Ingen tid

Näe idag har jag inte alls haft tid att sitta framför datorn. Efter jag vaknat så for jag till Erik och solade med han, Jossan och Ante. Då jag sa till mamma att jag skulle fara sa hon "men får du verkligen köra?" tur att jag skulle cykla så hon slapp oroa sig för det ;P

Vi har då legat ute och solat, sen for vi till stan och åt en glass och sen tillbaka till Erik. Hann även ta en pn där kring 4 till 6. Sen blev det att duscha och kring halv 8 kom dom och hämtade upp mig och då for vi fyra och såg film hos Plupp. Filmen var dock inte alls bra, så nästa gång får inte Jossan välja iaf.
Imorgon blir det att sola om det är finväder, tror jag ska fara till min moster isåfall :)

Dusch

Har just kommit hem, har varit och hämtat alla grejer, skjutsat ut Samanta och Johan till Sanna, hälsade på Susanna, varit på ica och tankat upp en dunk. Nu ska jag duscha och börja göra mig klar för kvällen, ser ut som att det blev fest ändå, det har varit mycke velande fram och tillbaka men just nu är vi inställda på fest, men det kan fort ändras.

Varmt

Som det är varmt att sitta i bilen då solen lyser på en. Men vi är iaf hemma nu, har även hunnit vara på ica en sväng men ja måste dit igen för mamma glömde köpa massor :P haha,
Ska förbi plupp och hämta min kylväska  och sen hade jag tänkt förbi Joanna där jag också har lite grejer tydligen. Sen blir det hemfärd för att hoppa i duschen och göra sig klar för kvällen, måste även flörta med pappa lite.

Älvsbyn

Mamma kom nyss in och väckte mig och sa att vi ska till farmor och hälsa på, jag orkar egentligen inte för jag vill ligga ute och sola, inte vill jag sitta i bilen då solen steker. Aja, bäst att göra mig klar dom här är ju så stressade av sig.

Måste även få tag i Samanta, hon är ju lite söt, men ja förstår mig inte riktigt på hon ;) Puss

Munkis

Efter vi varit och tittat på husvagnen skulle vi bara fara förbi min moster och morbror en snabbis och dricka kaffe men det blev lite ändrat då vi kom dit. Dom bjöd på grogg och vin så det blev att stanna betydligt längre. Jag hade visserligen inga planer så mig gjorde det inget, och jag kunde ändå fara om jag ville så. men där kring 10 blev jag less och for till norrstrand där bland annat Jossan, Emma, Issa m.m var. Vi spelade lite fotboll och satt och pratade tills mina föräldrar ringde och ville hem.
Så nu har vi nyss kommit oss till öjebyn och nu ligger jag i min säng, det ska bli skönt att sova.

Vi hann även tagga upp för Brännbollsyran i Umeå men det blir nog ändå inget för min och Jossans del, för det var som bara Ante som kunde av killarna också. Dom andra hade redan massa planer och sånt, så vi skiter nog i det och kanske drar en fest här hemma istället. Är ju faktiskt bjuden till havs imorgon : )

Husvagn

Har nyss ätit middag, blev kycklingsallad med massa frukter och grönsaker. Däremot har jag märkt att papaya inte är någon frukt för mig, haha :P

Nu ska jag, mamma och pappa fara och titta på en husvagn :P

Välbehövligt

Somnade kring 12 och vaknade kring halv 3, skönt! Jag hade lätt kunnat sova mer men det känns lite onödigt. Har inget mer att skriva.

Läkarbesök

For då till björnen och träffade Maggan ;) Hon sa att det kunde bara vara bakterier som har blivit till nån sorts utslag eller vad jag ska kalla det, och det är väldigt vanligt att man får det. För man har bakterier runt sig hela tiden men dom brukar samlas på ett ställe, men ibland far dom iväg på andra ställen. Ungefär så förklarade hon det :P Sen så skulle hon även försöka ta en odling även fast det inte riktigt såg ut som att det skulle funka, och jag lovar er att då hon tog den där bomullspinnen och körde in den så ville jag ungefär lägga mig ner på golvet och gråta för det gjorde visst lite ont, haha, men det gick ganska fort som tur var.
Sen så skrev hon ut en salva åt mig, och sa att jag skulle smörja två gånger/dag i 1 vecka, men det gjorde ingenting om jag smörjde 3 gånger dom 2-3 första dagarna. Sen så kunde jag även fortsätta smörja den andra veckan också om jag ville. Men om hon inte hade ringt inom 10 dagar och det inte började ge med sig skulle jag ringa dit och säga att det inte blev bättre så skulle hon skriva ut nå penicilin åt mig som jag skulle äta/smörja i 10 dagar, tror det var smörja men ja kommer inte ihåg säkert, det får jag se sen om jag behöver det :P haha
Men sen om det ändå inte blev bättre var jag tvungen komma in igen och då skulle hon skriva ut antibiotika till mig. Men hon ville komma in så hon fick se det igen om det var så, men förhoppningsvis så har det gått över tills dess. Sen så om jag får det så får jag inte sola för då kan jag få blåsor :P

Men hur som helst så gick jag på apoteket och hämtade ut salvan och jag hatar verkligen att dom ska berätta för en hur man ska använda den och hur många gånger man ska smörja den och hur länge och hela det där köret då man just har fått veta det, det är som att dom tror att man är dum i huvudet och inte förstod läkaren eller det som står på förpackningen. Men det ingår ju bara i deras jobb och dom måste ju få göra det :P

Nu hade jag tänkt ta en liten pn och hoppas på att det blir bättre väder snart!

Sömnlös

Somnade strax efter 4, hade tänkt vara vaken men jag orkade inte ligga utan att ha något att göra i 2 timmar, och det gick ändå bra att stiga upp så :)
Efter träningen har jag hunnit vara på både coop och ica, har även hunnit äta en macka och nu tänkte jag hoppa i duschen.
Har även hunnit vara på korpen och fått mig en tid där idag klockan 11, ska se om dom kan lösa mitt problem med vad jag har för utslag eller vad det är under näsan. Jag blir galen av att ha det, för ena dagen kan det se ganska bra ut som att det ska försvinna och andra dagen kan det vara värre. Så det vore bra om dom hade en lösning.
Då jag har varit klart där ska jag fara till min moster och sola, har inte ro nog i kroppen att sitta här med alla getingar, det går bara inte! Får bara hoppas att solen är kvar tills dess, dom har ju lovat moln och kanske nån regnskur också.

Sen så måste jag ju föresten säga grattis till mig själv för idag går min prövotid ut. Så nu ska jag köra fooort, haha, nee, nu ljög jag. Jag hade däremot tänkt börja leva efter Idas filosofi, om man inte har brottom kan man lika gärna hålla hastigheten, och hon har så rätt med den egentligen, men det är ju så tråkigt att ligga och köra i 50 :P

Vaken

Jani, förra kvällen sömnlösa natt resulterade i att jag sov bort halva dan idag för att inte kunna somna nu. Okej, jag har inte prövat på riktigt, och jag skulle säkert somna om jag prövade, men jag känner mig inte alls trött. Mina msn vänner, dom få som var vakna, har svikit för ett tag sen och nu finns det inte så mycket annat att göra än att stänga ögonen och försöka sova. Men det känns så himla onödigt då jag ska upp på 2 timmar och 20 minuter, kommer bara vara tröttare då, men det brukar gå även fast jag är trött så de ska väl gå idag också.

Kvällen

Ida kom och hämtade mig och jag följde hon till Lif för hon skulle byta bil. Vi stannade där ett tag och sen for vi hem.

Nyss medans jag var på toan ropade mamma att igelkotten var på gården igen så jag sprang dit men den hade hunnit försvinna, den var redan i slutet av våran gård påväg till grannens då hon ropade så. Jag sprang efter för att se om jag såg den men nejdå, inte det. Men det kommer nog snart tillbaka igen, våran lilla huskotte.

Träning imorgon, sen ska jag på coop och ica för att inhandla lite grejer till middagen, hade tänkt göra någon slags sommarkycklingsallad, med bland annat jordgubbar och sånt med gott bröd. Får bara hoppas att det lyckas ;D Sen blir det kanske bowling, och kanske fotboll, får se om jag hinner med fotbollen :P

Får se om jag orkar vara vaken till CSI, men det brukar jag alltid så, men det är ju över en halvtimme kvar och jag orkar typ inte se det som är före :P


Bilder

Shorts och hårspray från HM.

 

Klänning och sockar från JC.

