Lite små fet

Kvällen har spenderats med Sanna, Krille, Lisa och Erik. Vi har sett idol, dagens man, greys, fråga olle och sen idol igen. Under en av deras rökpauser stod vi och kollade på en man genom ett fönster och vi kom som fram till att han såg lite småfet ut sen då han vände sig om i profil så hade han en stor ölmage, vi fick oss några skratt om han och sen några om tjejen som bara sitter framför datorn och röker ;P

Nu är jag iaf hemma, ligger i sängen och hade tänkt sova. Imorgon tror jag att jag ska fara och träna eftersom det inte blev idag, orkar inte fara före skolan, det blir så stressigt då.


Hoppas allt går bra för dig/er imorgon.

Förstår

Nu vet jag varför pappa fått en sån kraftig vilja till att maila, hans telefon har gått sönder. Men förra helgen mailade han ju iofs också och då var den hel så jag vet inte om det finns någonting där ändå :)

Nu ska jag fara till Sanna och se idol, hejs!

Mailarn

Min pappa har börjat maila mig för att fråga om massa saker, det funkar tydligen inte att ringa längre. Enda nackdelen är att det kan ta ett tag innan jag svarar på det, är inte precis van att få mail jag måste svara på. Så från och med nu måste jag nog bättra mig på den fronten.

Nu väntar middag, blir gröt, inte så mycket mer att säga om det.

Dagen

Efter skolan for jag förbi bibblan och lånade om en bok, sen kom jag hem, har pluggat lite, hunnit vara arg för att mitt internet slutade funka just då jag behövde det men då hade jag tur som hade Jossan som hjälpte mig :)
Har iaf pluggat och sett lite tv idag, inte så mycket mer, skulle behöva städa men jag känner verkligen inte för det så det blev inte ;P

Nu ska jag fortsätta med något annat, vet inte vad men någonting blir det nog iaf ;P

Morgon

Jag är inte alls så pigg som jag skulle vilja vara, men jag är ändå piggare än vad jag förväntade mig : ) Nu ska jag snart fara och hämta upp Louise sen ska vi bege oss till skolan, men först måste jag gå och hitta min mobil, hörde att det pep i den : )

Dåtid

Tänkte bjuda på lite bilder från förr i tiden, det kommer ju ändå inga nya så : )
2005

2006

2007

Orkade inte gå igenom 2008, är ju ganska många bilder, men det kanske kommer någon dag i framtiden : )

Kvällen

Den har i stora drag bestått av pluggning, idol och några telefonsamtal : ) Tyckte dock att Klara skulle ha gått vidare i idol med Erika, inte för att jag inte gillar dom andra men jag hade som bara bestämt mig för att tycka om dom lite mer ;P
Pluggningen har gått bra, hunnit gode mycket i alt med och lite granna i geografin, känns bra : )

Nu hade jag tänkt sova och förhoppningsvis vara pigg imorgon då jag vaknar och ska på psykologin. Jag tvivlar på det men man vet ju aldrig : )

Tanke

Kom nyss på att det var väldigt länge sen jag la upp några bilder på pixbox, jag har ju visserligen inga nya att lägga upp så det går ju inte men jag måste nog börja ta mer :P Sen så lägger typ ingen annan heller upp och det är också lite tråkigt.

Telefonnummer

haha, jag har ringt Sanna så många gånger idag att nu kan jag hennes nummer utantill, det är visserligen inte så svårt. Många av gångerna har det varit upptaget så då har jag ju varit tvungen ringa om :P Men det är ju inte helt fel.

Tisdag

Då var man hemma igen. Har hunnit vara på psykologin, en snabbis på matten för att få en grej förklarad, sen på ica en snabbis och har även hunnit prata med Samanta och Jessica, skulle även behöva få tag i Sanna men hon verkar vara svårare.

Nu hade jag tänkt plugga lite matte för att se om jag förstod det hon förklarade för mig sen ska jag nog kanske ta tag i geografin, men det kändes tråkigt så jag får se :P

Biokvällen

Blev inte som så att jag såg slutet av första filmen för att friska upp minnet, mamma fick istället bara berätta hur det slutade och det funkade lika bra : ) Sen såg vi lite idol, men hann ju som inte se allt men som jag har uppfattat det så gick Calle och Jon vidare ?

Hur som helst så var bion bra, tyckte då verkligen den höll samma klass som ettan, nu är det bara att vänta tills trean kommer ut så man får se klart allt.

Nu väntar sängen, ska ju upp tidigt imorgon och ha psykologi ;P

Flugit förbi

Idag då jag pratade med Samanta kring 2 sa hon att hon skulle komma in till stan kring 2 så jag kunde vara där då, så då frågade jag om hon var där alldeles snart då men då sa hon näe, klockan är ju bara 1 nu det har ju blivit vintertid, annars har jag då fått sluta för tidigt. Det var nog andra alternativet som var rätt där ;>
Mötte iaf upp hon 3, tiden hon skulle vara i stan, men enligt hon var 2. Vi strosade runt lite, jag köpte bland annat ett par skor, ska dock pröva dom hemma så får jag se om jag ska behålla dom, är inte säkert för jag orkade inte prova nå noga i affärn :P

Från kvar över 4 till 5 satt jag på mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta för hon skulle följa mig och kolla på en vinterjacka jag hade lagt undan, sen skulle vi och handla. På affären tyckte hon väl kanske inte den var så imponerande och frågade om jag hade kollat på team sportia vilket jag inte hade så vi gick dit och kollade också eftersom den första jackan var gode dyr. Väl på team sportia hittade jag en jacka jag blev stört kär i men som självklart bara fanns i 40 & 42 som var för stort. Skulle behövt 36 i den (prövade en i samma märke) men dom skulle då inte få hem någon mer så hon ringde runt till både Luleå, Ske-å och Umeå och dom hade den bara i 38 i Umeå så dom la undan den där så pappa ska hämta ut den så får jag pröva den hemma och se hur den sitter, annars får jag väl lämna tillbaka den. Men jag tror nästan jag behåller den ändå, den var så fin, helt perfekt för mig ; )

Jag har iaf ätit middag för ett tag sen, nu hade jag tänkt se en bit av slutet av Män som hatar kvinnor så jag blir lite uppdaterad, för klockan 9 blir det att se Flickan som lekte med elden med mamma :)
Ska även hinna med att se lite idol innan bion, hur ska jag hinna allt ? ;P

Arne?

haha, idag fick jag ett sms av ett för mig okänt nummer, i det stod det att Arne har inte dykt upp än. Jag låg ett tag och funderade om jag för det första ens känner någon Arne, vilket jag inte gör, sen började jag fundera om det kan vara något annat men jag kom fram till att jag inte hade någon aning så jag skickade tillbaka och sa att hon/han hade nog skickat fel. Då fick jag tillbaka ett till att det hade hon/han nog och att hon bad om ursäkt. Då vet ni vad som hände mig idag :P

Nu hade jag tänkt äta lunch sen göra mig klar för att möta fröken Shilling, hejs! : )

Ny vecka

Med nya möjligheter :) Nämen har iaf varit och tränat, hunnit komma hem, äta frukost, duscha och nu sitter jag här :) 

Igår såg jag filmen på 4an och efter den var det som meningen att jag skulle sova men det ville inte min hjärna. Låg och vred och vände tills ungefär 2 och jag tog upp min bok och läste den. Låg och läste och läste och till sist var klockan halv 4 och boken var slut. Då somnade jag och jag var inte alls pigg då väckarn ringde klockan 6, hade faktiskt tänkt hoppa över träningen men som vanligt går inte det så bra då jag ändå är vaken, tur man är lite envis och inte vill ligga efter mamma :P Väl där gick det ändå bra men jag var trött och längtade bara hem till sängen så nu hade jag tänkt vila till typ 12, då kan jag ju iaf säga att jag sovit nästan 6 timmar inatt och det lät ju inte helt fel :)

Sen där kring halv 2 ska jag nog och möta upp Samanta : )

Parlamentet

Har varit med Samanta ikväll, vi gjorde inte så mycket alls :P Är iaf hemma nu och ser parlamentet, efter det börjar filmen på 4an som jag nog hade tänkt se. Nu har jag inte mycket mer att säga, så hejs :P

Lillen

Har nyss kommit hem, har varit och hälsat på lilla Herman : ) Ska höra hur det går för Samanta nu sen får jag se vad som händer ikväll : )

Söndag

Somnade där kring 12 någon gång och det är väldigt skönt att vakna upp och inte vara bakis, utan istället vara gode utvilad : ) Däremot blåser det väldigt mycket utanför mig och det är nästan så jag funderar om huset har tänkt blåsa bort snart. Näe, inte riktigt så illa är det men det blåser väldigt mycket och det är lite jobbigt för det är en buske som slår mot väggen och ljudet är irriterande, särskilt igår då jag skulle sova. 

Jag gjorde även ett smart drag igår och stängde av nästan allt ljud på min mobil så jag skulle höra det om jag var vaken men om jag skulle ha somnat så skulle det inte vara säkert att jag vaknade, och mycket riktigt vaknade jag inte av något samtal.

