hahaha

Anonym säger: "fan du vet det tar ju tid att raka hela kroppen"
haha, jag dog ;p

Aja, nu sitter jag iaf och väntar på Jessica som är påväg hit sen får jag se vad vi hittar på för något ikväll, men det blir nog lugnt!


Vart tog du vägen ?


Vatten

Jag och Ida har suttit och sett den nya Wallander och surrat massor, uppdaterat varandra litegranna och så.

Nu hade jag tänkt hoppa i duschen och fräscha till mig lite :P Ikväll är vi bjudna på middag hos fam. Lindqvist men jag vet inte om jag ska följa än, får se hur det blir senare.


Bilder

Pdol fredagen:

    

Pdol lördagen:

   

2 av mina nya skor:

 

Men tyvärr så upptäckte jag nu att den sista skon inte passade så bra på högerfoten så det blir nog att skicka tillbaka dom med det tredje paret. Men får se hur det blir.

Nu har Ida kommit, så vi ska se film!

Fredag

Självklart så glömde jag ju att nämna att mina skor kom igår, men tyvärr kan jag inte ha ett par av dom så nu ska jag försöka sälja dom annars måste jag skicka tillbaka dom, men det kändes så jobbigt :P

Nu ska jag dra på mig nå kläder och invänta Ida som skulle komma förbi på ett tag sen blir det nog att duscha då hon farit. Har inte så mycket mer att säga :P

Torsdag

Förlåt alla mina kära bloggläsare för en dålig uppdatering idag men jag har inte tagit mig tid.

Jobbade först till 1 idag sen klockan 2 tog jag mig en liten pn för jag mådde dåligt ungefär hela dagen på jobbet och det tog på krafterna. Sen kom Jessica till mig kring 4 och vi for och åt i stan. Efter det for vi till Ida som klippte Jessica, det blev väldigt fint, och  mindre nött ;P
Sen tog vi bilen hem till mig, böt till min bil, tog mitt penicilin sen bar det av till Pilla. Sen skulle vi och spela minigolf med Ante, Erik och Jocke så Pilla bestämde sig för att följa och sen hämtade vi även upp Ida för att sen möta upp killarna på skeppet. Det gick sådär för mig, kom på 5e plats, men för Ante gick det väldigt bra som gick och vann allting.

Nu är jag hemma och hade tänkt sova, måste väl kanske ladda in bilderna från helgen senare också men inte ikväll. Aja, godnatt alla.

Gubbar

Mamma har just plockat in massa jordgubbar så jag fick mig några jag också. Nu funderar jag på att byta lite låtar på min mp3, börjar bli lite less dom jag har :P

Grisan

Har varit på grisberget och sprungit och gått. Tänkte att det skulle bli lite bättre om jag rörde på mig men jag märker då ingen skillnad så tydligen inte :P Ska duscha snart sen invänta att mamma ska komma hem :)

Väntan

Mina skor har inte kommit idag och jag kände mig lite ledsen då jag tog in posten och inte hittade något till mig. Men nu måste dom ju komma imorgon, stod ju faktiskt 2-4 dagar och imorgon är det 4e. Men med min tur kommer dom väl nästa år.

5 dagar

Nu har jag hämtat ut min 5 dagars kur och är allmänt överlycklig :P Aja, får se vad dagen bjuder på :)

Skit också

Vc-killen ringde nyss och sa att det hade visat positivt för nitrit så någon slags uvi hade jag. Så på ett tag är det bara att fara till apoteket och hämta ut penicilin och börja knapra piller.

Orkar inte

Imorse då jag vaknade kände jag att jag har ont i halsen och jag orkar verkligen inte dra på mig en förkylning också. Räcker det inte redan ?

Aja, har iaf varit på vc nyss och det var till och med gratis. Trodde det skulle kosta minst 100 bara för att jag tog upp deras dyrbara tid men inte det inte, och det tackar vi för :) Men jag fick iaf inget besked utan han skulle ringa upp mig om det var så att jag behövde penicillin.

Solen skiner idag och jag skulle väl egentligen behöva sola men jag känner mig mer taggad för att lägga mig i sängen så det blir då iaf det just nu sen får jag se vad som händer senare.

Blod

Blir lite irriterad känner jag. Ibland far inlägget inte in och ibland blir det två, vad händer? :P

Blev iaf att se film ikväll, blev blood in blood out men den var väldigt lång så det blev bara halva, får se om det blir att se klart den någon annan gång. Efter det blev det lite tvtittande och nu är jag hemma och ska sova. Ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp uvin. Tog ju faktiskt ett prov på mig själv idag och det gav utslag och då hade jag inte ens hållt mig dom 4 timmarna man ska utan bara 1 så imorgon 08.15 sitter jag på vårdcentralen och väntar på att få komma in =) Tänkte att ni ville veta det ;P hahah


Tisdag

Idag efter jobbet for jag till stan med Jessica, blev att köpa ett par strumbyxor som jag har varit på jakt efter länge, en slappklänning och en tshirt. Nu ska resten sparas :)
Efter stan for vi till mig och satt här och surrade ett tag, ikväll blir det nog film.


Mage

Var ju då meningen att jag skulle på jobbet men då började min uvi spöka och jag fick väldigt ont i magen, höll nästan på att spy så det blev inge jobb för min del. Så idag har jag vilat massor och det har blivit bättre så imorgon blir det att jobba :)
Ikväll har jag tagit det lugnt och sett en film med Jessica, Pilla och Pontus. Har även hunnit ha ett långt telefonsamtal med Ida. Nu hade jag tänkt duscha sen sova, konstigt att jag är trött även fast jag har vilat/sovit hela dagen men det tar väl på krafterna sånt här. Blir att fara till vårdcentralen det första jag gör på onsdagmorgon om det inte går över. Menmen, godnatt!

