Kvällen

Jessica kom inte förens halv 4-4 någon gång och jag hann då somna innan ;P haha.

Kvällen har iaf spenderats med Jessica, Anna och Pilla, vi har spelat kort och surrat. Rebbi kom även förbi ett tag men det hände inte så mycket mer då.

Nu ska jag nog lägga mig och sova, är trött och lite besviken, godnatt! : )

Måndag

Somnade om ett tag efter träningen, men de blev inte så länge eftersom jag gick upp 10 och gjorde mig klar för stan. Blev lunch på nodo, sen blev det en sväng på CO och sen blev det att köpa en biljett till after x-mas. Har även hunnit ringa till jobbet och säga att jag kan jobba över jul om dom behöver någon, så det är bara hoppas man är ledig dagen efter after x-mas :P Kväll går ju bra för då kan man bara ta det lugnt men jag får se =)
Sen har jag även hunnit vara förbi posten och en sväng förbi Sanna. Nu väntar jag på att Jessica ska hämta upp mig så ska vi fara en sväng förbi Pilla.

Snöö!

Jag stängde inte mina ögon förens halv 12, och jag som var trött långt före 8, varför skulle jag vara vaken så länge?

Aja, har iaf varit och tränat och då jag kom ut från korpen snöade det, hur bra är inte det? ÄNTLIGEN :D Och den här gången hoppas jag att snön är här för att stanna!

Söndag

Som jag är trött, funderar på att gå och borsta tänderna snart och sen lägga mig i sängen och fortsätta se vem kan slå filip och fredrik innan det blir att sova :D Men vi får se.

Jobb

Inatt har jag inte alls sovit så bra som jag borde ha gjort, har snurrat på massor och vaknade först där kring 3 och sen somnade jag om och vaknade kring halv 6, före väckarn, jobbigt läge för det var som ingen ide att somna om då.

Jobbet gick iaf bra, det flöt på bra :) Nu är jag hemma, skulle vela sova men ska nog hålla ut lite längre ;P

Hemma

Nu är man hemma igen, eller jag kom väl hem för ca en timma sen. Nu ska jag sova för det blir jobb imorgon, hoppas bara jag är pigg då jag vaknar : )

Lördag

Igår då vi kom fram åt vi middag och sen tog vi det bara lugnt till 8, då blev det idol tittande och sen i mellanpausen tog vi 2 flaskor vin och satt oss i bastun där vi spenderade 2 timmar. Det slutade med att vi var gode på g och spelade stress med massa skratt :D

Idag sov vi till och från till 12, gick upp, åt frukost och sen såg vi klart lejon kungen, halv sov lite mer och nu har vi just fixat till oss. På 15 min åker vi till tjärnberg där det ska ätas julbord, och efter det börjar hemfärden till Piteå stad för lite sömn innan man ska upp och jobba.

Hejdå

Nu far jag och hämtar upp Amanda och sen ska vi invänta våran hämtning och sen beger vi oss till fjällen där vi ska spendera en natt och sen imorgon blir det julborg i tjärnberg sen hemfärd direkt efter det för att sen jobba på söndag, så vi får se när jag har tid att skriva mer :) Pappa kanske har datorn där uppe, får se.

Resultat

Jag klarade provet och är alltså från och med idag godkänd i matte C kursen. Från och med idag behöver jag aldrig mer kolla i boken, från och med på måndag är det matte D som gäller...
Fick till och med nästan vg på provet, lite förvånad jag blev ;D

Nu kan ja va glad :D

ååååh

Att det ska va så jävla svårt. Man kan sitta hemma/på skolan och räkna hur mycket som helst och det går skit bra, men då dagen kommer då man sitter i klassrummet och får provet framför sig då går det skit dåligt. Hur fan räknar man ut största möjliga volymen på en kon utan att veta någonting om den? Och hur fan ska jag veta hur stor area en av tomterna kan ha utan att veta någonting om dom? Helt sjuka frågor säger jag bara! Känns inte alls bra, men förhoppningsvis gick alla dom där första frågorna bra, och förhoppningsvis gick dom där cp frågorna bra också, så förhoppningsvis klarade jag det, bäst och tänka positivt men det känns inte så bra...

Aja, meddelar resultatet så fort jag får veta, så ni vet om ni ska sörja eller glädjas med mig ;)

Fredag

Nu var man vaken igen, hade varit väldigt skönt att sova nån timme till men inte det inte!

Blir att gå upp och göra mig klar nu och sen bege mig till skolan..

Lättnad

Har just räknat det sista jag någonsin kommer räkna ifrån matte c boken och det känns bra att den är slut. Jag känner för att bränna upp den, den har framkallt mycket ilska hos mig, men det blir förmodligen att sälja den till nån stackare som behöver den.
Imorgon väntar sista provet, jag känner mig laddad för det, det känns som att jag ska kunna det men man vet aldrig, (vi såg ju hur det gick på andra provet som jag också tyckte jag kunde) så jag är samtidigt väldigt nervös, hur ska jag kunna sova? :s
Äh, det löser sig säkert, tillslut somnar jag nog! God natt alla, håll tummarna för mig imorgon klockan 9.

Plugghäst

Var och tränade med Samanta, coreboll stod på schemat och ja vet inte om jag tyckte det var så ösigt, det var säkert jätte bra träning och så men det var inte så kul..

Nu ska jag sätta mig med matte boken och förbereda mig så mycket som jag kan för morgondagens prov. Det är som att jag ser ett ljus i tunnelns slut!

Yes, fick vg på andra uppdraget i alt. med! Happy : )

Jobb

Jessica ringde för ett tag sen och frågade om jag ville jobba på söndag och jag var väldigt snabb med att tacka ja, sen kom jag på att jag är i fjällen i helgen. Men det löste jag, ringde först mamma, vi klurade lite, hon sa även att hon skulle bjuda mig på nå ställe här hemma om jag ville stanna hemma, sen ringde jag pappa och frågade om jag fick ta hans bil hem på lördagen efter julbordet, han funderade lite eftersom det innebar att han måste åka över piteå på söndag för att hämta bilen och sen fara till umeå vilket betyder omväg, men efter lite betänketid så gick han med på det och jag kunde tacka ja till jobb. Ska bli skönt att äntligen få jobba igen, dom har ju inte precis ringt så många gånger..
Synd bara för Amanda då jag dragit med hon, men hon var okej med det ändå :) Vi har ju ändå fredag och hela lördag på oss i fjällen så : )

Skönt

Vaknade för ett tag sen, efter en nästan 2 timmars lång pn, skönt var det då! Nu ska jag koka bullens och sen blir det plugg för hela slanten innan jag ska möta upp Samanta för lite coreboll :)

10:29

Gud vad tiden går fort, klockan är redan halv 11..

Hur som helst så var jag in med fika till mammas jobb, alltid trevligt att ge fika till dom som uppskattar det :D 
Såg även att två av deras rutor var krossade och fick veta att det var någon/några som krossat 12 rutor i stan inatt, lite att göra eller bara idiotisk? Dyrt blir det iaf om dom vet vem det är. 

