slut

Dagen har bara varit lugn, fam Ermebring/Lindkvist har varit här, jag har varit och ätit med fam Wikman/Ålund, sen har jag varit ute med snöhunden Doris och efter det blev det bara slappande i soffan framför os med fam E/L igen.

Nu ser jag lite hockeyfinal, snart är os slut, känns tråkigt, skulle vilja att det fortsatte en vecka till :D

Efter matchen och filmen jag ser blir det nog att sova, imorgon ska jag plugga lite och sen blir det prov där vid 1, tror jag då :)

Söndag

Blev lite ändrade planer igår kväll, fick mig en sovkompis i form av AW, vi mös med hundarna och tog extra lång sovmorgon idag :D

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske duscha? sen får jag se.

Kvällen

Efter middagen gjorde Pilla sig klar eftersom hon varit ute och gått innan hon kom till Anna, sen for vi ut och skjutsade lite folk, var i stan en sväng och sen inte så mycket mer. Kom hem för ca en timma sen, såg då svensken tog brons i skidor, sen blev det slutet av på smällen och nu ser jag criminal minds :)
Tror dock jag ska gå och sova snart, förhoppningsvis är det finväder imorgon, då blir det skoter, blev ju då inget idag.. tror jag sov för länge och sen då jag vaknde snöade det massor ;P

Lördag

Vaknade kring 12 idag, duschade, gjorde mig klar och begav mig till Anna för att äta bullens med henne :) Sen for vi in till stan och strosade ett tag, for förbi Willys och då vi kom dit hade dom tre renar där ute, så jävla söta! Kommer bilder på dom sen ;D
Efter willys for vi in på dollar en snabbis och nu är vi hos Anna igen, blir middag här med henne och Pilla sen får vi se vad som händer och sker :)


Kvällen

Vi åt go middag idag, kött och pommes, sen tog jag det bara lugnt och gjorde mig klar, hade tänkt fara och umgås med Anna, Öhman, Nico och Ollemao men mitt i allt kände jag bara att jag inte orkade göra något och jag ville ta en prommis så jag for till lif och tog med mig Doris på en prommis i snövädret, men skönt var det : )
Sen då vi gått klart for jag förbi och sa hej till mina vänner och nu är jag hemma, ligger i sängen, ska snart sova :)

Imorgon blir det skoter om vädret tillåter :)

Lif

Jag drog med pappa till lif för att hälsa på fam. Ermebring/Lindkvist, mysigt att gosa lite med Herman, tyvärr så var Doris inte lika mysig idag =/ Vi har iaf varit där och surrat och sen begav vi oss till ica för att inhandla middag till ikväll och nu är vi hemma. Har nyss startat en tvättmaskin och jag funderar på att gå och duscha.

Fredag

Även fast man inte gör något spec på veckorna är det ändå skönt att det blir helg och man kan ta det lugnt utan att ha dåligt samvete, haha :D

Aja, ska göra nå vettigare nu : )

Valentines Day

Hann bli klar innan hon kom, hann till och med gå ut och låsa innan hon var här, inte illa :D Vi begav oss mot lule, åt på allstar, såg lite os och bara mös på där innan vi begav oss till bion. Däremot åt vi nog lite väl mycket mat för vi orkade inge godis, och är det någonting Linnea lärt mig så är det att man alltid orkar godis, men ikväll gick det faktiskt inte. Filmen var riktigt bra och mysig, vi var bara 7 pers i biosalongen och det gjorde inte mig någonting :)

Då vi kom hem till pite följde Amanda mig in ett tag, hon väntade på Björn och jag bar in massa ved inför natten och morgondagen, sen for hon och jag fortsatte se curlingen, tyvärr så går det inte så bra för Sverige som ligger under med 6-2 så jag ska nog stänga tvn och sova.

Sen till något äckligt och ointressant, idag stod jag och kollade på min tungpiercing, har funderat på att stoppa in en kortare stav så jag skulle kika lite på hur lång den egentligen är, men då upptäckte jag att det har blivit något beläggning på kulan där staven skruvas fast som var hård, gick inte bara att pilla bort det lite lätt, stod med en kniv och försökte få bort det mesta. För det hör till saken att då jag såg det tänkte jag att jag tar bort den och kokar den så den blir ren men den går inte att få bort, det sitter stenhårt, och jag tror det är beläggningens fel. 
En tanke som slog mig var dock att ta en tång som dom har då dom skruvar fast kulan, men en annan tanke som slog mig lika fort var att våra tångar var nog inte lika rena ;) Så får jag inte upp den så far jag nog in och ber hon skruva lös den, måste ju gå lättare för henne.

Aja, som sagt, lite ointressant för er att läsa men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, är ju en dag då också, förhoppningsvis en solig dag med perfekt temperatur för skoter :)

Dagen

Blev att sova ett tag sen har jag inte gjort så mycket så jag har inte orkat uppdatera nå, har mest lallat omkring i huset och gjort smågrejer.

Nu har jag iaf snart gjort mig klar för en helkväll som kommer spenderas i luleå med Amanda, vi ska ha så mysigt :D Först ska vi gå på Allstar och äta, sen blir det bio :) Aja, måste skynda mig nu, hon är snart här :D

btw

Mamma sa idag att det var någon som hade varit in på hennes jobb, som jobbade på Wibax, och dom hade tydligen anställt någon ny människa som tydligen kände mig? Joakim Enberg? Men jag kan för allt i världen inte komma på att jag känner någon sån. Skulle ju kännas lite dumt om jag skulle komma på att jag känner han, men det ringer verkligen ingen klocka. Hittade inte människan på fb heller, och det är väl där allt händer? Men om någon annan där ute känner han kan ni ju hojta till, så jag får veta :P 
Mamma kan ju däremot ha missuppfatta namnet eller att det kanske var Niklas han kände, han var ju trots allt mer mot Niklas ålder än min, men hon brukar ändå få saker rätt. Men jag kommer iaf grubbla ihjäl mig tills jag kommer på det :)

åååh

Jahapp, nu var det över och Sverige är ute... mina favoriter.. känner mig deppad. Ska nog gå och sova igen och förhoppningsvis har Anja vunnit guld då jag vaknar, men det är ju inte så troligt! Dags att sätta allt mitt hopp till curlinglaget, dom kanske kan leverera!

