Snöskor

Nu har peggan vinterdäcken på, inte illa :D

Gårdagen

Igår efter sista inlägget vilade jag ett tag sen började jag göra mig klar lite smått innan jag begav mig till Sanna och Krille där kring 5. Gjorde mig klar med det sista där.
Kring halv 8 kom Ida, Tomas, David och Plupp dit, och sen kom även Ante dit och Hortan var förbi ett tag. Det blev lite ölspel och massa musik och surr.

Kring 11 gick vi ut på statt och där var det så kul så vi gick till sunes och åt 1 sen blev det hemgång. Nu ligger jag i min säng och myser, väntar på att mamma ska göra varmkorv =)

Ikväll får jag se vad som händer, om det blir fest igen eller om det blir nyktert, får se hur taggad jag är då Sanna och dom drar igång :D

Bilder

Några bilder från i onsdags.

Mys

Efter träningen for jag förbi på lillbrogatan och mös lite med Herman och Doris, mös inte så mycket med Linnea men det funkade ändå ;P Vi är bjudna på middag dit ikväll men jag vet inte om jag ska med och jag vet inte om jag hinner träffa dom nå mer i helgen så jag tänkte att det var bra att fara förbi om det skulle bli så.

Kom hem för ett tag sen och nu ska jag väl mest bara invänta att klockan ska bli 1 så jag kan hämta mamma.

Fredag

Känner mig faktiskt ganska utvilad efter nattens sömn, känns inte helt fel. Men nu bär det av till korpen, hejs : )

Kvällen

Min kväll började med att jag for förbi Sanna och Krille för att hämta hem mitt vin till imorgon, sen begav jag mig vidare till Jossan för att hämta mitt svarta linne och sen begav jag mig till stockbäcken för att surra lite med Susanne och titta på dom nya valparna, så söta dom var!

Nu ligger jag i sängen, ska sova, blir ju en tidig morgon imorgon för att bege sig till gymmet, synd bara att jag blir själv eftersom mamma var på spinning idag, var ju tänkt att jag också skulle vara där men det blev fest istället igår så då blev det ingen träning idag och då får man fara själv imorgon :p

Men godnatt alla : )

Bort!

Nu far jag, hejdå : )

Torsdag

Har hunnit vakna några gånger idag men jag gick inte upp förens 11, skönt. Även väldigt skönt att inte vara bakis ;D

Ida kom förbi kring 12 och tog lite kläder ur min garderob och sen åt vi varmkorv, men nu har hon farit. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, skulle behöva städa, även baka för jag är sugen på fika men jag orkar inte baka så det kommer nog bara bli att jag startar tvn och förhoppningsvis hittar något bra program.

Sen ikväll ska jag förbi min kusin som ska hjälpa mig med matten lite, vi ska gå igenom och hon ska förklara allt så då kommer jag förhoppningsvis förstå allt och komma ihåg det. Blir ju lättare om man får förklarat allt om vad man ska göra och det får man ju då inte på lektionerna så det här blir bra :)

Hemgång

Nu är man hemma. Där någon gång strax efter 1 då dom stängt och man hunnit ut hade jag tänkt ta en taxi hem eftersom jag inte hittade någon som körde, jag stod även och funderade ett tag om det skulle vara värt att ringa mamma. Fast hon frågade mig då hon släppte av mig hos Sanna hur jag skulle ta mig hem, då sa jag att jag inte visste och att vi fick se då jag kom hem, sa även lite på skämt att jag skulle ringa hon då sa hon att jag helst inte skulle ringa hon mitt i natten då hon ska upp och jobba. Men eftersom jag inte hittade nån och övervägde mellan mamma och taxi så tänkte jag att hon skulle säkert hellre velat att jag ringde hon istället för att slösa pengar på taxi så jag slog en pling hem och väckte hon, hon skulle hämta mig och vi la på. Axel körde förbi så jag ringde han och han kunde skjutsa hem mig så då ringde jag tillbaka till mamma och sa att hon fick sova igen för Axel kunde skjutsa hem mig. Efter det kände jag mig lite elak för att jag ringt och bett hon hämta mig bara för att 2 min senare ringa och säga att hon fick sova igen, tur att jag har en snäll mamma som inte blir arg på mig ;)

Aja, nu ska jag lägga bort datorn och sova, ska bli skönt! God natt alla  :)

Lilla lördag

Jag och Sanna var då på stan och jag hittade ett par skor som jag skaffade mig, härligt! Men annars blev det inget inköp för mig. Efter stan hämtade jag upp mamma och vi for och åt palt hos moster, väldigt gott! Middagen slutade med ett glas vin för mig, min moster och min kusin.

Nu sitter jag hos Sanna med Sanna, Sanna M, Jenny, Samanta, Ida och Bea. Vi har lite tjejfest och sen blir det utgång på kalles, vi syns där : )

Mina skor

Stan

Nu far jag till bibblan och lånar om boken sen ska jag gå upp till Linnea om hon är hemma medans jag inväntar att Sanna ska bli klar på arbets. Efter det ska vi mötas upp och göra en stanrunda, blir bra det :) Hejs

Onsdag

Har som vanligt varit och tränat idag sen har jag även hunnit äta en riktigt god frukost =)

Nu ska jag nog vila ett litet tag innan jag sen ska bege mig till stan, måste till bibblan och sys, sen skulle jag även behöva hitta ett par skor så det blir kanske att leta sånna också :)

Lov

På tal om att man inte har lov på komvux så har vi ju nästan det. Är ledig på onsdag och torsdag och fredag är det bara halv dag, visserligen har jag inget på torsdag eller fredag så det spelar ju ingen roll. Men jag blev ju ledig imorgon så ;) Visserligen hade jag säkert ändå varit det för han är nog sjuk imorgon också, men iaf : )

Kvällen

Blev en lugn kväll med massa pluggning, känns ändå skönt på ett sätt att få bort massa även fast det bara kommer nytt :P

Har även sett lite dh och nu ser jag hells kitchen, då det slutar blir det att sova, tidig morgon imorgon.

Imorgon kommer min kusin + mina kusinbarn till piteå så ska förbi moster efter mamma slutat för att träffa dom men där kommer det även bjudas på palt, mums ;)


Tänkte bara bjuda på en fin bild på Linnea och Doris från igår då dom var här och åt middag ;D Ser verkligen ut som att D är rädd för L.


: )

Har nyss kommit hem från skolan och jag hatar verkligen matte c, men bara att bita ihop :) Ska nog göra prov på andra kapitlet nästa vecka, ursh!

Ikväll får jag se vad som händer, om jag gör något eller om det bara blir lugnt med kanske lite pluggning.

13:42

Sen sist har jag hunnit ta en pn, äta lunch, se tv och sen inte så mycket mer :P Nu ska jag snart till skolan sen ska jag se om nån är sugen på att följa till stan =)

Onödigt

Var ju meningen att jag skulle fara ut till hattudden igår med några tjejer men eftersom dom for ut kring 8 och jag skulle upp tidigt idag för att fara till skolan kände jag att jag skulle ju bara hinna köra dit så skulle jag få vända och därför hoppade jag över den resan. Jag övervägde dock att hoppa över skolan idag men jag ville ju veta vad jag fick på provet plus att jag var borta en dag förra veckan och han har varit sjuk så det kändes så dumt att vara borta igen särskilt eftersom vi skulle börja med något nytt idag och vi är lediga från lektionen imorgon.