Aja, nu ska jag ta mig en pn innan jag sätter igång med pluggningen, är trötter.

Torsdag

Gick upp 6 imorse för vi har ju infört spinning på torsdagsmorgonen, var inte alls sugen då klockan ringde pga väldigt få sömntimmar inatt.

Nu ska jag hoppa i duschen, fixa till mig lite, bege mig till stan en snabbis och sen ska jag nog städa och plugga.. får se hur det blir med städningen men pluggning måste jag hinna med.

Storm

Har suttit helt i min egna värld med datorn och tvn tydligen för nu då jag gick förbi vardagsrummet så såg jag att regnet bara öste ner och att våran lampa där bak lyste, konstigt tyckte jag eftersom att den börjar lysa av rörelse, så antingen är det någon på våran bakgård eller så är det inget, men det var släckt då jag gick förbi andra gången :P Nu då jag stängt tvn så hör jag ju faktiskt stormen där ute, och man blir ju inte precis överlycklig av det.. 

Love it

Kom hem från bion för en timme sen och hur bra var den inte? Jag dööör, är helt fast nu. Hur ska man kunna vänta till nästa? Vet iofs det viktigaste så det ska kanske gå ändå. Frågan är bara om jag måste börja läsa böckerna? Vet inte..

Nu ska jag se klart greys och sen blir det att börja läsa Känn pulsen slå, tror den kan va riktigt bra!

Imorrn är det fullt upp, som vanligt.

PN

Har just sovit klart min pn, nu ska jag fara till stan och möta Amanda och Nina för middag och sen blir det New moon, smiiiiid :D:D

Känn pulsen slå

Hämtade upp Jossan och for till bibblan, dom hade bara den ena boken jag skulle låna men den andra reserverade hon åt mig, schyst! Efter det for vi till kvarters och åt en räkmacka och inväntade att klockan skulle bli halv 2 för då hade Jossan tid för att göra hål i tungan. Höll dock på att missa det lite för hon satt redan i stolen då jag kom ner men jag hann precis. Sen skjutsade jag hem Jossan och for förbi Sanna, Krille och Billy, var där ett tag och nu är jag hemma. Ska vila ett tag nu innan jag och några tjejer ska och äta middag innan bion.

Överstökat

Det är ingen piece of cake att vara hos barnmorskan i öjebyn, fy fan, hade ju inte gjort något om någon hade berättat för mig att det gjorde ont? Aja, nu är det överstökat och jag behöver inte tänka mer på det förens om 5 år. 

Nu ska jag ta mig i kragen och sluta kröjma och bege mig till stan för att hämta upp Jossan, vi ska på bibblan och det är två böcker som står på min lista just nu. Sen blir det att fara förbi Sanna.

Smallville

Satt nyss och halvgrät till smallville, känns ju sådär... Nu blir det barnmorskan, sen stan, står två böcker på listan, hejs!

Onsdag

Nu är man vaken och ska snart till skolan, ska bara gå och borsta tänderna nu och tupera håret lite.

Igår glömde jag ju berätta att jag har beställt lite julklappar till mamma och pappa, det var lite sånna här smågrejer men kan va kul ändå, är så svårt att ge föräldrar saker, dom har ju typ allt. Men som tur var har mamma och pappa några önskningar var iår :)
Sen kom studiebidraget idag, great : )

Vovve

Jag hade tråkigt och var rastlös så jag skrev det på facebook och snabbt fick man en inbjudan av Jossan, inte illa. Jag packade fika och 2 böcker och började bege mig. Påvägen pratade jag med Sanna och dom var påväg hem så jag väntade först på dom i deras trappuppgång så jag fick se lilla Billy, söt hund, sen gick jag till Jossan.
Vi har mest sett tv och surrat, var skönt för jag var/är egentligen ganska trött. Ska nog gå och lägga mig så fort DH är klart.

Imorgon har jag fullt upp, skola på morgonen, sen hem, barnmorskan, ringa jossan och möta hon på bibblan, låna om boken, fara förbi Sanna och hälsa på på ett bättre sätt än idag och sen får jag se vad det blir, men måste iaf plugga matte så jag får bort det, ska bli så skönt att slippa C boken, tror dock inte D är så mycket bättre :P

Sen på kvällen blir det New moon, jävligt smiiid! Som jag längtar ;D

Inte länge kvar nu

For på matten och satt där och pluggade och helt plötsligt var klockan nästan 4 så jag tog mitt pick och pack och for hem! På vägen hem var jag en riktig trafikfara, antingen är det fel på rutan eller på vindrutetorkarna för man ser inte ut då man har igång dom, nästan bättre att bara låta det regna.. Nästan. Så jag fick chansa lite att jag låg bra till i min fil men de gick bra, jag kom hem utan skador och om det regnar imorrn tar jag nog inte ut pärlan. Eller så kollar jag om det är vindrutetorkarna och fixar de? Bra fråga..

Aja, funderar på att fortsätta räkna nu och om jag gör klart allt idag så kanske jag kan göra provet imorgon och sen aldrig mer tänka på matte C i hela mitt liv. Hur skönt hade inte det varit? Gör nog annars provet på fredag och då måste man ju nästan fira i helgen, synd bara att man ska sitta i fjällen då, men nästa helg kanske ;P

Hahah, ska sluta svamla nu och gå från datorn, har inte tid, hejs!

Tisdag

Har varit på skolan och psykologilektionen, känner mig dock inte efter även fast jag missat 2 veckor (4 lektioner) och dom har i princip gått igenom allt. Menmen, imorgon ska vi gå igenom det sista och ha genomgång på allt, sen på tisdag blir det typ en till repetition och sen på onsdag är det prov, men jag är ändå lugn.. borde vara lite mer stressad över det ;P

Efter skolan for jag till korpen där det var planerat en promenad på en timme, men istället blev det gång en halv timme och joggning i den andra halvtimmen.

Nu ska jag gå och duscha sen blir det att plugga lite matte, slutet för matte C är nära nu, och det kan jag lova! Sen klockan 2 ska jag till skolan igen för att sitta och plugga matte där, behöver en liten genomgång av sista sidorna tror jag.

Kvällen

Först kom Amanda hit, jag lämnade lite saker där i lördags och jag hade fortfarande inte tagit mig dit för att hämta den så hon kom med den då hon ändå skulle till öjebyn, snällt : ) Sen kom Ante och Johan, vi 4 fikade och surrade på och sen for Amanda och tränade. Jag och pojkarna fortsatte med surret och vi hade riktigt trevligt och hann diskutera många saker och smida några planer, inte illa!

Nu pluggar jag lite matte men ska nog snart sova :)

Fikafrämmande

Efter fikat var klart kom Ida och Johan förbi och fikade, vi åt av alla sorter och man blev jääävligt mätt, nästan lite illamående av allt socer, men vi sket i det och fikade ändå. Sen for dom och Sanna och Krille kom förbi en snabbis innan dom for vidare på äventyr, och sen kom även Anna och fikade :)

Ikväll kommer Ante och Johan (igen), blir fika då med och bara en myskväll antar jag :) Bara höra av er om ni är sugna på nå fika för det finns så det räcker och blir över!