Måndag

Förra inlägget skrev jag egentligen igår men det kom aldrig in pga någon konstig anledning så det fick komma nu istället.
Nu ska jag fara till jobbet och den här dagen kommer bli riktigt tung & jobbig. Den kommer nog aldrig att ta slut!

Filmkväll

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, sett film, knaprat ipren och druckit tranbärssaft. Började med att se True confessions of a Go-Go Girl och nu började Thelma och Louise. Hade tänkt lägga mig i sängen och se den ett tag innan jag sover. Imorgon börjar jag min 52 timmars långa arbetsvecka, fy fan! Önskar redan att det vore söndag och att hela veckan är över, men efter den här veckan så blir det inte så många mer dagars jobb så man får härda ut. 6 dagar den här veckan, 3 nästa, 2 efter det och sen blir man arbetslös igen. Får se till att skaffa mig ett jobb efter det ;D

Men hur som helst, nu har lönen kommit in på kontot. Hade tänkt lägga mig och kolla i hm katalogen om man hittar något att beställa till skorna ;) Annars får jag kanske fara till stan en snabbis på tisdag eller onsdag. Men jag hade ändå tänkt försöka spara allt till sthlm, dom har ju ett lite större utbud :)

Skor

Måste ju först berätta om mitt stora blåmärke jag har fått. Under den lilla tiden jag var inne igår så hann jag och Jessica åka en karusell och vi flög omkring som två vantar i vagnen. Jag flög in i kanten massor av gånger och nu har jag ett stort blåmärke på armen som inte alls ser fagert ut. Får nog ha långärmad tröja på jobbet i veckan så inte alla gamlingar frågar om det ;P haha

Men för att göra mig själv lite gladare så har jag beställt tre par skor från skopunkten som anländer till mitt hus i veckan, inte illa alls ;) Men nu är det bara att spara pengarna till min stockholmsresa så jag kan spendera massa pengar där :D

Mat

Har nyss varit och ätit med Jessica och Rebecca på hawaii. Skulle egentligen vilja ta en pn nu men det känns bättre att somna tidigt istället ;P
Jobb hela veckan känns inte så ösigt just nu, är lite sliten, men det är ju pengar. Sen så får jag lönen imorgon och då känns det nog ännu bättre ;)

Det sög

Igår var jag riktigt taggad och allt, det gick bra att dricka och så men mitt i allt får jag nån slags uvi eller blåskatarr eller något och jag fick ont och började må illa och kissade konstant. Så vi gick in på området kring 11, åkte en karusell sen gick jag efter 20 min. Linnea var snäll och skjutsade hem mig och jag låg i sängen med vetekudden och var arg för att jag missade hela lördagen på den helg som normalt är den roligaste på hela sommaren, om inte på hela året. Idag är det bättre men jag är fortfarande arg för att jag missade gårdagen. Blev en dyr fest för ingenting men samtidigt så spenderade jag inga pengar på området. Sen så har jag även kvar 8 åk på mitt åkband eftersom det inte blev att åka så mycket igår, vi skulle ta det idag men vi får väl se hur det går med det :P

Nu ska jag lägga mig och se lite tv igen och invänta Jessica.

Lördag

Gårdagens förfest var mycket trevlig, vi var 5 tjejer hemma hos mig och drack sen tog vi bussen in till stan 9 och jag och Jessica for förbi Ida & Tommy. Sen blev det taxi in till området där vi var resten av kvällen. Ikväll blir det att gå all in som Ante sa, är ju ändå sista kvällen så man kan ju inte spara på nå.
Just nu är jag och Jessica hemma hos mig, hon duschar och jag ska duscha efter henne och sen blir det att fixa till sig och fara på fest. Aja, orkar inte skriva mer, hejs!

Fest

Blev ju då som sagt att fara in till stan med mamma, vi mötte upp moster sen gick vi och åt lunch. Efter det gick jag och mötte upp Ante, Joanna och Micke på kittel sen kom det lite mer öjebyfolk också. Nu sitter jag, Jessica och Jessica hos mig och väntar på folk. Det blir tjejfest ikväll, vi syns i dimman, hejs!

Glad tjej

Öppnade just min lönespec och den såg inte helt fel ut. Glömde bara säga det ;) Aja, nu kom mamma, hejs!

1 timme

Jobbet idag har gått bra, men det var extra roligt då vi insåg att vi var lite mycket folk och jag fick gå hem 12 istället för 1. Så nu är jag hemma, väntar bara på att mamma ska hämta mig så ska vi in till stan och äta lunch sen ska jag sätta mig i ett öltält ett tag. Hejs!

8 timmar

Igår somnade jag 10 så inatt har jag faktiskt fått mig 8 timmars sömn vilket var väldigt behövligt. Nu hade jag tänkt få i mig nå frukost och sen bege mig till jobbet. Sen om det är lite finare väder då jag slutar klockan 1 så blir det att fara in till stan och sitta i ett öltält. Måste även möta upp mamma och pappa för att vi ska äta lunch i stan tror jag det blev sagt. Men är det dåligt väder då jag slutar far jag nog hem istället.

Aja, hejdå!