Funderar på att göra mig nå frukost snart, tror det blir gröt, men jag tror nästan jag ska ligga kvar i sängen och se tv ett tag. Det är aldrig fel att ligga kvar och dra sig i en mysig säng : )

3 helger

Japp, nu har jag varit nykter i tre helger i rad, det var nog ett tag sen jag var det sist :P Aja, kvällen har iaf bestått av att jag skjutsade Samanta och Elin till sjulnäs, for och hälsade på hos Jimmy där det var fest, skjutsade några av dom till stan och sen for jag och såg film med Ante och Jocke. För ett tag sen for jag och hämtade Samanta, Elin, Emmy och Amanda, skjutsade dom till stan och nu är jag hemma. Är tröt så jag funderar faktiskt på att lägga mig och sova, känns lite konstigt att vara hemma halv 12 en lördag och sova men nån gång ska väl de också hända : )

Jag väntar dock på att Jossan ska ringa upp igen, hon ringde men då bröts det innan jag han svara så hon fick nog slut ström men sen då jag ringde upp till Malles mobil hittade ingen henne så jag får se om hon ringer upp igen då dom hittar hon :)

Aja, ska iaf göra mig klar för sängen, typ borsta tänderna och ta bort sminket, så ska jag då lägga mig och se tv ett tag :)

Bilkörning

Vaknade kring halv 12, gjorde lite ärenden och nu ligger jag och ser lite tv, ska nog slöa lite mer ;P Ska fara och skjutsa Samanta sen och efter det får jag se vad som händer. Hej då tills nästa gång ;D

Fredags kvällen

Kvällen började med middag på Golden med Anna, Jessica och Malin. Åt oxfile vilket inte var helt fel. Efter maten var uppäten gick vi upp till Samanta, såg idag och lite tv men där kring 11 blev jag frågade om jag ville chaffa till luleå så Samanta följde med mig så hämtade vi upp Tom, Axel, Rebbi och Chrille. Vi for till luleå, släppte av dom och sen tillbaka till Piteå. Släppte av Samanta hemma och nu ligger jag i sängen och hade tänkt sova. Det tar på krafterna att vara nykter vet ni, men skönt med 3 helger i rad nu efter den här :)
Aja, godnatt allihopa!

Slapp

Behövde inte skjutsa mamma till älvsbyn, en vi känner skulle ändå dit så hon fick åka med där : ) Funderar på att fara och inhandla lite mat till helgen men ja tror inte jag orkar än, men då går då tiden lite iaf :P Kanske plugga lite istället, då brukar tiden också gå gode fort :P

Lön

Idag har lönen kommit, trodde den skulle komma på måndag eftersom det är den 27 på söndag men fel hade jag visst. Har även kommit in lite andra pengar på kontot, inte helt fel :D

Ska fara och skjutsa mamma till älvsbyn på ett tag sen blir det att äta ute idag med Anna och Jessica, och Mallan kanske också?

Fredag

och helgen är här, skönt! Kom hem från träningen för kanske en halvtimme sen, har duschat och nu tänkte jag vila ett tag, är trööööött.

Kvällen

Efter förra inlägget blev det att plugga lite företagsekonomi och sen se idol för att sen plugga lite mer. Går inte så fort men det känns som bra att göra lite i taget istället för att råplugga massor en kväll :P
Nu ska jag sova, eller se lite tv sen sova. Imorgon blir det träning, måste nog ta igen för att jag inte var där på onsdagen ;P
Ser som fram emot helgen även fast jag inte har några speciella planer, men den blir nog bra. Men jag ser fram emot nästa helg ännu mer, ska smida lite planer : )

Sovstund

Råkade sova i 4 timmar så jag vaknade 5, haha :P Låg och znoosade i 2 timmar, inte alls min plan, men så blev det :P Nu hade jag tänkt plugga ett litet tag : )

Torsdag

Idag gick jag upp och for till skolan direkt från morgonen eftersom jag hade en fundering över en matte uträkning som jag inte riktigt förstod. Men då jag väl kom dit sa en lärare att vi hade självstudier så han skulle inte komma, men som tur var hjälpte hon mig och sen satt jag där i 3 timmar och räknade på. Ibland körde jag fast lite men då fick jag sitta och klura lite grann tills jag löste det. Så på ett sätt var det ju bra att han inte var där :P
Tiden flög dock förbi då jag satt där, helt plötsligt var klockan bara 11 och då blev jag less på att vara kvar, för jag var hungrig också :P

For iaf förbi och hälsade på hos Herman, lika söt idag som sist. Var där ett tag tills dom skulle ut och gå sen gick jag och träffade mamma för att luncha med dom.

Nu är jag hemma, hade tänkt vila ett tag sen plugga lite företagsekonomi, jag kom som in i det igår så jag hade tänkt fortsätta där. Så nu blir det att lägga bort datorn, men först en bild på Herman i vagnen.


Hemma igen

Blev då travet idag, lite vinst och lite förlust. Nu är jag hemma och ny duschad, ska lägga mig och läsa lite innan det blir att sova, känner mig riktigt trött. God natt

Trav

Nu ska jag börja göra mig färdig för travet. Anna kommer hit på ett tag sen ska vi bara vänta på Jessica innan vi beger oss mot boden, hejs! : )

Störande!

Nu har Anna nyss farit och jag har just pratat med Ida i telefonen. Hade tänkt plugga lite geografi nu tills vi ska fara.

Onsdag

Skolan är avklarad och lektionen idag var också intressant, synd bara att psykologi är en tänk lektion, man måste som tänka lite längre än vad man normalt gör och det är inte min starka sida kan jag lova! Efter lektionen for jag och Louise för att äta lunch och nu är jag hemma. Hade tänkt ta en liten pn, sen kommer Anna förbi och sen ska jag plugga lite innan jag ska följa Anna till travet : )

Trötter

Vaknade för ett tag sen och nu är det väl bara att äta frukost, göra sig klar och sen fara till skolan.
Den här dagen har jag mycket att göra, känns det iaf som, men det är nog egentligen inte så mycket :P

Arg

Allt har gått så bra med plugget idag men nu har jag verkligen kört fast, arg är jag och jag känner för att gråta en skvätt men jag tror inget av det hjälper.. får försöka lösa det imorgon för jag orkar inte lägga ner mer energi på det idag : )
Nu ska jag lägga mig i sängen, sova en stund och sen imorgon blir det skola igen : )

Besiktning

Har gjort bort massa i alt med, men jag tror inte jag orkar plugga nå mer idag. Har ändå gjort upp ett gode bra schema för alla veckor tills dom här kurserna är slut, och jag tror det kommer gå jätte bra.
For iaf och hämtade mamma 5 sen for vi och besiktade min bil, den gick igenom utan anmärkningar ;) Har även varit och handlat och nu blir det kyckling och nå pasta grejs vi köpte. Hejs!

PN

Tog en liten pn för ett tag sen och nu hade jag tänkt sätta mig ner med alt med och fortsätta. Har som mål att hinna börja med alt med, geografin och företagsekonomin idag. Hade tänkt ta mig till första uppdraget på dom så allt är startat, sen måste jag nog lägga ner gode mycke tid på företagsekonomin för jag tror inte den är jätte lätt, den är nog gode krånglig och det är mycket som måste få plast i minnet : )

Sinnena

Första lektionen gick bra, och att Louise också har psykologi gjorde saken mycket roligare. Det verkar ändå vara gode intressant, och läraren verkar vara bra.
Efter lektionen gick jag till ams som självklart inte ens hade öppnat så jag fick sitta där och vänta. Tog ett gode tag för dom 3 som var före mig också så det gick inte allt för snabbt där.
Nu är jag hemma, ska börja kolla lite på alt med kursen jag har på distans, sen måste jag väl även kolla dom andra men jag måste ju börja någonstans. Ska även äta lunch snart, är hungrig!

Tisdag

Nu far jag till skolan, känner inte tagget men jag hoppas verkligen att det här är ett ämne som jag kommer gilla.

Plugg

Oj vad alla helt plötsligt läste min blogg då jag skriver om Herman, kanske måste lägga upp en bild så det kommer ännu mer folk. Haha, nämen jag skoja bara, blir då ingen bild ikväll :P

Har hunnit kolla lite i matteboken och börjat lite smått. I början av boken är det ändå mest bara genomgång från matte b vilket känns bra, inte börja med något nytt direkt :P Finns även mer i boken som är bekant och det är bra, men det finns även nya saker som jag inte ser fram emot lika mycket :P

Nu ska jag lägga bort datorn och sova, börjar ju trots allt 8.15 med psykologi imorgon, inget jag är överlycklig för men men, tror ändå det kan bli lite intressant. Är bäst att tänka så i början iaf, då går det lättare :)
Vi hörs imorgon, godnatt : )

Lilla Herman

Har varit och hälsat på N, L, D och lilla Herman hela kvällen, han är så söt. Sov mest och mådde skönt.
Imorgon blir det skola igen, börjar med psykologin imorgon och sen måste jag ringa ett samtal om mina distanskurser, får det inte till att funka.

Första skoldagen

For till skolan då men egentligen behövde jag inte vara där eftersom det var mest bara information för dom som hade matte b, och han ska inte ens ha genomgångar för jag och den andra som ska läsa matte c, bara för matte b så vi får bara fråga han då vi kör fast :P Men det ska nog gå bra ändå.