Hur som helst så gick jag upp idag, sminkade mig till och med lite grann och tog på mig en klänning. Blev upphämtad av Louise och då vi kom dit var det bara att vända för lärarn var sjuk. Skulle ha farit igår var det enda jag tänkte på då...

Nu är jag iaf hemma, får se vad jag ska hitta på till klockan blir 2, då måste jag på matten tror jag.

bananfluga

Ser lite roast nu och efter det blir det att sova, är trötter ikväll! Däremot så stör jag mig på bananflugan som är och flyger omkring här inne, vilket den även har gjort i några dagar, vet inte vad den överlever på här inne för jag har då ingen rutten frukt, men vem vet, vill han vara i min närhet så får han väl stanna :P

Aja, godnatt =)

Arg

Har försökt mig på matten nu ett tag och det började ju hyfsat, dom blev då lösta med rätt svar så jag var nöjd men sen spårade det ut så imorgon blir det att fara till skolan och få lite hjälp, jag tycker inte om matte c :P

Sen så har jag ju glömt berätta att imorse fick jag en uppenbarelse. Eftersom att jag och Linnea kommit fram till att vi ska ge varandra julklappar för max 200 i år så behöver man verkligen tänka eftersom jag ska klämma in både hon och Niklas under samma, men imorse kom det bara till mig så jag vet precis vad dom ska få :D Nu är alltså dom svåraste klara : )

18:29

Provet gick bra så jag är nöjd =) Efter jag skrivit klart for jag till Ida och spelade lite wii med henne samtidigt som jag inväntade att klockan skulle bli 5 så jag fick hämta upp mamma och fara hem till oss där Linnea och Herman väntade.

Ikväll blir det nog att fara ut till hattudden där det ska vara några tjejer och dricka lite grann, jag hade också gjort det om det inte vore för att jag har skola imorgon, enda dagen jag har det i veckan och dom lyckades pricka in den :P 

Sen så ska jag få skor av mamma & pappa eftersom pappa lovade Linnea ett par i lördags och då tyckte dom att jag också måste få ett par, så nu ska jag ut på jakt någon dag =)

1 timme

Provet började halv 2 istället för halv 1, så nu ska jag fara : )

Risgryn

Har just ätit lunch, det blev gröt, mest för att jag inte orkade laga något :P Nu ska jag plugga i typ en halvtimme innan det blir dags att bege sig till skolan och göra prov.
Varför har inte komvux också lov? ;P Aja, är ju iaf självstudier på onsdag :)

Tävling

Har nyss sett vem kan slå Filip och Fredrik och jag blev riktigt glad då Idun vann, kändes som bra :) Var även väldigt nervös dom två sista tävlingarna :P

Sen så var jag nyss in på mitt konto och insåg att studiebidraget kom in i fredags, inte helt fel att upptäcka att man har mer pengar än man trodde och lönen för förra månaden kommer väl på tisdag men ja jobbade väl ungefär 4 timmar så det blir väl kanske 400 kronor ;)

Aja, är väl dags att läsa igenom lite mer psykologi nu och sen blir det nog att sova. Imorgon blir det träning och sen väntar prov, känner inte tagget, vill verkligen klara det =)

Great!

Pappa ska köpa vinterdäck till peggan, är han bäst eller bäst? ;D

Aja, tillbaka till pluggningen inför psykologi provet, mört!

Söndag

Vaknade kring halv 2 och upptäckte att klockan egentligen bara var halv 1, skönt ;D Har nyss ätit lunch och nu ser jag lite tv, ikväll blir det lugnt men måste plugga lite också, har prov imorgon :P

Dålig uppdate

Efter sista inlägget var det bara att göra sig klar, äta, göra sig mig klar ännu mer och sen bege sig till Amanda. Vi var där hela kvällen, hade riktigt trevligt och sen blev det utgång som var som den brukar vara, kom hem för nästan en timme sen men just nu ångrar jag att jag inte stannade till stängning, ja missa lite vet jag nu såhär i efterhand, men aja, inte gör de nå : )

Nu ska jag sova, så god natt =)

Hemma!

Efter en dag fylld av prov och en iskall a-hall är man äntligen hemma och jag har ingen aning om hur det gick, sista del provet gick nog iaf bra men resten vet jag inte. Ska gå in och kolla sen vid 5 om jag vågar =)

Nu ska jag hoppa i duschen och så, vi får ju middagsgäster klockan 5 så det är väl bäst jag skyndar mig :P

Prov

Nu far jag och gör högskoleprovet, känns ändå bra men lite nervöst ;D Aja, vi hörs halv 5, hejs!

: )

Nu är det idolpaus och jag ligger i sängen, jag hoppas verkligen att Erika blir kvar men jag hade gillat om hon hade tagit en rockigare låt :P Får se om jag blir vaken tills idol börjar om eller om jag lägger ner allt och sover, tror det kan vara bra att få mycket sömn inatt innan morgondagen så man är pigg och taggad! Men just nu känner jag väl inte riktigt tagget som jag skulle behöva ha. Aja, bara att pröva göra det och sen är det väl bara att hoppas på det bästa :)

Idolkväll

Kvällen har hittills hunnit bestå av go middag med mamma och pappa, har varit på ica och köpt lite godis till ikväll samt frukt och så till imorgon då högskoleprovet skrivs!

Får se vad som mer händer ikväll men om en timme blir det idol sen ska jag försöka att inte göra en allt för sen kväll ikväll.

Stan timmar

For till skolan och blev där till halv 12, det här är verkligen knepigt, vet inte hur många gånger han förklarade olika saker men det sitter ändå inte :P Efter det blev det lunch på Nodo med mamma och så. Har även hunnit vara förbi Ida, suttit där och surrat ett tag och för ett tag sen kom jag hem. Tror jag ska vila ett tag nu och invänta att mamma ska komma hem =)

Fredag

Kom hem för ett tag sen och nu hade jag tänkt hoppa i duschen och sen bege mig till skolan, behöver hjälp med lite matte...

Promenix

Kvällen har bestått av en promenad med Sanna med massa surr, väldigt trevligt =) Sen då jag kom hem har jag sett lite mammas pojkar och nu ser jag inlåst, blir snart att sova.

Imorgon har jag lite ärenden att fixa annars får jag se vad som händer.

Nu har jag iaf bestämt mig för halloween dräkt, blir nog bra och enkelt, men ja vet inte om ni får veta ;P

Sök

Har suttit och tittat efter halloween kläder och så men har fortfarande inte kommit på vad jag ska klä ut mig som, om det nu ens blir nå, kanske aldrig kommer på nå :P
Någon som har nått bra förslag?

Klippa och klistra

Har scrappat lite idag, har även kollat igenom massa bilder som ska skrivas ut. Sen så kom jag fram till att jag saknar mitt långa, mörk mörk bruna på gränsen till svarta hår. Jag trivs ju självklart i mitt korta också men man börja som sakna det lite då man ser det på alla bilder.
Sen så har jag nog även kommit fram till att 2008 har varit ett roligare år än 2009, har hur mycket bilder som helst från 2008 på olika saker vi gjort men under 2009 är det mest bara fest bilder, det betyder då att det måste hända nå kul snart =) Men det är ju verkligen inte så att 2009 har varit ett tråkigt år, bara mindre händelserikt.

