Norrmalm

Nu ska jag fara förbi Pontus och säga hej till han, och till dom andra säkert också men mest till han ;P Sen bär det väl av till havs för en natts sömn och förhoppningsvis sol imorgon : )

Lugn dag

Tiden har gått så sakta idag, det har inte alls funnits mycket att göra på jobbet och det blir fort mycke dötid.

Aja, efter jag kom hem somnade jag en halvtimme på soffan och det var skönt men sen kom mamma hem så då vaknade jag till liv igen ;P


Tisdag

Är trött, men det är jag alltid halv 7 på morgonen. Men nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig till jobbet.

Måndag

Vaknade upp på havsbadet idag till en mulen himmel, kände att humöret blev väldigt dåligt då så jag la mig och somnade igen. Sen så 10 i 2 gick jag ut och solade för då hade vädret blivit bra, solen stekte och det blåste lite lätt så man inte behövde känna att man stektes även fast man gjorde det :P
Min moster kom ut kring 3 och gjorde mig sällskap och vi låg ute till kring halv 7 så nu har jag förhoppningsvis fått lite färg.

Fick även ett sms av Pontus som har tagit sig tid att vara i piteå ett litet tag så jag ska nog träffa han imorgon efter jobbet och bara umgås eftersom det var ju ett tag sen sist för sen på onsdag far han tillbaka till sthlm. Jag blev dock grymt sugen på att fara ner och hälsa på han och då kan man även hälsa på Sanna som också ska jobba där i sommar. Måste bara se över ekonomin eftersom jag inte fått någon lön än och den kommer ju inte förens efter pdol så ;P Men eftersom jag inte kommer vara ledig nå förutom nästa vecka så kommer jag nog inte hinna fara senare, för sen efter augusti då han slutar jobba där så far han kanske tillbaka till rom och det blir ju lite längre att fara dit.  Aja, det löser sig säkert.

Imorgon jobbar jag ju då 7-4 för att sen fara och umgås lite med Pontus, sen på kvällen far jag ut till havs för jag hade tänkt sola på onsdag eftersom jag inte börjar förens 4 då.

Havs

Jobbet gick bra, till lunchen var vi ute och grillade korv åt dom och sen fick dom lyssna på en som spelade dragspel. Efter jobbet begav jag mig direkt ut till havsbadet där husvagnen äntligen står, det blev lite försening eftersom det var fullt i fredags men nu är den ju där så. Jag hämtade upp släpet och mamma och nu är vi hemma för att packa lite och jag skulle duscha. Nu ska vi bege oss ut igen och det blir att sova där för mig men hon skulle hem och sova. Imorgon blir det solning där, jag är taggad!

Söndag

Igår låg jag faktiskt i sängen 10 men jag kunde inte somna, var ganska pigg så jag låg och vred och vände. Sen halv 11 ringde pappa och frågade om jag lagt mig men jag sa att jag var vaken bara för att vara snäll och göra en god gärning eftersom jag visste att dom ville ha hämtning, så jag klädde på mig och for till sjöbodan för att hämta upp dom, och dom såg så roliga ut där dom kom. Först kom pappa sen 20 meter bakom kommer mamma bara för att då han då väl fick för sig att han ville hem och jag var påväg så började han gå. Hon skulle hämta ut jackorna och följa med men i min familj lider karlarna av ett symtom som gör att dom inte kan vänta på sin käresta ;) så han hade börjat gå. Jag vet att min ena bror också har det så, att då dom vill hem, då vill dom hem och det ska ske på 1 sek, helst snabbare. Jag är inte riktigt likadan som dom men ibland känner jag också av det.
Efter vi kommit hem låg jag och vred ett tag till för jag var fortfarande inte värst trött men tillsist gick det för att sen vakna klockan 2 av världens åska och spöregn. Jag lyckades somna om för att vakna klockan 3 av ett sms men jag orkade aldrig bry mig och somnade om direkt bara för att vakna halv 6 då väckarn ringde.

Nu ska jag bege mig till jobbet, och jag hoppas dagen går fort så man får lite ledigt :)


Lördagen

Jobbet gick bra, alla var så lugna och snälla, men det är dom nästan alltid så :) Men jag är verkligen less, men jag jobbar imorgon också, 7-4, det är visserligen bättre för då kan man göra något på kvällen och hela dagen är inte förstörd, då man har delad hinner man ingenting. Sen så är jag ju ledig på måndag för att sen jobba tis, ons och tors. Men det känns skönt att både onsdag och torsdag är korta dagar, jobbar 6 och 5 timmar på dom så det är ju lite positivt och sen blir jag långledig i 10 dagar -4 timmar som jag har tagit av Joanna. Men det är mellan 12 och 4 så det förstör då inte helgen, man kan göra saker på kvällen före utan att känna att man ska upp halv 6 och på kvällen kan man hitta på något också utan att känna att man slutar så sent.

Det värsta är att det kommer säkert vara dåligt väder på måndag bara för att jag är så sjukt taggad på att ligga ute och sola, det skulle inte förvåna mig om min lediga dag fylls utav regn. Men vädergubbarna har ju lovat sol så nu får dom inte svika!

Tänkte även berätta att då jag kom hem från jobbet var det väldigt skönt att mötas av kalla vindar inne. Luftvärmepumpen är inställd på kyla och den har dragit ner värme 3 grader och det märks värkligen. För nu är dom 24 graderna som är kvar inne inte varma och kvava, nu är dom kyliga så man nästan fryser så det ska nog gå bra att sova inatt :) Skönt, jag behöver några timmar!

Nu ska jag lägga mig i sängen för att försöka somna, ska ju upp tidigt imorgon och det känns jobbigt som vanligt, men det går ju alltid bra så länge man är inställd på det : )


Åska

Sömnen blev lite halvdålig i husvagnen för det levde om så mycket utanför men det var 2 sköna timmar ändå :)

Nu ska jag snart bege mig till jobbet igen, och det är skönt att det har blivit lite svalare just nu pga åskan men solen är påväg fram igen så då lär det bli varmare igen. Men temperaturen har ju inte sänkts så mycket så det är ju iofs fortfarande väldigt varmt.

Man ska inte klaga

Men det är fan hemskt att jobba i den här värmen. Det går alltid lättare att jobba då solen skiner och man kan sitta ute med dom på dagen men det här är fan nästan plågsamt, jag vill också ligga på stranden och pressa i solen och bara ta ett dopp i det blå då man känner att det blir för varmt. Det var inte så kul att köra förbi hammenviken och se att det var poppfullt där, man blev bara mer avis.

Nu ska jag snart äta kycklingsallad sen väntar vila i husvagnen med acn på full fart.

Sommar

Nu är sommaren verkligen här och man ska väl inte klaga men natten har varit liiite jobbig på grund av värmen, kunde fan inte somna för det var för varmt igår och nu då jag vaknade var det ju ändå 26 grader i huset och 20 ute så det var ju inte så konstigt. Jag skulle nog ha gått och lagt mig mellan mamma och pappa i husvagnen där acn säkert är i full gång, men då jag kommer hem från jobbet 12 hade jag tänkt gå och lägga mig där så jag får kanske 2 timmars sömn innan jag ska tillbaka till jobbet igen.