Ikväll blir det att träffa Herman som ska få komma hem till sitt hem, så mysigt!

Nu ska jag till konsum och hämta ut mina studieböcker, hejs!

Vila

Tog en liten pn och det var verkligen skönt. Nu är jag vaken igen, hade tänkt göra mig klar, äta lunch och sen fara : )

12.40

Var meningen att vi skulle börja tjugo i 11 men Jessica pratade nyss med läraren och då sa han att vi skulle börja tjugo i 1. Det är ju bra att dom meddelar sånt, eller så inte. Aja, tänkte vila ett tag nu då, finns inte så mycket annat att göra då jag inte ska fara än på 2½.

Avklarat

Kom nyss hem från träningen och skyndade mig in på internet för att se om dom hade hunnit lägga upp en bild på M-B från sunderbyn men inte det. Fick ju visserligen se han igår men ja vill se en till bild :P  Men dom verkar inte ha bråttom med det så det fanns ingen bild att se än.
Nu ska jag äta frukost, duscha, göra mig klar, bege mig till skolan, in på af och sen blir det nog stan.

Måndag

Nu far jag och tränar, sen då jag kommer hem är det väl bara att göra sig klar för att bege sig tillbaka till skolbänken. Hoppas det går bra :P

Gissning

Kollade just in alla gissningar på Maj Björn och min gissning var inte alls så fel. Hade ju gissat på 49cm och 3258cm och han var ju 49 och vägde 32någonting. Att det då blev en kille och en dag försent är ju bara detaljer ;) Men godnatt nu alla.

Film

Ligger och ser kommissarien och havet nu men börjar bli grymt trött så jag tror jag ska skita i filmen och sova istället. Imorgon blir det att börja plugga, lite mört men samtidigt skönt att få in lite rutin på dagarna : )
Hoppas Maj-Björn, som numera bara är en Björn får komma hem imorgon så man kanske får komma och titta på han om dom nu inte förstås vill vara ensamma första natten. Men samtidigt så kanske det blir som så att dom kommer hem på tisdag morgon istället, men ja får väl försöka flörta in mig så jag får se han tidigt : ) Men jag har ju fått en tjuvtitt på en bild dom skickade till mammas telefon, så söt : )

Äntligen ; )

Nu har man äntligen blivit faster än en gång åt en liten pojke. Riktigt glad är jag, och säkert dom också :) Var bara tvungen skriva det men ni lär väl få höra mer av dom senare : )

Biff

Åt nyss middag, blev köttfärsbiffar, inte alls illa ;> Ser lite tv nu, hells kitchen, och snart väntar duschen :D

Söndag

Somnade ju då efter 5 igår och imorse klockan 7 hade jobbet ringt men jag var verkligen inte vaken den tiden och nu pratade jag med Jessica och hon sa att dom hade typ blivit irriterade för att jag inte svarade för att dom inte ville ringa in en ordinarie. Men det är väl ändå inte mitt fel att dom inte har någon framförhållning. Men jag bryr mig inte, ska ju ändå inte vara kvar på det där stället sen så jag har inte tid att bry mig, blir bara arg om jag ska lägga ner energi på att tänka på att dom är lite mysko ibland :P
Nu väntar jag på att Ida ska komma förbi ett tag, det blir trevligt att träffa hon igen, det var ju ett tag sen sist så :P Ser även lite idol men jag tror jag måste hitta något annat bra program eftersom jag redan sett det här.

Chaffis

For då för att hämta Johan och dom och just då jag lämnat gården ringde mamma och då ville dom också ha hämtning men då fick dom faktiskt ta och vänta :P Så jag skjutsade Johan och dom, hämtade mamma, Birgit, Stefan, Anna-Britta och Ove, skjutsade hem dom, hämtade Axel och Jimmy och skjutsade hem dom. Nu är jag äntligen hemma och ska sova, skönt ska det blir. Undra om jag kommer sova bort hela dagen imorgon eftersom det snart egentligen är morgon? Vi får se, ska väl försöka att inte sova allt för länge : )

Ermebringssyndromet

Har just varit och hämta ena hälften, alltså pappa. Han var gode på lyset, och det är nog den andra hälften också. Men hon var inte med nu eftersom vi har ett syndrom i våran familj (alla utom mamma, och minst jag tror jag) som gör att då vi vill hem vill vi hem då, och vi ska helst vara hemma då vi kommer på den tanken så pappa ringde iaf och jag fick hämta han men då jag frågade om hon skulle med så visste han inte :P Det betyder med andra ord att han inte ens sagt att han farit eller bara nämnt det i farten så hon antingen inte ens hinner med att han farit ännu mindre hämta jackan eller säga hej då åt någon. 
Men nu pratade jag visserligen med hon nyss och hon var kvar och dom höll på att städa så hon skulle ändå inte ha följt men det är lite knepigt då man inte vet om hon kommer på 2 sek eller om hon ska stanna. Särskilt då man inte vet om hon har med sig telefonen (jag prövade ringa henne några gånger utan svar) så hon kan ringa mig sen efter skjuts eller om det blir så dåligt så hon står där utan telefon, alla har farit och har inget annat val än att gå hem. Så min familj är lite speciella där, men än så länge har det aldrig gått fel för normalt är det pappa som går hem och har hunnit gå hem innan mamma ens kommit på tanken på att fara hem :P Det brukar alltså med andra ord alltid lösa sig och gå bra men jag väntar på den dagen då dom båda är helt vilse ;D

Nu ska jag iaf sitta vaken och försöka driva tiden med något jätte roligt såhär 3 på natten medans jag inväntar hennes samtal.
Sen kom jag och tänka på en annan sak ikväll som jag kan lika gärna dela med mig av nu då jag inte har så mycket annat att göra, jag är ju dessutom ändå inne på familjetemat så det är väl lika bra att fortsätta där. Jag har ju alltid varit Niklas lillasyster i mångas ögon och det har förekommit att folk "undvikit" mig för dom är rädda för Niklas vilket jag aldrig förstått. Men ikväll fick jag återigen höra orden "men han kanske inte skulle tycka om att vi umgås" som att den personen skulle bli dödad om han blev sedd med mig, som att min bror måste godkänna mina vänner först. Men visst kan jag förstå att sånna kommentarer kom till då jag var "ung" nu i efterhand men då jag som 20åring får höra sånt blir man lite fundersam. Får jag inte välja mina vänner själv eller är jag för ung för det än, och när blir jag gammal nog för det isåfall? :P Missförstå mig inte, jag älskar min familj och jag trivs med att vara Niklas lillasyster och jag skulle aldrig byta bort det mot något i världen, men finns det någon ålder jag måste invänta eller kommer jag sitta där som 50åring och fortfarande få höra "men Niklas kanske inte tycker om det". Jani, det var mina funderingar en lördagsnatt.

Nu fick jag ett sms av Johan så det blir att skjutsa hem han nu i väntan på mor mig. Godnatt.

Lördags kväll

Jag böt kläder, slängde på mig lite smink, snabbfixade håret och begav mig till Ida. Vi satt där ett tag och pratade innan vi beslutade oss för att fara och hälsa på hos Tom där det var fest. Vi var där ett tag och sen for vi vidare in till stan, släppte av folk och for vidare till Ante. Vi var där tills det var dags för utgång för dom då tog vi med dom in till stan och for till max och åt.
Nu är jag hemma efter en helt ok lördagskväll, väntar på att mamma och pappa ska festa klart så jag kan hämta dom och efter det blir det att sova, ska bara hitta något att fördriva tiden med nu tills dom är klara. Jag tror dom har riktigt kul ikväll så det kan bli sent för dom ;D

Jobb

Fick ett samtal tjugo över 4 om att dom behövde en på jobbet pga lite grejer så självklart tackade jag ja och for dit och jobbade 4 timmar. Nu ska jag fixa håret lite och bege mig till Ida, vi får se vad som händer sen.

Söndag? ;)

Idag har jag inte gjort många knop, mest tagit det lugnt och sett tv så det känns inte precis som att det är lördag. Men nu ska jag iaf fara och skjutsa mamma, pappa, biggan och stefan och efter det ska jag väl förmodligen hitta på något : )
Hejdå

Inte vänster, men höger.