Torsdag

Jag har verkligen inte nerver för sånt här, eller humöret. Satt och var förbannad då det blev 0-2, sen glad igen då det blev 2-2 och nu är jag förbannad igen, dom kan ju inte åka ut nu! Jag vill se en favorit i repris, men för tillfället känner jag inte att det blir så.
Aja, bäst att bänka sig i soffan igen och hoppas på att tredje perioden levererar någonting underbart! :)

Dagen

Småstjärnorna var så duktiga, det var 8 uppträdanden och ja kan ju bara säga att vissa gav verkligen allt för publiken, haha :P Sen var det tänkt att jag skulle förbi Pilla och träffa henne och Anna men Anna skulle inte stanna så mycket längre så jag följde istället hem till fam. Bollerup och åt fika. Jag fick till och med nå ryck och åkte spark med Malin till dom, och jag kan lova er att jag höll på att frysa ihjäl då jag satt där, ingen bra plan att åka från stan till djupviken utan mössa och massa kläder, men jag  överlevde iaf.

Vi var bara där en snabbis sen for vi hem och såg lite stafett, och Sverige levererade och tog ett till OSguld, härligt där! Sen hade jag tänkt se Anja men det blev uppskjutet till imorgon så nu ska jag sova så jag orkar upp 6 imorgon för att se hockeyn, det är den sporten jag är riktigt intresserad av nu under OS, förutom curlingen som jag såklart sitter och ser nu ;P

Småstjärnor

Att skotta fram dörren till vebodan och dörren från husen som är bredvid gick hur bra som helst, tog mellan 5 och 10 min, piece of cake! Däremot var det lite mer besvärligt att ta sig dit, jag tog bara mina snowjoggers under överdragsbyxorna för jag tänkte att snön skulle vara hård men tydligen inte, ja sjönk ner i varje steg så överdragsbyxorna som inte satt fast så bra vid fötterna åkte upp och det åkte ner snö, men bara i ena skon, andra benet verkade klara av att hålla sig nere, sen då jag skulle tillbaka kröp jag fram på snön :D

Sen har jag även hunnit surra med min moster i telefonen ett bra tag idag, och Anna har hunnit ringa och uppdatera mig lite, och jag har hunnit plugga lite.

Nu ska jag byta om till nå finare kläder, har gått omkring i understället hela dagen eftersom ja frös då jag gick upp och jag skulle ut i kylan, men nu ska jag och se då min brorsson och deras klass/skola har någon form av småstjärnorna. Tyvärr så känner jag mig helt orkeslös och vill bara sova men jag orkar samtidigt inte sitta hemma, så det ska bli trevligt att se vad dom hittar på däruppe på scenen : )

Tårar

Gjorde upp eld med veden som fanns kvar på altanen, och den är fortfarande inte slut så jag har inte skottat fram dörren än, men det hade jag ändå tänkt gå ut och göra nu, får se om jag överlever kylan.

Annars så har jag sett oth idag, suttit och gråtit till det och sen har det inte hänt så mycket mer.

Dagens i-landsproblem

Mamma väckte mig halv 8 idag, och nej, det är inte det som är problemet. Hon berättade att hon hade lämnat gasolkaminen igång för det var bara 18 då hon steg upp, och sen stängde hon min ventilation i rummet, jag skulle göra det igår men den blev bara mer öppen och vägrade gå igen efter det så jag hängde bara en tröja över :P
Hur som helst så hade jag tänkt somna om men blev pigg, låg och funderade och jag funderar fortfarande på att gå upp och göra en eld i huset. På så sätt blir det bättre värme i huset och gasolen kan vara bra att ha kvar tills dagar då man kanske inte ska vara hemma och kan elda hela dagen och behöver snabbvärme, för jag tror dessutom att gasoltuben håller på att ta slut. Nu kommer vi till problemet. I somras staplade jag massor med ved på altanen men den är nästan slut, finns inte mycket kvar där, och all den andra veden ligger i "vebodan", för att ta mig dit måste jag skotta mig in och sen bära in massa, det är det som är det jobbiga.

Jag skulle lätt kunna gå ut och bara hämta in ved från altanen, men gå ut i -28 och börja skotta fram massa ved och ha mig, det kändes inte värst ösigt, även fast jag ändå överväger att göra det. Jag tror faktiskt det kommer sluta med att jag gör det, men nu ska jag först och främst gå och dricka te och äta en macka, sen får jag se om jag samlat all kraft jag behöver :)

Shopping

Blev som så att jag köpte två berlocker till mitt sabo armband, dock inte sabo berlocker utan jag köpte dom från ur och penn, blev 30:- för båda så ;D Var less på att inte ha någon berlock och jag orkar inte ha den jag har, för den fastnar i allt :P Efter stan han vi förbi och göra lite nyttiga saker och sen blev det hemfärd.
Kvällen har varit lugn, sett film och lite tv, men nu ska jag sova, eller kanske läsa lite engelska men ja tvivlar på det för jag är trött!

Tisdag

Idag tog jag en sovmorgon, inte till nu då men till halv 1, sen har jag mest tagit det lugnt, och nu har jag just duschat. Ska börja göra mig klar och så för jag och Anna ska in till stan en sväng för vi var rastlösa : )

Måndag

Somnade till halv 12 sen gick jag upp, gjorde mig klar och lallade omkring här hemma och sen 1 for jag till skolan och hämtade papperna jag skulle ha sen for jag förbi mammas jobb, sen ica och sen for jag hem. Hann prata med Anna i telefon några gånger och där kring 6 hämtade hon upp mig och vi for till Pilla. Har suttit där och surrat och sett os, även Martina har hunnit vara förbi några gånger.
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon vet jag inte vad som händer förutom att vi skulle ta en promenad.

Hockey

Vaknade 6 men låg kvar och drog mig till nästan halv 7 innan jag tog mig upp till hockeyn, hade nästan tänkt ligga kvar och sova men lätt värt det nu i efterhand att jag gick upp :) Blev en härlig vinst, men nu hade jag tänkt sova igen, fick verkligen inte nog med sömn inatt så ska ta igen nån timme nu, typ 2-3, sen blir det skola en snabbis :)

Kvällen

Kvällen har spenderats hos Anna med lite godis framför os, men där kring 11 for jag hem. Hade tänkt sova snart så man orkar upp 6 och se hockey, får väl se hur det kommer gå med det. Men man kan ju sova ett tag efter det igen så, är ju inte precis som att jag ska och jobba, dock ska jag till skolan 1 men de är ju sent så :D 
Aja, godnatt.

