! :)

Kvällen

Blev en prommis och sen for jag hem och träffade min mamma, tror hon saknar mig lite nu då jag sover hos Anna ;D Vi for och åt en sallad på ängeln, gott! Sen for jag och mötte upp Anna och Jessica, vi for och solade och sen kom Bränkan och Tim förbi och hon bjöd på fika och sen har vi mest bara spenderat kvällen framför tvn. Nu blir det att sova.

Mycke planer nu, får se om nå blir av!

Väntan

Har varit med Sky hos veterinären, och nu sitter jag hos Anna och väntar på henne och Jessica. Hade tänkt fara till lif och se hur det gick för Linnea men Lars var hemma så dom klarar sig bra då, får se om jag behövs nå imorgon istället :)
Får se vad vi tre ska hitta på nu när dom kommer, men de blir nog lugnt, ska dock och ta en prommis med Jocke sen.


Måndag

Igår blev det beck med Ante och Jocke, då den var färdigsedd såg vi lite wipeout innan jag sen gick över till Anna och fortsatte se wipeout, sen såg jag, hon och Jessica en film och sen sov vi. Vi låg i sängen 11. Tur var det dock idag för jag fick ett samtal av Linnea halv 10 och hon undrade om jag kunde komma till vc i öjebyn och ta Herman eftersom hon skulle in och ta nå prover, och han var mest bara och kröp på golvet och det var lite svårt för hon att hålla reda på han då hon hade så ont. Riktigt synd om henne, hon kan inte stå rakt :/ Tog iaf hem Herman och Doris hit, sen tog jag ut vagnen och vi tog en prommis så Linnea fick hinna vila ett tag också. Har verkligen känt mig som en faster idag, vuxenpoäng ;)

Då vi kom tillbaka till huset blev det lunch, först för mig och sen för barnet. Nu har dom nyss åkt, jag ska fara till Ida och hämta upp deras hund och ta hon till veterinären, hon ska höftröntgas och både Ida och Tommy jobbar så jag tar över, har ju ändå inget vettigare för mig :P Sen får vi se hur länge det tar, om det går fort åker jag nog ut till lif ett tag och ser så Linnea överlever tills Niklas kommer hem.

Ikväll får vi se vad det blir, men säkert gode lugnt, sen imorgon natt ska jag äntligen få jobba!

Söndag

Igår blev det middag i lif med mamma, pappa, Niklas, Linnea, Herman och deras granne :) Blev grillat där på deras altan mitt i jobbet.
Då det var klart for vi hem, jag böt om och sen skjutsade mamma mig till Anna. Sprang upp dit en snabbis och sa hej, sen gick jag vidare till Amanda där vi firade henne. Efter ett tag gick jag tillbaka till Anna, tog en cider där och sen gick jag, Ante och Bergwall vidare till Sanna och Krille där det var inflyttningsfest, riktigt fin lägga hade dom :) Sen blev det utgång på challenge, dock inte så värst ösigt där igår, och sen slutade kvällen hos Anna som vanligt.

Idag har jag varit och ätit med Ante och Bergwall, är hemma nu, ska duscha och så sen blir det film hos Ante, vet dock inte riktigt med vem :)

Lördag

Igår blev det bara mys och tv tittande tills vi somnade :)

Idag tog vi sovmorgon till 12, och för tillfället ser vi lite tv igen, ska se hur det går för hunden.

Ikväll blir det fest, ska hinna mycke så jag måste väl snart ta tag i dagen ;P

Mys

Blev bjuden på grillat hos Annas föräldrar idag, riktigt gott :) Vi invigde altanen, mys :D
Nu sitter vi, Öhman och Jessica hos Anna, får se vad vi ska göra :)

Fredag

Skönt med helg! Nu ska jag och Anna fara och köpa en mjukglass sen ska vi fara till långnäs och sitta i solen, umgås med hundarna lite :)

Sambo

Jag och mamma började prata idag och hon tyckte som så att om jag nu ska sova här varje natt så kunde dom ju få tillbaka "deras" rum. Visst sa jag, jag vill ju flytta ner till förrådet, det ville jag ju i vintras också men pappa trodde jag skulle frysa ihjäl så det blev inget. Men nu blir det ju varmare och det skulle va skitmysigt, då blir det nog att kanske byta golv sa mamma, och tapeter då, men vi får väl se om jag får min vilja igenom med allt annat, men jag hoppas det. Skulle nog trivas där nere, inte ha rummet precis bredvid, inte för att mamma störs av mig men det är ändå jobbigt om man vill se tv eller nå på kvällarna då dom sover :P

Ikväll har iaf jag och Anna sett wallander, prästen, helt ok film och nu ska vi sova :)


Film

Nu ska jag bege mig till Anna igen, vi ska typ köpa godis och se film och bara ta det lugnt, det kan ja behöva, och hon också ;D Mamma tror att jag kan ha sträckt mig i nån muskel eller något, vi får väl se om de går över :)

Smärta

Jag har ont, och har haft det nu i två dagar, men jag kan inte ens förklara vart jag har ont.. någonstans inombords mot ryggen. Jobbigt det där, är ju som enkelt att säga att man har ont i benet men jag har faktiskt ingen aning, enda jag vet är att jag vill att det ska försvinna, börjar bli jobbigt.