Trött

Idag har jag aldrig riktigt vaknat till. Har gått omkring och kännt mig som en zombie hela dagen och jag känner det fortfarande så det är tur att sängen är nära.

Har iaf varit ute på havs och ätit middag sen for jag hem, hämtade peggan och vi for till biltvätten. Nu är det bara insidan kvar och sen måste jag även polera den eller vad det nu är jag ska göra. Sen så är det ju ingen cd i den heller men det får pappa fixa. Sen då jag satt där och biltvätten slog igång blev jag dock lite orolig över om takluckan skulle hålla tätt, men det gjorde den ;D

Efter det var klart for jag och hämtade upp Jessica och Niklas för att skjutsa in dom till Idas fest, jag gick upp och hälsade på ett litet tag sen for jag vidare till Lisas fest och pratade med dom ett tag. Nog skulle det vara skönt att festa ikväll men det går inte då jag ska på jobbet.

Imorgon kommer klockan ringa kvart i 6, då ska jag upp, äta frukost, fara på jobbet och göra bort mina 6 timmar, och klockan 1 då jag slutar så ska jag bege mig in till stan, möta upp bland annat Jessica och Sanna för att sätta mig i ett öltält och ta första cidern/ölen. Jag är grymt taggad till imorgon, hoppas bara dagen på jobbet går fort, men jag är inte så säker på det. Kommer säkert sitta och titta på klockan hela tiden och vänta på att tiden ska gå fortare.

Aja, nu väntar min säng på mig, och mina ögonlock är väldigt tunga. Så godnatt partyfolket, vi syns i dimman imorgon :)

Torsdag

Dagen har gått gode fort, jag och Jessica har hunnit med massor och det var nog därför den gick så fort. Vi har städat många rum och kokat saft och hunnit se film med dom och lite mer smått och gott.
Nu hade jag tänkt duscha för att sen bege mig ut till havsbadet där det serveras middag.

Men jag måste även berätta att pappa var och besiktade bilen idag och den gick igenom utan några fel, eller okej, nu ljög jag. Det var en spricka i vänstra backspegeln men det var ju ingen big deal. Sen har han även varit snäll och handlat lite till mig, tack pappa :)

Lycka

Igår klämde mamma ur sig att jag hade ju 1000 kronor kvar på hennes konto som jag inte fått än sen jag fyllde år, och genast kände jag mig inte lika fattig som jag känt mig. Sen fick jag även lite pengar av henne ;) Tur man har en snäll mamma. Nu ser det inte så farligt ut inför helgen, jag överlever nog. 1½ jobbdagar kvar, men nu far jag och gör bort 1 så imorgon är det bara ½ kvar sen drar festen igång för mig också!

Onsdag

Dagen började med jobb och den bestod av jobb ända tills kvart över 4 då jag for hem. Då jag kom hem böt jag om och fixade mig lite snabbt och sen kom Anna och hämtade upp mig och vi for in till stan. Jag lyckades ju fynda en klänning för 50 kronor, det var riktigt söt så den blir det att ha en av dagarna i helgen.
Efter stan for jag hem och tog bilen för att bege mig ut till havsbadet och äta middag. Stannade där till halv 9 då for jag in till stan och mötte upp Linnea som ville gå en sväng inne på området så vi gick en snabbis och sen for vi hem till henne och tog med hundarna för att fara och släppa ut dom. Då vi kom tillbaka till henne rensade jag hennes garderob lite så nu har jag lånat hem lite kläder så nu är den andra dagen i helgen räddad. Nu hade jag tänkt pröva allt och se vad jag ska ha, sen ska jag sova :)

Imorgon ska pappa och besikta min bil, det ska bli spännande att se om den går igenom, men jag har inte så höga förhoppningar för det. Annars får vi väl skrota den :)

Panta

haha, glömde ju berätta att igår var jag och pantade massa burkar som mamma och pappa hade med sig hem från stugan. Normalt brukar jag inte fara med en stor sopsäck men eftersom jag är fattig så blev jag snål och for ;) Men sen så var det massa flaskor också så jag fick ju ändå ihop 113,50. Sen så är mamma skyldig mig 335 nu också så det känns bra. Men sen då jag räknade pengarna i börsen insåg jag att jag var långt ifrån lika fattig som jag trodde jag var, och det är ju alltid positivt. Hade råka gömma lite pengar som jag inte såg direkt ;P

Nu ska jag borsta tänderna och sen fara, har tidig rapporttur idag, ursh =/


Marängtårta

For ut till havs och träffade mina kusiner och bjöd på marängtårta. Bjöd även över Sanna och Krille på lite tårta, synd bara att Krille inte tål ägg, känns dumt då inte han får något :P

Nu hade jag tänkt krypa till sängs och försöka somna.

Brum Brum

Håller på att göra en marängtårta nu eftersom min mamma i princip har mutat mig, haha ;P

Men den stora nyheten är väl egentligen att på onsdag ska jag fara och besikta min bil ;) De ni.

Kaos

Har nyss varit inne i stan och det var jävlat kaos, bilar överallt. Men jag visste ju ett smid ställe att parkera på så det löste sig för mig ;) Men det blir då inte att ta bilen in till stan nå mer, enda jag ska ta bilen till är jobbet, eller om jag ska långt bort från stan.