Söndag

Igår blev det go middag hos Anna, hennes mamma hade lyckats :) Sen började vi dricka och vissa försökte hitta tagget men sen blev vi lite på g och det löste sig ;D Blev utgång på Challenge, det var kul till och från, men i allmänhet så tycker jag det har blivit så tråkigt att gå ut i pite :P Efter dom stängde blev det hemgång, Annas mamma hämtade oss och jag åkte hem och slocknade i mitt nymöblerade rum, känns fortfarande inte riktigt vant att se det såhär :P

Ikväll ska jag förbi Anna, ska bland annat hämta mina grejer där. Sen så skulle nog jag och mamma ut och äta någonstans : )

Blev ett tråkigt inlägg, men ja orkar inte skriva mer :P

Anna 20 år! : )

Vaknade 8 imorse, då gick vi upp så Anna fick öppna sina presenter, hon fick massa fint :)
Nu gör vi inte så mycket, ser då Rebbi och Öhman fikar, snart blir det middag och sen börjar festen :D Vi ses i dimman ;)

Kvällen

Bottnarna och rummet klart, jag har tagit ut fåtöljen och skrivbordet, damsugit, skurat, tagit in sängbordet, flyttat byrån, hängt om spegeln, tagit fram byggaren i mig och damtorkat. Kommer bilder sen :D
Då jag nästan var klar med damtorkningen kom Anna och knackade på min dörr, vi har sett lets dance och mitt i allt kom även Öhman förbi, och vi har även sett Sverige göra två mål :D

Nu har jag packat, eller det är snart klart, och sen ska vi nog ta vårat pick och pack och bege oss mot Anna. Imorgon blir det en tidig morgon, göra klart tårtorna, duscha, fixa till sig, hämta upp Pilla, fara på sys, sen bege oss hem till Anna igen och fika med hennes släkt och sen blir det väl middag och sånt innan festen börjar! : )

Dags att gå nu, hejdå : )

Dagen

Efter jag skrivit förra inlägget så somnade jag och sov till 12, då Anna ringde och väckte mig. Visserligen hade både Linnea och pappa ringt före men ja tänkte att ja inte skulle gå upp förens hon gjorde de :P
Jag gick iaf upp, ringde Linnea och hon bad mig lägga ihop lite kläder hon skulle låna så skulle hon be Macka komma förbi och hämta dom då han for hem från stan men då slog det mig att det var så längesen jag var där så jag tog mitt pick och pack och for dit. Mös med Herman i 2 timmar, han hann spy på mig lite och så, mös med Doris, och sen for jag förbi Anna en snabbis och sa hej och efter det for jag hem.
Lagade middag, vilket blev väldigt gott, nu ska jag göra marängtårta tills imorgon, då Anna fyller år, och medans den är i ugnen ska jag städa och ta ut mitt skrivbord ;P

Efter det är klart ska jag packa ihop lite grejer som jag ska ta med till Anna, blir att sova där inatt och sen imorgon ska man gratta henne och på kvällen blir det fest! :D Kommer nog inte hinna uppdatera så mycket mer :)

Fredag

Idag då väckarn ringde övervägde jag starkt att skita i den och somna om och sova bort halva dagen, men jag sa till mig själv att om det skulle vara över -20 så fick jag stanna hemma, men då var det bara 19 så jag gick upp och for till skolan, och det kändes bra efter jag varit där även fast jag fick 500 papper, fick veta att det i princip är massor att göra i den här kursen, bland annat tre muntliga uppgifter, och jag hatar muntliga saker. Bara tanken av att jag måste prata framför massa folk får mig att få panik, så nu ska jag gå och vara orolig över det i 5 veckor, sen så tyckte båda läraren och dom andra att jag var lite knäpp som ska göra allt på 5 veckor, normalt gör man den här kursen på lite längre, men då har man ju oftast andra ämnen bredvid och ett liv och eftersom jag inte har något utav det så hoppas jag det ska gå bra ;) Så på måndag börjar allvaret.
Är väl bara att ta tag i skrivuppgifterna man kan göra hemma, börja plugga mot första provet och läsa ut boken jag fick så jag kan göra bort analysen av den. Ska bli skönt då den här kursen är över, tro mig! Jag är inget fan av engelska, tur min snälla, söta vän Ida sa till mig att det var bara säga till om jag behövde hjälp med något, hon tycker typ om engelska och det var ju bra för mig :)

Men nu ska jag gå och beställa hem böckerna jag behöver till den här kursen, lär väl gå på nästan 1000:-, tur mamma skulle betala dom nu så får hon pengarna sen då dom blir sålda :)

problem

Somnade där kring 9, tänkte de var lika bra att göra natt då eftersom jag var sjukt trött, och jag ska upp 7 imorgon så. Men inte fick man då sova länge, ca en och en halvtimma senare, 22.41 för att vara exakt slog jag upp ögonen och var pigg. Hade under den tiden hunnit få 2 sms med väldigt hög och lång signal,(har olika signaler för olika personer) men dom vaknade jag inte riktigt av, vet bara om att jag hört det i bakgrunden men jag fortsatte sova vidare, men sen 22.41, bara en kvart efter det andra smset, fick jag ett sms av Anna och det vaknade jag av. Har inget minne av att jag hört att jag fick något men tydligen så hörde jag det, och då hör det till saken att Annas signal är varken så värst hög, störade eller lång, det är en signal man normalt kan sova sig genom och det är inte den andra, så frågan är hur jag kunde göra tvärs om där :P
Men de som är irriterande med allt är ju att jag inte kan somna om nu, jag är pigg, men ja vill så gärna sova så jag kanske kan vara pigg imorgon men så verkar det inte bli. Men ska iaf lägga bort datorn nu och göra mitt bästa för att somna om :)

Tant-varning

Nästan direkt jag skrivit det förra inlägget så steg mamma innan för dörren :P Surrade lite med henne och där kring 2 begav dom sig och lämnade mig hemma, och eftersom pappa far direkt från Umeå dit imorgon så blir jag ensammen hela helgen :)
Då hon for fick jag nå ryck och tänkte att eftersom Anna fyller år i helgen skulle jag bjuda på middag, så jag ringde hon och Pilla, båda var sugna sen for jag och handlade lite mat. Blev fläskfile med pommes, och båda sa då att dom tyckte det var gott :)
Vi satt och surrade ett tag, Pilla for först kring halv 6, sen någon gång efter 6 for Anna också. Men då var jag lite less på att sitta hemma (eftersom jag försökt göra det för att bli frisk), så jag och Jocke gick ut på en prommis runt halva stan, tog då en timma och det var skönt även fast det var lite kallt.
Nu har jag nyss duschat igen, ser lite os, curlingen är på för tillfället, det är lite tant-varning att se curling och tycka det är intressant ;P Iofs tycker jag bara det är bra då Sverige spelar, absolut inte då någon annan gör det, då är det hiskerligt tråkigt att se :P