Nu är jag iaf hemma en sväng, ska packa ner lite nya kläder och sånt där och sen ikväll ska jag väl he mig tillbaka till läggan för ännu en natt där :)

Torsdag

Efter bilen torkat upptäckte jag att jag missat några fläckar så jag fick tvätta lite till och sen då jag tvättat den två gånger och även tvättat bort allt skum från bilen så var den då tametusan ändå inte ren, de måste vara bilen det är fel på för jag var verkligen noga andra varvet :D Hur som helst så nöjde hon sig, men sådär några minuter efter jag börjat med utsidan kom jag på att jag skulle ju ha kört den till typ ok och tvättat den där, jag hade ändå tjänat på det, så jag ska komma ihåg det nästa gång ;P

Sen igår blev det ganska lugnt i början av kvällen, sen tog vi en cider, och sen två och sen slutade med att vi gick till kalles och tog en till. Blev efterfest och det slutade med att vi somnade där kring halv 7 ;P Idag är vi lite trötta men vad gör det om hundra år. Vi hade tänkt göra bullens nu men vi har nog ingen öppnare så det sket sig.

Aja, dags att se vad dagen har att erbjuda :)

Jag fick komma hem med alla burkar och flaskor igen för det var på tok för lång kö på konsum, stod en bakom han som redan höll på och sånt orkar man verkligen inte vänta på :P Så istället började jag tvätta bilen och den är snart klar, ska bara damsuga ur och torka av på förarplatsen, men just nu står den och torkar så jag tar en paus ;D

Massage

Då jag kom till Anna hade dom fått upp i princip allt, så nu är det nästan klart :) 

Jag och Anna invigde lägenheten inatt, sen kvart i 8 hämtade mamma upp mig så fick jag massage för hennes chef skulle inte på hans tid, tur jag har han! Sen gick jag tillbaka till Anna och sov ett tag till ;P

På dagen har jag, hon, Öhman och Olle varit på stan, köpt lite gardiner och smått och gott. Nu ska jag fara och panta undan nå burkar vi har hemma och sen ska jag tvätta mammas bil. Sen ikväll blir det nog att fara tillbaka till Anna antar jag ;P

Uppdatering

Idag har vi hämtat soffan och monterat ihop den, monterat ihop andra grejer och sen blev det middag hos Anna. Efter det begav jag mig till lif, grattade Niklas och nu är jag hemma igen. Ska plocka ihop lite grejer som jag behöver till natten eftersom vi ska inviga läggan inatt :)
Ska iaf fara dit snart, sen ska jag fara och säga hej till Sanna som har kommit hem från gränsen en snabbis, men åker tillbaka imorgon igen. Det är fullt upp nu och jag har inte tid att sitta här nå mer, hejs svejs : )

Tisdag

Grattis bror :)

Efter en natt men mycket sömn så ska jag nu bege mig till Anna och fortsätta, hejs !

Trappor

Anna och Öhman kom och hämtade upp mig, vi begav oss mot skell och travet där det gick som det gick :) Efter travet for vi en sväng på stan och sen blev det ica där Anna köpte balkongmöbler, jag köpte två par skor och Öhman ett par ;P Efter det for vi hemåt och Anna släppte av oss och jag tog min balklänning för att fara och visa den för en som ville pröva den, men tyvärr kunde hon inte ha den så den hänger kvar än...

Då det var klart tog jag peggan till Anna och packade den full med grejer och vi begav oss in till stan, sen sprang vi som tokar upp och ner för alla trappor för att tömmar bilarna. Efter ett tag kom Annas mamma med en bil full med möbler, Öhman kom och sen kom Ville. Vi började bygga ihop stolarna, sen kom Ante och hjälpte till, och sen kom även Annas pappa. Ante var även snäll och fixade lampor åt oss, tur han hade jobblampor i bilen, vi måste nog fixa egna imorgon :D
Vi hann iaf få ihop bordet, 3 av 4 stolar, byrån, få upp massa saker på hyllorna i köket och lite mer smått och gott. Imorgon blir det att hämta dit sängen, tror hon skulle ha med nån byrå hemifrån också och kanske soffan, får se vad vi hinner :) Är iaf gode trött nu efter att ha hållit igång hela dagen och sprungit fram och tillbaka.