Snart pdol, jag längtar ;)

Tisdag

Vaknade kring 11 idag, hade ju tänkt sova bort heeeela dagen men det blev inte så :P Nu ska jag iaf sminka mig lite och sen fara in till stan. Måste bland annat in på sparbanken och be dom öppna min spargris eftersom jag tappat nyckeln, haha :P

Kvällen

Idag efter stan for jag och sprang på grisberget, var skönt då det väl var klart. Sen kom jag hem och sov en timme tills Rebbi kom och väckte mig ;P haha
Sen har jag inte gjort så mycket mer, tagit det lugnt, sett tv och så. Har även varit och handlat och sen fick jag lite tråkigt så jag for till grisberget och tog en till runda, men den är ju kort så :)

Nu ska jag duscha, sen lägga mig i sängen och sova tror jag, börjar bli lite trött :)

Måndag

Jobbet gick bra som vanligt, men det hände ju ändå lite saker idag :P Sen då Jessica kom klockan 12 satt vi och surrade i en timme till 1 då jag fick fara hem, haha ;P  Efter det for jag till stan, har hunnit vara arg på sparbanken för bankomaten tog mina pengar, men sen blev det nån rättelse och pengarna kom in på kontot igen medans jag var där. Sen var jag på stan med Andersson ett tag.

Har nyss kommit hem och det skulle inte vara helt fel att lägga sig och vila.

Ny vecka

Måndag och en ny vecka är här, skulle gärna sova nu men pengar är pengar. Men då jag kommer hem idag ungefär 10 över 1 så ska jag inte tänka på jobbet på 1½ dag ;)
Aja, dags att borsta tänderna och bege mig så jag inte kommer försent.

Söndag

Har inte hunnit med någon uppdatering idag så jag får ta hela dagen nu.

Kom på jobbet och var trött, men vi fick upp alla och allt flöt på bra, hann baka en mjuk pepparkaka åt gamlingarna som Jessica fick bjuda på efter lunchen. Klockan 12 for jag hem och sov mellan 1 och halv 4, då var det bara att vakna, fara på jobbet och skicka hem Jessica för att börja arbeta själv. Kvällen har gått bra, finns inte så mycket att säga om den.

Har iaf nyss kommit hem, och just nu borde jag egentligen sitta och se fram emot två lediga dagar men så blev inte fallet. En arbetskamrat har fått ryggskott och sjukskrivit sig imorgon och dom som dom hade pratat med kunde inte komma in och jobba så dom skulle ringa vidare men då anmälde jag mig frivilligt, det är ju faktiskt bara mellan 7 och 1, får ju dessutom jobba med Jerkan 1 timme ;D Hade det varit mellan 7 och 4 hade jag aldrig orkat, men samtidigt får man ju se det som så att då lönen kommer är den större än vad den egentligen skulle vara, och det är positivt! Synd bara att det är ett tag kvar tills dess.

Nu ska jag lägga mig och se lite tv sen försöka sova, godnatt!

Lördag

Jobbet idag gick bra, jag och Jessica tog upp alla och gav dom frukost, kände ingen stress alls och sen då vi skulle sätta oss och ta fika så var klockan redan halv 11 och jag skulle ha min rast. Men vi fikade iaf sen for jag iväg till ica och inhandlade lite grejer. Efter lunchen gjorde vi marängsviss och startade två filmer som dom satt och såg på, lite lördagsmys. Även jag fick ju sitta och se film med dom och det var ju inte helt fel, så det var såå lugnt fram till halv 4 då det var dags för middagen. Sen kom Jessica 4 och vi fixade lite och det slutade med att jag gick över ett tag men jag hade ändå inte bråttom någonstans så det gjorde ingenting.

Då jag kom hem tog jag det lugnt ett tag och slöade framför tvn, gjorde middag och sen fastade jag framför en film på tvn. Så jag tog mig inte till duschen förens halv 8 då den slutade och efter jag gjort mig klar for jag förbi Jessica och gängen på deras fest. Kom hem för en timme sen, har städat litegranna för det var riktigt dammigt, och nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och antingen bläddra igenom en tidning eller se lite tv tills jag somnar. Tidig morgon imorgon också.


Solsken

Gick inte alls att somna tidigt igår, jag var inte alls trött, och det resulterar i en trött Emeli idag. Hade gärna lagt mig i sängen och sovit några timmar till och sen farit och kollat på skotertävlingen. Men det finns inte så mycket att göra åt det, får väl ta en pn på rasten :P Sen så blir det nog ganska lugnt idag eftersom jag och Jessica har planerat att ha lite mys med gamlingarna idag. Göra nå gott åt dom och slå på en film efter lunchen lutar det mot, men vi får se vart det slutar.

Men nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig, börjar bli dags.

Tjorvigt

Jobbet gick bra men det blev lite tjorvigt nu då jag var på en ny avdelning och komma ihåg alla med. tider och sånna där smågrejer men det gick. Men jag får väl se imorgon på morgonen om jag upptäcker något jag glömt, haha :P
Det ska bli riktigt skönt att jobba med Jessica i helgen, dagarna kommer gå fort då man kan sitta och surra med henne. Visserligen är vi bara tillsammans mellan 7 och 12 men ändå.

Läst nyss i Lisas blogg att Sanna är ledig pdol, och jag blev RIKTIGT glad, jag ser fram emot det. Var ju som längesen man träffade henne nu då båda jobbar hela tiden, vi går om varandra jämnt :P
Men hur som helst så lyckades jag byta lite på min pdol fredag, skulle egentligen jobba till 4 men nu har jag bytt så jag slutar 1 istället, känns skönt. Då behöver man inte stressa eller något, plus att man kanske hinner vila 1 timme eftersom jag måste ju ändå upp halv 6 på morgonen. Men det känns bra att det gick att göra så :)

Nu ska jag nog lägga mig och se lite tv sen försöka sova, ska ju upp tidigt imorgon!