Aja, blir väl att sova sen någon gång, och imorgon blir det skola sen har jag ett fullt schema hela dagen :)

3

Satt vaken och pluggade ett tag, hann se Sveriges två mål sen där kring 3 var jag oerhört less på att plugga så jag lämnade matchen och gick och la mig, och eftersom det blev 2-0 så var det ett smart drag, jag missade ingenting :)
Vaknade 9 idag, gick upp, pluggade lite och helt plötsligt var klockan halv 11 och jag hade halvt panik, hade prov halv 12 och jag kände mig in säker, men nu är provet bort gjort och ämnet är avslutat med ett vg, jag är nöjd :)

Ska gå och duscha nu och sen invänta att min mor kommer hem en snabbis innan hon beger sig till Hemavan med jobbet, jag vill också dit! Jag är avundsjuk! :)

Kvällen

Jani, blev att plugga hela kvällen, tills jag tog en paus för ett tag sen och började med jobbet åt mamma. Nu är det iaf klart och jag ska ta tag i pluggningen igen, har trots allt prov imorgon och jag kan långt ifrån allt jag behöver kunna :P Då är det väl tur jag har tänkt se hockeyn så då kan jag plugga medans :D
Ska gå och skriva ut nå papper nu sen bänka mig i soffan med pluggningspapper och pappas dator, sen blir det sängen, jag längtar till den, och jag längtar ännu mer till 12 imorgon! : )

Skönt

Min framtid är nu klar, jag gjorde ett avbrott i MaD kursen eftersom jag inte behöver den för högskolan och la istället till EngB kursen som dom har lagt till att jag behöver för att ta mig in på högskolan sen fixade och trixade hon lite granna och idag var en dag då jag verkligen tyckte om syon :) Så på fredag går jag till skolan och träffar läraren, dock har jag träffat han förut då jag och Ida hade tänkt fara utomlands, men är inte så säker på att han kommer ihåg mig :P Förhoppningsvis kommer allt gå bra, och man kan ju alltid hoppas på att det inte är så mycket som ska göras under kursens gång även fast jag vet att det är förmodligen massor. Psykologin var nog mycke och den var bara hälften så stor som engelskan är så jag kommer nog ha fullt upp dom här 5 veckorna men de är det värt! : )

Ikväll blir det att plugga, men ska även göra nå jobb åt mamma, om jag inte skjuter upp jobbet till imorgon på dagen, får se :)

Onsdag

Vaknade först kring 6 idag av att mamma kom in och frågade när jag skulle ha bilen för jag hade lämnat en lapp framme och bett hon köra in min bil i garaget då hon for, men eftersom det var -21 så var det väldigt frusen och hon ville inte börja skrapa fram den och allt så hon stoppade in hennes kupeelement i min bil, eftersom det jag haft har lagt av och börjar lukta bränt ;P, sen skulle jag själv få köra in den då jag gick upp. Sen efter ett tag kommer hon igen in och frågar vart jag har bilnyckeln, och då hör det till saken att jag hade lagt den fint och prydligt bredvid lappen så hon skulle slippa leta, tror hon var lite stressad eller nå :P Hur som helst, så då jag gick upp var bilen varm och tinad, och de var ju bra :)

Sitter och dricker te och äter ananas nu, dom passar inte så jätte bra ihop men ja var sugen på båda så det blev så ändå :) Ska snart borsta tänderna och sen bege mig till syon för att diskutera min framtid, haha ;)

Semla

Dagen har bara varit lugn, har pluggat lite och så, sen kring 6 kom mamma hem med en semla som vi delade på. Blir less dom så fort, är för mycket med en hel :P
Sen fortsatte kvällen i det lugna tecknet, har nyss sett ett oth avsnitt, och jag blir så arg. Varför går det inte som jag vill? Måste de bli massa missförstånd.. hur ska jag kunna hålla mig till nästa tisdag?

Tisdag

Vaknade för över en timma sen, men har inte gjort så mycket än. Tror jag ska gå och ta en dusch nu, sen får jag se :)

Samtal

Tänkte demonstrera lite hur förkyld jag är. Igår ringde jag hem och pappa svarade i telefonen. (J=jag, P=pappa)

P- Hallå
J- Hej, va gör ni?
P- Ser lite tv, men de är inge bra
J- Men varför ser ni då?
P- Men det är ju os
(vi små pratar lite)
J- Kan du bjuda mig på mat? Jag och Anna ska ut och äta.
P- Jaha, är det du?? Är du så förkyld?
J- (förvirrad) Vem skulle de annars va?
P- Inte vet jag..

Samtalet pågår ett tag till, men saken var iaf att min egna pappa hörde inte ens att det var jag :P 


Nu ska jag göra mig klar för sängen sen se csi som börjar 9, och sen sova :)

Måndag

Natten var lite jobbig, febern var ju som sagt borta, men nu har jag istället fått massa hosta, och som vanligt så är det ju som värst då man ska sova. Hade dock ganska mycket då jag vaknade där kring 6 också, så då byggde jag upp mina kuddar lite så jag sov jätte högt med huvudet, nästan halvsittandes och då blev det lite bättre så jag kunde somna om.

Idag har jag och Anna varit förbi i Pillas nya lägenhet, kommer bli fint där :) Sen har jag inte gjort så mycket mer, är fortfarande helt slut i kroppen så det skulle inte vara helt fel att sova, haha ;P

Hur kunde jag?

Bra fråga, jag har ju glömt berätta att jag fick en alla hjärtans dag present av Anna, söt som hon är. Hon tyckte lite synd om mig så hon köpte en hjärtformad chokladask med geisha i. Det följde till och med med ett kort till mitt paket. Jag blev då iaf skit glad :) Tack Anna : )

: )

Blev en sväng till valls med skotrarna, drack varm choklad och åt en smörgås, sen for vi typ hem ;P Vid 5 for vi ut och åt alla hjärtans dag middag, ingen av oss tyckte det kändes så ösigt att sitta hemma och äta själv, så vi åt tillsammans :)

Ikväll har jag dock blivit mer sjuk, febern har hunnit komma, men nu verkar den försvinna igen, vet inte vad problemet är, men den kommer och går hela tiden.