Först blev det då middag med mamma och pappa på thai garden som alltid är väldigt gott, kan älska deras mat : ) Sen efter det for jag till Ida och såg idol med hon, Rebbi, Ev, Emelie och Sofia. Vi skulle även spela rita och gissa men vi gav upp det och tog pratmakarna istället. Då vi spelat klart for vi och mötte upp massa folk för att köra bilkurra och det gick riktigt bra för mitt lag : ) Kvällen avslutades på max men det blev inge mat för mig del, är fortfarande mätt efter thai maten. Nu ligger jag i sängen, har just kommit hem. Ska lägga bort datorn, lösa lite korsord lite snabbt och sen sova.
Imorgon får jag se vad det  blir, kanske ska följa Ida till lif och se fotboll, det beror på vädret. Sen blir det nog att chaffa lite åt mamma och pappa sen får jag se : ) Men nyktert blir det. Godnatt

Food

Nu ska jag göra mig klar och invänta att mamma ringer så jag och pappa kan fara och möta hon på thai, jag börjar bli riktigt hungrig nu ;D

Sopa

Pappa kom hem och för ett tag sen och frågade om jag skulle följa till soptippen med lite skräp och eftersom jag ändå inte gjorde något speciellt så följde jag med : )
Ikväll ska jag, mamma och pappa ut och äta middag på thai garden, gott : )

Piteå stad

Anna hämtade mig, vi for in till stan, mötte Linnea som fick höra ett och annat av mig ; ) och sen gick vi för att äta. Lövbiff blev det idag och efter den var i magen så gick vi in på hm, gina och sen for vi förbi dollar och sen blev det hemfärd. En snabbvisit i stan med andra ord men Anna börjar jobba 4 och jag kände verkligen inte för att stanna längre så det blev lagom :)
Nu ska jag se lite tv och invänta bättre tider ;D

Ojdå ;)

Igår fick vi hem ett papper om att fordonsskatten fortfarande inte är betald på bilen så den har fortfarande körförbud och att dom hade skickat räkningen till den förra ägaren. Så ojdå, jag har visst kört olagligt hela sommaren ;> Aja, den blir betald idag då mamma kommer hem så det löser sig nog ändå. Pappa tyckte det var lite konstigt att vi inte fått hem något skattemärke men vi tänkte inget mer på det :P
Nu sitter jag och väntar på Anna som är påväg hit. Vi ska in till stan och äta lunch sen får vi se vad det blir, så nu är det bäst jag går från datorn, hejs!

Fredag

Jo nog känns det att jag var på body pump igår, mest i låren, men idag då klockan ringde gick jag ändå upp och följde mamma till korpen.
Kom hem för ett tag sen och jag är grymt trött, ska nog vila lite innan jag och Anna hittar på nå.

Torsdagens slut

Efter idol blev det dusch och sen har jag bara tagit det lugnt här hemma. Nu ligger jag i sängen och ser ett CSI avsnitt som jag redan sett, ska snart stänga ner tvn och datorn för att sova. Imorgon är det träning som gäller om inte body pumpen gör sig allt för påmind men det ska nog gå bra. Men godnatt alla, så hörs vi imorgon!

Slut

Blev inge core boll, alla platser var fulla så det fick bli body pump för mig och Ida istället. Jobbigt men samtidigt skönt. Nog känner man då att musklerna får jobba :P Nu blir det dusch, mat och idol  :O)

Träning

Nu ska jag snart till korpen och möta Ida där, kanske Sofie? Vet inte, vi ska iaf på Core Boll. Var meningen att vi skulle på Spin Basic men jag föreslog Core istället och Ida tyckte det lät bra så, får väl se om man kanske far på båda men det tvivlar jag på, då missar man ju början av idol ;)
Aja, vi hörs sen helt enkelt, hade inget mer att säga.

Hotdogs

Nu hade jag tänkt äta lunch, tror det blir varmkorv om jag inte hittar något annat i kylen&frysen, men jag var som lite sugen på det : )

Torsdag

Jahapp, då var man vaken idag också. Ingen aning om vad som händer idag men nånting blir det säkert.
Måste bara berätta att idag är Maj-Björn beräknad men hon verkar inte vilja komma ut idag så det blir nog på lördag som jag gissade på ;)
Aja, nu lämnar jag er, hejdå!

Back packer

Blev inge sims, blev back packer 2 istället, hur kul är det inte att ta fram massa gamla spel och spela dom igen bara för att inse att jag kan fortfarande inte frågorna i bp. Sen att man bli less det efter ett tag och ger upp då det går dåligt är ju en annan femma, får se när jag tar fram det nästa gång :P
Nu ska jag fortsätta se CSI och sen sova, godnatt : )

Sångfåglar

Har varit hos Anna och sett idol med henne och Jessica och ikväll bjöd idol på tre duktiga sångare/sångerskor från piteå, synd bara att 1 inte gick vidare. Däremot är det lite konsigt, Patrik vem man vem det är för han har jag hört sjunga förut och sånt, vet egentligen inte hur jag kan veta vem han är men sånt vet jag bara, men dom andra två som var i min ålder har jag aldrig sett, eller det kanske jag har men jag har ingen aning om vem någon av dom var, konstigt tycker jag ändå.
Vi såg även lite kändisdjungeln, konstigt program det där :P Nu ska jag nog borsta tändera och göra mig klar för sängen, men inte sova riktigt än. Funderar på att simsa lite ;D

Dyrt

Åt middag för ett tag sen, eller kanske en timma sen, och efter mamma kommit hem beställde vi böckerna. Var tvungen beställa 5 böcker och det blev inte precis billigt, nästan 1700 för dom. Men dom fanns ju inte i närheten så det fanns inga andra allternativ, vi har kollat allt : )
Ligger och ser lite tv nu, ska snart gå och kissa om ni ville veta och sen ska jag ringa ett samtal till Sanna eftersom hon fortfarande inte ringt upp mig som hon skulle göra kring 1 :P

Konstigt

Trots att jag i princip har varit hemma hela dagen så har jag ändå inte lyckats skriva :P
Efter sista inlägget blev det som så att jag hade tänkt äta lunch men kom på att det är mycket roligare att äta själv så jag bjöd in mig på lunch hos Linnea. Hon lagade färsk pasta och korvstroganoff, och det är faktiskt någonting jag ibland kan sakna att i aldrig äter hemma länge, jag har inge bra recept på det och mamma gör det inte, jag måste nog fixa det där!
Efter det gick vi på biblioteket och en av mina studieböcker fanns där så nu blir det att låna om den var 14e dag om inte Sanna hittar sin :P Blir att beställa hem dom andra böckerna idag eftersom dom verkar inte finnas på blocket eller någonstans, dyrt men det är värt det då man har studerat klart och har en bra utbildning och ett bra jobb, för utan dom går det ju faktiskt inte.
Nu ska jag gå och försöka göra något vettigare, ska bland annat försöka få tag i Ida och höra om det blir ett träningspass idag, det lät skoj! : )

17 timmar

Spinningen igår var gooooode jobbig, och jag hatar cykelsadlar, jag får jämnt ont i röven typ :P hahaha. Hur som helst så kämpade jag mig igenom 45 min och då jag kom hem drack jag te och åt en macka, duschade och gjorde mig klar och sen såg jag idol. Efter idol blev det lite mer tv för att sen sova.
Har vaknat några gånger idag men jag beslutade mig för att gå upp tjugo över 9, finns visserligen inte så mycket att göra vaken men jag ska kanske och hälsa på hos Linnea så då kanske tiden går lite : )

It's back!

Har just sett oth, visserligen i väldigt dålig kvalla men det är ju ändå oth ;D Måste dock erkänna att jag tror inte att det blir lika bra utan Peyton och Lucas, och sen att dom har lagt till massa folk. Näee, tacka vet ja dom gamla säsongerna ;D
Ikväll blir det spinning med Sanna och Ida, jag kommer säkert inte orka det och jag hatar spinning men någon gång måste man väl ändra på sig : )

Älvsbyn

Det blev ingen luleåtripp, det blev istället en älvsbytripp, men det gjorde ju ingenting, det är ju närmare och allt : ) Så nu har jag två böcker som är i bra skick, helt perfekt : ) Vi hann även in och hälsa på min farmor och få lite fika.
Nu ska jag ringa Jerkan och höra vad dom gör : )

Tisdag

Vaknade 10 idag men har legat kvar i sängen och slö sett på tv. Nu ska jag gå och ta en dusch sen bege mig till lule för att köpa böckerna, sen får jag se om det händer något annat intressant idag.

Kärlek på menyn!

Jag har varit hos Anna med Jessica och sett Kärlek på menyn, söt film : ) Nu hade jag tänkt göra mig klar för sängen, är trött : ) Godnatt alla, hoppas ni haft en bra måndag, för det har jag  :)

350

Mamma ropade just och sa att dom skulle höga studiestödet med 350 kronor efter jul, det är ju bra för mig :D

Stan

For och mötte upp Sanna och vi åt lunch på röda lyktan. Efter det gick vi och gjorde lite olika småärenden och jag har kommit hem för ett tag sen. Ska nog se lite tv nu, och invänta att mamma kommer hem, men nu kom jag just på att hon kommer nog hem sent ikväll så det är ingen ide att vänta på henne :P
Imorgon blir det att fara till luleå och köpa maC och maD böcker sen hade Sanna kanske två andra åt mig så då har jag 4 av 6, inte illa : )

Ny vecka..

..och förhoppningsvis en bättre vecka.
Idag ringde väckarn 9 men jag steg inte upp förens 20 över, värsta busigt ;> Sen klädde jag mig, sminka mig och platta håret en liten snabbis innan jag begav mig in till stan för att träffa syon. Hon hjälpte mig med pappret, vi gick igenom att jag fick alt med även fast det inte var säkert och vi hann även komma fram till att det var något som inte stämde, dom hade glömt lägga in matte d i min studieplan så det saknades lite poäng där men nu är det också åtgärdat : )

Ska äta frukost/lunch nu i väntan på att klockan ska bli lite mer, finns inte så mycket att göra vaken den här tiden annars :P

4

Har sett klart filmen på 4an för ett tag sen och nu ser jag lite law and order, ska gå och borsta tänderna nu sen bädda ner mig och släcka tvn. Om någon känner för att ge mig massage så är det bara att höra av sig för min rygg dör.
Imorgon blir det inte en allt för sen morgon, ska ändå upp kring 9 för att fara till syon 10. Menmen, godnatt alla!