Fredag

For in till stan kring 2 och lämnade tillbaka filmerna, sen blev jag även 670 kronor fattigare på mina pdolbiljetter, och sen gick jag in på sivs ur och guld där dom fixade min berlock. Dom hade tänkt skicka in den och få den fixad men då såg hon att hon kunde ju göra det själv, det var ju faktiskt inget större problem, så nu ä den lagad :)

Har nyss ätit lunch/middag, blev fläskfile med potatis, stekta morötter och minimajs. Nu ska jag lägga mig och låta maten sjunka i 10 min och sen bär det av till jobbet.


Film

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, istället for jag ut och sprang en liten bit och sen då jag kom hem startade jag en tvättmaskin, duschade och gjorde middag. Sen då Jessica slutat jobba kom hon förbi mig, vi gjorde inte så mycket, såg en film och satt och surrade. Hon for för ett tag sen och jag hade tänkt sova nu, är grymt trött efter mina tre timmar förra natten och eftersom jag varit vaken sen halv 6.
Imorgon ska jag in till stan och lämna tillbaka tre filmer jag och Jossan hyrde men aldrig såg, får väl hyra om dom sen nån gång :P Måste även köpa pdol biljett och sen är det kort kväll på jobbet som gäller, och det känns väldigt skönt!

Torsdag

Imorse då jag kom till jobbet var jag helt död, och jag var visst inte den enda som sovit dåligt inatt. Men hur som helst så var det en lugn morgon, fick sitta och se lite tv med en och det var mysigt, men jag var tvungen gå efter ett tag så jag inte skulle somna där i soffan :P Fast dagen har ändå gått ganska fort, både jag och Jessica A jobbade 7-4 så vi har hunnit surra massor och sen 12 kom Jerkan och jobbade också och eftersom vi hade ett födelsedagsbarn idag så blev det långbord med massa gott fika, och vi hade ju turen att också få smaka ;D Men alla dom dära dötimmarna mellan 12 och 3 gick som bra eftersom det var ju fullt med folk där :) Så jag och JW har fått ta det väldigt lugnt medans alla har suttit snällt och fikat :)

Nu har jag iaf kommit hem, funderar på att städa lite, och slå igång en tvätt men jag blev så himla slö. Måste iaf packa upp matpåsen som jag lämnade i hallen sen får jag se vad det blir, kanske tar en pn istället och inväntar att JW ska sluta


Få sömntimmar

Kunde helt enkelt inte somna igår, låg och vred och vände till minst halv 3, och dom få timmarna jag väl sov så sov jag inte så bra.
Aja, nu ska jag till jobbet och jag är grymt trött och otaggad för det här, fy!

Skratt

Efter middagen for jag bara hem en snabbis sen for jag och mötte upp massa tjejer hos Jens och vi for först förbi Tims fest men där hade vi inte så kul så vi for gode fort. Då bar det av till Jessica där vi satt och surrade ett tag och spelade lite kort. Efter ett tag for vi in till max och åt där vi även satt i minst en timme och surrade och berättade olika historier som vi satt och skrattade åt :P

Men hur som helst, nu ska jag sova, ska ju upp 6 imorgon så godnatt!


Onsdag

For till min kusin och hälsade på, det blev så att vi startade en film och sen for jag ut till havs. Sov här och idag tog jag en sovmorgon, var helt död! Men sen då jag gick upp sken iaf solen och jag for förbi Samanta ett tag, vi solade lite sen då regnet kom for vi och lunchade.
Efter det for jag hem och tog en liten pn. Då jag sovit klart for jag in till stan och böt ett par byxor till en annan storlek och sen blev det att fara förbi på ica och köpa nå hamburgare som vi ska äta till middag och jag är riktigt hungrig nu.

Ikväll blir det att sova hemma eftersom jag börjar tidigt imorgon, skönt med ett tyst hus! : )

Teamwork

Jag och Jessica har haft en väldigt bra och lugn dag, vad mer finns det att säga?

Nu ska jag förbi och hälsa på min kusin och sen far jag ut till havs igen. Imorgon är jag ledig och då blir det att sola ;D

Tisdag

Nu bär det av till jobbet och jag vill helst sova, men det känns ändå bra att jag jobbar med Jessica så då går det lite bättre :P


47 timmar

Jobbet gick bra, var väl egentligen inte så mycket som skillde blå från röd förutom människorna men det var bra att få en introkväll iaf. Dom var också ganska lätta att ha att göra med och jag gillar verkligen att jobba på roknäs. Man har inte alltid fullt upp, ibland kan man sätta sig ner och andas lite, även fast jag tycker det är jävligt jobbigt att ha massa dötid men man vill ju inte ha fullt upp varje minut. Men jag tror att jag kommer vara lite less efter den här veckan, jobbar 47 timmar, 6 dar utav 7, jobbigt! Sen var det inte helt fel att även Jessica jobbade så då hade man någon att surra med på rasten.

Slutade iaf halv 9 och jag kom ut till havs för ca en halvtimme sen. Det var meningen att jag skulle sova hemma inatt eftersom jag börjar tidigt imorgon men då jag pratade med mamma tidiare ikväll hade hon tagit ut osten och så hit så då fanns det ingen frukost hemma längre, tack för den du!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och mysa med Doris. Till min stora förvåning och glädje var hon här nu då jag kom så det ska bli lite mys nu.


