<3

Tur min mamma är snäll, och pappa såklart. Det här har inte varit mitt år då det gäller bilar, idag repade jag våran andra bil, så nu har jag hunnit repa två bilar på 3 månader, det är fan inte okej. Tror jag ska gräva ner körkortet på bakgården och låta folk köra åt mig från och med nu, eller så får jag ta bussen. Eller så får jag helt enkelt fortsätta köra men sluta parkera bredvid stolpar...
Men hur som helst så lovad hon att dom inte skjuta mig då jag kom hem med bilen, och hon tyckte även att det var ju bara en bil. Hon blev inte ens lite arg :) 

Dagen som började så bra, Fredrik berättade att han skulle vara ledig imorgon, mattan till sovrummet har kommit så ikväll/imorgon ska Fredrik börja fixa golvet i sovrummet och klädkammaren. Sen blir det att skruva ihop sängen och byråarna, ska bli skönt att få flytta in i vårat riktiga sovrum. Sen ska nog även F's pappa komma och fixa strömmen i vardagsrummet ikväll, vi hade ju såklart inget uttag där vi ska ha tv-bänken ;P

Sen blev det lunch på stan med Emma, köpte en parfym på rean och en ny maskara, gick på systemet inför nyår och det var inge folk, och sen gick det bara utför. Sen då min älskling kom hem hade han med sig ett paket åt mig eftersom jag blev så ledsen. Han hade varit in och köpt belgisk choklad åt mig :) Gott var det.

Aja, dags att lämna datorn, ska snart och äta middag hos F's föräldrar :)

Jul kul

Nu är julen över och jag har nog varit snäll i år, fick det jag ville ha och lite till :) Har haft tre julklappsöppningar. Först i torsdags med Fredrik innan jag skulle fara och jobba eftersom vi inte skulle träffas nå igår då. Fick ju då täcket som vi köpte för ett tag sen, fick även en lurvig mössa och ett träningskort, så nu finns det inga ursäkter för att inte börja om efter nyår :) Fick även nya snowjoggings av hans föräldrar, hur bra som helst ;)
Sen igår var vi hos Niklas och Linnea, våran och hennes familj. Blev mat och julklappar och sen for jag och jobbade igen, så jag hann inte vara med så mycket men ett tag iaf :) Sen idag så kom mormor och hennes karl hit så då fick jag mina julklappar av dom :)

Jag jobbar ju iaf hela helgen, har jobbat 2 nätter och har 2 kvar. Sen är man ledig 2 och jobbar 2 igen ;D

Måste ju även berätta att nu sitter tapeten uppe i huset, så nu håller Fredrik på att lista och sen är vardagsrummet klart. Äntligen ;) Längtar tills jag får fara dit och se hur det blev :)


Aja, har inte så mycket mer att berätta, hejs svejs :)


Lyckat

Har varit lite orolig över att dom två julklappar jag beställt inte skulle hinna komma hem till mig innan julafton, men idag anlände båda två, eller den ena hade anlänt i piteå i torsdags då jag spårade den men jag har iaf fått avierna idag ;D Så mamma hämtar ut den ena på busstationen idag eftersom dom stänger 5 och jag kan inte hämta ut den imorgon eftersom då är Fredrik med och den är till han ;D Men hon tyckte det var onödigt att jag skulle köra till piteå fram och tillbaka bara över dagen för att hämta ut den så då löste hon det så att hon fick hämta ut den:)

Sen så fick jag nyss ett sms om att mitt andra paket har kommit, men det tänker jag inte säga något om. Men det var iaf på OK så det kan jag hämta ut ikväll då jag och Fredrik anländer till Piteå :)

Fredrik kom på den smarta iden om att fara till Piteå ikväll eftersom vi ska till Ikea imorgon för då får vi sova en extra timme och det blir mindre att köra på morgonen :) Riktigt kul att fara dit, men det lär ju bli dyrt ;P Jag har faktiskt aldrig farit till Ikea för att shoppa massa möbler och sånt, jag har oftast bara följt med men imorgon så, det känns lite spännande ;D Förhoppningsvis har dom allt vi ska ha så man slipper fara dit igen så :)

Aja, nu måste jag nog assistera karln för han håller på att sätta upp spottar och jag var lite frånvarande nyss då han bad mig hämta damsugaren, haha, ;P