Men nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig, jag skulle hellre ligga på havs idag och jag är verkligen avis på dom som är lediga nu i helgen, känns som att jag missar så mycket kul. Ligga på havs och sola sitta i solen och se på fotboll, vara på kyrkmarknaden och bara mysa på. 
Aja, det är ju bara två dagar kvar till måndag och då jävlar ;)

Fredag

Jobbet gick bra som vanligt, alla är så snälla och lugna där :)

Efter jobbet for jag förbi stockbäcken ett tag där vi surrade på lite och jag blev klippt. Kom hem för kanske en halvtimme sen, har hunnit äta lite och nu ska jag sova, ska ju faktiskt upp halv 6/6 imorgon för att jobba. Jag vill ju faktiskt sola, men det får jag göra på måndag, och kanske mellan 12 och 4!

Hot in here

Då jag vaknade gick jag bara upp, klädde på mig och tog cykeln till kyrkmarknaden där jag, Linnea och Doris spenderade kanske 20 min, sen var vi less att vara i värmen där så jag cyklade hem sen kom dom och hämtade upp mig och jag följde med in till stan eftersom jag skulle hämta mammas bil, och nog fan var det skönt att slå igång ac:n istället för kd:n ;D Hann även in en snabbis på sys för att köpa lite cider till nästa helg och det var inte alls så mycket folk där som jag förväntat mig, det gick väldigt fort det var nog bara 2 före mig i kön. Men då var visserligen dom andra 3 köerna längre, vet inte varför ingen gick till den jag stog i men dom var inte så värst långa ändå.

Nu hade jag tänkt få i mig nå lunch/middag för att sen hitta nå kläder som passar till jobbet även fast det är så här varmt, eller så tar jag bara shortsen ändå och skiter i om dom tycker jag visar för mycke ben, men man gör ju ändå inte det, men jag är ändå alltid orolig för vad dom ska tycka. Om det är för uringat, för kort m.m. Men det finns inte mycket som passar i den här värmen, skulle gärna gå i bikini men det kan ju bli lite fel ;P

Bilder

Kom även på att jag sagt att jag skulle lägga upp bilder på mina nya kläder så det är väl bäst att jag gör det, även fast jag inte vet om någon bryr sig :P


3 kjolar från Lindex. Jag vet att dom är likadana men det var tag 3 betala för 2 så jag fick ju den ena gratis.
   

1 kjol, 1 linne, 1 klänning och 3 par byxor från Vero Moda. Dom två svarta är inte lika dana, ett par är jeans och ett par är jeans leggings utan fickor, vet inte om det syns så bra på bilderna.
  
  

Byxorna som jag fortfarande har kvar från Gina men som jag är osäker på om jag ska behålla och 3 kjolar därifrån. Den svarta och gråa är likadana men jag kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha :P
   

Till sist dom två par jeansen jag redan har lämnat tillbaka till Gina.

Hångel

Efter fikat la jag mig på golvet ett tag med Doris medans mamma, Niklas och Linnea kollade på hus och då fick hon för sig att hon ville hångla. Jag var inte alls lika sugen så hon började tvätta mig i örat istället, jag låg och gapskrattade och vred mig medans hon försökte tvätta rent där men det gick inte så bra för hon ;P

Sen så gjorde jag även en kul upptäckt idag och det var att på torsdag jobbar jag bara till halv 2 så det blir en kort dag vilket känns väldigt skönt före min ledighet. Är visserligen en vecka kvar men man måste ju se fram emot något. Bokade även min helgbiljett till beach party idag för jag såg att det blev mer än dubbelt så dyrt om man betalade vid grinden. Kostade 500 på fredagen och 350 på lördagen men om man tog förköp blev det bara 395 för båda dagarna så jag skyndade mig att boka medans det fanns kvar :)

Nu ska jag sova, vet inte när jag ska upp imorgon men kanske kring 10, 11 ? Ska försöka hinna sola, vill ju inte vara så blek nu då alla andra solar på dagarna så jag får väl passa på den tid jag hinner imorgon, var grymt sugen på att fara ut till havs där Jossan och dom ska vara men jag tror fan inte jag hinner det, och det känns tråkigt.. Men på måndag, då blir det att pressa heeeela dagen, på havsbadet! Bara jag får med mig någon men Jossan är nog inte så svår, och inte dom som är lediga heller men jag vet inte vilka det är än ;P

Maräng

For ju som sagt och solade med moster då jag slutat och det blev att ligga där i 1½ timme och sen blev jag less på solen :P Jag for hem, åt lite middag och sen började jag med min marängtårta som jag hade planerat att göra.
Nu ska Linnea, Niklas, Micke, Bettan och Doris komma hit och fika med mig och mamma, hoppas bara den blev lika god som förra ;P Efter det får jag väl se om det blir att sova, ska ju ändå upp relativt tidigt imorgon för att hinna med en sväng på kyrkmarknaden innan jobbet, och kanske en liten solning också om jag har tur. Måste även till stan och fylla på mitt korpenkort och gå på sys för att ladda upp till nästa helg, måste även börja ladda upp för pdol snart innan allt tar slut, det får ju inte hända.
Aja, nu borde dom vara här snart så jag ska gå från datorn, hejs!

Varmt

Har just kommit hem från jobbet och det har varit grymt varmt hela dagen, nu ska jag bara dressa om till något mer luftigt och mindre varmt för att bege mig till min moster och sola lite : )

Klart

Lyckades packa in allt, men jag måste ändå flytta om i den för det ser väldigt trångt ut där jag staplade allt ;P Måste sen se om jag hittar nå galjar i mammas garderob som jag kan ta och hänga upp lite istället.

Imorgon kommer nog bilder på kläderna, har tagit dom men det är slut ström i kameran och jag orkar inte ladda den nu så det får bli senare.

Kommer bli en tidig kväll ikväll eftersom jag jobbar imorgon och jag börjar 7, känner inte tagget att gå upp så tidigt men det går ändå bra att jobba 7-4. Sen på fredag jobbar jag 4-9, bara 5 timmar så det ska nog också gå gode fort men sen kommer helgen med delad lördag och 7-4 söndag. Förhoppningsvis går det fort men det var lite segt förra helgen och jag antar att det blir så nu också. Kommer kännas extra jobbigt på söndagen också då man redan jobbat 3 dagar och man är inne på den fjärde.
På måndagen är jag dock ledig, men det blir jobb tisdag onsdag och torsdag så det blev inte så mycket vila där :P

Fullt

Har tänkt hänga in mina nytvättade kläder i garderoben och sen hänga in mina nya, enda problemet är att det brukade bli fullt innan jag köpte allt det nya så jag vet fan inte hur det ska rymmas, ska prova pussla in allt nu, annars får jag väl rensa lite eller flytta om lite så man rymmer mer ;P

Onsdag

Dagen började med morgonträning för att sen fara hem och äta frukost och sen hämta mamma på jobbet. Hon skjutsade hem mig och jag tog bilen för att hälsa på min moster, orkade dock inte sitta ute så länge plus att jag fick lite ont i huvudet så jag for hem och sov ca 1½ timme.
Vid 2 for jag in och mötte upp Jessica på norrstrand, vi gick till stan och jag lämnade tillbaka 2 byxor och jag är fortfarande osäker på om jag ska behålla det tredje från gina. Men hur som helst så köpte jag vita leggings och sen inget mer. Vi åt middag på Thai Garden och sen efter det for jag förbi min moster igen och satt ute där 1 timme och solade men sen blev jag less.
Kom hem för ett tag sen, har hunnit vara på ica och köpt fil för jag hade tänkt ha med mig det till jobbet imorgon som lunch, orkar inte äta nå varmt till lunch eftersom det tydligen skulle vara lika varmt eller varmare imorgon.