 


Mina älsklingar ; )



Sitter förövrigt med blöta nylonstrumpor i skorna nu, för skorna går tydligen ut sig lättare om man antingen har blöta sockar i eller om skorna är blöta. Annars får jag ha onda fötter i sommar :P

Galen

Har försökt få tag i någon på försäkringskassan 4 gånger idag, men jag får bara nya allternativ av telefonsvararen och tillsist kommer jag till 5 allternativ där inte något stämmer. Att man inte bara kan få välja om man vill prata med någon direkt. Men jag hittade iaf svaret på deras hemsida, eller jag hittade blanketten så jag kan skriva ut den därifrån istället.
Sen ringde jag även byggnads eftersom jag fått för hög avgift av dom så hon skulle skicka ut nya. Det är 3e gången jag ringer dit för det och varje gång säger hon att då måste det vara så att det inte är omkodat så jag ska få lägre men hallå, gör det då? :P Men jag tycker om hon ändå för hon förklarar så bra. Visserligen började hon prata lite om a-kassan och så nu och jag fattade inget, men jag ska ringa dit sen i juni då jag börjar jobba för då blir det en annan avgift och då får hon förklara allt då :P

Nu ska jag göra gröt, hejdå!

Sömn

Jag råkade somna om ett tag till efter mitt inlägg, har visserligen inte sovit till nu men det blev ett tag till. Ska försöka få tag i mamma nu för att höra om hon har några visningar idag, annars hade jag tänkt äta mannagrynsgröt nu, men om hon kommer hem direkt kan jag lika gärna vänta till middagen.

Storm

Det har inte alls varit lätt att sova inatt. Kunde inte somna igår då det stormade och levde om så mycket, sen halv 3 gick strömmen så då gjorde jag dagens goda gärning. Jag kom på att mammas väckarklocka säkert hade blivit avstängd så jag ställde larmet på min mobil och gick med den till henne så hon skulle ta sig upp.
Sen så somnade jag inte direkt efter det precis, och mamma kom in kring halv 8, vet inte vad hon sa men ja fick tillbaka telefonen och så, sen så vaknade jag 10 igen men bara för att somna om till 11. Känns som att det inte är något vits att vara vaken, man kan ju inte precis vara ute eller något. Eller joo, om man vill blåsa bort :P

Aja, nu har jag inget mer att skriva och sen väntar frukosten på ett tag.

Greys

Ida kom hit då dom var klara eftersom det var massa folk hos dom så först såg vi lite Greys, hon ville visserligen inte se och försökte att göra annat men hon föll för det ändå, och jag höll nästan på att börja gråta i slutet då dom gifte sig, jag blev så lycklig. Men sen vi bestämde oss för att ändå fara till statoil och köpa lite godis för att sen fara hem till dom. Vi satte oss i deras säng och surrade, bland annat om sängbredder ;P haha, jag var säker på att min var större, men då mätte vi deras och jag ringde hem så mamma fick mäta min och madrasserna var lika stora. Men vi kom fram till att det har nog att göra med att jag har sängram och dom har ju som bara bakom huvudet, så deras ser som avlång ut också.
Sen fick jag hon att ringa Jessica Andersson för att höra lite hur hon jobbade, men hon jobbade inte dagarna jag ska gå intro vilket var synd, men hon jobbar på lördagen då jag börjar på riktigt och det var bra. Skönt att ha någon som man känner där. Sen så fick jag även veta att då jag går över till blå gör hon också det, jag trodde hon skulle gå till gul men icke det. Så det kändes bra det, synd bara att Jessica W alltid har tvärsom som mig :P

Sen for jag iaf hem och nu ligger jag i sängen och väntar på CSI.

Det ska väl inte precis vara toppväder imorgon men bara det är lite sol så kan jag ändå ta min cykeltur som jag hade tänkt ta i tisdags. Lite moln har väl aldrig skadat, men jag hoppas självklart på strålande sol men det tror jag inte kommer hända. Får vänta tills helgen.

Sen så har jag inte hunnit ta några bilder ikväll så det får komma imorgon, om inte huset har blåst bort ;)

Stan

Efter middagen var det tänkt att jag skulle åka in med mamma till stan och fara till  Ida medans hon hade sin visning men hon hade missuppfattat det så jag fick sitta i bilen medans hon hade sin visning, och sen visade det sig att Ida och dom ändå var i LIF och att hon glömt säga det till mig så det var då lika bra.
Efter mammas visning skulle jag bara snabbt springa på glitter men det blev lite mer affärer. Tyvärr hittade jag inga blommor där, dom var lite för stora så jag skiter nog i det, men då sa mamma att hon hade nå hemma sen hennes bröllop men det var som inte heller vad jag tänkt mig så det blir nog inget av den heller, fick visserligen klippa sönder den och göra vad jag ville men neee...
Sen hann vi även på JC där mamma bjöd på en klänning och 6 par sockar, inte helt fel ;) Tack snälla mamma. Vi gick även på lite andra affärer och sen gick vi till hm där jag köpte ett hårspray och ett par shorts för halva priset. Sen innan vi skulle fara gick vi och köpte glass, däremot var min kula isig, så jag blev inte alls nöjd. Sen var hon inte så bra på att göra glassarna :P

Har även prövat fickparkera och det gick åt helvete, haha, men ja fick mig ett gott skratt, men det slutade med att jag ställde mig längst fram där det inte ens var en parkering.

Sen hörde jag världens dummaste kommentar idag, kanske bjuder på den sen men en av dom som sa det läser min blogg och ja vet inte om jag vill vara så elak just för tillfället, men det kommer nog sen. Men då fick både jag och mamma oss ett gott skratt.

Bjuder på lite bilder sen på mina nya kläder, och på mina skor. Och på tal om dom så ska jag nog gå lite i dom nu =)

Vila

Efter förra inlägget låg jag på spikmattan ett tag och sen tog jag en liten vilopaus, nu ska jag fara och hämta mamma sen efter middagen ska jag nog in till stan igen.

Kramas

Idag då jag kom upp till Linnea möttes jag av en glad hund, nog blir hon ju alltid glad då det kommer folk men det brukar gå över ganska fort då det är jag, men idag var hon extra glad. Sen då jag låg i soffan hoppade hon upp och la sig först ovanför mitt huvud med hennes, och hon hade en tass om min hals, och sen flyttade hon ner lite så hon hade sitt huvud på min kind, värsta mys!
Sen hoppade hon ner och busade lite för att sen hoppa upp och lägga sig i hålet där jag hade vikt knäna, och sen då jag skulle fara fick jag massa pussar. Värsta söt!

Sen gick jag förbi mamma, hämtade nyckeln till bilen för att sen möta upp Sanna och Tina på Röda Lyktan för att luncha, blev en grillad panini. For även förbi ica och köpte lite grejs, bland annat en tidning som jag ska läsa nu.
Ikväll blir det stan en snabbis sen får jag se.

Massage

Vi kom till korpen kring kvart i 8, då gick vi 10 min sen då vi gick ini "maskinrummet" så träffade vi Per som frågade om jag ville ha hans massage. Jag blev överlycklig. Det var grymt skönt och man blir riktigt avslappnad. Sen så blir det riktigt jobbigt att börja om att träna efter man legat där en halvtimme, men det var bara att köra på ändå.
Nu då jag kom hem gjorde jag mannagrynsgröt, gott, och nu ska jag duscha sen fara in till stan med bilen, mamma hade fått nån visning 11. Ska nog ringa och höra om Linnea är hemma och sugen på att få lite främmande.

Stor miss

Idag gick jag upp som vanligt och åt frukost, och gjorde mig klar för att fara. Skulle bara starta mammas dator och se hur hon skulle ha bilen idag och då upptäcker vi att hon har massage idag, och det betyder att vi inte behöver vara på gymmet förens 8. Så då gick jag bara upp minst en timme för tidigt, och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå, för att träna i över 2 timmar är inte riktigt min grej :P
Det blir väl ändå att fara dit tidigare än 8 och gå lite extra men det kändes lite krydd att fara redan.

Nodo

Ida ringde mig idag kring 8 och hörde om jag ville följa på Nodo med hon, Tomas och David, och etersom jag inte gjort något speciellt och jag hade inga planer så jag böt om och for dit. Vi satt och pratade ett tag och sen for vi hem. Kom hem kring kvar över 9, har sett DH och nu väntar Hells Kitchen och sen är det väl bara att sova för att gå upp tidigt imorgon.

Spik

Sitter och ser top chef nu med spikmattan bakom ryggen, första gången jag prövar den på riktigt. Ganska skönt, får väl se om man märker någon skillnad sen.