Aja, orkar inte skriva mer, har ändå inget vettigt att skriva så ;P hejs!

Torsdag

Vaknade upp för en timme sen och det var nästan som så att jag trodde det var fredag men då insåg jag ganska fort att det var torsdag men inte gör det nå, fredag kommer ju imorgon =)

Nu ska jag gå och göra mig nå lunch, får se vad det blir sen vet jag inte vad som händer, hejs!

Inge film

Blidde ingen film för mig och Ömme men vi såg lite Greys och fråga Olle så det gick bra ändå =)

Nu ska jag och min onda tand lägga oss i sängen, men först en ipren, en tandborste och lite vatten, god natt =)

Onsdag

Jag känner att jag blir lite irri, menmen..

Nu ska jag fara och se film med Ömme, hejs =)

Inte så ovanligt

Istället för att ta tag i matten som jag skrev sist så tog jag mig en promenad ute i det vackra höstvädret. Kände att jag behövde lite frisk luft och tänkte att det var lika bra att passa på medans solen sken och det var ljust ute =) Men nu ska jag faktiskt övergå till matte boken =)

Sjuk dröm!

Sen sist har jag hunnit plugga matte, och jag är så glad över att jag förstår det jag håller på med just nu ;> Sen har jag hunnit ringa till telia för det var nå knäppt med min faktura så jag har fixat lite med den och han skulle skicka ut en ny =)

Har även hunnit ta en pn och jag hade världens sjukaste drömmar, orkar inte förklara hela men i den ena skulle Lollohs bröder döda mig och Lolloh försökte gömma mig för dom. Sen i den andra så skulle jag och Linnea få barn, den var helt sjuk! Dom hade just fått Herman och sen precis efter det blev hon gravid igen och vi skulle få ett barn, knäppt det där :P

Tillbaka till matten nu =)

Sjukling

Eftersom Louise (min skjuts) är sjuk idag och jag alldeles nyss fick veta det så blev det inge skola för mig heller idag, kände inte för att springa dit ;> Men istället tror jag att jag ska sätta mig med matten ett tag så jag får bort lite av den, skulle inte vara helt fel att göra bort andra provet snart så jag inte behöver tänka på det men det är nog ett tag kvar innan det händer :P

Aja, ska smsa Linnea nu, hejs =)

7667

står steg räknaren på just nu. Där kring halv 7 var den bara på 2500 så jag tog en promenad ute i den kyliga luften, man ska ju trots allt gå ca 10000 steg per dag så jag var långt ifrån :P Visserligen har jag gått väldigt lite idag, har ju till och med pn:a på dagen och då blev det verkligen inga steg, får nog pröva ha den någon dag då jag ska gå på stan, då kanske inte resultatet är lika dåligt på kvällen :P

Ikväll har jag pluggat massor, har skickat in första uppdraget för alt med även fast det var ett tag kvar tills det skulle vara inne men skönt att få det bort gjort, har även suttit lite med företags men det är ännu längre tid innan det ska vara inne så nu tog jag paus =)

Nu ska jag väl göra mig klar för kvällen eftersom det blir strömavbrott klockan 11 och då är det ju bra om allt är klart och man ligger i sängen, kommer säkert ändå bli förvånad då det kommer :P

Vilken miss

Kring halv 5 upptäckte jag att jag hade ju tagit hem bilen tidigare vilket betyder att jag måste hämta mamma, så jag for till stan och stod där och väntade. 10 över ringer jag och frågar om hon ska med men det skulle hon ju inte, hon skulle ha nå möte ikväll. Hon påstår även att hon sagt det till mig men neejdå, och om hon nu har det så hade hon ju ändå kunnat påminna mig då jag var in och hämtade nyckeln idag :P

Aja, var iaf bara att fara hem igen och nu ska jag börja med middagen, blir korv stroganoff idag, någonting vi i princip aldrig äter!

Tisdag

Sen sist har jag hunnit ta mig en pn och sen inte så mycket mer :P Nu ska jag gå och knapra lite ipren sen börja med middagen =)

You&Me

Skola idag som vanligt, fick veta att vi har prov på måndag, eller det står ju på våran planering men jag kollar inte så noga på den. Men hur som helst så känns det lugnt att ha det provet, känns ändå som att jag kan det lite bara genom att vara på lektionerna så det är ju kul. Normalt brukar jag ju inte komma ihåg allt för mycket från lektioner men det kan ju ha att göra med att jag tycker dom här är intressanta och roliga att vara på så det är väl lättare att hänga med =) Jag måste ju ändå läsa igenom allt och plugga på det men det känns helt ok.

Efter skolan blev det att fara till banken, ska flytta och ha mig med mina fonder, mamma har sagt att hon tyckte jag skulle gå dit och höra lite så idag tog jag mig tid att göra det så hon på banken skulle ringa nästa vecka då hon fått in nå nytt, så då blir det att flytta om lite =) 

Nu skulle jag väl säkert behöva plugga lite, men jag orkar inte, ska nog istället se oth och äta lunch snart, börjar bli lite hungrig. Det är som konstigt, förut var jag jämt hungrig på morgonen och åt frukost men nu är jag inte lika hungrig då jag vaknar så jag slarvar lite med frukosten känns det som. 

Aja, ska gå och se om jag hittar något lättlagat i kylen =)

Måndag kväll

Har sett lite tv, bland annat CSI, roast och america's got talent. Blev inte så mycket fe pluggning men jag började däremot kolla lite på andra kapitlet i matten och i början verkar det ändå helt okej, men det lär ju bli svårare eftersom.

Nu ser jag lite mer CSI och ska snart sova, är skola imorgon sen blir det nog en promenad med Linnea.

Sen så har jag även tagit fram pappas steg räknare ikväll, fixat nytt batteri till den så nu funkar den igen. Ska pröva ha den någon dag och se hur långt man ungefär tar sig på en dag : )

Godkänt!

Var ju som sagt och gjorde matte provet och det gick bra, kollade nyss på min mail och han skrev att det blev godkänt så jag är nöjd.

Efter provet for jag förbi Linnea som skulle till sunderbyn med Herman så jag passade på att följa henne. Mamma var snäll och bjöd på lunch från subland eftersom jag inte skulle hinna hem och äta lunch.
Besöket där gick fint och vi var klara fort så då var det bara att återvända hem. Nu är jag hemma, ikväll ska jag försöka plugga lite företags ekonomi, men får se hur det går med det :P 

Aja, ska gå från bloggen, hejs!

Tång

Kan ingen va snäll och komma med en tång och dra ut min visdoms tand? Den håller på att komma fram ännu mer och jag har haft ont sen i fredags om jag inte minns helt fel, ork it med den.

Aja, stan snart, hoppas det går bra, hejs!

Räka

Har nyss ätit frukost, idag blev det en räkmacka från kvarters med te, det var en bra frukost ;>

Har även hunnit träffa Malin och Nellie idag på ica, så söt!