Sen då måste jag även berätta att eftersom jag inte skulle få komma in förra lördagen då det var beach party så blev jag ju arg och vi har varit och klagat i receptionen och idag fick jag tillbaka pengar för lördagen. Dom hade fel och vi rätt! Men det är dålig stil av dom, för dom skulle ringa upp både Linnea och Jessica och det slutade med att Jessica fick ringa dit och säga åt dom igen i söndags. Men nu är det löst och det tackar vi för! God natt.

Måndag

Är hemma på en lite snabbstopp i öjebyn och nu ska jag snart iväg och jobba och jag orkar verkligen inte, är hur trött som helst men jag förstår det inte.

Hur som helst så fick jag tillbaka min torsdag som var bortbytt idag så nu är jag bara ledig en dag den här veckan och det är onsdag. Men jag fick ändå behålla den andra dagen också så det är ju iaf pengar. Men nu väntar jobbet, hejs!


Mys

Det regnade då jag for ut till havs och det var ju inte så kul men det blev ju bättre sen så. Var här ute ett tag men då fick jag lite tråkigt så jag for och hälsade på Jessica och sen for jag och inhandlade lite till middagen. Då jag kom tillbaka var Micke och Bettan här och dom skulle äta middag med oss och senare kom även Niklas, Linnea och Doris.

Nu har dom nyss farit men Doris blev kvar här så nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och mysa med henne. Imorgon blir det intro på blå mellan halv 12 och halv 9. Jävligt skönt att sluta halv 9 istället för 9, den där halvtimman gör mycket. Sen är det jobb på röd på tisdag och sen går jag över till blå resten av sommaren, skönt med lite ombyte. Sen skulle jag även jobba onsdag men den är bortbytt, är ledig torsdag och sen jobbar jag fredag, lördag och söndag. Men ja tror helgen kommer gå ganska fort för jag jobbar med Jessica.

Aja, nu väntar sängen, godnatt.

Söndag

Det blev fest igår. Först for jag och Jossan till Jens där jag hade riktigt trevligt hela kvällen och sen var Jessica snäll och skjutsade in oss till stan. Där blev det utgång och jag hade riktigt kul, mycke dans och så. Däremot gick min länk sönder i mitt Thomas Sabo armband och det är jag inte alls glad över idag, jag hoppas det går att få en ny eller något, men säkert inte. Måste iaf in med den och höra med dom om det är nån sorts garanti på det.
Senare gick vi till max och åt och sen var jag och Anton och gick omkring lite i stan. Vi for och åt varsin calippo på torget och bara tog det lugnt. Sen skulle vi börja få tag i en taxi och ta oss hem och det visade sig vara omöjligt, jag var inte hemma förens nästan 5.
Då jag kom hem var jag riktigt trött och somnade direkt.


Nu ska jag kolla vad det är för väder, klä mig vettigt efter det och sen fara ut till havs :)

Lördag

Idag då  jag vaknade blev det frukost och sen blev det att fara till jobbet. Det gick väldigt bra även fast jag var på ny avdelning och kände mig lite lost. Jessica kom med lite hjälp också då jag hade det som svårast, hahaha : P

Då jag kom ut till havs for jag och gick och sprang. Nu väntar jag på maten sen ska jag fara och skjutsa min kusin till stan. Sen blir det att fara hem och duscha och göra sig klar för det blir kanske fest ikväll.

Fredag

Idag då vi vaknade kring 9 hade pappa redan varit ut på en promenad så då drog jag med mamma och vi tog en också. Pappa har en runda som han jämnt brukar vara och gå då vi står här som är ca 7km och den blev väldigt lagom.

Efter det blev det frukost och sen tog jag en liten pn. Har även hunnit lyssna lite på ljudboken men det går inte så fort frammåt där, men nu har jag hunnit till kapitell 3 :P

Dålig uppdatering

Men så går det då man bor ute på havs i husvagnen och man bara har en dator och ens pappa ligger och lyssnar på sin ljudbok med den hela tiden :P

Hur som helst, igår var jag med Jessica och Rebbi. Vi var hos mig och spelade lite spel för att avsluta kvällen med lite tv tittande innan dom for hem och jag for hit. Sov ganska dåligt inatt pga regn och att man hör så bra så fort nån rör sig och eftersom jag är så lättväckt vaknade jag ungefär hela tiden, jag vaknar till och med när det knakar lite då jag rör mig, jobbigt!

Sen så ringde vik. chefen från roknäs idag och frågade om jag kunde jobba på lördag men eftersom jag redan jobbar 12-4 då så var det bara att tacka nej. Sen somnade jag en och en halv timme och upptäckte att dom ringt igen fast jag missat det pga sömn och inget ljud på telefonen men sen var det inget mer med det. Gick ut och spelade lite kort med mamma och sen ringde dom igen och frågade om jag kunde jobba 4-9 ikväll pga sjukdom och självklart kunde jag det.

Kring halv 1 for jag, pappa och morbror in till stan för att gå på sys och jag passade på att köpa allt inför pdol, det var bara därför jag följde. Så nu har jag allt klart tills dess om jag nu inte skulle råka dricka upp det, men ja tror det blir nyktert den här helgen och nästa helg jobbar jag så då blir det också det.

Efter det for vi tillbaka till havs, vi åt lunch och sen halv 4 for jag till jobbet. Allt gick bra men det var lite sura miner ;P Men det gick över fort.