Geting #7

Jodå, han satt nyss i köksfönstret. Vet inte om han skyndade sig in medans jag sprang ut med soperna eller om dom har någonstans där dom kan komma sig in utan att dörren är öppen.
Men idag då jag satt och solade upptäckte jag att en kröp in under taket bredvid mitt fönster, det är visserligen inte där dom tar sig in men jag ska be mamma he sånt där medel där så dom dör, för jag vill inte ha dom i närheten av mig!

Sitter även med mina mördarskor på mig, men ja tror nästan dom har gått ut sig lite, eller så är det bara för att dom satt bättre idag för att jag har nylonstrumpor på mig. Dom gled på mycket bättre då jag hade dom än då jag hade utan så om dom inte har blivit tillräckligt bra till balen får man väl köpa ett par strumpbyxor och ha det, även fast jag inte hade tänkt ha det. Men har man bara hudfärgade så det inte syns så ska det nog gå bra ändå.

Jag skulle vela ha något att göra, orkar inte cykla nu eftersom det blev bara sämre och sämre väder, och det blåser lite så det får va. Men om det blir sol ikväll igen så kanske man kan cykla en sväng då istället. Får väl leta reda på något annat att göra nu helt enkelt, även fast det inte finns så mycket.

Disigt

För en liten stund sen kom en geting och flög runt mig, och inte bara på ett sätt som att han bara ville passera, så jag flög upp och han flög typ efter så jag sprang in :P
Nu är det ändå disigt så de är lite väl kallt att sitta ute, hoppas bara diset försvinner så ska jag ta mig en cykeltur, annars orkar jag fan inte! Måste även höra med Linnea om hon är hemma och vill ha främmande om jag nu ska fara :P


Tisdag

Jag vaknade för ett tag sen och solen skiner, synd bara att det verkar blåsa lite. Hade bara tänkt starta en tvättmaskin nu sen ska jag gå ut, hejs!

Lock

Mamma for in med pappas dator efter hon slutat jobba och sen då hon kom hem sa hon att han hade ungefär bara tagit ut batteriet och sen stoppat in det igen så funkade den :P
Efter vi ätit middag for jag förbi Ida L där även Jessica var, dom höll på att färga hennes hår och sen prövade vi lite olika till min balfrisyr. Hade hittat en bild på nån som hade en slags fläta i luggen som jag också velat ha men vi kunde inte komma på vad det var för fläta och vi fick det inte att se likadant ut så vi sket i den. Blir iaf att ha det bakåt och locka håret, sätta i några pärlor och kanske nån blomma eller något, hade tänkt fara in till glitter nån dag och kolla. Jag vet att dom har vita blommor men jag kommer inte riktigt ihåg hur dom såg ut och så, storleken på dom måste ju vara bra också.

Efter allt hårgrejs var klart for jag och Jessica hem till henne och gjorde klämmackor och sen blev vi upphämtade av Tom och Petrus. Vi for vidare till där dom andra var, vi spelade lite fotboll och sen for vi hem.

Ligger iaf i sängen med pappas dator, blir att ha den hela veckan nu, grymt skönt! Väntar på att CSI ska börja, jag missade ju dock det nya avsnittet idag, får vänta till nästa söndag, som vanligt. Sen ska det bli jävligt skönt att sova. Hoppas bara det blir sol imorgon också, då blir det att sola och ta sig en cykeltur. Skulle även behöva sola ryggen och så men det är så blött att ligga i gräset, eller det var blött i gräset idag så jag är inte så sugen på att ligga där, men man måste väl offra sig!

Bra dag

Jessica ringde mig kring halv 2 då jag hade tagit mig en liten vila och frågade om posten hade kommit för hon hade fått sitt, så jag sprang ut och kolla och självklart var det där. Så nu har vi legat och diskuterat hur vi jobbar och när vi jobbar tillsammans och jag kan berätta att det blev inte mycket. Enda vi jobbar tillsammans är då någon av oss har delad tur eller c-tur, annars går vi om varandra hela tiden :P Men jag är iaf väldigt nöjd med mitt schema.
Jag jobbar lördag och söndag midsommarhelgen, vilket innebär ob hela lördagen, och då jobbar jag även delad. Sen är jag ledig från 3-12 juli, alltså är jag ledig under beach party vilket jag tror kan bli en bra helg, och sist men inte minst jobbar jag till 4 på pdol fredagen och sen är jag ledig lördag och söndag, kunde nog inte bli bättre för mig. Gör inget att jag missar torsdagen, så det är väl bara att köpa biljett snart då.

Har även pratat med Regina om att vi ska fara på vikarie introduktionerna tillsammans som dom har om lyftteknik och löner och allt. Jag var visserligen där förra året, iaf på en av dagarna och jag tror inte jag egentligen behöver fara i år också, men eftersom jag ändå får betalt för det och jag blir ju inte själv och jag missar inge skola eller något så kan det vara lika bra att fara dit och friska upp minnet.

Roknäsgården har även bjudit in alla vikarier på middag nu i början av juni, mest för att man ska träffa varandra och så tror jag det är, men dom ska gå igenom lite med alla nya vikarier också så har även ringt och sagt att jag ska komma till det.

Medans jag pratade med Jessica fick jag även sms av Ida L som ska till lif ikväll och tänkte att vi skulle pröva min balfrisyr, så nu ska jag snart börja skriva ut bilderna jag har på datorn. Jag har visat hon en frisyr jag hade tänkt men jag har lite andra bilder också som reserv, måste ju kolla hur länge allt tar och sånt. Men det kan även bli en svinrygg.

Så då mamma kommer hem ska jag fara och lämna in pappas dator och sen är det nog bara att bege sig till frissan, kommer vara hur skönt som helst att sitta där medans hon är och pillar i håret ;D

Menmen, nu ska jag invänta Ev som ska hämta sin väska, skriva in alla jobbdagar i min kalender och sen ska jag duscha, verkar ju inte bli några mer soltimmar för mig idag.

Måndag

Gick ut strax före 10 och efter ett tag dök Linnea och Doris upp på min gård och jag blev väldigt glad för sällskapet, blir så långtråkigt att sitta själv, och ett tag efter det kom Hanna förbi också.
Vi satt ute och solade tills kring 11 då det kom något moln så då begav vi oss till ängeln för att äta lunch, jag hade tänkt ta en kycklingsallad men det blev en oxfilepasta vilket jag ångrar lite nu. Den var ju god och så men jag blev som less den efter ett tag, så kycklingsalladen hade nog varit bättre.
Nu har jag nyss kommit hem då igen, och det var då himla tur att jag satt ute då jag gjorde det eftersom nu är det då ingen sol framme längre, det kom väldigt mycke moln.

Blir nog att lägga sig i sängen och slö titta lite på tv och hoppas på att molnen försvinner så man kan gå ut igen. Sen så måste jag även sitta bredvid postlådan och vänta på posten idag för jag tror mitt schema kommer komma, och jag är så nyfiken.

Däremot så fick jag ett telefonsamtal idag och det var från Öjagården och dom behövde då iaf en vikarie, men jag var ju tvungen tacka nej eftersom jag redan bestämt mig för Roknäsgården, kan ju inte precis ringa dit och säga att jag hellre vill vara i öjebyn. Hade varit jävligt skönt med gång och cykel avstånd till jobbet.
Men jag måste ändå tänka som Linnea sa att jag har ju förmodligen fått mer på roknäs eftersom att öja ringde så sent. Sen så hade jag säkert fått mycke dagar som ingen annan ville ha, som tex pdol och sånt då dom flesta vill vara lediga, så jag är ändå glad att jag har på roknäs, kan ju visserligen ha fått sånna dagar där också men ändå. För det är ju ändå bara avståndet som lockar till öjebyn, annars spelar det ju faktiskt ingen roll.

Mekaniker

Då jag och mamma skulle fara imorse så gick det inte så bra för oss att få fast cykelstället för vi hittade ingen insektsnyckel så vi fick fara utan min cykel, men då jag kom hem ringde jag pappa och frågade vart han hade dom och han sa att den antingen låg på svetsen eller i mammas bagagelucka, och just då han sa det klickade det för mig att vi hade den förvarad där hela förra sommaren så man skulle veta vart den var varje gång man behövde cykelstället. För det är ju inte det lättaste att hitta något i vårat garage om man inte vet precis vart det ligger :P

Så jag fixade cykelstället, sen kom jag på att en skruv hade släppt från pakethållaren så den levde om massor så då skulle jag bara snabbt hitta en och fixa det också och det var ju kanske inte det lättaste, men det gick bra ändå, hittade en bra en efter ett tag. På vägen hem slog det mig dock att jag var nog en mekaniker i förra livet, iaf en cykelmekaniker, haha ;P Vet inte om jag tror att jag haft ett tidigare liv men om det vore så så var jag nog det :P

Hade snart tänkt gå ut och sätta mig i solen och vila lite där ute, skönt! Jag hoppas bara det blir en flug/geting/spindel fri dag idag, det är bara att hålla tummarna!