Finns inte så mycket mer att säga nu, så hejdå

Mörkt

Igår klockan 11, alltså strax efter jag skrev sist så blev det strömavbrott hos fam. Ermebring. Eller det blev det ju i alla hus och lägenheter bredvid oss också så vi var inte ensamma. Just då avbrottet kom slog det mig att vi för 2-3 veckor sen fick en lapp med tre datum och tider då det skulle vara avbrott men vem lägger sånt på minnet :P Ska iaf spara ficklampan (som vi till sist hittade) i mitt rum så jag har den i närheten nästa gång.

Blev iaf inge pluggning, kändes inte så ösigt i skenet av ett ljus sen så upptäckte jag att det fanns ändå inget facit till repetitionen så jag gav upp och sov istället.

03.40 inatt vaknade jag av att lamporna tändes, tv apparater slogs igång och kyl/frys stod och pep, då var strömmen tillbaka =)

Nu ska jag gå upp, fara och träna och sen får jag se vad dagen mer erbjuder förutom matte prov, hejs!

Pluggis

Har verkligen inte känt för att plugga ikväll men jag tog tag i det ändå och satt och pluggades samtidigt som jag såg gossip och vem kan slå filip och fredrik med mamma.

Nu har jag tagit en liten paus, läste lite bloggar, uppdaterar min, ska borsta tänderna och göra mig klar för sängen, stoppa in mina rena kläder i garderoben för dom ligger i vägen på sängen och sen ska jag göra sammanfattningen och blandade uppgifter innan jag ska sova. Får se hur dom går, men klarar jag dom klarar jag nog provet, men går dom åt helvete kommer det nog kännas lite kört :P

Aja, dags att sätta fart så det inte blir allt för sent ikväll, ska ju trots allt upp tidigt imorgon : )

Söndag

Även idag blev det en rejäl sovmorgon och det känns alltid lika bra att slippa vakna av en väckare utan sova tills man själv vaknar upp utvilad :)

Idag vet jag inte vad som händer, måste plugga pga prov imorgon annars blir det nog bara lugnt idag också :)

Lugna gatan

Sen sist så har jag hunnit hitta spindeln och fått den dödad så jag kan vara lugn ;) Vi har grillat, blev lite förvånad eftersom jag trodde vi gjort bort den sista för iår för längesen men tydligen inte, och gott var det!

Var ju sen tänkt att jag skulle och dricka lite ikväll men blev erbjuden en nykter kväll med film så jag tog det istället. Har sett state of play och den var bra. Sen har jag även hunnit skjutsa mina fylle bröder fram och tillbaka till vitsand, dom var gode på g ikväll, men det tycker vi bara om ! Men det är då man ser hur kul dom har i fyllan man blir lite avis då man själv är nykter! Men imorgon vaknar jag upp pigg och glad medans dom mest troligt är bakis så det är ändå helt okej : )

Nu ligger jag iaf i min renbäddade säng, väldigt skönt! Ska alldeles snart lägga bort datorn och sova, jag är trött.

Lördag

Jag lyckades somna igår trots mitt spindel problem, men nu är jag fortfarande orolig över vart den är nu. Ska gå upp och höra om mamma kanske lyckats döda den :P

Varför händer det alltid mig?

Höll mig vaken under idol och hade tänkt sova efter det, men jag låg och såg lite på tv och nu skulle jag nyss gå in i garaget så jag gick ut i hallen, tog på mig mammas foppatofflor som stod vid väggen och då jag tittar ner för att se så jag får på mig dom rätt ser jag något mörkt på väggen, det hör till saken att det hade kunnat vara bara en sån här mörk fläck på trä, typ där en kvist har suttit, men hur som helst så tänder jag lampan och vad fan tror ni inte det är ? En äckel jävla spindel, och en av den värsta sorten, en sån här med meter långa ben och liten kropp. Jag tog nästan i den då jag tog på mig skorna, och den satt kanske 2 cm från mina täckisar, hur fan ska jag våga ta på mig dom sen utan att vara orolig för att han sitter där i ? Det hade inte gjort lika mycket om det hade varit en liten, dom är inte lika äckliga.
Jag tog iaf in min jacka in i mitt rum så den är säker från spindeln, kommer ändå inte kunna somna än eftersom jag vet att den sitter där och imorgon då jag vaknar kommer den inte vara kvar så jag kan be mamma döda den och då kommer jag gå omkring med en oro hela tiden jag är hemma. Skulle gärna väcka hon nu men jag tror inte hon skulle uppskatta att jag väcker hon 1 på natten för att döda en spindel, hon tycker jag är nog fjantig då det är mitt på dan :P Jag bryr mig visserligen inte om att hon tycker jag är det för jag är rädd ändå, hon är ju ändå "rädd" för marsvin så ;D

Men det måste vara något fel med alla spindlar, dom dras till mig. Jag ser dom överallt i vårat hus och mamma får springa och döda dom, men hon ser aldrig någonsin en. Kanske är för att jag är rädd för dom så jag lite undermedvetet letar efter dom men jag blir galen. Borde typ bli hypnotiserad för att övervinna rädslan :P Vi har ju massor utomhus och jag ser ju jämt spindlar på fönstret och så men det gör ingenting, så länge dom inte är inne bredvid mig.

Aja, nu ska jag sluta svamla på om min spindelrädsla, lägga bort datorn och göra mitt bästa för att somna, är ju trött även fast jag är orolig över om den är på väg till mitt rum så jag får se hur det går, men god natt iaf :P

Vågat

Middagen var god, jag var till och med lite wild and crazy och testade något nytt. Normalt då jag gör det brukar det inte gå så bra, då brukar jag få något som innehåller massor med svamp som inte smakar som en 10 poängare heller men idag lyckades jag.

Nu sitter jag, mamma och pappa i soffan, äter godis och ser idol. Efter idol blir det sängen direkt för jag är grymt trött, skulle egentligen kunna sova nu. Men tillbaka till soffan nu, hejs!

Thai

Ska ut och äta på Thai garden ikväll med mamma, pappa, Niklas, Linnea och Herman. Det börjar som bli en vana att ingen orkar laga mat hemma hos oss på fredagar längre :P Ingen orkar ens tänka på det på fredagar men inte gör det mig något, det passar mig att gå ut och äta ;)

Äntligen!

Nu har man tagit sig hem efter en lång dag. Har ju då lunchat med Samanta, varit runt på lite affärer, varit och bytt däcken på bilen och nu är jag hemma, ska ta mig en liten vila för jag är grymt trött.

