Ojoj

Det här med uppdatering är tydligen inte min grej längre :P

I onsdags lyckades jag ta mig upp tidigt, for in till stan och böt laddaren eftersom jag fått fel, lämnade tillbaka ett par byxor och träffade Linnea en snabbis innan jag sen begav mig till skell. Kom fram kring 12, vilade en stund och gjorde lite annat smått och gott innan han slutade och sen på kvällen begav vi oss till deras garage eftersom dom skulle ställa dit badtunnan.

På torsdagen blev det en sväng på stan med Camilla och Julia, och sen blev det lunch på matfesten och sen hem ett tag för att träffa Fredrik ett tag innan dom sen skulle ut med jobbet. Sen på kvällen blev det att fara till matfesten med Camilla, Julia, Emma och Jens. Blev lite middag och vi mötte upp killarna ett tag och sen for vi hem till Emma och surrade ett tag innan det blev dags att hämta hem dom och sen sova.

På fredagen hämtade Camilla upp mig strax innan halv 8 och vi begav oss till hm, dom hade klubbdag så dom hade öppet mellan halv 8 och halv 10 med 20% på allt så det blev lite shopping där. Sen började hon jobba 9 så då skjutsade hon hem mig igen och jag hann somna om en stund innan jag sen gick upp 11 för att göra mig klar för att möta Anna och Öhman. Dom hämtade upp mig och vi for och åt lunch och gick på stan en sväng.

Fick även ett samtal på morgonen om att jag ska få intro hos en, så det blir skitbra :)

På kvällen blev det nån cider och vi for en sväng förbi matfesten och sen en sväng in till stan innan vi sen begav oss hem för att sova :)

På lördagen vaknade vi och sen var jag tvungen bege mig hemåt eftersom jag skulle på VKM på skolan.
Kom hem, gjorde mig klar sen skjutsade mamma oss till lule, vi var där, åt middag och sen begav vi oss till pite senare på kvällen. Mötte upp Anna, sen blev det lite mat och sen blev det att sova.

Idag har vi fixat lite hemma, jag har vilat ett tag på eftermiddagen och nu sitter jag på jobbet. Var inte alls sugen på att jobba men det är ju pengar så ;D

Förjävligt

Sen sist jag skrev gick allt utför, det har inte varit min dag idag. Kom själv utklädd från våran klass, satt ute och frös i 3 timmar en bart för att få en kycklingklubba och potatissallad, har sparkat i lilltån två gånger så jag har jävligt ont i den, skulle öppna min nya billaddare som jag fick med då jag köpte telefonen och då jag väl öppnat den och ska fara inser jag att dom skickat en vanlig istället så jag måste in imorgon och se vad dom kan göra, skulle köpa en studie-bok av en men sen fick jag ett mejl ikväll om att hon hade sålt den till en annan, och det var säkert något mer, det känns då iaf som det. Men nu är iaf väskan packad förutom det jag inte kan packa än och imorgon går jag upp tidigt (ska försöka) , hämtar ut mina skor som jag beställt (ett par av dom iaf) fixar med laddaren, tror det var något mer ärende på stan och sen beger jag mig till skellefteå, blir som semester i 3 dar. Ska iaf försöka ta det lugnt :)

Aja, dags att sova så jag orkar upp någorlunda tidigt iaf om det inte går som planerat :)

23

Blev ju då att jobba lördag natt, sen sov jag halva söndagen och gjorde inte så mycket mer innan jag då begav mig till jobbet igen och jobbade till måndag morgon.

Gick upp 12 för att vända tillbaka dygnet. For in till stan och lunchade med mamma och köpte present åt Linnea dom fyllde 23 sen for jag och grattade henne. Sen på eftermiddagen ringde chefen och frågade om jag kunde jobba och det kunde jag. Hon hade visserligen ringt och väckt mig strax innan 12 för att höra om jag kunde ifall dom behövde. Så efter jag varit klart hos Linnea for jag hem och sov en stund innan det blev jobb igen.

Idag har jag varit med Anna och Pilla på stan, inköpte ett hårband till ikväll och lånade en klänning och ett skärp av Pilla. Det är nämligen sparta-tema ikväll på skolan, så nu är jag lite utklädd. Känner mig liiite konstig, är inte riktigt jag, och sen så ska dom andra från piteå inte klä ut sig så mycket alls så jag lär känna mig lite kryddad ;P

Aja, ska dricka upp min cider nu och invänta dom andra. Sen imorgon då jag vaknar bär det nog av till skell :)

Igår efter mitt inlägg tog jag bilen till ...