Lilla julafton

Haft fullt upp dom sista dagarna.
I torsdags blev det skola, vi hade redovisning av våran seminarium uppgift. Så vi trotsade vädret och begav oss, och redovisningen gick faktiskt bra även fast jag hatar att stå och prata framför folk ;D Sen blev det hem och sova ett tag för det var jobb på natten, och även fast natten var rätt så jobbig för vi fick knappt sitta ner så hade vi rätt så roligt, inte alltid man har det på jobbet ;P Men missförstå mig inte, jag trivs där, men vi fick oss många skratt och allt kändes lite lättare ;P


Måste även berätta att jag körde fast då jag kom till jobbet, på jobb-parkeringen. Kändes förjävligt men det var då tur jag hann ta mig fram innan det hände, då kunde jag iaf gå in och säga att jag var där och sen gå ut igen. Men tyvärr så fanns det ingen spade på jobbet så jag fick ta en sop men det gick inte att få bort det för de var ganska hårt packat. Men efter ett tag hade jag tur för då kom traktorn som skulle skotta parkeringen så han fick skotta framför min bil och sen så kom två ut som slutade så då fick dom tre knuffa lös mig så fick han sen skotta klart och jag kunde då sen parkera :D Sen var han även och skottade en gång till under natten och det var nog tur för det var ändå väldigt mycke snö då jag skulle hem på morgonen ;P
Då jag slutade for jag hem och sov i min säng, hade tänkt bege mig till skell på morgonen men med tanke på vädret så orkade jag inte, men Fredrik jobbade ju ändå så det gjorde ju inget egentligen, utan jag kom hit lagom till då han slutade istället :)


På kvällen bar vi in soffan och tvn, så nu är allt klart utom tapeten på en vägg men den har inte kommit än, och sen taklisten på den väggen. Då ska vi ställa allt till rätta och sen får vi se vad vi ska göra med andra halvan av rummet som är tomt ;P Men det känns skönt att ett rum snart är klart, blir ju klart bara tapeterna kommer. För då kan vi sen börja med sovrummet så fort mattan kommer och den borde ju då faktiskt komma i veckan :)
På lördagen var vi först och hämtade ved som F hade köpt, blev ett litet äventyr eftersom vi körde fel och vägarna vi körde på var inte plogade, så jag var lätt lite orolig att vi skulle köra fast mitt ute i skogen. Men som tur var har ju dom flesta i sånna byar traktorer så vi hade nog tagit oss lös också ;D 


Sen då vi kom tillbaka var det bara att möta upp Camilla och Mikael för då skulle vi på bio och se Trassel. F & M's jobb bjöd. Den var faktiskt bra ;) Sen efter bion for vi hem och gjorde oss klara för att bege oss till piteå för att fira lilla julafton med farmor och min ena bror som inte är med oss på själva julafton. Bilresan till piteå tog dock 2 timmar för vi fastnade bakom en bärgningsbil som skulle dra upp en ;P Men annars gick det bra, förutom massa snörök.


Då vi kom tillbaka till skell blev vi upphämtade av F's pappa som skjutsade in oss till stan så då blev det en cider eller två för mig med tjejerna innan det sen blev utgång, och det var faktiskt en rolig utgång :)
På söndagen vaknade jag upp med ont i halsen och kroppen. Vi gjorde inte allt för mycket och sen var det dags att sova igen.


Idag är jag fortfarande förkyld och känner mig lite jävlig. Men nu ska jag fixa till mig sen ska vi på stan en snabbis och sen ska vi och ha nån julklappslek med Fredriks släkt :)

Fluffigt

Idag har jag också haft fullt upp. Herman och Doris kom hit halv 10 så då var jag barnvakt till ca halv 1. Sen då dom for blev det lite plugg och sen blev det en sväng på stan med Samantha. Sen for jag och mamma på jysk, kollade på bäddmadrasser och täcken, och nu vet har jag tagit reda på vilket täcke det är jag vill ha ;D  Sen for vi runt på lite andra affärer innan vi till slut begav oss hem.