Ikväll blir det nyktert istället för lule, pratade nyss med Amanda och hon var inte heller allt för taggad så vi skiter nog i det, skönt! Blir en lugn kväll då med idol skulle jag gissa på : )

Avklarat

Då var ungdoms avklarat och nu är man hemma igen, fick svar på det jag ville veta så det gick bra =)

Nu ser jag lite våra bästa år och sen blir det lunch med Samantha klockan 12, inte illa :)

Många saker på listan

Har hunnit mycket idag, och klockan är bara 20 över 9. Har varit och tränat och sen har jag hunnit till skolan och sagt till om att jag vill göra prov på måndag. Han frågade om jag inte ville göra det nu men jag tackade nej, skulle nog inte ha gått så bra :P Egentligen borde jag ju ha gjort det och sen bara gjort om det på måndag om det hade barkat :P

Nu ska jag göra mig lite mer klar och sen bege mig till ungdoms och sen väntar banken. Halv 3 ska jag och byta till vinterdäck på mammas bil och där i mellan har jag ingen aning om vad som händer. Men om någon vill göra mig sällskap på ok då jag byter däck är det helt okej med mig för dom sa att det skulle ta 45 min. Nu tar dom ju säkert till tid så att dom inte säger en halvtimme också tar det 40 min men jag får se :)

Sen så har jag ju tidigare klagat på bilister som sätter ut blinkersen då dom redan sväng halva kurvan och idag mötte jag en riktig idiot. Jag stod i korsningen och väntade på en bil som kommer i högra filen så det ser ut som han ska rakt fram, sen precis innan kurvan byter han till vänster fil och svänger och till råga på allt så sätter han ut blinkersen efter halva kurvan. Hade det inte varit olagligt hade jag skjutit han, jag var inte alls på humör :P Han hade kunnat skippa blinkersen helt, då bryr jag mig inte, men just då dom sätter ut den efter halva kurvan, näe sånt gör mig arg!
Sen kan man ju undra vad det är för fel med gångarna som går över vägen mitt emellan två övergångsställ som är med 10 meters avstånd ? Ta nått steg åt ena hållet och gå på det. Sånna gånger får jag lust att köra på dom lite lätt så dom lär sig.

Näe, nu ska jag inte vara sådär arg, men nu har jag iaf fått avreagera lite ;D Ska fixa mig lite nu innan jag beger mig.

Fy!

Har suttit med matten ett x antal timmar idag, visserligen tar jag ju lite pauser och så men det känns som att jag har suttit hela kvällen och det går inte alls så bra som jag önskade.
Jag kan göra ett tal som man ska räkna ut på ett sätt, sen kommer det något annat och sen då det kommer ett som likar det första så har jag glömt bort hur man gör det så då måste jag gå tillbaka och titta :P Okej, inte alltid men det har hänt, men det är för att jag inte har allt i huvudet, allting sitter verkligen inte där det borde sitta med tanke på att det är repetition från matte b. Måste verkligen plugga in alla formler på söndag och måndag innan provet så det sitter någorlunda, för just nu känns det helt omöjligt att göra det på måndag även fast jag måste. Får kanske tvinga Amanda att vara min privatlärare på söndag ;P haha

Nu ska jag ta mitt penicillin, borsta tänderna, ta bort sminket, se klart nöjespokalen och sen sova. Ska upp tidigt imorgon och träna sen har jag några andra ärenden som också ska göras.

Svedjan

Har varit och lunchat med Sanna på subland, alltid gott att ta sig en macka där. Efter det gick jag in på sys eftersom det kanske bli en luleå resa imorgon ? Sen då det var klart begav jag mig ut till munksund och hälsade på min moster. Har suttit där och surrat, hon bjöd på kakor och tyckte jag skulle köpa begagnade vinterdäck till min bil men ja är inte alls intresserad av att lägga ut pengar på sånt och jag tror inte pappa gör det heller så i vinter blir bilen bort ställd. 

Nu ska jag sätta mig med matten som måste göras innan helgen annars är det kört på måndag då jag mest troligt ska ha provet, ska in imorgon och säga till om det.

Torsdag

Vaknade för en halvtimme sen och jag har sovit så gott inatt! Hade inte väckarn ringt hade jag fortfarande sovit. Nu ska jag gå upp, göra mig klar, hämta upp Sanna för att sen fara och luncha med henne. Efter det ska jag nog förbi min moster och säga hej!

Prov snart! Eller?

Har räknat massa matte ikväll, eller har iaf räknat lång tid, kanske inte gjorde så mycket eftersom det tog ett tag för mig. Jag fattar ju det som Amanda förklarade och allt annat, men jag måste ändå fundera varje nytt tal för då blir det nån ny tvist på det, men bra har det gått, jag är nöjd! Ska räkna imorgon och på fredag sen ska jag nog även och säga till att jag vill göra första provet på fredag. Undra om jag klarar det, måste iaf plugga på söndag om det blir så! Ska räkna ut hur tidspressen ser ut och se om jag kan ta en vecka till eller inte, men blir jag likaså klar känns det som att det är lika bra att få det bort gjort.

Aja, ska sluta skriva nu, borsta tänderna, lägga mig i sängen, se how I met your mother och sen sova. Imorgon blir det att möta upp Sanna på stan för att ta en lunch, så godnatt : )

Mattelärare

Har just kommit hem från Nodo där jag och Amanda har spenderat kvällen med kaffe/te och matte boken. Hon har hjälpt mig och berättat det jag hade problem med så jag tror jag ska sätta mig med den snart, måste bara se klart Greys som jag blev lite deppad över att jag missat till stor del. Men hellre bra betyg än ett greys avsnitt, kan ju faktiskt se det när som helst annars på internet =)

Happy happy!

Har just fått tillbaka mitt uppdrag och det blev ju då godkänt vilket jag är väldigt nöjd med. Hon hade kommenterat att jag har bra svar men vissa var lite kortfattade, och det visste jag ju och håller verkligen med om. Jag visste inte om dom ville ha jätte långa svar med allt jag tänkte på eller om dom ville ha lite kortare som just bara svarar på frågan och just därför blev det lite blandad längd på alla svar men nu vet jag till nästa uppdrag, det blir väl att sätta igång med det imorgon eller nå sånt ;P

Nu ska jag gå och duscha för någon gång kring 7-8 ska jag möta upp Amanda på nodo där hon ska hjälpa mig lite med matten eftersom jag fick lite problem. Vilken bra dag det här kommer ha varit för mina studier, hoho :)

Uppdrag 1

Har gjort klart mitt första uppdrag inom geografin, tror det ska vara inne på fredag så det är väl dags :P Ska bara läsa igenom det en gång till innan jag skickar iväg det.

Nu ska jag in till bibblan och låna om min bok, hejs!

Bed

Pluggade på matten tills det kom till ett tal som jag inte riktigt förstod så det blir nog att gå in på matten en snabbis imorgon och höra. Har även hunnit plugga geografi idag.

Nu har jag nyss lagt mig i sängen, är grymt trött, men ska se klart dh nu innan jag stänger ögonen för natten!

Rådgivning

Ringde till vårdcentralen idag för jag ville att dom skulle ringa upp mig och då får man två alternativ, om man vill komma till rådgivning eller till labbet, jag tyckte inte precis jag vill ha något av det :P Dom kan väl bara säga "Vill du boka tid tryck 1". Det är inte lätt :P
På tal om annat så har jag nu två nätter i rad drömt om gravida människor. Natten mot igår drömde jag att både Sanna och Ida var gravida, och nu inatt drömde jag att Sanna var det igen. Vem vet, man kanske får ett samtal av en gravid Sanna sen. Men jag tror ju knappast det eftersom hon saknar partner, men Ida kan ju alltid producera ett litet barn :P
Matten går bra och nu ska jag återvända till den, hejs svejs : )

Tisdag

Nu har man gjort bort skolan för dagen men det är absolut inte färdig pluggat för dagen, ska sätta mig med matte boken nu och räkna massor, har fått för mig att jag ligger lite efter med den så det är bäst att sätta fart.

Fotspår

Jag har börjat gå i Idas fotspår, normalt skulle det vara en bra sak men jag tror inte riktigt det just nu :P

Aja, dags att sova, skola imorgon, godnatt!