Mat

Har just varit och ätit en kycklingsallad på ängeln med Jessica och Pilla, gott var de. Nu är jag hemma, blir nog att se nån film som börjar 9 på tv och bara ta det lugnt, har grymt ont i ryggen och kroppen, känner mig som en gammal tant ;P Ska bli skönt att sova sen : )

Leta och du skall finna

Jag gick in på toan för att hitta tigerbalsamet och istället hittade jag linimenten, konstigt att inte mamma visste att det var där. Det har alltså stått där ett bra tag utan att man ens sett de :P Så nu bränner det härligt bakom axeln ;> Tänk vad man kan hitta bara man letar : )

Färdigt! Iaf nästan ;D

Har gjort klart jordgubbslandet nu, ÄNTLIGEN! Det var väldigt jobbigt särskillt då jag redan har ont så imorgon lär jag vara dödså det blir ingen träning då. Har även plockat ihop alla grenar pappa sågat ner och lagt dom på släpet för att senare i veckan köra dom, plus allt ogräs mamma får ihop nu, till soptippen. Nu ska jag gå och duscha innan jag istället blir kall då jag svettats så mycket ;) Ska även leta reda på tigerbalsamet och smörja axeln, jag tror vårat liniment är borta =/ Har inte sett det sen en viss Niklas&Linnea lånade det för nått år sen ;P

Luftvägar

Har nyss varit och sprungit med Jessica på grisberg och det märks att jag håller på attbli förkyld för mina luftrör täpdes igen gode fort och jobbigt blev det. Nu ska jag äta plättar :D

Öm

Igår efter mitt förra inlägg låg jag vaken och löste lite korsord till klockan 2 eftersom jag tog förgivet att det ändå var någon som skulle vela hem då och mycket riktigt fick man fara och chaffa då : ) Somnade kanske kring3 halv 4 och sov till 11 idag. Då jag vaknade insåg jag dock hur mycke träningsvärk jag har i min vänstra arm, axel och i skuldrorna. Har även lite i vänstra benet, men inget på högra sidan :P
Nu hade jag tänkt ta mig nån form av lunch sen får jag se vad det blir : )

Lugn lördag

Efter jag duschat så for jag till Jessica för att möta upp henne och Anna. Vi såg Bordertown som är en riktigt bra film även fast jag kom på att jag sett den förut då jag såg fodralet :P Efter det for jag och Anna hem eftersom jag var trött och hade varit det sen 5 så jag hade tänkt sova, och Jessica ska ju upp och jobba, men då jag kom hem kom Niklas och Linnea förbi så jag satt och kände på Maj-Björns sparkar och sen smsade Anna mig mitt i allt och vi hade tänkt ta en sväng i stan. Först blev det dock så jag fick chaffa sen möttes vi upp och chaffade lite till, körde nått varv i stan och nu ligger jag äntligen i sängen ;D Känner mig väldigt trött och lite öm i vänster armen som har fått ta all skit idag får väl se hur den mår imorgon, blir ju kanske att fortsätta med landet då om jag orkar :P

Har varit en riktigt trevlig, lugn lördag, eller egentligen hela helgen, och det blev tal om fjällen nästa helg, eller kanske helgen efter det. Så då blir det en till skön lugn helg, det kan behövas ;> Men godnatt gott folk.

Slut för dagen

Kom in för ett tag sen efter cirka 2-3 timmar i jordgubbslandet och det är fortfarande inte klart så jag får väl se om det blir att fortsätta imorgon. Men det blev iaf att sluta för ett tag sen för middagen stod på schemat och nu har vi nyss ätit. Blir väl att ta en dusch snart, ska bli skönt, men jag är dock grymt trött.

Pengajakt del 2

Pappa knackade på fönstret för ett tag sen och frågade om jag ville tjäna mer pengar, och självklart eftergårdagens bravader så för tillfället håller jag på att gräva upp jordgubbslandet och det är ett helvete, massa rötter och sånt från björken går under så det är lite svårt ibland. Men pengar är pengar ; )  Nu är jag bara inne och sätter upp luggen som föll i ögonen och störde hela tiden, ska även hämta ut nå dricka åt mig och mina föräldrar och jag kollade självklart till min farmville, den är lite lättare att sköta ;) Men back to work!

3

Var då och kollade på telefoner och jag var som sugen på en ericsson t707 men självklart hade dom inte det och det är bara 3 som har den, men jag har ju då inte tänkt byta till 3, nejnej. Kollade på lite andra också men jag måste nog kika runt lite på dom som han visade som verkade bra och kolla runt på andra som också kan finnas.
Då vi var på affärn började jag helt plötsligt må tvär dåligt, konsigt. Så då jag kom hem la jag mig i sängen så nu ligger jag här och myser, ska fortsätta se tv nu i väntan på at de ska gå över. Ikväll ska vi nog gå ut och äta, gott : )

Pengajakt

Igår nämnde jag till mamma att om hon har något jag kan göra för att tjäna lite pengar så var det bara att säga till, hon visste inget där på sekunden men hon skulle tänka. Så idag kom pappa och väckte mig halv 9 (och han är inte bra på att väcka en, sliter upp dörren och pratar på tok för högt så man hinner få 10 hjärtinfarkter minst), han frågade om jag ville ha ett jobb och visst ville jag det så från 9 till 11 har jag staplat massor med ved för att tjäna lite, vet inte än hur mycke ja får men det får vi se sen.
Nu ska jag in till stan och möta mamma på elgiganten där jag hade tänkt köpa mig en ny mobil, är väl lika bra att fortsätta med utgifterna :P Hon hann även ringa en andra gång nu bara för att varna mig att polisen var ute påvägen till stan, som att jag skulle köra för fort nu. Inte skulle väl jag, eller skulle jag? Aja, hon väntar, hejs!

Blev inte alls så

Nejdå, jag är fortfarande vaken även fast jag skrev för längesen att jag skulle sova och vakna till en bättre dag. Men nu ska jag sova på riktigt för nu orkar inte mina gröna ögon titta mer, men godnatt : )

Tur man har snälla vänner

Bruno says:
<3
bra!
du vet vad som gäller
Emeli says:
jaa, jag är ju smart
Bruno says:
smart o smart
du är ju från söderifrån. så smart vet jag inte
Emeli says:
men halloj
de var de värsa
värsta*
jag är ju typ ett geni
Bruno says:
haha
geni i dumhet eller!? HEHEHEHE
* says:
bra!
:D
du vet vad som gäller
:)
Emeli says:
jaa, jag är ju smart :D
* says:
smart o smart
du är ju från söderifrån. så smart vet jag inte ;)
Emeli says:
men halloj
de var de värsta
jag är ju typ ett geni :D
8-|
* says:
haha
geni i dumhet eller!? HEHEHEHE


Snällt dära :P

Tänk positivt

Som min mamma sa så är det ju bara pengar, jag är ju frisk och inget allvarligt hände. På samma sekundrar hade vi kunnat krocka och dö. Hon har ju visserligen rätt, men jag vill inte bli fattig... Så det går alltid bra att betala in pengar på hjälpa emeli fonden, kontonumret är det bara att fråga om ; ) Fast jag och Anna räknade ut att jag bara behöver vara nykter 6 helger för att "tjäna" in det här, men vi sa som ändå 7 för säkerhetens skull, det är ju ändå bara 2 månader, inte allt för länge ;) haha, eller så tar jag mig en drink och glömmer mina sorger.
Nejnej, den här och nästa helg blir nog nyktra, kanske skulle bli film imorgon : ) Men en till positivt grej är ju att vi fick många skratt av det, så nu lever jag nog längre :D

Men det är bara det att hela den här veckan har sugit, massa saker har hänt, både stora och små, men mest stora. Det som hände nyss var att min sänglampa gick sönder, det kändes bara som att det var toppen på isberget, pricker över iet, att bägarn rann över, ja ni förstår vad jag försöker få fram. Nästan vecka kan ju helt enkelt inte bli sämre.
Aja, ska sova nu och förhoppningsvis vakna upp till en bättre dag. Godnatt alla glada : )

FAN JÄVLA SKIT!!

