Måndag kväll

Blev inte riktigt som ryktena sa.

Men hur som helst så for jag, mamma, pappa, Niklas och Linnea in till stan. Niklas och pappa gick och satte sig på Olearys medans vi skulle shoppa.
Vi gick först på några skoaffärer och några hm, sen gick vi och mötte upp dom, drack lite cider och åt lunch. Sen gick vi vidare på stan medans dom for till casinot. Måste även berätta en sak, tro det eller ej, men jag och Linnea köpte ingenting. Jag köpte visserligen åt andra men inget åt mig själv. Sen gick vi och åt på Thank God It's Friday's, min mat var lite torr men skit samma, vi åt så mycket till lunch så jag var ändå mätt :P

Efter middagen for vi tillbaka till huset, vi har druckit lite och nu spelar vi musik och bara njuter av måndagskvällen, och det slinker väl ner lite alkohol nu också.

Hade tänkt låna Jessikas kamera sen så jag kan lägga in lite bilder innan jag kommer hem, för mamma och pappa tog inte med datorkabeln.

Imorgon blir det då IKEA, men vet inte om jag orkar följa dig, kanske hänger med karlarna istället. Men ska gå och hålla dom andra sällskap nu, hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0