Barnvakt

Nu har man kommit sig hem igen, blev att vara där och surra ett tag, fika lite och titta på Nellie. Imorgon ska jag till och med vara barnvakt åt Fabbe och Nellie i ungefär en timma, då har man då iaf något att göra ett tag, beror ju på hur vaken hon är och vad Fabbe känner för att göra iofs.

Nu ska jag fortsätta se färjan, hejs!

Soppa

Idag blev det potatis och broccoli soppa med räkmacka, riktigt gott. Nu ska vi fara till ankarskatan och fira en nybliven 30åring, ett stort grattis till Malin :)

Måndag

Sov till halv 12 idag, alltså lite över 12 timmar den här natten, skööönt! Jag skulle behöva plugga nu men jag orkar inte, så jävla tråkigt :P

Ska försöka hitta på något roligare istället annars får jag nog tvinga mig att plugga, skulle ju som vara bra om jag blev klar med det :)

Inte välkommet

Har just lagt mig i sängen, väldigt skönt! Insåg inte hur trött jag var innan jag la mig här men jag kände att jag var tvungen slänga in ett inlägg innan jag somnar :)

Dagen har varit bra, har ju klarat mig från att vara bakis både idag och igår, det är verkligen sällsynt nu för tiden. Förr i tiden blev jag ju aldrig bakis men nu verkar det som att jag alltid blir det, jobbigt men sånt man får stå ut med om man nu ska dricka. Men iaf så har jag varit glad idag för att jag sluppit undan :)

Annars har det bara varit en lugn söndag med mycket tv-tittande, men nu ska jag sluta mina ögon och sova, godnatt :)

Bilder

Har varit och hämtat hem bilen för ett tag sen och nu hade jag tänkt bjuda på lite bilder. Blev dock inte så många tagna och några blev suddiga men ni får väl se dom som blev bra :P

Söndag

Gick upp kring 12 för då fick vi besök av min kusin, Jimmy och Oliver. Har surrat lite med dom och nu ser jag reprisen av idol. Ska även försöka mig på att få bilderna från telefonen in i datorn, får se hur det går :P

Kvällen

Ikväll blev det tjej fest hos Amanda med Amanda, Jossan, LS, Ida, Annika och Rossa. Det blev mycke surr, dans och sång. Det blev utgång på pentryt som inte heller var helt fel, den hade varit lite roligare om det hade varit mer folk, och sen var det ju ett litet minus att jag ramlade i trappen ;>

Halv 2 gick jag och tog en taxi, hämtade upp mamma och pappa och nu ligger jag i sängen. Imorgon ska jag lägga upp bilderna jag tog med telefonen... dvs om det blev några vettiga ;D God natt iaf.

Lördag

Nu far jag och skjutsar mamma och pappa, sen far jag till Amanda och sen blir det fest, hejdå : )

Phone home

Har just kommit hem efter en stan sväng med mamma och blev en telefon rikare. Det blev en Samsung Ultra Touch just precis som jag trodde, och jag är nöjd! Nu ska jag bara lära mig den ;)

Impuls

Igår var det tänkt att jag skulle vara nykter, fara förbi där tjejerna festade och hälsa på dom, se idol och ta det allmänt lugnt men helt plötsligt kände jag också för att ta en drink så jag skyndade mig hem, snabb åt, slängde med mg kläder, smink och lite annat och begav mig till Elin där Sanna M, Sanna Ö, Elin T, Elin B, Ida och Jenny var. Vi såg lite idol, drack, surrade, spelade och jag hade en jätte rolig kväll!

Nu ska jag och mamma bege oss till stan, jag ska kolla på en telefon eftersom jag är less på att vänta, funderar på en Samsung Ultra Touch så jag får se om jag kommer hem med en sån!

Ikväll blir det att fara till Ida&Tommy där mellan 6 och 7, va med Sky ett tag samtidigt som jag ska fixa mig om det blir fest, annars så far jag dit och tar med hon dit jag ska, men hund vakt ska jag iaf va :)

17:34

Blev lunch på furuborg, väldigt gott! Efter lunchen mötte jag upp Samanta och vi for och tittade på tapeter och på djurmagasinet. Hittade ändå några tapeter men nu då jag pratade med pappa var han inte så sugen, haha, men vi får väl se ;P

Följde med mamma på en visning, blev upp hämtad av pappa, vi har gjort lite ärenden i stan och sen for vi upp till fam. Ermebring/Lindkvist. Satt där och surrade ett tag och nu är vi hemma igen.

Nu ska jag göra nå vettigt, hejdå!

Furuborg

Nu far jag till syon sen ska jag möta upp mamma och delar av hennes jobb innan det blir lunch på furuborg, inte illa!

Äntligen fredag : )

Som vanligt den här tiden på fredagar har jag även idag varit och tränat, ätit frukost och nu hade jag tänkt vara snäll mot mamma och damsuga huset innan jag hoppar i duschen. Hon ska ju ändå få äran att bjuda mig på lunch idag så lite snäll kan väl jag också vara ;D

Däremot vet jag inte hur jag ska överleva om jag byter rum, det är iskallt i det rummet nu och jag har som alltid tagit förgivet att elementet inte är på så hög värme eftersom ingen använder det men nog var det på, och varmt var elementet men ändå inte rummet. Jobbigt läge där, måste kolla upp det där lite bättre nu i helgen : )

Virrig

Läste just mitt förra inlägg och det var ju inte duschen och sängen som väntade, det var ju självklart duschen och middagen, vad tänkte jag på ? 

Aja, ikväll har jag iaf varit med Öhman, Samanta, Ollemao och Olle. Vi har varit och tolkat med bobben, ska lägga ut lite bilder imorgon, orkar inte nu. Sen har vi kört runt och gjort lite små grejer.

Nu ska jag sova, ska ju faktiskt upp och träna imorgon, eller ? Jag var ju idag så jag behöver då inte få dåligt samvete. Sen väntar ett möte med syon klockan 11, kunde nästan sätta mitt liv på att det var 10 men jag har skrivit 11 så jag får nog lita på det. Godnatt alla

Prommis

Har varit på korpen och gått på bandet en timme, hade inge bättre för mig här hemma så jag kände att jag kunde lika gärna fara dit, gå och se på tv där som att ligga och se på tv från min säng.

Sen så glömde jag ju berätta att jag sydde igår. Då jag tvättade mina kuddar för ett tag sen så tjorvade en ihop sig och jag var tvungen klippa upp tyget, fixa det och sy igen den igen. Så nu har jag äntligen fått tillbaka min sjätte kudde i sängen, skönt ;)

Nu väntar duschen och sängen, hejs : )

Torsdag

Vaknade kring halv 12 idag, skönt att sova ut! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se =)

Passa lacken!

Har visst glömt uppdatera, så vi tar det nu istället.

Pluggningen gick bra, har gjort det mesta i psykologin måste bara diskutera lite med Lolloh om en grej. Jag såg lite tv efter det blev klart och inväntade att mamma skulle komma hem. Hon har hunnit repa lacken på bilen för hon backade in i en tegelmur idag, och jaa, jag skrattade åt henne. Hon skyllde på att det var en liten mur och att den inte syntes i backspegeln men ja vet inte. Visserligen var det ju inge kul att hon repa den men det hade varit mer sannolikt att det vore jag som repade bilen inte hon, så därför får man skratta :D

Har även hunnit vara på korpen och sprungit, hinner ju inte med morgonträningen på onsdagar så jag får försöka klämma in det på andra tider. Då jag kom hem såg jag Greys, höll nästan på att börja gråta några gånger men jag höll mig ;) Nu ser jag fråga olle och sen blir det att sova, godnatt för ikväll : )

Duktigt!