Jani, boda borg gick ändå bra. Jag, Anna och Jessica kom 2a med 9 stämplar. Sen på vägen hem stannade vi och tankade och då sa Pilla något om att det var mört att köra hem så jag erbjöd mig att köra och självklart körde polisen bakom mig från klubben till haraholmen ungefär och självklart körde jag för fort. 22 för fort, så 112 på 90 väg och 2800kronor fattigare på bara några sekunder, inte värt det. Ska aldrig mer köra bil ;) Sen så kanske jag lägger ut hela mitt liv på tradera så ni kan ju hålla utkik där, haha ;D
Efter det for vi iaf och åt på sunes och nu är jag hemma, är väl bara att gå och lägga sig så den här dagen inte blir ännu dyrare än vad den redan har varit. Godnatt piteå, håll er inne ; )

Skellefteå

Nu har jag nyss ätit lite kycklingwok, ska nu fara och ta ut pengar för att sen möta upp Jessica, Anna, Pontus, Pilla, Jonte, Bea, Amanda och Jenny. Vi ska till boda borg och det ska bli sjukt kul. Men nu måste jag fara så jag inte kommer sent, hejs :P

Glömska

Då vi hade gått klart skulle jag ju då fara tillbaka med Doris hem och då jag satt mig i bilen och skulle fara kom jag på att jag glömt mobilen men jag sket i den för jag tänkte att jag ändå inte skulle behöva den nå, skulle bara lämna Doris och komma hem igen och Linnea skulle lämna nyckeln ute medans hon var på stan. Men hur som helst då jag kommer dit hittar jag ingen nyckel, och jag kan inte ringa hon så då kom jag på att jag går till mammas jobb och lånar mammas telefon men då var självklart inte mamma där heller. Men som tur var va iaf AnnaBritta där, fick bara vänta på att hon skulle prata klart i telefonen så löste sig allt. Jag gick och lämnade Doris och nu är jag hemma igen.
Ikväll blir det boda borg med några stycken, ska bli riktigt kul, jag älskar att vara där :) Nu ska jag gå och se tv eller nå, typ vila.

Fredag

Hann inte blogga nå imorse innan jag begav mig ut på den här dagens äventyr. Började med att jag vaknade kvar över 7 av att det ringde men jag orkade inte svara, så jag låg vaken ett litet tag sen somnade jag om till halv 9. Då gick jag upp, åt frukost och sen for jag till Ida och vi begav oss till kallex. Där släppte jag av hon och tog hem hennes bil. For in och böt laddare hos Malin och Leon för han skickade fel med mig, fick även mata Nellie så att Malin han göra sig klar :P Efter det var det in till syon och boka en tid med hon på måndag så hon ska hjälpa mig fylla i ett papper som jag inte fattar mig på, sen bibblan och höra om dom har några skolböcker hemma så jag ska in och kolla sen någon dag om dom har dom jag skulle ha.
Efter det blev det till arbets för att lämna in mitt papper för aktivitetsstödet så jag får några pengar. Sen hämtade jag Doris och nu sitter jag hemma, Anna och Jessica kom nu så vi ska ut och gå med vovvarna, hejs!

Sliten

Efter idol for jag till korpen, då jag var hemma var jag ju pigg och hade energi men då jag kom dit och började springa kände jag hur sliten kroppen var, nu har jag alltså lärt mig att man inte ska träna 4 dagar i rad om man heter Emeli Ermebring. Men det blev iaf en liten joggingtur och sen gick jag och sen blev det lite situps.

Ligger iaf hemma i sängen nu, ser grannfejden, hahaha, dom är så söta ;D Ska snart sova, är trött och imorgon ska jag upp och skjutsa Ida till kallax så det blir inte att sova allt för länge, kanske till halv 9. Skippar träningen imorgon.
Men jag längtar tills nästa vecka då Sanna & Ida ska skaffa korpen kort, då kan man fara på lite gruppträningar på kvällen istället för någon morgon men det har ju inte gått då mamma jobbar och eftersom jag vill fara själv på sånt.
Imorgon blir det nog prommis med Anna, Troja och Doris sen vet jag inte vad som händer : ) Godnatt.

Torsdag

Har mest tagit det lugnt idag, skönt, och nu är det bara att invänta idol och sen ett samtal från Ida för att få veta om jag ska skjutsa hon till Kallax imorgon. Skulle vara skönt att fara och träna ikväll också, får väl se hur sugen jag är efter idol.

Telefonkö

Har varit i stan en snabbis, hunnit ringa ett samtal som gick bättre än vad jag förväntat och sen har jag nu suttit i telefonkö för att prata med någon på csn. Först kom vi fram till att syon skrivit en vecka för mycket för mig så jag kan bara plugga till 19 feb istället för 26, men det gör inte mig något.
Men det jag behövde hjälp med orkade hon typ inte göra för mig, hon sa att jag skulle gå till skolan så fick dom hjälpa mig fylla i pappret för det skulle ta så länge om hon var tvungen sitta och räkna på det, men hallå, det tar väl lika länge för alla, hon var bara lat!
Aja, ingen ide att vara arg för det eftersom det hjälper inte mig det minsta, även fast det känns lite bättre då man får vara arg :P

Jippie

Jag lyckades somna om så det betyder nog att jag vad goooode trött. Vaknade för ett tag sen och nu hade jag tänkt äta nån form av lunch och sen kanske göra mig klar för stan, men det känns onödigt att fixa frillan i den här blåsten.

Fy

Vaknade klockan 8 av att det ringde, och det var inte ett sånt här roligt samtal så man blev glad över att bli väckt, det var inte ett samtal som inte var något speciellt som man bara glömde och somnade om efter heller, utan det var ett samtal från helvetet tror jag bestämt. Hade missat det igår och det var både tur och otur. Hade inte velat få det då jag satt och mös i frisörstolen, men ja ville inte heller bli väckt av det.
Aja, har iaf hunnit prata med både Ida och Sanna idag, inte ofta man har gjort två samtal med sina underbara vänner före klockan 9 på morgonen :P Det är ju positivt iaf.
Nu ska jag försöka vila eller något för jag är fortfarande trött men jag lär knappast kunna somna om. Senare idag blir det lite stan och sånt.

Det är dags

Har byggt en sån fin bostad åt mina simsar men dom jobbade olika tider på dygnet så dom hann aldrig träffa varandra så jag gjorde så att hon fick sparken, haha :P  Nu ska jag nog sova, har varit trött sen jag kom hem från stan. Godnatt alla!

Blåst

Har spelat lite sims sen sist och sett idol då såklart. Nu spelar jag lite mer sims, lyssnar på blåsten och ser fråga olle dokumentären, haha ;P

Nyfrissad

Mina planer blev inte alls som jag hade tänkt mig, for in till Åhlens och shoppade nå kokböcker, drinkböcker, the sims 2, nå smink och sånt där smått och gott. Sen var det meningen att jag skulle till laserkliniken men jag hittade den inte men jag kanske får leta bättre någon annan dag. Efter det var klockan kanske halv 12 så jag gick till mamma och hon gick med på att luncha med mig. Så då dom hade lunch gick jag, mamma och Anna-Britta till thaigarden där vi hittade Linnea och Bettan, vi lunchade och sen for jag och Linnea till nolia för att se om vi hittade något spännande. Blev en jacka & en tunika för henne men inget för mig eftersom jag skulle dit 5 då mamma slutade.
Då vi var där och kollade fick jag ett sms av Ida L om att hon var på praktik och skulle vara där hela nästa vecka också och om jag ville komma in och fixa något i håret så kunde jag göra det när som helst. Hon hade alltså kommit ihåg att jag sa i lördags att jag ville toppa det lite. Så jag kom dit halv 2 och for därifrån kvart i 5 ;> Vi gjorde först ett öga som dom kallade det och blekte några slingor, färgade utväxten och väntade på att det skulle bli klart. Då det var utsköljt satte vi i orange färg där dom blekta slingorna varit så nu har jag som nå oranga slingor i luggen som skiner igenom lite, det blev skitbra. Sen klippte vi håret lite så nu är det mer som en page, och mer uppklippt. Var verkligen super att sitta där och bli ompysslad i några timmar : )
Efter det mötte jag då upp mamma och jag fick mig ett par mjukisar och nya pyamasbyxor i väntan på att jag hittar några andra fina helsvarta i siden. Tyvärr har mina gott sönder men nu har jag ett par svart/rosa rutiga. Hade även tänkt köpa en jacka jag också men den var slut så jag får sno Linneas istället ;)
Nu när jag kom hem ringde det just från ams och det var till min stora förvåning en trevlig tant. Hon skulle bara kolla upp så att allt var klart nu med pappret för hon hade sett mailet min andra tant skickat till mig, hoppas hon läste mina också så hon förstod min irritation men jag tror inte hon gjorde det :P
Hade tänkt börja med maten nu, det blir kycklingwok, det finns en likhet i dagens måltid. Aja, hejs!