Del 2

Beslutade mig för att jag kunde ta matten hemma och tog en sovmorgon till 11. Nu sitter jag och äter risgrynsgröt och väntar på att degen ska jäsa klart innan det blir att forma lussebullarna : )

Bakning

Jag har bakat hela kvällen! Johan skrev och frågade om jag hade nå fika hemma och jag svarade att jag självklart hade det och till svar fick jag att han skulle kanske komma förbi och fika ikväll. Jag fick lite halv panik för jag hade ju bara fruset fika, inge färskt så jag drog igång och bakade och nu, några timmar senare har jag bakat 7 sorter och alla utom knäck kakorna ser bra ut, har inte smakat något men jag tror allt smakar bra. Ska vänta med att smaka tills imorgon då finfrämmandet kommer :D 
Men det blir även mer bakning imorgon, på schemat står det lussebullar, kokosrutor med kladdkaka och hallongrottor. Bara jag har kvar tagget så, kan mycket väl bli som så att jag skjuter upp det.

Jag skrev ju tidigare att jag är ensammen hemma och det är ju helt okej, förutom att jag tycker inte om att sova ensammen i huset, är lite mörkrädd ;) Men det brukar funka ändå : )

Ska kolla igenom lite matte nu och se om jag måste på skolan imorgon eller om jag klarar av att sitta hemma och plugga istället : )

Home alone

Pappa for till Umeå för ca 1 timma sen och nu for mamma till Sorsele och lämnade mig alldeles ensam till på onsdag, men de gör inget ;D 

Grattis

Grattis på födelsedagen älskade mamma : )

Gårdagen

Sen sist så har det hänt mycket. Det började med att jag slöade, duschade, fixade frillan och sen hämtade jag upp Amanda och vi for till ica, var meningen att vi skulle handla kyckling och potatissallad till middag men dom hade inget av det så det slutade med max. Vi for tillbaka till Amanda, åt, började göra oss klara och började dricka och efter ett tag kom även Nina och gjorde oss sällskap, vi satt och surrade och hade jätte trevligt och kring halv 8 hämtade vi upp Jossan och begav oss till Emma. Där var det också väldigt trevligt men jag kände att jag inte orkade fara ut så det blev hemfärd istället, väldigt skönt då jag vaknade :) Skönt att vakna utvilad och så.

Idag har jag hunnit hämta bilen och sen inte så mycket mer, nu hade jag tänkt hoppa i duschen och fräscha till mig.

Lördag

Vaknade först kring 9 av att mamma och pappa sprang runt som galningar i huset men lyckades somna om, men sen kommer dom båda in i mitt rum 10 med tusen frågor, pappa undrade bland annat vilken tandborste som var min, ja vet egentligen inte varför för jag lyssnade inte så mycket ;P Mamma började leta efter ett halsband hon ville låna men hon verkade veta exakt vilket hon ville ha för hon gick direkt till trädet och tog ner ett :P Sen fråga hon om hon fick låna min svarta sjal (halsduk) och nog fick hon de. Skönt blev det då dom gick ut, släckte igen och var tysta för då somnade jag om och vaknade kvart över 12, sköööönt med sovmorgon ;)

Ikväll blir det fest för att fira Emma som fyller 18, grattis :)

Fredag

Vi fick middagsfrämmande av Robert, Linnea och Fabian idag eftersom mamma fyller år på söndag och mamma kommer knappt vara hemma nå i helgen, så det blev lite firande idag, blev även som så att dom stannade kvar och såg idol här. Då det var långpaus pratade pappa med Niklas och han skulle bjuda på whiskey om han kom så vi packade in oss i bilar och for till Lif och vi har alldeles nyss kommit hem.

Huset var riktigt fint, och dom har redan hunnit så mycket, synd bara att dom bor så långt bort nu :P

Men nu väntar sängen, godnatt!

Träningspass

Var inte alls taggad för träning innan jag for men nu efter så var det riktigt skönt, och det var gode kul också även fast man tappade bort sig några gånger men vi ska fara mer fredagar så då kommer man nog in i stegen lite :P

Nu blir det duschen sen middag.. sen kanske idol ?

Dagen

For in till stan och var på salongen i 2½ timma, nu är det klippt, färgat, skuret och lite smått och gott, blev fint! Efter det begav jag mig till lillbrogatan där utflyttningen var i full fart, nästan allt var utflyttat, och Doris blev så glad då jag kom, fick massor med pussar!
Klockan 12 blev det lunch med mamma och efter det har jag hunnit vara på bibblan och lämna tillbaka böcker och sen en sväng förbi arbetsförmedlingen.

Nu hade jag tänkt ta ur det som ligger i tvättmaskinen och starta en ny sen ska jag möta upp Jossan på korpen för lite träning.

Telefon

Har hunnit sitta i försäkringskassans telefonkö, men den var bara 2 min så det gick jätte snabbt. Ringde dit för att pengarna för dom sista 8 dagarna jag var med i jobbgarantin inte har kommit in på mitt konto och hon såg att något blivit fel så hon skulle fixa det, sen berättade hon även att jag hade pengar att få ut från den 12-15/6. Visserligen inte alls många dagar eller mycket pengar men hon tyckte att jag skulle skicka in ett papper om dom dagarna också för pengar är ju alltid bra att ha.

Nu ska jag försöka få tag i barnmorskan på öjebyns vårdcentral och sen beger jag mig till stan för att Ida ska fixa min frilla!

: )

Startade en tvättmaskin och det blev inte så mycket plugg, har istället suttit och letat julklappar och jag har några olika alternativ till mamma och pappa, och till N&L har jag ju som redan bestämt mig, och efter det är det ingen mer att ge till så då var det nästan klart, måste bara inhandla allt :) Känns skönt att ha allt klart en månad innan för en gångs skull, men ja var nog ute i ganska bra tid förra året också.

Nu ska jag nog snart försöka sova, blir en lång dag imorgon. Ska vara på Idas salong klockan 9, då blir det att färga slingan, kanske färga utväxten och toppa håret, ska bli skönt, jag längtar! 
Från då det är klart till kvart över 4 vet jag inte vad som händer, men sen kvart över 4 ska jag möta Jossan på korpen för då ska vi på step och sen core, kul att pröva nå nytt för jag vet inte om jag någonsin varit på step, kanske har prövat förr i tiden då jag tränade på step in eller något men inte kommer jag ihåg sånt :P
Sen på kvällen får jag se vad som händer, men det lutar mot idol.

Pengar rulla ut som dom ska, de går bra nu

Eller skulle de kanske vara andra hållet? Haha,

Blev iaf som så att jag satt och pluggade matte hemma, skulle mest bara till lektionen för jag behövde kryssa för närvaron men jag mailade läraren istället :P 
Efter det blev det stan med Ida, köpte 2 klänningar, likadana men i olika färger, himla snygga! Tror det blir att ha en på typ julafton och en på nyår om jag nu behåller båda, men ja tyckte som om dom så jag gör säkert det. Sen blev det 3bhar, ska slänga ut alla gamla typ och till sist två på leggings.