Pluggade lite matte tills jag kom till en grej jag inte riktigt förstod så jag ska fråga mamma då hon kommer hem om hon kan hjälpa mig eftersom hon en gång i tiden läste matte c och om inte det går så får jag fara in till skolan imorgon eller på fredag, någon dag då jag har tid helt enkelt : )
Har även gjort massa psykologi, skrev ner lite i blocket, framför allt var jag skulle hitta alla svaren men eftersom dom ska mailas in så var det bara att gå till datorn och nu är jag här, ska börja skriva ner dom, är ju faktiskt inte så mycket. Det blir skönt att ha en sak ur världen : )

Ännu en avklarad skoldag!

Som sagt så var ju läraren sjuk igår och vi hade ingenting, jag var även in och kollade på kvällen om han hade uppdaterat något mer med det stod bara som det stått hela tiden, att han skulle vara tillbaka på onsdagen. Idag då vi kom var han då inte alls tillbaka men nu hade han uppdaterat webbsidan och skrivit vad vi skulle göra vilket inte var så mycket. Nu måste jag nog börja kolla varje morgon istället så man inte gör samma misstag igen :P Men jag och Louise satt iaf och svarade på frågorna där, lite skönare att göra det tillsammans. Sen for vi och lunchade och nu har jag nyss kommit hem.

Hade tänkt skriva ut nå papper nu så jag slipper gå in och kolla på internet hela tiden sen ska jag plugga matte och börja på en inlämningsuppgift till psykologin.

Mysko

haha, fick mig några skratt då jag pratade med Samanta tidigare idag :P Ofta det blir så ens ;D

Ikväll har jag då sett dh, bra avsnitt där ;> Nu hade jag tänk lägga bort datorn och göra kväll, godnatt =)

pn

Tog en liten pn mellan 3 och 5, synd bara att massa folk bestämde sig för att ringa till våran hemtelefon för det störde min sömn ;>

Nu ska jag nog äta middag sen blir det nog kanske att plugga lite och sen ikväll väntar desperate!

Tisdag

Snacka om att det är grymt mycket tråkigare att läsa på distans än att sitta framför en lärare som berättar. Helt ensamt, ingen klass att diskutera nå med och så, men det får funka ändå, men jag tog en paus nu för jag blev uttråkad ;D

Vad ger det att sätta på blinkersen då man redan svängt halva kurvan ? Tror dom inte man förstår att dom ska svänga eller vill dom bara leka duktiga ?

Lunch

Nu far jag in till stan och lunchar med Sanna, hejdå!


Sjukling

Då vi kom till skolan idag fick vi veta att läraren var sjuk så det var bara att fara hem. Visserligen satt jag och Lolloh kvar ett tag och gick igenom det vi pratade om i onsdags eftersom hon var sjuk då. Det är däremot lite konstigt att jag inte såg att han var sjuk igår då jag var in på hemsidan och kollade, måste nog öppna ögonen lite mer.

Nu tror jag faktiskt att jag ska plugga ett tag, hejs!

12 januari

Har inte fortsatt med städningen, har istället suttit och kollat runt efter väggtexter, ska sätta upp en sån om det blir att byta rum, kanske jag iofs gör om jag har kvar det här rummet också, vem vet.

Sen så har jag även pratat med Sanna lite om Thailand, hon och Bella ska åka dit i januari och stanna en månad och jag är riktigt sugen på att följa med men det beror ju helt på skolan, kanske kan jobba in det som ska vara klart i den månaden om det ens är något och sen bara jobba på hårt med skolarbetet dom 2 veckor det är kvar då jag kommer hem, men jag tror det kan bli svårt och väldigt jobbigt. Synd att dom inte skulle fara senare, då hade jag följt utan att tänka efter :)

Nu ska jag borsta tänderna, ta bort sminket och sova. Ska upp tidigt och fara till skolan : )

Måndagen

Jag har då inte pluggat något idag, så fort jag har tänkt på det har jag hittat på något roligare att göra så det har blivit uppskjutet, men imorgon hinner jag ju då : ) Kanske läser lite i böckerna ikväll om jag orkar ;D

Hade tänkt ringa Sanna på ett tag, annars händer nog inte så mycket mer ikväll, kanske fortsätter städningen.

Tankar

For till stan och mötte upp Sanna, Ida, Jenny och Lina, satt på lyktan med dom ett tag och sen gick jag förbi Samanta också. Kom hem för ett tag sen och jag förstår inte varför jag är så trött idag, känns som att jag varit vaken i 2 dygn men det har jag ju inte, och jag har ju då inte sovit för mycket heller så jag förstår verkligen inte problemet. Kanske håller på att bli sjuk ? Hoppas då inte det.

Jag har även nästan planerat ut hur rummet kommer bli om det blir något byte, måste dock mäta och se om det funkar men jag tror det : )

Finally

Igår kom Sanna Marklund äntligen hem till det kalla Piteå, och jag är lycklig, det gillas starkt! Blir nog att luncha med henne och Ida idag sen borde jag även ta tag i lite pluggning och få det bort gjort för den här veckan : )

Kom iaf hem från träningen för ett tag sen, har duschat, fönat håret och lagt mig i sängen. Är fortfarande trött så jag ska nog ta en liten pn innan jag börjar göra mig klar för måndagens bravader.

Sen så är det även såhär att mamma och pappa vill ju gärna ha tillbaka mitt rum, ett rum som dom förövrigt kallar för deras och säger att jag tagit av dom men vi alla vet ju att det inte är så. Jag har även länge varit sugen på att flytta till Niklas gamla rum i andra delen av huset av många olika anledningar men det har även funnits nackdelar med en sån flytt, vilket har resulterat i att det inte blivit av, men idag gav jag mamma ett litet förslag.
Om jag tar det rummet, så får hon ge upp sin klädkammare, det ska tapetseras och en skohylla måste byggas i klädkammaren, måste även fundera ut om det är något mer som behövs och lägga fram ett riktigt förslag åt henne. Skulle ju inte vara helt fel med klädkammaren, den lockar väldigt mycket. Men det hela beror väl lite på om pappa har tid också, för han lär nog bli ganska inblandad i det hela ;)

4/4

Jag tog tag i allt och prövade jeansen, har lagt bort några som jag inte brukar använda och så. 

Nu ligger jag ny duschad i min renbäddade säng och ser Kommissarien och havet, filmen skulle kunna vara bättre men skönt är det iaf :) Blir nog att sova så fort den är slut, är trött och ska upp tidigt imorgon så det passar ju väldigt bra, god natt.

50-50

Har avklarat 2 av mina 4 grejer, har damsugit och renbäddat så nu är det bara duschen och jeansrensning kvar. Duschen blir nu sen får jag se om jag tar tag i jeansen ikväll efter duschen eller om det blir imorgon : )

Klädslängning

Har börjat städa lite nu och jag har gått igenom mina gamla fotbollskläder som har legat i garderoben och slängt. Slängde nå sockar, för hur ofta använder jag ens fotbollssockar nu? Aldrig! Men jag sparade ett par vita och ett par svarta, dom funkar ju om man ska spela fotboll för skojs skull någon gång.