Då jag slutat jobba ringde jag Jessica som var på norrstrand i deras husvagn med Rebbi och Bea så jag for dit och sa hej ett tag och sen for jag ut till havs. Blev även erbjuden att komma och se film med Jossan och Malle men jag kände att om jag skulle se film skulle jag somna så jag tackade nej till det. Då jag kom ut hit möttes jag av ett väldigt blött förtält, vet inte om vi står i nån grop eller något men pappa hade iaf varit tvungen att vika upp plastduken som är under allt så det inte skulle komma upp på själva "golvet".

Sen så skulle jag vilja veta vad det är för fel på vädret? Nu har jag varit ledig en vecka men vädret har bara varit skit, bara regna och varit mulet. Skulle fan ha farit till gbg och flygit hem imorrn, då hade jag kanske sluppit allt det här regnet. Aja, inte klaga, det blir ju säkert fint nästa vecka då jag börjar jobba igen ;)

Men nu ska jag lösa lite korsord sen ska jag sova, det är ju en ny dag imorgon också. Godnatt.

Onsdag

Igår åt vi då middag ute på havs sen for vi in till stan och hängde lite med Erik och Koffa. Efter ett tag kom Fraggel och Bergwall och sen fick vi även fara och hämta Ante. Sen då alla väl var där så for vi vidare förbi Amanda där dom såg film, och eftersom dom just hade börjat med en Jossan redan sett så lånade vi en skräckis av dom och for och såg den hemma hos mig. Efter filmen var jag trött så då for jag ut till havs och sov.
Idag vaknade jag till spöregn, inte alls kul men efter 3 dagar börjar man vänja sig. Nu har jag nyss kommit hem, har startat en tvättmaskin, ska hämta lite grejer, ska duscha sen handla för att bege mig ut till havs igen där det blir middag.

Kvällen hade jag tänkt spendera med Jessica, får se vad vi hittar på.


Josse frågade mig nyss om jag inte var sugen på att festa ikväll och jag sa att jag inte var det sen fick ja nå svar av hon som tyckte att jag borde vara det eller något och på det var jag smart att svarade jag har ändå inget att dricka. Då fick jag tillbaka "nej för du är ju inte 20 och kan gå på systemet"
Haha, jag var helt inställd på att det var lördag och att systemet redan stängt för längesen men tydligen inte :P

Män som hatar kvinnor!

Jag och pappa for till stan idag och gjorde några ärenden sen for vi hem och skulle hämta nå skor åt mamma och då lyckades han övertala mig att börja lyssna på alla tre ljudböcker från Stieg Larssons så jag hade tänkt sätta igång nu. Ikväll blir det middag här ute med mamma, pappa, Jossa, Niklas, Linnea och Doris. Det blir att grilla, sen får jag se vad som händer efter det, kanske är så fast i ljudboken att jag bara ligger hemma och lyssnar, det har ju då pappa gjort så fort han har haft chansen.

Måste även berätta att idag har jag bokat Stockholmsresa. Jag far den 19 augusti och kommer hem den 26. Ska fara och bo hos Pontus och spendera veckan med han, men självklart även med Sanna som bor där för tillfället. Kanske även hinner träffa min kusin och hennes familj fast dom får jag träffa på torsdag också :) Men det kan vara kul att följa runt  med henne en dag också, hon kanske tänker på andra saker som inte alla ungdomar gör, om hon nu har tid nå då :P Men jag tror det kommer bli en riktigt trevlig resa, sen så blev den ju inte allt för dyr heller. Resan kostade bara 600 men då blev det 100 kronors tillägg för väskan, 50 kronor dit och 50 hem, men jag måste ju skicka ner en väska så jag har något att packa i då jag ska hem om jag nu köper något. Sen bokade jag även plats på flyget som också kostade 50 kronor på ditvägen och 50 hem, men det kan va värt det då jag nu får sitta på första raden med mer utrymme och det lever ju inte om lika mycket längst fram i planen sa iaf pappa så det kan va skönt, då hinner man fort ut om man kraschar också ;) Så hela resan går på strax under 800 och det var inte alls farligt tycker jag :)

Måste in på banken någon dag och fixa med mina engångskoder, det har slutat funka men det hinner jag någon dag i veckan.

Men nu ska jag börja lyssna, hejs!

Fun

Filmen var riktigt bra, ni måste se den om ni inte redan gjort det. Nu ska jag lägga bort datorn och fortsätta se Prison Break som har börjat om ikväll visserligen följde jag det inte sist innan det slutade men det ska nog gå bra ändå. Aja, godnatt, vi hörs imorrn.


The proposal

Idag har vi varit och hyrt en cykel och det var ju inte alls så roligt för jag fick göra allt trampande medans Fabbe mest var intresserad av allt annat :P Men nu ska jag snart fara iväg på bio med Josse och massa av hennes tjejkompisar, vet inte riktigt vilka det var och vi ska se the proposal, tror den kan va riktigt bra :) Har iaf inte tid att sitta här mer så hejs!