Härlig dag!

Skönt att se att solen lyser och att det inte är ett moln på himmeln då man vaknar.  Nu ska vi bege oss till gymmet och sen väntar en cykeltur hem, om det nu inte förståss skulle ha blivit mulet då jag ska hem, då tar jag bilen. Hejs!

Trasig dator

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen lägga mig i sängen och fortsätta se CSI. Måste även hämta pappas dator och se om jag får igång den, han har bett mig lämna in den för den funkar inte men det känns som bäst att ha prövat själv också så man kan säga helt säkert att den bara inte startar :P

Imorgon blir det träning, hem, duscha, in till stan, hälsa på Linnea medans mamma hade nån visning och vad det var, hem igen, vänta på posten och sen får jag se. Fast om det verkar bli fint väder kanske jag tar med mig cykeln och cyklar hem från träningen istället, det är ju lika bra så slipper jag köra runt massa. Men om jag inte har bilen kan jag inte lämna in datorn eller fara förbi korpen och förnya mitt träningskort som går ut, fast om jag inte tar bilen så får mamma bara gå och fylla på det efter jobbet och så får jag ara med datorn på eftermiddagen. 
Skulle även behöva beställa tid på Parelle, tror jag ska ta någon slags ansiktsbehandlig, men det skulle även vara skönt med en helkroppsmassage. Äh, jag måste nog fundera ett tag till :P

Hade även tänkt hinna sola imorgon om solen skiner.

Jävla geting

Just då jag gick ut ur mitt rum för att börja cykelturen flög en geting in i mitt rum så mamma var tvungen vara min räddare i nöden först.
Sen cyklade vi till stan bara för att vända tillbaka. På vägen tillbaka for vi förbi fam. Jonsson för att kolla på deras nybyggda altan och hälsa på. Efter cykelturen började vi med middagen, den blev väldigt god. Fläskfile med kroketter, stekt lök, stekta morötter och bröd med ost i ugnen. Mumma.

Får se om det händer så mycket mer ikväll.

Lördag

Har just sett klart repriserna och dom var precis som jag förväntade mig, bra! Nu ska jag och mamma ta en cykeltur i det soliga/molniga vädret.

Abborrträsk

Pappa ringde och väckte mig halv 12 eller någonstans där i kring och sa att jag skulle få hämta mamma i abborrträsk istället för skellefteå och jag kunde börja fara. Jag var inte alls sugen på att gå upp och ännu mindre på att sätta mig i en bil och köra 10 mil, men det gick bra och mamma fick köra hem.

Nu ska jag lägga mig och se lite tv tills mamma startat en tvättmaskin då ska ja ta på mig balklänningen så hon kan nåla in den. Sen måste jag se reprisen av både greys och desperate, jag kan knappt vänta ;)

Stackars rådjur!

Vi hade iaf tjejfest här, hur kul som helst! Det har vi även kommit fram till att vi ska göra om någon gång i framtiden, om några helger. Sen drog vi vidare till plupp och sen ut på pentan. Trevlig kväll tills det blev lite sura miner pga jag vet inte vad, men sen taggade vi om och drog till luleå och nu har jag och Anwi nyss kommit hem. Nu väntar toan sen sängen, godnatt!

Fest

Var ju meningen att jag skulle vara nykter hela helgen men Ante var på sys idag och ändrade planerna åt mig, haha :P

Hur som helst så gick det bra för alla som körde, blev ingen sänkning idag, men åskan började gå så jag for och det kan ju ha hänt något efter det, vem vet.

Aja, är väl bara att duscha och börja göra sig klar snart.

Lördag

Idag känns det som söndag, men det är bara för att alla haft långledigt.

Igår lyckades jag inte somna förens mellan halv 5 och 5, väldigt jobbigt. Men nu ska jag möta upp Anna och Emmeli för att kolla när dom kör på vattnet, hejs!

Kvällen

Efter middagen kom två av mina favorit pojkar och hämtade upp mig och vi for och såg då Öjebyn spelade match på LF arena, som dom tyvärr förlorade men det skyller vi på domaren!
Efter matchen var slut var vi och gled i stan, vi hann förbi Koffa ett tag och sen for vi till max för att äta där vi spenderade iaf 1 timme, kanske nästan 2, jag vet inte riktigt.
Då vi var klara där for vi bara ut och kollade lite i stan men då blev Ante sugen på en lyxshake så då återvände vi till max bara för att få veta att glassmaskinen var slut så då for vi hem, och nu sitter jag här.
Har just borstat tänderna ska bara ta bort sminket och sen väntar sängen. Jag hoppas det är soligt imorgon så man kan sola lite, så länge inte alla flugor är kvar :P haha, men godnatt.

Strass

Efter systemet for jag förbi min moster och morbror för jag skulle låna hem nå strassmycken av henne som jag kanske ska ha på balen, blev även så jag lånade hem ett pärlhalsband. Men det blir väl att pröva det nästa vecka då jag och mamma ska fixa klänningen.
Efter det for jag till ica och handlade lite tillbehör till kvällens middag och frukost till imorgon sen ringde Ida L och sa att hon Sanna och Rebecca skulle äta lunch för jag hade bett dom ringa isåfall, så jag for och åt med dom på Ekbergs. Det blev en pastasallad och faktiskt var god, är inte så mycket för pastasallader men den funkade helt ok!
Sen sprang jag och Ida på stan en snabbis och nu har jag kommit mig hem. Funderar på att se lite tv och sen hoppa i duschen, så får jag se vad det blir ikväll.

Fredag

Vaknade på riktigt för en halvtimme sen då Anna ringde mig, hon var påväg till tandläkaren och jag lider fan med hon, det är aldrig kul där. Jag var visserligen halv vaken före och låg och vred och vände men hade inte orkat ta mig upp på riktigt innan hon ringde.
Sen ringde min bror och bad mig gå till sys åt han eftersom han tydligen for till fjällen utan öl ? Vad tänkte han med kan man ju fråga sig :P

Skellefteå

Kom, hem från skeå för ett tag sen, har varit där med Tim, Dennis och Susanne. Vi hälsade på Sofie, Jenny, Dick, Marie m.m.
Vi grillade middag där sen har vi även fikat lite tårtat och bara suttit och surrat tills det var dags att bege sig hem.

Nu hade jag tänkt borsta tänderna och hoppa i säng för att se CSI. Förhoppningsvis blir det sol imorgon så man kan sola och få lite mer färg :)

Ändrade planer

Våran avfärd har blivit uppskjuten till kring 1 så nu hade jag tänkt lägga mig och vila igen, skulle väl behöva sitta ute och sola men det blåser nog lite för mycket.
Men först ska jag skära upp köttet i kylen och lägga det i marinad så det är bra i helgen :)

Torsdag

Igår då jag kom hem orkade jag inte uppdatera något så det blir nu istället.

Igår for jag till Jessica där det var massa folk, vi for och spelade volleyboll och sen for vi runt och körde i stan ett tag innan vi begav oss hem. Jag kom hem kring 1, men somnade ändå inte förens typ 2 och nu är jag inte alls så värst pigg. Men det var bara att gå upp ändå för jag ska till skellefteå men jag kommer hem ikväll.

Nu ska jag äta frukost och sen börja göra mig klar för avfärden.

Soligt

Trodde inte att solen skulle skina idag, även fast det stod på tv4 vädret att solen kunde komma fram vid kusten, men nu är den då framme iaf och glad är jag för det.
Har nyss ätit lunch middag, blev currykyckling och ris, sen har jag även hunnit göra några matlådor till sommaren som snart ska in i frysen.

Nu ska jag duscha och sen ska jag packa lite, hejs.

Onsdag

Har varit och tränat och sen har jag även hunnit vara och handla, och idag tog jag till och med en vagn även fast jag inte gillar att köra den då jag är själv. Men tanken av att gå och bära korgen stod jag inte ut med så det fick bli en sån där vagn som bara har halva utrymmet av en hel, och skönt var det !

Ska och lämna bilen till mamma på typ en halvtimme, sen skjutsar hon hem mig och då ska jag laga lite mat för nerfrysning. Jag har lite framförhållning och tänker på sommaren, kan vara bra att ha några matlådor i frysen för dagar då man kanske inte har något i kylen eller några rester. Väldigt lätt att bara ta något ur frysen istället för att börja stress göra något.