Nu hade jag tänkt damsuga, renbädda, duscha och sen gå igenom mina jeans. Nu vet jag ju inte om det blir som jag tänkt mig, kanske hoppas över någon del men nu ska jag iaf städa bort lite från golvet så jag kan damsuga om inte mitt ryck försvinner ;D

Tillbaka i Piteå

Nu kommer en liten uppdatering om senaste dygnet. Vi gav oss ut på vägen kring 12 och började färden till arjeplog, vi kom fram, gick ett tag på marknaden och kollade, skulle se skoter tävlingen men den missade vi men inte gjorde det nå, var ändå bara fyra med och en sänkte tydligen sin skoter direkt så det var kanske inte allt för spännande :P

Var ju då tänkt att vi skulle fara dit, gå på marknaden, träffa lite folk och sen skulle vi fara hem men det blev lite ändrade planer så vi stannade där och tog en drink istället. Blev förfest med massa nytt folk och massa piteå människor innan vi sen begav oss till hornavan där det blev utgång. Blev en trevlig kväll och ja mådde då inte så illa då jag vaknade så det var toppen ;D

Idag kring 2 tog jag och Samanta bilen och började hemresan, blev ett stopp i arvidsjaur för att få i sig lite mat innan vi fortsatte. Det snöade ungefär hela vägen och det var gode halkigt på vägarna med bara sommardäck men det gick bra ändå. Var ju ändå mycket snö på vissa ställen och det känns väldigt roligt, men då man kanske var 4 mil från piteå så övergick då snön till regn och det var ju inte så kul, men snön kommer nog hit snart : )

Har iaf hunnit uppdaterat mig lite på bloggsidan, var ju några inlägg skrivna sen sist jag läste och nu ska jag nog snart hoppa i duschen. Hejdå.

Lördag

Igår blev det då inflyttningsfest med utgång, hade riktigt trevligt, synd bara att det inte var allt för mycket folk men jag hade kul ändå :)

Nu sitter jag hos Samanta, där jag förövrigt och spenderade natten. Ska snart duscha och sen ska vi bege oss mot arjeplog, men vi hörs sen, hejs! : )

The best

Har jag någonsin sagt att jag har världens bästa föräldrar? Om jag inte har det så vet ni det iaf nu : )

Jackan var lite stor men jag tar den ändå, finns ju ändå ingen annan i närheten och det kändes jobbigt att be min kusin kolla i sthlm och ta med den då hon snart kommer upp.

Nu ska jag börja göra mig klar för kvällens bravader, vi hörs, hejs ! : )

Fredag

Känns inte helt fel med att helgen nu har kommit. Nu ska jag bege mig in till systemet sen ska jag hem igen :P

Pappa kommer hem med jackan om ca 3 timmar, han skulle fara från Umeå nu, jag längtar :D

Ikväll får jag se vad som händer, är bjuden på inflyttningsfest, och sen ska ju Jessica och dom mest troligt festa om det inte har blivit några ändrade planer, men jag har som inte bestämt mig om jag ska dricka än, måste nog börja fundera på det där nu :P

Aja, har inte tid att ligga här nå mer, hej :)

Rensning

Jag har varit värsta duktig ikväll, tycker då iaf jag :P Har rensat lite i garderoben och det är inte någonting jag gör ofta, hatar att he bort kläder även fast jag inte ens använder dom. Har rensat bort lite mjukisar, några koftor, linnen&tröjor, bhar, och lite annat smått och gott.
Har hett bort kläder som jag aldrig har haft och kläder som jag bara haft en gång. Jag är bra på att köpa sånna klädesplagg som bara hänger där som jag ändå inte kan he bort även fast dom inte används, men nu har lite åkt och jag har omplacerat lite grejer i garderoberna.
Hade även tänkt rensa lite bland mina jeans, har ju några stycken som jag inte använder men det får bli någon annan dag, orkade inte mer ikväll.

Nu ska jag fortsätta se 2½ män och sen sova, så godnatt alla : )

Hemma från Piteå stad

Blev att gå och kolla på lite grejer, hittade mig dock inga kläder men en mössa, ett schampo och ett balsam fick följa med mig hem. Jag gillade verkligen mössan, blev nästan lite kär.

Tyvärr missade vi idol men man får ju se en snabb återblick av sångerna då dom röstas ut så det blir nog bra iaf. Nu ska jag fortsätta se inlåst och dricka en te kopp innan idol börjar om, hejs : )

haha

Pratade just med pappa som nu har fixat en telefon och slutat maila mig, han visste att jag och mamma skulle på stan för han hade läst det på min blogg. Han har blivit värsta data människan som har koll på grejer tydligen. Men då vet jag inte om han slutat maila för att han läste att jag är dålig på att svara eller för att han märkt det själv eller om han bara slutade för att han skaffat telefonen? Bra fråga, får nog fundera vidare på det där :P

Var som bara tvungen skriva ner det där, blev som lite förvånad över att han läser min blogg, då kanske min mamma gör det också? Men jag tvivlar nästan på det, hon är inte lika mycket data människa ;) Men åh andra sidan kanske pappa har informerat min mamma om min blogg så hon börjat läsa den. Jag orkar iaf inte fundera mera på det, så viktigt är det inte :P

18:00

Har just blivit klar, väntar på att mamma ska bli klar på hennes visning så hon kan hämta upp mig innan vi beger oss till stan för förhoppningsvis lite shopping.

Ida ringde nyss och frågade om jag var sugen på kalles efter stan, och det är fan frågan, är jag det? Jag vet då inte, får se då jag är klar på stan :P

Stan

Sen sist har jag hunnit vara in på systemet, vet inte om det blir fest än men om det blir kan det ju vara bra att ha något hemma, har hunnit lämna tillbaka skorna jag köpte i måndags, dom passade som inte med byxor och jag vill inte ha ett par skor jag bara kan ha till klänningar, vet inte dessutom inte hur mycket jag kommer ha klänningar i vinter, har även varit på korpen och gjort ett träningspass.

Nu hade jag tänkt duscha och sånt där, sen ska jag väl kanske inte göra så mycket mer än att invänta att mamma kommer hem kring halv 7, då ska vi på tjejkvällen. Hon behövde lite nya kläder och det gör jag väl alltid så varför inte :)

Sömn

Somnade 12 igår och jag har inte alls orkat röra mig förens halv 1 idag. Vaknade först gode tidigt, där kring 6 men jag somnade om fort, sen vaknade jag kring 10 också men somnade om då också. Sen vaknade jag halv 1 och bestämde mig att det var nog dags att gå upp då, har ju ändå sovit 12 timmar, inte helt fel ;>

Idag hade jag tänkt ta tag i lite städning, får se hur det går. Skulle behöva damsuga och renbädda, så det tar ju faktiskt inte så länge men ja måste bara skaffa viljan till att göra något så tråkigt, men ja får väl tänka att det blir ju skönt att sova inatt isåfall :)

Imorgon kommer min jacka hem till mig, jag längtar ;>

RSS 2.0