09:45

Det är jobbigt att vara vaken då ingen annan är det, men snart är klockan 10 och jag ska in till stan.
Tyvärr så var Linnea upptagen idag med bm och sen lunch så jag hinner nog inte förbi dom något nu, får väl kanske fara senare idag om jag inte somnar då jag kommer hem från stan, det skulle inte vara helt omöjligt för jag är gode trött.
Aja, får väl fördriva tiden i 10 min till sen börja bege mig : )

Mör

Blev inte riktigt som så att jag somnade efter sista inlägget, fortsatte läsa ett tag till och vips hade klockan blivit halv 1. Men hur som helst så ringde klockan 6 imorse och jag var inte alls sugen på att gå upp men med lite envishet så gick det fint ändå. Jag var väldigt mör i benen och allmänt också så jag kände inte alls tagget för att fara och träna men om mamma far utan mig får jag typ ångest och måste fara en gång utan henne så hon inte ligger före ; ) Hahaha, det är inte lätt att vara mig.
Väl där så kände jag verkligen hur mör jag var och "gynstolen" var inte att leka med, den tog på precis alla ställen där träningsvärken sitter men imorgon blir det vilodag med sovmorgon innan jag far till skeå om det nu blir något av det eftersom att Jossan är för tillfället hemma i piteå. Men vi får se på torsdag hur det blir : )
Nu ska jag iaf gå och duscha, fräscha till mig lite och sen hade jag tänkt bege mig in till stan en snabbis för lite olika små ärenden. Hade även tänkt försöka hälsa på Linnea och Doris bara dom vaknar. Då jag ringde klockan 8 tror jag att hon svarade i sömnen för hon sa inget, men normalt då hon sover brukar hon inte vakna alls då man ringer så det kanske betyder att hon är uppe om typ en timme, vi får se helt enkelt : ) Annars får jag väl fara dit efter jag är klar med allt.
Aja, ska lägga kycklingen som jag tog fram igår i marinad så den är klar till middagen idag, det står kycklingwok på schemat : ) Nu har jag inte tid något mer, hejs : )

Inge mer

Nu orkar inte mina ögon vara öppna något mer så det blir att lägga bort datorn och tidningen för att stänga igen dom och få en natts sömn. Det ska bli sååå skönt. Så godnatt alla, vi hörs imorgon : )

Kondis

Såg idol med mamma, åt lite morötter och sen då det var slut for jag till korpen och sprang. Jag sprang en timme och det är otroligt hur mycke bättre min kondis har blivit sen i början av sommaren, då orkade jag typ ingenting utan att bli jätte andfådd men nu skulle jag kunna springa hur länge som helst känns det som utan att bli det. Jag hade kunnat springa mer idag men det är ju så förbannat tråkigt att titta i deras vita vägg, och inte var det något intressant på tvn heller så det var ju en miss. Tror jag måste kolla upp det innan jag far nästa gång.
Är ju meningen att jag ska och träna imorgon men jag får se hur ljumskarna mår, dom har haft nog med träninsvärk idag pga för lite strechning så idag har jag strechat lite mer men säkert allt för lite ändå så jag får se : )
Nå jag hann tänka på då jag sprang där är att det är tur att det oftast inte är några snyggingar där för man ser ju förjävlig ut själv då svetten bara rinner i pannan :P haha, men tyvärr var det en söt kille där ikväll, det var så jag kom in på dom tankarna :P
Men nu väntar en välbehövlig dusch.

2 timmar

Middagen är nu uppäten, morötterna och dippen står i kylen. Nu är det bara att invänta att klockan blir 8 så att idol 2009 drar igång. Synd bara att det är två timmar kvar, hur ska jag fördriva dom på bästa sätt? Kanske tar mig en promenda i höstsolen.

Skellefteå

Pratade nyss med Jossan och det blir nog mest troligt som så att jag åker till skellefteå på torsdag, umgås med henne, sover där och sen åker jag hem på fredag. Har däremot inte bestämt mig än om jag tar bussen och åker hem med hon på fredag eller om jag tar bilen själv, men det hinner jag ju fundera på ett tag : )
Nu hade jag snart tänkt fara till ica och inhandla morötter och dipp till ikväll, det blir att se idol och bara ta det lugnt tror jag. Det är så kul att se alla dåliga ;)

Städ

Sen senaste inlägget har jag hunnit äta lunch, det blev pyttipanna. Sen har jag damsugit hela huset, skurat mitt rum och köket och damtorkat mitt rum. Sen gick jag ut och torkade av bland annat rutan i bilen så jag kanske ser ut nästa gång jag kör, det har varit värsta damtäcket på den ;P haha
Har även hunnit starta två tvättmaskiner så nu finns det inte så mycket mer att göra. Eller det finns det väl men inget som verkligen behövs så nu blir det väl säkert att ta det lite lugnt :P

Tisdag

Blev att se en film igår, den var ändå helt ok sen blev det sängen kring halv 3. Vaknade halv 12 idag och nu hade jag snart tänkt göra mig nå lunch och sen blir det att städa lite. Tråkigt men sånt som måste göras.

Tvkväll

Började med CSI Miami klockan 8, sen CSI NY klockan 9, men det var gammalt så jag orkar inte riktigt titta och nu har jag sett Roast på Berns, haha, ändå kul :P
Tror jag ska starta en film nu, hejs : )

Booring

Gör inte alls mycket, skulle nästan vilja göra nå men samtidigt så orkar jag typ inte så det är ett litet problem :P Kanske skaffar mig lite ork och far och gör något, vi får se.

Ren

Har nyss duschat och det var skööönt : ) Nu ligger jag i sängen och ser lite tv, ska fortsätta med det ett tag sen får jag se vad som händer idag, ville ha en tv/myskväll med Sanna men eftersom hon är så sjuk ville hon inte smitta mig men jag tror inte jag blir det, haha, jag kommer bli sjuk bara för att jag säger att jag inte kommer bli det ;D Men hon skulle iaf höra av sig senare så vi får se om det blir något.

Måndagsträning

For till korpen och jag tror inte det var meningen att jag skulle träna idag. Först på bilvägen dit upptäckte jag att jag glömde vattenflaskan som jag fyllt och gjort iordning men skit samma tänkte jag för jag hade en annan flaska i bilen som gick lika bra, men då jag väl kom till p-däcket och hade parkerat upptäckte jag att jag glömt mina skor hemma så det fick lov att gå utan. Jag sprang i 40 min sen var jag så hungrig så jag orkade inte gå i gymmet nå. Nu är jag hemma och ska äta sen duscha. Ikväll får jag se vad som händer men jag tror det lutar mot en lugn tvkväll, finns några saker jag vill se ikväll så : )

Stugvisit

Jag funderar starkt på att följa mamma och pappa till stugan i helgen om det blir att dom far. Det hela beror ju på vädret, men det skulle vara gode skönt att bara vara där, äta gott, inte röra sig många meter om jag nu inte skulle känna för det förstås och basta : )
Nu bär det av till korpen för ett träningspass, hejs svejs : )

Måndag

Mamma kom in imorse ungefär då jag skulle stiga upp och sa att hon hade ont i halsen så det blev ingen träning för henne, och jag orkade ju inte gå upp då om jag ändå skulle fara själv så det var bara att somna om =) Vaknade för en timme sen och nu har jag nog tänkt fara och träna snart, men det är bara så tråkigt själv. Menmen, sånt är livet.

Den utvalde

Ikväll blev det att bara ta det lugnt och se filmen som gick på 5an. Nu ligger jag i sängen och har snart tänkt sova, ska ju upp tidigt imorgon så det är väl dags.
Får se vad som händer imorgon efter träningen, jag borde damsuga men jag får se hur stort suget är efter att städa imorgon :P

Söndag

Igår gjorde vi oss klara här hos mig sen for vi vidare till Ida där det var en liten tjejfest. Vi hann även förbi några skeåbor och sen en sväng förbi öjebykillarna : )
Kom hem kring halv 2 och idag har jag mest sovit, väldigt skönt :P
Nu sitter jag iaf hemma med min nya dator som jag nyss varit och hämtat ;> Känns skönt med en bärbar nu : ) Aja, ska gå och göra något vettigt nu, kanske äta middag : )

Kräftor

Har hunnit vara med datorn och sen har jag hunnit vara och panta bort lite burkar och flaskor, väldigt tråkigt men pengar är pengar ;D Då man köper en dator kan man lätt behöva lite extra cash i plånkan ;)

Ikväll blir det kräftor här hemma för mig och mamma, mums! Sen kommer Jessica hit ikväll och vi ska göra oss klara sen ska vi nog dricka ikväll. Men nu ska jag gå från datorn, hejs!

Ny dator

Jag följde mamma till stan idag och vi har även varit förbi hos Leon och inhandlat två datorer. Mamma skulle först inte ha någon men hon blev som sugen så det blev en för henne också :)
Så nu ska vi bara plocka isär våra och fara och lämna dom till Leon så skulle han fixa allt, vet inte om det blir något mer inlägg då förens imorgon då jag får min om jag inte använder pappas så hejs !

Slag i huvudet

Satt då hos Johan och surrade ett tag sen kom Jessica, Anna, Ev, Pilla och Öhman dit. Vi surrade och såg lite tv men mitt i allt för kanske en halvtimme sen var det som att nån slog mig i huvudet och jag blev bara såå trött. Så nu är jag hemma, ska lägga mig i sängen och sova många timmar. Tror det har börjat komma ikapp att jag inte sovit många timmar den här veckan nu och det resulterar i en tidig fredag, men det kan ändå vara väldigt skönt :) Kan ju ändå ligga och slötitta lite på tv om jag orkar hålla ögonen öppna, men godnatt från mig!

Dator

Har varit med Samantha och Öhman idag, har även hunnit vara och titta på en dator, blir nog att köpa den imorgon eller på måndag : ) Nu ska vi iaf fara till Johan, hejs!

Reeegn

Då larmet ringde klockan 6 gick jag upp och kände att jag faktiskt hade ganska mycke träningsvärk i armarna så det skulle bli lite jobbigt att fara och träna så jag hade tänkt hoppa över det, men efter ett tags tänkande insåg jag ju att jag var ju faktiskt redan vaken, pigg och hade inge träningsvärk i benen så jag följde med ändå och medans mamma körde maskinerna så sprang jag och det är ju skönt såhär i efterhand, men det är grymt tråkigt att springa och kolla rakt in i en vägg :P

Nu håller jag på att göra mig klar och har egentligen inte tid att sitta här men var bara tvungen slänga in ett inlägg. Jag ska fortsätta göra mig klar nu och sen invänta att Susanne ska hämta upp mig. Vi ska ut i regnvädret, det öser bara ner och jag kommer nog bli blöt. Har ju på mig klänning och jag funderar nästan på att tänka om, men jag får se om jag hittar något annat :P Aja, hejdå!