Då vi var klar på stan hämtade jag upp Doris och vi for till munksund och tog en prommis med Samantha och Egon, riktigt skönt i det här vädret! 

Nu hade jag tänkt tvätta lite kläder och så från det jag har haft med mig till sthlm, sen blir det kanske att plugga lite ikväll om det inte dyker upp något annat skoj.

Full fart

Inte ska ni tro att man får vila och ta det lugnt då man har tagit sig hem från huvudstaden, nejdå, det är bara att gå upp 6 för att fara på spinning, fyyyy!

Nu ska jag duscha, äta gröt och sen väntar en matte lektion, inte heller så ösigt.

Hemma!

Mamma kom och mötte mig på Kallax och sen fick jag köra bilen hem, värsta kul då man nästan inte gjort det på en vecka, hon tyckte jag körde fort? Vet inte vad hon pratade om :P 
Jag är dock helt speedad, vill göra massor och så nu då jag kommit hem men vet inget jag egentligen vill göra så jag ska nog lägga mig i sängen och sova för jag kommer nog slockna fort bara jag försöker.

Godnatt piteå!

Arlanda

Vi satt i soffan hemma i Stortorp då Jonas kom på den smarta iden att kolla om det var nå trafikköer eller något i sthlm eftersom att presidenten i Ryssland kom till sthlm igår och då hade dom stängt av e4an och alla på och avfarter, och självklart såg vi att han skulle hem idag så det skulle bli lite avstängt och det kunde bli svårare att ta sig fram mellan 16.30 och 21 så vi fick lite panik. Var meningen att vi skulle åka 7 men då vi läste det tog vi allt och for så vi for kring 6 istället. Självklart mötte vi inte precis några köer och vi var här 10 i 7 så nu har jag varit här i över en timma. Jessica höll mig sällskap till halv 8 och sen har jag suttit själv men jag blev så less så nu köpte jag en halvtimmas internet tid bara för att fördriva tiden, får nog ändå gå på planet om en halvtimma.

Nu är boendet i hemavan bokat över nyår, blir som så att jag och Amanda bor på ett vandrarhem, kommer bli skit kul! 

Och nu hade jag inget mer att skriva så vi hörs då jag kommit hem till P-town, någon gång efter 11. Hejs!

4 timmar

Vi har varit in till stan ett tag och köpt skor åt barnen, nu väntar middag och sen om 2 timmar ska vi börja bege oss till arlanda, planet lyfter ju trots allt 9 så.

Hemfärd

Gick upp kring halv 11 idag och jag sitter fortfarande i min pyjamas och bloggar, ser tv och pluggar samtidigt, det går faktiskt riktigt bra ;D

Ikväll börjar hemfärden till Piteå, ska bli skönt att komma till mitt hem, min familj, mina vänner och min säng ;D Trivs väldigt bra här men det är alltid skönt att komma hem! Kommer säkert hinna göra någon mer resa hit :)


Barnflicka/hembiträde

Efter sist har jag inte rört mig många knop förutom att jag diskade och städade undan allt i köket, startade en diskmaskin och lite sånt. Har mest suttit i soffan framför datorn och tvn efter det, har helt enkelt inte orkat röra på mig :P Jessica tycker det är jätte skönt att ha en barnflicka/hembiträde men snart är det slut med de lyxlivet för henne och jag åker hem.

Nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen, se lite hells kitchen och sen sova. Imorgon blir det sovmorgon och sen ska jag packa, men planet går ju inte förens 21.10 så det är lugnt :) Men godnatt alla.

2 x oth

Hann se båda avsnitten och man blir alltid lite arg för att det slutar då det är som mest spännande.

Jonas har varit hemma ett tag, men han for igen, nu väntar jag bara på att resten av familjen ska komma hem så ska vi äta middag.

Sen så måste jag lämna tillbaka mina nya älsklingar imorgon, vänster foten var påtok för liten så jag ska lämna tillbaka dom nu och sen ska jag fara och pröva 38an i piteå.

Ensam

Familjen for på Linneas ridning och jag är kvar hemma, ska nog se det oth avsnitt som jag missade förra veckan och sen se det från idag om jag hinner. Bäst att passa på i tystnaden =)


Pinsamt

Följde Jessica till skolan idag och än en gång har mattesnillet fått mig att inse massa grejer, men efter ett tag blev jag less och trött så jag beslutade mig för att åka kommunalt hem, hur svårt och jobbigt kan det vara tänkte jag.
Jessica gav mig bilnyckeln och sa att jag var tvungen gå ut och hämta husnyckeln ute i bilen för hon hade nog glömt den där, själv skulle hon gå till sni lektion. Än en gång tänkte jag inte mer på det och gick ut, låste upp förardörren och självklart börjar larmet gå, jag fick panik och började trycka på alla knappar och det slutade iaf, men jag fick nästan en hjärtinfarkt där jag stod mitt ute på skolgården ;P
Då det var avklarat gick jag ner och tänkte åka med 12an till Alvik där jag skulle ta t-banan till Farsta så jag hoppade på och kontrollanten kom för att titta på mitt åkkort och jag visade det och tänkte inte mer på det och stoppade ner det, sen gjorde han något och bad om att få kolla på det igen, och självklart så hade det ju gått ut igår, men inte kom väl jag ihåg det, så det blev lite pinsamt där också, men det löste sig med en smsbiljett :P
2 grejer på väldigt kort tid.

Sen hoppade jag på t-banan till Farsta och sen bussen hem hit, men allt där funkade bra, och jag tog mig hem! Jessica ringde för ett tag sen för att kolla så jag hade tagit mig hem ;)

Har även hunnit få tillbaka ett av mina uppdrag och jag fick VG på det trots att jag inte trodde det, hade fel på några uträkningar men hon verkade tycka om mina andra svar så hon gjorde mig lite gladare :)

Nu ska jag gå och göra nå lunch, hade tänkt äta lunch i Farsta då jag likaså var där men då insåg jag att jag var tvungen köpa en ny biljett och det var så krångligt så jag sket i det  :P

Balett

For in till slussen och mötte upp Pontus, vi åkte vidare till Mariaplatsen för att sen gå på en dansföreställning som anordnades av Pontus flickväns klass, innehöll massa olika danser och de var kul att se  :)

Nu sitter jag "hemma" igen, ska väl snart gå och sova antar jag, börjar bli trött och jag ska upp tidigt imorgon.

Redface!

Ett av barnen på Linneas fritids påpekade att jag var väldigt röd i ansiktet, sen kom hennes mamma, som jag träffat några gånger förut och frågade om jag hade varit ute och power walkat.. Jag måste verkligen vara röööd!

Nu ska jag åka in till stan, vi hörs!

Skitväder

Det regnar fortfarande, visserligen inte lika mycket men ändå, jag vill inte gå ut men jag måste. Ska snart gå och hämta barnen och jag hoppas att inte alla andra barn blir rädda för mitt röda ansikte och får mardrömmar inatt ;)

Måndag

Idag tog jag sovmorgon ett tag eftersom alla var borta, det var skönt :D Däremot så spöregnar det här och jag skulle behöva gå ut med Viggo nu och sen ska jag hämta barnen klockan 3, det känns inte alls så lockande. Ska även plugga lite matte nu, men det gör jag mer än gärna istället för att gå ut..