Klockan 10 for jag, Anna och Öhman förbi Martina och grattade henne, fikade fika och surrade lite men det blev ingen lång visit, sen gick vi och hämtade Pilla och Jessica som ville komma och titta i lägenheten. Känns även väldigt bra att jag har en egen nyckel dit ;)

Sen vet jag inte vad mer vi har gjort idag, men säkert har jag glömt en hel del :P

Imorgon blir det ju då att fortsätta, sen ska jag och mamma och gratta min kära bror som fyller år, har ju till och med hunnit inhandla en present åt han idag :) Ska även på stan och göra lite ärenden men dom tänker jag inte ta här :)

Soligt

Var lagomt varmt i mitt rum idag då jag vaknade, hade vridit upp elementet för det var kallt i helgen, men idag då solen också lös in och gav extra värme var det riktigt varmt, men nu har jag vridit ner det igen :)

Sitter för tillfället och väntar på att Anna och Öhman ska hämta upp mig, blir att fara på travet i skell eftersom Annas häst ska starta, sen blir det nog en sväng på stan också :) Var dock tvungen ringa Anna nyss eftersom hon inte var här före utsatt tid och då blir man nästan lite orolig ;P

Skell

Efter jag städat klart fick jag lite damp och ville göra nå, så jag for och träffade Pilla, Anna, Öhman och Martina och vi for och åt på ängeln :) 
Efter det for vi till Pilla där jag, Anna och Öhman i princip har skedat hela kvällen framför tvn, sen kom även Jessica förbi eftersom hon har kommit hem nu.
Där kring 9 for jag och Anna förbi henne, vi packade ner massa kläder och lite grejer eftersom hon flyttar imorgon :)

Imorgon då jag vaknar blir det att fara till skell och se på travet, Annas häst startar. Sen då vi kommer hem ska vi nog börja flytta in, ska även fara förbi med min balklänning åt en tjej så hon ska få pröva den, så då kanske man blir av med den :) Ska även försöka hinna ta en promenad, men det är inte så säkert att det hinns med :P

Nu ska jag sova, är trött, blev inte så många timmar inatt då vi aldrig tog oss hem, haha ;P

Galet

Kvällen igår var helt galen, tur vi kan skratta åt det idag ;D

Vi for till kåbban, var där, drack öl och sen 1 skulle vi bege oss hem. Vi for och alla slocknade utom Elin som körde, och jag tycker verkligen synd om henne som fick vara nykter och köra oss som mest bara sov, särskilt då det var skitväder också ;P

Hur som helst så vaknade jag och Ida upp för vi missade "svängen" så Elin vände och vi tog av, vi körde och körde, jag somnade då iaf om och sen vaknar vi av att vi inte tog oss längre, var typ 1½ dm snö på vägen och vi hade sommardäcken, inte bra! Vi backade, prövade köra fram, tog sats men vi tog oss inte fram, gick bara att backa. Vi försökte och försökte i typ 1 timma, sen vaknade Picke till liv och då insåg vi att vi var helt fel, vi hade missat första svängen helt totalt och vi tog istället av mot moskosel ;P Vi vände iaf och sen gick det bättre, men det blev ju en liten omväg på över 10 mil, men vi kom iaf hem halv 6, så det tog bara 4½ timma hem.
Jag hann iaf lägga mig ner och skulle sova då ringer Ida, då har dom just kommit hem och insett att hon hade sin nyckel i min väska så dom tog sig inte in, så dom fick vända och komma hit igen.

Alla var nog lite griniga och ville bara hem, men idag är det bara att skratta åt allt, men nästa gång nån föreslår en roadtrip kanske man stannar hemma ;)

Nu ska jag städa och göra lite vettiga saker!

Kåbban

Ida var här och vi fikade och surrade, sen var vi rastlösa och ville göra något och nu har vi taggat upp Tommy, Elin och Micke också så nu blir det roadtrip till kåbban och säga hej, kanske ta en öl och sen blir det hemfärd igen, får se hur länge vi blir där :P
Jag som hade tänkt vara duktig och städa ikväll, fick något il men det blir då inte ;P

Valborg

Vi for då till luleå igår för att byta däck, satt där en timma och for hem med samma däck på bilen ;P Hennes pappa hade glömt skicka med bultarna så det gick inte att byta, men vi fick oss då iaf en luleresa :)

Då jag kom hem somnade jag ett tag, var helt död så jag kände att jag var tvungen om jag skulle orka hålla igång, men sen där kring 3-4 så började jag göra mig klar sen halv 6 hämtade Anna och hennes mamma upp mig och vi begav oss till Ida.
Där blev det 3 rätters middag, riktigt gott men sen efter maten var alla så mätta så ingen orkade dricka så då drog vi igång ölspel så vi skulle komma igång. Jag hade riktigt trevligt och senare mot natten blev det utgång på kalles.

Idag har jag hunnit vara och bakisäta med Ida och nu är jag hemma, ska dra igång och städa lite och sen kommer Ida förbi mig :)

RSS 2.0