Ska fortsätta se klart filmen jag ser nu sen blir det att sova.

Alla <3 dag

Ska göra mig klar nu, sen blir det att fara till Anna och ta ut skotrarna på en sväng : )

Glädje

Tog en dusch sen la jag mig i sängen igen, för jag frös så mycket, försökte även samla kraft för att fixa till mig men det gick väldigt segt.
Hur som helst, där kring 6 halv 7 tog jag mig själv i kragen och började sminka mig lite, sen fixade jag håret och försökte fräscha till mig även fast jag kände mig väldigt ofräsch. Hade nästan 38 i feber innan jag for, så det var inte så konstigt att jag mådde som jag gjorde.
Kom iaf fram till Ida strax innan 8 och träffade min sötnos, Sanna Marklund, som äntligen är hemma efter 1 månad i thailand, men på måndag åker hon bort i 3-4 månader igen, tror jag måste hälsa på henne om ekonomin kommer tillåta det :)
Sanna Öhman tyckte att jag borde ha legat hemma i min säng med en godispåse, för jag höll på att brinna upp i pannan ;P 
Kring 10 skjutsade jag ut dom på krogen, träffade Anna och Pilla ett tag och sen for jag och chaffade lite mer och nu ska jag sova. Det roliga är dock att febern är borta, hade inte ens 37 nu då jag kom hem och jag känner mig faktiskt piggare, men det kanske är iprenen som har kommit igång, och kramen jag fick av Anna tidigare idag (har hört att om man tar en ipren och får en kram så blir man friskare", men förhoppningsvis kommer inte febern tillbaka, det orkar jag inte!

Fin väder

Anna började ringa till mig 10 idag, men jag orkade inte svara så jag låg kvar till kvart i 11 innan jag ringde upp och då hade hon damp, var skit stressad och tyckte jag också skulle vara det, hon hade helst varit ute 9 tror jag ;P
Gjorde mig iaf klar och for dit, sen kom Pilla och vi begav oss på en skotertur, blev bland annat björnberget där Ida, Tomas, Rebbi, Chrille och Ev var, drack lite varm oboy och surrade, sen for vi vidare, träffade massa annat folk och sen for vi hem till Anna.

Nu ska jag gå och duscha, kanske man känner sig lite piggare efter duschen, för det räcker ju tydligen inte med att jag är förkyld nu, har nackspärr på det hela också.

OS

Blev mys hos Anna framför lets dance, sen då det slutade begav vi oss till strömlida och mötte upp lite folk en snabbis men eftersom vi är sjuka krigare så for vi hem, ska ju dessutom upp tidigt för skoterkörning imorgon också, om vädret tillåter förstås.
Funderar starkt på att sova nu, men ja vill samtidigt se os invigningen, tror jag ska be pappa väcka mig då :)

Lets dance

Blev inge värme framför kaminen, blev istället att lägga sig under täcket och slö titta på tv, dock var det inge bra som visades.
Sen har jag inte gjort så himla mycket idag, duschat så jag skulle bli lite fräschare, fönat håret, ätit middag och surrat med mamma. Kom fram till att ena dagen tycker dom jag är för tyst och andra dagen tycker dom jag pratar för mycket, jag tycker dom ska bestämma sig ;D

Sitter och väntar på att Anna ska bli klar, sen ska jag dig och se lets dance, sen får jag se hur pigg jag är efter det :)

Fredag

Vakna 9, gick upp och for till skolan, var inte lika täpp idag men ännu mer snorig, haha, synd om alla andra som satt där ;P Det kändes iaf som att provet gick bra, men jag vet inte, det brukar inte gå som det känns.

Efter provet var klart for jag och hämtade ut Annas present och sen for jag hem, är hemma nu, funderar på att gå och sätta mig framför kaminen så jag får lite mer värme :D

It's impossible

Dålig uppdatering idag men jag har inte haft tid, har prioriterat annat.

Tog iaf en pn som jag sa, tänkte att pappa skulle komma hem kring 12 halv 1 och väcka mig, då skulle det blir ca 1½ timma, vilket jag tyckte lät rimligt. Men sen vaknade jag av att Anna ringde, inte av att pappa kom, och då var klockan visst 2, ojdå tänkte jag men jag är sjuk så då får man sova :D

Gick iaf upp, pappa kom inte långt efter det, vi åt lunch, jag pluggade lite och sen begav vi oss till Harrbäcken för att äntligen få se lilla söta Juni :) Vi var där ett tag, surrade, fikade, och såg en riktigt dåligt film på sf kanalen, vi fick oss många skratt till den iaf.

Sen begav vi oss hem, gjorde inte så mycket, sen kom mamma hem. Jag pluggade lite mer, dom såg tv, jag fortsatte plugga, vi åt varma mackor, jag fortsatte plugga, dom fortsatte se tv, sen gick dom och sov och jag satt kvar med matten. Nu är jag iaf klar, blir prov imorgon, dock är jag lite nervös, tycker inte om sånna där uttryck som dom håller på med, blir väldigt tjorvigt i huvudet då man ska göra om något minst 5 gånger, men bara göra sitt bästa och hoppas på ett bra resultat då mejlet kommer. 
Hoppas även att jag inte är lika snuvig och täpp imorgon för då kommer det bli riktigt jobbigt att sitta där, då det rinner men man kan inget göra, då vill man helst inte sitta i ett rum fullt med folk :P haha, kanske måste börja använda nässpray i sånna situationer även fast jag inte tål det : P

Aja, ska sova och hoppas förkylningen är borta imorgon, eller iaf att huvudet är piggare så provet går lätt och ska hålla tummarna för att provet är lätt även fast jag starkt tvivlar på det!

Torsdag

Jag läste aldrig igenom geografin, jag sket i den och sov direkt, men jag skulle behöva göra ett ryck och plugga in allt så jag kan de på måndag.