Då jag kom hem hade jag fått en avi att mitt paket som jag hade beställt hade kommit, tog dock ett bra tag innan jag fattade att det var min hjälm och mina glasögon som kommit. Den skulle egentligen komma i januari så jag blev glatt överraskad. Däremot var avin riktigt konstig, det stod inte vart jag skulle hämta ut paketet så jag ringde till postens nummer som stod men dom hade ju såklart bara telefontid mellan 9 och 3 så det sket sig, men som tur var kom jag på att spåra det på postens hemsida och då var det på konsum i öjebyn :D Så nu är den hemma, och jag är glad :) Känns som jag fått en förtidig julklapp ;D


Sen kom Herman hit. Jag har pluggat lite och jag har beställt dom sista julklapparna så nu är är alla julklappar köpta, bara dom hinner komma i tid ;D Fredriks borde dock komma senast i början av nästa vecka, och sen väntar jag bara på en till :) Men det känns väldigt skönt att vara klar med dom eftersom jag hade panik för någon dag sen!

Aja, nu ska jag fortsätta plugga lite sen sova, är grymt trött!

Tapeter

Idag har jag inte suttit stilla många sekunder. For hem från skell och sen till skolan. For hem, var en sväng på stan, fixade mammas julklapp så nu är den inslagen och klar. Fixade en del av Niklas och Linneas men jag måste hitta något mer åt dom, synd bara att det är så svårt att komma på något åt min bror, åt Linnea blir det inga problem. Eller om ja lyckas hitta något mer dom kan få tillsammans.
Har även hunnit vara och titta på lite tapeter med Anna och det blev denna som fondvägg i vardagsrummet.

Annas pappa skulle beställa den imorgon då han kom till jobbet så jag behöver inte fara in och göra det, skönt! Tur hon har en snäll pappa ;D
Sen var vi och åt middag hos Martina med hon och hennes karl, det var gott :D Hon skulle bjuda Anna på middag och Anna bjöd med mig för dom skulle köpa från Thai Garden och man får alltid så mycket, och det blev verkligen mycket över. Syntes inte att vi hade tagit nå mat, för formarna var fortfarande fulla då vi var klara :P
Efter det blev det hem och har pysslat på lite hemma. Nu ska jag sova, ska vara barnvakt imorgon mellan 10 och 12 så då är det väl bäst man är utvilad, sen blir det plugg!

...

Åh, fick just lite ångest över att jag inte gjort klart alla julklappar, 11 dagar kvar och helt plötsligt har väl dom sprungit iväg och jag har oköpt nå.

I alla fall så är pappas klar, Fredriks är typ klar, mammas vet jag, måste bara köpa den i veckan, har även typ bestämt vad Linnea ska få men då kommer vi ju till den sista personen, som är Niklas. Vad ger man sin bror som vägrar svara på vad han vill ha.. Börjar få ont om tid att komma på något känns det som, men något ska jag väl lyckas klura ut :)

Lucia

Dagen till ära bakar jag pepparkakor, inte för jag vet om det har något med det att göra men det känns då juligt vilket även lucia gör :)
Igår fick jag underkänt på mina fina tapeter jag valt ut, Fredrik tyckte helt enkelt det skulle bli riktigt fult med den, attans då. Men då hittade jag även en till igår då jag letade på internet, och Fredrik godkände den men fick påpeka att de inte skulle bli så fin med tanke på att det är ett fönster mitt på väggen, och då skulle den som inte funka, vilket han hade helt rätt i :P Så idag ska vi och titta på tapeter, hoppas vi hittar nån fin, för det är lite jobbigt att leta tapeter, finns sååå mycket att välja på.
Funderar även på om jag ska prova hans overall, och ser jag inte helt sjuk i huvudet ut så ska jag nog ta mig en promenad i kvarteren här och se om jag hittar något spännande. Men jag tror det blir för kallt utan nå så annars får jag ta det någon annan dag då jag har med mig mina vinterkläder :)

Jobb

Helgen har bestått av jobb, liksom förra helgen, känns som att jag bara jobbar helger men nästa helg är jag då minsann ledig ;D Visserligen har jag ändå typ fullt upp men ändå, har bokat in en sak på lördag som jag inte vet av om det blir så jag kanske ändå är ledig på kvällen, sköönt :D

Aja, har egentligen inget vettigt att säga. Imorgon får jag se hur långt killen har hunnit medans jag har varit hemma i pite, sen blir det att köpa tapeter och skruva ikea-skåp. Men hejs svejs :)

Uppdatering

Jag hittade bruksanvisningen på internet, A var avsköljning, var tydligen B man skulle använda ;D Så det blev ingen super-diskamaskin som bara körde 10 min, de var en vanlig ;D

ops

Har tänkt uppdatera många gånger den senaste veckan men jag har helt enkelt inte haft orken, och nu insåg jag att det var ju typ en vecka sen så det var väl dags nu.