Igår efter mitt inlägg tog jag bilen till Skellefteå, hade egentligen tänkt åka dit på måndag men då blev jag ledig på lördag dag så jag kände att det var roligare att vara där på helgen då ingen jobbar :) Idag blev det uppstigning 9 och sen har det varit full rulle hela dagen. Kom hem 7 och då hann jag inte göra mycket innan jag skulle bege mig till jobbet, och här sitter jag nu. Vill att klockan ska bli 7 så jag får fara hem och sova :-) Aja, nu får vi se om det här kommer upp eftersom jag skriver från mobilen :P men ska iaf fortsätta jobba nu, hejs


Olle

Igår var det ju då första studentfesten för mig, och det var riktiga Olle som var där och pratade sex, riktigt kul. Sen blev det att gå till klassrummet och dricka innan det blev utgång på stuk, där det också var riktigt kul. Blev hemfärd klockan 12, Anna var snäll och hämtade oss :)

Idag skulle vi och äta lunch med några från klassen 1 men det var ingen där då vi kom dit så vi gick och åt på ett annat ställe sen då vi gick tillbaka för att kolla efter vi ätit så satt dom där. Så vi satt och surrade med dom ett tag och sen for vi ut till storheden, gick på sys och sen ica innan vi begav oss hem.
Har varit och ätit middag med Anna ikväll och nu har jag packat ihop lite grejer, ska bege mig till skell :)

Idag har jag även beställt 2 par skor och en väska, sen råkade jag nog beställa ett par skor för någon dag sen, typ i förrgår. Bäst man passar på innan det fattiga studentlivet drar igång på riktigt, haha ;)

Studentfest

Igår var ju då första skoldagen, med inskrivning, fotografering och rundtur, och vi överlevde! Kändes ändå helt okej.

Igår på kvällen blev det en prommis med Anna sen gjorde jag inte så mycket mer, pysslade på lite här hemma, städade undan lite och så.

Idag blev det sovmorgon för vi bestämde oss för att inte fara något på dan idag, sen har jag varit på sys, målat fönsterna och nu har jag gjort mig halvt klar. Ska bege mig till Amanda nu, vi ska äta middag, börja dricka lite och sen ska jag göra klar den andra halvan. Klockan 5 beger vi oss sen till luleå för att ha fest med klassen, gå på fråga olle fast i verkligheten vad nu det betyder och sen blir det stuk innan man sen beger sig hemåt :)

Praktik

Igår blev det att möta upp Anna då jag vaknade, sen var jag inte på mammas jobb och fixade praktikplats så nu är det i ordning, känns skönt, och sen begav jag mig till skell.

Kom dit på eftermiddagen, vi for och träffade Jens och Peter ett tag sen blev det att fara hem igen och se film och äta godis.
Idag for han på jobbet och jag somnade om, sen kring 11 kom han hem med lunch till oss båda. Efter han farit till jobbet igen så gick jag ut på en promenad, och det var hur varmt som helst. Tog med mig fleece-tröjan ut för säkerhetens skull eftersom det varit så kallt i luften dom två senaste dagarna, men den behövdes då verkligen inte. Gick där och tänkte att jag skulle irra bort mig helt totalt men det gick bra och jag kom ut på en plast som jag kände igen, inte alls långt bort ifrån utgångspunkten men eftersom den vägen gick ganska fort så vände jag och gick tillbaka. Enda som hade kunnat vara ett problem var att cykelvägarna delade sig massor med gånger så jag hade kunnat gå helt fel, men jag valde ändå rätt och kom tillbaka :)

Sen hämtade Hanna upp mig och vi for till solbacken och shoppade lite, sen skjutsade hon tillbaka mig och då slutade även han. Vi for och mötte upp Camilla, Emma, Jens, Micke och Peter för lite mjukglass och sen mös vi lite innan jag begav mig hem igen.

Nu ska jag gå och skölja ur färgen jag har i håret, förhoppningsvis blir det bra så man inte ser förjävlig ut imorgon på första skoldagen, vi ska ju ta kort och allt :D

Jobb

Dags att bege sig till jobbet snart, ska först förbi på Annas jobb :) Blir även att ringa några samtal, har lite att fixa ;P

Sömntuta

Idag har jag mest bara sovit hela dagen, grymt skönt! 

Nu är det bara att försöka tagga för jobb inatt igen, sen imorgon skulle jag nog hänga med Anna ett tag sen bär det av till skell ;D

Sovdags

Igår fick jag mysa lite med Herman, pappa la golv, vi hade främmande från sorsele, vi åt grillat och sen blev det jobb hela natten.

Nu ska jag iaf sova, god natt :)

Tur att jag har dig!

Igår blev det hemfärd och jobb på dagen, min sista jobbdag som assistent i sommar. Nu är det bara nedräkning av mitt andra jobb, 4 nätter kvar om jag nu ska jobba alla dvs.