Hur som helst, idag vaknade jag upp förkyld och jävlig, täpp och ont i kroppen, men skam den som ger sig, jag gick upp och for och tränade ändå, även fast det inte är så bra att träna då man är så förkyld, men jag tog det faktiskt lugnt på träningen :)
Efter träningen for jag hem, åt frukost, duschade och gjorde mig klar för skolan, körde fast lite i matten igår då det bara var massa text så idag fick jag det lite förklarat men jag blev inte där så länge, kände att jag inte orkade sitta där, snora massor + att jag är trött så nu är jag hemma. Funderar på att ta en pn nu medans det är tyst i huset innan pappa kommer hem, sen ska jag sitta med matten här hemma där jag kan snora i min ensamhet ;)

Kvällen

Tog inte riktigt tag i matten direkt, och då jag väl tog tag i den gjorde jag det kanske inte helhjärtat, eller i början gick det bra men sen kom det en massa uttryck och formler och då blev det genast krångligt. Vissa saker hängde jag med på men vissa gick bara för långt, jag tycker verkligen att böckerna är dåliga på att ta exempel. Så imorgon ska jag till skolan så lärarn får förklara så jag förhoppningsvis förstår allt, annars kan jag glömma provet på fredag, och fara tillbaka till skolan då och försöka förstå istället :P

Sen så blir det ju även spinning imorgon, har nästa varit taggad för den ikväll :D

Men nu ska jag läsa igenom geografin sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon, godnatt : )

: )

Vaknade upp och dagen känns lite bättre, tror jag :P Har fått sålt en av matteböckerna, de var ju bra :)

Funderar om jag ska sätta mig med min matte nu så jag inte behöver sitta ikväll : )

Onsdag

Haha, jag som tyckte att den här dagen skulle vara en ny dag men nya möjligheter, tji fick jag. Han där uppe eller någon annan kul person måste ha sett att jag skrev det och bestämt sig för att göra allt för att jävlas med mig.
Dagen började med att jag gick upp, tog en banan, mitt LTU tidning och satt mig vid bordet, tänkte bläddra igenom den lite innan jag for.
Kom till sidan där det står om fastighetsmäklare och det var som ett slag rakt i ansiktet. Förut behövde man ha MaC och ShA, och därför har jag gått och läst upp så ja har MaC och fixat allt så det ska vara klart till hösten, men nu har dom även tryckt dit att man måste ha EnB, och det har jag ju inte, och jag valde att inte läsa det under min tid på komvux nu eftersom jag inte gillar engelska, men nu måste jag ju. Kändes väldigt frestande att ge upp och skita i allt.
Ringde iaf och bokade en tid med syon, ska dit och höra mig för lite. Måste väl kanske be hon skriva in mig för engelskan också, fy! Är inte nöjd!

Men sen var det inte nog med att det där hände, var även -16 ute så det blir mest troligt ingen skoterkörning idag, om det nu inte skulle bli 10 grader varmare bara sådär inom 2 timmar.

Aja, for iaf och tränade och fick massage, höjdpunkten på den här dagen. Ska ta en pn nu tror jag och hoppas att min lycka har vänt då jag vaknar igen :)

Tell me who's the one who's crying now

Har just lyssnat på Marion Raven - Break You, en låt som påminner mig så himla mycket om riksgränsen, oj så kul vi hade där! Kanske måste åka upp iår och hälsa på Sanna : )





Hur som helst, jag har tagit tag i matten ikväll, suttit och pluggat massor, har satt som mål att göra första provet på fredag, ska ju trots allt ha gjort ut boken den 26 februari så det är väl dags att lägga på ett kol, är bara 17 dagar kvar, 16 imorgon, kan bli lite stressigt ;P

Sen så gick det inte så bra för mig idag, skulle ju tvätta alla skoterkläder och det var mest för att ansiktsmasken eller vad jag ska kalla den luktade lite illa, men nu ikväll då jag pratade med mamma slog det mig att jag hade ju såklart glömt den och tvättat allt annat, bra jobbat där :P Men snart är det en ny dag med nya möjligheter så då ska jag lägga det bakom mig ;)

Nu ska jag sova så jag får göra bort träningen och sen få massage, ser verkligen fram emot det. På ett sätt hoppas jag till och med att jag har lite ont i ryggen av skoterkörningen idag men vi behövde ju inte slita nå idag eftersom allt var avlastat så jag tror inte jag kommer ha det, men jag får se :)

Blind

Blev en härlig skotertur först mot roknäs och sen mot lif där vi hälsade på Linnea, Herman och Doris, fikade och satt och surrade, sen då vi skulle fara skar det verkligen i mitt hjärta då Doris så gärna ville följa och stod och tittade på oss som att hon bara väntade på tillåtelsen, men den kom aldrig. Måste hämta hon någon dag och ha hon här, var längesen nu!

Vi kom iaf till Anna kring 3, sen stannade jag på middag och åt tacos där, och nu har jag kommit hem.
Ska snart duscha och tvätta mina skoterkläder så dom är fräscha i helgen då det mest troligt bär av till Vuogga, och efter det ska jag försöka göra nå vettigt : )

Sen så imorgon efter träningen, så blir det massage ;D Jag älskar mammas jobb ;)

Tisdag

Vaknade för ett tag sen och nu ska jag bara äta frukost och klä på mig alla skoterkläder innan jag beger mig till Anna för en skotertur : )

Kvällen

Blev ingen vila, pluggade istället, kändes bra efteråt :) Men jag for och lämnade tillbaka bilen precis som jag skulle och sen tog jag faktiskt tag i städningen, har damsugit och renbäddat, iaf nästan.. har kvar att damsuga på andra sidan, haha, men de kommer ju en dag imorgon också :)

Imorgon då jag vaknar, om jag vaknar jätte tidigt så får jag se vad som händer, men vaknar jag ungefär då Anna slutar så är det nog bara att klä sig och fara eftersom vi hade tänkt he oss ut med skotrarna :) Hoppas bara det är bra väder och inte allt för kallt. 

Nu är det dags att sova, godnatt.

Fel plats

For till besiktningen och knappade in regnummret bara för att få till svar att jag var på fel ställe, tiden var tydligen bokad i boden, så jag ringde Malin och meddelade det, hon ringde dit och fick en ny tid 10 över 12 istället. Medans jag väntade på den tiden for jag till Ida, vi tog en prommis med Sky och sen var hon snäll och följde mig så jag slapp sitta själv och vänta.
Då vi satt där och väntade ringde Amanda och frågade om jag skulle följa och äta lunch, och det lät ju inte helt fel tyckte jag, så vi väntade klart, for förbi hemma hos mig, släppte av Ida och sen mötte jag upp Amanda på nodo.
Vi åt och sen började klockan närma sig 2 så jag gick till Parrelle där jag hade bokat massagetid, skönt! Men dock inte lika bra som på korpen, men ett stort plus var att hon hade en värmedyna som man låg på, hur skönt som helst!