Är lite tomatröd i ansiktet från solningen igår, är mest bara röd där ögonskydden låg, skulle väl egentligen behöva bjuda på en bild men jag tror det är mer än ni klarar av ;)

Sol

Jag och Jessica tog en promenad förbi Linneas och Sigges skola/dagis eftersom jag ska hämta dom imorgon, så det är ju bra om jag hittar ;D Sen gick vi förbi och solade ett tag och nu har vi nyss varit ute med Viggo. Tror det blir en tidig kväll ikväll, måste läsa min tidning som jag köpte idag.
Imorgon blir det sovmorgon för alla far senast 8 härifrån och då ska jag somna om hade jag tänkt, iaf till 11 ;)

Söndag

Somnade kring halv 12 igår och idag kunde jag ändå sova till 10 i 10, skönt att bara 1 av barnen var hemma så man kunde sova ut lite ;D
Jag begav mig iaf till Nacka eftersom jag var ute efter ett par skor och om jag hade tur skulle butiken ha min storlek där men det hade dom ju självklart inte så det slutade med att jag köpte dom på Eurosko istället, mer än dubbelt så dyra men då är dom ju iaf äkta och säkert mer hållbara, får bara se om jag behåller dom eller om jag lämnar tillbaka dom. Tycker egentligen 800 är för dyrt för ett par skor, men bra vinterskor kostar väl, eller ?
Köpte även en klänning som passar bra till skorna jag köpte igår ;D

Ikväll blir det nog bara lugnt och imorgon ska jag fara och träffa världens bästa Pontus, ska bli nice! : )

Dansbandskampen

Kvällen har bestått av god middag, en grogg, baylis, dansbandskampen och lite körslaget. Sitter och hjälper Jessica med musik till hennes mp3 och sen får vi se vad det blir, sängen eller? ;D

Stanrunda!

Har varit i stan idag och kollat på Jimmy Choo kollektionen men jag hittade inte så mycket jag ville ha eller som jag ville lägga ut pengarna på så det blev ingenting där. Eller jag hittade ett par skor men dom var för dyra enligt mig ;D
Sen gick jag iaf på Deichmann och köpte ett par skor och en handväska, skulle egentligen köpa ett till par skor men dom fanns inte i min storlek längre, dom hade tagit slut sen i tisdags =/ Men imorrn ska jag till Nacka och kolla om dom har dom där.

Nu ska jag följa Sigge och leka med hans hamster, hejs :D

Lördag

Vaknade först 7 idag och sen har jag halv sovit till 10, men jag kunde inte somna om helt eftersom att båda barnen var vakna och busade på och jag är lättväckt, men det var skönt att ligga kvar och dra sig ändå :)

Nu for Jonas och Sigge till globen eftersom dom ska och se Moster Truck och Jessica och Linnea far till fotbollsträning nu så jag får lite ensamtid, skönt :) Ska duscha och göra mig klar och sånt för då dom kommer hem bär det av till stan :)


Kvällen

Nu har man sett idol och om inte Eddie eller Reza åker ut så blir jag arg, kan inte tycka att någon av dom var bra idag och båda förstörde låtarna, orginalen är mycket bättre!

Nu är det väl bara att invänta slutresultatet och sen sova, har varit trött länge nu :P Tar på krafterna att ha semester ;D

Pizza Hut

Dagen har bestått av vindrickande, iaf för Jessica och den andra, vad hon nu hette? Sofie? Vi satt och surrade lite och sådär och sen kring 6 åkte vi till pizza hut och hämtade upp pizzor och begav oss hem, var ju till och med jag som körde, lite läskigt !

Nu ska vi väl invänta idol och dega massor i soffan, skönt med lugna dagar och tidiga kvällar på semester ;D Var tänkt att vi kanske skulle åka och se High School Musical imorgon med Caroline från pite och Kevin Borg men det fanns bara 12 och Linneas träning slutar då + att jag och Jessica var egentligen inte så värst sugna så vi sket i det.


Fredag

Idag sitter jag återigen på skolan, mattesnillet (Tobias) har just varit och haft genomgång med mig och nu kan jag ju faktiskt förstå hur en kurva ser ut bara genom att titta på ekvationen, hur bra är inte det? Men frågan är ju egentligen kommer det vara glömt imorgon? Kanske det, mycket möjligt!

Jessica slutar mellan halv 12 och 12 idag, då åker vi och hämtar barnen, far och handlar vin och annat för här dricker man tydligen vin så tidigt som möjligt på fredagar :P Sen ikväll blir det pizza hut, idol och mys!

Imorgon blir det att titta på Linneas träning och sen ska vi och göra stan, Jimmy Choo släpper ju sin kollektion där imorgon så det kan bli kul ;> Efter det blir det kanske till och med en bastu, inte illa! Ska även försöka hinna träffa Pontusi helgen, annars får jag ta det på måndag el. tisdag.

Aja, ska forstätta med matten nu, hejs!

Avslut

Jag och Jessica har pluggat lite psykologi som gick bra, ska bara skriva in allt på min dator så jag sen kan skicka iväg det då jag kommer hem. Sen så satt hon och läste i min bok om drömmar och Freuds teorier fanns ju med där och det stod bland annat att om man drömmer om att få tänderna utdragna eller att man tappar dom så betyder det att man är rädd för att kastrerars, och det drömmer hon ofta om :P

Nu väntar sängen för det blir en tidig morgon imorgon, matte boken är redan packad!

Sen så ringde jag till bibblan idag och hon förlängde mitt lån, söt tant där :) Godnatt.

Nackdelar

Har just varit ute och gått med Viggo på en runda som kanske skulle ta 20 min i normala fall, men då man går med han tar det 45, man har verkligen allt emot sig om man behöver skynda sig lite. Han är en chihuahua, vilket medför korta ben, han stannar, lukar, kissar och är alltmänt tjurig nästan varje meter. Ibland kissar han två gånger på samma tuva bara för att. Det är verkligen inte min starka sida att gå så sakta så jag blir nästan lite irri ;P Plus det blir ju så kallt att gå så sakta, men sånt får man leva med då man tar ut hunden :)

Däremot är det väldigt kul att kolla på alla fina hus som finns här omkring, hade man haft några miljoner hade man köpt i sommarstuga här i form av ett hus, jag menar, jag skulle ju aldrig svika Piteå helt!

Dag 3

Efter skolan blev det att fara och köpa ett nytt kollegie block, tog slut idag ;D Sen blev det hem och äta. Nu surfar jag lite och sen får jag se vad det blir.

Kom dock på idag att jag glömde låna om min bok igår och nu är det ju försent, ska ringa dit och höra nu om det går att förlänga den utan att jag kommer in med den :P


7 timmar

Kom till skolan halv 9 och då började matteplugget, la bort boken för ett tag sen så det blev i princip 7 timmars matte pluggning idag, inte illa ;D Imorgon ska mattesnillet gå igenom nästa grej med mig och han tyckte det var en jätte rolig grej medans jag kanske inte ser fram emot det lika mycket, men måste man så går det.