Kvällen

Erik kom och hämtade upp mig och vi for och hämtade upp Koffa och Fraggel för att sedan bege oss till Hemmakväll. Vi hyrde My best friends girl och sen for vi tillbaka till Fraggel och såg den. Den var bra och precis som alla andra filmer. Två blir kära, skiljs pga något och sen hittar dom tillbaka till varandra i slutet.

Kom hem för en timme sen, såg klart slutet av Desperate Housewives, måste nog se reprisen på söndag och nu sitter jag och ser Hell's Kitchen men det är reklam. Hade tänkt borsta tänderna nu sen lägga mig i sängen och se klart. Godnatt.

Geting * 2

Då jag tog av mig skorna mådde mina lilltår inte så bra, dom var lite klämda ;) haha, men snart ska det nog vara löst!

Hur som helst så skrev jag ju om getingen som var i köks fönstret som jag lyckades få ut med väldigt mycke tur, men nu hittade jag en som kröp på golvet så jag slängde en sko på han så han skulle dö, och jag tror han gjorde det. Men vad är det med dom och vårat hus?

Döda

Sitter i mina nya skor nu eftersom jag har tänkt gå in dom så fötterna inte klagar så mycket senare. Men just för tillfället känns det som att mina fötter är intryckta i ett för trångt utrymme, speciellt den högra :P Aja, måste fortsätta gå lite nu innan jag befriar dom för dagen, sen får vi fortsätta imorgon :) Hade även tänkt bjuda på en bild på dom men pappa har kameran i umeå och det fanns ingen på internet så det får bli ett senare projekt.

Tisdag

Dagen började med att jag hittade en geting i köksfönstret, men på något konstigt vänster lyckades jag få ut den.

Men nu till det viktigaste, jag har just sett klart dom sista 42 minuterna som skapats åt oth, och dom var så bra! Finns inget mer att säga.


Blixtstilla

haha, jag har ju glömt berätta det värsta som hände mig idag, hur har jag kunnat glömma det ?

Då jag var påväg till Ida och Tommy och hade just kommit upp för grisbergsbacken såg jag någonting i diket, det såg ut som att det hängde en svart sopsäck från en gren som det gör för att varna för renar och som att det var en hund också. Jag är inte speciellt hundrädd men man vet ju aldrig vad som händer om man möter en lös hund själv i skogen, så jag hade tänkt stanna och kolla vad det var innan jag cyklade vidare. Då jag började bromsa antar jag att det lät lite och till min stora förvåning kollar ett stort huvud upp från diket och jag frös till is och tänkte att det var dags att vända och cykla hem fort som faaaaan, men samtidigt som jag stirrade på rådjuret och han stirrade på mig så frös han också till is och blev livrädd så  han skuttade snabbt iväg över vägen och in i skogen och försvann.
Jag cyklade vidare lite chockad över vad jag sett och sen glömde jag det tydligen, för jag berättade det aldrig för Ida då jag kom fram, måste nog göra det imorgon ;)

Kvällen

Jag och Ida prövade då sminkningen, en med vitt och en med beige och vi valde den beiga eftersom den var mer naturlig eller vad man ska säga. Sen for vi och kollade då Jessica, Rebbi m.m spelade volleyboll, jag hppade in ett tag och sen for vi och hämtade Tommy och Sky. Efter jag släppt av alla 3 hade jag tänkt fara tillbaka och spela lite mer men då hade dom just slutat så jag, Jessica, Rebbi och Johan for hem till dom och drack te och åt mackor. Sen fastnade jag och Regina i jobbprat så jag blev kvar där tills nu.
Nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och sova, är trött!

Provsminkning

Nu ska jag bege mig till Ida och hon ska provsminka mig ikväll inför balen. Jag hade så tur att hon ska sminka Elin och då flörtade jag lite med henne så hon ska sminka mig också, helt perfekt! Så nu bär det av, hejs!

Härlig dag

Har just kommit hem från Ida, och nu vet jag vilken väg jag alltid ska cykla då jag ska dit :P Jag cyklade grisberget vägen påvägen dit och den tog typ 25 min, och nu på hemvägen tog jag en annan och den tog bara en kvart, det kanske tar lite längre på dit vägen, man vet ju aldrig med alla uppförs och nerförs men jag tror ändå den går fortare.

Har varit ute hela dagen, från 11 tills nu, förutom då jag var inne och åt lunch och dagen har varit hur härlig som helst. Nu hade jag tänkt ta tag i damsugningen och städa upp lite annat också, men sånt som måste göras, jag har ju ändå haft turen att kunna vara ute hela dagen.
Måste även börja göra nån sorts middag, hade varit gott med en kyckligsallad från subland men det är för långt för att cykla dit nu då jag just kommit hem, och vi har inte dom rätta ingredienserna hemma så jag får leta upp någon annat som lockar.

Rand

Har just legat ute och solat i två timmar men nu blev jag less för det var två flugor som har flygit runt mig i minst en timme och jag vet inte hur många gånger jag har viftat bort dom. Men hur som helst, var ju självklart väldigt nyfiken om jag fått någon färg nu då jag kom in och joo, nog har jag fått en rand, perfekt eftersom jag kände att jag låg lite efter dom andra som har börjat sola solarium för balen, men för hoppningsvis blir det lite bättre för mig idag.
Nu hade jag iaf tänkt invänta posten bara för att se om mitt schema har kommit, vilket det säkert inte har, göra lunch och sen ta en cykeltur till Ida för att fortsätta sola där, skönt med sällskap :)

Måndag

Nu är man hemma från träningen, har även hunnit vara och panta bort lite burkar och flaskor så att damen i huset skulle bli nöjd. Idag hade jag tänkt sola, damsuga och börja gå in mina nya skor så att det är bortgjort då balen kommer. Jag skulle även vilja ha mitt schema så jag vet hur jag ska jobba i sommar, det skulle vara kul att få veta det, men förhoppningsvis kommer det hem i postlådan snart :)

: )

Dagen har till största delen varit väldigt lugn, jag har ligat i sängen och sett tv, suttit i soffan och sett tv, tagit det allmänt lugnt och gjort så lite så som möjligt. Jag for visserligen till ica och köpte gurka, morötter, dipp och mjölk. Men nu ska jag se klart criminal minds sen väntar sängen, ska ju faktiskt upp tidigt imorgon.

Dagen efter

Igår blev det då fest, och idag har jag hunnit tänka att jag inte ska dricka på väldigt länge ;) haha, är inte speciellt bakis men ändå.
Nu ska jag återgå till sängen för att fortsätta titta på talang.

Twister

Ante smsade och sa att han behövde skjuts så självklart ställde man upp, först förbi han för han skulle hämta något sen blev det förbi ok där han skulle köpa cigg. Han kom även ut med 2 twister, en till mig och en till han. Svalkande i värmen.

Nu ska jag duscha så jag blir klar någon gång och sen blir det att äta nå.

Vatten

Var och kollade då både Doris och Alice ställdes ut och det gick ju lite sådär för båda ; ) Sen for vi och kollade då killarna körde på vattnet och satt och solade lite under tiden och nu har jag just kommit hem. Funderar på att sitta ute ett tag till och sola innan man börjar göra sig klar, eller så börjar jag nu direkt, får se.

Hundutställning

Nu ska jag och hämta upp Anna och Clinton sen ska vi bege oss till sjulnäs där det är hundutställning. Ska se Doris och Alice, sen får man se om man hittar någon annan hund man känner där.

14 timmar

Igår efter middagen kring 8 var jag grymt mätt och grymt trött, hade ju ändå varit vaken i 14 timmar och det är inte alltid jag är det ;P Så jag la mig och vilade mellan 8 och 9 samtidigt som jag smsade lite med Samanta och Sanna men kring 9 slocknade jag då på heltid :P Vaknade kvart i 2 av att det var varmt för jag låg med kläderna på så jag tog av mig dom och drog ner rullgardinen sen somnade jag om lika fort. Vaknade för ett tag sen och det har ju blivit nästan 14 timmar sömn också, så nu är jag utvilad och det kan jag lova!
Nu ska jag ringa Anna för jag tror det var hon jag fick svar av just, hejs!

Ring

Har sett alla tre oth avsnitt för ett tag sen och oj så bra, det kom lite tårar också. Då jag sett klart och ringt till Sanna och sörjt gick jag ut för att kratta lite men då ringde just mamma och ville ha hämtning. Har även hunnit med att hämta ut min ring och den passade bra :)


Dagen

Det blev lite ändrade planer. Klockan 10 for jag och hämtade upp Öhman och skjutsade in han till skolan samtidigt som jag fick oth avsnitt 21 och 22. Efter det for jag och lämnade bilen till mamma så hon kunde fara på sin visning och medans hon var där gick jag upp till Niklas och Doris.
Låg där och såg lite tv sen 12 gick jag ner till mamma och följde med dom och åt lunch på statt. Då lunchen var slut gick jag upp till Samanta och surrade lite och kollade på hennes balklänning men jag hade inte betalat min parkeringsbiljett så länge så halv 2 blev det att fara igen.