Nu ska jag gå ut och renbädda i husvagnen, jag lovade mamma att göra det i något svagt ögonblick :P Sen blir det att dra ut den på fredagkväll men jag lär ju inte hinna vara något i den förens söndag. Kanske på lördag mellan 12 och 4 men jag får se om jag orkar, ska ju ändå bara vila då i väntan på att börja jobba igen ;P

Kvällen

Har ju då jobbat idag och det har gått bra, det har varit väldigt lugnt.

Efter jobbet for jag till Jessica och såg bröllopsduellen som var en bra film, lite krydd i slutet dock :P

Har just kommit hem och nu ska jag sova, ska ju upp tidigt imorgon, godnatt.

Tisdag

Nu far jag till jobbet, hejdå :)

Stor shopparn!

Idag blev det först träning på morgonen och det gick bra, men nog kändes det att det var ett tag sen :P Efter det for jag hem och sov ett tag och inväntade att Jessica skulle ringa. Hon ringde kring halv 1 sen for jag och mötte upp hon på norrstrand kring 3.
Jag har köpt 7 kjolar, 1 linne, 6 par byxor, 1 klänning och 1 armband och det hela gick lös på 2788 så nu känns det lite i plånboken. Men visserligen så vet jag inte om jag ska behålla allt, tror jag ska lämna tillbaka tre par byxor från gina eftersom dom är så låga, men jag gjorde som så att jag köpte hem allt för att pröva det hemma i lugn och ro. Orkar inte ha så låga byxor så jag hela tiden måste oroa mig för att visa halva röven, men jag får se hur det blir. Plus att jag har ju ganska många byxor redan också så det lutar mest till att lämna tillbaka dom tre och behålla dom andra tre och allt det andra. Ska ta nå bilder på det sen men jag orkar inte hämta kameran nu.

Efter stan for vi tillbaka till norrstrand och spelade minigolf med Rebbi, Johan och Jenny och jag kom näst sist ;P Men det blev iaf 2 stycken hole in one på dom sista hålen så jag är nöjd ändå.

Nu ska jag snart sova, ska jobba imorgon men sen är jag ledig på onsdag igen för att sen jobba torsdag, fredag, lördag och söndag.

Stig-Helmer

Vaknade kring halv 8, då hade jag sovit ungefär 1 timme men då kom Niklas, Linnea och Doris på besök och det var något sånt som behövdes för att jag skulle orka upp. Hade det varit helt tyst i huset hade jag nog inte vaknat ;P

Senare på kvällen for jag och såg film med Ante, Erik, Jossan och Jocke. Det blev sällskapsresan och dom är ju så bra, hahaha

Nu hade jag tänkt göra mig klar för sängen, är fortfarande trött och det ska bli riktigt skönt att sova sen imorgon är det träning som gäller på morgonen, var ett tag sen sist men jag orkade bara inte fara då jag var som mest förkyld. Blir även stan med Jessica senare.

Jobbigt läge

Slutade jobbet 4 och allt gick bra idag också, men skönt att vara ledigt imorgon!

Har dock ett litet problem nu. Är grymt trött och vill vila men jag vill samtidigt inte somna än för då är jag rädd för att jag inte vaknar något mer ikväll men kanske blir pigg mitt i natten, brukar inte bli det men man vet aldrig. Så jag ska väl försöka hitta något att göra nån timme så man kan sova tidigt istället.

Imorgon blir det stan, hoppas man hittar något. Har varit där i veckan och hittade inget men kanske imorgon :)

Möör

Då jag for tillbaka till jobbet hjälptes vi åt litegranna innan hon lämnade mig ensammen och allt gick väldigt bra. Trodde det skulle bli lite stressigt där mot slutet men allt gick fint.

Efter jobbet fick jag agera lite chaffis och nu har jag nyss haft ett väldigt långt telefonsamtal och ätit mig en macka. Nu väntar sängen, jobbar 7-4 imorgon och jag är grymt trött redan nu, jag borde ha sovit för läääängesen. Hade tänkt sova 10 men det blev ju inte så.

Har även fått höra lite smaskigt skvaller och man fick sig ett gott skratt. Det är inte lätt ;D


Jobb

Det gick ganska fort tills klockan blev 10, sen blev det lite segt där ett tag men sen började tiden gå fort igen och jag for därifrån 12. For förbi ute på havsbadet sen skulle jag fara och säga hej till min moster men då var hon inte hemma så det blev inte. Istället for jag hem och gjorde mat, har nyss ätit och nu är jag grymt trött men jag börjar ju om på lite mer än en timme så jag hinner inte precis vila nå, är rädd att jag somnar om jag försöker vila en halvtimme ;P Men det ska bli skönt att komma hem efter jag slutar ikväll och sova då.

Lördag

Vad tror ni jag möttes av i köket då jag gick upp ? Jo, en geting. Det här funkar inte längre, nu måste vi ta till något drastiskt! Kanske måste flytta ;) haha, neej, men någonting måste göras.

Jaja, nu ska jag bege mig till jobbet, och jag är inte alls sugen, är trött, men det är ju bara 5 timmar nu för att komma hem ett tag innan man ska tillbaka och jobba dom andra 5, förhoppningsvis går dom fort :)




Det är inte okej!

Fredag

Efter jag hade renbäddat klart for jag ut till havsbadet där det var lite partyfolk, satt och pratade lite med dom och umgicks, fikade marängtårta och sen blev det att vara lite chaffis. For även och hämtade upp Doris kring 7 och hade hon ett tag, sen kring halv 9 for jag med hon till Tommy och Ida dit Niklas skulle och då fick jag även träffa Elsa, så söööt! Efter det for jag och hämtade upp Ante, Erik och Plupp, skjutsade dom till havs och hämtade upp några för att skjtusa dom till stan men sen verkade det inte som någon mer behövde skjuts och nu har jag just kommit hem :)
Det låg även två döda getingar på mitt köksgolv, och det är inte alls okej längre. Någonting måste göras åt getingsituationen. Önskar bara att man visste vart dom hade sitt bo så man kunde mata dom med lite radar så dom döööör. Aja, nu ligger dom iaf i damsugaren och jag ska borsta tänderna, hämta kuddarna från torktumlaren och stoppa in dom andra kuddarna i den så att dom också blir torra för att sen lägga mig i min renbäddade säng. Ska nog starta tvn ett tag också men sen blir det att sova eftersom jag börjar 7 imorgon, så det är väl bara att gå upp kring halv 6.
Jobbar delad imorgon vilket känns jobbigt, men det kommer känna skönt då man får lönen och man har fått storhelgsob både lördag och söndag.
Ska nog passa på att slå av ljudet på telefonen också så att inget fyllo ringer och vill ha skjuts sen i hopp om att jag kanske är vaken, för det lär jag knappast vara :P

Städning

Det gick ändå ganska fort att röja upp allt på bänken så nu väntar jag bara på att diskmaskinen ska bli klar igen så jag kan börja plocka in i den igen och inte behöver fortsätta med att lägga allt i diskhon :P

Blev inge besök för mig, hade tänkt hälsa på min bror, Linnea och Doris men L&D var och busade med Elsa och sen skulle hon och jobba så jag får ta det någon dag sen då alla är hemma, kanske hinner förbi ett tag imorrn mellan 12 och 4, beror på hur stressad jag är innan jag ska tillbaka till jobbet :P Men hur som helst så ska jag nog få ha Doris ett tag ikväll, var ju som så längesen så jag tyckte det skulle vara mysigt att ha hon ett tag.

Nu ska jag fortsätta med renbäddningen, hade även tänkt snöra in mitt täcke i tvättmaskinen, sen ska jag nog även tvätta kuddarna om jag hinner innan kvällen men det ska nog inte bli något större problem :)

Midsommar

Gårdagen blev lugn, for med tårta till min moster och hon tyckte den var precis i hennes smak vilket var bra för mig att jag lyckats pricka in det :) Sen blev det att se lite filmen och sen inte så mycket mer.