Nu ska vi bege oss hem, hejdå!

Skola

Jag är tillbaka i skolbänken, nästan iaf. Följde med Jessica till hennes skola idag och jag har suttit och pluggat matte från 9 imorse tills nu. Går ändå hyfsat bra för tillfället. Har även hunnit få hjälp av mattesnillet, varför är inte jag så smart? Varför ser inte jag lösningarna utan att behöva räkna ut allt? Varför förstår jag inte allt som han? Många frågor men så lite svar. Aja, jag får fortsätta plågas med matten, synd att inte han kan göra mina prov för då hade det blivit spikat!

Jessica är på möte och jag sitter alldeles själv i deras arbetsrum, blev lite less på matten så jag tog en liten paus och surfar lite. Får se när jag far härifrån men jag ska nog iaf stanna till 2 för då slutar mötet. Jessica slutar 5 men jag tror nog jag far före det, men då måste jag först åka 12an till Alvik sen tunnelbanan till Farsta och sen buss hem till dom. Det kändes mycket bökigare än att åka bilen, men samtidigt blir det nog jobbigt att stanna till 5 så jag får se hur det blir :P

Aja, dags att återgå till matten, hejs :)

Efterlyst

Sitter och ser efterlyst nu, blir nog att sova efter de slutar. Det tar på krafterna att vara i huvudstaden och irra :)

Vilse?

Det gick bra att ta både bussen och tunnelbanan in till t-centralen, jag börjar ju hitta riktigt bra nu =) Vi var på stan ett tag men jag hittade ingenting, kanske blir att fara till farsta centrum sen någon dag.
Klockan 5 mötte jag upp min kusin i farsta och vi for hem till dom. För ett tag sen var jag ute och gick med deras hund och jag gick nästan vilse, haha :P Men det var kul att titta på alla fina hus som finns här.

Har ni hört att det var typ skottlossning här i närheten av där vi bor, läskigt ;D

Nu blir det att plugga lite, hejs :)


Dag 2

Igår somnade jag till tv kring halv 11 sen vaknade jag ungefär kring 12 av att Jessica kom hem och konserten hade tydligen varit väldigt bra. Sen somnade jag om och vaknade när alla andra vaknade men jag låg kvar och halv sov tills dom for, då somnade jag om på riktigt!
Gick upp halv 10 och nu har jag nyss ätit frukost, ska hoppa i duschen nu och göra mig klar, ta med Viggo ut på en promenad och sen ska jag ta mig in till t-centralen för att möta Ida. Väldigt bökigt att först åka buss för att ta sig till tunnelbanan och sen ta tunnelbanan till stan, men det går säkert bra :)


Dag 1

Skrev just ett inlägg men det försvann för jag blev utloggad från internet så nu får jag göra ett nytt försök.

Vi landade kring 12 och jag och Ida begav oss upp till skycity för att äta lunch innan vi tog bussen in till stan. Vi irrade omkring och letade ett ställe som inte gick så bra och mer tänker jag inte gå in på det ;P

Kring halv 3 tog jag tunnelbanan till farsta där min kusin kom och hämtade upp mig och sen begav vi oss till stallet för att Linnea skulle rida.

Ikväll har jag varit barnvakt och hundvakt, men barnen sover nu, tror jag då iaf. Ska snart gå ner och bädda min säng, lägga mig och se dh och bara mysa :)

Får se hur mycket det blir att uppdatera i veckan, tog ju med min dator så det skulle bli lätt att göra allt sånt eftersom Jessica sa att dom hade trådlöst i huset men då jag kom fram visade det sig att dom hade mobilt så det blev lite skillnad. Kommer ju visserligen uppdatera, är ju bara att ta deras datorn men vi får se :)

Avfärd

Nu ska jag packa ner datorn och det sista, som tex tandborsten och sen bär det av, dom är väl här på 20 min eller liknande så :)

Några bilder från i lördags:


Snart dags

Packningen är i stort sett klar, men jag förstår inte hur jag alltid lyckas packa så mycket ? Har ju bara packat kläder för 7 dagar men ändå är väskan full, förstår inte hur det går till för jag har verkligen tänkt på vad jag packat :P

Har även pluggat lite och nu ska jag fortsätta skriva om förändringen i piteå, jag hatar det men de ska vara klart på torsdag och det skulle vara väldigt skönt att inte ta med det till sthlm.

Sen blir det sova, ska upp 7 imorgon, så god natt.!

El

Nu har elektrikerna och Jossan farit, dimmer funkar nästan som den ska, man måste bara vara lite hårdhänt ;D

Ska börja packa nu, börjar väl bli dags, tur att man inte behöver ha med så mycket, kan ju tex lämna hårfön och sånt hemma eftersom det finns i huset, väldigt skönt. Blir även skönt att ta med datorn, ;D

Sen måste jag berätta vad min snälla mamma har gjort. Hon har försökt fixa en biljett till pink åt mig men tyvärr kunde inte Marie få tag i någon mer men det är ju tanken som räknas :) Jag blev då iaf glad.

Bort gjort

Äntligen hemma! Började med att jag for till skolan och var där mellan 10 och 12, det gick ju bra i början men sen blev jag arg och less så jag for, det är verkligen så lätt att hata matte c! 

Blev att luncha med mamma efter det så då blev man lite gladare, och sen blev det banken, posten och till sist bibbland. Sånna där ärenden man måste göra men som egentligen är tråkiga att göra.
Har även varit förbi ica och inhandlat lite glögg och lite ingredienser till mjuk pepparkaka eftersom Plupp kanske ska komma förbi sen och fixa våran dimmer eftersom ingen verkar få till den från min familj och då lovade jag att bjuda på det så det är bäst jag håller min del :D

Men nu blir det vila en timma, hejs : )

Måndag

Nu har man varit och tränat och sen ätit frukost. Ska snart gå och duscha och sen förbereda allt jag måste ha med in till stan, det är en hel del det!

Busy

Imorgon kommer jag ha fullt upp hela dagen, tror jag då iaf. Ska packa, måste på bibblan, ska tvätta kläder, ska till skolan, ladda mp3n, skriva ut biljetten, måste till banken osv. Men det blir nog bra :)

Perfekt!

Pratade just med Ida och hon ska också flyga till stockholm på tisdag klockan 10.25 så vi flyger tillsammans, blir helt perfekt! 
Då vi kommer fram ska vi även ta en sväng på stan, det här kommer bli bra, nu slipper jag irra omkring själv på flygplatsen, nu har jag istället en flygvan tjej : )

Söndag

Niklas, Linnea, Herman, Doris, Robert, Linnea och Fabian har varit här idag och vi har fikat och myst. Fick mig även massa mys med Herman som somnade i min famn.

Nu ska jag se lite oth och sen blir det nog inte så mycket mer ikväll, blir väldigt lugnt.