Då jag var påväg hem och stod och skulle svänga vänster mot coop ser jag hur en bil har farit fel och kör i fel fil mot trafiken, det hade kunnat gå dåligt men det gick som tur var bra.

Kom hem nyss så nu ska jag sträck se 3 avsnitt av oth, hejs!


Fredag

Jahapp, nu har man varit och tränat och nu väntar duschen. Sen blir det att fara in till stan och sola och ta det lugnt, skönt! Hoppas bara inte det kommer några moln.

Cykel

Eftersom det inte blev så mycket cyklande idag så bestämde jag mig för att ta en cykeltur ikväll. Jag cyklade in till stan och for först förbi fam Ermebring/Lindkvist och skulle hämta oth där, och till min stora fasa upptäckte jag att det nyaste var nummer 23 och jag har inte sett 21 och 22, så då blev jag då deppad. Sen for jag till Emma och vi satt och surrade ett tag, ska även dit imorgon och sola lite på hennes balkong :P
Då jag skulle fara hem kom jag på att Ida och Tomas höll på att flytta in så jag var bara tvungen fara förbi där och se också, och dom har det så fint! Blir lite avis. Där var även Öhman så jag har lite halvt tvingat han att fixa 21 och 22 så imorgon blir det att se alla 3, jag längtar!
Men nu ska jag gå och ta mig en macka, man blir lite hungrig av allt cyklade. Hejs!

Stan

Har just kommit hem från stan. Det började med att jag tog cykeln och cyklade iväg, men efter ett tag ringde Ida och frågade om dom skulle hämta upp mig så dom kom till slutet av degeränget. Vi var på stan ett tag sen cyklade vi till ungdoms och sen cyklade vi tillbaka och gick på stan ett tag till. Det enda köpet var skavsårsplåster så jag ska kunna gå in mina nya skor utan att mörda hälarna.
Sen då vi var klara kom Tommy och hämtade oss igen och nu har jag tänkt göra mig nå lunch, var som sugen på kycklingsallad men vi har nog inte ingredienserna hemma så det får bli något annat.

Torsdag

Vaknade för en timme sen och då passade jag på att ringa min kära vän Ida för att medela att jag kommer sen, men att hon behöver då inte stressa för det hade inte jag tänkt göra.
Så nu ska jag välja ut några lämpliga klädesplagg för dagen, sen ska jag äta frukost och sminka mig lite lätt. Efter det ska jag ta min cykel och börja färden mot Ida. Vi ska på stan och hänga lite, får se om man hittar något roligt.

Klippt och skuret

Ikväll har jag varit hos Susanne och färgat håret och klippt mig. Färgen var visserligen samma färg som jag hade fast ett annat märke men ja ville göra om det eftersom att slingorna lyste igenom färgen jag hade, men nu är det bra så jag ska nog byta bort mitt märke som jag alltid annars kör med. Sen blev det klippning, fast vi toppade det bara litegranna sen ska vi nog toppa om det lite mer efter jag gått balen. Hon tyckte även att mitt hår såg bra ut så det hjälper verkligen att klippa sig oftare.
Sen så medans hon fönade mitt hår kom jag på att jag skulle köpa en bra hårfön för mina födelsedagspengar så har jag iaf spenderat en del av dom på något vettigt, så jag berättade det men då hade jag så tur att hon har nyss köpt en ny och hade två andra så jag fick en av hennes andra. För våran hårfön är inte så bra, enligt mig iaf, men mamma tycker inte att vi behöver köpa en ny men det kan ju bero på att hon har så kort hår så hon märker ändå ingen skillnad :P

Efter det skjutsade Dennis hem mig medans han övningskörde och nu är jag hemma, är trött så jag hade tänkt lägga mig i sängen och kolla lite i buffe tidningen vi fick idag och se om dom har något gott recept som man måste pröva. Hade även tänkt kolla i min nya hmkatalog om dom har något intressant.

Imorgon blir det nog stan för min del.

Onsdag

Blev bara 3½ timmars sömn inatt så då jag skulle upp för att träna var jag inte alls sugen, men jag gick upp ändå. Efter jag duschat så for jag och var lite chaffis och sånt och sen somnade jag om till kring 3.
Är bara hemma en snabbis nu, ska fara med bilen till mamma igen nu och sen ska jag och klippa mig och färga håret : )

Natt

Har just kommit hem efter min chaffis tur och nu ska jag lägga mig i sängen, ställa klockan på 05.50 och sen sova. Jag lär vara död på träningen imorgon men det är bara att kämpa vidare ändå : )

Grönsaker

Blev som så att jag for och köpte grönsaker och dipp, och gott var det. har sett lite serier och såg nyss Hell's Kitchen, jag älskar det, särskillt då  han skriker åt dom ;)
Nu ska jag fara och hämta lite folk, sen sova! Hejs!

Tisdag

For in med bilen till mamma kring halv 6 och medans hon hade en värdering passade jag på att springa upp till Linnea där även Sabina och Johanna var. Fick även ett varmt välkomnande av tre hundar som som springades mot en :P
Linnea gjorde även en matlåda åt mig. Eftersom hon var less på spagetti och köttfärssås och jag har inte ätit det på hur länge som helst så blev jag väldigt glad för den, synd bara att jag glömde den :P Ska och hämta den imorgon på morgonen efter träningen och då kanske jag passar på att se oth hos henne, jag längtar!

Sen läste jag i Lisas blogg att dom åt grönsaker och dipp för nån dag sen, kanske till och med igår, och jag blev väldigt sugen på det, men isåfall måste jag fara och handla och det kändes jobbigt!

Moln

Glömde ju säga att jag ska ju jobba med Jerkan i sommar, hur bra är inte det? Känns bra att ha någon man känner och umgås med där, då är det lätt att bara ringa och fråga hon om jag har några funderingar ;) Visserligen så ska hon va på blå då jag är på röd och då jag går till blå ska hon vara på röd. Men hon hade träffat hon som gör schemat i sommar och då tyckte hon det lät som att jag skulle få jobba hela sommaren, och det är positivt. Sen så ska jag även få jobba med Jessica A som jag också känner, visserligen var det nog bara då jag var på blå men det gör ingenting, men jag tror det blir en toppen sommar om man bara tänker på jobbet. Det blir den säkert annars också men allt med jobbet ser väldigt positivt ut just nu!

Har iaf städat klart insidan på bilen nu, och den var gode så skitig.

Nu ska jag börja göra mig nån sorts middag, tror det blir pytt i panna idag om jag inte hittar något annat och ändrar mig.


Bra dag

Även fast pappa ringde och väckte mig imorse och jag har varit på ams så blev det här en riktigt bra dag. Precis innan jag skulle fara till ams kom jag på att jag hade solbrillorna inne så jag skulle springa in och hämta dom och då upptäckte jag även att min mobil låg och ringde på sängen så hade jag inte sprungit in för brillorna hade jag glömt mobilen och missat samtalet. För det var inte vilket samtal som helst, det var Annbritt från roknäsgården som frågade om jag var ledig för sommaren så nu har jag fått jobb där, börjar kring den 15 juni men sen vet jag inte så mycket mer för schemat var inte klart eller något. Men jag är glad ;)

Efter ams for jag iaf förbi mamma och sen skulle jag gå upp till björnen och höra om dom kan kolla upp vad jag har för nå under näsan, det är som nå utslag eller nå och dom försvinner inte men självklart hade dom stängt 12 idag så jag missade dom. Så jag for förbi Ida och Tommy ett tag istället.

Nu ska jag gå ut och städa bilen invädigt, känns som en bra gärning att göra då man är på bra humör.


Schysst kompis

Vaknade i morse av att telefonen ringde, jag var super trött och hann som bara se att det var pappa och att klockan var 06 någonting, men jag svarade ju och så men jag orkade knappt prata  eller lyssna på vad han ville. Hur som helst, enda anledningen till att han ringde och väckte mig 06.33 var för att jag var tvungen göra han en tjänst. Jag var tvungen ringa från våran hemtelefon och betala hans blocketanons. Men hallå, halv 7 på morgonen ? Han hade ju faktiskt kunnat ringa mamma och be hon göra det eftersom hon var vaken, men neeej, ring din dotter som sover, det är ju roligare.

Aja, efter det blev jag lite grinig och halv pigg men jag lyckades ändå somna om efter väldigt mycket vridande i sängen och nu har jag tänkt börja göra mig klar för dagen.

