Dåååligt

Oj så dåligt det går att plugga, kan vara för att jag inte fattar hälften eller så är det för att jag tycker det är oitressant och jag är less på skolan. Men ikväll är ju sista pluggkvällen innan hösten så det är väl bara att bita ihop även fast allt bara snurrar där uppe ;P Skulle behövt en till vecka på mig för att ha en chans att klara tentan men istället ska jag försöka klämma in allt på en kväll, aja, omtenta är ju alltid kul...

SF

Gud va skönt att skolan snart är över för detta år så man slipper all ångest över hur mycket det är mot slutet. Sista veckan har bestått av massa plugg och obligatoriska seminarium och redovisningar. Igår morde var det en tenta, känns väl sådär, så vi får väl se hur det går senare, men jag var då inte ute och cyklade, men jag kan ha missat att skriva in lite grejer men om max tre veckor vet jag :) Nu är det bara en tenta kvar och den är på tisdag och jag kan inget än, så idag och imorgon blir det att plugga gärnet om jag ska kunna skriva den, kanske inte ens blir att göra det ;P

På onsdag börjar mitt sommarschema, skönt att det började första juni på ett sätt, man får lite mer pengar för i vanliga fall börjar man ju i mitten och då hinner man inte med så många nätter. På onsdag är också första natten med tre personal/natt, kan gilla det, inte lika mycket spring och allt blir nog mycket lättare. Alltid skönt att ha två som kan hjälpa en om man behöver det istället för bara en, för ibland är den där personen upptagen och då kan det ju resultera i väntetid för dom gamla, men nu när man har två man kan ringa så kommer det nog bli toppen :)

Aja, dags att sätta igång med plugget :)

Sjukhus

Har nyss varit och släppt av killen på sjukhuset för idag står det operation på schemat. Jag hade tänkt försöka plugga och göra bort lite andra saker medans jag väntar på att få hämta han men vi får väl se hur det går ; P

Valpisar

Idag då jag vaknade var det bara att klä på Herman, lämna han på dagis och sen bege sig till öjebyn för att möta upp Linnea. Vi begav oss till skell för att hälsa på Doris och hennes valpar, och dom är nu söta! Sen då vi kom hem mötte jag upp Samantha för en promenad och sen var det hem för att fixa till sig för sen så bjöd jag hon på middag på thai garden eftersom hon fyllt år för ett tag sen ;P

Nu ska jag nog gå och sova, blev lite sömn igår, vaknade av minsta lilla ;P

:)

Helgen har varit riktigt trevlig. I fredags var det bara jag och Fredrik, vi grillade och mös och sen gick vi till örviken och hälsade på :) 
På lördagen blev det lite sovmorgon för mig innan jag sen begav mig till stan för att handla och sen hämta upp Emma för att bege oss till Henkes stuga. Var en riktigt trevlig kväll med bland annat utomhusbad ;D Jag som brukar vara en liten badkruka då det är kallt men nu var det bara att hoppa och sen inta bastun, men dock så kändes det inte så kallt som jag trodde det skulle göra.

Natten mot idag blev det jobb så idag har jag sovit ut ett tag, ska och träffa Anna senare idag och sen ska jag till lif för att övernatta, ska vara barnvakt åt en sovande Herman :) 

Imorgon har jag planerat in en heldag med Samantha, sen på onsdag har vi obligatoriskt seminarium på skolan sen ska vi gå igenom vårat arbete eftersom vi kanske måste redovisa på fredag. Sen ska jag bege mig till skell för att på torsdag morgon ska jag skjutsa Fredrik till sjukhuset för han ska operera sig. På torsdagkväll är det sen bara att bege sig hem igen, sen har vi redovisningen på fredag morgon och sen blir det att plugga för på lördag morgon har vi tenta i speciell fastighetsrätt och efter den beger jag mig kanske till umeå med Sanna och Ida :)

Så ser min vecka ut om inget ändras, då vet ni ;P

Bak

Igår var jag lite rastlös på kvällen så jag fick för mig att baka men det gick ju sådär. Skulle först göra nå minichokladpajer, men först skulle degen vara i kylen en timme, och sen då jag väl väntat och tryckt ut degen i formarna skulle dom vara i frysen en timme så dom fick stanna där hela natten :P Skulle även göra kexchokladpaj, och den gick fel, råkade stoppa på tok för mycket smör i den ;P Tog 8 msk hårt smör och smälte det istället för 8 msk efter det smält så det blev liite för mycket och kakan bara simmade så den fick jag kasta ;P Skulle även göra dumle muffins men efter allt det där så sparade jag dom till idag, kom dock på att jag har min sprits i pite så jag kan inte spritsa dom, men de går ju att bara klicka på :)