Nu ska jag ta tag i bombnedslaget i köket, har staplat upp massor på köksbänken som ska in i diskmaskinen, måste bara ta ur den nu först bara för att starta den direkt. Sen blir det att äta nå lunch och kanske fortsätta städa mitt rum, har tänkt damsuga och renbädda, eller så ska jag fara och besöka lite folk, beror på om dom är hemma : )

Torsdag

Idag har jag hunnit vara på stan en snabbis och lämnat tillbaka ett par skor jag köpte, kände att det inte skulle funka, fick inte på mig vänsterskon. Så det var inte så kul men ja får hitta några andra att köpa sen.
Nu hade jag tänkt göra en marängtårta sen ska jag fara förbi och hälsa på min moster ikväll och bjuda på lite fika sen får jag se om det blir nå mer ikväll eller om det bara blir lugnt :)

Friskis

Har just varit och fått lite info om blodtryck, blodsocker och lite smått och gott. Provade ta mitt blodsocker och det var 5,1mmol och mitt blodtryck var 120/80 så jag är helt frisk ;) Eller, nu kryddade jag iväg, men dom var då bra men man vet ju aldrig med allt annat.

Kvällen

Såg nu att förra inlägget aldrig blev publicerat, vet inte varför, men hur som helst så la jag ut det nu.

Har nyss kommit hem från jobbet, det gick bra idag också, på min 3e och sista introdag så på lördag gäller det! Får väl se hur det går med läggningen av alla men det ska nog gå bra. Har gjort det mesta ikväll så jag skulle hinna pröva allt innan jag blev själv och det gick ju bra så varför skulle det inte göra det då.

Imorgon får jag se vad som händer, ska försöka hitta någon ledig och jag vet att Jossan är då det iaf, kanske Samanta, eller så kanske hon slutar tidigt eller så nån som är helledig, skulle vela göra nå och inte bara sova bort hela dagen.

Onsdag

Nu bär det av till jobbet, kan inte precis säga att jag är taggad för det men pengar är pengar, och sen så är jag ju ledig imorgon och på fredag så det blir skönt för att sen på lördag och söndag jobba mina första riktiga dagar.

Duktiga

Ikväll har jag och mamma varit duktiga, fast egentligen var det bara hon. Vi har varit ute och damsugit lite kring broarna och köksfönsterna för att få bort lite spindlar + nät. Sen nån dag i framtiden ska vi ta altanen där bak och även mitt fönster, sen lär det säkert bli runt huset också. Det kan va bra att röra om lite hos dom så dom kanske försvinner.
Har även gjort en getingfälla, fick ett bra tips idag så vi får se om den funkar sen eller hur det går. Men det skulle ta ett tag innan dom börjar flyga in i den, men visserligen kanske den är för långt bort från boet, vet inte riktigt.

Klart

Slut för idag, och som tiden har gått sakta idag, har varit väldigt lite att göra. Sen då jag slutade hade jag tänkt fara förbi och träffa Doris eftersom hon fyllde 1 igår men nu svarade inte Linnea då jag ringde så det blir nog inget av det. Kanske lägger mig och vilar ett tag, är grymt trött.

7-4

Jag är verkligen inte morgonmänniska, varför måste man börja jobba klockan 7 :P Jag har ju aldrig problem med att vakna eller att gå upp men nog hade det varit skönt att ligga kvar i några timmar till, men det blir inte. Men nog hinner man sova senare i livet.

Nu väntar frukosten och sen är det väl bara att bege sig. Det kommer bli mycket att ta in idag också eftersom det här är den första och sista intro dagen som är från 7. Så på lördag och söndag måste jag ju veta vad som ska göras då. Visserligen är man två mellan 7 och 12 på helgerna så jag måste egentligen fokusera på vad som händer mellan 12 och 4 för då är man ensammen. Sen imorgon måste jag fokusera på vad som händer mellan 4 och 9 för då är man alltid själv, vill ju inte missa något viktigt, men nog går det säkert bra :)

Första dagen

Har inte hunnit skriva något idag så nu kommer hela min dag.

Vaknade kring 10, gjorde mig klar och begav mig till jobbet kring halv 12, ville ju vara i tid första dagen. Jag kommer dit, går upp, har ingen aning om vart jag ska och jag hittar ingen först men tillsist hittade jag Jessica som visade mig vart jag skulle och hjälpte mig hitta mina arbetskamrater för dagen.
Allt har gått jätte bra, och alla 3 jag har varit med idag har varit väldigt trevliga och hjälpsamma, har haft många frågor och det har varit mycket att ta in. Sen sa även sköterskan att hon trodde inte alls att det skulle bli nå problem med min delegation, hon tyckte jag skulle gå med ikväll och se sen skulle hon få ett utlåtande imorgon och på onsdag skulle hon nog gå med mig och kolla så jag kan det. Så det blir ju skönt att ha den i sommar. Sen fick jag även sluta en timme tidigare för det fanns inget mer att göra sa hon : ) Kändes dumt att gå tidigare men hon skickade ju ändå hem mig så :P

Efter jobbet for jag och hämtade mina skor och familjen Wikström, glömde skicka dom med min mamma på baldagen så jag skickade dom med Regina istället så dom inte skulle bli kvar på Johans stuga.

Nu ska jag gå och göra nå mackor och te och invänta min mamma som också har jobbat till nu, sen väntar nog sängen eftersom jag börjar 7 imorgon. Måste även kolla över matlådan till imorgon, har ingen aning om vad jag ska ta med.

Filmen

Den var riktigt rolig, synd bara att dom hade 40 grader varmt där inne.

Nu hade jag tänkt lägga mig och försöka somna. Det svåraste är alltid att hitta ett bra läge så man får mycke luft, men då jag väl somnat har det ändå gått ganska bra, så om jag börjar nu kanske jag ändå hinner sova tillräckligt mycket för att vara utvilad imorgon, första dagen på jobbet, ska bli kul :) Men eftersom jag börjar 12 så borde jag nog hinna sova tillräckligt. Godnatt

Baksmällan

Ikväll blir det bio med Erik, Koffa, Jossan, Malle och Nina. Vi ska och se baksmällan och jag har höga förväntningar på den, tror den kommer va riktigt rolig. Synd bara att det gör så jävla ont att skratta sen i fredags, blev dubbelstuds då vi hoppade och jag ramlade och tappade luften och nu har jag ont då jag skrattar, hostar och andas ut tungt. Vet inte vad som hände, var som att jag slog i nå men jag vet  inte hur jag skulle kunna ha gjort det men skit samma, det går nog över snart något dag.
Det är även meningen att jag och mamma ska och se änglar och demoner någon dag men vi kommer då inte hinna i veckan så vi får väl se om den fortfarande går nästa.

Gömma

Igår då jag skulle gå ut hittade jag självklart inte husvagnsnyckeln, jag hittade alla andra men inte den. Så jag letade och letade i säkert en kvart innan jag tillsist hittade den i pappas jacka. Men det tog ju ett tag innan jag ens hittade hans jacka :P

Inatt har jag sovit lite bättre men ändå lite jobbigt, så nu sitter jag och knaprar på halstabletter som jag egentligen inte tycker om bara för att vara så frisk som möjligt imorgon då det blir jobb. Första dagen, lite nervöst men ändå kul : )

Lördag

Dagen har varit lugn och den har spenderats med Erik och Jossan framför tv tills vi tillsist fick för oss att röra lite på oss. Erik for till Plupp och jag och Jossan for och skjutsade hennes pappa, vi for förbi Malle och Niklas och sen for vi till Plupp för att möta upp Plupp, Erik och Ante, även Th kom dit. Vi spelade tp och killarna vann, sen for vi hem.