Farsdag

Vaknade för ca en timme sen av att min kusin ringde, hon hade fått en biljett till pink på tisdag så hon ville bara meddela att hon skulle bort ett tag på kvällen, men inte kan man ju tacka nej till biljetter dit :)

Nu blir det att gå upp och duscha sen kanske undersöka vart min familj är.

Resultat

Jag vann inte bowlingen men det hade jag då inte förväntat mig heller ;P

Efter vi var klara skjutsade Therese mig till Erik där det var fest och sen blev det utgång, orkar inte gå in på kvällen och nu ska jag nog sova, så god natt  :)

Klot

Blir att fara och bowla 8-9 med tjejerna + Andreas, blir nog även nån öl ikväll : ) Ska tupera håret lite nu så det ser mindre skitigt ut ;D

Galleria

Blev fika i gallerian med Therese, Amanda, Louise och Sanna. Efter vi var klara där for vi förbi Sanna ett tag och nu är jag hemma :) Ska snart börja med middagen, blir gott ;D

: )

Vaknade kring halv 12 och då jag gick upp såg jag till min stora glädje att det hade kommit massor med snö och att det snöade stora flingor, åh va mysigt! Blev väldigt glad :)

Idag blir det fika kring halv 3 med tjejerna som jag nämnde igår.

Finfrämmande

Therese och Louise kom förbi för ett tag sen så vi har suttit ute i bilen och surrat, trevligt att träffa Therese igen, är ju väldigt länge mellan gångerna.

Imorgon blir det fika med Therese, Louise, Amanda och Sanna, ska bli mysigt men förövrigt vet jag inte vad som händer, det återstår att ta reda på, kanske far och busar med Sanna&Sanna.

Impuls

Bokade just stockholms resa, far dit på tisdag och kommer hem onsdagen efter. Blev lite impuls och det var inte riktigt likt mig med jag tror det kan bli bra!

Dog!

Har just sett cirkus möller och sean banan var med och jag höll jävlat på att dö av skratt då jag såg det :P Så hemskt!

Thai

Hade inga hål hos tandläkarn, hur bra var inte det? Däremot råkade hon göra illa mig ett x antal gånger, började fundera om det var med flit där i slutet :P 

Aja, efter det blev det lunch på lyktan innan vi skulle fara. Då jag kom dit stod maten på bordet och var betalad och klar, tack gummsan ;> Tog bilen, Sanna körde, vi tog en liten shoppingrunda och jag köpte två tröj/klänningar på hm för 99:- styck och sen hittade jag mig snowjoggers, har letat länge och nu hittade jag några för en hundring och jag är överlycklig!

Var meningen att jag skulle laga middag ikväll, hade planerat och allt men då skulle pappa ut på valdino med nå karlar så jag och mamma tog med Birgit och Maria och for till Thai Garden och åt middag där. Det var gott men starkt, ingen vågade ens smaka det eftersom jag höll på att brinna upp, kunde knappt äta nå av det eftersom det var för starkt.

Nu är jag hemma, ser lite idol, får se om det blir att hitta på något då Ida varit klart på derbyt som även jag hade velat vara på, men fick prioritera mat istället.

Men nu mer idol, hejs!


Mina skor  

Slut

Nu är provet gjort och skolan är slut för dagen, det kändes ändå helt ok så nu väntar jag bara att min lärare ska maila mig och säga att jag spikade det! Haha! Skämt åsido, jag väntar på att han ska maila och säga att jag klarade det :)

Nu ska jag göra mig klar, fara till tandläkarn och sen far jag och Sanna till luleå för en shoppingrunda. Måste även tillägga att vi är värsta ekonomerna ;)

Fredags planer

Nu far jag till skolan för att göra provet, wish me luck! Nämen det ska säkert gå bra, borde då iaf få g på det så jag är nöjd ;D

Får se hur länge det tar om jag far förbi Linnea ett tag eller något för sen ska jag till tandläkarn halv 12 och efter det sätter sig jag och Sanna i bilen och beger oss till luleå för lite shopping, får se om vi hittar något.

Var ju även tänkt som så att jag skulle hinna och färga slingan men ja tror det kan bli lite tajt om tid nu eftersom det blev luleå, måste nog ta det nästa fredag även fast jag var väldigt sugen idag!

Nu vet ni mina planer om jag inte skulle hinna skriva nå mer förens ikväll :D

Kvällen

Samanta blev klar kring 9 så vi sket i allt ikväll och jag fortsatte plugga på min matte, förhoppningsvis kommer bara saker jag kan på provet ;D

Har även bestämt mig för att skippa träningen imorgon och sova 2 timmar längre och hinna plugga lite innan jag måste till skolan för att göra provet, sen blir det tandläkarn halv 12 och efter det blir det att fara till lule med Sanna. Om det inte är allt för dåligt väder ska jag nog ha min nya klänning från idag :D

Men nu väntar nog sängen, även fast jag sovit ett tag ikväll ;>

vart är du?

Samanta har fortfarande inte hört av sig, undra när hon är klar, hoppas snart :D

Snow

Efter spinningen for jag hem, duschade och begav mig till skolan. Hatar fortfarande matten men what to do, det är ändå prov för mig igår.
Efter det for jag hem ett tag, sen hörde jag att Sanna och Elin skulle och luncha på stan och Sanna kände sig generös så hon bjöd mig på lunch ;D Inte illa att ha sånna vänner :D Sen har vi strosat runt lite på stan, blev att köpa lite smink och en skjort-klänning, allt var såklart på massa rea!

Klockan 3 var vi less på stan så Sanna begav sig hem och jag gick upp till fam. Ermebring/Lindkvist. Mös med Herman lite och sen blev jag även bjuden på middag, stuvade mackisar med korv + bröd och tzatziki, väääldigt gott!

Nu är jag hemma, ska se lite tv och sen ikväll ska jag nog pola med Samanta :)

Spinna

Nu är man hemma från spinningen och är nyduschad. Ska börja föna håret nu och sen bege mig till skolan för lite matte plugg, och sen måste jag även tanka, hur kul är ens någon av dom tre sakerna som jag har/hade på min to do list idag?

Morgondagens lista är inte heller så mycket bättre, träna, prov och tandläkarn. Hur har jag egentligen lagt upp det där? :P 

Aja, har inte tid att sitta här nå mer, hejs :)

Plugg, plugg, plugg.

Jag stängde dörren till där mamma satt och genast gick det lättare att koncentrera sig igen :P Så ikväll har jag också pluggat massor, känns skönt. Har även sett greys.

Hade bara tänkt slänga in ett lite snabbt inlägg och sen lägga bort datorn och göra mig klar för sängen eftersom att strömmen försvinner 11 ikväll.

Imorgon blir det spinning klockan 7, känns väl inte allt för ösigt eftersom jag är lite snuvig och det är andningen som far först då jag är det och tränar men ja ska göra ett försök ändå, förkylningar håller ju i sig så länge så. 
Efter det blir det hem, duscha, skola och sen får jag se!