Men iaf, idag har jag gjort om kexchokladpajen, jag har fixat dom små chokladpajerna och muffinsarna är klara och toppingen står i kylen så ska vispa upp den sen och klicka på så är allt klart :)

Nu ska jag snart börja göra mig klar för jag ska bege mig till stan och träffa Camilla halv 3 :)

Klar

Igår efter jag vaknade for jag raka vägen till lillepite för att  mysa med Doris och hennes valpar, och som dom var söta! Man blir då inte mindre sugna då man träffar dom och får gosa med dom ;)

Idag har jag haft omtenta i extern redovisning och det gick väl inte sådär jäääätte bra men man får hålla tummarna att jag klarar det även fast jag tror att det blir en till omtenta. Efter den for jag och träffade Marie och Amanda, vi har i stort sett gjort klart vårat arbete, Marie skulle göra det sista för på onsdag ska det vara inne. I lördags då jag jobbade lyckades jag även skriva klart min individuella reflektion över mitt och Amandas pm så nu är det inte så mycket kvar av skolan innan sommarlov ;) Har ett obligatorisk seminarium som jag ska vara på nästa vecka, men har gjort alla frågor utom en, ska bara kolla igenom ett rättsfall så är det färdigt, sen har vi ett till seminarium nästa vecka där vi ska gå igenom vårat grupparbete och sen är det bara... baaaara... två tentor kvar ;P Får dock se om det blir att göra båda eller om jag bara ska göra en. Jag fattar ju typ inget av den så jag har funderat på att skjuta upp den, eller så far jag och gör den så man vet vad man ska vänta på omtentan ungefär.


Sen så ringde min chef idag, fick lite mer jobb i sommar. Skulle egentligen jobba ungefär halvtid i juli och augusti och sen har praktik resten av tiden + hela juni, men eftersom dom ska börja vara tre stycken på natten ringde hon och hörde om jag ville ha mer. Så det blir då massa nätter i juni och sen blir det säkert mer i juli och augusti också :) Jag hade ju som kommit överens med tanken om att jag ska ha praktik och vara fattig eftersom ju mer jag gör bort nu desto mindre har jag nästa sommar, men det är alltid skönt att ha pengar eftersom man alltid har utgifter :)

Skönt att det har slutat regna, tror minsann det blir en prommis på ett tag, måste bara få lite energi, är trött, kunde inte somna igår, var lite nervös ;D

Lördag

Kom nyss hem från skell, vart skönt att få sällskap i form utav Anna på vägen hem, det går lite fortare då man inte är ensammen ;P Har iaf släppt av hon i stan och nu är jag bara hemma och byter om och fixar lite för snart ska jag fara till jobbet, andra lördagen i rad, men det är ju pengar så man får vara glad ändå :) Nästa helg jobbar jag också, dock så är det söndag så det känns då bättre, då kan man iaf spendera sin lördagskväll i solen med sina vänner och dricka något kallt ;D Är faktiskt lite små sugen ;)

Aja, nu ska jag borsta tänderna och sen börjar det nästan bli dags att bege sig, måste hinna förbi ica också och köpa med mig nå sallad ifall jag skulle bli hungrig inatt :)

11/5

Igår var jag ute och gick/joggade i 2 timmar. Var inte meningen att det skulle ta så länge men jag irrade på där i skogen och hips vips hade det gått så länge ;P

Denna dag har bestått av plugg, jag och Marie har försökt sitta med vårat arbete och till sist så snurrade det bara i huvudet så vi gav upp för typ en timme sen, men vi hann iaf få ihop lite. Men det blir att sitta imorgon också :)

Nu ser jag antikdeckarna och tar det lugnt, väntar på att Anna ska ringa :)

8/5

Jani, bloggen har verkligen blivit lidande, har inte alls haft tid att skriva. Har fullt upp med allt möjligt, men mest plugg. 
Påsken firades i vuogga med familjen. Valborgs firades hemma hos mig och Fredrik och den här helgen har bestått av jobb. Vet inte om det finns så mycket att berätta, har dåligt minne ;P

Ikväll har jag iaf bakat och sett BB, annars inte alls mycket, slöat framför tvn :)

Aja, ska nog se klart CSI nu och sen sova :)

RSS 2.0