Nu ska jag ta mitt pick och pack för att bege mig ut till husvagnen där jag ska spendera natten igen. Det är riktigt skönt att sova där, plus att då vaknar jag inte då mamma och pappa går upp. Gör visserligen inte det direkt då jag sover inne heller men ändå. Men godnatt.

Jag hatar det!

Igår blev det fest hos Sofie med Jossan och till största delen okända människor, men det var trevligt att träffa lite nytt folk :) Sen gick vi från norra pitholm till stan och jag kan lova att mina fötter värkte lite efter det. Vi gick upp till David ett tag och sen for vi till Plupp och det var kul att stå och titta på alla studenter genom hans fönster. Tyvärr så hörde nästan ingen då man ropade på dom :P
Sen kom en kille fram och gav Ante världens kommentar om att han hade ju tjänat så mycket mer än alla oss 89 som lever på akassan och bla bla, synd bara för den killen att Ante är delägare i ett företag så han blev väldigt tyst efter det, haha, han var verkligen trög :P

Sen blev det utgång med massa dans och trevligt folk, hade riktigt kul. Sen tog jag och Ante oss en liten promenad runt stan och alla matställen och letade folk vi kände medans han försökte sälja mina skor, haha. Kvällen avslutades med sötSanna på 7eleven och en kycklingwok innan mamma kom och hämtade mig.

Då jag kom hem tog jag mina grejer och gick ut till husvagnen för att sova där och jag var verkligen trött och längtade till sängen bara för att lägga sig ner och inse att om jag ligger kvar och sover där så skulle jag dö för jag blev självklart helt täpp då jag la mig. Så då fick man bunkra upp kuddarna så man halvsatt medans man försökte sova. Det var inte alls skönt så det blev inte så många timmar inatt.

Hade tänkt lägga mig och se lite tv och försöka vila lite nu så man inte är allt för trött ikväll.

Fredag

Blev att vila lite längre än jag tänkt men inte göre nå. Nu väntar jag på maten sen är den stora frågan om det blir fest ikväll eller ej, kan inte riktigt bestämma mig.

Studenten

Klockan 10 befann jag mig i sjulnäs för att se Dennis examen, tyvärr rymdes man inte ens i kyrkan så man fick stå utanför men man hörde sången lika bra ändå :P
25 över 11 körde jag till öjebyn, tankade, vidare till stan för att hämta upp Samanta och sen for vi till strömbacka och såg då freja studenterna sprang ut, framförallt op klasserna. Det var så kul att se, man fick lite minnen från förra året. Sen for vi och kollade då dom åkte lite vagn och sen slutade vi på Golden för att luncha. Efter det gick Samanta hem och jag for till ams för sista gången för den här sommaren. Fattade egentligen inte vad han pratade om han som jag pratade med, någonting om att spara månader och så, men jag höll med för jag orkade inte sitta där. Sen då sommarn är slut får jag väl se om jag befinner mig där igen eller om det blir att plugga, får se.

Nu tänkte jag lägga mig och vila tills pappa kommer hem, blir väl 30 min max.

Sovning

Ikväll somnade jag kring 9 tror jag den var, gud vad jag har börjat somna tidigt. Men nu då jag vaknade fick jag lie halv panik för jag inte tagit mitt penicilin så det var bara att gå upp och ta det, vill inte missa nån så det inte blir bra.

Imorgon gäller det för många, ska bli så kul att se alla springa ut : )

Skor

Dagen började med att Jossan kom hit och vi såg twilight, bra film, men nu är det bara att vänta tills tvåan kommer ut så man får veta vad som händer i fortsättningen. Sen efter det for vi till stan för jag ville hitta något att ha på mig imorgon men jag hittade ingenting förutom ett par skor på rea så det får bli att leta i garderoben.
Sen då jag kom hem hade jag tänkt beställa två skor från skopunkten men båda två var slut. Får hoppas dom får in dom igen men säkert inte. Hade tänkt börja laga middagen för ett tag sen men då var det en geting i köket igen så det blev lite problem, nu sitter han halvdöd halvt utanför fönstret så nu måste jag på ica och köpa cream fraiche och röd lök och sen börjar jag med middagen. Jag lämnar fönstret öppet och getingen där han är, jag har inte tid nå mer.

Har däremot inte hunnit med städningen jag hade tänkt göra idag, har bara tvättat klänningen, och på tal om den så måste jag nog hämta den ur tvättmaskinen nu :)

Getingsituation

När jag satt vid bordet och läste tidningen och väntade på att äggen skulle bli klara såg jag i ögonvrån hur något stort rörde på sig. Så jag flög typ upp bara för att hitta en geting där, huvva. Så min frukoststund blev förstörd och jag var rädd. Men nu ligger han iaf död, förhoppningsvis, under våran tjocka elloskatalog på bordet :P Sen då jag pratade med mamma sa hon att hon redan dödat två i morse också, så nu måste vi ta tag i det där för hon trodde att hon hittat där dom tog sig in.

Sen så har vi även fått våran nya husvagn hemkörd så nu längtar jag tills att imorgon då pappa tar hem den andra så man kan sova i den på gården för att sen flytta den till havs, riktigt mysigt. Vi hade den ju inte där något förra året, och jag saknade verkligen det.

Torsdag

Blev många sovtimmar inatt, trodde aldrig jag skulle kunna somna om där kring 1 när jag var vaken men nog gick det, men nu då jag vaknade halv 8 kände jag att det var dags att stiga upp. Idag hade jag tänkt renbädda och damsuga i mitt rum, packa upp väskan från igår, tvätta klänningen och sen får jag se om det blir något mer vettigt.

Håller iaf på att koka ägg till frukosten nu, gott : )

 

Skatt

Har varit en trött dag idag, somnade kringhalv 6 och har sovit till nyss. Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen igen.

Sen så har skatteåterbäringen kommit nu, inte illa ; )

Trassel

Efter förra inlägget blev det att ta en pn, väldigt skönt. Sen blev det en dusch för att fräsha upp sig och försöka få ur lockarna och tupperingen i håret. Det var lite tjorvigt först och jag löste lite hår men nu är det iaf utkammat igen.

Har just ätit middag, det blev varmkorv. Idag blir det nog att se fotboll, om jag inte somnar före :P

Balen

Det blev ingen uppdatering igår, jag hade helt enkelt inte tiden till det, så det blir en lång nu :P

Då jag vaknade steg jag bara upp och begav mig till Ida där jag skulle fixa håret, och tack för det Ida, det blev jätte bra : ) Sen då jag och Rebbi var klara där for jag och hämtade klänningen plus lite grejer hos mig, Johan hämtade upp mig sen hämtade vi upp Rebbi och Dennis för att bege oss ut till havsbadet och lämna grejer på hotellrummet. Efter det, kring 1 for vi ut till Johans stuga där vi skulle vara före. Vi gjorde oss klara och alla andra kom dit, det blev lite bildtagning och lite drickande för att sen ta bussen till stan, hämta upp resten och sen åka till balen.
Vi kom i bra tid ut till havs igen för att sitta i bilkön och vänta på att dom skulle börja släppa in folk, tyvärr så hade ju pt skrivit i tidningen att vi var älvsbyungdomar, vilken förnedring ;) haha, näee men dom kan väl kolla upp sånt tycker man, är väl ändå deras jobb :P

Vi kom in, var på hotellrummet ett tag, drack lite, var och tog kort, minglade runt lite i väntan på maten, tror det var samma mat som förra året om jag inte har helt fel..
Efter maten så var vi lite överallt, dansade, satt och drack och bara hade allmänt trevligt tills kvällen tog slut. Blev att stanna och sova i Annas hotellrum med henne, det är så skönt att sova på hotell, men jag hade gärna vaknat upp i min säng så jag fått sova ut ordentligt. Men halv 10 gick vi iaf och åt frukosten, tyckte inte det fanns så mycket menmen, kan ju inte alltid vara perfekt.