Kvällen

Kring 7 for jag till Jessica och umgicks med henne och Mallan, vi har suttit och rpatat om allt möjligt och spelat lite kort. Sen innan jag for hem har jag även hunnit vara lite hundvakt sen kom jag väl hem kring 11. Nu hade jag tänkt borsta tänderna sen sova, var egentligen meningen att jag skulle upp tidigt och skjutsa mamma till jobbet men hon skulle komma förbi hemma kring halv 12 så då kan jag skjutsa in hon och ta bilen till ams då, skönt! Vill visserligen inte till ams för det är så grymt tråkigt och jag tycker aldrig jag gör så mycket vettigt där, men skönt att jag får sova lite längre än till 7.

Men på tal om hundar kom jag ikväll fram till att det var längesen jag träffade fam Ermebring/Lindkvist så jag måste nog ringa till Linnea imorgon och höra om hon är hemma så jag kan passa på att hälsa på då jag är i stan.

Sol

Har just kommit hem från Ida där det blev att sola och nästan bada. Vi satt i hörnet där det var jävlat vindstilla och höll på att stekas så vi övervägde att ta ett premiär dopp i deras pool men med tanke på att det bara var 11,8 grader i den så sket vi i det :P
Vi har även hunnit med lite andra grejer också men nu kände jag att det var dags att bege sig hemåt, duscha, äta middag och sånna saker :)

Måndag

Imorse då klockan ringde var jag inte alls sugen på att fara och träna så jag ställde om den och somnade om men sen då den ringde igen stängde jag bara av den och vaknade för ca en halvtimme sen av att Anna ringde.
Orkade helt enkelt inte fara och träna för jag behövde sova lite extra kände jag och jag är lite mör i kroppen efter allt skoteråkande så idag blev en vilodag, passade ju utmärkt av mamma är borta så hon missade den också ;P

Nu ska jag äta frukost/lunch sen bege mig till Ida för att sitta ute hos henne och sola&surra litegranna, ska bli trevligt.

Liten uppdatering

Hade tänkt gå och starta en tvättmaskin nu, men ja vet inte om jag orkar, har ändå inget speciellt som behöver tvättas, sen ska jag duscha, lägga mig i sängen och se lite tv sen sova. Ska upp tidigt imorgon, ska och träna och ringa ett samtal. Sen så har jag grymt ont i mitt knä, så jag får se hur det går på träningen imorgon, lär nog inte kunna använda alla benmaskiner som trycker mot knät, men armarna funkar ju iaf : ) God natt!

Helgen

Det började med att jag for och hämtade upp Dl och vi for vidare till Tim för att hämta upp han och sen begav vi oss. Vi kom upp kring 10 om jag inte har helt fel, då for vi först och hälsade på Jim, Anna, Jonas och Madde ett tag och sen for vi vidare till min förgård eftersom vi inte hade slagit igång värmen eller något, och jag skulle renbädda och vi skulle ju packa in allt också. Då allt var klart la vi oss och såg en film som var på tvn men jag var den enda som orkade se klart, haha ;)

På lördagen då vi vaknade gjorde vi oss klara, lastade min skoter och sen begav vi oss till gränsen med dom andra, där vi även mötte upp Stefan, Emil och Tomas. Vi var ute och körde hela dan, och det är ju ändå mycke snö där om man jämnför med i vuogga där allt är borta på lederna. Det var visserligen lite jobbigt för ibland var man ju tvungen hålla i sig för kung och fosterland ;P
Efter vi kört klart och kommit tillbaka till mig började vi elda i bastun och sen gjorde vi upp en eld och grillade mat där ute och senare på kvällen kom alla upp till mig och vi bastade och drack lite. Sen gick vi ner till andra perkeringen och satt där ett tag men jag var trött så jag gick upp och la mig kring 12, långt före alla andra :P Sen hände lite incidenter efter det som jag inte ens orkar gå in på, dom som vet det vet ;P

Idag då vi vaknade tog vi det lite lugnt, orkade inte stressa iväg till gränsen eftersom det var ju inte jätte bra väder men efter ett tag for vi iallafall upp. Det var molnigt hela dagen, tror fan inte jag såg solen något under tiden vi var ute, sen så hann det även regna, snöa och blåsa. Idag var dom och hoppade lite och det blev lite korttagning och så men vi var inte ute så länge, eller till typ 4 eller nå, men då började det bli kallt och det hade blivit lite vurpor och sånt så då beslutade vi oss för att fara tillbaka till bilen och lasta för att fara tillbaka och packa ihop allt och bege sig hem. Men den hemvägen var fan inte kul, vi körde över hur mycke flövatten som helst och man var inte torr om fötterna då man kom fram, det var stora pölar i mina skor och jag höll på att frysa ihjäl om fötterna då vi åkte bilen tillbaka.
Hann även med att ramla av några gånger idag, första gången då vi höll på att köra fast, då låg jag nästan helt i snön så då släppte jag för då tog han sig lös och det var lika bra. Sen andra gången i en uppförsbacka som vi var tvungen köra snett i gick det inte så bra, jag ramlade av och slog i knät så jag har ont i det nu, inte bra. Sen ramlade jag av Stefan en gång också då jag bara skulle åka uppför en backe, för i slutet av backen drog han på lite och jag kunde inte riktigt hålla i mig för han hade ryggsäcken på sig så jag fick inget grepp, men då var vi ju ändå redan framme så det gick bra. Blev alltså bara knät som fick sig en smäll och det får man väl vara nöjd med ;)

Nu ska jag gå ut och ta in packningen som jag har i bilen, orkade inte ta in något då jag kom hem för då pratade jag i telefonen med Ida, men tar nog bara in väskan så jag kan kolla på bilderna.

Fjällen

Nu ska jag, Dl och Tim snart börja bege oss upp till fjällen där alla andra redan är, ska bli skönt med en sista skoterhelg. Men vi hörs på söndag, hejs ;)


Fredag

Nu ska jag in till stan och fixa lite småsaker och sen ska jag fara och lämna bilen. Ikväll blir det fjällen, ska bli kul med en sista skoterhelg.

Gårdagen

Hann inte blogga något igår eftersom jag inte kom hem något mer. For iaf på middag där det bjöds på god mat och fika, och där blev vi hela kvällen. Då jag skulle skjutsa hem alla gick det ju som det gick och då vi väl var där var jag då så trött så då sov jag över. Imorse gick jag upp och for till träningen, har även hunnit varit på ica och coop efter det men nu ska jag äta mig en macka och invänta att klockan blir lite mer.
Måste in på coop igen eftersom dom inte har öppnat charken där dom säljer skinka då jag var där sen måste jag även på sys och inhandla lite inför fjällenresan i helgen.
Ikväll blir det så att jag far upp sen ska vi köra i gränsen på lördag och söndag och sen blir det hemresa på söndagen. Måste fundera ut allt jag undrar över och sen ringa pappa så vi kan gå igenom allt, måste ju bland annat ha med mig en dunk för det är slut bensin i skotern så han trodde inte jag skulle ta mig ner till bensinstationen ens ;P Sen ska jag ha med mig lite sommardäck till släpet och lite smått och gott. Men nu väntar mackan, hejs!

Torsdag

Idag tog jag mig en lång sovmorgon, ja inte nu till nu men jag vaknade nog kring 12 och såg att solen lös, tyväårr blåser det ju som lite =/
Har iaf cyklat till ica nyss för att  köpa lite ingredienser till middagen då jag fick ett samtal och blev bortbjuden på middag istället så det var ju onödigt att cykla dit, men det var skönt ändå :)
Så nu ska jag hoppa i duschen, är väl 2 timmar innan jag ska fara men då behöver jag inte stressa något.

Kvällen

Det började med att jag for till Jessica där hon, Rebbi, Öhman, Ville och Jimmy var. Vi satt där och efter ett tag kom även Tom och gjorde oss sällskap. Senare begav vi oss till Anna dit även Johan kom. Vi satt och surrade lite, jag passade på att se Greys och sen var kvällen över, men jag kände inte för att sova så jag ringde Öhman och föreslog att vi skulle se en film och självklart var han på.
Det var meningen att vi skulle se Pans labyrint men den verkade lite konstig så han övertalade mig att se Da vinci koden. Jag kände inte för att se det för jag har inte fått för mig att den är så intressant och den är 3 timmar lång men det blev iaf den och glad är jag för det nu, den var ju skit bra så nu måste jag och se änglar och demoner på bio ;) Det enda tråkiga var att mitt sällskap sov över 2 timmar av filmen, men sånt som händer.

