Trötter

Har varit igång hela dagen, inte en lugn stund. Har varit och lämnat pengar åt Rebbi eftersom jag ska fara och vara borta länge nu, om det nu blir så, kan ju fort hända att jag kommer hem någon dag och far tillbaka nästa :P Sen har jag varit runt och gjort massa ärenden. Har varit på ica åt mamma, varit förbi Emma, varit och hämtat ut Niklas telefon, och bara allmänt suttit i bilen för att springa in på olika affärer. Har ju även hunnit packa, tur att jag har kvar min lista från sist jag var någonstans, tror det var då jag skulle till kåbdalis över nyår, men den listan är guld värd för där står allt så då slipper man fundera om man glömt något.

Nu ska jag bara lägga ner det sista, typ min mobilladdare sen får jag se när Maria ringer och säger att hon är klar. Då ska jag in till stan, packa över allt i hennes bil, lämna nycklarna och sen bär det av för oss.
Får väl se hur mycket jag kommer blogga där borta. Pappa har ju datorn där med internet så det blir väl lite då och då ändå, men kanske ändå inte lika ofta :P haha, vi får se helt enkelt. Kanske tycker det är så skönt att sitta där utan kontakt med omvärlden ;P haha, eller inte. Skit samma, bara svammel nu känner jag.

Men hejdå Piteå ;)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hejdå Honey!:(

2009-04-03 @ 15:27:45
URL: http://sannaohman.blogg.se/
Postat av: Anna WIKMAN!!!!!

Jag saknar dig redan emeli kom hem nuuu!!!!! jaja hälsa fjällen från mig iaf ;-)

2009-04-04 @ 19:39:58
URL: http://annawikman.blogg.se/
Postat av: ALICIA - shopping & foto

ta gärna en titt på min blogg om du har lust =)!



eller kanske rösta på mig i MTV:s modelltävling, där jag är 1 av 9 finalister?



http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=70329



kram!

2009-04-04 @ 19:42:32
URL: http://aliciaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0