Nu har jag nyss kommit mig hem, eller för en timme sen och nu hade jag tänkt äta nå sen lägga mig och sova ett tag till, kanske måste ta ur håret som förövrigt såg likadant ut idag som igår, och måste nog även tvätta bort sminket.


Jag råkade däremot göra en stor miss igår, jag tog av mig skorna för jag skulle göra något och då hade fötterna svällt lite och då satt dom oskönt hela kvällen och jag fick väldigt ont i lilltårna, och skavsårsplåstrerna släppte så jag förbrukade 5 stycken till ingen större nytta. Sen så böt jag till mina andra skor men då var det redan försent :P

Kanske kommer någon mer uppdatering om balen sen, ska även lägga upp bilderna jag tog, blev inte så många men ändå :)

Nervös

Sen kom jag ju även på att det är en väldigt nervös timma för mig. Jag prövade min balklänning som jag hade förra året bara för att inse att fläckarna var fortfarande kvar eftersom jag inte tvättat den något, men det hör till saken att jag inte vågat tvätta den hemma. Men nu kom vi fram till att jag kan ju ändå inte ha den med fläckarna så jag startade en tvättmaskin med den. Jag hoppas den kommer ut hel och ren, så den sen kan hänga i garderoben något år till ;)

Färdig

Nu är klänningen klar och ja ska nog packa för imorgon, eller ja ska väl bara ha med cidrarna så det är väl inte så mycket att packa, och dom ska nog ändå stå i kylen tills jag far så det går då inte heller :P
Hade tänkt hålla mig vaken ett litet tag till även fast jag helst av allt vill sova, men ja vill samtidigt inte sova för många timmar.

Nu kom jag även på att jag ska fixa naglarna nu så dom är färdiga imorgon, orkar inte göra det då :P

Raggar

Efter duschen for jag in till Ida och hedde nå grejs i håret, gick till apoteket och hämtade ut min penicilin/antibiotika kur, och nu då jag börjar äta den innebär det att jag inte får sola på 12-13 dagar, först dom 10 dagar jag ska äta den sen så ska man inte göra det dom 2-3 dagarna efter heller. Eller nog får jag väl sola men jag vill inte riskera att få blåsor bara för att jag ligger ute och pressar ;D
Hämtade sen upp mamma, vi for och hämtade upp min mosters bil som jag ska ha, hennes 240, så jag var tvungen ringa till henne sen och säga att jag var ute och raggade med den ;P Hon tyckte det lät bra. Sen hämtade vi upp Fabbe och for till barnens hus eftersom mamma lovat han nån slags inflyttningspresent och då hade jag även turen att jag fick mig en rock ring, kul :P Då vi var klar där for vi till ängeln och åt, en kycklingsallad blev det och den var god som vanligt, blir kanske en sån imorgon till lunch också, är bra mat före balen, orkar ju knappast göra nån lunch :P

Nu har jag nyss kommit hem, ska sy in klänningen nu och sen blir det en tidig kväll, är grymt trött och sen blir det ju ganska tidigt imorgon också. Ska vara hos Ida kring 10 halv 11 och börja fixa håret. Jag är taggad för imorgon, kommer bli en kul kväll : )

Smutsig

Idag var jag ju då på info och sådär, och det var inte alls kul, jag hade lätt kunna somna till deras prat :P Men en god nyhet är iaf att grundlönen är höjd med ungefär 3 kronor :P
Då det var slut for jag på stan en snabbis, bland annat på björnen så hon skrev ut ett recept på nå penicilin grejs tror jag. Hon sa att jag skulle få nå sånt då jag var där men hon i receptionen pratade bara om antibiotika idag, men det ska jag få om 10 dagar om det inte är bra. Men jag vet inte, får se då jag hämtar ut det :P For även på åhlens där jag hade tänkt köpa en consealer men dom hade bara en som passade min bruna hudton som jag har för tillfället och det var Lancome tror jag och den gick ju lös på 280 kronor och jag tyckte inte riktigt det var värt det för en dag, och det tyckte inte hon heller. Men vi letade bland alla andra men det var hopplöst så hon gav mig en liten burk med sånt i så jag fick ta hem det som ett prov och då var det problemet löst ;) Hur trevlig & snäll som helst var hon.

Då jag kom hem var det bara att klä om och fara med ett lass till soptippen, lasta av det, fara hem och hämta mer och fara tillbaka och lasta av det. Nu är jag trött (mest för att jag inte sovit nå inatt), smutsig och bara allmänt äcklig så nu åker kläderna rakt in i tvätten och jag ska duscha bort allt. Det var längesen jag var såhär skitig, är svart under naglarna ;) Men det resulterar ju i att husvagnen kommer hem på fredag så det var det värt.

Då jag har duschat ska jag in till stan, gå upp till Ida som skulle he något i mitt hår för morgondagen, plocka upp mamma, fara och hämta mosters bil så jag har en imorgon om jag skulle behöva göra nå smågrejs på dagen och sen ska jag hem och vi ska sy in klänningen. Sen lär det nog även bli en tidig kväll så man är utvilad imorgon, men vi får se, var ju även påtal om twilight : )


Måndag

Vaknade 3 inatt och var ovanligt pigg så jag kunde helt enkelt inte somna om. Nu har jag just gjort mig klar och nu ska jag fara på kurs för dagen, hejs!

Kvällen

Hade tänkt hyra twilight ikväll, jag vet att jag tjatar om den men jag vill som se den :P Men jag blev trött och orkade inte fara och hyra den. Sen så orkade inte Jossan och Erik heller så nån film men vi beslutade oss för att se den imorgon. Sen gick det ett litet tag och jag blev lite piggare och fick nå ryck så jag for och tränade, missar ju morgonträningen imorgon så jag gjorde bort det ikväll istället så jag slipper ha dåligt samvete då mamma är där och inte jag :P

Men nu väntar duschen sen sängen, ska ju ändå upp tidigt imorgon : )

Vädergudarna

Jo dom verkar ha blivit på bättre humör och ändrat vädret lite för tisdagen, nu ser det ut som att det ska bli sol med moln. Jag kan egentligen ta vilket väder som helst förutom regn och storm :P Blir så jobbigt att ha paraply och allt, det förstör ju ;)

Söndag

Jag somnade 7 imorse och sen ringde pappa och väckte mig kvart i 11 och jag var inte alls sugen på att gå upp men det var bara att gå upp ändå. Så jag gick upp, tog bilen och begav mig till abborrträsk där jag hämtade upp mamma. Sen då vi kom hem kgick jag och la mig och såg lite tv sen somnade jag kring 3 och sov till 6.

Ikväll hade jag nog tänkt hyra twilight, är grymt sugen på att se den nu :P Sen resten av veckan har jag fullt upp.
Imorgon ska jag först på allmän info för vårdyrket typ, dom ska prata om bland annat löner och sånt. Sen måste jag iväg på soptippen med det mamma har lastat på släpet, lämna av det och sen blir det väl bara hem för att lasta på det andra och fara med det också. Blir en tidig kväll också så man är utvilad på tisdag, för på tisdag är det nämligen balen. Ska bli skit kul : ) Så hela den dagen är ju upptagen av balgrejer.