Veckan har bestått av skola, lite mer skola, hälsat på farmor och sen for jag och Linnea till Ikea en sväng. Blev att inhandla en hylla till badrummet så man har någon stans att ha handdukar och sånt, sen massa ljus, och ljusstakar, handdukar och massa tjafs, kommer inte riktigt ihåg ;P

Är iaf i skellefteå nu, vi börjar få lite ordning men det är ändå ett tag kvar innan det är klart. Det ska målas, och tapetseras och läggas heltäckningsmattor, kanske sättas upp hyllor och skåp, fixa klädkammare och sen förhoppningsvis inte så mycket mer, men det är det nog ;P Men det är några saker som jag inte nämnt som får vänta till sommaren också :)

Hur som helst, idag har jag startat både diskmaskinen och tvättmaskinen för första gången, och antingen har vi en sån där super-diskmaskin som bara tar 20 min på sig eller så har jag gjort något fel, men det verkade då rent ;P
Tvätten ska jag snart gå ner till, var över en timme sen jag startade den så den borde då vara klar :) Men det är inte lätt att veta vilka program man ska starta då man inte har några bruksanvisningar. Valde ett av programmen som var 60 grader, fanns typ 3-4, och på disken tog jag A, det kändes rätt. Men nu ska jag googla på diskmaskinen och se om jag får upp något vettigt ;D

Jobb

I fredags var det skola och sen var det tänkt att jag skulle bege mig tillbaka till skell för att städa ut allt som var kvar i lägenheten och flytta in i huset men då ringde det från jobbet och dom hade lite kris så det blev att jobba hela helgen istället, men jag far nog dit imorgon då jag slutar :)

Aja, hejs!

Typiskt

Det märks att det är mer dagar jag oftare är i princip utan smink än dom dagar jag har orkat lägga ner tid på ögonskugga och sånt. Idag var en sån dag och självklart har jag hunit gnugga mig i ögonen två gånger och på så sätt tagit bort ögonskuggan ;D

Imorgon är iaf Dagen med stort D. Fredrik ska skriv på papprena och huset är vårat (okej, hans) så då är det bara att börja göra om allt som ska göras och flytta in :) De ska bli kul, vet dock inte riiktigt allt som ska göras för Fredrik ändrar sig lite ibland ;D Först skulle vi bara slipa trägolvet som är i vardagsrummet men nu ska vi tydligen lägga nytt. Sen skulle vi byta kakel i köket men nu är han inne på att byta hela köket till sommarn eller nå så kaklet får nog va kvar. Får se vart det här slutar ;D
Idag då han kommer från jobbet ska vi iaf och titta på heltäckningsmattor, vi ska ha det i klädkammaren och kanske i vårat sovrum, beror väl på vad vi hittar och sådär.

Aja, nu ska jag återgå till köket för att packa ner mer grejer och städa ur skåpen. För ju mer vi kan göra ikväll desto mindre är det kvar till imorgon :)

Tisdag

Idag har jag tagit en välbehövlig sovmorgon, ända till halv 11 ;D Sen kom Herman och Doris hit och jag tog med D på lite äventyr. Var först förbi min moster och morbror för att visa dom bilderna på huset och sen for jag förbi Ida så D fick leka med Sky och Ida fick se bilderna hon med. Sen då jag kom hem mös jag lite med H och sen bar det av till jobbet. 

Nu ska jag lägga upp lite bilder och sen blir det att sova. Skola imorgon sen stan en sväng med Ida och sen ska jag till skell, blir väl kanske att packa ihop lite grejer och så :)

Icebounds releasefest i Arvidsjaur:


Idol med Anna (väldigt dåliga bilder):




Huset:
Sovrum - 
Vardagsrum - 
Köket - 
Toa 1 - 

En liten smygtitt blev det, men ja ska lägga upp mer bilder sen då vi flyttat in, så ni får se hur vi ska ha det :)

RSS 2.0