Film

Då jag kom till lösviktshuset möttes jag av Anna som också skulle vara med ikväll innan Jessica och Pilla kom. Vi köpte lite godis och sen for vi till Pilla. Sen vid 9 började vi + Pontus att se Män som hatar kvinnor men jag var less på att se film innan den började och jag började bli trött också så jag for hem.
Då jag kom hem möttes jag av att pappa satt i soffan och såg en film, jag tyckte jag kände igen den och frågade vad han såg. Till svar fick jag att det var en film som just börjat och då insåg jag att det var någon av dom senare Saw filmerna så jag var vänlig nog att meddela han att det inte var någon film för han. Ingen av mina föräldrar är mycket för skräckfilmer så jag berättade att dom mest bara blir mördade på sjuka sätt så han böt :P

Nu ska jag lägga mig i min säng och se tv och sova, tyvärr har jag inte tv1000 här inne annars hade jag lätt sett den. Men jag hade nog inte kunnat somna till den så det var nog lika bra, får se den nån annan dag : )

Imorgon blir det att träna om jag inte har allt för mycket träningsvärk från idag, sen blir det lunch på furuborg var det prat om och sen blir det nog stan. Godnatt!


Myspys

Nu far jag till Pilla och myser med hon och Jessica, hejs!

Box

Dagen började med att jag och Jessica steg upp, åt frukost och for till syon. Då alla papper var klara där och allt var fixat så for vi och tänkte säga hej till mamma men hon var inte på jobbet så vi for till korpen istället. Vi gick ett tag på bandet för att invänta ett boxningspass.
Det var sjukt jobbigt och jag svettades säkert inte bara lite. Jag är öm i armarna, eller speciellt i vänster axel men det här kommer kännas imorgon och det vill jag lova. Har nyss ätit lunch som bestod av pyttipanna, rödbetor och ägg. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sen lägga mig i sängen, se lite tv och slöa ett litet tag. Det får man då man har tränat ;D


Onsdagen

Efter jag satt igång torktumlaren så åt vi sen så lallade jag omkring ett tag här hemma, startade tortumlaren igen eftersom jag inte hade hett dom på att bli riktigt riktigt torra, tror inte det finns någon sån knapp ens så det kan bli svårt men efter två omgångar borde dom fått nog, har inte kollat än.
Sen for jag iaf till Pilla och mötte upp hon, Jessica och Anna. Vi pysslade idag också och sen blev det lite mat på det och nu är jag och Jessica hemma hos mig, hon hade tänkt sova här eftersom vi ska till syon 10 imorgon och skicka in lite papper så vi kan börja på komvux den 21a. Får se vad det blir för kurser, måste höra lite om vilka kurser dom köpt in och sånt.

Aja, nu väntar toan, tandborsten och sen sängen, god natt!

Renbäddat

Nu är sängen klar, men det har den iofs varit i 1 timme :P Nu ska jag gå och sätta dom andra sängkläderna i torktumlaren och se till att dom blir riktigt torra : )

Klant

Efter jag ätit frukost startade jag en tvättmaskin och duschade. Sen kände att det skulle va skönt att renbädda. Så jag slet av alla gamla sängkläder och skulle sätta på dom nya fräscha (trodde jag iaf) Då jag skulle he ut lakanet över sängen kom en konstig lukt och jag blev lite fundersam, jag luktade på lakanet och självklart var det de som luktade mysko. Så jag tog alla andra sängkläder och luktade på dom också och insåg snabbt att det inte bara var lakanet som luktade. Jag blev lite rädd och började lukta på kläderna som jag har i samma garderob men kom snabbt fram till att det bara var sängkläderna.
Jag började genast fundera varför dom fått den där lukten och sen kom jag fram till det enda vettiga allternativet att det måste ha varit som så att jag la in dom i garderoben då dom var lite fuktiga. Alla som har glömt kläder i en blöt tvättmaskin i några dagar vet ju att det börjar lukta skunk om dom, nu luktade det inte så dåligt men jag ville inte sova i något som hade en mysko lukt även fast den inte var så hemsk.
Sen så är det ju som så att jag är den enda i familjen som har ett stort täcke så jag har bara två påslakan och helt plötsligt var båda i tvättkorgen och jag hade inget rent :P

Aja, då var det bara att vänta på att tvättmaskinen jag startat tidigare skulle bli klar och snöra in sängkläderna. Då den väl var klar och jag fick pna var klockan 11 och jag tog en pn till 1. Det var mycket skönt och jag höll nästan inte på att ta mig upp då larmet ringde men jag blev lite envis och gick upp ändå annars skulle jag väl säkert sova till 6 :P

Välkommen tillbaka

Har nyss kommit hem från korpen där jag och mamma spenderade våran morgon. Var inte alls sugen på att gå upp då larmet ringde klockan 6 eftersom jag somnade efter 3 någon gång men det var fan bara att gå upp ändå, annars har jag ju ungefär slängt bort mina pengar. Men det är väl ungefär som vanligt då, jobbigt att stiga upp men då man väl gjort det går allt bra. Var till och med en som hälsade oss välkommna tillbaka efter vårat sommaruppehåll, då kände man sig lite sämre eftersom han varit där hela sommaren :P Attans också, haha :P

Nu väntar iaf frukosten sen blir det en varm dusch och sen får jag se, kanske en pn innan pappa kommer hem, då ska jag be han flytta undan lite i garaget så jag kan ta in min bil och städa den lite. Nu vet jag visserligen inte om det blir av idag men kanske :P


Kvällen

Det blev som så att jag, Jessica och Anna for till Pilla och scrapade. Efter det blev det tv med mackor. Nu ska jag lägga mig och sova blir ju en tidig morgon imorgon, fy fan.

Värre

Efter mitt förra inlägg så har jag blivit ännu argare, ni kanske inte trodde det var möjligt, men har man att göra med dom där så går tydligen sånt.

Det var såhär att jag fick ett mail idag om att min tant saknade min underskrift på ett papper och att det fanns i receptionen. Skulle jag inte fara och skriva på det skulle hon dra tillbaka min återanmälan där och om hon skulle göra det skulle jag alltså inte få mitt bidrag som jag får för att jag är med i ett program där. Så jag skrev tillbaka att jag hade redan skrivit på ett papper ungefär den 12 och efter det pappret sa dom att allt var bra  så jag kunde omöjligt veta att det fanns mer papper att skriva på om inte hon kontaktar mig.
Men jag for dit, förbannad som jag var bara för att mötas av samma papper som jag skrev på den 12. Det har alltså legat där i 3 veckor med min underskrift utan att hon har tagit tummen ur arslet för kolla det. Istället antar hon bara att jag inte gjort det jag skulle och skriver ett mail.
Så jag förklarade vänligt för hon i ett nytt mail nyss att det har legat där med min underskrift hela tiden och jag skulle uppskatta om hon nästa gång kollar upp sånt där istället för att beskylla mig för att inte göra min del. Det är inte mitt fel att dom på ams inte har någon form av komunikation eller att dom inte alls kan sköta sitt jobb. Jag tänker inte ta nån skit bara för att dom saknar några hjärnceller för mycket.


Aja, har iaf köpt lite mer scrapbooking grejer idag och vi ska nog pyssla ikväll också. Har även tankat bilen så pengar har försvunnit från kontot =/ Aja, nu väntar middag sen ska jag skriva ut lite grejer. Förhoppningsvis är jag gladare i nästa inlägg, hejs!

Dåligt humör!

Jag vaknade upp idag och var glad, eller.. ja, normal iaf men nu är jag då argare än jag vet inte vad.

Jag har fått ett mail av min "kontaktperson" på arbestförmedlingen och hon måste ju vara helt dum i huvudet. Orkar inte ens ta upp det här för jag blir bara förbannad. Bara för att dom inte kan sköta sitt jobb ska det väl inte drabba mig. Näe, ska nog byta bort den där tanten för hon vet jag då fan inte vad hon gör där!

Aja, stan nu, hejdå!

Pyssel

Efter middagen for jag till Jessica och möttes av två pysslande tjejer. (Jessica & Rebbi) Jag hade även med mitt men jag kände inget sug efter det idag så jag satt som mest bara och tittade på :)
Sen for vi 3 och Krille till sunes där vi även mötte upp Pilla för ett mål mat för att sen fara tillbaka till svensbyn. Vi har spelat lite kort och nu har jag nyss kommit hem. Ska lägga mig i sängen och försöka att inte vakna allt för sent imorgon. Funderar på att fara och träna, är taggad på att komma in i det igen och få lite rutin på vardagarna men jag är inte taggad att fara första gången på 3 månader. Men det lär nog inte bli träning förens onsdag då mamma följer :P

Sen blir det även stan imorgon med Jessica, Pilla och Anna. Dom ska köpa nå scrapbooking grejer och jag får väl se om jag också hittar något. Men nu väntar sängen, godnatt.


So even if the world falls down today you still got me to hold you up
And I won't ever let you down


RSS 2.0