Onsdag vet jag inte vad som händer, och inte torsdag heller. Men på fredag då pappa kommer hem ska jag hjälpa till och städa ur våran husvagn för då ska jag sen sova i den i 2 veckor hade jag tänkt här på gården, det är ju så jävla mysigt! Sen veckan efter midsommar ska vi ställa upp den på havsbadet, i love it.
Blir även så att då han kommit hem och mamma slutat på fredag ska vi fara och köpa en till husvagn som pappa ska ha att bo i, som jobbvagn, jag kan knappt vänta :P Det ska bli så skönt att ha våran att bo i på sommaren på bland annat havs och gården, och sen då vintern börjar närna sig är det bara att dra upp den till vuogga så man kan utnyttja säsongen mer där : )

Aja, nu är jag hungrig så jag ska gå och se vad det blir.

Kvällen

Efter jag hade solat kom jag hem och gjorde mig klar för att fara vidare till Anna där det var fest. Var massa folk där och vi satt ute på altanen och jag hann även se lite fotboll. Efter ett tag for jag vidare in till stan och träffade Jossan för att sen skjutsa hon vidare till Fraggel. Sen for jag vidare till Ida & Tommy där det också var fest, och dom har ju förlovat sig så grattis till det. Hann bara vara där ett litet tag sen for jag vidare och skjutsade Jossan en snabbis för att sen fara tillbaka till Anna och hämta upp Jessica, Rebbi och Johan. Vi for in till stan och jag släppte av dom och hade tänkt fara hem men då ringde Sanna B och bad mig komma och möta hon, Tessy, Amanda, Lolloh och Lena på nolia så jag for dit och vi hade en lite reuinon. Vi for sen och körde runt i stan till ungefär halv 4, då tog vi en korv på shell och skulle bege oss hem. Jag släppte av Sanna men då träffade jag Ville, Jimmy, Jimmys bror och Robin så då skjutsade jag dom, sen hämtade jag upp mer folk, för att sen hämta upp ännu mer folk, och nu har jag äntligen tagit mig hem. Jag ville egentligen hem kring 2 och sova men nu har klockan hunnit bli halv 6. Ska ta mig ett vatten glas, borsta tänderna och sen väntar sängen. Får väl se om jag får något samtal sen då Ville, Jimmy och Jimmys bror ska hem, jag ska att dom kunde ju ringa men då får vi se om jag vaknar och orkar hämta dom :P

Menmen, godnatt.

Lördag

Vaknade först kring 12, men då hade jag verkligen inte tänkt gå upp, sen vaknade jag kring 3 och hade tänkt gå upp då men jag hade ingen ork till det, så då vände jag bara på mig och somnade om till ett tag före 5, och det behövdes. Nu hade jag tänkt fara och sola, sen göra mig klar för att fara och vara med massa fyllon, det blir en trevlig omväxling att vara nykter då alla andra är fulla ; ) Får väl se om Jossan är nykter med mig eller om hon skulle dricka, jag hoppas på det första allternativet men det spelar ju egentligen inte roll, kan ju ändå hälsa på dom :)
Sen är jag också väldigt sugen på att hyra twilight, men jag vet inte om jag orkar/hinner se den ikväll så vi får se hur jag gör med den saken, men eftersom man får ha den i en vecka löser det nog ändå.

Jag hoppas även att Sanna har en trevlig stockholmsresa och att Bruce är bra imorgon, det hoppas jag för hela hennes familj, vet ingen som älskar han som dom ;P

Hjärtinfarkt

Japp, har nyss kommit hem från jobbet och på kvarten jag har hunnit vara hemma har jag hunnit få mig en lätt hjärtinfarkt ;P Skulle gå på toa och kissa innan jag begav mig till sängen och jag stängde dörren och satte mig då jag ser hur det kryper en spindel på dörren bredvid mig. Jag FLÖG upp och höll på att dö av rädsla ;P Det blev ett väldigt jobbigt läge för mig, men det slutade med att jag höll mig och gick på den andra, haha :P

Förövrigt har natten varit lugn men jag har ändå inte kunnat sluta ögonen och vila, har suttit och sett alla dåliga program på tvn. Men nu är jag trött så nu ska jag sova.
Får se vad dagen bjuder på senare.

Jobb

För en halvtimme sen kändes det som att någon slog mig i huvudet, eller iaf tryckte in sömntabletter i mitt system, känns som att jag inte orkar hålla ögonen öppna och snart ska jag på jobbet för att vara vaken i 11 timmar till, lycka till Emeli. Aja, det är bara att hoppas att natten går fort. Ska göra mig redo för att fara snart, det bär ju av på 25 min :P

Väntan

2 timmar kvar till jobbet, eller lite mindre, ska väl fara på 1½. Däremot är jag helt uttråkad och vet inte hur jag ska få tiden att gå. Sitter och spelar yatzy men ja vill inte göra det i 1½ timme till men vi får väl se hur det blir med den saken ;P

Sen så har jag lite beslutsångest över imorgon, vet fan inte hur jag ska göra :P

Sömn

Som det var skönt att sova! Jag vaknade kring 3 av att mamma ringde på hemtelefonen och bad mig göra nå grejer åt henne nu innan dom for, så då var det bara att gå upp, men jag behövde ju inte sova längre så :P Men det var himla tur att jag hade hett mobilen på ljudlös, eller iaf tur för mig, kanske inte för dom som försökte få tag i mig, tex Sanna ;)

Hade tänkt fara iväg och köpa nå frukt och en kycklingsallad som jag ska ta med till jobbet sen, för det blir att jobba inatt, och man blir alltid hungrig eller sugen på något mitt i natten även fast man inte ska äta då men man kan ju iaf försöka äta något nyttigt då man väl äter. Förhoppningsvis blir jag inte hungrig så då får jag ju mig en kycklingsallad till lunch imorgon istället :D

Fredag

Kom hem från träningen för ett tag sen och jag var inte alls sugen på att gå upp då klockan ringde tjugo i 6. Mest för att mamma skulle inte med och jag visste att om jag skulle fara innan mammas jobb var jag tvungen fara då. Så det var bara gå upp, äta lite och fara. Hade visserligen kunnat fara 8 då mamma börjar jobba och ha bilen men då jag inte har några ärenden eller något är det nästan bara jobbigt att ha den hemma eftersom då måste jag hålla koll på att hämta hon :P Sen så hade jag faktiskt tänkt lägga mig och sova nu igen eftersom det kanske blir att jobba inatt och det funkar inte att vara vaken över 24 timmar för mig. Det har hänt ibland men det är verkligen inte ofta, men då jag inte måste är det lika bra att sova ;)

Film

Där kring 8 kom Jossan och Malin förbi mig, vi satt och surrade litegranna och såg lite tv och sen klockan 9 började vi se Dodgeball. Vi hann även diskutera om vi ska festa på lördag, eller dom ska men jag blev bjuden :P Så vi får väl se på lördag.
Dom for för ett tag sen och jag har nyss druckit en kopp te och sett klart filmen. Nu tänkte jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen för att se lite mer tv sen sova. Ska upp och träna imorgon sen får vi se vad som händer, blir kanske att jobba natt men det var inte säkert än, och isåfall måste jag nog ta mig en liten sovstund på dagen så jag orkar vara vaken hela natten. Men jag hoppas verkligen att jag får jobba, dels för att jag älskar att jobba natt och jag har inte jobbat på länge så jag skulle kunna jobba vart som helst, men jag ser fram emot nattjobb extra mycket. Sen så är det ju aldrig helt fel att få extra pengar : )
Och på tal om jobb så måste jag nog läsa på medicinlistorna som Susanne har varit snäll att skriva åt mig. Kan vara bra att veta vad dom flesta medicinerna är till för nu då jag ska jobba på dagen. På natten behövde man inte kunna så många mediciner men nu är det några mer som kan vara bra att ha iaf liten koll på : )
Skulle nog även få komma förbi någon gång och prov ta ett blodsocker prov på henne så jag har prövat det då jag väl börjar. Kan vara bra att ha lite koll på sånt också. Så det blir nog helt perfekt.