Måndag

Jag vaknade kring tjugo i 9 och då tog jag bara på mig kläder och for sen in till stan för att hämta Doris och hon blev så glad då jag kom ;) Sen for vi ut på havsbadet igen där det blev frukost och nu sitter jag hemma nyduschad. Snart kommer pappa hit och hämtar upp mig eftersom vi ska lämna den ena bilen hemma sen ska vi och göra lite ärenden. Men nu ska jag ta på mig nå varmare kläder för att sen gå ut och kasta lite boll med doris, jag tror hon var sugen på det :)

Söndag

Igår var jag ju då bakis hela dagen och det var riktigt jobbigt att börja dricka igen men så blev det ändå, vi var hos mig och det var riktigt trevligt minus några incidenter som jag inte orkar ta upp här. Sen tjugo i 1 skulle jag in på området och självklart möttes jag och alla andra som också skulle in då av två vakter som sa att dom inte släppte in mer folk efter halv 1 men dom sa att om man villa klaga eller typ reklamera biljetten eller vad dom sa så fick man gå in till receptionen och göra det. Jag gick med arga bestämda steg dit och hade nästan tänkt skälla ut dom men innan jag han fram så träffade jag Mackan som snällt släppte in mig så då blev jag lite gladare igen :)
Var där inne ett tag sen blev det att bege sig till Öjebyn för att spendera natten hemma i min säng synd bara att jag vaknade upp bakis idag också :P Aja, inget att göra åt det. Nu väntar jag på att mamma ska hämta mig så ska vi ut till havs :)

Lördag

Igår var vi på klubben i Antes stuga sen blev det in på beach party där det var väldigt trevligt. Blev inte i lika full som förra året som jag inte kommer ihåg nått från och det är ju bra.

Nu sitter vi i mitt förtält och festen har börjat för längesen, har inte tid att skriva nå mer, hejs : )

Sprätta

Vaknade på havs idag och solen sken, men det var disigt så det gick som inte att sitta ute och luften är inte alls varm. Sen kom min moster ut kring 1 och vi tog oss ett vinglas och nu har pappa också kommit så vi sitter här i förtältet, jag med en cider och dom med whiskey. Hade tänkt gå och duscha snart så man får det bortgjort och slipper tänka på det. Jossan skulle komma ut efter hon slutat jobba och hon slutade kring 5, sen får jag se vem mer det blir ikväll, men iaf Erik och Ante också.

Aja, hejs.

Kvällen

Nu far jag ut till havs för en natts sömn och förhoppningsvis vaknar jag upp till strålande sol, men jag tror tyvärr inte det.

Torsdag

Har just packa lite mer kläder som ska med till havs ikväll, känns som att jag har hela min garderob där ;P

Ikväll ska jag och lämna tillbaka bilen till min moster eftersom både mamma och pappa får semester imorgon så då blir det inga problem med att ta sig till jobbet dom närmsta 3 veckorna. Ska bli lite skönt att slippa bastubilen ;) haha

Nu ska jag ringa Ante, hejs!

Ledig

Inatt kunde jag inte somna, det var på tok för varmt så efter ett tag klämde mamma ur sig att vi hade en fläkt i garaget så jag gick och hämtade den, visserligen levde den om så det var lite svårt att somna med den på också men det löste sig ändå för efter ett tag blev det lite svalare i mitt rum så då kunde jag somna utan fläkten.
Dagen på jobbet har gått väldigt sakta även fast jag bara jobbade till 1, men jag har hunnit lämna tillbaka mina lånenycklar till Katarina och sen har vi även hunnit byta en dag för hennes skull men det blev mycket bättre för mig också så det tackar vi för! Sen så är jag ju ledig i 10 dagar nu och det känns inte helt fel.
Har även hunnit vara på ica och skulle köpa kräm men dom hade inge kräm på ica i öjebyn, eller jag hittade då ingen, så jag får be mamma köpa sen då hon skulle på affärn. Nu tänkte jag vila ett tag i väntan på att tvättmaskinen blir klar och sen är det väl bara att starta en ny.

Ikväll blir det att vara med Josse, får se vad som händer då.

Kvällen

Kvällen har faktiskt gått ganska fort, men då det bara är 5 timmar så är det ju inte så mycket heller. Alla har som varit lugna också och det underlättar ganska mycket då, men visserligen är alla på min avdelning lugna och trötta på kvällen så dom brukar som ändå gå och lägga sig allt mellan 6 och 8 så jag var nog klar där kring tjugo i 9 och det är så skönt att ha lite lugn tid innan man går hem istället för att stressa i säng alla innan man ska ner och raportera. Får väl se hur det blir sen den 16:e då jag byter avdelning, men det verkar ändå i stort sett lugnt överallt, bara lite spring ibland men så är det ju bara : )

Hade tänkt lägga mig och se lite tv på ett tag för att sen sova, ska upp tidigt imorrn men jag jobbar bara 6 timmar så det kommer nog också gå ganska fort, godnatt


Skönt

Idag då jag vaknade upp på havs sken solen och himlen var blå. Min moster kom ut halv 11 och vi låg och pressade från då till 2, då började det blåsa lite och eftersom jag börjar jobba 4 så kände jag att det var lika bra att fara då eftersom jag skulle hinna hem och duscha och allt. Men vädret har varit helt perfekt, varma vindar och även fast solen var i dismoln så var det ändå stekande varmt, sen då solen kom fram och det inte blåste något så ville man dö ;P Det har varit en perfekt dag och brännan är bättre. Nu har jag nyss ätit, ska hoppa in i duschen och sen blir det att fara, skönt med kort kväll ikväll och kort dag imorgon för att sen få massor med lediga dagar =)

Måste även säga att gårdagen var riktigt trevlig. For förbi Pontus där dom satt och drack litegranna och det var riktigt kul att träffa han igen, för det var väldigt längesen innan det. Synd bara att han farit tillbaka till sthlm nu men jag funderar på att fara dit så fort jag kan och hälsa på, lite svårt med ledigheten bara.


RSS 2.0