Nu ska jag lägga mig i min säng och fortsätta smsa lite och sen sova, godnatt!

Snabbt

For in till stan med bilen för mamma behövde den och sen mötte jag Jimmy. Vi gick till kappahl, köpte slips och skjorta och sen var vi klara, och fort gick det :P
Så nu är jag hemma igen, vet inte vad jag ska hitta på, man vill då iaf inte vara ute i det här vädret.

You are my sweetest downfall

Dagen började ju lite sådär med tanke på att jag gick upp en timme förtidigt, minst, och sen att det regnade var ju inte heller så kul. Men vi for iaf och tränade kvart över 7 och det började med att vi gick i 10 min, sen gick vi in i gymmet där vi träffade mammas chef som var hur snäll som helst idag. Han erbjöd mig hans massage idag, och ingen blev lyckligare än jag! Så vi tränade till 8 sen gick jag och fick en halvtimmes rygg&nack massage, det var grymt skönt kan jag lova! Gjorde visserligen lite ont då hon hittade knutar som hon tryckte ut men det är ju ändå som en skön smärta :P Sen då halvtimmen var klar gick jag ut och tränade igen, var inte alls sugen på att börja om då, man blev ju som trött, men jag hade ju inte hunnit klart allt så det var bara att fortsätta.
Det blev iaf så att jag tränade till halv 10, hade inte tänkt träna en timme till men eftersom det regnade tänkte jag vara snäll med mamma och vänta tills hennes massage var klar så hon slapp gå till jobbet.

Kom ju då hem för ett litet tag sen, ska gå och duscha nu, hejs!

Vilken miss

Ställde som vanligt klockan på 10 i 6 imorse för att stiga pp 10 över för att äta frukost och fara och träna med mamma, men då jag kom upp idag var det inte riktigt samma. Normalt brukar hon vara nästan klar, jag brukar äta en macka och sen brukar vi fara, men idag hade hon just gått upp och gick omkring i nattlinne. Jag var ju tvungen fråga hon varför hon inte var klar och då sa hon att hon har ju massage idag så vi ska ju inte fara förens kvar över 7, och just då hon säger det kommer jag ju också på det för hon påminde mig igår men det är ju ingen ide att gå och lägga sig nu igen så jag passar på att koka ägg till min frukostmacka som jag normalt inte hinner på en träningsdag ;P

Senare idag, kring 1 eller så ska jag nog till stan med Jimmy och titta på en slips och så till balen, får se vad som mer dyker upp en regning tisdag som denna.

Stan

For och mötte Ömme i stan och vi gick och köpte ett par skor åt han som var vårat mål för dagen. Sen gick vi och lunchade, hittade en jacka åt han, ett armband ochs en åt vi en glass. Men även jag har köpt handskar till balen och imorgon blir det nog stan med Jimmy och kolla efter en slips och så, eller kanske någon annan dag i veckan. Sen då vi var klara på stan gick jag upp och hälsade på Linnea och Doris ett tag, sen kom Sabina och Linnea bjöd på fika och sen då jag suttit där tillräckligt länge och gruvat mig för vädret så tog jag cykeln och cyklade hem ;) Däremot är det något fel på min ena växel, tror något hände med den då jag och Jens cyklade omkull men pappa får titta på det i helgen.

Har även fått lite besked om frillan och så idag, tror även vi ska prov göra den nu någon dag snart så man får se hur länge den tar att göra och se om den blir bra, kanske ändrar mig annars, vill ju inte ha något som tar allt för länge att göra. Jag har ju som bestämt mig för en men jag ska nog leta vidare också så man inte blir helt på ruta ett om det skulle bli så.

Tisdag

Nu bär det av till stan med Ömme, vi hörs sen ;)

Kvällen

Ikväll har jag varit med bland annat Jewi, Anwi, Rebbi, Ida, Petrus, Johan, Öhman, Tim och lite annat folk som jag inte riktigt vet vem alla var :P
Vi var och kollade då nån körde på vattnet sen for vi till stan och åt och nu har jag nyss kommit hem, ska sätta in lite ny musik på min mp3 sen ska jag sova för imorron blir det stan med Ömme : )


I can see you walk away

Har nyss ätit middag och nu hade jag tänkt bege mig till Jewi men det blev lite ändrade planer. Min bror fyller ju 22år idag så vi ska dit och fika nu istället, han visste inte när han skulle sluta så det var inte säkret att vi skulle ta det idag men nu hade han tydligen pratat med pappa. Men det blir väl att fara till Jewi senare.

Stan

Började med att jag for in till af och träffade min nya handledare, som ändå ska bli mammaledig om 1-2 veckor så då får jag en ny igen, tycker inte om då dom ska hålla på att tjorva sådär mycket, det gav ju inget att jag for dit och träffade hon idag för att snart träffa en ny. Hursomhelst så fick vi inte så mycket sagt, tyckte om min förra mycket bättre, synd bara att hon gick i pension =/

Efter vårat möte for jag och lunchade med mamma och hennes jobb, sen for jag till banken och satte in lite pengar och tillsist förbi ica.

Sen så var det även en människa som kolat av mitt i stan. Det stod två ambulanser och höll på med hjärt och lungräddning på en man, det var iaf så det såg ut. Sen medans jag var på banken for en iväg med blåljusen så förhoppningsvis klarade han sig, men det får vi läsa i tidningen imorgon.
Nu ska jag gå och se om det finns något vettigt att göra.


Måndag

Har just kommit hem från träningen, ska hoppa i duschen nu sen hade jag nog tänkt vila till typ 10 för sen måste jag in till stan. Ska först förbi mamma och låna lite tipex, sen bär det av till ams, efter det ska jag nog till banken och sen ska jag och luncha med mamma hade jag nog tänkt :)

Don't you let me go, let me go tonight

Har varit och settt film hos Anna ikväll med hon och Jessica. Nu ska jag lägga mig i sängen och se CSI sen sova, ska ju upp tidigt imorgon.

Bilder

Valborg
  
 

Fällfors & Cruising
  
  

Söndag

Igår började kvällen med att Jessica och Anna kom hit, vi gjorde oss klara och började dricka och sen kvart över 4 kom Mallan och Krille och hämtade upp oss och då begav vi oss till Fällfors. Vi såg lite bilar men vi orkade inte stanna till slutet så vi bestämde oss för att fara förbi mig ett tag och sen begav vi oss in till stan.
I stan var det fullt med folk, vi körde runt ett litet tag sen gick vi upp till Plupp och festade med dom, det var väldigt trevligt där! Ska lägga upp lite bilder på ett tag. Sen så försvann Jewi och Anwi så jag skulle gå in på pentan med Jossan även fast jag egentligen inte var så sugen men då ringde just Anna då vi skulle ställa oss i kön så jag sket i rytet ;)

Kvällen var iaf riktigt riktigt trevlig, hade kunnat sluta på ett annat sätt men i överlag så hade jag riktigt kul.

Lördag

Jag och Anna har just kommit hem från en snabb shoppingrunda i luleå, nu ska jag hoppa i duscehn och sen kommer Anna och Jessica hit och vi ska göra oss klara innan det bär av till fällfors. Det kommer bli en kul kväll ikväll tjejer ;)

Kvällen

Det började med att Anna kom hit kring 5 och ingen av oss hade ätit middag så vi begav oss till äljest för att få oss lite mat. Då vi väl var där kom Jessica och Rebbi förbi och det blev prat om att fara till lule och käka en glass på donken, så vi lämnade av Rebban och begav oss och efter glassen for vi hem till pite igen.
Vi for in till stan och träffade massa folk, gled lite och sånt och nu har jag kommit hem för typ en timme sen. Imorgon kring 12 ska jag och Anna till lule ett tag, sen kring 4 bär det av till Fällfors för att se lite bil och sen fortsätter väl festen i pite då det slutar.  Hade dock tänkt lägga mig nu, är grymt trött pga att jag har sovit så jävla oroligt inatt och varit halv vaken sen halv 6 för att invänta svar av Johan. Så nu är det bara att sova så man är utvilad imorgon. Dom andra for och skulle se film men jag skippade det!
Godnatt

Fredag

Igår började kvällen med att jag cyklade till Jimmy och mötte upp dom andra, vi var där ett tag och sen cyklade vi till Johan där det var lite mer folk. Efter ett tag begav vi oss till stan där vi bland annat åt och sen då det var dags att bege oss hem ringde Clas hans mamma så vi fick skjuts hem, hade väl tänkt fara och hämta cykeln på ett tag, funderar även på att tvätta bilen. Då får man någonting vettigt gjort samtidigt som man är ute i solen, perfekt ;)

RSS 2.0