Sen så igår höll jag på att försova mig, hade ställt larmet på halv 8 men av någon anledning så gick jag inte upp då. Vet inte om jag inte vaknade av det eller om jag stängde av det och somnade vidare, men som tur var skickade Anna ett sms klockan 8 som jag vaknade av, så jag flög upp och började göra mig klar för jobbet, sen ringde hon 10 minuter senare så jag hade hunnit till jobbet med hjälp av henne :) Tur jag har henne som håller koll på mig ;D

Även tur att min mamma var snäll, vet inte om hon fick dåligt samvete för dom skulle ta ut middagen till havs och äta där istället då pappa kom, vilken var kring halv 9, så hon frågade vad jag ville ha för mat, om hon skulle handla hem något eller om jag ville ha pengar till mat. Även fast jag halv-sov då hon pratade med mig lyckades jag till sist klämma ur mig att jag ville ha grillad kyckling med potatissallad (för jag orkade inte laga nå) så hon hade varit och köpt det + vattenmelon åt mig. Så då jag vaknade var maten färdig att äta så jag kunde inte ens bli arg för att jag försov mig, vilket var väldigt bra :) Hann dock inte äta nå melon igår, men det kommer idag istället :)


Natten inatt har iaf varit lite jobbig, så nu tänkte jag sova. Skulle vilja sola idag men ja tror jag prioriterar att sova eftersom jag ska ut inatt också, men Herman kommer hit idag på dagen så jag får se hur mycke sova de blir :P

Impuls-köp

Igår blev det ju då en snabbsväng på Nolia, blev att köpa en ny telefon bara sådär. Sen for jag till stockbäcken och kollade på en hjälm och nya skoterkläder och nu är jag helt förälskad så jag måste väl köpa det också, känns bara som att jag inte har råd :P

På kvällen började jag och mamma att tapetsera och det gick undan, nyss då hon pratade med pappa sa hon till han att hon trodde vi skulle ha vårat första storbråk där vid första våden men det gick bra och sen var jag tydligen på toppen-humör resten så ;D Vi höll på till halv 2 och vi lämnade 3 våder, 2 halva och lite smått ovanför fönstret.

Idag blev det jobb sen kom Anna hit och hjälpte mig med det sista och efter det blev det att äta kräftor, gött!

Nu bär det av till skell, hejs svejs :)

Nolia

I helgen blev det att åka en sväng till skell, igår blev det hemfärd och jobb för att sen på kvällen fara på kräftskiva hos Jenny och säga hejdå till Sanna som nu åker tillbaka till sthlm :/
Då jag kom hem slipade jag klart i rummet, blir att tapetsera det idag. Ibland kan man ju fundera varför jag lovade att göra det ;P

Snart blir det att fara till nolia med Susanne, får väl se om man lyckas fynda nå :)

Antagen!

Idag har jag bara sovit, vaknade upp med täppt näsa och igen varat öga, haha ;P

Sen skulle jag som av en slump gå in på studera och kolla om dom uppdaterat nå så man kanske var lite längre fram på reservlistan och då ser jag till min stora förvåning att det står att jag är antagen. Blev så glad så jag kastade mig över telefonen och ringde Amanda samtidigt som jag höll på att börja gråta ;P Sen har jag hunnit berätta den goda nyheten för några till och ikväll ska jag, mamma och pappa ut och äta på trapper för att fira, sen blir det jobb igen. Men det känns bra, jag är glad :)

Ojoj

Oj vad jag är dålig på det här nu för tiden, det är nästan pinsamt :P

Hur som helst, i fredags då jag slutade gick jag raka vägen och mötte Anna med hennes föräldrar och tog en öl, jag hade verkligen längtat efter det. Sen gick dom vidare ett tag och jag satte mig med Jossan och öjebykillarna typ. Sen kom min moster och hämtade mig, vi for och hämtade lite grejer i öjebyn sen for vi ut till havsbadet där det bjöds på oxfile, mums! Sen skjutsade mamma mig till Anna där vi drack och gjorde oss klara innan vi sen begav oss in på området. Blev hemgång 1 för då var jag helt död, somnade kring 2 och sen vaknade man 10 hos Anna, taggad till tusen, synd bara att kittel inte öppnade förens 12 ;P

Just då vi skulle bege oss in mot stan en sväng meddelade skellefteå-borna att dom typ var framme så jag och Anna for till öjebyn och mötte upp dom, släppte in dom i huset och sen for vi in till stan och satt i öltältet.
På kvällen blev det att vara hemma hos mig, hade ju dragit hem lite folk hit så det var lättast :) Sen blev det utgång, och den kvällen blev inte alls så tidig :)

På söndagen gjorde jag inte så mycket, tog det lugnt, såg en film och gjorde inget spec.

I måndags började jag riva lite tapeter och måla lite, vi håller på att göra om litegranna här hemma så.

Igår var jag i skell hela dagen och hela kvällen, eftersom jag är sjuk blev det väldigt lugnt, såg mest film och mös i soffan.

Idag blev det hemfärd och jobba, nu ska jag sova så jag orkar jobba inatt, samtidigt som jag ska försöka bli frisk :D

RSS 2.0