Nu har jag nyss kommit hem, har hunnit prata med Anna och nu funderar jag på att vila lite, jag förstår inte varför jag är så trött, har säkert någon förkylning i kroppen eller något som bara inte bryter ut helt.

Ikväll blir det att först och främst lämna tillbaka Malins bil, sen måste jag nog ta tag städningen även fast jag egentligen inte orkar ;P

Måndag

Vaknade före väckarn idag, inte helt fel, men då somnade jag ju kring 11 igår också :)

Då jag kom hem från träningen anmälde jag mig till högskoleprovet, dock känns det som att provet är på ett dåligt datum, 10 april, helgen efter påsk, då vill man ju ändå vara i fjällen. Men bara att se till att vara hemma :)

Ska bara lägga in några nya låtar i mp3 sen bär det av till besiktningen och sen ska jag hem, klä varmt för sen bär det av på en skotertur med Anna : )

You are my only.

For på kalas, grattade Fabbe, åt lite fika, for på fika och sen bar det av hem för att slöa :D

Har mest bara sett tv ikväll och tagit det lugnt, hade tänkt städa men jag lämnade det och gör det imorgon istället. Hade ingen ork idag :)

Nu hade jag tänkt lägga bort datorn och sova, imorgon blir det träning, besiktning av Malins bil och sen massage klockan 2 : )

Torsk

Hockeyn igår var riktigt bra, iaf medans hv ledde i början, den var dock inte lika bra då skellefteå ledde, och verkligen inte i slutet då dom vann. Tycker väl inte egentligen om hv, men det känns som fel att heja på rivalerna : )

Efter matchen gick jag, Anna och Mange till Mange och söp skallen av oss tills det blev utgång och resten är historia ;) Kul att man för en gångs skulle har ångest också, normalt har jag aldrig det, men nu har den kommit och verkar inte vela försvinna, men bara att ta nya tag och glömma allt : )

Nu ska jag dra en kam genom håret, sätta upp de i en snodd och sen bär det av på 8års kalas, brors sonen börjar ju bli gammal nu ;D

Lördag

Har varit in till stan med Anna idag en snabbis, hon skulle lämna tillbaka en klänning och jag skulle på sys.

Nu har jag just målat naglarna, ska snart duscha och börja göra mig klar, vi åker ju trots allt på 2 timmar ;)

Tävling

Hör och häpna, jag var klar 45 minuter innan Anna kom och hämtade upp mig, snacka om seg människa ;) Vi for iaf in mot stan, hämtade upp Lolloh och sen begav vi oss till Måttsund för att se backtävling. Var kul att heja på lite pite killar :) Gick ju bra för dom och allt så då var det extra kul :) Dock många som flög av skotern, men alla klarade sig så.
Sen for vi in mot stan, åt på sunes och sen for vi hem. Hade tänkt sova för 2 timmar sen då jag kom hem men det blev tydligen inte så. Men nu ska jag sova och börja tagga upp för morgondagen, blir att fara in till stan en snabbis, sen bär det av till skellefteå för att se lite hockey, kan nog bli riktigt trevligt : )

Fredag

Dagen började med att jag vaknade 10 men kände att det var för tidigt att gå upp då så jag somnade om, vaknade istället 12 av att Anna ringde och sen kom mamma hem och åt lunch. Låg kvar i sängen och värmen till 1 då pappa kom hem och "slet" upp mig. Vi for då till konsum, handlade, hämtat ut ett paket, for förbi Robert och Linnea för vi skulle träffa Juni men dom var inte hemma så då styrde vi färden mot långnäs för att hämta släpet. Sen kom vi hem, har just ätit lunch och nu håller han på att lasta en av skotrarna medans jag tar det lugnt.

Ska dock börja göra mig klar snart, Anna ska hämta mig då hon slutar kring 4, då ska jag följa till långnäs sen bär det av till Måttsund för skotertävling ikväll :) 

Imorgon blir det som så att vi ska nog och se hockey, inte för att jag tycker om skellefteå men vad gör man inte för sin vän som är ett troget fan, tydligen är det inte mycke, hade varit roligare om det hade varit mot lule men vi orkade inte förra helgen :P

Ska även försöka hinna se twilight med mamma i helgen, hon är inte så säker på att hon kommer tycka om den men de tror jag hon kommer ;D

Mys

Har just sett klart twilight, blivit sådär kär som man blir, kan älska filmen. Dock borde man kanske se den med en karl? Men nu ska jag sova och drömma om Edward, hur mysigt som helst.

Dike

Skotern gick lätt att få ner, och Anna skottade till och med fram mina vantar från under all snö som låg på släpet, tur jag hittade dom nu annars hade jag letat ihjäl mig nästa gång de blir en skotertur.

Sen gick vi iaf in, satt och surrade lite, sen då jag skulle fara råkade jag först sparka i deras bord så min tå är typ bruten, sen körde jag halvers ner i diket så Anna fick bogsera upp mig, haha ;P Inte min dag!

Nu hade jag iaf tänkt bädda ner mig i min säng och starta twilight, mysa lite till den ;D

Jobbsökning

Sambota kom inte till träningen, men jag kan inte säga att jag är speciellt förvånad ;) 

Efter träningen for jag iaf hem och så, hade tänkt få med mig Samanta och träna igen halv 12 men då sov jag så det blev inget och sen ringde Pilla och väckte mig halv 1. Då gjorde jag mig klar, for och hämtade upp henne sen var vi på lite jobbjakt, alltid lika kul.

På vägen hem pratade jag med Anna och hon hade inte heller ätit lunch så vi 3 drog till nodo och åt lunch sen shoppade vi lite, blev två träningsbyxor åt mig, ett par svarta och ett par rosa, men vet inte om jag ska behålla nått av dom.

Sen har jag hunnit surra lite med Linnea idag, var så länge sen vi pratade att min mobil hade till och med raderat hennes nummer, måste nog hälsa på dom nästa vecka :) Sen skulle jag behöva hälsa på andra Linnea och lilla Juni, det är mycket nu.

Sen har jag även hunnit boka massagetid till på måndag, ska bli grymt skönt! Fick ju presentkort av Anna då jag fyllde 20 så nu kände jag att det var dags :)

Men nu ska jag iaf ta med mig min hårddisk, mina ute kläder och fara till Anna. Vi ska slita ner min skoter från släpet, dumt av mig att lasta den sist jag var där men jag tänkte att det kunde vara bra om jag skulle behöva ta hem den, men nu ska pappa ha släpet och jag har bestämt mig för att lämna skotern så nu är det bara att ta ner den igen, är ingen ide att ha den hemma då jag ändå alltid kör med Anna. Men inte gör det nå, bra träning ;P Haha



Dålig signal

I måndags gick jag som vanligt upp på morgonen, pappa ringde som vanligt hem och allt var i sin ordning, förutom att dom hade stoppat in våra nya telefoner under helgen och då det ringde var det en melodi, och direkt den startade insåg jag att den där melodin ska inte vara kvar för det är inget jag vill vakna till halv 7 varje morgon så jag böt bort den. 