Störningar

Sitter och pluggar lite nu efter en god middag och allt går bra tills mamma börjar prata i telefonen, jag kan bara inte stänga ut hennes röst. Jag kan ha igång tv, musik, radio utan att det rör mig det minsta i ryggen och det funkar lika bra ändå, men jag kan bara inte koncentrera mig då hon pratar, det går inte. Visserligen kan jag inte alltid koncentrera mig i ett klassrum då folk sitter och småpratar heller, det var jobbigt på högskoleprovet då man hörde hur "vakterna" småviskade till varandra. 
Aja, ska väl försöka fördriva tiden tills hon är klar, men det kan väl ta en timme eller två.

Inte planerat!

Dagen har verkligen inte gått som jag planerade. Gick upp 7 för att jag tänkte fara till skolan, men ja mådde lite konstigt och var helt slut så jag sket i den och tänkte att jag fara på matten istället klockan 12 så jag gick tillbaka till sängen efter min dusch. Ställde klockan på 11 och somnade om, sen vaknade jag och kände mig utvilad och låg bara och väntade på att klockan skulle ringa, men det gjorde den aldrig så jag tog mobilen och kollade vad klockan var och till min stora förvåning var den 14.05. Vad hände där? Då upptäckte jag att jag aldrig startat larmet, jag bara ställde det :P 
Kändes dumt att missa matten men ja får fara imorgon och göra provet på fredag istället, det gör inget :)

Nu ska jag gå och plugga vidare på allt annat, har fortfarande kvar lite motivation till det så det är bäst att passa på :)

Duktig tjej

Har pluggat massor ikväll och jag känner mig riktigt duktig, nu hade jag tänkt borsta tänderna och så innan jag fortsätter med lite mer plugg, har som kommit in i nå flyt nu så det är väl likest att fortsätta då jag har orken :)

Imorgon blir det skola med psykologi och sen matte. Känner inte tagget för matten men det ska nog gå bra, snart prov, typ på torsdag eller fredag.

Men godnatt för ikväll :)

enskild, hb, ab

Var väldigt skönt att vila ett tag innan jag tog tag i middagen, på dagens schema stod det fyllda kycklingfileer, och det blev väldigt gott.
Nu sitter jag och pluggar lite men internetsidan barkade så jag får se om den funkar på ett tag så jag kan fortsätta eller om det blir slut för ikväll.

Dagen

For till skolan enbart för att få några frågor vi skulle svara på av vikarien (våran vanliga har ny fått barn), men vi fick själv välja om vi ville sitta kvar och göra dom eller fara men hon skulle inte vara kvar på lektionen så jag for efter ett tag :P 
Svängde förbi ica och handlade lite till middagen ikväll och sen begav jag mig till munksund. Min kusin var till stor hjälp, ska kolla på lite av det ikväll och se så allt blir bra :)

Sen så följde jag min moster och skjutsade min kusin och mina kusinbarn till kallax eftersom dom skulle flyga hem, var lite sällskap i bilen :)

Nu ska jag iaf lägga mig och se lite tv och inte göra något för det har varit full rulle hela dagen.

Nyvaken

Nu var det bara att stiga upp, ta sig en snabbfrukost, t.ex en banan, och bege sig till skolan, kuuuul ;D haha, neej, verkligen inte :) Men sånt man får leva med, hejdå : )

Plugg

Har suttit lite med matten och det gick bra tills jag kom till nästa grej så det blir att ta med boken imorgon ;P Har även kollat lite på företagsekonomin och den ser snart helt ok ut, men det är ju 10 dagar kvar innan den ska vara inne så :)

Nu ska jag sova, blir skola imorgon, godnatt!

Kvällen

For och hämtade upp dom och vi begav oss till munksund där det blev mycket surr men även lite matte hjälp, tror jag har fattat nu, eller är det x så blir det 1 och är det inget x så kan man bara skriva 0, det är bara så det är och man behöver inte förstå vart det far eller något det bara är så, punkt slut. Mig gör det inget eftersom det blev bara en sak mindre att lära sig :P

Nu ska jag iaf lösa talen och se så det blir rätt samtidigt som jag har tänkt se csi.

Imorgon blir det att fara till skolan sen efter det ska jag till munkis igen och hälsa på där, tar även med matten om det nu skulle vara som så att allting inte har fastnat, men ska även säga hejdå eftersom dom åker imorgon.

Men nu väntar matte och tv, hejs!

Ojdå

Efter sist så åt jag då lunch sen somnade jag och jag vaknade för kanske en halvtimme sen så det blev en lite pn på 3 timmar :P Nu ska jag fara och hämta upp mamma och Fabbe innan vi beger oss till munksund, hejs: )

Hemma

Nu har man varit klart på stan, klockan 12 lämnade jag min kusin hos frissan för att fara hem. Hittade inget spec på stan men jag var bara ute efter sminkborttagningsservetter och det var det enda jag kom hem med också så jag är nöjd!

Nu ska jag äta lunch sen vila ett tag, är grymt trött idag och jag förstår inte riktigt varför, lite för att jag sovit för lite timmar inatt men såhär trött brukar jag inte vara efter så många timmar, det måste vara något mer bakom det hela men jag orkar inte tänka mer på det nu.

Dags snart?

Börjar det inte bli dags att folk som bloggar vaknar snart och slänger in ett inlägg, jag tycker då det men det verkar inte som om att det kommer hända snart ändå.

Måndagmorgon

Det börjar bli jobbigare och jobbigare att gå upp på träningsdagarna, måste börja somna tidigare än 2 om jag vill vara utvilad. Sen så skulle jag även behöva hitta min motivation igen, den fanns ju där för längesen då vi började träna men nu börjar den svika lite, men hur kul är det att gå upp då det är mörk och kallt ute? Ett plus är dock att mamma och pappa städat garaget så nu slipper man gå ut för att ta sig till bilen ;D

Nu hade jag tänkt börja göra mig klar lite smått, ska möta min kusin på en timme och jag orkar inte stressa så : )

Sova

Nu är det dags att lägga bort datorn och sova, så god natt : )

Helgen i bilder

Lovade ju att lägga upp bilder så det är väl bäst jag gör det :D
Fredag:

och såhär kul hade Sanna på fredagsnatten:
Lördag blev det bara en bild:

Middag

Har just ätit middag och nu ska jag fortsätta se reprisen av greys som jag missade i onsdags.

Ett under

Igår blev det att fara till Gugge och festa med dom, väldigt längesen man träffade många av dom som var där, var trevligt där och sen blev det utgång på statt där det var mycket trevligare igår än i fredags, var stor skillnad! Ett tag innan dom stängde gick jag och Emma för att hämta ut jackorna så vi skulle slippa stå i kön och sen gick vi till adana och köpte med oss mat till henne. Blev även som så att jag sov där och vi vaknade halv 3 idag, hur fan gick det till kan man ju fråga sig men skönt var det :P
Sen att jag då dessutom inte var bakis idag heller måste vara ett under, ja kanske är tillbaka till mitt gamla jag som aldrig blev bakis. Näe, tror jag knappast, blir säkert bakis nästa gång :P

Ska lägga upp bilder sen idag =)

RSS 2.0