Menmen, nu väntar sängen. Godnatt


Dagens goda gärning

Japp, den har jag just utfört nu. Jag tyckte att min rum var lite skitigt på golvet så jag damsög, och då jag likaså höll på så tog jag hela huset också ;P Snällt av mig. Nu väntar duschen.

Torsdag

Min moster, Anna, Troja och Clinton for för ett tag sen. Var trevligt att vara hundvakt och min moster låg på golvet nästan hela tiden och gullade med dom.
Jag som hade tänkt följa med min moster hem då hon for och sola hos henne men det blåser för mycket, det är ju kallt att gå ut :P Så det blev ingen solning idag heller, vilket är synd. Får kanske fara till solarium eller något men jag känner mig faktiskt inte så blek så det kvittar nog egentligen. Men samtidigt är det väldigt skönt att ligga där inne i värmen då man vet att det blåser massor ute.


Hundvakt

Anna ringde just mig och frågade om jag ville vara lite hundvakt åt Clinton och Troja nu medans hon skulle fara på skolan ett tag och självklart ställer jag upp. Jag älskar att vara hundvakt, jag ringde även min moster som ÄLSKAR dvärgspetsar och ingen hade nog kunnat bli gladare än henne. Hon skulle komma förbi och vara här också. Hon brukar tycka att jag ska köpa en sån som hon kan sköta, eller att jag ska låna typ Annas så att hon får sköta den :P haha, så nu blev det ett väldigt bra tillfälle för henne. Menmen, vi hörs sen! : )

Besök

Först for vi förbi och hälsade på Malin, Leon och Fabbe. Var kul att se deras nya hus och det var riktigt mysigt där. Passade även på att låna en brun ögonskugga av henne. Efter det besöket for vi vidare till Niklas, Linnea och Doris. Även där passade jag på att låna en brun ögonskugga, vill ha nån brunaktig till balen men jag orkade inte köpa så jag passade på att låna lite. Sen tog jag även hem en del av min garderob som Linnea hade :P

Nu sitter jag och ser greys sen blir det att sova, tror jag. Det blir ju inte alltid som jag tänkt ;P Men om jag somnar tidigt ikväll blir det att träna imorgon på morgonen för den jag missade idag, eftersom jag kommer ju missa på måndag också :P

Tröööött

Det slutade med att jag somnade och sov i 2 timmar, med ett litet uppehåll i sömnen då jag fick ett sms av Ida. Jag skulle få komma till hennes salong och pröva balfrisyren igen om jag ville men ja tog mig inte så det gick inte =(

Nu blir det att äta nå sen ska vi kanske fara och hälsa på lite folk om dom nu är hemma.


Tråk

Har just kommit hem från lyfttekniken och dagen har gått väldigt segt. Dom har stått och sagt samma saker om och om igen och båda två har upprepat varandra och jaa.. man blev lite less att lyssna på dom. Men dagen har även varit väldigt lärorik då vi väl fick öva på varandra och sånt, många småsaker man kan göra så att allt blir lite lättare, och lite knep. Nu hade jag tänkt lägga mig och vila ett tag framför tvn, är så grymt trött, höll nästan på att somna då man låg i sängen och gjorde övningarna :P
Så idag skiter jag nog helt i träningen om jag inte far ikväll, men det tror jag ju knappast!

Lyft

Hade bara tänkt borsta tänderna nu sen invänta min hämtning för att sedan fara på lyftteknik, jag känner inte alls tagget. Jag hade mycket hellre legat hemma och fortsatt sova ;)


Kvällen

Maten var ju inte någon drömmat, en köttgryta med morötter och svamp i, och eftersom jag inte äter svamp så kändes det lite sådär. Sen fick vi lite info och sen fick vi fara, så det blev ändå bara 2 timmar.
Sen åkte jag till Jessica igen och följde hon till ok och köpa snus och hon passade samtidigt på att visa mig vart jag ska gå in då jag börjar jobba : )

Nu sitter jag hemma med mina skor på mig och dom har faktiskt gått ut sig , tror ganska mycket sen igår då mamma hade på sig dom med sockar i. Det skulle jag aldrig kunna ha i dom, men nu sitter dom bra, bara att jag måste ha skavsårsplåster på mig sen på balen, men jag har ju redan köpt hem det så det är lugnt.
Ser även DH och efter det ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen för att se Hell's Kitchen och sen sova. Imorgon kommer Regina och hämtar upp mig kring halv 8 då ska vi på lyftteknik. Känns väl inte så kul att fara dit eller på den andra men pengar är pengar. Däremot så missar jag morgonträningen imorgon, men ja ska nog fara då lyfttekniken slutar istället, kanske.

Middag

Nu är jag snart redo, ska bara ta på mig en till tröja sen ska jag invänta min moster och bege mig : )

Duschen

Nu ska jag duscha och göra mig klar för att sen invänta att min moster ska hämta upp mig och skjutsa mig till Svensbyn. Där blir det att fördriva tiden ett litet tag hos Jessica innan vi två och Regina ska på vikariemiddag på Perudden, ska bli trevligt att träffa alla man ska jobba med i sommar. Jag ska väl visserligen mest jobba med Jessica A men ändå : )

Tisdag

Vaknade kring 10 och då sken solen, men nu verkar molnen hålla på att ta över igen. Varför kan det inte bara vara strålande sol utan moln?

Grillning

Vi hade lite kyckling i kylen som låg i marinad som vi tänkte äta idag så den inte blir dålig och jag var sugen på att grilla och det gick ju sådär ;P Jag la på allt då det var lite för varmt och kycklingen blev klar före hälften av grönsakerna men det var gott ändå.

Nu är min moster och hälsar på, jag är grymt trött, men ja tror ändå jag måste dra med mamma på en cykeltur sen, jag har väntat på den länge nu!

Skit väder

Eller, solen lyser ju men till största delen är molnen ivägen så inte fan gick det att sola idag, skit också. Det är bara att hoppas att det blir bättre imorgon och resten av veckan men det tror jag inte.

Måndag

Nyss hemkommen från träningen som idag var lite jobbigare än alla andra dagar. Är trött och sliten, är nog fortfarande bakis ;P haha

Nu hade jag tänkt gå och duscha sen invänta Anton som ska komma och hämta min mp3 för han ska låna med den till cypern, och jag är inte alls avis på att han ska dit, inte det minsta. Sen så blir det väl att sola, för både smhi och yr visar att molnen ska försvinna kring 12, men jag far nog ändå till moster tidigare.

Pain

Jag glömde berätta att jag har fått massa blåsor på mina tår igår av mina skor, men jag förstår det inte, det är ju inte precis så att dom är nya eller något, jag har haft dom mycket men igår då jävlar. Men det förklarar varför jag hade så ont i fötterna igår och idag, för det tog ett tag innan jag upptäckte det :P

Nu har jag nyss sett csi, ska kolla mammas schema sen sova.


RSS 2.0