För ett tag sen ringde pappa hem, och vad tror ni inte kommer om just den där melodin jag böt bort, vet inte hur den har hittat sig tillbaka men nu måste jag då byta igen, tro mig, ingen bra melodi om man någon gång vill sova till längre än halv 7.

Aja, träning nu, hoppas inte Sambota sviker idag ;D

Gone

Jag och Anna såg Gone baby, gone, bra film, åt massa morötter och sånt, och bara tog det lugnt, låg där och jobbade på vårat olyckliga liv.. ;)

Aja, dags att sova så jag orkar upp till spinningen imorgon : ) God natt

Planer

Blev inge matte, gjorde istället annat oviktigt tills jag började med middagen. Blev kyckling, sallad, coleslaw och nybakade scones, synd bara att min mamma inte kommer hem på utsatt tid så hon missade det och fick äta senare. Då hon aldrig kom hem så började jag fundera vad dom egentligen gör där, undra om dom har något stöd grupp för föräldrar som inte orkar fara hem till sin 20åriga dotter som fortfarande bor hemma ;) haha, kul skämt, vet ju faktiskt att det inte är så, men de var en kul tanke ;P

Sen hade jag tänkt se new moon, men det var ingen text och inte så bra kvalitet så jag orkade helt enkelt inte med den då, då tänkte jag att jag ville twilight men jag orkade inte fara till hemmakväll dock så ska jag ta den från Anna sen, det är tur jag har en bra vän som har en bra granne ;)
Hann nästan deppa ihop där ett tag..

Nu sitter jag iaf och väntar på att Anna ska sluta så ska jag möta upp henne innan vi beger oss till långnäs för lite filmtittande.

Sen har jag ju glömt berätta att vi i förrgår fick nya grannar, kan ju vara trevligt.

Runda

Fick aldrig tag i Samanta, hon är kungen på att inte svara så jag är egentligen inte så förvånad, men jag fick tag i Pilla, dock så var chefen på mogården ute så det blev inte att fara dit, källbogårdens chef var på österbo så därför blev det inga av dom ställena heller, dock så var chefen på öjagården inne så där har jag varit, hon kom till och med ihåg att jag var in dit förra året :P Skulle vara toppen om jag fick där, nära och bra!

Då jag var klar så for jag iaf förbi Sanna, kändes bra efter jag varit där, hon har så mycke kloka ord i hennes hjärna som hon delar med sig av :)

Nu är jag iaf hemma, funderar på att slå igång lite musik och sätta mig med matten, men det är ju så tråkigt.

Onsdag

Vaknade 10 idag men znoosade till kvart i 11, då gick jag upp och började förbereda lunchen. Anna kom, vi åt och sen for hon :P 

Nu har jag sminkat mig och fixat håret, försöker få tag i Samanta, men ska även ringa Pilla nu, sen måste jag förbi på lite ställen och sen ska jag träffa Sanna :)

Aja, bäst att börja ta tag i dagen nu då.

Skor

Skorna passade, men var dock inte det skönaste jag har, menmen, sånt som händer. Får nog börja gå omkring i dom här hemma så dom förhoppningsvis formar sig lite.

Är redan trött och skulle lätt kunna sova nu, men vill ändå se finalen av paradise, men jag antar att jag ändå får veta svaret på vem som vann imorgon :)

Imorgon blir det att bjuda Anna på lunch, bullens som vanligt, sen ska jag möta upp Samanta då hon slutar, och mellan de ska jag hälsa på Sanna om hon svarar, och om hon inte jobbar imorgon.

Träning

Var tänkt som så att jag och Samanta skulle på spinning + core men då vi kom dit var spinn platserna redan upptagna så det blev styrkemix istället, inte alls taggad för det men det var bara att va där ändå, så nästa gång ska vi fara ännu tidigare.

Nu ska jag duscha, pröva mina nya skor och sen kanske se paradise finalen, får se :)

Besök

Ida kom förbi idag, vi har hunnit surra av oss, gått igenom allt mellan himmel och jord så nu är vi lite uppdaterade på varandras liv. Vi är ganska bra på det där ;D Synd bara att Sanna inte kunde följa, får nog ta och besöka henne imorgon om inte hon har andra planer :)

Nu ska jag göra coleslaw sen steka blodpudding, gott : )

Tisdag

Somnade innan halv 12 igår och vaknade 12 idag, skönt! Sen ringde jag Anna, snabb surrade med henne innan hennes jobb, sen ringde jag Ida eftersom jag hade tänkt hälsa på henne idag, men hon hade planer på att hälsa på mig då hon hade gjort klart hennes ärenden och det funkade lika bra för mig eftersom jag slipper starta bilen då, måste dock ändå på ica så det hade nog kvittat :P Tror jag ska göra mig klar för mitt ica besök nu, lika bra att få bort det :)

Sen måste jag ut efter 5 för att hämta ut mina skor som äntligen har kommit ;)

Spinn

Middagen var god, och efter den blev det en liten pn i väntan på träningen. Blev spinning halv 8 med Samanta och nu ligger jag bara i sängen och ser lite paradise hotel, ska bara se klart det och se hur det går för dom även fast jag inte brukar se det annars, och sen efter det blir det att sova, är trötter.

Hurtig

Blev som så att jag fick ett ryck och blev på kastar-humör så jag började rensa och slänga massa grejer, dock mest papper som var gamla som jag ändå lagrat i en hög :P

Då jag var klar tog jag en liten pn och sen for jag in till stan, lämnade tillbaka en bok och sen begav jag mig till Anna för en liten prommis med hennes hundar.

Nu är jag hemma igen, ska snart börja förbereda inför nån form av middag, tror det blir stuvade makaroner och köttbullar, sen ikväll blir det spinning med Samanta :)

Måndag

Träningen och frukosten är nu över, och som vanligt finns det inget att göra den här tiden, skulle vara om jag städade men det är ju så sjukt tråkigt.. Aja, någonting ska jag väl kunna hitta på.

RSS 2.0